Benianyu!
Inkább

bár Meának meg örülök

Ez aztán a hirtelen fordulat!
Én meg itt kesergek, az uj függönyösnél(ami kint van a francba és egy kis "szerény" üzlet, tehát ez még mindig nem az igazi), mondta is a nő, hogy még annyira fönt van a hasam, nem úgy néz ki mintha szülésre készülnék
Hát ennyi

Róki!
Gyere, keseregjünk együtt!(Igen én irtam, hogy mi lesz szüléskor, ha még az ágyból is csak daruval tudnak kiemelni

)
Persze Angelnainak és Meának nagyon drukkolok
De jó nekik

Bkriszta!
Na most bosszúból tényleg be fogok már menni a cukiba.
Sajnos IX. kerbe nagyon ritkán járok, pedig oda jártam suliba a Mester u-ba..

De ha nem felejtem el le fogom tesztelni, bár nagyon úgy rémlik hogy én már jártam abban egyszer
Szerintem nincs is cuki Bp-en amelyikben ne lettem volna már.

Lányok!
Ne hülyéskedjetek már ezzel a szeptember 11-el!
Nem lehettek ennyire komolytalanok!
És pl miért nem rinyáltok mondjuk azért hogy egyikőtök se szüljön a Hirosimai vagy a Nagasaki-i atomtámadás évfordulóján, vagy a bali-i cunami éfordulóján. Ezeken szezezrek, milliók haltak meg, nem tizezren.(mondjuk erről a World Trade-s balhéról is van egyfajta véleményem, túl sok a furcsaság!!!!)
Szóval szerinem ne parázzatok, az is olyan nap mint a többi, mi is meglepődtünk amikor az első uh-kon 09.11 et jelöltek meg, de inkább elmosolyodtunk rajta, hogy nagy "terrorista" lesz a kiscsaj, (azaz majd jól az ujja köré csavarja az egész családot és ő fog dirigálni), de ennyi és nem több...
Na jó nem osztom itt az észt!
Megann 39+2 és még nem szülök