A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

Norka Kép
nagyon jól haladtok Kép Kép ezek csupa jó hírek Kép

Timi Kép
biztosan vérvételen van, és jó híreket hoz, vagy rókázik Kép és ezért nem tud jönni, de az is jót jelent Kép
(jajj, de kis gonosz vagyok ma reggel Kép)

Csajok.... megjött megint, immáron másodszor Kép Kr. doki azt mondta 3 rendes mensi kell, és utána kezdhetünk Kép Kép
de nekem az elég közelinek tűnik Kép

puszi mindenkinek ezen a gyönyörű napon!

Orsi + Levi + Máté

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni Kép
a csajok már mindent leírtak Kép jó a szuri. Ne ijedj meg egy csomó mindenre más lesz írva, mint amire Te használni fogd Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Az ikrek mellé újra babát szeretnél, jól értem?

Norka Kép
Megnéztem, sokminden nem jött be... de most viszont van új kérdésem Kép
Laparaszkópiára és immunológiai vizsgálatra kit küldenek? (Engem nem küldtek...)

Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok!
nem mentem vérvételre. vettünk medilabos tesztet. reggel megcsináltam. Egy extra halvány csík van rajta. Én megvárom, hogy megjön-e. Még mindig úgy fáj a hasam, mint amikor meg akar jönni. Lehet, hogy így is lesz. Pénteken kiderül. nem rókázom. Ti már az elmaradt mensi előtt rókáztatok? Az előbb lenyomtam egy fél tábla csokit. Semmi másra nincs gusztusom. Már nem fájdogál a cicim. Úgy érzem, most sem lesz baba.

Timi
latimi

Timi... dehát ott van az a csík! Miért a pénteket lőtted be magadnak? Mondtam már, ilyen manipulált ciklusokban a mensinek a punkció után 14-15 nappal meg kell jönnie, ha nem sikerült, de a progeszterongyógyi meg 1 hetet is tolhat rajta, így teljesen bizonytalan az egész. Tudom, nagyon nyomulósnak látsz most, de szerintem most sem lettél okosabb... és nem is leszel még pár napig. Kép A párod nem tud bevinni az intézetbe?
Dehogy, nem rókázott itt senki, csak marhult Orsi.
s_norka

Timi ! Én azt gondolom, ha halvány is a csík, az ott van. Pénteken mi fog történni ???

Orsi ! Kép Nem semmi, ezek szerint belevágtok az újabb lombikba ? KépKép Jöhetnek a hugi(k) a fiúk mellé Kép

Zsebi : ha progi injekciót fogsz kapni beültetés után, az segíthet, nem ?
Nem is tudtam, hogy a fogigátló alatti vérzés/barnázás azt jelenti, hogy kevés a dózis Kép

mniki

Niki!
Pénteken kellene elvileg megjönni a mikulásnak.

Norka!
Egyébként örülnék a rókának, legalább tudnám, hogy van vmi. Azt a csíkot nagyon kell nézni. Majd a szomszéddal megnézetem. A Krizsa a közeli ismerőse. Nem túl barátkozóak, de azért én tegnap megnézettem vele a Kaális tesztet. Egyébként a gyógyszretárban azt mondták, hogy mindegyik teszt jó. Vkinek a medilab sem mutat ki semmit, hanem egy extra super 1600 ft-os. A férjem molst nem tud felvinni pestre. nekem a duphaston még sosem tolta ki a mensit. mindig pontosan jelentkezett.

Timi
latimi

Orsi!
A végén szép nagy család lesztek. Mindent bele!
Timi
latimi

Visszavontam, mégsem olyan vagyok, mint Timi.
Én mindig tudni AKAROM, hogy mi van, még ha rossz is. Én ha + lenne a vérvétel eredménye, akkor boldog lennék, s egyetlen naptól sem tudnám magam megfosztani ez ügyben, ha pedig -, akkor gyorsan abbahagynám a Duphastont, hogy hamarabb kezdhessem az újabb reménykedést... Nem vagyunk egyformák persze...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jah Kép én nem rókáztam egyszer sem... vagyis egyszer, a punkció napján, de akkor is csak majdnem. Nagyon rosszul lettem hazafelé a kocsiban Kép

nekem semmi tünetem nem volt.

Tesókérdés: igen, szeretnénk... de szerintem megvárjuk a jövő évet a fagyibabókkal Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na én itt a magam részéről befejeztem, Timike tudja, mit akar, azért továbbra is drukkolok, de csak a háttérből.
Timi, azt azért tudjad, ha megcsörgeted a Krizsát a mobilján, hogy mi van, azonnal be fog rendelni vérvételre.

Na elmentem tanítani! Kép
s_norka

Timi,

Egyetértek Fannival.
Ne húzd magad tovább, menj vérvételre, mert sokkal rosszabb a bizonytalanság, mint a biztos rossz. Szerintem
Drukkolok!!!!!
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Helló!
Hova tűnt mindenki?
Tudom, hogy egy darabig nem ment a babanet, de már több, mint egy órája működik!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok!
Ti jobban izgultok, mint én. A férjem azt mondta, hogy legyek türelemmel. a krizsa azt mondta, hogy elég a 2. v. 3. tuti pozitív teszt után felmenni. A vérvétel csak akkor szükséges, ha már nagyon izgatott vagyok. Ha nem jön meg pénteken, akkor csörgünk a Krizsának és megyünk vérvételre. Mivel nekem a következő lombik már az 5. lenne, így félek a kudarctól. 6. beavatkozásra nincs pénzünk. Próbálok abban bízni, hogy nem jön meg, és csak akkor kell menni nőgyógyászhoz, amikor egy "normális" kismamának.

Timi
latimi

Timi!
Egész eddig nem tudtam feljönni erre a nyavajás netre!
NE várjál menjél fel holnap vérvételre csak saját magadat kínzod. Illetve én azt szoktam mindig mondani jobb tisztán látni. Amig szeded az utrot addig úgyse nagyon fog megjönni (kivétel engem), ha van baba akkor azért kell nyugodtan lenned, ha meg nincs baba bár ezt el se tudom képzelni akkor pedig fölöslegesen ne terheld még x napig a szervezetedet progival.
Krizsát nem tudod hívni mert külföldön van, én is kerestem ma! Neked most mit kell szedni csak duphastont?

Egyetértek Nórival mi mindent megtettünk, hogy segítsünk hogy menjél vérvételre nagyon drukkolok továbbra is de elfogadom innentől a döntésed, ha te csak pénteken szeretnél menni!

NE FELEDDDDDDD MA IS OTT VOLT A CSÍK AMI NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!

Niki!
Az első lombiknál csak utrot kaptam akkor nem jött, de a vérvételnél (13.) nap kiderült alacsony a progiszint ezért a kövnél már duphastont kaptam + 2 ampulla progiszurit és akkor ennyi progi mellett megjött a 9. napon. Amire a vérvevős nő is tök lekattant, hogy ennyi progi mellett hogy tudott megjönni, szóval ezért aggódom egy kicsit, de csak nem járok kétszer így, Krizsa azt mondta kiküszöböljük, hát remélem sikerül most egy babót összehoznunk telefonon megígérte nekem, szóval szaván kell fognom!!!!!!!

Orsi!
Kistesó nem semmi..... bár már látom inkább jövőre! Azért mi itt leszünk és drukkolunk!!!!!!!!

Fanni!
Nekem csak most sikerült bejönni, illetve olvasó üzemmód ment, de írni nem tudtam! De most itt vagyok!!! Illetve csak egy darabig mert vacsoravendégeink lesznek és készülök. Borsóleves lesz a menü sültcsirkével, sültkrumplival és görögsalátával (ebbe már nagyon belejöttünk).

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi!
Pénteken akkor lehet talizunk a Kaáliba én is megyek akkor!!!!!!!
A döntésetek előtt csak meghajolni tudnék (én nem bírnám ki). De tényleg a drukkok mennek tovább, egyet viszont kérlek fogadj meg ne a következőn gondolkozz hiszen ez még nem lefutott ügy van két halvány teszed ami itt sokunknak csak álom! Szóval kicsilány tessék bízni remélni, mert látod itt egy egész csapat szorít érted!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Én reménykedem, épp ezért nem megyek vérvételre. A férjem is azt mondta, annak a lurkónak ott kell lenni. ha véletlenül nincs ott, addig se tör le senki. ha van baba, a Krizsa azt mondta, a duphastont én továbbra is kapom még egy ideig. nekem ez a tabletta nem befolyásolta még egyszer sem a mensit. mindig hajszálpontosan megjött 28 napra. Olyan vagyok, mint egy atomóra. Jólesik, hogy így aggódtok.

Timi
latimi

Zsebi!
Te nem dolgozol? Vagy még tanulsz?
Biztosan finom lesz a vacsi... éhes is lettem. Nekem a férjecském főz Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi Kép
Borsóleves nnnnnnyammmmmmmmmi. Lehet hogy én is inkább azt csinálok a borsófőzelék helyett Kép

wish

Orsi,

Keresgeltem a forumon Raffaival és a baba-mama analizissel kapcsolatban. Jól láttam, hogy Te jártál Raffaihoz mikor vártad a fiúkat? Voltál a lombik előtt is? Olvastam egy interjut Raffaival talán az nlc-n, hogy segíthetnek már a fogamzás előtt is, a "befogadást" elősegítendő. Volt ebben neked részed?

Szurkolok mindenkinek, kérlek nézzétek el nekem, hogy igen ritkán jövök.

Mka
Vendég

Mka Kép
Jártunk majdnem 8 hónapigKép Én már a lombik előtt is voltam nála. Ha dobsz egy mailt, szívesen írok róla. Így nyilvánosan inkább nem részletezném a dolgot.

No, legalább nem írtatok annyit, így egy 2 gyerekes anyuka is vissza tud olvasni Kép
Szóval tesó inkább jövőre projekt, de persze a spontán baba bármikor esélyes lehet Kép (Azt hiszem legnagyobb álmom válna valóra egy spontán csíkos teszttel Kép)

rohanok, majd jövök. pusszancs mindenkinek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!
Dolgozom csak még a héten szabin vagyok ezért tudok a neten lógni sokat! Kép Jövő héttől sajnos ez másképp lesz bár akkor is szoktam tudni időt szakítani a munka mellett!!!!!!

Wish!
Hogy állsz a fogyival? Na akkor tessék váltani egy fini borsóleves... már én is nagyon enném!!!!!!!!

Mka!
Van egy olyan toppik, hogy Fogamzás, várandóság, szülés, utána Fogamzás, utána beültetés előtti és utáni érzések és ott van egy Dzsúd nevű lány aki Raffaihoz jár most ikrekkel terhes. Vele biztos tudsz erről beszélni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi,

Nagyon drukkolok neked, tuti ott a baby Kép

Lányok,

Tud valaki nekem segiteni. Kaaliba járok a Krizsához én is. Most vagyok túl a 2. sikertelen inszemen. Mondtam a Krizsának, hogy csináljuk rögtön a következőt, de azt mondta nem lehet. A másik topikba a lányok azt mondják egymás után simán lehet csinálni. Szerintetek nekem miért mondta. Csak Closty-t kaptam + Duphaston-t, nem vagyok agyon gyógyszerezve sem.

A másik kérdésem,hogy csináltak már valakinek a Kaaliban közületek PCT tesztet? Ez olyan összeférhetetlenségi teszt. Mennyibe kerül? Csinálnak ott egyáltalán ilyet?

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi!
Sajnos én ebbe nem tudok segíteni egyik kérdésben sem, de vannak lányok akik megjárták már az inszemes dolgokat jönnek este és biztos segítenek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Orsi, köszönöm, levél ment.
Köszi Zsebi, lehet hogy átnázek a másik topikba és megkérdezem Dzsúdot is.
Mka
Vendég

Na sziasztok,

Ma sem vagyok a topon, de már ég az arcocskám, olyan rég nem írtam Nektek!
Olvasó üzemmódban itt vagyok mindennap, legyen mentségemre Kép

TimiKép
Nagyon drukkolok Neked és egy dologban igazat adok Neked: ha a baba ott van, akkor akkor is ott lesz, ha van vérvétel meg akkor is ha nincs. Én ezt a teszteléssel játszottam el. És ott volt a baba Kép
Szorítok Neked 100el++++++++++ És kíváncsian várom a fejleményeket! Amúgy szerintem is, halvány csík = csík Kép

FruzsiKép
Krizsánál 1 hónapot ki kell hagyni az inszemek között. Nem a gyógyik miatt van. Õ arra hivatkozik, hogy van erre egy törvény. Nem tehet mást. Másban viszont rugalmas. De talán a szervezetnek sem árt egy kis pihi. Nem tudom. Sokan vannak, akik a stimu után a nem gyógyis időszakban lesznek babásak. Változó Kép
Én nagyon drukkolok Neked, hogy a köv. sikerüljön! Mágus csodákat tesz! Kép

Namármost... Lemerültek az elemeim. Bocsi, mennem kell aludni picikét Kép

Kriszta, RenókaKép
Hatalmas gratula a picikhez! Vigyázzatok magatokra és a picire! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Zsebi Kép
Fogyókúra -5 kilónál tart, remélem a stimu kezdetéig még lemegy 2-3 kiló.
Már fő a levesem. Nem lesz igazi borsóleves, mert keményítő nap van, inkább zöldségleves, de biztos, hogy fincsi lesz Kép

wish

WishKép
Felcsigáztál ezzel a levessel. Receptet tudnál dobni nekem? Kép Köszi!

