Na akkor kezdem az üzenetek írását, de előre bocsi, ha valaki lemaradt a jegyzetemről és nem szólok hozzá! A hiba az én "készülékemben" van!
Monyóka!
Szépek vagytok a képen! Szerintem, de persze csak szerintem, mindennemű szktudás híjján, ha úgy gondolod, most van billings, és ténylek macera az orvosláto9gatás, akkor várj 14napot mostantól. Ha akkor sem jön meg, akkor tényleg gebasz lehet. Természetesen ez a tanács csak akkor áll, ha semmi egyéb tünet, mint folyás, gyanu a felfázásra vagy más eredetű gyulladásra. ha jól emlékszem semmilyen bogyót nem szedsz ami befolyásolhatna.
Egyébként hány napos szokott lenni a ciklusod ált.?
Nagyidnak jobbulást! Remélem nem volt nagy baj!
Duddu!
Nekem szimpi a doki, mert nem akart rögtön hormonnal tömni. Nekem valahogy az a meglátásom, hogy mi vagyunk türelmetlenek, mert nem adjuramderögvest történnk az események, ezért kényszeresen befolyásolni akarjuk ezt is. Talán ott a baj, hogy bevettük a mesét, hogy ha nem védekezel terhes leszel, oszt lehet, hogy mégse... Bár erre én pont cáfolat voltam életem első alkalmával.
Vanda!
Orvosok! Én úgy vagyok vele, ha nagy a gond, akkor több szem, többet lát, még akkor is ha ahányan annyi félét mondanak.
Babus!
Igenis kell egy kis kikapcs a szülőknek is! Ebbe nincs semmi önzést, és ha mód van rá tessék megtenni, akár úgy hogy havonta X alkalmat előre lefixszálni, ami csak a Ti napotok!
Nálunk bevállt, így boldog Apa, Anya és Nagyi is! Olivér pedig egyébként is imád vendégeskedni!
Kinga79!
Ahogy Duddunak írtam, nem biztos hogy az a jó orvos, aki rögvest nekedáll. Persze az nem feltétlenül jó ha a ráérszmégdumával jön, de ilyen semleges időhúzó dolgok, mint nyákvizsgálat és spermszám jót tehet a léleknek, és nem árt a testnek sem!
Tündi!
Hurrá3x!
Drukk1000000000000x!
Valér!
Szia!
Mesélj majd!
Ahogy abban sem lehetünk biztosak hogy IGEN, abban sem, hogy NEM!
Sziszka!
Játékjátékjáték!
Csak én nem tudom abbahagyni ha elkezdem. Azért talán mégis mi lenne ha?
De szerintem nyilvánosan nem sokszorosít, mert ki tudj KI OLVASSA! Aztán még jönnek nínózva kopirájgtosok!
Bogi!
Mindegy hogy hogy, csak valahogy legyen baba! Nem?!
De Apát ki ne hagyd! Majd ő jól megvuduz és elvrázsol! Akár a csillagokig!

! b{TALI! OK! HELY? ÖRS VEZÉR TÉRI IKEA? VAN GYEREKMEGÖRZÕ, GYEREKOSZTÁLYON HELY A BABÁKNAK ÉS ELÉG NAGY TÉR AZ ÉTTEREMBEN. DÉLITÕL EGYENES JÁRAT METRÓVAL!
UNIQUE!
Látom kezdesz beleszokni az ÁLLAPOTBA! Örülök!
Cicától ne félj, úgy emlékszem azt írtad pocakbaugrásiszonyod van, megérzik, és vigyáznak rád, főleg ha már volt kölyke, és nőcicáról van szó!
Tudod ESzterfélemilenneha...!
Annácska!
Lánykád? Még mindig kimondatlanultudja?
Eszter, aki most aztán bepótolt