Sziasztok lányok,
Timi,
Ugy látom mindenkit teljesen kikészítesz ezzel a nem vérvétel nem tesztelés sztorival

Mindenki jobban izgul nálad

Én sem bírnám ki, de igy legalább van egy kis extra izgalom. Ha ott van a babó, akkor viszont még nagyon sokáig szedni kell progit (nem is hallottam hogy lombikál is irnak fel duphastont, nekem az csak inszemnel adtak, lombikra eddig mindenki utrot kapott) Szoval attol felek semmikepp sem leszel 'normális' kismama. Mindenképp előbb kell menned dokihoz mint a spontán terhességnél...de ez tulajdonképp mindegy, ha egyszer ott van a baba

Péntekig nagyon drukkolunk
Orsi,
Kistesó máris, nem semmik vagytok. Még akkor is ha jövő év, akkor talán épp kétévesek lesznek az ikrek mikor a tesó jönne ? Dehát mért ne, amíg az ember fiatal, jobban bírja

Fruzsi,
Én is hallottam hogy Krizsa doki nem csinálja egymás itán az inszemeket, nekem a doktornő a 6-ot 8 hónap alatt zavarta le... Nekem még igy is sok volt, de ez már a múlté

Sok sikert neked is
Fanni,
Nekem is Kovács doki hozta össze ezt az első lombikot, a 6 inszem után - sőt Andor is az ő keze munkája (na jó, meg Larapapáé is egy kicsit

Úgyhogy hajrá !!
Farkasok,
Judit a mi hősnőnk

Varratások, önszurkálás, nem semmi !!! Hajrá, hajrá

Mennyi tüsszencset láttak ? Focicsapat megint kijön ?
Lara,
Remélem Andor nem fogja személyes sértésnek venni, hogy éhezteti a mamája

Bukóűző drukk megy

Niki, Zsebi, Wish, Norka
Nektek is ezerrel megy a +++++++++++++++ a közelgő sikeres lombikokra

Unique,
Te még mindig álomkóros vagy ? Azt hittem ez addigra már elmúlik...
Reno,
Éljen éljen éljen

Gyűjtsük csak a szép UH képeket
Renoca,
Jobbulást kívánok a kutyunak, remélem túléli

Azért tényleg szörnyű, hogy miket engednek meg maguknak az emberek...
Kriszta