KépKép
unique

Unique!
az nem baj, hogy úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni? A cicim nem feszül meg semmi nincs.
Neked ilyenkor már volt mellfeszülés?
Timi
latimi

Timi Kép
(kicsi zárójeles... nekem nem volt mellfeszülésem sem Kép pedig 2 pocaklakóm volt)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
A hasad sem fájt?
latimi

Timike, én is gyarapítom a kérdések számát Kép : holnap is tesztelsz...?!
s_norka

Norka!
Holnap nem tesztelek. Megvárom, hogy megjön-e vagy sem.
latimi

Timi Kép
a hasam mindig fáj Kép sajan ilyen érzékeny Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok,

Timi,
Ugy látom mindenkit teljesen kikészítesz ezzel a nem vérvétel nem tesztelés sztorival KépKép Mindenki jobban izgul nálad Kép Én sem bírnám ki, de igy legalább van egy kis extra izgalom. Ha ott van a babó, akkor viszont még nagyon sokáig szedni kell progit (nem is hallottam hogy lombikál is irnak fel duphastont, nekem az csak inszemnel adtak, lombikra eddig mindenki utrot kapott) Szoval attol felek semmikepp sem leszel 'normális' kismama. Mindenképp előbb kell menned dokihoz mint a spontán terhességnél...de ez tulajdonképp mindegy, ha egyszer ott van a baba KépKépKép Péntekig nagyon drukkolunk Kép

Orsi,
Kistesó máris, nem semmik vagytok. Még akkor is ha jövő év, akkor talán épp kétévesek lesznek az ikrek mikor a tesó jönne ? Dehát mért ne, amíg az ember fiatal, jobban bírja KépKépKép

Fruzsi,
Én is hallottam hogy Krizsa doki nem csinálja egymás itán az inszemeket, nekem a doktornő a 6-ot 8 hónap alatt zavarta le... Nekem még igy is sok volt, de ez már a múlté KépKép Sok sikert neked is Kép

Fanni,
Nekem is Kovács doki hozta össze ezt az első lombikot, a 6 inszem után - sőt Andor is az ő keze munkája (na jó, meg Larapapáé is egy kicsit Kép Úgyhogy hajrá !!

Farkasok,
Judit a mi hősnőnk Kép Varratások, önszurkálás, nem semmi !!! Hajrá, hajrá KépKépKép Mennyi tüsszencset láttak ? Focicsapat megint kijön ?

Lara,
Remélem Andor nem fogja személyes sértésnek venni, hogy éhezteti a mamájaKépKép
Bukóűző drukk megy KépKépKépKép

Niki, Zsebi, Wish, Norka
Nektek is ezerrel megy a +++++++++++++++ a közelgő sikeres lombikokra KépKép

Unique,
Te még mindig álomkóros vagy ? Azt hittem ez addigra már elmúlik...

Reno,
Éljen éljen éljen KépKépKép Gyűjtsük csak a szép UH képeket Kép

Renoca,
Jobbulást kívánok a kutyunak, remélem túléli Kép Azért tényleg szörnyű, hogy miket engednek meg maguknak az emberek...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
A 2. lombiknál én is duphastont kaptam + a progiszurit, szóval Krizsa be szokta ezt vetni, tudod kinél mi jön be!

Wish!
Jól hangzik a Te levesed is, a miénk igazán fini lett. Gratulálok az öt kiló minuszhoz az nagyon szép eredmény!!!! A lombikkezdésig befejezed a 9 hetet vagy az nem fér bele???? A párod is fogyizik még?
Varratás helyei meggyógyultak már??

Unique!
Nem lehet jó ez a rosszúllét, de azért ilyen áron én nagyon is bevállalnám! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique Kép
Elküldtem a receptet.

KrisztaKép
Én kaptam mindig utrot és duphastont is (de ettöl föggetlenül az esedékes mensikor elkezdtem pecsételni)

wish

Wish!
Akkor téged is jól megtömtek gyógyszerre. utroból te is napi 3X2-t kaptál és emellé mennyi duphastont adott a doki?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Igen, utroból 3-x, duphastonból 2x1.
A fogyókúra 90 napos, de én kb 45. napig fogom csinálni. Stimu alatt inkább maradok a fehérjedús étkezésnél. Egyébként baromira nem látszik, hogy lement volna valami. Varratás jól van, némelyik még fájdogál, de azért ma már letekertem Juditék trénerén a napi penzumot,

wish

Wish!
Azért így ez mégszebb eredmény, hogy 90 napos fogyinak a felénél sem tartasz és már öt kilóval könnyebb vagy! Jó lehet hogy nem látszik, de az a lényeg, hogy te magad jobban érezd magad a bőrődben!
Egy új Wish áll neki a 3. lombiknak és ez nagyon jó!!!!!!!!!! Szorítok, mert nagyon a szívemhez nőtél! Kép

Timi!
Hogy smint? Ha már nem tesztelsz és nem mész ma vérvételre helyzetjelentést kérünk! Mert kezünk lábunk x-ben úgy szorítunk!!!!!!!!
Tényleg így hogy nem Pesten laktok szeritned holnap kb. mikor tudod megírni a jó hírt? Mert tuti reggeltől mindenki a netet fogja lesni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Én már nem bírom követni, de Timi nem ígérte, hogy holnap felmegy vérvételre, csak lesi a mensijét. Bocs, olyan kis morgós vagyok Kép Mint egy csalódott gyerek, aki várja már az izgalmas mese boldog végét, és az nem jön! Ez azért nem ér! Kép

Ma délután jönnek hozzánk környezettanulmányra a Tegyesztől. Szerencsére viszonylag tisztaság van most. Kép
s_norka

Wish : ejha !!! Gratulálok az -5 kilóhoz, szerintem ez nagyon szép eredmény másfél hónap alatt ! Csak így tovább !!

Unique : lehet, hogy az álomkórság végig fog tartani, ezt persze nem elrettentés képpen írom.. De biztos nektek is van olyan barátnőtök, aki terhesen szinte állandóan aludt Kép
Persze kívánom, hogy ne így legyen KépKép

Zsebi : Mágus be szokta tartani az ígéreteit KépKépKép
Egyébként lehet, hogy én is kapok majd progiszurit is, egyelőre azon drukkolok, nehogy cisztám legyen Kép

mniki

Szevasztok,
Bocsika, hogy nem írunk, de azért olvasunk.
Holnap megyek UH-ra 8-ra-4napja nyomjuk a Gonalt, így majd csak pénteken tudom megmondani, hogy mennyi az annyi. Zsebeském te mikor, hátha összefutunk? Timi nénje remélem veled is találkozunk!!!

Zsebikém,
Irigyellek a nyaralásért! Ez nagyon durva, hogy két szemet kell bevenned!

Gyerekek,
Hétfőn a Kaáliban nyomták be a Suprefactot, mert Krisztián nem tudott elkísérni, és azt mondja a csajszika, hogy mitől vannak a lila foltjaim, mondom neki múltkor egyáltalán nem volt, most meg majdnem mindegyik helyén lesz egy, erre ő -szerintem úgy próbálta beadni, hogy nem legyen lila, hát mit nem mondjak csúnyább mint a többi. Egyébként még nem érzem olyan nagynak a pocim, mondjuk ettől nagyobb nem kellene hogy legyen, bár már megszoktam. Szóval majd holnap referálok, hogy hány tüszi kívánkozik megérni.

Snorikám,
Még nem volt alkalmam gratulálni, hogy elbocsátott a dokid. Külön gratula a Tegyesz témához, akkor most/ma mennek? Te ilyenkor kész kell lennie a gyerekszobának vagy csak rámutatsz, hogy ez lesz majd és ennyi, mit néznek meg? WC pottyantós? Apa a szennyestartóba rakja a zoknit?

Sünikém,
Egész este a blökitekre gondoltam, külön sok puszi és simi Neki, remélem a gyógyulás útjára lépett.Sajnos egy ilyen világban élünk, ahol mindig meg kell várni a tetlegességet és majd akkor hajlandó a hivatal valamit tenni, bár kérdezem én az iskola még nem lépett semmit. Akkor meg van a következő feladatotok: kerítésmagasítás, és amikor Blöki felépül -tökös vidéki kutyu- nem tud majd átmászni. Remélem a cicusok lesik minden kívánságát.

Unique, Kriszta, Renoka,
Növesztgessétek a pocit!!! Rókakoma hajrá!!!

Lara,
Nem lettem egy ementáli, de mintha a mahzohista szexet szeretném úgy nézek ki ezzel a sok kék-zöld-lila folttal.
Andorkám,
Kellemes cicilést, gondoltad volna, hogy már az első hetekben fogyókúrára fognak. Sebaj, Anya egy nagy tejcsarnok, azért külön irigylésre méltó a pozíciód, mert apa helyett is állandóan kézben tartod anyát -mégha az csak a cicije is. Lara iszol valami tejképződést segítő teát vagy valamit vagy csak a természet ily kegyes veled. Larapapa megkóstolta már az istenni mannát?!Lassan mehettek 6 hetes kontrollra! Tényleg nem is emlékszem hogy mondtad-e már hogy bevittétek Andort a Kaáliba, ha igen mit szólt a Kovács doki!

Puszi Farkasok J

ui. ezt a levelet is többszöri megzavarás után sikerült beírnom.

Kép
farkasok

Sziasztok!

Fruzsi Kép
Nekem egymás utáni hónapokban voltak az inszemek... de én nem Krizsához járok. A szervezetet azért szerintem eléggé megterheli, de engem ez nem zavart, mert a babáért mindent Kép

Kriszta Kép
Igen, tudom, mert már régebben is voltam a topicon és emlékeztem, hogy Te rendesen végigcsináltad az inszemeket, s örültem is, mikor olvastam, hogy az 1.lombikod sikerrel járt Kép

Én ma voltam reggel a Kaáliban, progi szintet néztek, és épp most hívott az orvosom, hogy kezdhetem a Suprefact-ot, mert jó magas lett a progi értékem. (nem mondta mennyi, dehát én hiszek neki!) Jövő csütörtökön meg be kell mennem. Azt mondjuk nem mondta, hogy miért, én meg úgy meglepődtem, hogy meg sem kérdeztem... Talán receptért a továbbiakhoz???

Timinek csendben drukkolok... talán jövő hétre megkapjuk a választ. Norka nagyon aranyosan írta, én is pont így érzem, hogy megfosztott bennünket a tündérmese végétől Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok!
Mindenről beszámolok majd. Ti lesztek az elsők, akiket tudosítok arról, hogy van-e baba. Azért ne haragudjatok rám.

Timi
latimi

Timi Kép
Én nem haragszom, de nagyon drukkolok. Esteleg még egy teszt ma? Kép

wish

Wish!
Ma nem tesztelek.
Ha holnap sem jön meg tesztelek, felhívjuk a Krizsát, és megyünk vérvételre. A férjem azt mondja ne kapkodjak, tartsam be azt, amit a Krizsa mondott. Ma úgy sem jól ébredtem. Fájt a fejem, szédültem. A hasam még mindig fáj meg a fejem is. Aludtam is jó sokat.

Lányok!
Ne aggódjatok, nem fosztalak meg benneteket semmitől. Én is várom az eredményt, de a férjemmel már így is mindenen vitatkozunk.

Timi
latimi

Timi Kép
Fejfájás, szédülés jó jel Kép

wish

FarkasJudit,

elevenünkre tapintottál, most hogy írtad, meg is néztem, és tényleg ott a drága férjem zoknija a kanapé hajlatába dugva, a párna mögött. Lesül a pofámról a bőr - pedig nem is volt kollégista ez a gyerek.

Gyerekszoba van, de jelenleg lomtár, meg a csábos menyasszonyi ruhám ott aszalódik egy vállfára akasztva. Kép De gondolom, ez nem baj, babát úgysem ígérnek 2007 tavasz-nyár előtt.
s_norka

Niki!
Nem lesz cisztád, szorítok érte! Az ígértet pedig remélem betartja! Kép

Nóri!
Tegnap azt írta Timi ha nem jön meg akkor pénteken feljön vérvételre.
este várjuk a beszámolót a környezettanulmányról!!!!!!

Farkasok!
Én 11-re megyek, szóval nem hiszem hogy összefutunk, de háthat, Timivel viszont ha megvárja az eredményt szinte tuti tudunk találkozni!
Miért durva a két szem????????????????? (egyébként a dokinéni mondta)

Lara!
Hogy vagytok?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: