A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogarka, koszi a receptet.
Kép ez a golyo-eves nekem is bevillant, amikor a doki mondta, h lehet, h en ettem vmi olyat...Kép
ja, a kepek nagyon tetszenek. en is megneztem mar 1xKép. majd mindjart meg...
nem csodalom, h sokan olvassak, mert ilyen porgos topikot elvezet olvasni!!!

Votiv, a mani 12000/ho(=4 alkalom).

koszonom mindenkinek a megnyugtato hsz-ketKép
bar ez tutira nem az en napomKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Emma megkapta ma a 3 hós oltástKép Szerencsére a doki kijött, meg itt volt anyukám is, így nekem nem is kellett odanézni, csak a fejénél álltam és simogattam meg beszéltem hozzá. Szúrásnál nagyon sírt, de aztán elég gyorsan abbahagyta, viszont eléggé nyűgös, aludni se nagyon tud. Sokat teszem cicire, az megnyugtatja. Láza még nincs.

Kép
Kép
manoka11

Minden oltásos babónak lázmentes és nyügimentes napot kívánok.

És én meg sem néztem a képeket. Na megyeik is.

Kép
Kép
johanna1975

Minden oltásos babónak lázmentes és nyügimentes napot kívánok.

És én meg sem néztem a képeket. Na megyeik is.

Kép
Kép
johanna1975

Én csak most jutottam a szgéphez... Úgyhogy kicsit megkésve, de mi is nagyon köszönjük a talit Bogárkának! Kép Nagyon jól éreztük magunkat, és annyira jó volt ilyen sok édes baba közt tölteni egy délutánt!

Gigi,
cd-ket elkezdtem meghallgatni, és eddig nagyon tetszenek, teljesen felelevenedik a gyermekkorom! Kép

ÉS íme, a sajtos rudacska receptje, közkívánatra!
Hozzávalók:
Vaj, liszt és tehéntúró, UGYANANNYI mennyiségben.
Tehát én negyed kiló túrót, ugyanennyi vajat és ugyanennyi lisztet összekeverek. Ezt egy kicsit állni kell hagyni a hidegben: vagy egy napig a hűtőben, vagy betenni a mélyhűtőbe, és akkor elővenni, amikor szükség van rá.
Aztán kinyújtani, tetejét megkenni tojássárgájával, rászórni a reszelt sajtot, sót, köménymagot igény szerint. Felvágni rudacskákra. Majd az előre bevajazott, belisztezett tepsiben megy be a sütőbe!

Ennyi. Szerintem a világ legegyszerűbb sós sütije.

Sziasztok, Blaye
blaye

bogárka,

jó,akkor én holnap mennék turizni hozzátokKép
meg segítek megenni a sok romlott kajátKép
csatlakozik valaki?
Vendég

blaye,
örülök hogy teccikKépha apa talált ilyen frissítő progit írom a többi dvd-t is....
Vendég

Recca! Én nem is próbáltam győzködni a dokinkat, hanem a 2 hós oltásnál kerek perec kijelentettem, hogy ezzel én még várok 1 hónapot, és nem szólt semmit. (a 3-4-5 hósakkal meg még plusz 2 hónapo csúszunk).
El se kellett volna menned.

Képzeljétek, ma délben hazajött a férjem, és hozott egy meglepit. Csak annyit mondott, hogy hozott valami olyan különleges kaját, amennyire engem szeret. Kép Bezavart a szobába és megterített. Hát szusi volt. (nem tudom, hogy kell írmi). Én még sose ettem, st azt gondolta, soha nem is fogok. De szegénykém olyan örömmel hozta, hogy erőt vettem magamon. De nem is volt rossz, sőt volt amelyik kfejezetten finom volt.

KépKép
KépKép
lindicita

válaszokat köszi

irigyellek titeket a tali miatt

Votivot nem irigylem a balfék telefonáló miatt. remélhetőleg nem fog újra jelentkezni, de legjobb, ha olyankor átadja a kagyló az idősb Ezsvánnak (ha otthon van), azt majd jól lerendezi a figurát.

ancsipancsi

Lindi de édes a férjed!!!!!!!!!

ancsipancsi

Szia Ancsi!
Könnyebb már a kis Henivel?

