Votiv, ne ess ketsegbe, a birkozas csak atmeneti. Amiota all a csajom, sokkal egyszerubb pelenkazni. Az agy szelehez allitom es valami erdekeset nyomok a kezebe. Csak annyi a nehezseg, hogy ujabban allandoan lenyulkal es kremes lesz a keze. Nemtom, segiteni akar-e vagy miacsuda lehet ez...
Neet, en nem tudok nevetni etetes kozen, kiabalni szoktam, nagyon szornyu esetekben hisztizni is... de van, hogy ot perc alatt szepen benyomja a kajat es meg csak az arca meg a keze sem lesz olyan, meg az is van, hogy allva ugral a szekben, osszevissza forog, kihajolgat, felteszi a labat a talcara, amit eler, lerant, mutogat es morog, hogy mi kell neki azonnal (asvanyvizes palack, banan - mikor egyebkent eppen banant eszik, dehat az egy masik ugye -, zsomle, telefon stb.), a csoros poharbol tokjol iszik, ha szomjas, ha mar nem, akkor meg a szajabol kiengedi a vizet (vagy csak lecsorog, vagy ivben, mint egy szokokutbol, vagy szetspriccel mindenfele) vagy a poharat razza vagy dobalja es a kajas kezevel a szemet dorzsoli meg a hajat birizgalja, elforditja a fejet, mikor a kanal kozelit, sokszor a kezebe kapott kajaval is jatszik, szetmorzsolja, de ha nem adom oda, en tartom, akkor szepen harapdal belole. de altalaban ezek mind azert vannak, mert unatkozik vagy hisztis. Nagyon keves kaja nem izlik neki (borso, spenot, korte), es az sem jellemzo, hogy nem ehes (barmikor kepes kajalni, ha meglatja, hogy eszunk, iszunk, azonnal rastartol). Nagyon jo evo, de unalmas neki az etkezes, kozben valami mast is kell csinalnia, ugyhogy vagy adok a kezebe valamit, vagy kerdezgetem kozben, hogy hol van a lampa, a kapcsolo, a huto stb. es o meg mutogat, kulonben a fenti esemenyekre szamithatok. Trukk: ha ugy jon ki, hogy akkor ebred, amikor mar kajaido van, akkor rogton nekilatunk, mert amig kicsit almoskas, nem olyan elenk, szepen kozremukodik, ugyhogy ha felebred, azonnal eszunk es csak aztan cserelem ki a pelust stb. Bocs a litaniaert.
Jucus, egyaltalan nem is ciki Soma beszolasa! Orulj neki, hogy igy vigyaz a hugira. En is ilyen sracot szerettem volna elsore! Remeljuk ez kesobb is igy lesz, ha tinik lesznek

Kepzeld en meg ugy jartam egyik nap, hogy setaztam a nyuszival meg a hugommal es ahogy allunk egy zebranal a zoldre varva, egy noci lehajol a nyulhoz es elkezdi babralni. En epp apaval telefonoztam, ugyhogy nem mondtam semmit, csak hatrahuztam a babakocsit, mire a no tokre kiakadt, dolt belole valami szoveg, csak annyit ertettem, hogy milyen utalatos vagyok. Mire letettem a telefont, szerencsejere mar elment... Nem tudom, mi van ezekkel, mostanaban mindenki allandoan tapogatni akarja, tegnap a liftben ket banya. Lehet, hogy a tesom is eppen lehajolt a nyulhoz es azt hitte a no, hogy a tesom is egy jarokelo, aki mar babralja es valami vandor gyereksimogato eloadas vagyunk? A banyak meg biztos azert kaptak verszemet, mert sortban es poloban volt a csaj es nagyon kozel hozzajuk, meg lehajolni sem kellett, mert a karomban volt, ugyhogy nem birtak nem megfogdosni a kezet-labat

Tanulsag: 1. ne vegyetek fel a mobilt gyereksetaltatas kozben 2. csak ures liftbe szalljatok be 3. gyerekre hosszunadragot es hosszuujju felsot adjatok (esetleg meg hegesztosisak is kellhet, mert sok p.r.szt nem atallja az arcat taperolni penzes kezzel pl. ujsagosok!) na jo, eldugulok, de teljesen ki vagyok akadva ettol, Somat pedig barmikor kolcsonadhatod!