Sziasztok!
Edit
Szt várjunk még pár napot,mert nekem így még nem egyértelmű,hogy volt-e peteérésed,vagy sem.Mert ugyan lement a hőd(2szer is),de fel még nem,így ne hamarkodjuk el.Majd egy olyan 3 nap múlva meglátjuk, a lényeg,hogy ugyanakkor mérd mindig...
És nem az a lényeg,hogy mennyi,hanem hogy fel vagy lemegy-e...

Az is előfordulhat,hogy éppen ebben a hónapban nincs peteérésed.De ne ijedj meg,ez is normális,főleg egy bizonyos koron túl.Nem tudom ugyan,hogy mennyi vagy

,de a statisztika és a nőgtyógyászok szt 24 éves kortól elvileg csökken a temékemnység,vagyis egyre kevesebb lesz a peteérés.Na meg ennek millió oka lehet...De mondom,ne hamarkodjunk el semmit,várjunk türelemmel

.A dokit meg majd írd meg!
Katyerina
Sikerült megnéznem a görbédet és tényleg elég érdekes,hogy nem esik le a hőd...Én azt mondanám,hogy várj még egy ciklust,aztán kéne egy teljes hormontükör,hátha attól okosabbak leszünk...lehetséges,hogy pajzsmirigy túlműködés okozza a magas hőt,azt meg akkor gyógyszerezni kell és máris menni fog a dolog...de ezt tényleg a dokiddal kell megbeszélni...
Kérhetsz a gyógyszertárban is tesztet,én inkább azt ajánlom,ami a vizeletből mutatja ki.Én ugyan még nem haználtam ilyesmit,de a nyálas verzió nekem nem igazán meggyőző(PG53 a neve).Meg ha jól emlékszem,vagy a Dm-ben,vagy a Rossmannban lehet kapni olykor a babymark nevezetűt,az vizeletből mutatja ki,azt olvastam,ez elég jó.A következő ciklusban ezt is próbáld meg,aztán ha van peteérés,de a hőd nem stimmel,akkor tényleg irány a doki,mert ha a pajzsmirigy okozza,akkor az akadályozhatja a teherbeesést.De azért ezt ne vedd készpénznek,de utána kellene járni...
Én ezt a hónapot még megvárnám

!
Anyapoc