A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!
Nálam ma vásárlás és takarítás volt ezerrel.Kép
Zsófi!
Köszi az elixírt!KépMa meglepően jó formában van az úrfi.Kép
Mindig elcsodálkozok,hogy már mekkora Bence!Nagyon nagy fiúcska!KépDomi mellette kis törpicsek.Kép
Köszi az infót de azt se tudom hol van Kismaros.Kép

Gigi!
Szia!KépLégyszi a motort és a husigolyókat ne felejtsd el!Köszi.Fél 1-re jönnek értünk Roxalék.Kép

Szép napot, este még benézek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Köszi a lapot, mindjár megnézem!
Nekünk annak idején, amikor Norbi nagyon köhögött, nagyon bejött a Lándzsás utifű szirup, bár gondolom a dokinéni írt fel valamit, csak ha esetleg úgy látod, hogy az nem használ!

Zsófi!
Tényleg nagyon nagy a fiad! Nem is látszik mostmár a törpék között a korkülönbség!

Gigi!
Hűűűűűű az a labda nagyon bejönne Norbinak! Oli is egy labdaakrobata? Változatlanul nagyon édes a kiscsávód!Kép Nem tudom meséltem-e már, de Norbi bolondul a labdákért és annyira ügyes, hogy szinte minden nagyságú labdát meg fog egy kézzel és úgy hurcolássza, sokszor fel sem tudom fogni, hogy hogyan bírja úgy megfogni egy kézzel. Van neki egy nagy strandlabdája, és azt is úgy fogja! Azt hiszem vizilabdás lesz!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!
Domika valamit elrontott, mert csak egy nagy ürességet küldött Norbinak!
Puszi

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép
Vizilabdás fiúkat nagyon szeretemKép Olivér is szereti a labdát. Majd a következő találkozón lebonyolítanak egy jó kis meccset.

DiaKép
Motor lesz, húsgolyó nem, mert azt mondta a Viktor, hogy ne legyen, mert nem olyan nagy szám. Na ezen a pasin igazodjon ki az ember. Vasárnap várunk titeket.

MicaKép
Gratula az új kocsihoz! Anyósnak is puntója vanKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Ma voltunk Domival vásárolni.Mondanom se kell,hogy egy idő után utált a kocsiban lenni és ordított,hisztizett.Olyan szemekkel néztek rám,hogy ez a gonosz boszi miért nem veszi ki a gyereket.Kép"Persze ők nem tudják amit én,hogy ez csak hiszti.Kép"Amikor már két eladó is megkérdezte,hogy mi van a gyerekkel,gondoltam jobb ha kiveszem.Kivettem ,aztán jött a szokásos,fülig ér a szám,kezem,lábam jár úgy örülök állapot.KépDe meg is lett az eredménye!Annyira járt a keze,lába,hogy felkavaródott a gyomra és az ebéd anya mellkasán landolt.KépSzép látvány voltam paradicsomos-krumplis pólóban.KépPersze ő jót vihogott rajtam.Nos ez volt a mai kis sztorink!Kép

Györesz!
Én ezt nem értem!KépKüldök egy másikat.Kép

Gigi!
Ma nem írtál.KépNem baj ha nem lesz golyó,majd veszünk máskor.KépMit akar enni Viktor?KépNahát,így leszólni a kedvenc kajcsimat!!Kép

Puszi Mindenkinek elhúzok vasalni és tv-t nézni!DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Nem gyenge Domi! Hihetetlen, hogy ilyen kicsi gyerekként mennyire akaratos. Hát nem irigyellek. A gonosz pillantásokkal ne foglalkozz. Viktor majd legelKép
Azért nem írtam mert nem volt mit. Tegnap takarítós nap volt.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!
Hát,igen már Neked is volt részed Domi hisztijében.KépRoxal úgy döntött,holnap kisajátítja Domi.De szerintem pár perc elég lesz Neki belőle.KépFőleg amit a kocsiban fog művelni.....KépKép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia, Gigi!
Gyerkőcök, hogy vannak?

Dia
Akkor még egy kis próbálkozás, hogy tudjad hol van Verőce. Kép Vác és Szob között a Duna mentén. Kép Talán így már OK! Kép
Ilyen kis hisztis Domi? Nem semmi lehet, ahogy érvényesíti az akaratát! Kép Bence is szokott próbálkozni, de szerencsére ő még csak ritkán, és ilyenkor mindig sikerül lekötnöm valamival, ami eltereli a gondolatait. De volt már olyan, hogy fölemeltem, és elmagyaráztam neki, hogy ezt most hagyja abba. Úgy tűnt, hogy a hangsúlyból megértette, mert utána olyan volt, mint egy kis kezes bárány. Kép Kép Pedig nem kiabáltam, meg semmi, de úgy tűnik elég meggyőzően alakítottam a mérges mumus mamust. Kép Kép

Gigi
Nagyon aranyos Oli, és milyen ügyes már, hogy így fogja a lasztit. Bence egyenlőre nem gerjed a labdákra (ebben lehet, hogy rám hasonlít) Kép, viszont annál inkább a mobilra, ékszerre, távirányítóra, stb. Szóval mindenre, ami nem játék. Kép

Puszi
nmzsx

DiaKép
Olvasnivalót vigyél Dominak az útra, nehogy kitegyenek félútonKépKépKép

ZsófiKép
Szerencsére már teljesen jól van a törpe. Igaz, hogy piros pöttyök vannak rajta, de az már a gyógyulás jele. Olivér is imádja ám a távirányítót. Én is rá szoktam szólni ha valami butaságot csinál. Kissebb-nagyobb sikerrel.

Voltunk ma Olikának cipőt venni. Válszték elég gyér. (Campona) De azért sikerült két cipőért 20 ezret kifizetni!! Az egyik egy Siesta 10-ért a másik meg egy kis Nike cipő szintén 10-ért. Megint meg kell állapítanom, hogy sokkal jobb cuccai vannak a gyereknek mint nekemKép Mamuszt viszont nem kaptunk. Nem tudtok valami jó mamuszost?Kép (na ez milyen hülyén hangzik!)

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Megint elég pangás van itt!Kép
Zsófi!
Igen,így már tudom merre lehet Verőce.KépKöszi.
Sajnos Domi nagyon akaratos és a múltkor Édesanya felvilágosított,hogy én voltam ilyen.KépKép
Rám úgy néz ki nem igen halgat!KépAzt mondta a dokinő ha csikorgatja a fogát szóljak rá eréjesen.Felszoktam emelni a hangom de csak kiröhög.KépSőt már volt,hogy a szájára ütöttem/nem nagyon/de azt is csak röhögi.Szóval ő nem fél a mumus mamustól!Kép
Köszi amúgy már jobban van!Kép

Gigi!
Jó,hogy írtad az olvasnivalót el is felejtettem.Kép

Mindenkinek szép estét!Dia

KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Hááát jó kihalt a topikunk!KépKépKép
Ma Dévais talin voltunk Gigiéknél.Nagyon szupi volt,élveztük Gigivel,hogy sok dajkánk volt.KépÍme pár kép a fiúkról.KépMindenkinek szép álmokat!Dia
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Csajok!!!!!!!!!!!

Merre vagytok?? Ne csináljátok már ezt, tényleg ki fog purcanni így ez az egészKép

Látom Dia azért te próbálkozólKép Hát csak nem ketten fogunk itt levelezgetni!

Puszi

KépKép
gigi28

Csajok!!!!!!!!!!!

Merre vagytok?? Ne csináljátok már ezt, tényleg ki fog purcanni így ez az egészKép

Látom Dia azért te próbálkozólKép Hát csak nem ketten fogunk itt levelezgetni!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
2-szer is írsz, hogy legyen forgalom Kép Látom, Te mindent megteszel!
Viktornak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk! Kép

A fiúk nagyon édik! Kép A homokozóban, ahogy tréningfelszerelésben csücsülnek, mögöttük a lehullott falevelek, olyan őszi feelingem lett.

Mi megvagyunk rendületlenül, de a hétvégi ajtócsere utáni rumliból még mára is maradt, úgyhogy takarítás van ezerrel.
Marci alszik, így iszkiri!

Pusz Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép

Légyszi vedd elő az írói vénádat!!!!
Bocsi, hogy kétszer ment el! De legalább történt valamiKép Köszi Viktor nevében is!!

Képzeljétek valami anyához hasonló szót mond OlivérKép Aztán lehet, hogy csak én hallom annak! Anyanya szoktam lenni! Kép Már alig várom, hogy dumáljon. Szombaton megyünk nyaralni, de ha ennyit fogtok csajok írni akkor fél óra alatt simán vissza fogok olvasni!!!!!!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a fiúk egymás mellett a homokozóban, és a kis házikóban. Milyen nagyok már! Kép Irigykedem is a ti mini talitokra. Mi tegnap Visegrádon voltunk délután a legénnyel és a kutyákkal, mindenki nagyon élvezte, és végre a férjem is velünk volt. Ez sajnos elég ritkán történt meg az utóbbi időben, mert rengeteget dolgozik. Kép
Képzeljétek Bence mondogatja, hogy mama, mama! Kép Kép Bár az is igaz, hogy most meg minden mamamma Kép Kép, még a kutyák is. Kép Kép
Gigi, merre mentek nyaralni? De jó nektek! Irigy-irigy! Kép
Viktornak boldog névnapot!

Puszi
nmzsx

Gigi!
Viktornak én is BOLDOG NÉVNAPOT kivánok!Bár tegnap akartam csak elfelejtettem mire hozzátok értünk.Kép
A nyaralás miatt én is irigy vagyok!Kép
Engem Domi mamamamának hív.KépAkkor kiabál így amikor látótávolságon kívül kerülök.Kép

Zsófi!
Visegrád is nagyon szép hely.Mi sajna nem tudunk kirándulgatni "kocsi hiány miatt".Pedig oooolllllyyyaaaannnn jó lenne!KépViszont tegnap hoztuk haza Domi motorját Gigiéktől.Mondtam is tegnap Tamásnak,hogy nekünk nincs autónk de a gyereknek már van motorja.KépKérje kölcsön és azzal menjen munkába.Kép

Melinda!
Kérlek gyere és írj jó sokat!Miket csinál újabban Marcika?Kép

Többiek!
Légyszives írjatok!!!!!
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Egy-két kép BENCÉRÕL! Újabban az a hobbija, hogy, mint egy kiskutya mindent a szájába vesz, és úgy közlekedik. Meg tudnám ilyenkor zabálni. Kép Kép

puszi

Kép
Kép
nmzsx

ZsófiKép

Én egy akkora tapló vagyok, de nem tudom, hogy mikor született Bence!!! Felvilágosítanál?? Köszi. Csak mert annyira nagyfiú. A cipőkajálást biztos a kutyusoktól tanulta!Kép

puszi

KépKép
gigi28

Nem tudom, hogy valaha megbocsájtom-e, hogy nem tudod mikor született Bence?! Kép Kép Egyébként dec. 11-én. Ugye milyen gyorsan nőnek?! Olyan hihetetlen! Most vasárnap lesz a keresztelő, pont mikor 9 hónapos lesz. Kíváncsi leszek, hogy fogja bírni. Kép Kép

puszi
nmzsx

ZsófiKép

Nagyon nagyfiú Bence a korához képest!!! Elöbb elfelejtettem írni, hogy Korfura megyünk. Kicsit aggódom de remélem nem lesz semmi gebasz. Szerintem nem lesz a keresztelővel semmi gond. Csinálj sok képet!
Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hétvégén nem írtam, mert akkora pangás volt, meg hát nem nagyon tudtam mit írni!
Szombaton annyira mehetnékem volt, hogy mondtam Norbi apjának, hogy kicsit menjünk már valahova és ebéd után itt hagytam Norbit anyuéknak! Nem csináltunk semmi extrát, voltunk az Árkádba, ott fagyiztunk, apa vett a fiának egy hatalmas dömpert, aztán sétáltunk a Margitszigeten, de annyira jó volt egy kicsit ellenni!

Ma találkoztun Mártiékkal, voltunk Náluk! Hát Gigi haláli egy kiscsaj, totál letámadta Norbit. Amit Norbi megfogott az egyből Neki kellett és meg is szerezte, az Én nagy fiam meg csak türte muján, hogy egy csajszika mindentől megfossza!Kép Nagyon édes Gigi, be nem áll a kis szája, még feleselni is tud az anyukájával, tündéri!Kép

Gigi! Dia!
Nagyon édesek a fiúk a képeken!!!!!! Milyen jó Nektek, hogy ilyen sűrűn találkoztok!!!! Márti hiába csepeli szintés, szegény annyit dolgozik, hogy alig tudunk találkozni!

Gigi!
Ne izgulj a nyaralás miatt, biztos nagyon jó lesz, irigykedem is rendesen!

Zsófi!
Nem győzöm ismételni magamat, hogy tényleg nagyon aranyos nagyfiú Bence!

Norbi egyik reggel szappant reggelizett!Kép Van egy szappanom, ami egy parfűmhöz volt, szépen becsomagolva a polcomon és Norbi már többször szagolgatta, de soha nem akarta bekapni, hát most mégis meggondolta magát és mire észrevettem már hiányzott egy darab a szappanból, hát azt a fintort ne tudjátok meg! Egy kis darabot még találtam a szájába, de azért egy részét elszopogatta!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Bocsi,bocsi,bocsi.....
Ne haragudjatok,hogy hetek óta nem írtam egy betűt sem.
Nagyon zajlik az élet nálunk,még mindíg nincs lezongorázva a ház ügy.
Közben Bogikám elkezdte az ovit,és még szoknom kell,a megváltozott napi ritmust.
Különben nagyon élvezi,eddig csak azért volt sírás mert haza kellett jönni.
Remélem így is marad és szertni fogja.
Liliána egy kis haramia vezér,és mellé még hatalmas haspók.
Csak abból kér amit mi eszünk,már lassan dugni kell előle a kaját.
Nekem ez nagy újdonság mert Bogi borzasztóan rosz evő volt.
Na ennyit rólunk.
A hófordulós,névnapos babáknak gratulálok.
A betegeskedőknek jobbulást és gyógypuszikat küldök.
Sajnos rohannom kell mert még megfőzöm a holnapi ebédet.
Lányok elaludtak,talán sikerül nyugodtan főznöm.

Már nem ígérek semmit,de ahogy adódik egy kis időm jelentkezem.
Különben nagyon hiányoztok,nincs olyan nap,hogy ne gondolnék Rátok.
Nagyon sok puszi mindenkinek,Saxi
saxi

Ja teszek fel még egy táblázatot is!

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Évi Roland 2004. december 1. XVIII. Pestimre
Martin 1997. január 7.
Vivien 1994. október 7.
Melinda Marci 2004. december 6. Érd
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Zsófi Bence 2004.december 11. Bp.IV.
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Sys Gergő 2005. január 13. Kispest
Renáta 2000. október 28. </pre>

Kép
Kép
györesz

Bencének boldog hófordulót kivánok!KépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Köszi, előre is! Kép Kép

Gigi
Hogy én mennyire irigykedem Korfu miatt! Mi már csak jövőre megyünk, bár közben azért beiktatunk egy síelést. Már úgy várom, és visszük a prüntyit is, hogy minél hamarabb szokja, mert 2-3 évesen ő is kap már lécet. Kép Addig meg jól el lesz anyuékkal a hóban. Már meg is beszéltük, hogy majd felváltva síelünk, egyszer mi, egyszer ők. Igaz még férjemnek meg kell tanulnia, de van kedve hozzá, biztos hamar menni fog neki. Aztán nyáron meg gondoltam, hogy elmegyünk Szlovéniába. Olyan szép hegyek vannak, és a tengerpart is tisztára olyan, mint Horvátoknál, viszont sokkal közelebb van. Szóval már megterveztem a jövő évet rendesen. Kép Kép Már alig várom, hogy mehessünk! Kép Kép Lehet, hogy bolondnak tartotok, de néha azért olyan bezártság érzésem van.

Györesz
Jó lehetett a szigeten, én is voltam ott anyuval ott múlt szerdán, kutyástól, gyerekestől.

Dia és többiek
Bár nem ismerjük egymást személyesen, de nincs kedvetek valamikor találkozni. Olyan jó lenne, ha Bence találkozna más gyerkőcökkel is. Mivel már nem alszik sokat, szívesen megyünk mi is bárhová, akár mini talira is. Olyan jó lenne már beszélgetni veletek személyesen is!

Puszi
nmzsx

Sziasztok!
Györesz!
Azért volt 7végén pangás mert nem írsz!Irgumburgum!!!!Tessék írni legalább annyit jól vagyunk!KépKomolyan,ciki,hogy velünk van Gigivel tele a topik.KépMajd mi se írunk és akkor tényleg meghal ez az egész.Kép
Szappan.KépKépNem vol fosimosi tőle?Kép

Saxi!
Hajrá,hajrá ház!!KépIrigy,irigy!KépLégyszi Te is kukkants be néha és tudod legalább csak ennyit írj!NINCS GÁZ!!KépKép

Zsófi!
Én benne vagyok a minitaliban is!KépDe ez a hét már nem jó és a jövőhét 7vége.Írd meg neked mikor jó!Mi eddig is szerettünk volna talizni veled,Te nem jöttél a talikra.Kép

Tényleg lányok!
Mikor lesz tali megint???Még jó idő lenne a szabadba is tartani.Hm???????Persze ahoz jelentkezni kéne az elveszetteknek is!!!!!!!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jaj a barátom is hatodikai bocsi!!!!
Marcika Boldog hófordulót neked!KépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Na most jó össze kutyultam valamit!Kép
Bence nem is hatodikai.KépHihihi!

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Tudom, hogy nem rajtatok múlt, hogy nem találkoztunk. De valahogy mindig közbe jött valami, meg Bence akkor még nagyon igényelte az alvást, most azért már nem annyira, így könnyebb kimozdulni vele. Tegnap pl. egész nap 40-45 percet aludt. Ma szerencsére azért többet durmol. Kép Ez a hét már nekem sem jó, a jövő hétvége meg szintén, mert akkor szülinapozunk, én úgy gondoltam, hogy valamikor hét közben, ha neked is jó úgy. Nekem úgy is jó, ha mi megyünk, mert kocsi az van, szóval ez nem gond. És már egyébként is parázs van a sejhajomban, nagyon rajtam van a mehetnék. Kép
A nap nekem mindegy, csak tornázni járok, de azt bármikor át tudom tenni egy másik napra.

Más
Képzeljétek, most, hogy remekül lefogytam nincs egy darab göncöm sem, amit föl tudnék venni a keresztelőre. Meg egyébként sem. Azok a ruháim amiket májusban vettem...hát vicc. Simán reklámozhatnám vele, hogy ilyen voltam, ilyen lettem. Mert kb. 2* beleférek. Ez nagyon szupi, csak az a baj, hogy most szinte az egész ruhatáram föl kell újra építenem (mert a terhesség előtti súlyom alá fogytam), viszont pénz az ablakban, így ez elég nehéz lesz. Na jó, micsoda gondjaim vannak mi?! Kép De ez most tényleg gond, bármilyen hülyén hangzik is. Kép Jó lenne, ha tudnék varni, de asszem erről már lemaradtam.

Puszi
nmzsx

ZsófiKép

Én is benne vagyok a találkozásban. Ugyi mi megyünk nyaralni aztán ha hazajöttünk van még egy hetem aztán irány a meló. Az alatt a hét alatt találkozhatnánk. Persze utána is jó lesz, csak akkor már nem fogok egész nap ráérni. Nálunk is bármikor szívesen látlak titeket, vagy találkozhatunk a Diáéknál is. (na Dia megszervezem az életedKép) Én nem csodálom, hogy be van már sózva a feneked. Az egyik topikban olvastam, hogy a csaj 16 éve van otthon. Hogy lehet azt ép ésszel kibírni??? Nekem igenis hiányzik, hogy történjen velem valami, emberek között legyek. Na most biztos nem szavazzák meg nekem a év anyja díjat, de hát ez van. Azért még imádom ezt a majmotKép Ja irigylem a gondjaidat, hogy ilyen vékony vagy. Én meg egy dagadt disznó vagyok, nem tudom mit kezdjek magammalKép

Na befejezem a siránkozást! Puszika

KépKép
gigi28

Gigi
Ok, a tali bármilyen formájában benne vagyok. Kép Te már mész vissza dolgozni? Mit dolgozol? Én is mennék már egy pár órára, de asszem férjem kitérne a hitéből, ha ezzel előállnék. Kép Így én még itthon leszek jövő év végéig, és csak utána megyek vissza. Én sem leszek az év anyja, de nem hiszem, hogy attól lesz az valaki, hogy az egész életét föláldozza. Én nem vagyok egy ilyen típus, ezek szerint te sem. Kép Kép 16 év, az már nagyon gáz. Szerintem én attól már meghülyültem volna. Kép

puszi
nmzsx

ZsófiKép
Én könyvelő vagyok és a saját cégembe megyek vissza. Ami azért jó mert nincs főnököm és ha bármi gond van Olivérrel akkor nem gond, hogy otthon kell maradon. 9-től kettőig fogok dolgozni. Vagyis inkább azt írom, hogy 9-től kettőig fog a bébiszitter vigyázni a kismajomra. Én meg ezalatt fogok dolgozni, várásolni meg minden egyéb dologot intézni. Szerencsém van mert a Domi keresztanyukája bébiszitter és ő fog Olivérre vigyázni. Viktor már alig várja, hogy visszamenjek és a kezembe vegyem az ügyeket. Biztosan nehéz lesz meg lelkiismeret furdalásom is lesz...

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia!

Nagyon aranyos vagy.
Tényleg NINCS GÁZ,csak nincs egy perc szabadidőm sem.
Azért ha tudok jövök.
Nagyon jól esett ám,hogy reagáltál az írásomra.Kép

Puszi,Saxi
saxi

Gigi
Az nagyon szupi lehet! Én másod diplomának gondoltam, hogy elvégzem a PSZF-t, de számvitelből megvágtak. Kép Sík hülye vagyok hozzá. Pedig azt hittem, hogy az ilyen tantárgyak könnyen mennének nekem, aztán kiderült, hogy a műszaki az sokkal könnyebb volt. Na mindegy. Azért nem adom föl, jó lenne még egy diploma vagy valami. Nem akarok elhülyülni. Kép Ezért is vállaltam fordítást, meg vettem angol nyelvű könyvet (persze tök egyszerűt, és vékonyat), hogy ne felejtsem el, amit eddig tanultam. A saját cég az tényleg jó, ott legalább a magad ura vagy. És a babyszityóval is szerencséd van...mondjuk nálunk a nagyszülők lesznek azok. Kép Azért irigykedem. Kép Mit össze irigykedem! Kép Pedig pl. soha nem bírnék könyvelő lenni, mert szét unnám magam, és türelmem sem lenne. Én intézkedni szeretek, ezért jó az, amit csinálok. Én minőségirányítási mérnök vagyok, és ott aztán kiélhetem magam. Kép Kép Már nagyon hiányzik. Ezt sem gondoltam volna, hogy valaha a munka fog hiányozni. Kép Kép De bizti hamar elmúlik, ahogy visszamegyek. Kép

puszi
nmzsx

Sziasztok,

Eloszor is, hofordulosoknak soksok puszi! Marcusnak meg megegy, imadott pofikamnakKép

Bocsi, hogy nem tudok irni, de a szabadidom nem a gep elott van, hanem a vakolat vakarasanal a haloszobankban, hogy haladjunk is vegre. Mostmar ugy nez ki, hogy 1 nap gletteles, es johet vegre a festesKép

A mai nap (es az elmult idoszak elso) jo hire:
Elfogadtak a hitelkerelmunket, szoval lesz Puntonk!KépKépKép
(Mostmar csak fizetni tudjukKép)

Nah, rohanok, mert a ket legifjabb Kerekes szetszedi a szobatKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Zsófi!
Akkor majd megbeszéljük pontosan a napot,de ha nem gond legyen nálunk a tali.Én ugyebár kocsi nélkül nehezebben mozgok.KépLátom Gigi is benne van.KépEz szupi!Kép

Saxi!
Nem felejtettem ám el a Nincs Gáz mondást!Kép
Sok sok puszi.Aztán jelentkezz majd!Kép

Mica!
Katával mi ujság?Üzenem az asszonyságnak ideje vissza térni közénk!KépKép

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Csajok!

Még nem olvastam vissza, de ha egy életem van fürcsizés után megteszem. De asszem csak a mai napot vállalom. És még írni is fogok! RESZKESSETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!!!!

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Hát Én olyan boldog vagyok! Mostmár bátran merem mondani, hogy az Én 11 hónapos kisfiam önállóan megy, mert hát azt már nem mondhatom, hogy megtesz x lépést, esetleg azt, hogy megszámlálhatatlan lépést tesz meg, de hát ilyet meg nem mondunk!KépKépKépKép
Szóval ma estére annyira belelendül, hogy vagy negyed órán keresztül folyamatosan körbe körbe járta a nagyszobát, dobálta a labdát, lehajolt érte, odavitte anyunak, aztán nekem, de egyszer sem esett el és nem is kellett elkapni, még csak meg sem kapaszkodott és ha kicsit meginogott, akkor nagyon szépen visszahozta az egyensúlyával magát! Annyira ügyes, olyan büszke vagyok Rá!!!!! 9 hónaposan tette meg az első lépéseit, kezdte hárommal, hattal, nyolccal és most itt tartunk! Persze azért amikor elindult kifelé az előszobába biztonság kedvéért megfogtuk az egyik kezecskéjét, de hát az is olyan hogy szinte nem is kell fogni!

Bocsi, de most csak ezért jöttem, hogy ezt elujságoljam!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Itt vagyok, visszaolvasva és készen a hosszú levélkémre! Kép

Először is köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket! Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt és ennyit töltött a pocakomban is. Néha elmélázok, hogy az elmúlt 1,5 évben - mióta köztünk van a kis Pöcök - egy kis gombostűfejnyi vacakból milyen édes-okos-gyönyörű-rosszcsont Marcika lett Kép
Mióta nem jelentkeztem fogaink száma tovább bővült. A hétvégén végre bejutottam a szájába egy röpke vizsgálat erejéig és felfedeztem az újabb, azaz 8. fogacskát. Valszeg már pár napja ott figyelhetett, csak épp a nagysága nem nyitotta a száját vagy az ujjamat hagytam volna ott veszteségül, ha sokáig ellenségeskedem Kép
Marci azóta is folyamatosan feláll, mászik irdatlan sebességgel, egy pillanatra sem ül nyugton. Lényegében egy rosszcsont örökmozgó. Tegnap megpróbálkoztunk mi is a virágföldevéssel, nagy-nagy sikerrel Kép Kép Kétszer is jutott a bendőbe és a jelek szerint nagyon ízlett a dolog. Gábor a pelusozásánál még a pelusban is talált földdarabokat.
Mi is okosodunk ezerrel: beindult a pá-pá, a tapsikolás. Egyenlőre ennyi, de szerintem nem hagyjuk ennyiben a dolgot Kép Egyre jobban csalafintáskodik. Kép Egyszerűen meg kell zabálni, de néha (mint minden normális gyerek) az őrületbe kerget, amihez Neki néha kb. 5 másodperc is elegendő...

Zsófi!
Jó, hogy újra ilyen erővel itt vagy közöttünk! Kép Bence nagyon édi és tényleg jó nagy baba. Súlyra mennyi? Gondolom karra Te is erősíthetsz a segítségével. Mennyit eszik Bence? Szopizik még?
Kis irigyke! De most én irigykedem Rád, hogy ilyen jól lefogytál, bár tudom, hogy tettél is érte rendesen, hisz rendszeresen tornázol. Én egy hete szörnyedtem el magamon végérvényesen, úgyhogy itthon elkezdtem tornázni, Norbi módra eszem (bár a mai nap erős kivétel volt ezalól Kép). Remélem előbb-utóbb lesz eredménye is.
A kirándulások biztos klasszak lehettek. Nekem az a környék, amerre jártatok, a szívem csücske, mert én a Dunakanyar kapujában (hú, de szépen írtam Kép) nőttem fel, Vácon és Sződligeten.
Ha már ennyire be van sózva a sejhajod, akár Érdig is elgurulhatnátok! Én szeretettel várlak Benneteket! Sajna én jogsi híján kevésbé vagyok mobilis. Hétvégéink foglaltak, de hétköznap gyertek bármikor! Írj, hogy mikor jó!

Dia!
Tényleg jól összekavartad itt a dolgokat! Kép Köszi a mackót! Barátod csak holnap tudja megcsodálni Kép
Remélem örömmel tölt el a levelem Kép

Gigi!
Ez a 16 év tényleg nagyon durva folyamatosan otthon. Én biztos becsavarodnék, néha még most is így vagyok vele.
Ne izgulj a nyaralás miatt, nem lesz semmi gebasz! Oli ügyi, stramm kiscsákó, úgyhogy ha a kicsi nem csinál, akkor talán a nagyok sem fognak semmi gubancot produkálni Kép

Mica!
Te kis sorstárs! Gettelés, festés, meg miegymás Kép Kép Mi is az utolsókat nyögjük, de csak azértis megcsináljuk. Mire befejezzük és okés lesz a ház, kezdjük árulni. Mi sem vagyunk normálisak, mi?!
Gratula a Puntohoz! Apósoméknak is az van és nagyon szeretik! Kép
Katával mi van mostanság? Nem tudtál beszélni vele tali ügyben? Ha túl vagytok a melón, akkor gyertek! De pihenésképpen is jöhettek ám! Kép
Zolika eszik rendületlenül? Gondolom még Õ sem fogyott el Kép
Köszönjük a külön puszit! Kép

Kata!
Ezúton is próbálkozom: Merre vagy? Jól vagytok? Pár sor erejéig, ha tudsz, írj! Pusz!

Györesz!
Gratula Norbika ügyességéhez! Ahogy írtad, úgy elképzeltem, ahogy megy és megy, játszott, lehajolt. Nagyon édes lehetett! Gondolom, hogy dobogott anyai szíved Kép Hihetetlen, hogy már egy hónap sem kell és már Norbika szülinapját ünnepelhetjük.
Marci a múlt héten lepett meg, mert egyik pillanatról a másikra elengedte az ágyat, amibe kapaszkodott. Nála szerintem csak mi lepődtünk meg jobban. Persze esett egy nagyot, de ügyesen, így nem lett gond. Ágynál, asztalnál, szekrénynél kapaszkodva lépeget oldalazva, de ha megfogjuk a kezét, akkor mindig leül. Kép Nem baj, majd eljön a mi időnk is Kép

Márti!
Sokkal, de sokkal kevesebb munkát Neked! Rossz, hogy nem tudsz jönni írni! Meg rossz, hogy nem tudtok kijönni hozzánk! Kép
Gigi nagyon édi lehet, ahogy Györesz írta, egy igazi kiscsajszi lehet, aki már most megőrjíti a srácokat! Kép

Saxi!
Hajrá házvásárlás! Szorítok Bogidnak is az ovihoz, de eddig tényleg jól hangzik a dolog, jól bírja és szereti Kép Lilike evőkéjét írigylem, nálunk egy kis múlt heti felledülés után ismét "nem eszem" időszak van.
Csatlakozom Diához és kérjük az apró bejelentkezéseket is! Kép

Barbi! Évi!
Nyaralóbrigád! Gyertek és fájdítsátok a szívünket a nyaralós beszámolótokkal és a szebbnél szebb fotókkal! Kép

Anikó!
Krisztike remélem már teljesen meggyógyult és minden rendben nálatok! Fogacskákkal mi a helyzet? Változatlanul megnehezítik a napjaitokat? Remélem egy kis szünetet hagynak azért Nektek! Kép

Szilvi!
Veletek mi van???!!! Nagyon, de nagyon régen voltál már! Ugye, minden rendben!

Sofka! Judit! Kriszta! Andi! Nagy a csönd felétek is! Ha tudtok, írjatok!

Ha valakit kihagytam, akkor nagyon-nagyon szégyenlem magam Kép

Most asszem már tényleg megyek, mert ha felrakom ezt a levelet, rögtön kiakad a Babanet Kép

Mindenkinek jó éjszakát (bár szerintem már csak én vagyok ittKép) és sok-sok puszit: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Mi is itthon, bár nagyon visszamennék, mert olyan jó volt, hogy egész nap nem kellett semmit csinálnom.
Szonjuska végig aludta a repülőutat oda-vissza. Amikor egy picit felébredt, akkor kiolvasta a Horizon magazint és elrágott egy-két tacsi-zacsit.
Kint is nagyon jól érezte magát. Egész nap a medencében akart lenni! Alig bírtam kivakarni onnan.
Ezek az arabok nagyon szeretik a gyerekeket, ezért állandóan puszilgatták a Szonját, persze engem a frász kerülgetett.
Szóval nagyon jó volt, s mikor hazajöttünk mindenbe beleestünk. Előtetőt ácsoltatunk a teraszra, betonozzák a kerti szerszám tároló alapját, stb., tehát zajlik nálunk az élet.
Szonjával tegnap voltunk dokinál, mert elkapott minket sétálás közben és lecseszett, hogy a gyerek nagyon sovány. 7350 gr. Persze, mert igazából még mindíg csak cicizik és nem nagyon szeret mást enni. Na erre kaptunk tápszert (amit nem fogok neki adni), vasat meg valami növekedést serkentő homeos bogyót. Na ezeket beadom neki, hátha egy kicsit kigömbölyödik. Persze mondtam a dokinak, hogy én egy évesen voltam 6 kg és most nézzem meg mekkora vagyok, de beszélhettem neki.
Íme két kép:
Kép

Kép

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok!

Hajnal 5 óta fent vagyok, Norbi ébresztett! Szegényke most tényleg nagyon megszenvedi ezeket a fogakat, három jön egyszerre és nagyon sokszor sír visítva és szinte csapkodja a kis arcát, úgy sajnálom! Sehogy sem tudtam visszaaltatni, magám mellé vettem, egy-két percre elaludt, de aztán újra elkezdett sírni és felébredt, próbálkoztam cicivel, ringatással, de csak sírt és nem tudott elaludni! Végül fél 8-kor sikerült!

Barbi!
Nagyon nagyon szép Szonja és egyáltalán nem sovány, hanem szép kis formás, akárcsak a fiam! Megnyugtatlak Norbi 11 hónaposan 8,45kg! Amúgy a tápszertől ne ijedj meg, Norbi is kapja már kb. 3 hónapja épp azért, hogy egy picit jobban hízzon, mondjuk csak esténként adom Neki, meg néha reggel, de így is megmaradt rendületlenül a napi három szopi! De Te tudod! Szerintem néha túlreagálják a dokik, védőnők ezt a hízik, nem hízik dolgot! Szerintem ha egészségesek, elevenek, mozgékonyak akkor nincs semmi gond!
Mégegyszer megnéztem a képet és tényleg nagyon gyönyörű a lányzó, úgyhogy dokinéninek egy szemüveget!Kép

Melinda!
Hűűűű ez aztán tényleg egy szép hosszú levél volt!
Sajnálom, hogy a kajálással még mindig bajlódtok, de gondolom ez nem látszik Marcin! Amikor így nem eszik akkor mennyit gyarapszik úgy havi szinten? Norbi csak 10dekákat hízott az utóbbi időbe, de most szépen belehúzott és 35dekát magára aggatott!
Édes lehet Marci, ahogy próbálkozik az egyedül állással, Norbi is így kezdte, aztán ebből jöttek az első lépések!
Hát igen hihetetlen hogy milyen gyorsan nőnek, már számolom vissza a heteket, mindjárt szülinapot ünnepelünk, fel sem tudom fogni! Multkor tök jót nosztalgiáztunk apával, kértem, hogy mesélje el, hogy Õ mire hogy emlékszik a szülésnél, mert rá kellett jönnöm, hogy egy-két kocka kiesett!Kép Olyan jó volt szülni!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Barbi!
Csatlakozom Györeszhez és én is csak azt tudom mondani, hogy abszolúte nem vékony Szonja, hanem teljesen normális. Szerintem is hülyeség itt agyalni a dokkernéniknek, hogy hízik-nem hízik, ha teljesen jól van és kiegyensúlyozott.
Annyira kis csini Szonja abban a nyakbakötős ruciban és annyira kis csajszis, hogy meg kell zabálni. Egyébként tiszta Te vagy. Legalábbis én most Téged látlak Benne. Kép
Elhiszem, hogy frászt kaptál, ahogy végigtaperolták az arabok a Leányzót, én még kedves magyar honfitársainktól is hülyét kapnék. Nálunk most hétfőn volt az első (és remélhetőleg az utolsó) ilyen tapizós eset. Pénztárhoz való sorbaállásnál Marci elkezdett vigyorogni egy néninek és már integetett volna, persze először csak nyújtotta a kis szaros a kezét. Erre a nőci rögtön megfogdosta a kezét, amit Marci előszeretettel nyaldos állandóan. Azt hittem frászt kapok Kép

Györesz!
Szegény Norbika! Én is úgy sajnálom, ahogy írtad, hogy hogy szenved Kép Küldöm a fogmanót, hogy minél előbb kibújjanak a fogacskák. Mi egyenlőre rendben vagyunk ezzel a 8 darabbal.
Marci hízásával semmi baj, csak a vitaminok, ásványi anyagok miatt aggódom néha, hogy elegendőhöz jut-e.
A szüléssel én is így vagyok, néha-néha felidézem magamban és én is kérdezgetem Gábort, hogy mi volt, hogy volt. Akkor annyira szörnyűségnek tűnt az a 12 órás szenvedés, most meg már minden olyan szépnek és jónak tűnik. Kép

Marci szétszedi az emeletet, úgyhogy ennyire futotta. Ha tudok, még benézek.

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Látom mindenkit elijesztettem a jelenlétemmel Kép

Ma Marci elég nyüszi volt, egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy mi lehetett vele. Foga feltételezhetően most több nem jön, ő ugye nem éhes még kaja hiányában sem, úgyhogy passzolok mi lehetett a baja. A délutáni alvását kihagyta, így a késő délutánunk a fáradtságtól volt nyávogós Kép
Evéssel az elmúlt időszak eddigi legrosszabb teljesítményét produkáltuk ma: kétszeri evésre kb. 60-70 grammnyit tudtam beleimádkozni, pedig tejcsi sincs már olyan sok. Szerintem a fényből is kiszívja az energiát. Nem baj, majd télen a kevesebb napsütés mellett, megjön az étvágya Kép

Én sem akarok itt sokat nyávogni, de azért gyertek ám!

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

Voltunk délelött a Kardiológiai Intézetben. Ekg és ultrahang volt Olikámnak. Szerencsére makk egészséges. Egy ín húr van a bal szívkamrában aminek a hangját hallotta a dokinő. De szerencsére ez nem gond, nem kell vele semmit csinálni. Persze mindenki ajánározta, hogy milyen szép meg mosolygós. Utána kimentünk Krisztiékhez Veresre. Elmentünk Csengéért a bölcsibe, épp uszonna idő volt. Persze Olikám is evettKép Nálunk nincs gond az evéssel, csak ne bébiétel legyen.
Ne haragúdjatok de most nem írok többet mert már hulla vagyok és természetesen Viktor nincs itthon, úgyhogy egyedül füdetem az öregharcost.

Puszi, jók legyetek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Kata-keresoknek: Kata megvan, jelentkezett neha a masik topikban, csak miutan elment a vendegsereg toluk, Ruszlan is utrakelt, es hazament egy kicsit (Ukrajna), igy nem sok eletkedve volt Katanak. Remelem, hogy hamarosan benez ide isKép

Dia,
Azert meg majd felhivom ezt a csajszit, hogy hianyoljatokKép Hatha!Kép Sajnos atmenni nem volt idom mostanaban hozzajuk, es most nem is tudok, mert Zolcsi nathas lett, nem viszunk nekik bacit.

Melinda,
Hat eladni nem keszulok a hazat, orulok, hogy legalabb ez van. Meg igy is, hogy fele meg a bankeKép Hat ma nem sokat haladtam, mert Zolcsi nyugos betegecske, es folyamatos Anya-hianya volt, amikor ebren volt. Persze, az etvagyat nem vette el a betegsegKépKép Jol lato, nala nincs semmifele Norbi updateKép
Az autot szerintem en is imadni fogom, mert mar keprol beleszerettem, a Szalonban megjobban...Kép Mar alig varom, de meg min. 1,5 het... addig viszont a regire vigyazok, mint a szemem fenyere, mert az meg a Szalon-eKép Na, nem mintha eddig nem ezt tettem volna, de igy azert masabb, ovatosabb az emberKép
A minitalirol meg nem egyeztettem Kataval, de most ugyis pihire vagyunk fogva Zolcsi betegsege miatt. Remelem, hogy hamar meggyogyul, mert az ejjel is koltoztem vele kulon szobaba, es egy agyba, mert nagyon nyuszogos volt. Nappal meg birom is, de ejjel..Kép Most szegenynek volt egy kis hoemelkedese is, remelem eleg lesz a Panadol, nem kell ejjel kupozni. Delben is kapott, mert torokfajas-gyanus volt, es vegre tudott aludni 3 orat egybenKép
Remelem, hogy minel elobb eljutunk hozzatok, bar ugy sejtem, hogy az mar az uj autoval lesz.

Gyoresz,
Kitartast es fajdalommentesseget kuldunk a fogzashoz!Kép
Erdekes modon a szulesbol most szinte minden megmaradt bennem, mig az elsobol alig valami. Szerintem azert, mert most jobban utananeztem, utanaolvastam mindennek, nameg mar nem volt ismeretlen az egeszKép Az nagyon megmaradt bennem, hogy mindig mosolyogtam azon, hogy irtak a konyvek, hogy ket fajas kozott aludni lehet. Hat mostmar nem mosolygok, mert en is azt tettem ejjel 11 feleKépKépKép

Barbi,
Ne haragudjon meg a dokinenid, de egyaltalan nem tunik sovanynak Szonja. A keresztlanyom 1 eves koraban felkerekitett szammal volt 9kg. Nem lehet mindenki 11kg, mint ZolcsiKép Vagy a nagyfiam anno, a 11,8kg-alKép

Gigi,
Ne parazz mar, regen 6 het utan mentek vissza melozni, es senki nem vagta ezt az ember fejehez. En tudom, hogy milyen az, amikor 2 evig szinte csak "gugyogsz", mert csak a lurkoval beszelsz szinte egesz nap, parod este mar faradt es nincs kedve locsi-fecsire.. es tudom, hogy mennyire feludit, ha van mas is vegre, mint a lurko-neveles. Attol meg imdom a fiaimat, hogy melozomKép Es nem szenvednek hianyt semmibol sem, mert azt a munka mellett is meg lehet adni nekik.

Marti,
Sors-tarsnoKép Kitartast a melohoz!Kép

Tobbieknek is minden szepet es jot, de most mennem kell estimesezni nagyfiamnakKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!
Melinda!
Hááát csajszi nem csalódtam benned!KépEnnyit írni?Na de én reklamáltam akkor olvassak!Ugye?Kép
Gratula a 8.fogacskához!KépLehet,hogy már nálunk is van csak még nem vettem észre.Na,holnap turkászok egy kicsit.KépRemélem az ujjam megmarad.Kép
Földevés.KépSzerencsére Domi még nem fedezte fel a virágokat mert nem tud mászni.KépAzt figyeltem Gigiéknél a homokozóban,hogy nem is jutott eszébe,hogy megkóstolja a homokot.KépHogy álltok az ajtókkal?

Mica!
Köszi az infót Katáról.Bár elszomorít,hogy a másik topikba viszont írt.Kép
Jobbulást kivánok Zolcsinak!KépIrigy vagyok,hogy tudsz melózni otthon!
Gyógypuszi Zolcsinak!
Kép
Barbi!
Üdv újra közöttünk!KépSzerintem se sovány Szonja nyugi!De eszik mást is cicin kívül?Mert szerintem egy 9 hós gyerek már nem lakik jó csak tejcsivel.Ja,amúgy boldog hófordulót Szonjusnak!Kép
Kép
Györesz!
Gratula Norbikának a járáshoz,ez fantasztikus!!Kép
Istenem,hogy el repült az idő!!!!
Viszont sajnálom,hogy az éjszakátok rossz volt!KépKüldöm a fogtündért,hogy minél előbb kibújjon az a fránya fogacska.És az álomtündért is küldöm,hogy aztán tudjatok aludni.Kép
KépKép

Én ma tiszta ideg voltam,mert a redőnyösek az igért dél helyett 4-kor érkeztek.KépKomolyan úgy fel tudom húzni magam azon,hogy milyen link mesterek vannak ebben az országban!Kép"Tisztelet a kivételnek!"Domival nem volt különösebb gond ma.Biztos érezte,hogy Anya ideges,akkor jobb ha ma jófiú leszek.KépKép
Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia
Ui:Lehet,hogy most utólértem Melindát a levél írásban.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Sok-sok puszi a 9 hónapos Dominak! Remélem ma is jó fiúcska lesz! Kép
Sajna tényleg nagyon gyakori, hogy a mesteremberek ilyen linkek. Mi a klímajavító ficerével jártunk így, de ő ki se jött. Párszor még szóltunk neki, aztán meguntuk. A másik egy szóra jött. Úgyhogy kivételek tényleg vannak.
Az már fél siker, hogy Dominak nem kell a homok, az már csak jót jelenthet. Marci szerintem megette volna a homokozó tartalmát Kép Tényleg minden megeszik, csak valahogy a rendes kajával egy kicsit válogatós Kép
Na látod, én is így gondoltam eddig, hogy egy 9 hós gyerek nem lakik jól a tejcsivel. Marci erre is rácáfol, mert amit mellette nyamnyog az semmi. Tényleg nem érem fel ép ésszel Kép Kép

Mica!
Zolikának sok-sok gyógypuszit küldök, hogy minél gyorsabban meggyógyuljon! Kép
A Stiloval mi is így voltunk, amíg be nem toltuk a használt autó telepre. Rinyáltam ezerrel, nehogy valami baja legyen. Kép
Katával pedig egyeztess, ha már hozzánk nem írt Kép Legalább megstírolom az új autót!
Bocsi, ha már írtad, de elég szita vagyok, mit eszik Zolikád? Még mindig bébikajcsit? Lehet, hogy lassan megpróbálkozom a mi kajcsinkkal, hátha az jobban beveszi a finnyás gyomra Kép

Gigi!
Jó, hogy semmi gond nincs Olikáddal! Sok puszit a szőke buksijára! Kép

Barbi!
Sok-sok puszit a 9 hónapos csodaszép Szonjának! Kép

Marcinak különös perverziója, hogy imádja a porszívót/takarítógépet. Most porszívóztam a szobánkban, Õ az ágyon és kurjongatott, ahogy bekapcsoltam. Most pedig szépen felállt mellette és a sarokban buzergálja. Legalább lefoglalja magát Kép
Már annyiszor meg szerettem volna kérdezni, hogy nektek megy a fogmosás a manóknál? Marci elég nehezen viseli, pedig nem gyötröm sokáig, egyszerűen húzza el a fejét, különösen, ha a felsőket mosom. Nem sikálok erősen, úgyhogy nem értem, miért nem tetszik Neki.

Megyek, mert megint szöszt eszik!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Dia, Barbi!
Boldog hófordulót a picúroknak, akik már nem is olyan picúrok! Kép
Kép

Dia
A taliban megegyeztünk, akkor majd még beszélünk róla, szívesen megyek én. Kép Én vagyok a mobil mama. Kép Jó neked, hogy Domi még nem akar földet nyelni, Bence már szemezik vele. Kép De eddig még megúsztuk, remélem nem jön meg a kedve hozzá. Múltkor az újságból tépett ki egy darab, és csak az tünt föl, hogy gyanúsan zárva van a szája, persze ott volt benne egy adag papír, alig bírtam kioperálni belőle. Kép

Melinda
Bence 5* eszik egy nap, abból 4 szopi, és egy főzelék. Általában mi szoktunk neki főzni, mert ezeknek a konzerveknek elég egyen íze van. Múltkor már gulyás levest evett. Kép Nagyon fini volt. Kép Kép Viszont jövő héttől még egy szopit kiiktatok. A súlyát nem igen tudom, olyan 8,5 kg körül van, de úgy izeg-mozog, hogy képtelenség megmérni. Kép A Norbi féle up-date kajálásról én is hallottam már, és állítólag jó, mert mindent lehet enni, csak az nem mindegy, hogy mikor. Na nekem ezzel vannak a problémáim, mert ha este jön rám a csoki evés, akkor nekem este kell enni. Kép Egyébként tegnap vettem egy gatyát, és már tudtam "S"-set venni, szóval most örülök, mint majom a farkának. Kép
Érdre is szívesen kimegyünk, max. viszek egy kis hideg élelmet az útra. Kép Régen (egész tavaly márciusig) volt egy görényem (de sajnos vissza kellett, hogy adjam a tenyésztőnek, mert írtó vad volt, és nem mertem a gyerek mellé bevállalni), és ők a 23. kerben laktak (ha jól emlékszem), nem messze az Érd táblától. És az tőlünk kb. 1 1/2 óra volt. Kép

Gigi
Jujj, ti már minnnyá mentek nyaralni! De jóóóóóó! Örülök, hogy Olikának minden rendben van a kis szívével, de azért ez így megnyugtatóbb, hogy a dokik is ezt mondják. Kép

Barbi
Szerintem sem vékony Szonja! Nem tudom, hogy újabban mi ez a hülyeség, de mostanság mindenki a gyerekeket akarja hízlalni. Szerintem ne foglalkozz a dokival, hanem a saját megérzéseidre hallgassál. Annyira csinos így, se nem vékony, se nem dundi, pont jó! Nagyon szupi kis csajszid van. Bence is ilyen, és ezért nem is érdekel, hogy mennyit hízik. Nem idegesítem magam rajta, eszik, van kis husija, és boldog. Nekem ez számít, és ezért nem is szoktam erőltetni a mérlegelést sem. Kép

Juj lányok képzeljétek, tegnap elkezdtünk fogat mosni, és nagyon élvezte Bence. Teszek fel képet. Kép

Puszi,
ZsófiKép
nmzsx

Sziasztok,

Dia,
Ne haragudj Katara, mert volt olyan, hogy ide ird, oda meg egy szot se, gondolom nem sok ideje van, es igy idonkent beosztjaKép Vagy ugy van vele, hogy en ugyis tajekoztatom a tobbieketKép Gyogypuszit koszi, lassan szet kell osztanom a csaladban, mert most mar a nagyfiam is itthon van, reggel mentunk dokinenihez, es mindenki nathas. Gyuszko csak kohog, orrfolyas nem veszes, de hetfon mehet csak oviba. zolcsinak picit piros a torka, ugyhogy Panadol-kuraja van, meg mindketto kap koptetot. Zolcsinak meg az orrszivas torturak...

Melinda,
Gyogypuszi atadva, kosziKép Mint latod, mindenki beteg, meg en is nathazomKép Jo igy dolgozniKép Mondjuk a ketto jobban elvan egyutt, gyurik egymastKép Majd probalok mar kepeket kesziteni rolukKép
Estere felhivom Katat, aztan majd beszamolokKép
Zolcsi kaja: altalaban bebietelt eszik, de nem szoktam eltiltani, ha valamit a mi kajankbol megkivan, tegnap este pl. meggyszoszt kajaltKép Mindent megeszik, mar a kevesbe pepeseket is, szereti a 8hos kajak izetKép Nem tunik allergiasnak semmire se, halistennek.

Itt a ket nathasom:
Kép

Most viszont melohegy, mert 11ig kitoltuk az idonket a cegledi korhaz radiologiajan, ugyhogy jol elmaradtam mindennel.

Puszi,
Mica
mica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: