A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pfuuuuuuuuuuuujjjjjjjjj, pont ilyen szrny járt nálunk, igaz azt Juc küldte Kép
Tényleg szöcske-invázió van?????

Lindi: azt hittem teljesen egyedi a becenevünk Kép......most jól le vagyok törve, de azért annyira mégsem, mivel Gréti a földgolyóbis másik Tündérbogyója, ezért egye-fene Kép

Juc: most kiröhögsz a leírásért, de majd jól nem fogsz, ha megpróbáltok idetalálni....Kép (plusz duzzogós, ajkát lebiggyesztős szmájli)

amúgy Tompa utcai turi: Körút-Mester utca kereszteződéstől a város felé indulva első utca jobbra a Tompa, és annak a bal oldalában a polar sportóra-bolt mellett van egy kis turi, H-P 19-ig van nyitva, hétvégén klózd

Votiv: hogy ez az Isti milyen király kajákat zabbant Kép

Dora,Recca: jó, hogy vagytok megint, csak így tovább.

No, megyek gyorsan ágyacskába.
Csóka
ada007

Benkuskam ma megint ugy dontott, h napkozben inkabb nem nagyon alszik. ennek az lett az eredmenye, h 6 korul ugy elaludt, h csak. maskor, ha este 8-kor alszik el, reggel 6-kor mar vegkepp felpattannak a szemei (a tobbi, 2-3 ejszakai ebredes csak az evesrol szol), a kesobbi elalvasok, pedig automatikusan kesobbi keleseket is jelentenek. hm. igy aztan arra jutottam, nem szeretnem mar hajnali 4-kor hulni hagyni az agyat, meg amugyis furdes nelkul nem lehet aludniKép: ezert amikor 1/210 utan felebredt, h egyen, meg is furdettem. na ettol meg olyan jol felebredt, h azota is magyaraz, izeg-mozog, rugkapal... en meg mar csak alig-alig...
de azert joejt mindenkinekKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

elaludtKépKép
megyek en is........

Coolio
recca

Sziasztok!

Off:
JohannaKép
Nekunk van egy elado digigepunk.6 megapixeles,4szeres digitalis zoom van benne,16MB belso memoria es 128 MB SD kartyabovitovel.Markaja Praktica.
Mi egy komolyabbat szeretnenk majd venni.
Kb 20 ezerre gondoltunk erte.

Off vegeKép

Szep almokat!

Kriszta es NyugiAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Ha valaki meggondolta volna magát: kb. fél 11, jégpálya előtt Kép
Most még nincs túl jó idő, de én hiszek a meteorológusoknak, hogy ez elmúlik Kép
Megyek készülni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jucus! már tök régen vettük a Kikában, és lehet, hogy az általam matracnak csúfolt izé csak egy lapka? sajna nincs itthon az ágy, hogy megnézzem!

Ruzi! óóó de jó neked! nekem is kellene reklamáznom a két piros miatt!! Kép(
mi is szőkék voltunk kiskorunkban, a párom most is szőkésbarna (ahol van haja Kép)), de a szakálla (ha nem borotválkozik 1-2 napig) vörösesbe csap át, úgyhogy lehet, hogy Hettibaba vörös lesz Kép

Ancsipancsi
36

ancsipancsi

Soma édes. Kép
Panna is.Kép
Az a sáskaizé már kevésbé. Itt is van sok, nem gyözöm ....ni öket. (Mondjuk kidobni, hogy politikailag korrekt legyek, de az igazsághoz hozzátartozik, h nem mindig élve dobódnak ki....)
Dánielek és Daniellák éljenek. Kép

Votiv!Kép
Nyügös pasiknak dugj ezt-azt a szájukba, nálunk ez bevát. (Még a csajnál is.)

Ja, és Eszter átlépte a büvös 7 kilót (7140gr, 72cm), 7 és fél hósan. Kép)
neet akimégkislánydekitudjameddig
neet

Bkriszta: köszi, de sajna mi nem bírtuk tovább gép nélkül, úgyhogy már meg is vettük... egyszerűen a gyerek minden mozzanatát nyomon akartuk követni... de azért hálás köszi....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Hali,
hát senki nem törődik velünkKép?bálint most éhen fog halni??????na komolyan csajok,mondjatok már valamit hogy ez normális meg hogy nálatok és gyakran előfördul meg ilyenek mert már azon gondolkodom vigyem e a dokihozKép!!!

ezen kívül már majdnem kész a névlógattyú,még 1-2 állat.....és tárolhatom a taliig.
most el és help me!!!!!!!!!!!!!!

gigi
Vendég

Gigi,
szerintem a doki sem lesz okosabb, sajnos vannak olyan babák akiknél előfordul ez, volt olyan lány akinél ez másfél hónpig tartott kipróbálta majdnem az összes tápszert mindenféle kaját de csak pár falatot evett a gyerek.
Biztos mehet a mókusok elé, de nem tudom nyomonkövetni, hogy éppen ki mennyi idős és nem vagytok benne a táblába, Bálint mennyi idős most?
Nálunk is volt ilyen de max 4 napig tartott és a gyümölcsöt és a tejpépet akkor is megette Brúnó, csak a tápszer és a főzelék nem kellett.
zsebi2004

Sziasztok!

Még itt vagyok, valszeg délután megyünk!

Johanna!

Bevált a pihiszék?

Zsanci!

Hogy-hogy ritkulnak a szopik? Mennyi időnként eszik Igi? Vagy már adsz neki mást is??

Gigi!

Én sajna továbbra sem tudok hozzászólni! Kép Védőnéni vagy dokinéni? ... ha esetleg felhívnád valamelyiket? Hátha meg tudnak nyugtatni!Kép

Jucus!

Nem merek hozzányúlni a zöld növényeimhez, hátha egy sáska lapul a levelek között és csak arra vár, hogy elkapja az ujjamat!Kép

Ildi
ildi76

Gigi!

Mint már többször leírtam,Soma fényt eszik általában.Na néha pizzát és gumicukrot is de ez elvétveKépNO para!

Ildi!

Tuti arra vár,hogy leharapja az egész karodatKép

Juc
20170114224602

Ancsi!

Az az ágy most 16000FTKép

Zsanci!

Autószerelő rulez!Kép

Juc
20170114224602

Jó reggelt!
Elújságolom nagy bánatomat: ujjszopcsis lett a nagylány....nem fogadja el a cumit. Féltem a fogait, de nagyon.Tudom, ma divatosabb az ujjszopcsi, mint a cumi, de én uuuuuuuuutálom.
Mondjatok valami bíztatót, plíz. Mi lesz, ha még sulis korában is szopizza majd az ujját? Vagy ez csak csecsemőkori dolog?
Kinek szopizza még az ujját a csemete?

Amúgy kaka egy idő van itt, én csak kendőben viszem majd ki vásárolni HannaBébit.
ada007

joreggelt mindenkinek,
teljesen jol bevalt az ejszakai dinom-danom beiktatasa (bar nem szeretnem ezt a megoldast rendszeresiteni): reggel hoztuk a megszokott format (~6h). mar setalni is voltunk. most megyek reggelizni es reggeliztetniKép

Coolio
recca

Ada, szerintem ne aggodj az ujjszopi miatt. ha sulis koraban is meg szopizni fogja, akkor majd mar nem a fogai miatt kell aggodnod...Kép de abba fogja hagyni addigra. na jo: nagy esellyel mar elobb is.Kép
de lehet, h az en velemenyem nem mervado: en a cumit nem szeretem. sot, nekem sem volt.
ja, es persze Benkenek sincsKép

Coolio
recca

Ada!

Timi is ujjszopcsis, meg szerintem minden baba az! De a nagyokosok azt mondják, hogy ha majd elkezd manipulálni, akkor úgyis kell majd neki a keze és így könnyebben leszokik az ujjszopiról, mint a cumiról, mert az akkor is a szájában lehet, ha közben manipulál valamivel!
Ez elég bíztató volt?Kép
ildi76

Votiv: most látom, hogy nagylány lettél...te szegény Kép

Neet: nyugi, a mi kis dögeink sem élik mindig túl a kipaterolást Kép...és örülj, ameddig csak homokoznod és nem betétet cserélned kell

Gigi: én megmondanám a tutiafrankót, de fogalmam sincs, mi van ilyenkor....csak annyi, hogy nekem is vannak rosszabb étvágyú periódusaink

Jucus: mostmár végképp be kell mutatnunk Somát Lizzinek....ez a fényevés nagyon megkapó....Bogyesz sem nagyevő; legalább jól mutatnának együtt Kép

Oxi: nekünk pont 11-re jönnek látogatóink, hogyafeneegyemeg, különben szaladnánk ám ki a Ligetbe Kép

Most el balra, amíg alszik a nagylány, aki tegnap elkezdett sikongatni, kb. mint Nyúl, csak kicsit halkabban és azóta ezt gyakorolja, kivéve az alvásidőket....szétmegy a fejem és lesz ez még így sem Kép
Na jó, inkébb Kép
ada007

Ildi: igen bíztató, de Lizzinek gyakorlatilag az elalváshoz kell, és én nem láttam még olyan gyermeket, aki 'manipulálva' aludt el, játékkal mind a két kezében....no meg az elalvás nem is erről szól....tehát nem látok reményt pl. a leszoktatásra a későbbiekben....azaz bíznom kell KisBotránykában és egyelőre ez a nehéz....hogy gondolja egy felnőtt, hogy egy 2 hónapos tudja, hogy mi a jó neki?????? Pedig bíznom kellene benne, de jajjjjjjj.....nehéz ez az anyatéma Kép
ada007

Ujjszopcsis temaban nem vagyok otthon, csak az jutott eszembe, hogy mar az anyamehben is szopjak az ujjukat a babak...
Szerintem csak ovis korban, ill. utana gazos a helyzet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ada!

Igen, azt még akartam írni, hogy ha később is ujjszopi van, mint ameddig normális, annak általában már pszichés okai vannak! Szóval ne aggódj!
ildi76

Jucus, az az etetőszék ami székre rakható, azt elvileg az asztalhoz is oda tudom rakni ha nincs elől a tálca? vagy alacsonyan ül benne a gyerek ahhoz?
zsebi2004

Gigi, azt hittem mar reg felhivtad a dokit telefonon... egyebkent meg nem akarlak megjobban elkeseriteni, de tegnap lattam a kenguruban 99ftert ilyen helyes betuket...
moosejaw

köszi csajok,sokkkkkkkkkkkkal jobban érzem magam!és én is így gondolom csak kellett valami megerősítésKép
lehet hogy a meleg...vagy a front...vagy a fog.... csak a nagyim kikészítettKépmondtam neki hogy nem eszik a bálint egy napja,erre tegnapelött közli hogy ez a gyerek sovány!!!!hogy mennyire sokat fogyott és ez nem jó így....na és erre pánikoltam beKép

ada te tutuifarnkóKép
ne aggódj az újjszopi miatt,meg lehet szokniKépbálint cumizott és egyszer valahogy nem kellett már neki napközben.és egyszer csak szopizta az újjátKépés én sem szeretem látni de már hozzászoktam,már nem szedem ki fél percenként a szájából!majd ha nem szoknak le róla visszük őket csoportterápiára bogárkáhozKép
Vendég

moose,
milyen helyes betűket????????miből meg mekkorák?ne akard hogy elszálljon az agyam..Kép no nem baj,azok tuti nem olyan jók mint amiket én csináltamKépés különben meg én úgy csinálom a hogy a könyvban meg van írva.és abba nincs benne hogy vegyek valami utánzatot a kengurubaKép Kép Kép
Vendég

Ada: szerintem se aggódj... tényleg majd csak ha még sok sok év múlva is szopizza az ujját.... Tök jó, hogy meg tudja magát nyugtatni valamivel és el tud aludni... Én nagyon sokáig szopiztam az ujjam de semmi gáz nem volt ovis koromban leszoktam. Játék közben sosem tettem be, csak ha el akartam aludni, vagy valami nagy bánatom volt... szerintem nem gáz. Valami kell neki, vagy cumi vagy ujj vagy rongy... szóval egyik sem jobb a másiknál. Ugyis a baba dönt,e bbe sincs beleszólásunk nekünk....

johana

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: Pihiszék hát még nem tudom.... tegnap nem voltunk egész nap itthon. Ma amikor fájt a hasa nem volt hajladnó benne lenni... de szeritnem majd jó lesz és hát amikor majd etetni kell akkor is jó szolgálatot fog tenni hónapok múlva. Aztán szépen felteszem én is az eladandók közé....

Oxi: milyne volt a Ligetben? Tök jó lehetett. hát nálunk még nem jön ki ilyen szuperül az etetés, hogy el tudjam vinni időre... :-)) de majd eljön az az időszak is....

Kép
Kép
johanna1975

Votiv, ne ess ketsegbe, a birkozas csak atmeneti. Amiota all a csajom, sokkal egyszerubb pelenkazni. Az agy szelehez allitom es valami erdekeset nyomok a kezebe. Csak annyi a nehezseg, hogy ujabban allandoan lenyulkal es kremes lesz a keze. Nemtom, segiteni akar-e vagy miacsuda lehet ez...

Neet, en nem tudok nevetni etetes kozen, kiabalni szoktam, nagyon szornyu esetekben hisztizni is... de van, hogy ot perc alatt szepen benyomja a kajat es meg csak az arca meg a keze sem lesz olyan, meg az is van, hogy allva ugral a szekben, osszevissza forog, kihajolgat, felteszi a labat a talcara, amit eler, lerant, mutogat es morog, hogy mi kell neki azonnal (asvanyvizes palack, banan - mikor egyebkent eppen banant eszik, dehat az egy masik ugye -, zsomle, telefon stb.), a csoros poharbol tokjol iszik, ha szomjas, ha mar nem, akkor meg a szajabol kiengedi a vizet (vagy csak lecsorog, vagy ivben, mint egy szokokutbol, vagy szetspriccel mindenfele) vagy a poharat razza vagy dobalja es a kajas kezevel a szemet dorzsoli meg a hajat birizgalja, elforditja a fejet, mikor a kanal kozelit, sokszor a kezebe kapott kajaval is jatszik, szetmorzsolja, de ha nem adom oda, en tartom, akkor szepen harapdal belole. de altalaban ezek mind azert vannak, mert unatkozik vagy hisztis. Nagyon keves kaja nem izlik neki (borso, spenot, korte), es az sem jellemzo, hogy nem ehes (barmikor kepes kajalni, ha meglatja, hogy eszunk, iszunk, azonnal rastartol). Nagyon jo evo, de unalmas neki az etkezes, kozben valami mast is kell csinalnia, ugyhogy vagy adok a kezebe valamit, vagy kerdezgetem kozben, hogy hol van a lampa, a kapcsolo, a huto stb. es o meg mutogat, kulonben a fenti esemenyekre szamithatok. Trukk: ha ugy jon ki, hogy akkor ebred, amikor mar kajaido van, akkor rogton nekilatunk, mert amig kicsit almoskas, nem olyan elenk, szepen kozremukodik, ugyhogy ha felebred, azonnal eszunk es csak aztan cserelem ki a pelust stb. Bocs a litaniaert.

Jucus, egyaltalan nem is ciki Soma beszolasa! Orulj neki, hogy igy vigyaz a hugira. En is ilyen sracot szerettem volna elsore! Remeljuk ez kesobb is igy lesz, ha tinik lesznek Kép Kepzeld en meg ugy jartam egyik nap, hogy setaztam a nyuszival meg a hugommal es ahogy allunk egy zebranal a zoldre varva, egy noci lehajol a nyulhoz es elkezdi babralni. En epp apaval telefonoztam, ugyhogy nem mondtam semmit, csak hatrahuztam a babakocsit, mire a no tokre kiakadt, dolt belole valami szoveg, csak annyit ertettem, hogy milyen utalatos vagyok. Mire letettem a telefont, szerencsejere mar elment... Nem tudom, mi van ezekkel, mostanaban mindenki allandoan tapogatni akarja, tegnap a liftben ket banya. Lehet, hogy a tesom is eppen lehajolt a nyulhoz es azt hitte a no, hogy a tesom is egy jarokelo, aki mar babralja es valami vandor gyereksimogato eloadas vagyunk? A banyak meg biztos azert kaptak verszemet, mert sortban es poloban volt a csaj es nagyon kozel hozzajuk, meg lehajolni sem kellett, mert a karomban volt, ugyhogy nem birtak nem megfogdosni a kezet-labat Kép Tanulsag: 1. ne vegyetek fel a mobilt gyereksetaltatas kozben 2. csak ures liftbe szalljatok be 3. gyerekre hosszunadragot es hosszuujju felsot adjatok (esetleg meg hegesztosisak is kellhet, mert sok p.r.szt nem atallja az arcat taperolni penzes kezzel pl. ujsagosok!) na jo, eldugulok, de teljesen ki vagyok akadva ettol, Somat pedig barmikor kolcsonadhatod! Kép
moosejaw

Sziasztok!

Voltunk a Ligetben!
Tök jó volt, csak ez a fránya idő megtréfált minket. Azt hittem, hogy esni fog erre most süt a napKép és Kép. Sajnos ez miatt Manót nem tudtuk megvárni Kép De nem ússza meg, egyszer úgyis látni fogom Zsombit Kép
Viki nagyon aranyos volt, végig aludt, remélem pocilakóm veszi a példát Vikiről meg Vincéről Képha már Marci nem.
A lányzó örült hogy ott voltunk, de két óra séta után nem akart hazajönni, azt mondta, hogy még csak öt perce vagyunk ott Kép Délután majd még elviszem csavarogni ide a környékre. Kapott egy fénykardot, mert Star Wars rajongóKép
Oxi: itthon sem találom a szandija párjátKép Kedden hazafelé levette az egyik felét a lábáról, de azt beraktam a kocsiba, szerintem az volt most benne, a másikra meg úgy emlékszem, hogy én vettem le róla itthon, de sehol nem találomKép
Egyébként jól esett a séta, mehetünk máskor is!

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose: ez tényleg borzalmas, én is utáltam, amikor a kendőt húzogatták, hogy kukkoljanak!
A babakocsiba szerencsére nem nyúlkáltak, csak mindig megjegyzik, hogy micsoda combjai vannakKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Moose!
Most jól megnyugtattál, köszi! Kép Eszter is imád a kajás kezével a hajában matatni meg mindenfelé, de a legjobb, amikor átmegy püffögös kisautóba és pröcköli ki a kajadarabokat... Van ilyen szó, hogy pröckölés? Ha nincs, mától akkor is vanKép
Amit még nem értek, az az, hogy miért sikít, ha éhes, miért nem eszik inkább. Mert néha jópár falatnak el kell helyezkednie odalent, mielött ráeszmél, hogy most már nyuig van és kaja.

LAZÍTÓ hatású kaják? Mert kicsit szenvedünk ma... azaz én nem csak ö, de az pont több mint sok. Barack meg mi még? A rizs, körte, répa fog, ugye?
Mi lazít?
neet
neet

Ja Neet, tokjo ez a cica kep Kép

Soma es B. allati jo fejek! Kép

Ada, ne aggodj az ujjszopas miatt. enyem lanyka is csinalja, de csak elalvasnal, egyebkent nem, ugyhogy csak jovore fogok ezzel foglalkozni, ha meg ketevesen is csinalja majd. Fogaszati szempontbol is utanakerdeztem mar, most meg nem gond, csak ha negy-otevesen is lesz meg. Es a sikitas se problema, csak gyakorol, es a kiabalas se lesz gond, kesobb eszre sem fogod venni, majd meglatod, sot, kepzeld engem a plusban altalaban eloreengednek mikor a penztarnal allok sorba a nyullal, na jo, eddig csak ketszer voltam, es csak az egyik alkalommal "enekelt" Kép

Blaye, nekem is nagyon buzlik ez az egesz nem-megvalasztos dolog, ugyhogy nem is tudok hozzaszolni. Egyszeruen nem ertem, hogy jutott es kinek az eszebe...

Votiv, arrol nem tudsz, hogy itthon mikor nyilik vegre a h&m? (vorosmarty teren lesz valami uj epuletben) mert most olvastam, hogy szeptember el lett halasztva, mert azbesztet vagy miacsudat talaltak az epulet alatt, ugyhogy egy evvel (!?) elhalasztottak...

Ruz, en meg multkor vettem ot spagettipantos polot magamnak, es haromnak mar teljesen szetjott a varrasa a derekanal. Mondjuk csak 690 volt egy darab, de csak ketszer vettem fel es kampec. Lehet, hogy megvan a blokkom. Szted visszavigyem? Egyebkentis miert nincs torzsvasarloi kartyajuk vagy valami? En annnnnnnnyit vasarolok naluk.
moosejaw

Ada!

Soma is ujjszopós volt,elég intenzíven és karácsonykor azt mondta,hogy Ö már nagyfiú és nem cumázik többet.Cini egér is ment a levesbe pedig elválaszthatatlanok voltak.
KépA fogai meg nem ezért nöttek tíz perces szünettelKép

Panna meg ujját is szopja és az utált cumit is beveszi elalváskor.
Most elaludt szegény,de nagyon sírt.Most kapott oltást.

Gigi!

Fabetünk nekünk is van,festett.Amit Moose mond az szerintem naturfa.

Zsebi!

Etetöszéket én leginkább asztalhoz tolva használtam és feléri a gyerek az asztalt.Ha már nagyobb akkor meg szétszedhetö csak ülésmagasítónak is.

Neet!

Narancs kifacsart leve pl.

Juc
20170114224602

Gigi, azok a betuk biztosan nem annyira klasszak mint a tieid, es szerintem sokkal kisebbek is. Azt nem tudom, mibol vannak, nem neztem meg rendesen, csak elfutottam mellettuk, apa es nyul mar nagyon hisztizett...

Neet, miert ne lehetne prockoles? Olvastad Lewis Carroll: Alice tukororszagban c. muveben A Gruffacsor cimu verset? Abban csupa ilyen szo van:

Nezsonra jart nyalkas brigyok
turboltak, purrtak a zepen,
nyamlongott mind a pirityok,
broftyent a mamsi pleny.

Csak az elso verszak, hogy nagyon ne remuljetek meg Kép A hatodik fejezetben Dingidungi a kovetkezo magyarazatokat adja: nezson = negy ora, uzsonnaido, nyalkas = nyalka+nyalkas, zepe = a napora kozepe, brigyo = olyan mint a borz, mint a gyik es mint a dugohuzo, turbolni = porogni korbe-korbe, mint a turbina, purrni = furni, mint a pergo furo, nyamlong = nyamvadtan es lengen szallong, pirityok = sovany borzas madar, mindenfele kiallnak a tollai, broftyenes = bomboles es futtyentes kozott feluton, a kozepen rofogessel, mamsi pleny = egy zold diszno, aki eltevedt es egyre azt mondogatja, fogalmam sincs, hol vagyok Kép
moosejaw

Ada!
Én úúúgy örültem, mikor Petra elkezdte szopni az ujját 3 hósan! Kép Végre elaludt egyedül, meg tudta nyugtatni magát. Azóta is erre használja, bár most kicsi többet, mióta Doni megszületett. Fogorvos barátnénk szerint 5 éves korig nem árthat a fogaknak...Kép nekem sokkal jobban tetszik, mint a cumi... azt ki nem állhatom...

Gigi!
Petrának 10 és 12 hó között volt egy ilyen nemevős korszaka...próbálkoztam mindennel, de egyszerűen szinte semmit sem evett (ja, fényt Kép ). De pörgött, aktív volt stb., így nem aggódtam. Mondjuk akkor ő még szopizott elég intenzíven, és azt sosem utasította el. Kép

Votiv!
Én még egy évig szoptattam miután nagylány lettem, úgyhogy azért nem jelenti ez még annyira a végét Kép
Ja, küldtem neked fotókat a malackás emiledre. Megkaptad???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus, Neet!

A narancs és a citrom allergizál! Szerintem nem szabad még adni!
Nekünk most, amikor az 5 napos kakaszünet volt, az őszi,-ill. sárgabari meg a kamillatea segített!

Juc!

Remélem használnak a homeobogyók és nem lesz gond az oltás miatt! Drukkolok!
Olyan brutál ez a két combiba adott oltás szerintem!Kép

Moose!

Tök jó ez a vers! Nagyon teccik!Kép
A magyarázatot már nem volt türelmem végigolvasni, szerintem ezt érezni kell!

Na jó, lassan kikapcsolok! 2 hét múlva jövök!

Pussz
Ildi
ildi76

Ildi!

Akkor ha mindent elhiszünk,hogy allergizál ,semmit sem ennénk.Kép
Ja igen és a banán magját is ki kellen szedni az allegia miatt.Azt sem tudtam,hogy van magja!Kép

Jucus
20170114224602

Hahó: volt esetleg másnak is olyan, hogy a gyerkőc lába kacska.. nekünk konkrétan befelé néz és doktornéni azt mondta, hogy ez nem túl jó igy tornára vagyunk itélve... de ha nem segít, akkor ortopédia ill. Dévény Anna...mert hogy ez járásban nem jó....

Kép
Kép
johanna1975

Lányok!
Végre csináltam egy albumot a fiúcskának!
Itten láthatjátok őt: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6134&page=1

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!

Hát igen! Valaki írta, bocs már nem emlékszem ki, hogy a banánt sem ehetik az allergiára hajlamos kőcök! Ezt meg én nem tudtam!
A fene tudja! Nálunk a védőnéni kifejezetten tiltja, hogy narancsot adjunk!

Timi egyébként ma bevágott két sárgabarit meg egy fél almát! Öröm volt nézni!Kép

Johanna!

Timinek is befele áll a bokája, most mondták a vizsgálaton, ahol voltunk! De mondjuk neki nagyon lazák is az izületei!

Látjátok nem tudlak Titeket itt hagyni!Kép
Kb. egy óra múlva jönnek értünk, addig itt unatkozom vagyis reagálgatok, ha van mire!Kép

Na, mostmár Timi is felébredt, úgyhogy lesz egy kis elfoglaltságom!
ildi76

Hi Babes!

Zsanci, vagy Juc, vagy aki tudja:
mit is kell gyűjteni a Pampers, meg Libero cuccokról? Hogyisvanez? a honlapokon nem találtam semmit...vagy ez valami ideiglenes akció volt ???
és én miért nem tudok ilyesmikről?
és a Huggies-ról kell gyűjteni valait?

Off:
FIGYELEM !!!!!!!!!!
Huggies Superflex akciós a DM-ben, 1950 forintért.

No, megyek visszaolvasok!
ada007

Sziasztok!

Lyaaaaaaaaaanyok,SEGITSETEK!!!
Most voltunk 2 hos oltason,ahol is dokineni megvizsgalta Akost,es kozolte,hogy asszimetrikusnak tunik(bal laba,keze vekonyabb,szerintem nem),vigyem csiposzuresre.
No,amikor 6 hetesen a koponya/hasi UHra adott beutalot,kertem csipore is,de kozolte,hogy nem kell,mert Akos kiskonyvebe be van irva,hogy 4 naposan neztek a csipojet es minden ok.
A leeenyeg,hogy felhivtam a Peterfyt,ahol eloszor is lecsesztek,hogy miert nem 6 hetesen vittem(mintha rajtam mult volna) KépKépKépKépKépKép,majd kozoltek,hogy aug 5re van idopont!!!Az nincs kicsit keson??KépKépKép

Kerdesem,Ti hova vittetek a babakat?Mert a beutalon ugye nem szerepel korhaz,probaljak meg masik korhazat?Es ha igen,melyiket??

KetsegbeesettKriszta es JelenlegalvohosAkosom

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Gigi, Johi,Ildi, Recca, Bogár, Moos, Juc: köszönöm, máris jobban érzem magam az ujjszopcsi miatt, meg pláne attól, hogy a fogaknak csak 5 éves kortól gázos.....

Juc: Somáról ez a kép fantasztikus

off:
Ficánkának már mondtam, de ha őt nem érdekli, akkor megmaradt egy nagy csomag 3-6 kilós Pampers (80 db), meg egy kis csomag 3-6 kilós Libero (46 db)pelusunk. Ki szeretne könnyíteni a pénztárcáján ilyen irányban? (Mondom, ha Ficnek nem kő....de szerintem pocakosok (Ancsi, Pocak, Dora és Törpiek) előnyben, mert ez minima 2 heti adag, és azután már nemsoká lehet, hogy a nagyobb is kell.)

On:
A SzentImrében szuper szülni Kép
(csak, hogy néha on is legyek egy csöppet)

Ada a peluskirály
ada007

Kriszta!

Próbálhatsz másik kórházat, bár mindegyikben későre szoktak tudni időpontot adni. Viszont a dokidnak van lehetősége indokolt esetben soron kívüli időpontot kérni.

Mi a Heim Pál-ban voltunk.

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

BKriszta!

Nekem a kórházban írták a Zsombi zárójelentésébe, hogy vigyem ortopédiai vizsgálatra a csípője miatt 4 hetesen.
Hát én okos anyukaként 3 hetesen megkérdeztem a gyerekorvost mit ajánl hova vigyem?
-Õ azt mondta, hogy a Heim Pálba kérjek időpontot.
Kértem is augusztus elején kaptunk mi is időpontot.(2hós lesz akkor a törpe)
Hát akkor most hány hetesen is kellene menni ha nem kapsz időpontot???
Talán szülés elött kell kérni időpontot és akkor talán ha megszületik akkor 6hetesen pontban van időpont:-)
manó27

azt elfelejtettem, hogy azért nincs korábbi időpont:
azt mondták a kórházba mert nyár van és szabadságolások vannak:-(
manó27

Kriszta!
Mi a Heim Pálban voltunk.
...és ne izgulj, szerintem csak feleslegesen beparáztatott a buta dokinéni Kép
ada007

Bkriszta: ne aggódj. Egyfelől nincs későn az időpont. Másfelöl mindenhol ez van... mi kapaszkodja meg a komplex vizsgálatra szeptember 4-re kaptunk időpontot és annak is 6 hetesnek kéne lennie.... De ha mégis aggódsz, dokinénid biztosan tud kérni ha tényleg sürgősnek itéli meg. De szerintem semmi baj, csak a hülye doki már bocsánat a kifejezésért beparázatatott.. mint pl. engem is, amikor a lába csak magzati pózban maradt egy kicsit.... Úgyhogy nem lesz baj. És mivel nézték a csipőjét igy tényleg nem leeht semmi....mert akkor már ott mondták volna hogy valami nincs rendben.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Nagyon jó volt a séta, és mi még Manóval is talcsiztunk útközben egy benzinkútnál Kép
Pont kibírta Vikka szopcsi nélkül, az utolsó 100 méteren kellett csak nyugtatni, hogy mindjárt kajcsi Kép

Pocak: Sajnálom a szandit, nem lehet, hogy csk bújkál abban a hálóban alul valahol?

Ada: enyémlány felváltva cumizik és hüvelyujjazik. Nálunk apa fél a hüvelyujjtól, én meg nem parázok semminse, majdcsak leszokik. Kép Még nem láttam kamaszt, aki szopná az ujját Kép A foga meg így is úgy is nőhet rosszul (nekem genetikailag úgy nőtt), csak figyelni kell, kibújás után meg lehet úszni az egésznapos fogszabályzót is.

Johi: mennyire? Hogy? Nem raksz fel egy képet?

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Szerintem miattad tünt el ez a cipöcske is.Gyanús vagy Te nekemKép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: