A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szia Anyapoc!Nem tum ,hogy normális-e a höm (pedig reggel mérem 10percig,hagyományos hö.-vel).Otthon készitek grafikont is,de most nem tudtam elküldeni ezért leirom ha nem baj.Azt majd mond a véleményedet,mert kezdek begolyozni attol h nem ment fel a höm,vagy még csak ez után fog?
1 37
2 36.5
3 36.5
4 36.5
5 36.6
6 36.6
7 36.7
8 36.7
9 36.7
10 36.8
11 36.8
12 36.7
13 36.5
14 36.5
15 36.7
16 36.5
17 36.5 (ez volt a mai)
De kiváncsi leszek hogy mi lesz holnap!De hogy mér ilyen alacsony a höm Kép ?Jo lenne ha felmenne,pár nap mulva,mert különben megörülök.Puszika.

U.i:Dokinál még nem voltam (edig ugy van hogy 18-án megyek megkérdezni a dolgot "tudod amiröl beszéltünk".Na meg lehe ,hogy 2 nap szabin leszekKép
Szia. Edit!

Ja és üdv az ujaknakKép
Vendég

szia Anyapoc!

köszi a segítséget Kép a görbém megpróbálom feltenni. remélem sikerül. peteérés tesztet milyet érdemes venni? vagy csak kérjem igy simán a patikában?

Edit, nem lehetne hogy én adok neked egykét magas hőmérsékletet én meg kapok tőled alacsonyat? Kép cserélhetnénk Kép Kép
<!--attachment: katyerina-240823.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*15.9**katyerina%2exls --><center><pre>
Kép
katyerina.xls (15.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

katyerina

Nem jelenik meg rögtön, de azt hiszem meg tudod nézni, ha nem akkor majd felírom az adatokat :P
mielőtt megjött közvetlenül előtte 37,5 volt és az első nap még megmértem akkor is még 37,2 volt. Talán csütörtöktől nem ömlik és akkor kezdem újra mérni..
üdv mindenkinek

katyerina

Sziasztok!

EditKép

Szt várjunk még pár napot,mert nekem így még nem egyértelmű,hogy volt-e peteérésed,vagy sem.Mert ugyan lement a hőd(2szer is),de fel még nem,így ne hamarkodjuk el.Majd egy olyan 3 nap múlva meglátjuk, a lényeg,hogy ugyanakkor mérd mindig...
És nem az a lényeg,hogy mennyi,hanem hogy fel vagy lemegy-e...KépAz is előfordulhat,hogy éppen ebben a hónapban nincs peteérésed.De ne ijedj meg,ez is normális,főleg egy bizonyos koron túl.Nem tudom ugyan,hogy mennyi vagyKép,de a statisztika és a nőgtyógyászok szt 24 éves kortól elvileg csökken a temékemnység,vagyis egyre kevesebb lesz a peteérés.Na meg ennek millió oka lehet...De mondom,ne hamarkodjunk el semmit,várjunk türelemmelKép.A dokit meg majd írd meg!Kép

KatyerinaKép

Sikerült megnéznem a görbédet és tényleg elég érdekes,hogy nem esik le a hőd...Én azt mondanám,hogy várj még egy ciklust,aztán kéne egy teljes hormontükör,hátha attól okosabbak leszünk...lehetséges,hogy pajzsmirigy túlműködés okozza a magas hőt,azt meg akkor gyógyszerezni kell és máris menni fog a dolog...de ezt tényleg a dokiddal kell megbeszélni...
Kérhetsz a gyógyszertárban is tesztet,én inkább azt ajánlom,ami a vizeletből mutatja ki.Én ugyan még nem haználtam ilyesmit,de a nyálas verzió nekem nem igazán meggyőző(PG53 a neve).Meg ha jól emlékszem,vagy a Dm-ben,vagy a Rossmannban lehet kapni olykor a babymark nevezetűt,az vizeletből mutatja ki,azt olvastam,ez elég jó.A következő ciklusban ezt is próbáld meg,aztán ha van peteérés,de a hőd nem stimmel,akkor tényleg irány a doki,mert ha a pajzsmirigy okozza,akkor az akadályozhatja a teherbeesést.De azért ezt ne vedd készpénznek,de utána kellene járni...
Én ezt a hónapot még megvárnámKép!

Anyapoc

anyapoc

Szia Anyapoc!Köszi a választ(megnéztem a mult havi högörbémet ott is a 20 nap ment fel 37 re,tehát remélem most is ugy lesz)De azon aggodtam ,hogy nem változik pár napja már a höm" ma is 36.5".Pedig reggel 5-kor mérem minden nap.Na mindegy,majd irom hogyan változik a höm.Puszika..

Katyerina!Szivessen adnák neked az én alacsony hömbölKép Már csak azon reménykedem h remélem fel megy pár nap mulvaKép
Anyapocnak igaza van még egy ciklust várj meg azt kiderül.Én a helyedbe elmennék a dokihoz,és elmondanám neki a dolgokat!Megértö lesz ,és lehet hogy megvizsgál nincs-e valami bajod!Hidd el én bánom hogy megvártam a 11 honapot,tapasztalatból irom neked,bár ez a 2. hónap hogy hömérözök.Puszika!szia
Vendég

Sziasztok megpróbálom feltenni a következő görbémet. 16. napon vagyok, de szerintem az utolsó 36,4-es leesés lehetett a peteérés. Szerintetek? Sőt. Felrakom az előzőt is referenciának. Igazság szerint a múlthavival nagyon meg voltam elégedve, mert az olyan szabályos volt. De ez a mostani egy kicsit furább. <!--attachment: n_vtelen2-240956.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*134.1**n%e9vtelen2%2ejpg --><center><pre>
Kép
névtelen2.jpg (134.1 k)</pre></center><!--/attachment-->Kép

Kép

Kép
kamilla306

Na várjatok. Amit rendesen beszúrt, az a múlthavi, a névtelen2 csatolmány pedig a mostani. <!--attachment: n_vtelen2-240960.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*134.1**n%e9vtelen2%2ejpg --><center><pre>
Kép
névtelen2.jpg (134.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!Nem sikerült a fertilty-be belépnem,pedig a megadott nével,és kodal probálkoztam de semmi ,nem enged beKép.De szerkesztettem itthon högörbét,lefotoztam(bár elég kis felbontásba engedte csak feltölteni a topicba)de azért kivehetö a görbe.
Na mindegy puszika.

U.i:Sajnálom hogy megy le a höd Kép
Vendég

Nem megy le a hőm. Amit látsz, az az előző havi. Most még csak 16 cn-en vagyok, ha megnyitod a névtelen2-t, akkor látod a jelenlegi görbémet.
Ha megadod az e-mail címedet, akkor regisztrálok neked egyet és a jelszót leírom az e-mail címedre, hogy csak te lásd.

Kép

Kép
kamilla306

eda_@freemail.hu
De én regisztráltam de lehet h valami nem jo.

Ui:köszike hogy megprobálod!pusz
Vendég

Keditke!

Nem sikerült. Olyan trükkösen lett kitalálva az oldal, hogy egy gépről csak egy regisztrációt fogad el. Így nekem most kiírta, hogy sajnos már regisztrálva vagyok más néven.
Egyébként lehet, hogy az a baj, hogy nem igazoltad vissza a jelentkezést. Az e-mail címedre kell, hogy kapjál egy belépési kódott és azt kell használni belépéskor.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

EditKép

Akkor várjunk,hogy mi leszKép.

Kamilla

Én mindkettőnél a 11-12. napra tenném a tüszőrepit,mert akkor megy fel.A leesés ugye az előzmény,és amikor megreped,akkor megy fel.
Sokminden befolyásolhatja ám a hőt,előfordul,hogy olykor nem egészen szabályos.A lányeg,hogy leessen,aztán menjen fel és maradjon is ottKépKépEz meg a mostaninál is megvanKép.Úgyhogy remélem,ráhajtottatokKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Ráhajtottunk, azzal nincs gond, de ezt te is láthatod a BD sorban. Ebben a hónapban nagyon bizakodó vagyok. Előzőben, ha megnézed 9-13 között kimaradt és szerintem akkor lehetett a pé. Sajnos a párom lebetegedett pont akkor. De most minden klappol!!!! Alig bírom kivárni a hóvégét.

Kép

Kép
kamilla306

Anyapoc, Keditke!

köszi a tanácsokat, a köv. ciklust mindenkepp végig mérem, aztan meglatjuk milyen lesz, aztan nem uszom meg a dokit :p bar meg bizakodok hatha a következő tuti lesz. meg elobb ferjhez megyek, aztan dokiKép
na most meg huzok babazni, bar nem az enyem, de jo Kép
majd irok ha elkezdtem merni
katja

katyerina

Kamiila!Amit küldtek mailbe azzal a névvel, koddal nem enged beKép
Ezt én se értem!
Vendég

Én már nem emlékszem, hogy hogy volt a fertility-n, de a Babaneten például vissza is kellett igazolni az e-mail után, hogy "igen én szeretnék regisztrálni" és utána lehetett csak belépni.

Vagy vannak olyan billentyűzetek ahol a z és a y fel van cserélve. Mást nem igazán tudok segíteni ne haragudj.

Kép

Kép
kamilla306

Ok, köszi!
Vendég

Kép

Na sikerült szeb képet felraknom a görbéröl,ma szur a hasam,szt,ma van a pém,és remélem holnap felmegy!Kép
Vendég

a höm (bocsika ez lemaradt)
Vendég

Sajna a hömérö bekrepált(36.5-nél)Kép
Ma se volt változás,sajna!Szerintem ebe a hónapba kimaradt a pém(anyapoc igazad volt)Ez már a 20 nap Kép és semmi höemelkedés.
Vendég

Kár ,hogy nincs itt senkiKép Na mindegy mert én is mindjárt megyek dolgozni"sajna",bár a héten az utolso napKép
Puszika!Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Edit

Azért ne add fel,soha nem lehet tudni!Na meg a próbálkozást se hagyjátok abba,mert a szervezet képes extra is megérlelni gyorsan egy petesejtet,ha éppen akció vanKép.
Minden esetre jkövetkező ciklusban próbálj meg egy ovulációs tesztet isa hőmérő mellett.Bár írtam,előfordul,hogy ezért-azért kimarad egy -egy ciklus,lehet,hogy a sok idegesség nem tett jót.Szóval ez még attól lehet normális!!!!

Kitartás,Anyapoc

anyapoc

Köszike,olyan aranyos vagy a te válaszaidtol mindig megnyugszom! Kép

Puszi,és jo hétvégét!
U.i:A másik topicba irták a lányok h lehet ,hogy még csak most megy fel majd a höm.Na majd meglátjuk, A jövö héten (csüt,és pénteken szabin leszek )!Kép"alig várom,megyek babázni a bnömhöz"
Vendég

Szia!Nagyon vidám vagyok ma(36.7)felment a höm,de szerinted melyik nap lehetet?19.nap 36.4 20.nap 36.5 21.nap 36.7 ,remélem fennt is maradKép
Vendég

Kép
Vendég

Kép

Szerinted a 36.7 az jo hö?Minden reggel 5-kor mérem és kiváncsiságbol 7 ora körül megmértem és többet mutatot a hö : 36.9.Pedig nem keltem fel az ágybol elötte.Nem semmi mennyit változik a hö 2 ora alatt.Még jo h mindig egy idöbe méremKép
Vendég

EditKép

Peteérés mindig akkor van,amikor a leesés után felmegy a hő,vagyis elvileg a 21. napon.Majd meglátjuk a görbe további alakulását,nagyon kíváncsi vagyok,remélem,az akció sem maradt elKép!
Csak az ébredési hő jó,mert maga az ébrenlét már emeli a hőmérsékletet,így ha ébredés után pár órával méred,az már rossz eredményt fog adni.Pláne nap közben,ha csináltál is vmit...Tehát azzal ne is foglalkozz,csak az ébredésivel!!!KépKép
Ha marad 36,7 körül,akkor az jó lehet.De majd a görbét kell figyleni!

Anyapoc

anyapoc

szia!Ma még 36.7 a höm ,de nagyon kiváncsi vagyok !Vettem cickafü teát azt iszom minden nap (reggel,és este)Rremélem használ majd!Jo ,hogy irtad a pét mert én azt hittem hogy a 19-20 napon volt.Köszike!Puszika!
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Szeretném felrakni a fertility görbémet ide, de nem engedi. Hogyan kell? .jpeg-ben megvan, de túl nagy a pixel.
Köszi

Betti

Betti
betti73

Kép

Betti
betti73

Sziasztok Lányok!

Közben sikerült! Szerintetek ilyen görbével van esélyem?? Kép Szerintem borzalmas. Minden nap ugyanakkor mérem, előírás szerint. A hőm folyamatosan 36.5 körül ingadozik.

Betti
betti73

Betti! Ne agodj az én höm se különebb most fennt van(36.7)de elötte nekem is 36.5 volt!!Biztossan felmegy majd neked is,láttad az én görmémet is !szia
Vendég

Köszi Keditke az összes választ! Kép

Igyekszem nem aggódni! Szerencsére hétvégén nem foglalkoztam állandóan a baba projekttel! Kép

Szia
Betti

Betti
betti73

BettiKép

Azt kéne megvárni,amikor 37 körülire megy fel,mert mint látom,mensi előtt onnan esett le.
Azért azt jó lenne tudni,hogy milyen hőmérővel,hol és mennyi ideig méred a hőt?

EditKép

HajráKép!

Anyapoc

anyapoc

Szia Anyapoc! Kép

Hagyományos hőmérővel mérem, vadi új, nemrég vettem. Szájban, nyelv alatt mérem (nekem ez kényelmesebb), minden reggel ugyanakkor. 10 percig mérem. Vasárnap reggel nem mértem, mert szombaton sokáig fent voltam és elaludtam.

Köszi a választ.
Betti

Betti
betti73

Szia Betti!Kép

Én is így mértem,bár egyesek szt ez nem jó,mert a belső hő a legpontosabb.
akkor szt még érdemes várni pár napot,hogy értékelni lehessenKép.Az,hogy ugrál,tk normális,mert sokminden befolyásolhatja a hőt.
Ez az első ciklus,amit mérsz?

Anyapoc

anyapoc

Szia Anyapoc! Kép

Ez az első ciklus! Ma reggel megint 36.5 volt! Kép Vagy a hőmérő nem jó, vagy nincs és nem is lesz pé.-m. Kép Már 7 hónapja vagyok gyógyszermentes, igaz 10 évig szedtem folyamatosan. Beállt 27-29 napra a mensim. Orvos szerint minden rendben.

Betti

Betti
betti73

Kép

Ma reggel még "mindig" 36.7 volt!Anyapoc azt akarok kérdezni,hogy kb mikor szokott eldölni ,hogy lemegy vagy fent marad a hö?Mert nekem a mult honapba elég hamar lement ha jol emlékszem.
Vendég

Meg volt a 100 "üzim",már felhasználo vagyok!!!Kép
Vendég

Szia Anyapoc!Nagyon jo hir még feljeb ment a höm,de remélem fennt is marad,alig birom kivárni 1 hetet(mert 30-35.napot megvárom)hátha nem sikerült !A másik topicba is volt hasonlo eset biztossan olvastad!Gondolom elmentél nyaralni.mire viszaérsz majd alig birod visza olvasni a fejleményeket!
Vendég

Kép

Sajna nem tudok nagyobb képet feltenni,már probáltam ,mert nagy a "valamilyen méret.Meghaladja a 600*600-as méretet,és igy kis felbontásba tum elküldeni.De azért a görbét ki lehet venni!Puszika!
Vendég

37 re ment fel, azt elfelejtettem az elöbb leirni!Bocsika!
Vendég

Tegnap voltam a bnömnél 4 hetes a Nimrod,és olyan jó érzés volt a kezembe tartani:-)Egész nap olyan boldog voltam,és ö mondta talán kapsz egy kis anyai hormont"hát nem aranyos". Este meg hegyi buliba voltam a teso szül.napját ünnepelte,és egy kortyot se ittam,mégis jol éreztem magam,sokat táncoltunk:-)Reggel meg mentem dolgozni 6-ra,kicsit fáradt vagyok,és megyek lassan aludni.Ne haragudj,hogy megint irtam ,de ezt muszáj volt leirnom!
Vendég

Szia !Nagyon jol alakul a hömKép! Sikerült szerkesztenem egy nagyob görbétKépMegláttod ,hogy milyen jo lett!Kép
Kép
Vendég

Keditke!
Mikor volt pé-d? 14-én vajon?
Mert akkor lehet esélyed a babucira.
Bogi
dbogica

Lányok!

Olvasgattam a fertility-t és aztat írja, hogy beágyazódáskor, tehát a pé. utáni 7-10 nap körül előfordulhat ún. implantation dip, azaz beágyazódási süllyedés a hőben. Ti ezt tudtátok?

Betti
betti73

Lányok! Nálatok volt már olyan, hogy menszi előtt felment a hő és mégis megjött?
valmi hasfájás félét érzek, viszon reggel felment a hőm majdnem 3 tized fokkal.
Segítsetek!
katinka78

Katinka!

HÁnyadik napon vagy? Mikor volt a pé-d?

Betti
betti73

A 25.-ik napon vagyok, általában 27-28 naposak a ciklusaim.Pont a 14.-ik napon volt a Pé-m, utána rögtön akcióztunk is.Ez volt az első hőmérős hónapom, és nagyon szép szabályos volt a görbém, bár 37 fölé nem ment, inkább 36,8 körül volt a legmagasabb. Mondjuk fájdogál a hasam, lehet, hogy megjöm, ma 36.7 volt a hőm.Szerintetek?
katinka78

Fel tudsz rakni egy görbét?

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: