Roxal

Szívből sajnálom, hogy nem sikerült

, de örülök, hogy jól vagy és már a következőre gondolsz. Kérdezted, hogy vagyunk. Sokat pihizek, elég nehéz így. Holnap megyünk, megnéz és remélem mindent rendben talál. Szerintem UH nem lesz, mert a múltkor volt, de a méhszájat, méhnyakat megnézi. Kicsit félek ettől, de remélem ezek a keményedések semmit nem okoztak. Holnap okosabbak leszünk.
Wish

Szuper a négy kis legerősebb bébi. Nagyon szurkolok nekik, hogy jól kapaszkodjanak. A héten majd lenézek hozzád ha szeretnéd
Hajnikám

Csak pihizgessél és akkor nem lesz semmi baj a kis tüszőiddel. Látod Eminek 31-esre is megnőtt. 2 nap múlva túl vagy rajta. Pénteken próbáltalak megnyugtatni az sms-emmel. Minden rendben lesz és lesznek cicák

.
Png

Köszi az ikres filmet. Igazából ez egy sorozat. Pár részt láttam már, hát elég durva. Mutatják a császármetszéseket, hogy milyen bajok adódhatnak, illetve hogy milyen nehéz. Megjegyzem vannak családok ahol érdekesen alakulnak a dolgok. Pl. egy 6 hónapos kisgyerek mellett az anya 3as ikerterhes lesz. De mindig bőgök rajta mikor megszületnek a babák.
Timi

Jó volt a nyaralás? Nekem úgy hiányzik a horvát tengerpart..., na de jövőre bepótoljuk
Dia

Domika még mindig olyan édes. Ahogy ott alszik, megzabálom!!!!!!!!
Emi

Látod minden úgy alakult ahogy szeretted volna. Szupi nagyra növesztetted azt az egyet, úgyhogy hajrá!!!!
pusz
enigma