KépKép
KépKép
lindicita

Ada!

Holnap kb.mikor?Délután 5 után mennénk játszira régen nem látott kisbaráttal van megbeszélve.
Maya is nekem jobb lenne egy másik nap.

Jucus
20170114224602

Manó!
A max. 20 egész jó arány, mert mamából ahogy számoltam 23 volt, az 50 úgy jött ki, hogy hozzászámoltam még a 25 gyerkőcöt meg a két papát Kép
Mosás: Tomi kristály gél, öblítés, mikor mi többnyire Silan, de múltkor pl. tecsosat hozott papi a boltból, az is fini illatú volt Kép
És én is izgulok ám, hogy mit fog szólni Oxi, úgyhogy nem vagy egyedül Kép

Voltam ma a savoyában, vágyakozva néztem a maya felé Kép
Mi most csüt elutazunk, de jövőhéten beneveznék egy talira ottan...úgyis kell vinnem Adának a lécet, Zsancinak a csörgőt Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi, tegnap odaadtam már neki a kagylót, de ő nem tudta elmagyarázni, hogy mi a helyzet, így át kellett vennem, és beszélnem kellett a nővel, aki nem én vagyok, de ugyanazon a számon ván - állítólag - előfizetésünk...

Johi, homeó: ismerem a könyvet, azt is hazsnálom, meg remedia meg a bioron kiadványokat, meg az internetet - a német és a brit homeós oldalak pl nagyon profik, dehát ugye ott sokkal elfogadottab és elterjedtebb a dolog
ha "Minden jellemző" rád Kép akkor próbálj meg az alapján dönteni, hogy milyen kajákat kívánsz
pl. én vaciláltam anatrium muriaticum és a sepia alkat közt, mert nagyon hasonlítanak is, és akkor az döntötte el az ügyet, hogy a sós kajákat kevésbé kívántam, mint: a sushit KépKépKép
és hát erre már inkább rímelt a sepia (tintahal), mint a nat. mur (kristálysó)
Isti hasfájását sztem nem is annyira a colocínthis szüntette meg, mint inkább az idő (közben megerősödött az emésztőrendszere) és a folytonos masszírozás Kép
egyébként a Remedia Gyermekalkatok a homeopátiában c füzetkéje is érdekes olvasmány, de csak haladóknak ajánlott, én is alig győztem Kép

Lindi, én óóóriási sushi fan vagyok KépKép

a létező összes sushi-étteremben voltam már, és vagonokkal szoktam házhoz rendelni is
most a kedvencem a wasabi étterem (Kolosy térnél), ahol van all you can eat=annyit ehetsz, amennyi beléd fér ebédre 3990-ért
na hát én ennek a négyszeresét szoktam megenni KépKép a szülinapomra is ezt kértem, pár nappal később el is jutottunk

Recca, a szurit nagyon sajnálom Kép micsoda kegyetlen, cinikus dög orvos ez! üzenem neki, hogy nyazsgem

Bogárka, ez durva, hogy ennyien nézik az albumunkat, biztos ezen csámcsog az egész kórházi személyzet...

votiv 8)
votiv

Lindi, hat lehet, h igazad van. azt illetoen mindenkepp, h naivsag volt azt gondolnom, h ezt meg lehet beszelni... most mit mondjak. igy jartam.
szerencsere eddig eleg jol mennek a dolgok: B aludt egy jo nagyot (addig keritesracsot festettemKép, es elmelkedtem a vilag dolgairolKép), most meg nagyokat mosolyogva razza a csorgoit...

Coolio
recca

Recca!
én sem vittem volt B-t a helyedben, vagy ha oda kell mennem, megmondtam volna, hogy most NEM.Kép Úgy sajnállak titeket!!!! Kép Remélem semmi gond nem lesz. Mi is csak jövő hónapban kapjuk az 5 hóst (7 hósan)
Az úszásról majd irok!!! csak most rohannom kell...
de lényeg: kérj papirt a dokitól. És válts dokit gyorsan!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv, hat, mar en sem tartom annyira jofejnek (finoman szolva)... na de mit varok egy orvostol?! (es akkor most en is cinikus voltam...)

Coolio
recca

2 óta altatok, most sikerült Bogyót letenni...ordítozott és nemtom miért....Utálom, hogy ahpgy nő, egyre kevésbé tudom kitalálni, hogy mi a púposhátú lovam van vele.
Kép

Grrrrrrrrrrrrrrrrrr
(Bezzeg, ha úton vagyunk semmi baja nincs...nézelődik, dumál és szép csendben bealszik.)
ada007

Zsan, nagyon bena vagyokKép. lelkifurdalas hegyek...Kép

Coolio
recca

Jucus!
Akkor toljuk el jövő hétre....nem sürgős ám, csak hiányzol Kép
Akkor lányok:
Jövő hét SZERDA MAYA????
(Én még nem voltam ott, szóval léciléci)

Recca: Kép...és az úszás rulez és kész, válts dokit! szerintem is

(vettem Nuk cumisüveget, lehet, hogy ez bejön.)
ada007

Lindi! dehogy könnyebb Kép csak még itthon van a férjem, és ő nagyon sokat segít. ma pl. 2 egymás utáni evés után nem aludt, csak nézelődött és bömbizett. ha felvettem, jobb volt neki, sőt (!) ha magamhoz vettem az ágyba, ahol már hátfájásomban tespedtem, akkor is aludt, de a kiságyban nem. szerintem nagy huncut!
tegnap kezdtük neki adni az Infacolt (púzásokra), állítólag nincs mellékhatása és csodaszer, hát remélem nem ettől nem alszik Kép

jövőhéttől egyedül leszek itthon, és az éjjeli ügyelet is az enyém lesz (eddig végig a párom csinálta), úgyhogy nem semmi lesz a mélyvízbe esés. persze ez bemelegítés a 4. hétre, amikor a kispapa abszolút külföldön lesz, tehát totál egyedül leszek Henivel. de hát addigra már nagylány lesz.

Votiv! homeos tejtermelést serkentő bogyót szopogatok. elméletileg napi 2x5 bogyót kéne, de lehetséges, hogy tegnap az első 5-től bedurrantak megen a tejcsárdák? mert ismét jócskán csomós és fájós lettek kebleim, legalábbis amíg akkor le nem fejtem őket. (a természet csodája ez a tejtermelés is) tudsz vmi szabályt arra, hogy kell bevenni őket és utána mennyivel nem lehet és miket enni? és lehet, hogy elég 1x5 is?

ancsipancsi

Ada! nekem alapvetően a Mr. Baby cumisüvegek beváltak (van bennük szelep, így a levegő visszaáramlik az üvegbe (javarészt)), de most akarok én is venni egy újat, mert túl sűrűn állok a mosogató mellett, meg úgyis hamarosan kicsi lesz a 160 ml-s. te milyeneket próbáltál eddig, amik nem jöttek be és miért?

ancsipancsi

Sziasztok!

Recca, nálunk is volt zöld kaki 1 hétig, pedig még nem jö Zsolti foga. A doki azt mondta, hogy ez normális, mert a kaki színe attól függ, hogy te mit eszel.

tudtok valamit az anyatejes kiütésekről? Csak az arcon fordul elő, vagy máshol is?

Mesi
jnmesi

Gigi!

Igen, igen!! Balint es az arcra cuppano bigyo! Igy persze tudom am. Bocsika. Es en megyek veled holnap turizni, enni meg ha kell, el is mosogatok! Na???

Bogarka!
Tenyleg jo volt a turi, szivesen keresgelnek meg ennel a lanynal, ha komolyen lehet.

Kepeket en is megneztem, de mintha csak Bogarkae lenne fent tovabbra is. Amde mar 600 folotti a nezes!

Zold kaka: passz, mi ezt a mekonium ota nem produkaltuk. na de majd most, mert hogy ma egesz delutan mangoldot (igen, ez egy zoldseg, nem en talaltam ki, olyan spenot es soska kozti zoldleveles dolog) mostam - na ez tartott a legtovabb - meg foztem es puresitettem. Ha ezek utan nem eszi meg Mate, beletomom! De valszeg ettol lesz jo kis zold a pelus utana.

Szusi: imadom! Terhesseg alatt nem lehetett, szoptatas alatt nem tudom, meg nem probaltam sajna. Lehet??

Moose!
Aruld el, az Austria-s hasitasi mitol jott be nalad ennyire? Kivancsi vagyok.

Grina
grina

Mesi!
máshol is előfordul!!!! Egész testen, bár arcon a legjellemzőbb!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

hu Grina, ti mar ilyeneket esztek?!Kép

Coolio
recca

Csajok!
Mi van????? A talis album üres!!!! Kép
Valaki letörölte a képeket??? Vagy mi???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, nagyjabol sikerult visszanyernem a jozan eszemetKép, ugyhogy babauszi rulez!!! ezt a mai napot meg ugyan kicsit elboktem (bar biztos nem veletlen, h igy tortent, ahogyKép), de ugy erzem, nem lesz semmi baj, sot sokkal jobb lesz hamarost!!!
mindenkinek koszi a biztatast, drukkolast meg mindent! jo, h vagytok!!KépKép

Coolio
recca

Szia Lányok!
Én csak most jutottam oda, hogy írjak. Lilla popojában ma sajtkukac volt és állandóan menni akart, úgyhogy 2-szer voltunk a játszótéren. Majd főztem, mostam, teregettem szóval igyekeztem utolérni magam.

Bogárka talán én vagyok az utolsó, aki szeretné nagyon megköszönni a tegnapi délutánt! Jó kis előszülinapi buli volt a Lillusnak.Kép

Itthon folytattuk az after party-n. A párom nagyon édes volt, nem árulta el, hogy már volt itthon és készültKép Volt minden torta, virág, és ajándék. Lillusnak persze a gyertya a tortán és a pici marcipángolyók tetszettek a legjobban.Kép Majd teszek fel egy képet.

Csöndben megsúgom, hogy a sütim sajnos nem körtés hanem nektarinos volt, mert a körték még nagyon zöldek voltak. Azt hiszem nálam is a tiramisu nyert mostKép

Szerintem nagyon király, hogy már ilyen sokan vagyunk.KépPersze így fizikailag kicsit korlátolva leszünk télen "hova férünk be ennyien vagy még többen?" persze az is kellemetlen, hogy nem tudunk mindenkivel beszélgetni, de a vetésforgó ötlet nem rossz.

Jaj még meg kell néznem Bogárka képeit. Amiket én csináltam szerintem a szokásos moos féle tárhelyre fogom feltölteni, majd szólók miko vannak fent.

Jelzem megint nem csináltunk csoportképet.Kép

Zöld kaki nálunk is van főleg, hogy most több fog nőtt egyszerre, normalna!

Ada!
A minisztériumban nem modták, hogy hol lehet pontosan utánaolvasni a továbbtanulás feltételeinek, meg hogy mit kell csinálni, kinek milyen igazolás, papír kell? Én most nagyon nem vagyok ezzel kapcsolatban képpen. Különben is nem nagyon tudom, hogy mit tanuljak. Van egy külkeres közgazdász diplomám, 2 nyelvizsgám. Tanácstalan vagyok.Kép Segítsetek lécci! Neet számítok rád!

Ja aranyosak vagytok, hogy izgultok lesz-e tesója Lillusnak. Már eldöntött tény, hogy lesz a kérdés csak az, hogy mikor. Még gyűjtöm a véleményeket tapsztalatokat korkülönbség témában.Kép

Votiv!
még feléd is érvényes a kérdésem, hogyan főzöl Istinek zabpelyhet, hajdinát, stb, szóval ilyen egészséges dolgokat.

Kisün!
Van kedvetek megint játszózni?

Mi nagy babaúszók vagyunk, csak pozitiv véleményem van. Nem kaptunk eddig semmi fertőzést, Lilla imádja a vizet és biztonságban érzi magát benne legyen az a Balaton vagy a tatai tó. Jól alszik tőle, én is emberek között vagyok, apu is jön mindig így ez klassz kis hétvégi program szokott lenni. Ja mi Camponához járunk.
beetrix

Ja és köszönjük az ezernyi szülinapi jókívánságokat!

Moose! Mit szólnál ha egyszer meglátogatnánk benneteket a teák kapcsán? Persze csak ha nem zavarunk.

Képzeljétek van itt a telepen egy barátosném, aki szintén a SZIMrében szült 2004. 09.10-én. Már sokat meséltem neki rólatok.Kép Nekik sajnos csak modemes netjük van egyenlőre,(az dög lassú) de majd váltanak. Szóval azt kérdezte, hogy eljöhetne-e ő is a következő talira. Gondoltam megkérdezlek benneteket. Egyébként nagyon kedves csajszi és a lánykája is ari. Mi gondoltok? Azért buzdítom, hogy próbáljon ő is bejelentkezni a netre.
beetrix

Sziasztok,

Nem is hiányoztam senkinek Kép
Úgyhogy nem is jövök egy darabig. Megyünk a Bükkbe, kihasználjuk a jóidőt, túrázni meg bringázni. Holnap azért még jövök Kép
zsebi2004

MAYA: nekünk jó lenne a jövőhét szerda talizásra.

Fényképek: üres az album Kép Kép

TURI: nagyon jó buli, ugye Jucus Kép, Brúnónak nagyon sok ruhája van így, vagy netről vagy turiból vettem. Nekem nincs is szívem a játszótérre a legújabb drága cuccot ráadni, és szerintem nagyon sok ruhájáról meg sem mondható, hogy turiból való. Szóval Bogárka én is benne vagyok a turis buliba Kép
zsebi2004

Recca,
nem, nem eszunk meg ilyeneket, csak gondos es elorelato anya vagyok! Merthogy az egesz zold trutyi a frigoban landolt, jo melyen :-) A hetvegen kaptam biokertbol a zacskonyi levelet es gyorsan megcsinaltam. Mokas, mikor egy dagadtra tomott Tesco-s zacsinyi cuccbol egy bogrenyi vegeredmeny szuletik...
grina

Muszáj felraknom ezeket:
Kép
Kép
Kép
ada007

Beetrix,
oszlopos tagkent (ha-ha) mondom, szerintem jojjon! Ha valaki ajanl valakit, az mar jo nem?? Engem is ugy hivtak, azer' is mertem odatolni a multkor a kepemet :-)
grina

Én nem tudom mi lehetett az előbb, de üres volt az album, erre most ott van megint az összes kép Kép Játszik velem ez a babanet...na mindegy, a lényeg, hogy megvannak Kép

Mi ez a pangás ma??? Kínomban már más topicokba írogattam, gondoltam mire visszajövök beindul valami jó kis esti dumaparty...

Beet!
Azt beszéltük, hogy télen majd játszóházba megyünk, Zsanci tud is egy jót Gazdagréten...Kép
Persze nem tudom mekkora, de csak beférünk. Sok jó ember... Nem igaz? Kép
Barátnéd meg persze, hogy jöjjön! Szerintem mi befogadunk mindenkit, pláne ha kedves és ari a lánykája is, na meg a Te barátnőd! Kép

Ha mindegy jól megy és szép enyhe az ősz, akkor még szept. végefelé belefér egy tali a kertben...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada, imadnivalok :-))
grina

Ada!
Annyira gyönyörűűű ez a lány!!! Kép

Zsebi!
Már nem üres!!! Kép

Maya rulez!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

és még ezt az egyet:
Kép

És bocsánatot kérek a szanaszéjjeloffolásért, de anyai szívem nem enged szépen, mértéktartóan, udvariasan viselkedni és nem feltenni ezeket a szösszeneteket.
Na, visszaolvasok.
ada007

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam visszaolvasni, csak a nekem szóló üziket futottam át hétfő este óta!
Rohangálós napom volt! Meg holnap is az lesz!Kép Ma voltam melóhelyen Timivel! Megmutattuk magunkat! Eléggé hulla voltam, mert éjfélkor aludtam el hétfőn, Timi meg már fél 5-től fent volt és keresgélte az éjjeliszekrényen a csörgőit! De jól bírta a strapát, mert onnantól kb. délelőtt fél 10-ig fent volt és nem volt nyűgi! Délután viszont tartott vagy 3 órát mire el tudott aludni!Kép

Mindjárt nézem Bogárka képeit! Vannak más képek is? Ha igen, akkor elkülditek nekem mélben, hogy hol? Köszönöm! ihoman kukac freemail. hu

Recca!

Könyv pontos adatait meg fogom írni! Tejport hol veszel a golyókhoz? Én sehol nem kapok!
Nekem a pogi ízetlennek tűnt, de örülök, ha neked ízlett!Kép

Moose!

Nem megy a DVD!Kép Nem tudom mi a baj! Ma meg akartam nézni! Holnap, ha lesz időm, megpróbálom számítógépen megnézni! Remélem sikerül!

Juc!

Apehes gondot sikerült kedvezően rendezni! Bocs, ha írtad, nem olvastam vissza!

Az a zörgős képeskönyv nem tudom kié volt a talin, de Timi megőrült érte! Oda van a zörgős, csörgős dolgokért! Van egy pancsolókönyve, amit múltkor elővigyázatlanulKép odaadtam neki fürdésnél! Hát, amikor el akartam venni, olyan hisztit meg csapkodást levágott, hogy majdnem belefulladt a kiskádba és nem is zavarta!Kép Azthiszem nézek neki olyan zörgős könyvet! A Kenguruba láttam, csak az a kár, hogy valami 6 db-os kiszerelésben van és így jó sokat elkérnek érte! Kép Elég lenne csak 1 is!

Na jó! Megyek mert holnap megint korán kelek (vérvétel)Kép! Remélem lesz majd egy kis időm olvasgatni! Jó éjt!

Ildi
ildi76

Beetrix!

Lillusnak boldog szülinapot és neked pedig névnapot!Ugye?!
Bnőd szerintem jöjjön csak talira,még az is lehet,hogy enyém bnőm is jön bár már Szadán laknak,Oxikáéktól egy köpésre.

Zsebi!

Nektek Bükkben van házkó vagy csak alszotok valahol?Biztos jó lesz!

Jucus
20170114224602

Grina, vagy ugy. kicsit csodalkoztam...Kép

Ada, KépKépKép tunderi.
kar, h mashova fogtok jarni...Kép

Coolio
recca

Ada!

Csodálatos a kiscsajod!

Ildi!

Félig-meddig rendeződik a dolog.Csak még idő amig visszavonják az incassot.

Juc
20170114224602

Ada!

Csodálatos a kiscsajod!

Ildi!

Félig-meddig rendeződik a dolog.Csak még idő amig visszavonják az incassot.

Juc
20170114224602

Ancsi: Aventet használtunk, de az túl keménynek bizonyult.
Most vettem Nuk-ot, ez is szelepes és ebből elfogadja a leányzó a frissen fejt tejet. Juhéééééééééj.

Beet: az om honlapján van a felsőoktatás részben az ide vonatkozó törvény, majd megkeresem Neked a linket...a beiratkozás napján gyed/gyes/tgyás jogosultnak kell lenned, ekkor állambácsi fizet, de csakis állami intézmények, ill. szerződött intézmények esetén.De majd felteszem a konkrét linket.

Dícséreteket köszönjük, elraktároztuk.

A képeket majd a holnap délelőtti alvás alatt, vagy este feltöltöm, mostmár nincs energiám.

Jóccakát.
Csóka, Ada
ada007

Sziasztok!

Emmát szegénykémet eléggé megviselte ez az oltásKép Egész du. nyügizett, csak kézben volt el, de ott is sokat bömbizett, úgy sajnáltam. Kivételesen még a fürdést is kihagytuk, mert annyi időre is alig tudtam lerakni, hogy tisztába tegyem, meg belenyomjak a popijába egy kúpot. Utána viszont elég jól bealudt, kíváncsi vagyok, milyen lesz az éjszakánk.

Ada!
Csajod nagyon helyes!!

Maya előreláthatólag nekünk is jó.

Mától visszafogom magam a kajálásban, vacsira csak barackot ettem, ez már haladás. Kíváncsi vagyok, meddig tartok ki.

Olyan sokan eltűntek innen: Ruz, Pipocska, Bori... mi lehet velük?

Kép
Kép
manoka11

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy nagyon hiányoltam a tegnapi taliról két oszlopos tagunkat, Oxit és Jucust!

Ada,
nekünk is ugyanilyen kádállványunk van, és a kád is ilyen, csak kék (és nem átlátszó). Gondolom a Visegrádiban vettétek ti isKép

Kép
Kép
manoka11

bogárka,
írjál nekem unalmadban bíztató mailt mer' egyszer így vagyok aztán úgy...Kép

ada,
Képfigyi ha a második is srác lesz nekem neked meg csaj harmadikra cserélünk apát?csak dublőrnekKép?
de tök mindegy lényeg hogy ha gáz van ház marad pasi megyKép

csajok,
hát sajnos nekem ez a játszóházas tali elég messze vanKépde majd meghivatattom magam zsebivelKép elötte és akkor körbenézekKépfeltéve ha kijön elém mert nem találok oda hozzáKép

zsebi,
ne mondj ilyet hogy nem hiányolt senki,nekem minden nap eszebe jutsz akkor is ha nem írom!!!veled fekszem és veled kelekKép
érezzétek nagyon jól magatokat és remélem te is végig rám fogsz gondolniKép és írj ha itthon vagy,meg amúgy is küldj üzit hogy éltek még meg nem faltak fel titeket meg ilyenek....gigi naggggggggyon birja a bucidatKép

cuuuuuuuuuuuuup
Vendég

Gigikém rögtön jobb kedvem lett.

Juc,
A család egy része Miskolcon lakik, úgyhogy ott lakozunk és onnan járunk túrázni.

De a csúcs Moose tegnapi levele volt, erre még nem is reagáltam.
Moose leveléből idézet:

"Attol tartok, mar nem fogtok komolyan venni, mert eloben nem vagyok olyan szigoru, mint neten mondjuk lehet benne valami, mert peldaul Eszti es Zsebi meg eloben sokkal csinosabb, mint neten nyul meg sokkal csondesebb es szegyenlosebb es hamarabb elfarad"

Azzal én is egyetértek, hogy Moose-ból az ember mindent kinéz, csak a szigorúságot nem, úgyhogy ezentúl gyököt vonok Moose szigorából, és ugye, hogy ő egy nagyon kedves aranyos személy az is alátámasztja amit utána írt rólam Kép
Moose köszi, apának ezt mutogattam, hogy látod nem mindenki lát kövérnek Kép Kép Kép
zsebi2004

Ma nem tudtam olvasni, most is csak belepislogtam, de azt akarom mondani, hogy:

Grina, imadom Austriat, ha mondjuk 4es betumerettel a fuled moge nyomtatod es rafesuloda hajad, akkor is eszreveszem, ha elrohanok melletted Kép ekkora szembeotlo feliratot meg...

Zsebi Kép Kép apanak egyebkent van szemuvege? mert akkor nem eleg eros! es ha visszajossz a nyaralasbol, akkor majd jol kikerdezlek mindenfelerol, mert annyira szeretnem tudni, Bruni mimindent hogy mikor csinal, de ez a sok masik anyuka teljesen elterelte a figyelmem, csak osszevissza futkostam, mint egy mergezett eger es tulajdonkeppen senkivel sem tudtam beszelni...

Ildi, mi az hogy nem megy? Mi tortenik, ha beteszed, egyebkent hova is? Pontosan ird le kerlek, hogy tudjak segiteni. Indulas elott mindet atnezettem apaval, hogy biztos semmit nem szurtam-e el, ugyhogy jonak kell lennie. Tobbiek, neztetek mar?
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: