A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Na akkor kezdem az üzenetek írását, de előre bocsi, ha valaki lemaradt a jegyzetemről és nem szólok hozzá! A hiba az én "készülékemben" van!Kép

Monyóka!
Szépek vagytok a képen! Szerintem, de persze csak szerintem, mindennemű szktudás híjján, ha úgy gondolod, most van billings, és ténylek macera az orvosláto9gatás, akkor várj 14napot mostantól. Ha akkor sem jön meg, akkor tényleg gebasz lehet. Természetesen ez a tanács csak akkor áll, ha semmi egyéb tünet, mint folyás, gyanu a felfázásra vagy más eredetű gyulladásra. ha jól emlékszem semmilyen bogyót nem szedsz ami befolyásolhatna.
Egyébként hány napos szokott lenni a ciklusod ált.?
Nagyidnak jobbulást! Remélem nem volt nagy baj!

Duddu!
Nekem szimpi a doki, mert nem akart rögtön hormonnal tömni. Nekem valahogy az a meglátásom, hogy mi vagyunk türelmetlenek, mert nem adjuramderögvest történnk az események, ezért kényszeresen befolyásolni akarjuk ezt is. Talán ott a baj, hogy bevettük a mesét, hogy ha nem védekezel terhes leszel, oszt lehet, hogy mégse... Bár erre én pont cáfolat voltam életem első alkalmával.Kép

Vanda!
Orvosok! Én úgy vagyok vele, ha nagy a gond, akkor több szem, többet lát, még akkor is ha ahányan annyi félét mondanak.

Babus!
Igenis kell egy kis kikapcs a szülőknek is! Ebbe nincs semmi önzést, és ha mód van rá tessék megtenni, akár úgy hogy havonta X alkalmat előre lefixszálni, ami csak a Ti napotok!
Nálunk bevállt, így boldog Apa, Anya és Nagyi is! Olivér pedig egyébként is imád vendégeskedni!

Kinga79!
Ahogy Duddunak írtam, nem biztos hogy az a jó orvos, aki rögvest nekedáll. Persze az nem feltétlenül jó ha a ráérszmégdumával jön, de ilyen semleges időhúzó dolgok, mint nyákvizsgálat és spermszám jót tehet a léleknek, és nem árt a testnek sem!

Tündi!
Hurrá3x!
Drukk1000000000000x!
Kép

Valér!
Szia!
Mesélj majd!
Ahogy abban sem lehetünk biztosak hogy IGEN, abban sem, hogy NEM!Kép

Sziszka!
Játékjátékjáték!
Csak én nem tudom abbahagyni ha elkezdem. Azért talán mégis mi lenne ha?
De szerintem nyilvánosan nem sokszorosít, mert ki tudj KI OLVASSA! Aztán még jönnek nínózva kopirájgtosok!Kép

Bogi!
Mindegy hogy hogy, csak valahogy legyen baba! Nem?!Kép
De Apát ki ne hagyd! Majd ő jól megvuduz és elvrázsol! Akár a csillagokig!KépKépKépKép!

b{TALI! OK! HELY? ÖRS VEZÉR TÉRI IKEA? VAN GYEREKMEGÖRZÕ, GYEREKOSZTÁLYON HELY A BABÁKNAK ÉS ELÉG NAGY TÉR AZ ÉTTEREMBEN. DÉLITÕL EGYENES JÁRAT METRÓVAL!

UNIQUE!
Látom kezdesz beleszokni az ÁLLAPOTBA! Örülök!Kép
Cicától ne félj, úgy emlékszem azt írtad pocakbaugrásiszonyod van, megérzik, és vigyáznak rád, főleg ha már volt kölyke, és nőcicáról van szó!
Tudod ESzterfélemilenneha...!Kép

Annácska!
Lánykád? Még mindig kimondatlanultudja?

Eszter, aki most aztán bepótoltKép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Unique!
AZT HISZEM A michlein VAGY VALAMELYIK MÁSIK GUMIGYÁRTÓNAK VAN A NETEN ÚTVONALTERVEZÕJE, PRÓBÁLLD ÍGY KERESNI!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

TündiKép
Bocsi, majd holnap bepótolom.
Örülök a jó eredményeknek!
Stella

Kép
stella9

Unique
Köszi, hogy ennyire örülsz a tüszőmnek, hát még én.... Kép
Küldd a táblát pénteken amikor tudod, 4-ig biztos itt leszek Kép Hova is mentek nyaralni? És meddig? Kép Térképboltba biztos van tuti térkép, de gondolom nincs már időd elrohanni érte.

Virág
Sikerült beszerezned a qupido tesztet? Szerintem ne add fel még! Szemre pedig nem lehet megállapítani a kiskatonákról semmit, verd ki ezt a párod fejéből... csak finoman Kép
Jó szórakozást, majd mesélj! Kép

Monyó
Mért néztél utána mesterséges megtermékenyítésnek? Először is meg kell hozni a menzidet, erre kapsz gyógyszert a dokidtól. Ha megjön, akkor lehet tovább lépni az említett closty helyett más tüszőérlelővel.

Eszter Kép
Ez az IKEA talihely nekem nagyon bejönne, ha ott lesz, akkor tartsatok vissza hogy veletek foglalkozzak és ne a lakberendezéssel... KépKép
Köszi a hurrákat!
Veled mizujs?

Tündi
Vendég

Stella
Már aggódtam... Kép

Tündi
Vendég

Unique

Itt vannak térképek:www.horvatorszag.lap.hu
térképek cimszó alatt! Kép

Most ennyike voltam, később jövök!!!!

szisszka

Eszter.Igen,semilyen bogyot nem szedtem soha(parom ellenzi az ilyesmit)A ciklusom 29-31 napos szokott lenni.Felfazasi tuneteim nincsenek(ha jol tudom akkor csip amikor pisil az ember)viszont a derekam iszonyuan faj.Szerintem meghuztam mikor nagyit cipeltem befele(regen becsipodott egy ideg azota nagyon konnyen megfajdul,nem szabad emelnem)

Tundi-Azert neztem utanna,mert kivancsi voltam.Legkozelebb Beogradba csinaljak ami eleg messze van innen.2 probalkozast fizet azallam a tobit te allod.eleg nehez ugy.remelem nekem ilyesmire nem lesz szuksegem.

Kép
monyoka

Monyó
Már megijedtem, hoyg lelkileg ilyesmire készülsz, mert tényleg nem szabad erre gondolni. Persze mindenki átmegy azon a fázison, amikor a kisördög ott motoszkál. Reméljük tényleg nem lesz szükséged semmilyen beavatkozásra.

Tündi
Vendég

StellaKép
Örülök, hogy minden OK! Ne légy ilyen csendes Kép

TündiKép
Ok, akkor pénteken küldöm a táblit Kép Hova megyünk? Hát hova? Horvátországba! Kép
Nagyon kedvelt hely lett. És állítólag jön ott a jóidő! Hurráááá!!!! Kép
Egy hét. 20-án indulunk, csak szép kényelmesen, light-osan, ahogy a baba enged felkelni Kép, és 27-én jövünk vissza (szombat). Nincs még szállásunk, majd ott találunk, ha megtetszik egy hely Kép Most jöttek vissza ismerősök és így voltak és volt hely mindig. Kép

KingaKép
Köszi az infót, ez nagy gondot vesz le a vállamról. Tényleg tanulhatnánk... Kép Ma délután rohangáltam: biztosítás, pénzváltás. Na meg a férjecskémnek vett új fürdőgatyát két számmal nagyobbra cserélni Kép
Csupa fontos és halaszthatatlan dolog. Kép

SzisszkámKép
Köszönöm a tippet, megnézem azért előre, hogy hova is menjünk Kép Bár kaptam pár jó tippet Kép

A teljesség igénye nélkül: Trogir (Ugye, Tündi? Kép), Split, Makarska, Krk sziget, Vonic (azt hiszem így mondják)...
Na meg a Plitvicei tavak kötelező lesz Kép

MonyóKép
Hát a dokit csak azért írtam, mert ilyen változó ciklussal nem árt. Azt nem tudtam, hogy ilyen macerás. A mesterséges dolgokkal szerintem is bőven ráértek még. Amúgy nem tudsz itthon menni dokihoz? Hátha jobbak a feltételek... Kép

EszterKép
Jó 5let az IKEA is. Nem tudom, mi/ki fog a végén dönteni Kép De az IKEA mondjuk számomra is elég veszélyes hely Kép
A cicákkal nem volt annyira gondom, bár nem megyek anyuékhoz továbbra se (még nem is sejtik az okátKép). Kutyuim vannak, velük jól kijövök Kép
Tényleg jól bepótoltad magad Kép
Kezdek beleszokni az ÁLLAPOTBA, csak a hányinger/farkaséhség felváltott duója nagyon furi Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!Kép

Én is itt vagyok,nemrég jöttem haza az óviból.
Holnap nem mehetek vezetni,mert az oktató felhívott hogy elkell utaznia valamilyen halaszthatatlan ügyben és majd csak jövő hét csütörtökön mehetek vezetni.
Hát gondolhatjátok hogy kiakadtam mert így minden csak tolódik,így az életben nem lesz jogsim.Kép

Unique!Kép

Köszi hogy szorítasz Nekem,de valószínűleg nem fog kiderülni szombatra hogy mi a helyzet mert hétfő előtt nem tesztelek,mivel a múlt hónapban is 21-én jött meg és előtte nem akarok.
Hát jó lenne egy pozitív teszt dehát kitudja mit hoz a jövő...
Te hogy vagy?

Monyóka!Kép

Sajnálom a nagyidat!Kép

Sysy
sysy77

NoémiKép
Ez nem ér ám, hogy a másik topicba megírod, hogy pénteken inszemre mész, nekünk meg nem!!! Kép
Így nem tudunk Neked drukkolni!!! Kép

KépKép
unique

NoéKép
Nagyon-nagyon drukkolok ám Neked!!!! Kép
Mennek a ++++++++ tüszőnövesztők!!!! Kép

KépKép
unique

SysyKép
Sajnálom a vezetsét, de hidd el, egy hét még nem a világ vége Kép Megvár az a jogsiKép Én már látom Kép
Jól teszed, hogy nem tesztelsz idő előtt. Csak sajnálom, hogy nem fogom megtudni, csak egy héttel később Kép
Én változóan vagyok. Az a szörnyű egész napos erős hányinger már múlóban van, hála istennek. Néha még előjön, kicsit enyhébben, meg sokszor vagyok farkaséhes, olyankor sokat tudnék enni sokáig Kép
Pocim néha fájdogál, de semmi komoly, ezt már megszoktam Kép
Melleim nőttek kb. 2 számot. Kép
Köszönöm, jól vagyok Kép
És Te? Tudom, nem szabad figyelni magunkat, de semmit nem érzel? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!Kép

Feszít a hasam és a melleim,és hőemelkedésem van.
Ezek tudom hogy jó jelek,de én már csak akkor fogok bizni,ha a teszt kimutatja a pozitív eredményt,és remélem ez így lesz!!!!!!!!!!!!!Kép
Szorítsál nagyon!!!!!!!Kép

Puszi!

Sysy
sysy77

Unique!Kép

Miért csak egy éttel később tudod meg?
Nem leszel netközelben?

Sysy
sysy77

UniQue.Azt hogy"itthon"azt nem ertem hogy erted.
Tudod ugye hogy nagyon fogsz hianyozni nekunkKépAztan majd bizti sokat meselsz majdKép

Sysy nagyon sok sikert.En is szoritok nekedKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Végre visszaolvastam, csak most kerültem gép elé.
Tündi!
Grtaulálok az "eredményekhez"!KépSzorítok neked! Én 25-én megyek tüszőlesőbe, remélem én is ilyen jó eredményekről számolhatok be!
Réka!
Érdekes, amit a doki mondott!Én azt hittem, ők is azt javasolják, hogy huszonéves korban a legjobb szülni.Persze biztos csak arra célzott, hogy ne izgulj, nem vagy lemaradva még semmiről.

Monyó!
Remélem a Nagyid hamarosan meggyógyul.Nagyon szépek vagytok a képeken!Kép

Unique!
H.o.-térkép: esetleg benzinkút?

Csajok!
Szeretnék albumot, de nem tudom, hogy kell csinálni.Nem tudok belépni, mert azt írja, kell e-mail cím és még valami, és nemtom hová kell azt beírni.
pille

Szia Lányok!
Most jó hosszú leszek, mert egész nap nem sikerült belépnem, viszont két napi munkát lenyomtam egy nap alatt, így holnap szabin leszek. JipppííííííííííKép

Jujj, remélem nem hagyok ki senkit:

Monyó!
Unique arra gondolt, hogy itthon Magyarországon. De én sajnos tudom, hogy ahhoz vízum kell, az utazás nagyon drága, meg a TB-ellátáshoz is sok papír kell, egyébként elintézhető.
És sajnos sokat hallottam, hogy odaát addig jó, míg nem mész dokihoz. Szóval a magyar egészségügy egyes esetekben luxusnak minősül ehhez képest. Lehet, hogy ez egy kicsit végletes, de én ezt hallottam. (párom családja vajdasági)

Szerintem is nézz el dokihoz, de mivel ilyen nehéz, talán halgass Ironramra és várd ki a 14 napot, hátha most van pé. És azért lessetek férjeddel a paplan alá ezekben a napokban, ha már ilyen szépek vagytok együtt! Hátha... Kép HAJRÁ!

Sziszka!
Vettem a mail-t, válaszolok is hamarosan, csak még szedem magam össze a nagy melódiából!

Sziszka, Borsó!
Az asztrológia nagyon izgat engem is! De az a szoftver is. Írnátok róla? Én is akarok okosodni!Kép
Nem tud valaki egy jó asztrológust Budapesten? Akár privát e-mail-ben is jó.

Bogica!
Tök jó lehetett! Én is nagyon-nagyon rég szeretnék egy asztrológushoz menni, csak félek, hogy itt Pesten pénzhajhász csalóhoz keveredek.

Tündi!
Nagyon-nagyon örülök a tüszőcskéidnek.
Egyébként nálatok van bármilyen kimutatott probléma? Ha indiszkrét vagyok, csak szólj!
Biztos írtál róla régebben, de én le vagyok maradva..
Vendég

SysyKép
Halkan drukkolok Neked nagyon +++++++++++ Kép Csak úgy, hogy senki ne tudja meg, ok? Kép
Jaja, szombaton indulunk Horvátországba a kis potyautasunkkal! Kép Egy hétig nem leszek. Nettől való elvonási tünetek garantálva Kép

MonyóKép
Igen, Duddu kitalálta a gondolatomat, de bocsi, ha félreértettem valamit. Köszönöm, jólesik, hogy máris hiányzom, pedig még el sem mentem. Kép
Gondolok majd Rátok sokat! Remélem, Tündi sok-sok zebrával fog várni, mire hazajövök! Kép
Bevallom, nagyon jól fog esni a kikapcs. Már az eszemet nem tudom, olyan rég voltunk így nyaralni, hogy elmentünk volna hosszabb időre, távol a lakástól. Kép Pedig nekem nagyon kell a levegőváltozás. Kép

PilleKép
Tegnap a benzinkutat is kipipáltam Kép De Kinga írta, hogy kapunk ahogy átlépjük a határt. Ebben bízom. Kép Köszi. Kép

DudduKép
Mit fogsz csinálni holnap a jól megérdemelt szabadnapodon? Ti voltatok már szabin (hosszabb)? Elfelejtettem volna? Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!
Sajnos mostanában nincs időm sem írni nektek, sem olvasni titeket. A táblában látom, hogy újabb babásokkal bővültünk.

Spulni, Adriana,
Nagyon gratulálok nektek, és gyönyörű 9 hónapot kívánok.

Stella,
Gratulálok a pocaklakókhozKép Már igazán megérdemelted! Nagyon voggyázz magadra, pihenj sokat és remélem nagyon boldog terhességed leszKép

Unique,
Szombaton végre megjött, így ma az 5. napon vagyok, esetleg kijavíthatsz a táblázatban. Ebben a hónapban idő hiányában sajnos nem tudok inszemre menni, így csak spontán próbálkozunk, feltéve ha nem leszek hulla fáradt esténkéntKép

Azért néha igyekszem jelentkezni!

Puszi: Móni

Kép
móni23

Duddu!
Én is Pesten voltam!
Bogi
dbogica

Duddu Kép

Írtam neked mailt Kép

Borsó
borsó

Pille!

Nekem u.azt az azonosítót és jelszót kéri, amit az itteni beírásoknál. Esetleg írj az adminisztrátornak. Azt hiszem, Didonak is hasonló gondjai voltak.

Neked is szurkolok majd 25-én, biztos a tüszőlesiről te is repkedve térsz haza!

Dido!
Hogy érzed magad? Holnap mész kontrollra? Van még lázad? Azért nézz be hozzánk, ha bírsz!

Zsu!
Welcome Home!!
Hogy mi történt? Én néha beírtam, hogy hol vagy már, meg ilyenek... Kép
Szerintem egyszerűbb, ha megnézed a táblicskut.
A lényeg, hogy gyere minél előbb! És mesélj!
Ne aggódj, megvárunk, nem futunk el, az tutti!

Drága Sysy!
Örülök, hogy hamarosan kiderül minden. És nagyon szurkolok, hogy ez legyen a TI hónapotok! Viszont szerintem ne kezdd el megint a tüneteidet vizsgálgatni, mert te is tudod, hogy csalódhatsz. Élj a mának és mindjárt itt a holnap, azaz a holnaputánutánutánután Kép
Nekem is pl. úgy nőnek a melleim, hogy egyetlen melltartóm van, amiben kényelmesen érzem magam, amelyik olyan öreg, hogy már kinyúlt kicsit. De mivel mostanság híztam kicsit, úgy fogom fel, hogy ez terebélyesedésem egyetlen pozitív következménye. Kép

És hogy Unique se maradjon le róla, hogy ha ad priviben egy számot, szívesen értesítem a fejleményekről SMS-ben. Bár biztos van, aki már tudja..

Lányok!
Az IKEA szerintem is jó ötlet. Tündit meg majd lekötözzük egy székhez, hogy ne lakberendezzen, hanem velünk cseverésszen. Kép Metrótól egy köpésre és viszonylag olcsó a parkolás. Mit szóltok? Lassan igazán lefixálhatnánk.

Unique!
Ha még van térkép kérdésed, szerintem is a határ, vagy az ahhoz közeli benzinkutak lehetnek a megoldás. Viszont javaslom, hogy vegyetek Európa autótérképet, valami részletesebbet. Nekünk egy ilyen van és mindenhova azzal megyünk, ami Európán belül van.

Virág!
Sajnálom a tesztet Kép. Végülis Qupido volt? MErt akkor gondolom tuttinak vehetjük az eredményt annak ellenére, hogy még nem jött meg.
Nagyon-nagyon jó mulatást kívánok nektek, most csak a party time a lényeg!
Én szívesen küldenék mensit neked, persze nekem még mindig odébb van egy kicsit, sőt már el is küldtem talán v.kinek. Ki tudja már azt...

Ironram!
Mindenben egyetértek, amit a dokival kapcsolatban írtál. Meglájjuk, mit hoz a jövő hét a családtervezőben.

Bocs a végtelen üzenetért, de muszáj volt mindenkinek válaszolnom!
Imádlak Benneteket!

Puszi:
dudu
Vendég

Dudu.Jol latod az itteni egesszegugyet.Magyarorszagra semmikep nem mehetek,vizumom nincs.
most fellcsillant egy remenysugarKépUtannajartam egy kicsit es talatam egy dokit aki tud magyarul(mert azert meg ezzel is meg kell birkozni,kevesen vannak ilyenek)Korhazban dolgozik,tehat nem kell fizetnem.Viszont kell beutalo amiert ell kell mennem a haziorvosomhoz.

Masik lehetoseg a privat doki:Ma mondta a parom hogy menjek el privatul,ne szenvedjek marKéplyan jo erzes volt hallani,mikor mindketten tudjuk hogy nem allunk valami jol anyagilag.

pille koxiKép

Kép
monyoka

IKEA jó 5let. Látom már nem bírod cérnával a bizonytalanságot Kép
Jajajajajajajaj nem kellett volna említenem ezt a mell-nagyobbodás-dolgot Kép Kép Kép

Na megyek még dolgozom, mert apeh bácsi leharapja a fejem ha nem küldöm el a bevallásokat még utazás előtt Kép
Még lehet, hogy este benézek. Kép

MóniKép
Sajnálom, de azért ne keskenyedj el, jó? A spontán baba a legédesebb baba Kép
Javítalak, köszi, hogy szóltál. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

DudduKép
A telcsiszámomat szívesen megadom, de nem viszem magammal a telefonom, mert szeretnék egy olyan hetet, amikor tényleg senki sem ér el. (szülők, incl. Kép) Csak a férjemé lesz velünk. Arra meg inkább no sms. Kép
De nem baj, kibírom azt az egy hetet és mire visszajövök, Tündi telerajzolja a táblát zebrákkal Kép

KépKép
unique

Szia Móni!
Annyiszor hiányoltalak már! De jó, hogy benéztél. Én is sajnálom, hogy nem most jön az inszem, de talán megijed a kicsike tőle, mint Unique-nál és már nem is lesz rá szükségKép.
Én drukkolok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És Tündinek is NAGYON:++++++++++++++++++++++++++++++++

Hát még Sysynek: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Monyó!
Már többször akartam írni, hogy nagyon kedves férjed van és úgy látszik, igazán figyelmes! Ez a legfontosabb és a legjobb alap a jövőtökhöz. Ez adjon erőt.
Remélem sikerül bejutni a "magyaros" dokihoz a kórházba!

Unique!
Hogy mit fogok csinálni a potyaszabadnapon? Hááát, veletek lógok a neten, meg tanulmányozom vadonatúj Photoshop "Bibliámat" (tényleg ez a neve), mert szeretném fotó tudásomat a digitális témában kicsit elmélyíteni, meg takarítgatok is kicsit, délután meg futok fel a várba vásározni.

Annácska!
Találkozunk? Már nagyon várom. Én du. 4-5 körül szerintem már fennt leszek. Van egy potya jegyem, ha kell, szívesen felajánlom és akkor csak a "kiscsaj"nak kell vennetek 300 Ft-ért.

Puszi:
dudu
Vendég

Unique!
Úgy legyen! Kép
dudu
Vendég

Borsó!
Válaszoltam!

Bogi!
Ha tényleg jónak tartod, megadnád az elérhetőségeit az asztrológusnak?
E-mail-em a profilomban. Köszi!

Õrület. Annyi írnivalót adtok nekem, hogy nem bírok felkelni a gép mellől... Kép

dudu
Vendég

Lányok, hogy lehet egy kép méretét csökkenteni? Ennyire nem lehetek bénaKépKép
pille

Monyoka!Kép

Köszi a drukkokat!Kép

Duddu!Kép

Nem foglalkozom a tünetekkel,csak Unique kérdezte hogy nem érzek-e valamit. Hát érzek de nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget,majd csak akkor ha pozitívat tesztelek.
Te hogy vagy?Kép

Sysy
sysy77

Unique!Kép

Köszi a drukkokat! Aranyos vagy!Kép
Én csak azt sajnálom hogy nem leszel egy hétig,de mire visszajössz remélem már jó hírekkel szolgálhatok!!!!!!!!4Kép

Ja és nagyooooooooooooon fogsz HIÁNYOZNI!Kép

Sysy
sysy77

Duddu Kép

Megkaptam, és írtam Kép
borsó

Sziasztok!

Úgy volt, hogy bulizni megyek ma este, de részemről lefújva a dolog... Semmi kedvem ilyen béna időben nyitott szórakozóhelyen illegni...
Inkább itthon maradtam, és úgy döntöttünk kiscsaládommal, hogy megvacsizunk... mégegyszer Kép Kép Kép Csináltam egy hatalmas nagy adag bolognai spagettit, a kutyusok is nagyon örültek neki! Kép

Sziszka

szisszka

Sziszka!
Úgy is van! Jól tetted. Én is be vagyok gubózva a köntöskémbe itthon.

Csak Nagyikám riadt telefonja zavarta meg az idillt, mire kiderült, hogy "csak" a számítógéppel van óriási probléma, ugyanis szupernagyi e-mail-ezik!!! Irigykedtek, mi?
"De elveszett a levél, amit Somi néni tegnap írt és így hogy válaszoljak, pedig muszáj lesz, mert holnap Ilona nap....Kép"
Egyszerűen imádom! Persze meglett a levél és még a "keresés" funkciót is gyakoroltuk. Annyira jó tanítvány! Csak kicsit feledékeny...Kép

Borsó!
Írtam és gyorsan válaszolj, különben megkeserülöd! Kép Kép Kép Kép Kép

Unique!
Hát igen, az tutti, hogy meglepetések fogadnak majd, mire megjössz! Amilyen zebraáradat van errefelé!

dudu
Vendég

Sziasztok Kép
Végre van egy kis időm. Amióta elkezdtem dolgozni kénytelen voltam átmenni olvasó üzemmódba. Annyit írtok, hogy néha azzal is lemaradok Kép
Úgyhogy most egy darabig fehér holló leszek, de már nincs is olyan sok hátra a következő lombikig Kép

TündiKép
Gratulálo, ogy az első vizsgálati kört ilyen szép eredménnyel zártad. Remélem örül a babád, hogy ilyen szép tüszőből származó petesejtbe költözhet és bekltözik ebben a hónapban. Lehet, hogy csak erre várt, mer olyan kis hiú, hoyg szerette volna, ha már ilyen fiatalon megnézi valaki.
DrukkolokKép

UniqueKép
Útvonaltervező: http://www.viamichelin.com
De sajna Horvátországra nem olyan jó. Mi itthon annál a benzinkútnál vettünk térképet, ahol megáltunk autópálymatricát venni. Vagy a BAH csomópontnál lévő, vagy az eggyel azutáni volt, a Sasadi út után. Már nem emlékszem, akkor melyiknál álltunk meg, de benzinkútnál tutira kaptok.

Annácska Kép
Ha kimentek a bolhára ott olcsóbban lehet kapni mindenféle (használt)játékot. Megbízható a dolog, mi már többször vettünk ott a Playstationre és Gameboyra játékot. A másolásra figyelni kell, mert sokszor csak az eredeti cd-vel indulnak el a játékok és törés kell hozzá, hogy másoltan is menjen. Nem tudom Babusék mennyire guruk ebben a dologban. Kép

Na nekem is jegyzetelni kellett volna, mert már nem is tudom kinek mit akartam még írni Kép.

Na mindegy, azért puszi jár mindenkinek! Jó éjt Kép

Wish

wish

Duddu Kép

Remélem elég gyors voltam Kép

Sziszka Kép

Irigy kutya vagyok, imádom a spagettit, meg minden olasz kaját! Nem csodálom, hogy ebben a szép őszi időben nem volt kedved kimozdulni....
borsó

Duddu

Neked milyen szuper nagyid van!!
Hát, nem semmi! Büszkélkedhetsz vele!
Magától akarta megtanulni a netet? Van saját számítógépe? Hihetetlen Kép Kép Kép
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős?
borsó

Látom nagy volt a forgalom délután Kép

Sysy Kép
Nagyon-nagyon drukkolok neked én is Kép
A vezetést meg ne sajnáld, nem olyan sok az az egy hét Kép

Móni Kép
Örülök, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltunk Kép
Nagyon drukkolok, hogy ebbe a hónapban összejöjjön a spontán baba Kép

Dudu Kép
Hát egy kicsit el vagyok bizonytalanodva a holnapot illetően.
Úgy néz ki le kell mennünk Szegedre, de ez csak holnap reggel derül ki.
Viszont akkor már lenn is maradunk és csak pénteken este jövünk haza. Így legalább pihennénk egy kicsit. Nem tudom mi lesz Kép

Pille Kép
A kép méreteket Photoshop-ban tudod csökkenteni Kép

Lányok Kép
Képzeljétek ma végre volt két szabad óránk és elmentünk Apával és Annamarival a Pálvölgyi-cseppkőbarlangba Kép
Annyira klassz volt, nagyon élveztük Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Borsó!
Egyszerűen villámgyors vagy!

Nagyikám 74 éves és ő kérdezte meg egyszer, hogy mennyire bonyolult az Internet, mert hogy "ha Somi néni is meg tudja tanulni...", meg sokat levelezett külföldi barátokkal, ami egy vagyonba került és megbízhatatlan volt. És Nyugat-Európában mindenki e-mail-ezik.
Szóval párom - mivel programozó - összerakott neki egy kiszuperált gépet és azon nyomja. Egyébként az Internet már túl magas neki, s az e-mail-ezéssel is hetente van kérdése, viszont nagyon kíváncsi és nőnek az igényei, tehát fejlődik is! Nagyon érdekes. Épp azon gondolkodtunk, hogy rajta és a barátnőjén kipróbálnám, hogy mennyire tudok "Internetoktatni" és később taníthatnék több nyugdíjast is. De jó lenne!

Annácska!
Háát, nagyon sajnálom, de megértem a családi kikapcsolódóspihenésnél nincs jobb. Ráadásul nem lesz rossz idő valószínűleg. AZért reggel még írj, hogy hogy döntöttetek!

Lassan eltesszük magunkat holnapra!

Jó éjszakát!
dudu
Vendég

Sziszka!
Írtam mail-t!
dudu
Vendég

Tündi!
Köszi kérdésed, nálunk egyenlőre minden változatla. Már tesó ügyben. Ám ha rendesen utána gondolok, akkor talán kicsit "komolyabban" vettük Apával a dolgot!Kép
Egy történet csemetémről, mert ő folyamatosan változik. Egész egyszerűen hihetetlen!
Na ne kóboroljak el a témától...
Egyik reggel az én két szép csibészem kivételesen korábban kelt mint én. Mire kibotorkáltam a hálóból, már szemben jöttek velem, ki-ki a maga lábán. Kicsit alulnemöltözött voltam, ráadásul a pólóm is csak csípőig ért. Gyerekem szeme kikerekedeik, kezét felsapja és félre nem érthető helyre mutatva közölte... VAU-VAU!
Ilyenek történnek nálunk!Kép

Pille!
Windows programok kellékek paint azon belül pedig képek nyújtás/döntés opció. ott be tudod állítani a méreteket. Nem egy profi képszerkesztő, de méretezésre használható.

Jó éjt!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!
Nagyon bejött a sztorid!
Át is küldtem "Apának", hogy még mindig akar-e gyerkőcöt... Kép

Jó éjt!
dudu
Vendég

Duddu!
Írtam e-mailt!
Jó éjt MIndenkinek!
Bogi
dbogica

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
dudu
Vendég

Jó reggelt !

Duddu Kép

Annyira jó fej lehet a nagyid ! Az enyém is fiatalos, de még a vezeték nélküli telefon használatának megtanulása is jó pár hetet vett igénybe szegénynek, de azért imádom!
borsó

Réka
Ha van probléma, akkor arra mostanság fog fény derülni, épp a vizsgálatok elején vagyunk Kép Nem vagy indiszkrét, ez még igen messze van attól Kép Nem gyenge nagyid van...igenis irigykedem Kép

Unique
Légyszi a zebraosztogató képességedet hagyd itthon nekem, mert én nem ezzel születtem Kép Ha már lementek Trogir-ig, akor ne hagyjátok ki az óvárost! (Piacnál kell átmenni a hídon) Nagyon állat jó. Jó pihenést nektek, nagyon vigyázzatok magatokra! Kép Várunk vissza!

Lányok, szavazzunk tali helyszín ügyben Kép
IKEAAAAAAA KépKépKépKépKép
(jóvan, lekötözhettek egy székre, de valami emeleti helyen legyen az a szék, jó? Kép

Monyó
Szortiok hogy minden szempontból a legmegfelelőbb dokihoz tudjál menni!

Sysy
Kitartás, már nem sokat kell aludni hétfőig! Drukkolok! Kép

Pille
Képszerkesztő progiban keress olyan menüpontot hogy átméretezés vagy méretváltoztatás. Babanetre 500x600-as képet tudsz feltenni, 200 kilobájtig.

Wish
Köszönöm szépen! Tényleg mindjárt szeptember, és indulhat a stimuláció! Kép

Annácska
Nagyon jó lehetett a kirándulás Kép

Eszti
Édes a sztori, milyen drágák lehetnek a kölkök ilyen kis korban Kép

Nekem is van egy aranyos sztorim, tegnap a párom alakított. Este szemléltettem neki hoyg néz ki most a jobb oldali petefészkem Kép Fogtam egy tojást, egy gumimaci cukrot aminek leharaptam a fejét és így kb. akkora volt mint a tüszőm lehet, ráadásul jól odaragdt a tojásra Kép És elmondtam hogy mi micsoda és mi fog történni a napokban és hogy az UH-n ez látszott. Persze nagy kerek szemekkel nézett rám, na nem mintha elméletben nem tudta volna a dolgokat, de így azért más volt. Ezután megkérdezte, hoyg akkro pénteken mi fog látszani az UH-n? Mert hogy ha csüt. akciózunk akkor azt már látják pénteken hogy ott van-e a Törpe? Kép Mondom nem, mert nem hinném hoyg ez akkora felbontásu UH lenne. Kérdés: mért nem? KépNa ennyit a nagy türelmes férjemről, amúgy jót nevettem rajta, annyira édes volt ahogy kérdezte, majd meg zabáltam Kép

Tündi
Vendég

Jó reggelt!
Most csak gyorsba...

Eszter
A sztori nagyon jó!!! Kép

Tündi
A te történeted se semmi! Nagyon aranyos lehet a férjed! Kép

Réka
Hát jó reggelt! Itt a beígért tali! Kép
Nagyon szupi nagyid van! Én nem büszkélkedhetek velük, azt sem tudom mi van velük, nem vagyunk jóban... egyikkel sem. Kép

nah, még összeszedem magam!!! Kép

Sziszka

szisszka

Sziasztok

Tündi
Aranyos a sztori Kép
Hol legyen az a szék? Konyha részleg, vagy gyerekszoba, vagy nappali? Kép Vagy időnként toljunk arrébb székestül? Különben mi is nagy IKEA rajongók vagyunk, van is IKEA konyhánk (ami minden vendégünknek nagyon tetszett), gardróbszekrényünk, könyvespolcunk, dohányzóasztalunk............ Kép

TALI: Ha tudok menni, akkor nekem jó az IKEA. Azért kérdőjeles a dolog, mert a családban sok szülinap stb. van akkor és még nem tudom mi lesz, de igyekszem és valószínűleg a férjemmel (legfeljebb ő lakberendez addig Kép ).

Most esett le, hogy mi már lassan egy éve próbálkozunk, a lényegét nézve sikertelenül. Úgy érzem magam, mint aki egyszer nyert a lottón és kb. száz év múlva van erre megint esélye. Kép Én nem akarok megint hónapokat várni brühühü..... Igenis türelmetlen vagyok. Nyafnyaf.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok Lányok!Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Tündi!Kép

Köszi a drukkokat,jó lenne ha már holnap hétfő lenne,és akkor már többet tudnék!Kép
Hogy vagy?

Duddu!Kép

Veled mi újság van?

Sysy
sysy77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: