A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Hari,
Tényleg nagyon nehéz volt. Kép És már a műtét elején is szörnyű volt. Nem várták meg, míg hat a műtét előtti bódító folyadék és teljesen éber volt mikor bevitték a műtőbe. Becsukódott az ajtó, Beni meg bent kiabált, hogy "Anya, anya gyere és sírt" és én nem mehettem.

Nem könnyű anyukának lenni, mégis a legszebb dolog a világon!!!!!!!

(most jól megmondtam a bölcset)

Benianyu
35+2

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Zsófy-banyaKép

Látod milyen népszerű lettél...
Én már indulok is babaőrnek hozzád, ha garantálod a 9-ét..KépKépKépKép

Benianyu!

Lehet hogy igazad van és csak annyi a baj, hogy nem ettem meg ma a szokásos 4 gombi fagyimatKépKépKép
Bár csak ennyi lenne!Kép Férjem kb fél órát töltött itthon, itt hisztiztem neki egy 5 percet, miközben ő megint rohamléptekben pakolta össze a cuccát focira és telefonon poénkodott a haverjával, hogy nem is értik mi bajom lehet...
Oszt megüzentem a havernak, hogy nyeljen le egy 10 kilós görögdinnyét és akkor majd elbeszélgetünk rólaKépKépKép
Na a lényeg hogy férj ismét elment focizni, úgyhogy továbbra is csak nektek tudok rinyálni!
Bocsi érte, ha valaki már nagyon unjaKépKépKép

Hari!

Jól van, látom gyosan tanulszKépKépKép
Csak igy tovább!Keményen...!!!KépKépKép
Pasi!Látod az enyém hazajön de el is megy, ez sem jobb mint a tiédKépKépKép
Most beszéltem anyukámmal, neki is panaszkodtam hogy mennyire türelmetlen vagyok már, hallom tesóm meg ott kuncog a háttérben(hmmm könnyű neki, neki már van 2 ovis, ráadásul ugye 90%-ban anyám neveli őket, na ennyit a tesókról Hari. Bár most lehet hogy tényleg nem ért rá a tied, hiszen már fél 9 és még mindig fent voltak a gyerekek lázas füzetkötésben.)

Na el is megyek kinomban fürdeni...vagy mi több, forró ülőfürdő???KépKépKép háthaKépKépKép, áhhhh nekem még ehhez sincs türelmem maKépKépKép

De aztán még visszatérek, ki a f..sz kiváncsi Õzikére a tv-ben???

Megann

Megann

Kép

Kép
megann

Özikére? Hát, én sem vagyok kíváncsi. Sőt, már a hangjától ideges leszek. Kép

Az én férjem meg lefeküdt már az sem jobb. Kép
Ma délutánra pihenést tervezett, mert ő kötetlen munkaidőben dolgozik, de közben elromlott a kocsi és el kellett vinnie a szerelőhöz, aki a város másik végén van és BKV!-val kellett hazajönnie. És??????? Hát ez nem borzalom???? Bár először engem akart küldeni, hogy ő majd otthon marad Benivel, de ezt nem hagytam.

Amit levágunk itt esténként, olyan negatív dicsekvés a férjekről, mint a gyerekek az oviban, hogy bibibi az én apukám magasabb, Kép csak ők pozitívban nyomják.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok a Kismamás szerepléssel kapcsolatban, köszi! Ha megtudom, melyikben leszek, majd szólok. Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy a levelem alapján kiválasztottak, de többekkel együtt, és mindenkihez kimennek fotózni, meg dumálni, aztán aki a legszimpibb, esetleg a legszebb, azt teszik az újságba. Majd meglátjuk. Szerintem minimum három hónap, hogy bekerüljön a mostani fotózás. Ez az a cikk egyébként, amelyik az újság legelején még pocisan mutatja be a kismamikat, aztán a legvégén már a szülés után babástul látható a család. Ezen is elgondolkodtam mellesleg, hogy mi van, ha valami tragédia történik valakivel, gondolom, azt nem adnák le, hanem van valaki tarcsiban...

Stipistopi, én sem akarok még szülni! Legalább szeptember végéig kihúznám, mert nekem is sok a dolgom!!! Ma összeraktam a bölcsőt, és apa meghozta a komódot is / ráadásul ez meglepi volt, csütörtököt beszéltünk meg Kép / , de ezeket még le kell mosni,a komódra pelenkázó feltétet kell csinálni, babaruhákat bepakolni, kórházi cuccom még csak félig van kész, be kell szerezni még pár dolgot is, szóval még nem vagyok kész.Ja, és a szülésznőm is nyaral szept 21-ig. Viszont a kívánságlistához tennék én is valamit: nappal szeretnék szülni. Tök mindegy lenne egyébként, de azt találtam ki, hogy Balázsnak az sokkal jobb lenne, ha nem arra ébredne éjjel, hogy anya és apa eltűntek. Rossz bele gondolni, nekem most ez a mumus.

Zsófy, sajnálom, hogy megint kötöszködöm, de az én mellméretem alap állapotban volt 85/F-es!!!, szülés után nem is kaptam rá melltartót, úgyhogy nem is tudom, mekkora lett, szóval ebbe aztán tényleg belefulladhatna a baba, ha akarna!

Judit 35+6

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Benianyu Kép Ez a mandulaműtétes történet megint sírásra késztetett. / az a rész, amikor kiabált, és Te nem mehettél vele / Annyira át tudom érezni, nekem megszakadt volna a szívem. És utálom, amikor egy műtétre azt mondják, hogy rutinműtét, főleg egy anyának ne mondják, amikor a gyereke kerül kés alá! Mindig történhet valami. / Mellesleg épp a közelmúltban halt meg egy vagy két kisgyerek is mandulaműtét után, ha jól emlékszem.../ Szóval nem csoda, hogy kiborultál. Én meg ilyen kis hülyeségeken parázok, hogy mi lesz a gyerekemmel, amíg én szülök, pedig azt is ki fogja bírni.

Az én páromra most nem szólhatok egy rossz szót sem, valami miatt nagyon a kedvemben próbál járni Kép És észrevette, hogy fodrásznál voltam, ez se semmi! Hétvégén anyukám is megjegyezte, hogy milyen más most az Attila, rá sem lehet ismerni. De az tény, hogy ha a kocsival van valami, ő el sem tudja képzelni, hogy BKV-ra üljön, akkor ott a taxi! Egy lépést sem tud megtenni kocsi nélkül...

Na megyek vasalni.

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Hát kinomba belenéztem ÕzikébeKépKép
Rémálom, micsoda hülyeségKépKép

Lányok úgy szenvedek mint egy kutya az unalomtól..Gondoltam olvasok valamit, de mit, amikor már minden dobozban van???
Vagy legalább tanulnék....de egy db tankönyvem sincs még mivel nem iratkoztam még be....
A tv meg egy kalap sz...rt sem ér...utálom már egy pár éveKép
Szóval tiszta gáz.... átaludhatnék 1-2 napot...
Ráadásul ha még sokáig húzom tiszta csik lesz az egész hasamKép, látom ám, hogy napról napra terjedKép
Na mindegy, ma már tényleg nem fárasztok senkit ezzel a negativ hullámmalKép

Jó éjt!

Megann 39+1

Kép

Kép
megann

Ja és Zsófy-banya!

Még egy kérésem lenne!
Ha lehet intézd el, hogy úgy induljon nálam a szülés, hogy elmegy itthon a magzatviz, jó???
KösziKépKépKép
Szeirintem hamarabb kapnék gutaütést, mint megszülnék, ha a fájásokat kellene méricskélnem meg számolgatnomKépKépKép
Tuti szétvetne az idegKép

Megann

Kép

Kép
megann

Lányok, elfolyt a magzatvizem
Pussz!

Kép
angelani

Hajrá Angelani!!! Kép Lehet hogy mégis találkozunk a kórházban?! :D

Hát én szülni nem szültem, de egész éjjel görcsölt a hasam és keményedett is (most már kicsit fájdalmasan). Hurrá! Valami történik... Még akkor is ha csak jóslófájás.

Lehet olyan hogy jóslófájásokkal annyira kitágulok hogy a kórházban már csak ki kell nyomni?! :P

41+0

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok! Kép Kép Kép

Angelani már szül!!! De izgalmas!!! Kinek küld majd sms-t?
Szerintem Rokica is, mert tegnap nem nagyon volt aktív.
HAJRÁ LÁNYOK!!! vagyis HAJRÁ ANYUKÁK!!!!

Benianyu
35+3

benianyu

Rokica,

Most látom, hogy te még otthon vagy. Akkor ezt elkiabáltam? Remélem, nem!
Mire elküldtem az üzenetet, már épp te is írtál.
De lehet, hogy tényleg már csak a kitolás marad a kórházra, ennyi görcs és jóslófájás után.
Megy a DRUKKKKKKKKKKKKK!

Benianyu

benianyu

Azon gondolkoztam, ismerve a férjem hozzáállását az én netfüggésemhez, hogy mennyire ki lenne akadva, ha éjjel bekapcsolnám a gépet, ahogy Angelani tette, mondjuk két 5 perces fájás között, vagy épp, mikor elfolyt a magzatvíz, hogy üzenjek nektek, hogy megyünk. Rendesen ideges lenne! Õ nem értené meg, hogy ez nekem fontos.
Jól elbeszélgetek itt kora reggel magammal. Kép

benianyu

Davallia,
Mondd neki, hogy nem nevetnénk ki. Csak írjon be bátran, mert mi nagyon várjuk a híreket. Én teljesen meghatódtam, mikor Szilvi férje beírt, hogy megszületett a kis Márk.

benianyu

Húúúúúú de jó, rohantam is bekapcsolni a mobilom, hátha pont nekem küldött Angelani üzit, de nemKép
Szóval még várnunk kell a hirekkelKép
Na nem baj, azér hatalmas drukk neki!KépKépKép
És neked is Rókica, hogy gyorsan mehess Agelani nyomábanKépKépKép
Végre történik valamiKépKép

Bárcska már velem történne ilyen, bár Rókit nem szivesen előzném ki, ha már annyit kellett várnia

Megann 39+2

Kép

Kép
megann

Mea!

Azta én mindját elájulokKépKép
Ha Angelani bevastagodik a táblában már csak Róki van előttünk és elvileg mi jövünkKépKép
Ez hihetetlenül izgalmasKépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Megann, Mea!!
Ez tényleg izgalmas, Roki és Angelani után már tényleg ti következtek!! Kép

benianyu

Figyeljetek micsoda hírek!

Hari kapott sms-t Meától, csak ő nincs gépközelben.
MEÁNAK ELFOLYT A MAGZATVÍZE, azt írta, hogy reggel 8-kor megindítja a doki a szülést!

Benianyu

benianyu

Megann,
Lemaradtál. Kép Kép vagy Kép Kép melyik?

benianyu

Na puff.. front van, vagy micsoda...

Én mondtam már, hogy az én lányomat dinamittal se lehet kirobbantani...

Holnap reggel úgyis megyek NSTre az Istvánba, akkor megpróbálom Angelanit meglátogatni, ha nem zavarok.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Wooooow!!!!
Angelaninak,Meának dukk-hegyek!!!!
Ez már igen!!!!!KépKépKép

Akartam írni Angelaninak sms-t,de elveszett a száma,mert új a telefonom....afffenébe....

Rokica Kép HAJRÁ!!!!Kép

Így szép az élet,juhéjjjjj....Kép

Benianyu Kép
Mindjárt írok emilt......Kép
annamami

Sziasztok!

Ez igen! Megint felpörögtek az események!!!
Nagyon várom a híreket, és remélem, Angelaninak sikerült a párjával szülnie!

Mea, Roki szorítok!!!
Angelani már biztos túl van rajta.

Pusz
Luc
38+1
lucretia

Rokica!

Igazad volt, hogy semmi nem jelent semmit!
Angelaninál már régóta voltak mindenféle jelek, Meánál meg szinte semmi, épp a napokban panaszkodott, hogy semmi nyákdugó és egyéb, és mégis egyszerre szülnek! Hát így van ez.
lucretia

Rokica,

Direkt visszakerestem. Tegnap írta Angelani, hogy nem az Istvánban, hanem a Szabolcs utcai HIETE-n fog szülni. Ne keresd az Istvánban holnap. Kép

benianyu

Jaj, lányok...

Tudom, hogy ez hülyeség, de egy nap van, amikor nem szeretnék szülni, és ez szeptember 11. Ha mégis úgy lenne, akkor biztos nem érdekelne már utólag, de olyan rossz érzés lenne, hogy a gyerekem szülinapja szeptember 11... Na de ahhoz 9 nappal előbb kellene jönnie.
Zsófy, jósolsz nekem egy olyat, hogy csak azon az egy napon ne?KépKösziKép

Tudom, hogy hülyeség...

Luc
38+1
lucretia

Rokica Kép

Nekem az apósom mondta uganezt néhány napja,amit te is írtál tegnap.hogy semmi nem jelent semmit......pedig ő szülész-nőgyógyász prof.
És állítólag a régi szülészeti tankönyvekben még leírva is szerepelt,hogy : "...a szülés biztos jelének tekinthető,ha a magzat kibújt....."
Hát ez aranyos!Kép
annamami

Benianyu!

meg tudnád írni, hogy mikorra volt Mea és Angelani kiírva? Bocsi, de tudom te vagy most a tábli tulajdonosaKépcsak a kíváncsiság miatt. Bár pont megvitattuk, hogy semmi nem jelent semmit, de mégis..Kép
lucretia

Benianyu!

Köszi szépen! Akkor nem keresem holnap Angelanit. Mingyó megnézem, Mea hol szül...

Annamami:

Kép Mindjárt én is elmegyek szülész-nőgyógyásznak, már olyan jól fújom a dolgokat. Most már csak az van hátra, hogy itthon egyedül végigasszisztálom a szülésemet, és akkor teljes lesz a körkép.

Arcom az van...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Lucretia,

Angelani október 10-re volt kiírva, Mea pedig október 12-re.

Benianyu

benianyu

Rokica,

Mea a II. számú női klinikán szül. Õt sem fogod az Istvánban megtalálni Kép

benianyu

Benianyu,

Neeem, Angelani szeptember 10-re volt kiirva! Már túl volt a 39. héten... nem lehet csak elirtad?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Persze, persze!! De hülye vagyok!! Mea is és Angelani is szeptemberre voltak kiírva, nem októberre. Bocsánat!

benianyu

Rokica KépKépKép

IMÁDOM A HOZZÁÁLLÁSODAT A DOLGOKHOZ.....KépKépKép
annamami

Jó reggelt mindenkinek!

Angelani, Mea, drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!

Én egész éjjel görcsölgettem, de hajnalra minden elmúlt!!!! Most pedig már a baba is nagyon aktívvá vált, szóval várunk még.

Hajrá Rókica, most már tényleg TE jössz!!!!!!!! :-)

Viki
38+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lucretia!

Csatlakozom hozzád, én sem szeretnék szept. 11-én szülni. Egyrészt amiért Te, másrészt édesapámnak pár évvel ezelőtt pont szept.11-én volt egy nagyon súlyos munkahelyi balesete is, amiből nagyon nehezen épült fel és nem is teljesen. Szóval akkor inkább 10-én 23.59-kor, vagy 12-én 00.01 kor, de lehet hogy hülyeség az egész, azonban most így gondolom.

Na szép napot mindenkinek!

Viki
38+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Halihíó!
Angelina bent van a kórházban, kapja az oxitocint, még nem szűlt. Fog küldeni sms-t, ha meg van a baba.

Meának drukk!!!!!!

Nagyon pörögnek az eseménmyek.

Benianyu, küldtem Neked e-mailt.

Tegnaptól megy el a nyákdugó, igaz ez még nem jelent semmit.Legutóbbi ctg 35-50-es összehúzódások voltak. A holnapin kiderül, hogy mi a piszkos nagy helyzet. Majd meglátjuk a vak is azt mondta.

Hari!

Férjed bizti azért talál ilyen lassan haza, mert reggel indulásnál magokat szór ki, hogy hazataláljon, de a madarak felszedik. Ezért ilyen nehéz hazajutnia. Remélem sikerült a hülységemmel egy kis vigyort csalni az arcodra.

Zsófy, Kuha, Csilla babái helyesek a fotón.

Egyáltalán nem ciki a férjnek beírni, nálunk is bele les a férjem időnként és egész jól beazonosítja a nevekhez való történést, amit mesélek neki.

Férjem ma "hatalmas" lelkesedéssel ment Siófokra. Remélem nem kell onnan hazacitálni, mielőtt végezne.Amennyire nem akarta, hogy bent legyen a szülésnél, annál izgatottabb és lelkesebb. Tegnap este is voltunk valahol és kérdezték ott lesz e, néztem az arcát oldalról, közöltew, hogy persze. Jó nagy változáson ment át.Én nem panaszkodhatok Rá, mert segítőkész, nem kérhetek olyat amiben ne lenne partner. E mellett nagyon jókat tudunk beszélgetni is, mert nagyon értelmes és sokoldalú. Na nem dicsekszem tovább.

Megann, ha egyszer jársz a IX. ker-ben a Ráday utcában, akkor érdemes elmenni a Nándori cukiba. CCa. 40 féle édes sütemény és 10 féle sós plusz fagyi található. Nagyon-nagyon finom. Hiába sütök, de azért amikor a Schöfibe megyek el szoktam csábúlnui. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet.

Na megyek összerakom arakott krumplit.
No meg dolgoznom is kell még, hoznak árut és a sorsáról is intézkednem kell.

Kriszta
38+4

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Kriszta,
Köszi megkaptam, onnan is épp ezt a választ akartam küldeni, de akkor most itt kapod Kép Kép

Épp most néztük Benivel a Micimackó és a Zelefánt című kazettát, abban van egy rész, hogy a Malacka gumicukrokat szór el az útpn, hogy visszataláljanak, a Micimackó meg megy utána, felszedi és megeszi.

Benianyu
35+3

benianyu

Sziasztok!
Itt aztán felgyorsultak a dolgok rendesen!

Angelaninak és Meának drukkolok!!!!!!!!!!!!

Azért ha vkinek lesz egy kis ideje, világositson fel, hogy lehet a telcsiszámos listába bekerülni!!!!! Ja, és a táblázatot hol nézhetném meg bármikor????? Már annyiszor kérdeztem, de itt az izgalmak sorában az én kérdéseim teljesen elvesztek.

Most rohanok, du megyek a dokimhoz+ szülőszoba látogatásra

Puszi mindenkinek

Judit
34+3
judy68

Viki!

Nagyon remélem. De már beletörődtem, hogy augusztus 30-i kiirásom ellenére én leszek az UTOLSÓ őszi babás, majd valamikor november végén megszülöm a gyereket, jó nagy lesz, bár lehet hogy még a téliek közé is becsúszunk egy kis túlhordással :P

Na mindegy, ha ma nem szülök, akkor megyünk fincsi indiai kaját enni. David végre kapott jó újságirói feladatot: megyünk ingyen éttermeket próbálgatni Kép Az ilyet feladatot szeretem. Õ is. Kép

Képzeljétek, elsétáltam itt 1-2 km-t a környéken, háromnegyed órába tellett és úúúúúgy kifáradtam hogy az nem semmi. Mi lesz velem szülés alatt ha egy kis sétát se birok már? Asszem Megann kérdezte pont ezt a múltkor. Tényleg aggasztó, hogy mennyire nem vagyok formában. Vigasztal, hogy a méhösszehúzódások többnyire akarattól függetlenek, mondjuk igy is fárasztóak állitólag, mármint az igaziak. Csak ellenük nem szabad dolgozni azzal hogy megfeszülsz. De a kitoláshoz már állitólag nem árt a saját erő. Bár van aki úgy éli meg, jön a gyerek mint egy erőteljesebb hasmenés (már elnézést) ha akarod, ha nem. Na majd én megmondom a tutit ha hazajöttem a szülésből, hogy nekem milyen volt.

Egyenlőre a méhösszehúzódásaim fájdalommentesek többnyire, hébe-hóba van ilyen élesebb szúró fájdalom itt-ott, esetleg egy vonalban a méhem tetejétől le az aljáig, de az sem túl komoly. A mensiszerű görcsök pedig mensiszerű görcsök... ha nem a szülést vártam volna tegnap este, akkor lehet bevettem volna egy fájdalomcsillapitót (mármint ha tényleg menstruációs görcs lett volna), de még ez se biztos. Szóval egyenlőre gyanúsan enyhék a dolgok. Lesz ez még rosszabb... de már várva várom az erősebb fájdalmakat.

Szept 11.

Nekem is komoly esélyem van, hogy ezzel a szülinappal lesz megáldva a gyerek. Ráadásul ő még amerikai állampolgár is, tehát méginkább gáz, mert a nemzetiségénél fogva ott biztos emlékezni fognak még jó sokáig erre a dátumra. No mindegy. Csak nem 11-én akar kibújni. Bár biztos vannak más gyerekek is akik nemzeti tragédiák dátumain születnek.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na sziasztok. Semmi új hírem, csak benéztem, hátha ebbe az irányba jöttek az információk Meáról. De látom Angelina is sínen van már.

Tudjátok mit csajok? Ha nektek ennyire nem kell az a szept. 11. akkor átveszem. Engem nem érdekel mi volt aznap, úgy értem persze szörnyű volt akkor, de ha aznap születne a babám, akkor kitörölném a többi dolgot és számomra innentől ez lenne a legszebb nap a világon. Hogy másoknak meg mi jut eszükbe róla, az az ő dolguk. Csak mehessek már szülni.

Reggel azért nem voltam netközelben, mert kb. 20 méternyire feküdtem az ágyban, és nem bírtam felkelni, hogy összeszereljem a gépet, mert kivételesen sz@rul voltam. Összeszerelés alatt csak annyit kell érteni, hogy le kell vennem a polcról a laptopot, bedugni a hálózatba, és a másik gépből át kell vezetnem az internetes zsinórt ebbe a gépbe. De most még ez is meghaladta minden erőmet.

Úgyhogy Benianyu, köszönet a közvetítésért, bíztam benne, hogy Te mint igazi energiabomba már benne vagy a sűrűjébenKép

Angelaninak és Meának is nagyon drukkolok, remélem most már hamarosan kapunk valami hírt. Én most leszek olyan bunkó és írok egy sms-t Meának, hátha valamelyik családtag válaszolKép

Hari 35+3

Kép
Kép
hari

Judit,
A táblázat nálam van elmentve egy excel fájban, eddig Penna csinálta, de tegnaptól én vagyok a felelős. Azt frissítem, ha valami történik, ha kéred, el tudom küldeni, de elég kriszkraszk az egész. Jobban átlátható, ha ide van beillesztve. Mivel Angelani és Mea is épp szülnek, ma biztos lesz változás és rögtön frissítem.

A telefonos listát Rokica csinálja, körbeküldte mélen mindenkinek. Te nem kaptad meg? Átküldjem neked?

Benianyu

benianyu

Hari,

Már jobban vagy? Gondolom, valamivel igen, ha összedugtad a zsinórokat. Kép

Nem korai neked az a szeptember 11? Még csak 36+1 leszel. Hadd nöljön az a pocaklakó még egy kicsit odabent!

Benianyu
35+3

benianyu

Benianyu!

Inkább KépKépKépKép bár Meának meg örülökKépKépKépKép
Ez aztán a hirtelen fordulat!
Én meg itt kesergek, az uj függönyösnél(ami kint van a francba és egy kis "szerény" üzlet, tehát ez még mindig nem az igazi), mondta is a nő, hogy még annyira fönt van a hasam, nem úgy néz ki mintha szülésre készülnékKép
Hát ennyiKépKépKép

Róki!
Gyere, keseregjünk együtt!(Igen én irtam, hogy mi lesz szüléskor, ha még az ágyból is csak daruval tudnak kiemelniKépKép)

Persze Angelnainak és Meának nagyon drukkolokKép
De jó nekikKépKép

Bkriszta!
Na most bosszúból tényleg be fogok már menni a cukiba.Kép
Sajnos IX. kerbe nagyon ritkán járok, pedig oda jártam suliba a Mester u-ba..KépKép
De ha nem felejtem el le fogom tesztelni, bár nagyon úgy rémlik hogy én már jártam abban egyszerKép
Szerintem nincs is cuki Bp-en amelyikben ne lettem volna már.KépKépKépKép

Lányok!

Ne hülyéskedjetek már ezzel a szeptember 11-el!
Nem lehettek ennyire komolytalanok!Kép
És pl miért nem rinyáltok mondjuk azért hogy egyikőtök se szüljön a Hirosimai vagy a Nagasaki-i atomtámadás évfordulóján, vagy a bali-i cunami éfordulóján. Ezeken szezezrek, milliók haltak meg, nem tizezren.(mondjuk erről a World Trade-s balhéról is van egyfajta véleményem, túl sok a furcsaság!!!!)
Szóval szerinem ne parázzatok, az is olyan nap mint a többi, mi is meglepődtünk amikor az első uh-kon 09.11 et jelöltek meg, de inkább elmosolyodtunk rajta, hogy nagy "terrorista" lesz a kiscsaj, (azaz majd jól az ujja köré csavarja az egész családot és ő fog dirigálni), de ennyi és nem több...
Na jó nem osztom itt az észt!

Megann 39+2 és még nem szülökKépKép

Kép

Kép
megann

Aki rá akar kerülni a listára, küldjön nekem emailt a becsületes nevével, babanetes nevével, email cimével és telefonszámával együtt a rokica kukac yahoo pont com -ra.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Köszi Benianyu, igen már jobb. Egyszerűen nem bírtam felkelni, rosszul aludtam. Feszült a pocim is, meg főleg olyan hülyeségeket álmodtam, hogy nagyon sokszor ébredtem fel. Nem a babával álmodok rosszakat szerencsére, hanem egyszerűen hülyeségeket.

Most, csak hogy röhöghessetek: rendeztünk találkozót itt a babanetesek között és akartam vinni ajándékot mindenkinek. Elmentem venni, de nem lehetett semmit kapni, csak 2 fajta színű üvegcserepet!? Ez még nem lett volna baj, de egész éjszaka azzal voltam elfoglalva, hogy hogy osszam el ennyi felé és hogy mibe csomagoljam. Amikor meg felébredtem, nem értettem hogy mi a lóf...t akarok én álmomban ennyi üvegcseréppel, hiszen az nem jó semmire. De ahogy visszaaludtam értelmet nyert maga az üvegcserép, csak a csomagolás volt nehéz. Na szóval ilyenekkel vagyok én elfoglalva egész éjszaka. Hát csoda hogy reggelre elfáradok agyilag?Kép

Hari

Kép
Kép
hari

Tud valaki tuti málnalevéltea fellelő helyet? Most voltam itt az újpesti patikában ahol eddig volt, de most nincs és nem tudják mikor lesz. Nem akarom most potyára beutazni a várost, ha valaki tud egy biztos helyet, megköszönném.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megszült anyukák!

Nincs valakinek felesleges maradék málnalevélteája amit meg tudnék venni?

Köszi!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Azért a héten csak meglesz a kiscsaj! Úgy hallottam péntektől lehűlés lesz, hátha hat rá egy kicsit. Egyébként nekem is azt mondta a dokim, hogy őszerinte egy hetet tutira rá fogunik húzni, annak ellenére, hogy már így is elég nagy a baba. Pedig már én is nagyon szülnék, kíváncsi vagyok a kisfiamra nagypn-nagyon. Na mindegy, úgyis a baba dönti el mikor akar kijönni!!!!!!!!!!!

Ha ma nem lesz semmi, akkor jó étteremlátogatást!!

Hari!

Remélem már jobban vagy!

Benianyu!

Hogy van Beni, jobb már, mint tegnap volt???

Viki
38+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rokica,
fóti Cora bioboltja a legközelebbi, amit tudok.

Meának, Angelaninak én is nagyon szorítok!Kép

üdv
p 37
penna

Rokica, sajna málnalevélteám nincs, de remélem ott kapsz, ahol Penna írja.

Viki, aranyos vagy, kicsit jobban vagyok, bár most meg az ideg öl meg mindjárt. Hogy van az hogy nekem mindig van valami bajom?!

Bocsi, hogy mindig titeket fárasztalak, de kinek mondjam? Most hívtam fel a Díjbeszedő Rt-t, mert már megint elkaptuk a társasház számláját és a Csatornázási Műveknek több mint 1millióval, a Szemétszállítóknak csak 100 ezerrel lóg a ház. Hova tette szerintetek a közösképviselő a pénzt? Bár én azt sem értem, hogy havi 70 e. körül van a víz-csatorna, de hát annyi közösktsg. nem is jöhet össze havonta. Akkor miért nem emelte meg a közösktsg-et? Vagy nem tudom, de most azért bennem van a para, mert mi van ha egyszer csak lekapcsolják itt a vizet? Pont mikor jön a baba?

Na mindegy, most megint el vagyok maradva a befizetéssel, de ha a párom kap fizut, akkor befizetem és akkor számonkérem.

Megann, viszont hívtam az Önkormit is, és azt mondta a pasi, hogy ha nem írom alá a szomszédnak a hozzájárulást, akkor nem építkezhet, max. bírósághoz fordulhat, de az pár évbe is beletellikKép

Szóval legalább ez úgy néz ki megoldódik, jövő nyárig bizti nem kezdheti el, ha rajtam múlik.

Hari

Kép
Kép
hari

Rokica! Málnalevéltea: Lehel csarnok földszinti gyógynövénybolt.

Drukk Angelaninak és Meának! De izgi!

Szept. 11: én megérzés alapján vasárnap fogok szülni, és mivel az eddigi vasárnapokon nem szültem, komoly esélyem van erre a dátumra. De nem baj, ez is ugyanolyan nap, int bármelyik nap az évben. Szerintem karácsonykor rosszabb lehet születni, pedig mennyivel szebb ünnep!

Bodza 38+5

Kép

Kép

Kép
bodza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: