A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tünde!
Fiam nem volt itthon 6 napig...tegnap hoztuk haza....nem gondolod,hogy még aznap lefektetem....KépKépKépKép
Fruzsina
SajnálomKép...de nem kéne egy hónapot várni....vagy muszály?-mert legalább azzal lefoglalnád a gondolataidat....hogy stimuznak...és nem gondolnál a mai tesztre...-bocsi ha okoskodtam!
kandi72
Budapest III. kerület

Tünde!
KüldessssssssssssssssszzzzzzzzKépKépKépKép,de ari vagy!Mailkében elküldeném akkor a címemet!....írsz mellé használatí utasítást....hogy mitől lesz olyan szép mint a Tied!KépKépKép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok,
köszönöm a gratulációkat.
Nem könnyű, amikor az ember benne van a küzdelmek közepénben. Előfordult velem is, hogy a feladás szélén voltam, de ez az, amit nem szabad. Mindenkinek lesz babája, Lányok, ezt ne felejtsétek soha. Bizzatok a leendő babácskátokban - ők tudják, mikor kell jönniük - és elsősorban bizzatok Magatokban, a testetekben. Lehet, hogy néha úgy érzitek, hogy a testetek ellenetek dolgozik, de higgyétek el nem igy van. Soha ne felejtsétek el, hogy a testetek minden vágyatokat meg akarja valósitani, ezért soha ne haragudjatok rá és tessék mindig pozitivan gondolkodni babaügyben. Ügyesek vagytok, menni fog, tudom.
Én egy valamit megtanultam az elmúlt évek alatt: "Ami nem öl meg, az erősít." (Nietsche) A tavalyi események engem is megerősítettek és mostmár tudom, hogy mindenre képes vagyok, nincs semmi, ami elpusztíthatná a lelkemet és a vágyaimat. Kívánom, hogy Ti is ilyen erősnek érezzétek magatokat minden küzdelem és fájdalom ellenére és legfőképpen kívánom Nektek, hogy minél előbb -lehetőleg még karácsonyig - mindannyian egy v. kettő csodálatos kis pocakbaba boldog anyukái legyetek. Úgy legyen!
Vigyázzatok Magatokra!
Üdv,
Kíra
kíra

Sziasztok!

Én új vagyok ezen a forumon, de nagyon tetszett, ahogy biztatjátok egymást, együtt sirtok és együtt örültök. Mivel én is hasonló helyzetben vagyok és nincs nagyon senki aközelemben, akinek elmondhatnám a problémámat, hátha tőletek hallok egy-két pozitiv gondolatot.
Röviden, 35 éves vagyok, kb. 1.5 éve próbálkozunk a férjemmel, de eddig nem jött össze a dolog. 10 éves korom óta menstuálok, 10 éven keresztül szedtem fogamzásgátlót, amikor nagyon nem akartam gyereket, de már 4 éve nem szedek semmit. A ciklusaim mindig nagyon pontosak voltak a tableta előtt, alatt és azután is. Annyira jól ismerem a testemet, hogy majdnem órára pontosan tudom, hogy mikor fog megjönni, igy még az a kis öröm sem jár, hogy hátha késik és hátha ezúton sikerült, mert már napokkal előtte érzem a menstruáció tüneteit (bár, tudom, hogy nagyon hasonlók a korai terhesség tüneteihez).Voltam minden féle vizsgálaton, UH, hormon, a férjem is megvizsgáltatta magát és egy kis prolaktin szint eltérésen kivül,amit 1/2 tabletta Bromoval kezelik semmi eltérést nem találtak. Sőt, azt hiszem, én lehetnék a tankönyvi példa:-). Ennek ellenére mégsem sikerül.A következő dolog, amit tettem, elmentem pszichológushoz és kineziológushoz (még mindig járok mind a kettőhöz), ami csak részben segitett, de még nem nyugodtam meg (ami természetesen, akadályozza a teherbeesést, viszont attól vagyok stresszes, hogynem esek teherbe és ez egy ördögi kör...)
Múlt hónapban volt egy (első) sikertelen Clostyl kezelésem, ettől még jobban kiborultam, mivel a következő hónapot ki kellett hagynom, mert az orvosom szabira ment, igy magamra hagyve éreztem magam.
A Kira levelében sok hasonlóságot láttam és ez adott is egy kis erőt ezen a nehéz napon:-). Igazából, azért irtam, hátha valakinek hasonló problémája van/volt és hogy küzd ellene.
abds

Szia Abds!
Azt hiszem itt sokaknak van a tiédhez hasonló problémája. Sajnos. Összeférhetőségi volt már nálad? Vagy petevezeték átjárhatósági? Ha nem, biztos nem ártana. Ha volt mindkettő és semmi gond...akkor tényleg csak egy kis nyugalom kellene ...tudom nem könnyű ennyi idő után.

Én most egy kicsit nyugodtabb vagyok ...valószínűleg azért mert ismét vizsgáltatom magam. Múlt hét kedden voltam ugyanis az endokrinológián mert endo gyanús vagyok. Azt mondták: egy hét múlva lesz eredmény. Mivel holnap délelőtt nem megyek dolgozni..lehet benézek, hátha megjött már a szövettan. Tehát bár még nincs eredmény, nyugodtabb vagyok mert keresem a probléma okát. Kép Szeretnénk menni ideális családtervezésre is a jövő héten. Ott is csinálnak majd egy-két vizsgálatot. Már alig várom! Kép
Fruzsina 32
Nekem két éve 3 inszemem volt egymás után (még az előző párommal). Sikertelenek voltak. Szerencsére engem nem kellett őrülten stimulálni az inszemekhez...talán ezért nem is volt gond egymás utáni hónapokban csinálni. Persze el voltam kenődve amikor nem sikerültek, de nem jobban mint amikor spontán próbálkoztunk. Úgy érzem nekem nem okozott ez akkora érzelmi megterhelést, mint amit a lombik okozott volna. Az inszemekre nem gondoltam "úgy"... csak mintha közönséges vizsgálatok lettek volna...amik segíteni voltak hivatottak. Nem tudom. Lehet, hogy tudat alatt nem is akartam, hogy sikerüljenek. Nem tudom: nem vagyok pszichológus. :/ Mindenesetre úgy gondolom, hogy ha a mostani (és egyben IGAZI)Kép párommal gondunk lesz a gyermekáldással, én/mi egyetlen hónapot sem fogok elszalasztani. De ez az én történetem. Mindenki lelki békéje a legfontosabb! Ha te úgy érzed, ki kell hagyni egy hónapot, tedd azt! A babócák csak nyugis helyre szeretnek beköltözni. Kép
Na asszem eleget filozofáltam mára. Kép Pedig nem is vagyok ilyen alkat. További jó hétvégét!
Kriszta

Kép
vizkriszisback

Nemrég értünk haza Bp-ről, tökre le vagyok fáradva, úgyhogy gyorsan írok, mert még pakolnom kell a nyaralásra.

Fruzsi

Annyira sajnálom. Ez nem lehet igaz. Senkinek nem jött összeKépKép
De tudod, nem feladni! Én sem értem, miért kell egy hónapot kihagynod??

Abds

Üdv ittKép Nálunk ugyancsak nem találtak semmit, és én is megérzem a menzit, tehát még nekem sem jutott ki az az öröm, hogy késik. Sőt van, hogy előbb jelentkezik.
Miért volt sikertelen a clostis kezelésed?
Az unokatesóm, aki "elirigyelte" a tüszőimet, már terhes. Pedig állítólag a doki nem sok jóval kecsegtette. Úgyhogy nem feladni!KépKép

Fruzsi+Abds

Mindkettőtöknek köldük léleknyugtató pozitív energiákat: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ezek mind azok.

Kandi

e-mail címem: tunde.gombos@freemail.hu. Írj ide; ha megjöttem a nyaralásból, küldök magotKépKép
gtünde

Húzom a csíkot, hajnalban kelünk.
Mindenki vigyázzon magára, míg nem leszek!
Jóéjt
Puszi
gtünde

Sziasztok lányok!
Nem nagyon ismertek, mert ritkán irogatok, de mindig olvaslak titeket és magamban szurkolok mindenkinek.
A mai naptól visztont végleg búcsúzom a babanettől és tőletek.
Sajnos a házasságom egy hajszálon függ, és így a babaprojekt teljesen kizárt.

Wish légyszíves vegyél ki a táblából.

Bahika
bahika

Bahika Kép
Nagyon sajnálom, de ha rendbe jöttek a dolgok ugye jelentkezel?

Fruzsi Kép
Mi újság ???

Noémi Kép
Gyere ki légyszi a gödör mélyéről. Írj legalább annyit, hogy élek.

Kép

Kép
pkagi

Fruzsi úgy sajnálom, de tudod folytatni kell!!!!!!!!!!!!!!

Ma jöttem elöször dolgozni munka hegybe áll az asztalomon, ma vagyok a 27 cn., csüt megyek BMC-be az eredményért, várom nagyon. Hát én úgy érzem hogy sikerült, rosszulétek már 4 napja, hő 37,2, cici megduzzadva és rengetteg pattanásom lett az egyik napról a másikra, de sajnos 25 napon teszteltem és az negatív lett úgy hogy nem értem az egészet, de azért bizakodom még mindig!

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Kép Kép Kép Kép

Hülyén érzem magam.
Vendég

Tünde

Ha ezt még olvasod akkor jó utat és érezzétek magatokat nagyon jól!!!!Képés gyere vissza kipihenten, feltöltődve!!! A virágok gyönyörűek és köszi a tippet! Sikerült a házra megegyezni és egyenlőre úgy tűnik a lakásra is van vevő, szóval remélem hamarosan lesz hova ültetnem ezeket a szépségeket!!!

Fruzsi
Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze! Nagyon drukkolok a következőhöz!!!

Barbi
Szuper!!!!Kép A teszt még lehet, hogy nem mutat ám semmit, szóval tessék türelemmel lenni és nem idegeskedni amiatt!!! A hőd szuper!

Nekem is furi a szervezetem. Megjött a 27 cn.-on 2 napra, azóta 2 naponta van egy kis rózsszín a papíron. Ma vagyok az 7 cn-on. Nem értem, lehet, hogy a gyógyi még mindig tisztul? Ma megyek dokihoz pé-t nézni, remélem jót mond. Elvileg 8-án van pé-m. A hőm is megy feljebb, ma már 36.9 tegnap még csak 36.6 volt. Szilva, mi a véleményed?

Bahika
Nagyon sajnálom a történteket de biztos, hogy rendbe fognak jönni a dolgok! Nagyon drukkolok!!!

Noémi
Írjál valamit! Mi van veled???

Kép

KépKép
babcsi

Barbi Kép
Szurkolok Kép Kép Kép

Noémi Kép
Ha kikezelik ezt az átkozott "nyavaját", akkor biztos az út a kisbabához. erre gondolj. Én 10 hónapig jártam pajzsmirigyel a dokihoz, amikor is nem szabadott próbálkozni. Nekem hál istennek hamar észrevették, hogy ez a baj 1,5 év után.
Nem adtam fel és te se tedd!

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok (talán valaki emlékszik rám), de lenne egy számomra megoldhatatlan dolog, talán ti tudtok segíteni. Most vagyok az 5. cn-on, és még mindig nem akart leesni a hőm, pedig bár nem úgy ahogy szokott, de rendesen megjött. Szerintetek mitől lehet még mindig 36,9-37 fokon a hőm?

Kép

Kép
vkhajni

Ági Kép Lányok Kép nem adom fel. Eszem ágában sincs, csak most kicsit leeresztettem, eddig tartott a kitartásom. Fel kell töltődnöm egy kicsit. K. azt mondta pénteken, hogy szerinte csináljuk meg még az 5. és esetleg a 6. inszemeket, mert szerinte sikerülni fog, még fiatal vagyok, és már voltam egyszer terhes. Ez az orvosi diagnózis.

Ígérem kicsit összeszedem magam. Szerintem november körül visszamegyünk, és akkor még idén meglesz a 6 inszem. Ha lombik kell, hát én már abban is benne lennék, csak történjen valami. Így legkésőbb jövőre kezdhetjük a lombikot.

Ma 1 cn. Wish, kijavítasz a táblicskuban?

Még próbálok később jönni.
Vendég

Noémi, de jó hogy jeletkeztél, igaza van a "K" ügynöknek még idén baba költözik a pocidba.
Tudom nehéz újra kezdeni, de valahogy próbáld meg.Beszélj róla, sportolj csinálj valamit ami eltereli egy kicsit a figyelmedet.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noémi

Végre jelentkeztél. Örülök, hogy pozitívan állsz hozzá!!! Igenis sikerülni fog!!!

Hajni
Üdv.
Hány napig volt meg? Végig mérted a hőd a menzi alatt? Hol méred? Mennyire megy le a pé-d előtt?
Csináltál tesztet? Szerintem lehet többféle dolog. Még az is! De az is lehet, hogy most van lesz pé. Hogy megoldjuk tudni kellene ezeket a dolgokat. Voltál dokinál UH-n mostanság?

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi, nem számítottam ennyi kérdésre Kép. Volt egy nap barnázás, azt nem számítottam menzinek, aztán megvolt 4 napig, meg egy vége barna. Most megnéztem és a 6. napon vagyok (bocsi). Hüvelyben mérem. Változó mennyire szokott lemenni, az alaphőm olyan 36,6-36,7 között van, pékor kb 36,4. Tesztet nem csinálok míg nem késik egy hetet. Most nem késett, sőt a 27 helyett a 25. napon jött meg. És igen végig mértem. Dokihoz most megyek, de csak rákszűrésre gondoltam. Remélem mindenre válaszoltam. Kicsit bonyolult eset vagyok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni

Nem vagy bonyolult eset. Biztos tudod, hogy pé-d bármikor lehet, nem mindig középidőben van. Terhességnél is előfordulhat, hogy rendesen megjön a menzid. Szerintem ha mész a dokihoz mindenképpen kérjél egy hüvelyi UH-t, hogy kiderüljön mi a helyzet. Én LH tesztet is szoktam csinálni meg a PG53 minimikroszkópot és a 4 cn-on mutatta a termékenységet. Ma már a mikroszkóp és az LH teszt is negatív lett. Szóval ilyen a természet, biztos választ szerintem csak az UH-tól kaphatsz. Én is ma megyek, szóval kiderül, hogy mi a manó. Remélem te csupa jó hírrel jössz!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Igazából nem bízom benne, mert ha két évig még egy halvány remény sem volt, miért pont most, és miért pont így?, de kérek a dokitól egy időpontot, hátha. Közsi szépen a választ.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni

Helyesen teszed, mert miért ne pont most és így?Kép Drukkolok! Írjál, hogy mi volt?

Kép

KépKép
babcsi

Ok. Majd mesélekKép

Kép

Kép
vkhajni

Noémi
Így van, ne add fel! Egy ici-picit lehet szomorkodni, utána fel a fejjel! Szurkolunk neked! Kép

Fruzsi
Ne keseredj el! Ha úgy érzed egy hónap szünet jó tesz, tedd azt. Egy hónap még nem a világ. Most még meggondolhatod magad.

Én ma megyek a BMC-be elsö konzultációra. Nem tudjátok, arra is sokat kell várni? Mindenki egyszerre megy és sorba kell állni?
A teszteléshez meg még legalább 4-et kell aludnom! Már tiszta izgatott vagyok!

Kép
mofly

Mofly Kép
Az első konzultációra általában sokat kell várni, úgyhogy készüljetek lelkiekben. Ráadásul hétfőn még sokan is vannak extra. Azért kitartás. Lemaradtam valamiről, vannak tüneteid?
Mert akkor én is izgulok érted!

Noémi Kép
Hát persze, hogy nem adhatod fel! Sikerülnie kell! Veled vagyok!

Kíra Kép
Minden elismerésem a tied. Nagyon boldog lehetsz! Igazi csoda ami veled történt!
A történeted sokat segít nekünk lelkileg. Erőt ad, hogy egyszer nekünk is sikerülhet!
Sok sikert a továbbiakban!

Babcsika Kép
Beindult már a teszt-projekt?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Most jöttem meg a dokitól. Elküldött hormonvizsgálatra, a férjemet meg andrológiára. Még jó, hogy csak tőlem kell vért venni, mert tuti, hogy a férjem nem lenne hajlandó megböketni magát. El lettem tiltva majdnem minden sporttól, mert a doki szerint tesztoszteront termelhet. Most csak "háziasszonyos" kocogás, meg úszás jöhet szóba. Egy kicsit elkenődtem, de ha ez kell, hát legyen. Úszni utálok, lassan meg még nem próbáltam futni. Majd most meglátjuk.

NoiKép
Fel a fejjel. Nem vagy egyedül. Sokszor mi is le vagyunk eresztve. Nekem ma semleges kedvem van. Ma vagyok a 21. cn-on, de szinte biztos vagyok benne, hogy ez a hónap sem sikerült. Már a következőben reménykedek. Mindig ez a reménykedés a következőben éltet.

Kép
Kép
tiza

Ja, el is felejtettem, hogy természetesen már megint megjött! Már meg sem lepődöm rajta. Kép

Wish Kép
Légyszi javíts, ma vagyok a 3. napon!

Kép
Kép
szilva069

HajniKép
Jó, hogy megint hallani rólad Kép
Én a helyeben csinálnék egy tesztet, miért ne lehetne hogy éppen most és éppen így sikerülKép

Noi Kép
Nem lesz szükség lombikra, meglátod a következő sikerülni fog! Szerintem szuperek az esélyeid, hiszem már voltál terhes, és az is inszemmel sikerült. A dokid is ezt mondta, nem? Nagyon sokat gondolok Rád és már csak ezért is sikerülni kell! Nem pattoghat a végtelenségig oda-vissza felhasználatlanul ez a sok energia Kép

Fruzsi Kép
Sajnálom, hogy nem sikerült. Ha úgy érzed pihhed kell, akkor tedd azt. Te tudod mire van szükésged. Veled vagyok gondolatban, és drukkolok, hogy a következő már sikeres legyen.

Barbi Kép
Bíztatóak a tüneteid, alig várom már hogy mi lesz az eredmény. A 25 napi teszt az szerintem simán lehetett korai.

Szilva Kép
Nem is örülsz az utolsó mensidnek? Indulhat a real stimu, két hét múlva kismama leszel Kép

Saci Kép
Hogy vagy, meglesz ebben a hónapban az a fránya vizsgálat?

wish

Szilva drága Ötyetárs!

Sajnálom ezt a dög piroskát, küldöm azt a gonosz farkast!!!! Szúrod magad még mint állat?Kép
Természetes, hogy méricskélek és tesztelgetek. Ma vagyok a 7. cn-on és képzeld tegnapig még mindig előfordult, hogy jön egy kis vérzés féle de csak pipikélésnél a papíron Kép. Az LH tesztemen tegnapelőtt gyenge, tegnap kicsit erősebb volt, ma meg semmi. a PG53 a 2. és 3. cn.-on volt tökig páfránnyal. A hőm meg ma 36.9 tegnap, tegnapelőtt 36.7 volt azelőtt 36.4. Szóval ezt saccold megKép! Lehet, hogy volt már pé-m? Vagy most mi van? Nem baj, ma megyek UH-ra, majd kiderül, hogy mi a manó van.Kép

Tiza
Mostanában én sem merek túl sokat sportolgatni és alig bírom mert azelőtt mindig jártam edzeni, futni stb. Már mindenem fájKép Szóval ha úszni szabad akkor azt kell csinálni, nincs meseKép

Mofly
Drukkolok a teszthez!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Kép
Kép

wish

Wish Kép
Dehogynem. Végülis nem is számítottam másra!
Akkor harcra fel!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok,

Köszi a biztató szavakat. Én szivem szerint nem várnék még egy hónapot, de a párom kérésére ezt a hónapot szüneteltetjük. Szerinte az egész hónap erről szólt nálunk, UH, Injekció, dokihoz járás, kúpok stb. És kicsit depis is voltam a gyógyszerektől, s na persze mindig ezen járt az eszem,hogy most éppen mi történik, megfogant -e stb.

Szeretnénk megpróbálkozni otthoni praktikákkal, vettem Lh tesztet, emlitettétek a PG53-at, az miféle szerkezet, hol lehet kapni?

Saci,

Azt az összeférhetetlenségi vizsgálatot, hogy hivják, amit neked csináltak? Hol is csinálták? Kellet beutaló, nőgyógyász csinálta, vagy egy meddőségi központban csinálták. Mennyibe került?

Még ezt a vizsgálatot nem csináltattuk meg, és mivel az első inszem rögtön sikerült, de otthon nem megy a dolog, erre a problémár tudok tippelni.

Fruzsina

fruzsina32

Babcsi Kép
Akkor jöhet a farkas, várom nagy szeretettel!
Kíváncsi vagyok mit fog látni a doki, ez tényleg misztikus. Mit csinálsz a hőddel? Azé volt akció?
Szúrom magam persze, semmi gond vele.
Írjál, ha megjöttél dokibácsitól!

Tiza Kép
Írtad, hogy a doki letiltott a sportról. Én is rendszeresen sportolok, de volt olyan időszak amikor kihagytam, hátha úgy sikerül a baba, de sajna úgysem jött össze. Most kihasználom a lombik előtti néhány hetet, és ezerrel tornázom. Remélem most még nem baj.
Bízom benne, hogy nektek sikerülni fog ez a praktika!

Bahika Kép
Én emléxem rád! Nagyon sajnálom, hogy problémáitok vannak otthon. Remélem sikerül azért kijönnötök a kátyuból! Drukkolok nektek!

Kép
Kép
szilva069

Fruzsi Kép úgy sajnálom, hogy neked sem sikerült!
Azért még ne add fel, holnap kell tesztelned, ugye? Hátha csak beágyazódás féle vérzésed volt, és nem a mensi. Én még reménykedek, hátha neked sikerül. Nálunk múlt hónapban a párom erőltette a "rögtön a következőt" inszemet, és én nem akartam, hanem várni szerettem volna egy hónapot. Végül nem vártam. Most pedig pihenünk vagy két hónapot.

Szilva ÖTYE társKép ne haragudj rám, de pénteken teljesen elfelejtettem elvinni magammal a gyógyszert, úgyhogy kénytelenek leszünk Kép összefutni valahol. Nagyon drukkolok én is most neked! Összeszedem minden energiámat, amit az elmúlt két hónapban kaptam, és odaadom neked! Jó? Kép

Wish Kép olyan kedveseket írtál nekem. Én is nagyon sokat gondoltam rád, pláne most a hétvégén. Fogalmam sincs, benned ez hogyan zajlódhatott le, de én nagyon nehezen bírtam. Elképesztő a kitartásod. Igazán szeretnék olyan kiegyensúlyozott lenni most, mint te. Pedig a mi gondunk semmi egy nem sikerült lombikhoz képest. Nagyon sok erőt adsz és adtál. Köszönöm! Novemberben folytatjuk. Ígérem! Kép

Hajni Kép de rég jártál erre! Nagyon drukkolok neked is! Tiszta szívemből!
Vendég

Sziasztok!
Újra itthon vagyunk.
Megvolt az első ovis délelőttünk. Gyerkőcöm két óra ovi után fáradtan és éhesen esett haza, de ma még nem sírt! Várja a holnapot! (Én sem sírtam!!!!!!!!!!)

Szilva, Wish, vagy inszemes lányok, mekkora tüsző reped átlagosan? Nekem múlt héten már a 19. nap 30milis volt, szerintem abból ciszta lesz nem más...
Ha valaki tud válaszolni örülnék neki.

Fruzsi, Noémi, csak a saját tempótokban haladjatok!
Emlékezetek Zituska nem akart csak a házi inszemet és a maga "lassított" tempójában összejött!

Szilva, ez a mensi a kismamaság kezdete!!!

Wish, lassan te is a maradék gyermektelen napjaidat töltöd!

Saci, le ne késd az átjárhatóságid! Rettenetes árakon hallottam az aloes flakonos lötyiről, azt mondták nekem talán három éve volt 5-6ezer...

Tünde, Babcsi! Sziasztok!
Na rohanok romeltakarítani!

Kép
Kép
Kép
amica

Barbi Kép ugye legalább neked sikerül hármónk közül az inszem??? Nagyon drukkolok nektek! Nagyon szépek a jeleid, a teszt szerintem még nagyon korai volt, 14 nappal az inszem után is csak vérből tudják kimutatni, onnan még 3 nap kell a vizelethez.
Küldök mensielűzőket neked!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Kíra Kép most olvastam el a történeted. Nagyon gratulálok a kislányotokhoz. Szeretnék egyben segítséget is kérni, ha nem vennéd zokon. A mi orvosi diagnózisunk kb. ugyanolyan, mint a tiétek volt. Én is érzem néha, hogy talán pihenni kellene. De nem tudok kikapcsolni. Neked hogyan sikerült? Gondolom, hogy nem tudatosan, mert az nekem sem megy. 3 éve csak arra bírok gondolni, hogy nagyon vágyom egy gyerekre, és a férjem is mostanában jutott el oda, hogy nagyon vágyik ő is rá. Sokszor azt érzem, ha feladom, és várakozunk, akkor nem biztos, hgoy sikerül, úgyhogy inkább az orvos utasításai szerint csináljuk mi is az inszemeket, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem tudom felfogni, hogy hogyan lehet kikapcsolni ezeket a gondolatokat.
Vendég

Amica Kép
Aranyos vagy! A 30 mm-es tüsző nekem is nagynak tűnik egy picit. Visszamégy a dokihoz, hogy megnézze azóta mi történt? Remélem nem ciszta!

Noémi Kép
Dehogy haragszom! Volt neked elég bajod az én gyogyimon kívül. Majd meglátjuk, hogy össze tudunk-e futni. Próbáld meg elterelni a gondolataidat! Pussz Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok! Mi is próbálkozunk a férjemmel, hogy kisbabánk legyen, már nagyon szeretnénk. Eddig csak olvasgattam a hozzászólásokat, és itt figyeltem fel a PG53 minimikroszkópra, így el is mentem a patikába, hogy akkor most szeretnék ilyet venni, (hátha ez is segít egy kicsit...), de azt mondták, hogy ilyet már nem forgalmaznak, illetve van egy másik fajta (talán Baby-my-care a neve, ha jól értettem) de ezt sem lehet kapni, ha lehetne, akkor is 12 ezer(!) forintba kerül. És több gyógyszertárban is így jártam, nulla info erről a termékről. Ezért szeretném megkérdezni tőletek, hogy honnan vetettek ilyen mikroszkópot (kerestem a neten is, hátha találok róla leírást, de sajnos nem járt sikerrel a keresésem Kép...) és tényleg ilyen sokba kerül ez a kis mikroszkóp? Előre is köszi az infokat. Milu
milu

Noémi,

Biztosan nem sikerült, vasárnap kellett tesztelnem az volt a 15. nap. Ez nem a mi hónapunk volt, sajnos....

Lányok, nem tudja senki mi az a PG53, hol lehet kapni mennyibe kerül.

Fruzsi

fruzsina32

Noémi, tudod az a furcsa hogy múltkor mikor sikerült már a 12 napon kimutata a teszt, na mindegy még háromnap ás kiderül minden, van egy olyan érzésem a mai nap után hogy én is beállok a sorbaKép. ma délelőtt volt egy csepp vér de csak a papiron látszott(bocsika a fogalmazásért)azóta semmi, csak önmagamat tudom ismételni, nem értem a rosszul léteket, lehet hogy pszychisen produkáltam?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Ne keseredj el a mensi miatt. Én alig várom, hogy megjöjjön, onnantól megint lehet reménykedni, mert most nagyon úgy érzem, hogy nem sikerült.
Kicsit úgy éreztem, hogy nem hiszel abban, hogy a sport miatt nem esek teherbe. Hát bevallom én sem. Azért olyan rettenetesen nem sportoltam sokat. Ötször egy héten 1-1,5 órát. Többfajta sportot is. De most megpróbálom ezt is.
Egy ismerősömnek a dokija azt ajánlotta, hogy a beágyazódás időszakában (amikor esély lehet rá) ne sportoljon, ne emeljen, lehetőleg ne is dolgozzon. Hát én ezt is egy marhaságnak tartom. Szerintem, ha így lenne alig születnének gyerekek. (Végül terhes lett.)
Egyébként is egy csomó sportoló is teherbe esik. Ott van "ég a zsír" Norbi felesége, még a 25. hétig 8-10 km-t futott és aerobikozott is.

Egyébként most nagyon szar kedvem van. Egy csomó munkám lenne, de fáj a fejem, fáradt vagyok és nem tudok koncentrálni. Már látom, hogy holnap jó sokára megyek haza.
Mostanában minden nap van valami bajom, pedig végre jó idő van.

Kép
Kép
tiza

Noémi, Wish, köszi az üdvözlést. Tényleg rég voltam erre. Időnként megnéztelek benneteket, de mostanra nagyon kicserélődött a topik. Na, most majd sűrűbben jövök, és mindenféle kérdésekkel foglak zaklatni benneteket, ha elkezdődnek a vizsgálódások Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Tiza Kép
Én azt gondolom, hogyha egy baba meg akar foganni, és erős, életre való az biztosan meg is fog születni. Kicsit túlzásnak tartom, hogy ki kell iktatni az ember életéből a sportot - főleg ha addig rendszeresen csinálta - ilyenkor. De persze ezen nem múlhat a dolog, az ember lánya lemond a mozgásról, csak éppen nem hiszem, hogy nekünk pl. ezért nincs még babánk. Valami más lehet a bibi, amit persze senki nem tud.

Ne légy letörve, nézd a jó oldalát a dolognak, így sokkal több időd lesz minden más dologra, hiszen minden nap "megspórolsz" magadnak 1,5 órát! (Én nem sokára megyek ugrálni, helyetted is jó!?)

Kép
Kép
szilva069

Milu, Fruzsi,
PG53-ról kérdezzétek Vkhajnit, neki volt ha jól emlékszem, de nagyon eltérőek róla a vélemények. Én a sokból azt szűrtem le magamnak, hogy "felesleges", nem megbízható. Csak idegesíti és stresszeli az ember lányát.

Szilva!
Csak az időszakos rákszűrésen voltam, épp ez volt a helyzet, azt mondta a doki, hogy még repedhet, de nemegyszer volt már cisztám ami menzivel ürült. Most emiatt még nem idegesítem magam, csak októbertől szeretném rávenni a férjem, hogy ne számolgassunk hanem vessük bele magunkat a dolgok közepibe. Ha majd nem megy akkor persze utánajárok a cisztáimnak...
Legutóbb a 25.cn-on mondta, hogy vigyek vizeletet, mert szerinte az sárgatest, "én meg mondtam, hogy minek..." akkor is volt valamim ami persze nem baba lett.

Noémi! Eszembe jutottál, mi lehet veled, annyira bíztál ebben az inszemben.Sajnos nem tudom, hogy lehet nem folyton gyereket akarni, hogy végül meglegyen, de kívánom neked nagyon hamar sikerüljön!

Kép
Kép
Kép
amica

Milu Kép Fruzsi Kép
A PG53 egy kis mikroszkóp, amivel meg lehet nézni, nyálból hogy van-e peteérésed.
Sok minden befolyásolja a használatát, pl mit ettél elötte és mennyi nyálat teszel rá. Ja, és mensi alatt szinte biztos, pé mutat, de az más miatt van- Van akinek bejön, van akinek nem. Nekem nagyjából működött. Bővebben:
http://www.hmo.hu/index.php?fmenu=ujsag&hmenu=rovatok&amenu=torpemiki
Szerintem az LH teszt megbízhatóbb bár drágább.

Gyógyszertárban lehet venni, vagy a neten meg lehet rendelni több helyen. Keress rá arra, hogy pg/53

wish

Szilva

Megjöttem a dokitól. Csinált UH-t de nem látott semmi különöset. Tüszők még kicsik. Az LH tesztre meg a PG53 eredményeire azt mondta, hogy szerinte még nem lehet pé-m, bár a bromó mellett előfordulhat, hogy igen. A barnázás miatt elküldött vérvételre, meg mondta, hogy csináljunk azért vizeletből egy terhességi hormon tesztet mert valóban lehet annak a jele is (1%) de szerinte inkább egy kis hormonzavar. Kaptam duphaston-t napi 1-et és azt mondta, hogy ha mégis baba vagy ha majd lesz baba megemeli az adagot. Szóval ez történt. Aért én mérek és tesztelek és minden, de titkon reménykedek isKép

Wish
Azt nem is tudtam, hogy menzi alatt a PG53 biztos pé-t mutat.

Barbi
ne keseredj mert tényleg lehet a baba jele is.

Amica
Üdv újra itthon. Az a 30mm tényleg nagy, bár jól hangzik. Reméljük, hogy nem ciszta!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Ime egy gólya csapat Ordacsehi környékéről.
Õk már meglehetősen unatkoznak, vagy éppen energiát gyüjtenek, hogy hamarosan kitudjanak minket szolgálni. Kép
Kép

Kép
lara26

Szia Lara

Jól néznek ki! Akkor most már adjunk nekik egy kis munkát!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Éppen itt az ideje. Kép Habár nekem ez a hónap nem jó, mert nem ment fel a hőm a pozitív LH- teszt után.

Kép
lara26

Lara
Én meg folyamatosan barnázgatok a menzi után (7.cn.)közben meg a hőm már 36.9 és hol van még a pé-m. A dokim ma nem látott nagyobb tüszőcskéket. Én már nem értem magam egyáltalán. Neked mennyire szokott felmenni? Hanyadik cn.-on is vagy?

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: