Szia Abds!
Azt hiszem itt sokaknak van a tiédhez hasonló problémája. Sajnos. Összeférhetőségi volt már nálad? Vagy petevezeték átjárhatósági? Ha nem, biztos nem ártana. Ha volt mindkettő és semmi gond...akkor tényleg csak egy kis nyugalom kellene ...tudom nem könnyű ennyi idő után.
Én most egy kicsit nyugodtabb vagyok ...valószínűleg azért mert ismét vizsgáltatom magam. Múlt hét kedden voltam ugyanis az endokrinológián mert endo gyanús vagyok. Azt mondták: egy hét múlva lesz eredmény. Mivel holnap délelőtt nem megyek dolgozni..lehet benézek, hátha megjött már a szövettan. Tehát bár még nincs eredmény, nyugodtabb vagyok mert keresem a probléma okát.

Szeretnénk menni ideális családtervezésre is a jövő héten. Ott is csinálnak majd egy-két vizsgálatot. Már alig várom!
Fruzsina 32
Nekem két éve 3 inszemem volt egymás után (még az előző párommal). Sikertelenek voltak. Szerencsére engem nem kellett őrülten stimulálni az inszemekhez...talán ezért nem is volt gond egymás utáni hónapokban csinálni. Persze el voltam kenődve amikor nem sikerültek, de nem jobban mint amikor spontán próbálkoztunk. Úgy érzem nekem nem okozott ez akkora érzelmi megterhelést, mint amit a lombik okozott volna. Az inszemekre nem gondoltam "úgy"... csak mintha közönséges vizsgálatok lettek volna...amik segíteni voltak hivatottak. Nem tudom. Lehet, hogy tudat alatt nem is akartam, hogy sikerüljenek. Nem tudom: nem vagyok pszichológus. :/ Mindenesetre úgy gondolom, hogy ha a mostani (és egyben IGAZI)

párommal gondunk lesz a gyermekáldással, én/mi egyetlen hónapot sem fogok elszalasztani. De ez az én történetem. Mindenki lelki békéje a legfontosabb! Ha te úgy érzed, ki kell hagyni egy hónapot, tedd azt! A babócák csak nyugis helyre szeretnek beköltözni.
Na asszem eleget filozofáltam mára.

Pedig nem is vagyok ilyen alkat. További jó hétvégét!
Kriszta