A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Újra Szegeden vagyunk, egyelőre próbálok rendet teremteni, meg kivasalni egy töménytelen mennyiségű ruhahalmazt. Elég aktívan telt ez a két hét, mert Dorka ezidőalatt elkezdett forogni ezerrel, állandóan legurult a matracáról. Az utolsó napon meg elkezdett mászni, szóval, ezentúl csak Tapolcára kell mennünk , ha valamit nem akar csinálni Kép

Rá kellett döbbennem, hogy itt jóval barátságtalanabbak az emberek. Otthon állandóan megállítottak idegenek, mindenki segítőkész volt, bárhová eljutottam babakocsival.
Ma reggel a piacon egy öreg nőci(nagyon "kedvesen" közölte, hogy hogy veszem a bátorságot, hogy babakocsival megyek piacra. Megjegyzem, semmiben nem akadályoztam, még csak el sem gázoltam. Láttam rajta, hogy hiába próbálnám elmagyarázni, hogy egy 6 hónapos gyerek sajnos még nem tud járni... Kép
kissvirag

Enikő!

Nagyon finom volt a torta.Én imádom a puncsosat,ezért ilyet vettünk.Szegeden ilyen jót ebből a fajtából még nem ettem.Pedig már rendeltem több helyen.Dobozzal együtt 2700Ft volt és 15 szeletes.

Virág!

Jó korán elkezdtétek a mászást.Nagyon ügyes a lányod.Kép
Bunkó volt az a nő.Itt még nem tapasztaltam ilyet a piacon,pedig sűrűn járok.Inkább mindenki félreáll az útból.

Ildi
tfildiko

Ildi: Az egyáltalán nem volt drága! Nem éri meg itthon vacakolni vele, és ilyen szépet úgysem tudsz csinálni, mert ezt a Micimackós képet, géppel készítik ételfestékkel, olyan elven működik, mint a nyomtató! Berakják a képet a gépbe (akár fényképet is Kép)és van bent egy csomó színű ételfestéket tartalmazó patron és azzal ráfújják a marcipán alapra a képet!Kép

Virág: Lehet, hogy az öreglány azon volt fennakadva, hogy gyerekkel mész piacra a tömegbe, nem azon, hogy ott zavarsz valakit, hanem a gyerek szempontjait nézte...érted....Kép Bár én is mindenhova viszem a kölköket, azon egyszerű oknál fogva, hogy nincs kire hagynom őket egy egy bevásárlás erejéig! Nem beszélve arról, hogy Bogi pl imádja a piacot, mutogatom neki a portékákat, szóval ott is tanul!Kép
Pusz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Szerintem sem volt drága.Most legalább tudom,hogy készült.Kép
Mennyit vártál a Pampers-játékra?Már egy hónapja írták,hogy rövidesen jön az ajándék.Azt hittem,hogy szülinapjára megérkezik.De,sajna,nem...Kép

Ildi
tfildiko

Ildi: Én is meglepődtem, bár szerencsére még csak hátrafele megy jobban a mászás. Az előbb nagy volt a csönd, benéztem a szobába, és látom, hogy Dorka félig a szekrényben van. Kinyitotta valahogy a lábával, és betolatott, bár gőzöm nincs, hogyan Kép

Enikő: Akárhogy értette szarul esett. Bár a "minekakadályozmásokatababakocsival" kijelentés inkább arra utalhatott, hogy el kellett engednie, és gondolom, ez nehezére esett Kép .
Erről eszembe jutott, amikor nagynénim a babakocsival Amerikában egy útfelbontásba keveredett, és a rendőr egyből úgy irányította a forgalmat, hogy a kocsik elengedjék...ő is nagyot nézett.
kissvirag

Ildi: Boldog szülinapot Noéminek!

Rika:Én sem nála szültem, de volt hozzá szerencsém, ha nem lenne dokim, tuti nála szülnék, nagyon alapos!

Virág: Sajna vannak ilyenek, még azt is elnézik, hogy nem tudom feltenni a kocsit a villamosra. Még jó, hogy nem löknek vissza, ne szenvedjek annyit. Kép

Gabi
inecsg

Virág: hja, hogy ezt mondta, hát ez télleg gáz, miért nem mondtad neki, hogy a temetőben nincs ilyen tömeg...Kép Ha már ilyen banya volt....

Ildi: novemberben adtam postára 1 hónap múlva jött a levél és most májusban kaptuk meg egy szombati napon egy futár hozta!Kép Úgyhogy ráérsz még drága... talán a 2. szülinapjára megkapjátokKép Vagy jó lesz az unokáidnakKépKép
e

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Pipinek is fogzáskor magas láza volt, a dokik mindig hitetlenkedve néztek, hogy "csak" a foga jön. Először mindig ránk is ránk akarták tukmálni az antigyógyit, de én soha nem adtam be neki! Azért, mert egy babának picit vérbő a torka még nem azt jelenti, hogy beteg. Főleg ha semmi más panasza nincs. A vérbőség különben a sírástól is lehet.....Nah mindegy, nem vagyok orvos csak símán anyuka és én soha nem láttam jónak az antigyógyit, csak a szervezete megszokta volna....

Jajh elsőre akartam írni, hogy utólag is SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET A TÜNDÉRI NONCSI BÉBINEK!

Virág, gratulálok a mászáshoz, nagyon ügyes Dorka:-)Az öreglány meg ...nah, nem írok randát, biztos nincs unokája.....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Gabi,Anita!

Köszi.

Enikő!

Hú,ilyen lassan ér ide?Akkor még pár hónapot várhatok.
Szombaton megyünk haza!!!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Én is sok boldogságot kívánok Noéminek!!!!!! Ez aztán torta volt a javából! És nem is drága. Én egyszer megjártam a trópusival, elcserélték a tortánkat.

Lányok, a lányomnak éjszaka rendszeresen üres a pelusa, pedig esténként 2 deci vizet tuti megiszik lefekvés előtt!! Akkor ez most jó, nem?

Hülye emberekkel ne foglalkozzatok, nincs értelme, elég gyorsan elfelejtik, hogy valamikor ők is közlekedtek babakocsival.
H
babamama

Hajni,
valahol azt olvastam, ha a gyerek pelije száraz éjjel, akkor érett meg a bilire.

A férfem járt úgy pár hete, hogy babakocsival volt boltban és egy ürge félreállt, hogy el tudja tolni. És az ürge jó hangosan megjegyezte, hogy "megköszönhette volna, hogy félreálltam". A férjem erre csak annyit mondott neki, hogy nem nyitok vitát...... Tényleg vannak hülye emberek. Előlem ha nem tér ki valaki, én bizony nem tolom le a kocsit a járdáról, volt, hogy már toltam neki egy ürgének a babakocsit.
Vendég

nem tudja valaki hol lehet büfipadot venni?
Vendég

Kedves Enikő!

Jó, hogy találtam v.kit aki tud nekem segíteni. Te magánba vagy a klinikákra jártál? Anyagi dolgok is érdekelnének. Én a klinikákra járok.
Ha esetleg megosztanád velem az anyagi oldalát is nagyon örülnék : portulaca@freemail.hu
Köszi mindent Kép)

KépKép

KépKép
rika07

Kedves Révi!

Talán a Varga Tóth A.- nál szültél?

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Nah, néztem nagyot, mi az a büfipad?!?!? Kép
Aztán rákerestem a google-ban, ezt találtam:
http://www.sesblog.hu/archives/individual/008876-20031102.html

Ja, fogalmam nincs hol lehet ilyent kapni. Kép

Hajni: Szerintem is jó úton haladtok, bár nekem még ilyen gondjaim nem voltak, illetve valamikor 23-24 éve biztos.

Ildi: Nagyon szép tortája volt Noéminek, biztos fincsi is volt!
Hogy reagált a Noémi a tortára? Értette miért van, mi történik?

Virág: Bunkó emberek mindenhol vannak.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez a nő tologatott valaha babakocsit. Szerintem nem hogy unokája, gyereke sincs! Tuti. Azok szoktak ilyenek lenni.
Na de nem folyok ebbe bele.

Jah, szopival még mindig szenvedünk, Ágci nem jelentkezik, viszont írtam 2 lll-es tanácsadónak e-mailt. Ha nem válaszolnak, akkor telefon....
Megőrülök!

És egyébként is, miért esik az eső?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Ildi:Isten éltesse sokáig Noémit!
Torta ügyben én is a puncsosra szavazok!

Rika:Dr Nyirati Ildikónál szültem.Előtte férfinél,aki szintén nagyon jó volt és nagyon hálás vagyok neki,mert sok problémát megoldott,de nőnél szülni,főleg aki már maga is szült nagyobb élmény.Én császáros voltam mind a 2* és ezért minden apróságra érzékeny voltam.Pl:Ildikó rárakta a hasamra a babát,ami nagyon jó érzés volt és még agy csomó mindent írhatnék,ami síma szülésnél adja magát,de csaszinál sajnos doki függő.

Virág:Legközelebb tankkal menjél,nem fog belédkötni senki!

Bea:Én olvastam valaha,hogy gyulladt,sebes cicire nagyon jó,ha szabadon hagyod és engeded a tejcit rászáradni.Próba szerencse!Gratula azért a kitartásodhoz!!!!!A klinikán mintha az egyik lánynak pedig gyógyteát főztek és amilyen forrón csak tudta borogatta vele a cicijét.Gondolom kamilla tea volt,de erről kérd ki más véleményét is,mert nem tudom,hogy ilyenkor is jó-e vagy csak az elején

sziasztok:Évi
révi

Rika: Én is a klinkára jártam hozzá, nem is tudtam, hogy magánban is lehet! Ha lesz 3. babánk, őt is Emőkénél szeretném majd megszülni, mindig emberségesen bánt velem, és nem csak a testemmel ill a babával, hanem a lelkemmel is foglalkozott, ami nekem nagyon sokat jelentett! Hiába, nő! Mégha nem is szült, de maximálisan együtt működött a hülye hormonszintemmel, szegénynek elég "kemény" paciense voltamKépKépKép
Na mindegy ez van, nem tudtam szabályozni, hogy mikor bőgjekKép.........

Dancsi: Ez a büfipad kurva jóKépKép Én se láttam még ilyet, nemtom hol lehet venni. Elmenjek holnap a Micimackóba megkérdezzem???

Hajni: De még milyen jó Kép Próbáld meg, este megkérdezni, hogy kéri-e a pelust! Hátha nemet mondKép Aztán nem kell attól tartani, hogy befolyik.....ha befolyik kimossuk, és szerezz be gumilepedőt!!!!Kép

Ma délután szarrá áztunk, pont a lenagyobb felhőszakadásban mentünk a postára. Még a bugyink is csupa víz volt, mondjuk én röhögtem, tök jó volt már elázniKép A Bogi is nagyon élvezte akkorákat kacagottKép Most szárad mindenünk....Kép

Na jóccaka
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Köszi a tanácsokat lányok!:-)

Enikö, én kissé félek, hogy mégis kap az ágy is a pisiböl:-)))
de lehet, hogy majd kipróbáljuk

jó szöveg ez, hogy meg kellene köszönni, ha arréb megy a hapsikám! vissza kellett volna válaszolni, hogy köszönje meg Ö, hogy ennyivel megúszta, a pofátlan életbe
(bocsi, de nagyon fel tudom magam húzni)

Luci megtanult káromkodni: Isten áldjon meg!

Lányok, csak annyit írhatok, fogadjátok meg a tanácsomat: ezeknek a kölökgólyáknak olyan a fülük, hogy csuda. Mindent felszednek, amit nem kellene!!!! ennél cifrább is volt már, de azt le se írom, nem is tudom, hogy hol hallotta
nagyon-nagyon vigyázzatok!
H
babamama

Jó reggelt!

Bea!

Nem értette,hogy mi történik.Egész nap mondogattuk neki,hogy boldog szülinapot,és hogy ma egy éves.

Hajni!

Örülök,hogy haladtok a szobatisztaság felé.
Milyen tortára cserélték?

Révi!

Köszi.

Ildi
tfildiko

Tudja valaki, hol lehet gyerekhintát venni? Olyanra gondolok,amin alul két rés van, és oda lehet beledugni a gyerkőc lábát.

Hajni: Ettől én is nagyon tartok. Nálunk itthon már most rászólok mindenkire, hogy ne beszéljen csúnyán. Bár ez nem sokat segít, ha oviban meg mindent "bepótol". Tesóm is egyik nap ezzel jött haza az oviból: "Hülye p...a", persze nem tudta, mit mond, de nagyon élvezet, hogy mindenki kiakadt.Alig bírtuk leszoktatni.

A lányom kötőhártyagyulladást kapott, nem tudom, ez miért tartott ennyi ideig, mire kiderítették. Már régóta vörösre vakarta a szemét, csipkedte a szemhéját. Végre kaptunk cseppeket, ezt meg kész kabaré belevarázsolni a szemébe Kép
kissvirag

Virág: Mi is úgy jöttünk haza a klinikáról, hogy kötőhárgyagyuszija volt Violának. A huzattól! Antibiotikumos szemcseppet kaptunk rá. Hát le kell fogni és úgy belecsöppenteni a szemébe. Sajna nem valami kíméletes, de valamit valamiért......
Jobbulást!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni: Vegyél gumilepedőt és kész! Mondjuk nemtom miért félszKép? Külön ágyban alszik vagy veletek?
Ha nem tőlünk akkor az oviban, tévéből, utcán el fogja tanulni a csúnya beszédet, úgyhogy én ezen nem izgatom magam! Minek? Úgyse tudok tenni ellene. Max rászólok, de akkor is mondja...Kép mert gyerek.... Mondjuk Bogi ilyeneket szokott mondani, hogy a francbaKép, meg hogy hjajj a fene egye meg...ezek sztem nem tartoznak a csúnya kategóriábaKép Sztem az Isten áldjon meg se, van akik így köszönnek a másiknak, pl Erdélyben vagy a DélvidékenKép

Ildi: A hónap végén megyünk lánybúcsúba. Én is szeretnék csináltatni egy tortát, csak nem MicimackósatKépKép Nem fogok vele vergődni ha 2700 ftért megcsináljákKép Szted ott a Trópusiba, különleges formatortákat is csinálnak?? Kép

Enikő

ceniko
Szeged

Ildi, nem cseréltük semmilyenre, mert én direkt zöldre festettem, viccből, így meg már nem volt érdekes, ráadásul bocsánatot sem kértek, csak a másikat oda akarták adni
ennyit erről

Enikő, néha velünk alszik, de ha nem, akkor is előbb utóbb nálunk köt ki, úgyhogy vigyáznom kell :-)))

igazatok van, felszedi máshonnan is, de azért kicsit csalódás:-)

kötőhártyagyulladás: az nem jó! kamillás borogatás?
H
babamama

Hajni: akár 4,5,6 évesen is befolyhat.... (mi már járunk így amikor tavasszal már nem volt fűtés, és állati hideg volt bent, és éjszaka bepisit, pedig akkor már 1 éve szobatiszta volt....) és akkor mi van? Semmi! Kimostuk! Ha így állsz hozzá, akkor még évekig pelenkás lesz!Kép Saját vélemény volt, úgy csinálod ahogy akarodKép Én ebből nem csináltam/lok problémát.....Kép Ha beszalad kimossuk, ennyi!
E

ceniko
Szeged

Enikő!

Csinálnak formatortákat is,de azt nem tudom,hogy lánybúcsúra valót is készítenek-e.Kérdezd meg!
Láttam süni,barbi,labda stb.tortákat.(De neked azért ilyen nem lesz jó...Milyet szeretnél?)

Hajni!

Akkor ti jól megjártátok a tortával.Én innét szeretném rendelni szeptemberben az én szülinapi tortámat is.

Virág!

Szegény kislánykád!KépJobbulást neki!

Ildi
tfildiko

Enikő,
köszi ha megnézed.

Kissvirág,
a Petőfi S. sgton van egy játékbolt, ha kifelé mész, akkor bal oldalt van, a Bécsi krti kereszteződés után van még. Nekünk onnan való a hintánk. De szerintem CORAban is kapható néha.
Vendég

Sziasztok!

Virág, Dorkának jobbulást.

Hajni, nálunk is vannak száraz esték, de hetente egyszer-kétszer van a pelusban. Én pont tegnap kaptam gumi lepedőt, egy kicsit melegebb lesz és kipróbáljuk. Ha délután az alváshoz nem használtok pelust, akkor bepróbálhatod éjszakára is. Nappal szobatiszta már Luca? Abban igaza van Enikőnek, hogy még akár 5 évesen is becsurranhat éjszaka, ez nem gond.
Káromkodással kapcsolatban meg szerintem nem lehet mit kezdeni, ha mondja. Sajnos én sem tudok "vigyázni" a számra (pedig évek óta próbálom:-)), nah meg a kedvesem sem és be szokott csusszanni, egy basszus, egy kurva jó, de ennél több még nem. Hiába mondom neki, hogy nem szabad csúnyán beszélni, max. kiröhög és annál jobban mondja. Inkább nem foglalkozunk vele és nem is mondja, esetleg ha valami nagyon finomat eszik, akkor mondja, hogy ez kurva jó (apja után), de ez is kezd átalakulni húúúú, de finomra:-)Lassan talán leszokik róla, de nálunk a család szerint ennél cifrábbakat is fogunk még tőle hallani, szerencsére még a dédiket sem zavarja:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Dancsi: Köszi, holnap elnézünk oda.
kissvirag

Dancsi: Voltam a Micimackóban, a csaj szabályosan kiröhögött, amikor mondtam, hogy büfipadot keresek! Az egy dolog, hogy azt sem tudta az micsoda (én sem mielőtt Bea belinkelte), de azért szarul esett, hogy kiröhögött!!!Kép Ez van. Szóval nem tudtam segíteni sajnálom!

TFIldikó: Hát lánybúcsúra valószínű, hogy valami erotikus tartalmútKép, ha nem baj, most nem részleteznémKép. Nem miattam, mert én nem vagyok prűd, de lehet,hogy mások azok.... Mindegy elmegyek és megkérdezem csinálnak-e különleges formatortákat!

Nyúlanyó: Bogi is káromkodott ma egy cifrát! Leejtette a dobozkáját, amit a kis barátnőjétől kapott, és kihullott belőle az összes cukorka, természetesen a sárba... "A macska rugja meg a nénikéjét neki irgumburgum, MOOOOOSTKépKép " Olyan édes voltKép

Jóccaka

ceniko
Szeged

Enikő,
köszi, gondoltam, hogy ez lesz. Kép Kép

Mit szóltok egy talihoz, ha felszáradnak a játszóterek? Valami belvárosi játszóra gondoltam, ami mindenkinek elérhető. Pl. Roosewelt (??? jól írtam) téri? Az klassz árnyékos.
Vendég

A Noémi tegnap óta felmegy az ágyra egy pillanat alatt.Én azt hittem,hogy erre még mostanában nem jön rá.Emeli a lábát,és már fenn is van.Pár hete bemászik a kiságyába,és ki is jön onnan.(Ha kivesszük a 2 rácsot.)
Másszuk a lépcsőt.A 3.emeletig fellépegetett a múlt héten.Az apja csak a kezét fogta,nem is segített neki.Szédületes ez a csaj!Nagyon mozgékony.Az evés továbbra sem az erősségünk.8800g volt 1 évesen.Kb.77-78cm.Hízni már jó pár hete nem híztunk.De nem is csodálom...Amit megeszik,azt le is mozogja.

Dancsi!

Mi elutazunk 2 hétre.Nem tudunk talira menni.

Enikő!

Mikor lesz a leánybúcsú?
BogiszájKép

Ildi
tfildiko

Ildi: 29.-én!

Dancsi: szivesen, itt van tőlünk 100 méterre a micimackó!

Voltunk tanácsadáson, Viola 8200 grammos és 67 cm hosszú. Megkapta az 5 hós szurit, ordítottKép. Remélem nem lázasodik be. Ha igen, akkor nem tudunk elutazni a dédimamájához!
e

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Olvaslak ám titeket, csak írni nincs időm. Mi jól vagyunk azt leszámítva, hogy felírták az első tápszerünket. Jogos a dolog, aláírom, de nagyon bánt. Még nem adtam neki. Hétfőig (3 hós koráig) van fagyasztott tejcsim. Aztán kénytelen leszek felbontani a dobozt. Kb a negyedére esett a tejtermelésem egyik napról a másikra. És ez már több, mint egy hete tart. Máskor egy hét után visszatért...most nem akar. És megjönni sem akar, pedig tudom, hogy összefüggés van, mert most kellene megjönnie. Mit csináljak?

Gira
Vendég

Gira: Még ne add fel! Nekem 2-szer volt az elmúlt 2 hónapban totális tej csökkenésem! Olyan szinten, hogy 20-40 ml-t tudott szopizni a lányom. 10 napig óránként etettem, rengeteget volt mellen+szedtem a homeós bogyót 2-szer 5 szemet. 10 nap alatt újra helyreállt, de az első esetben majdnem 2 hét is kellett.
kissvirag

Milyen homeos bogyót szedtél?
Vendég

Gira!
Tudom nem nagy vigasz, de mióta Márk 3 hónapos mi is eszünk tápszert is. Hasonló gondok miatt mint ami nektek is van, kb 5 percig szopott a Márk, utána nem volt hajlandó tovább szopni. Cumisüvegbe kifejve se mindig kellett neki. Viszont igy csökkent a tej és a gyerek se nagyon hizott.Most kb. minden második etetés tápszer, a többinél vagy cici, vagy lefejt tej.Milyen tápszert irtak fel neked? Mi Milumil HA tápszert eszünk,sárga dobozba van.
Dancsi!
Te kerested az utazóágyat ugye?
Láttad a Tesco katalógust? Mától van 120x60-as utazóágy 8500-ért. Vagy már késő?
Zita
zita_29

Igen, nekünk is pont azt a tápszert írták fel.
Vendég

Gira: Urtica urens ch5. Délután vettem be az első adagot, mert akkora szinte semmi tejem nem volt, és este a következőt.
kissvirag

Állítólag 2-3 hét mire hat a homeós tejserkentő. Nekem azt mondta a védőnőm, hogy ne várjak csodákat, és rögtön hatást, kell neki legalább 2-3 hét míg hat....

Gira: KItartás!!+++++++++++++++++++

Virág: Most már nem eszik annyiszor Dorka? Elkezdted már a hozzátáplását? Õ már elmúlt 6 hós ugye?
Pusz
Enikő

ceniko
Szeged

Elfelejtettem mondani, éjszaka megszült a szomszédom és férje mesélte, hogy ki kellett fizetni a zöld ruha használatát a papás szüléshez!!!!!!! Egy ezrest! Nem tudom mióta van így, de nekünk februárban még nem kellett meg Éváéknak sem márciusban!!! Hja és nem engedték be a papát a vajudás idejére csak a kitoláskor! Pedig mindketten orvosok!!!!!!!!!!!!!
E

ceniko
Szeged

Csajok!

Hol lehet venni csúszásgátlót fürdőkádba?

Enikő!

Ez durva!
Hol szült a szomszédod?

Ildi
tfildiko

A klinikán! De lehet, hogy az előkészítés miatt nem engedték be, ezt nem tudta a kispapa megmondai, csak furcsálotta, hogy 1 órát ott ácsorgott a szülőszoba előtt!! Elég gyorsan jött a baba. 2-re értek be, 3kor szóltak papának, hogy bemehet, és 3:20-ra lett meg a kistökös!Kép
E

ceniko
Szeged

Zita,
hétfőn utaltam el a pénzt, én 14 ezerért vettem. Hú, most fel tudnék robbanni.

Pocakbabával minden okés, ma voltam UHon, 12 hetes + 1 napos. 3 héttel fiatalabb, mint mensi szerint lennie kellene, de kaptam igazolást, hogy a Vasasban ne piszkáljanak, mert már küldeni akartak AFPre. Doki szerint ha valaki szopi mellett lesz pocakos, ez tök gyakori.
Vendég

Enikő!

Én április 18-án hétfőn szültem. Előtte kedden vezették be, hogy fizetni kell a zölt ruháért. Előtte héten még 600.- volt, mire én szültem már 1000. De hazahozhattuk. Jó lesz legközelebbre Kép Akkor már nem fizettethetik ki!
Vendég

Dancsi!

Köszi,de nekem péntekig meg kell vennem.Akarom vinni Zalába.

Ildi
tfildiko

2 nap alatt itt van, ha ma felhívod őket. Én hétfőn rendeltem meg tőlük az utazóágyat és elvileg ma itt is lesz.

Amúgy szerintem bármelyik bababoltban kapsz. Vagy az orvosi műszerben esetleg?
Vendég

2 nap alatt itt van, ha ma felhívod őket. Én hétfőn rendeltem meg tőlük az utazóágyat és elvileg ma itt is lesz.

Amúgy szerintem bármelyik bababoltban kapsz. Vagy az orvosi műszerben esetleg?
Vendég

Sziasztok!
Ildi, mi a csúszásgátlót a Micimackóban vettük (vagy a Brendonban, nem emlékszem pontosan). Óva intelek, hogy 5000-ért megvedd (apának sikerült bevásárolni :-(( van olcsóbb is és amire használod, arra tökéletesen megfelel.

Gyerekek, nem semmi, hogy fizetni kell a köpenyért. Talán oda is adták emlékbe? Vagy csak bérleti és mosási díjat szedtek???

Gira, sajnálom, hogy így alakult, de mostanság sok front volt és elég meleg is, nem lehet, hogy ez van rád hatással?

Enikő, minket is azzal fenyegettek, hogy apa még nem jöhet be a szülőszobába, pedig fehér köpenyben volt meg mi ráadásul még bennfentesek is vagyunk, de ebből nem csináltunk problémát, kimentem a folyosóra és behívtam, utána meg már nem küldték ki.

Nekem is mondták, hogy kell kis idő a a bogyók hatásához, de nekem nem jött be, viszont az alkoholmentes sör meg nagyon.
Egyébként tudom, hogy lesz bepisilés, de valahogy úgy érzem, hogy Luci még nem akar együttműködni, ezért nem is nagyon propagálom a dolgot nála. Néha elkapja valami, akkor nagyon rendesen viselkedik, néha meg egyáltalán nem szól. Persze abban igazatok van, hogy ha nem foglalkozunk a témával, későbbre halasztjuk csak a megoldást.
Abban reménykedem, hogy a hétvégén majd látja, hogy a gyerekek mennek a mosdóba, hátha megváltozik a véleménye:-))))
babamama

Köszi lányok.Felhívtam a Brendont,és ott egy vagyonért van.Ennyit nem adok érte.(5000Ft)Tudja valaki a Micimackó számát?

Hajni!

Nekem sem jött be a bogyó.

Ildi
tfildiko

Enikő: Két hete kezdtük el a gyümölcsöket, de eddig az almalé-baracklé és meggylé hármasból nem nagyon tudtunk dobbantani. Ezekből is nagyon minimálisat fogad el. Ma evett pár kanál almapürét, egész jól fogadta.
Egyébként 2-4 óránként szopizik. Délután gyakrabban, mert akkor valószínűleg kevesebb a tejem, meg rengeteget mozog (3 órát csúszott-mászott a parkettán)

Nekem 3 nap alatt éreztette a hatását a homeós bogyó, igaz, én akkor kezdtem szedni, amikor már az első figyelmeztető jeleket éreztem. Egyébként továbbra is állítom, hogy a nagyon gyakori szoptatással(óránlént-félóránként) vissza lehet hozni a reménytelenül kevés tejet is. (hacsak nincs valami komolyabb szervi probléma a háttérben)
kissvirag

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: