Szia Lányok!
Én csak most jutottam oda, hogy írjak. Lilla popojában ma sajtkukac volt és állandóan menni akart, úgyhogy 2-szer voltunk a játszótéren. Majd főztem, mostam, teregettem szóval igyekeztem utolérni magam.
Bogárka talán én vagyok az utolsó, aki szeretné nagyon megköszönni a tegnapi délutánt! Jó kis előszülinapi buli volt a Lillusnak.
Itthon folytattuk az after party-n. A párom nagyon édes volt, nem árulta el, hogy már volt itthon és készült

Volt minden torta, virág, és ajándék. Lillusnak persze a gyertya a tortán és a pici marcipángolyók tetszettek a legjobban.

Majd teszek fel egy képet.
Csöndben megsúgom, hogy a sütim sajnos nem körtés hanem nektarinos volt, mert a körték még nagyon zöldek voltak. Azt hiszem nálam is a tiramisu nyert most
Szerintem nagyon király, hogy már ilyen sokan vagyunk.

Persze így fizikailag kicsit korlátolva leszünk télen "hova férünk be ennyien vagy még többen?" persze az is kellemetlen, hogy nem tudunk mindenkivel beszélgetni, de a vetésforgó ötlet nem rossz.
Jaj még meg kell néznem Bogárka képeit. Amiket én csináltam szerintem a szokásos moos féle tárhelyre fogom feltölteni, majd szólók miko vannak fent.
Jelzem megint nem csináltunk csoportképet.
Zöld kaki nálunk is van főleg, hogy most több fog nőtt egyszerre, normalna!
Ada!
A minisztériumban nem modták, hogy hol lehet pontosan utánaolvasni a továbbtanulás feltételeinek, meg hogy mit kell csinálni, kinek milyen igazolás, papír kell? Én most nagyon nem vagyok ezzel kapcsolatban képpen. Különben is nem nagyon tudom, hogy mit tanuljak. Van egy külkeres közgazdász diplomám, 2 nyelvizsgám. Tanácstalan vagyok.

Segítsetek lécci! Neet számítok rád!
Ja aranyosak vagytok, hogy izgultok lesz-e tesója Lillusnak. Már eldöntött tény, hogy lesz a kérdés csak az, hogy mikor. Még gyűjtöm a véleményeket tapsztalatokat korkülönbség témában.
Votiv!
még feléd is érvényes a kérdésem, hogyan főzöl Istinek zabpelyhet, hajdinát, stb, szóval ilyen egészséges dolgokat.
Kisün!
Van kedvetek megint játszózni?
Mi nagy babaúszók vagyunk, csak pozitiv véleményem van. Nem kaptunk eddig semmi fertőzést, Lilla imádja a vizet és biztonságban érzi magát benne legyen az a Balaton vagy a tatai tó. Jól alszik tőle, én is emberek között vagyok, apu is jön mindig így ez klassz kis hétvégi program szokott lenni. Ja mi Camponához járunk.