A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Lányok!

Bocs, hogy eddig nem voltam és olvasni se tudtalak bennteket, de annyi minden történt, amit meg szeretnék osztani veletek.Kép

Először is múlt szerdán megint taliztunk Kisünnel és Dócival. Annyira édesek voltak a kislányok itt együtt a szőnyegenKép

Csütörtökön itt volt a párom Anyukája és én végre eljutottam egyedül turkálni. Király volt!

Pénteken orvosnál voltam , mert van egy csomó a hónom alatt, amitől nagyon beparáztam. A doki szerint csak egy nyirok csomó, ami be van gyulladva. Most kenem és egy hét múlva látjuk hogyan tovább ha nem múlik el. Volt már ilyen valakinek?

Ja és pénteken reggel Lilla végleg búcsút mondott a cicinek. Azóta már nincs szopi. Kicsit szomorú lettem tőleKép Olyan gyorsan lett ilyen nagylány! Ti hogy éltétek meg ezt a pillanatot?

Szombaton már a haladó úszicsoportban voltunk. Elég kemény volt, de úgy láttuk még élvezi a drága, így még fogunk járni egy kicsit! Délután a Szúnyog szigeten jártunk. Szégyen, hogy én mint pesti gyerők nem hallottam erről a szigetről semmit.Király volt, mintha ott megállt volna az idő a hetvenes évek végén! Nagyon retro feeeling volt. Este pedig Ákos koncerten voltam, mert a párom annyira rendes volt, hogy bár ő is jött volna, inkább bevállalta a Lillát. Jó volt kicsit tombolniKép

Vasárnap volt a 10 éves évforulónk, melynek örömére a párom hivatalosan is megkérte a kezemet és meglepett egy gyönyörű gyűrűvel a Margitszigeten. Very romantico volt, pont olyan volt ahogy elképzeltem.

Hát ezek voltak! Alig térek magamhoz a sok történés miatt.Kép

Egyébként én is híztam a szoptatás alatt 5kg.

Oxi!
Gondoltam ám rád sokat!

Ja még szerettem volna megosztani veletek, hogy az ágyba szoktatási projektem egész jó halad. Még nem tökéletes de alakul.Kép köszi a biztatást mégegyszer!

Ma du meglátogatom végre manókát és Emmát. Majd beszámolok!

Na megyek visszaolvasni benneteket!
Szép napot mindenkinek!
beetrix

Blaye!
Azóta már a kedvesem rámtelefonált, hogy ígérjem meg neki, hogy összekészítem a pakkot, olyan aranyos, nagyon izgul! Kiderült, hogy már annyiszor mondtam neki, hogy én 7-én fogok szülni, hogy ő tök komolyan vette, és azt hitte, hogy a doki is ezt mondta. Közben az van, hogy jún.10. az előre kiszámolt napunk, és dokibá múlt szerdán azt mondta, hogy szerinte nem lesz előbb, de 2 héten belül biztos (azaz 15-ig). Persze szerintem ő is csak találgat, meg persze van jó sok tapasztalat a háta mögött, de minden terhesség más és más. Tehát csak lélekben készülök, a koktélt csak esetleg később vetem be, de remélem nem lesz rá szükség! Mindenesetre megfürödtem, hajat mostam, leszedtem a szőröket, úgyhogy én készen állok. V2 meg nyugiban van, úgyhogy most megyek és összekészítem a csomit, aztán megyek csavargok egyet a barátnémmal.

Beetrix!
Tök jó dolgok történtek Veled, főként a vasárnapi esemény gyönyörűűűűűűűű! Kép Most biztos 1 méterrel a föld fölött lebegve közlekedsz, az arcodon állandó mosollyal! KépKépKép Örülök és gratulálok! Aztán a köv. talin majd megcsodálom a gyűrűt is, nagyon kíváncsi vagyok!
ficánka

Ficánka,

Köszi, hogy gondolsz rám, nem ma van, de benne vagy a 8 napbanKépKép

Nem tudom mi van ma de Brúnó nagyon nyűgös, ha az idő teszi akkor pocakosok hajrá hátha lesz ma/holnap egy újabb apróság közöttünk akinek örülhetünk!!!!!
zsebi2004

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelenkezés, 1-2 üzinél többet nem tudtam elolvasni, egész nap rohanok! Rámjött valami lomtalanítási mánia! Mostmár mindent szétpakoltam, úgyhogy muszáj összepakolni!

Moose!

Elég az alapkifejezéseket használni! Pl: kutya, madár, cica! A Nyulad először ezeket fogja általánosítva használni! Egy ideig a galamb is pipi lesz! De ez így jó neki, mert a feketerigó stb túl bonyolult lenne és ki sem tudná mondani még!Kép

Recca!

Ha olvasol minket...mennyi aromát kell tenni a zöld golyóidba???

Johanna!

Mi volt NST-n?

Mégsem pakoltuk át Timit a másik szobába! Iderendeltük Öcséméket, kipakoltam a szekrényeket, lepakoltuk a TV-t meg mindent, aztán mégis meggondoltuk magunkat! Ha nagyon meleg lesz legfeljebb majd többet leszünk a nagyszobában, esetleg ott is alszunk! Bár annyira nem nagy a hőmérséklet különbség a két szoba között, vagyis déleőtt az egyikben van melegebb délután a másikban!

Oxi, Fic, Bogárka! (Ugye nem hagytam ki senkit?)

Megy a drukk! Kezd izgi lenni a dolog!

Ildi
ildi76

De! Tudtam, hogy kihagytam valakit!

Johanna!

Neked is megy a drukk! Még 2 hét elvileg, ugye?
Akkor már bármi lehet!Kép

Ildi
ildi76

Beet!
Nagy nagy gratula a leánykéréshez!! Elég türelmes leány lehetsz te, hallod, én nem birtam 10 évet várni...Kép hat év után elvetettem magam, idén meg már 11 évesek leszünk! A lagziba meghivsz minket???? Kép Kép
Zsebi!
Igi is irtóra nyűgös. Ilyen még nem volt!! Teljesen kész volt, most beájult!!!!!!!! Meg asszem minnyá én is...
Beet!
Én elég szarul éltem meg a kis szopibaba elvesztését, de én extra hülye vagyok ilyenbe...bocsi, hogy nem segithetek...sztem sirasd meg nyugodtan...most elveszit egy gyönyörű reflexet...Kép Kép
na mentem húnyni!!
Jucus!
Buli részemről bármelyik péntek v. szombat. Többi kismama??????????????
Zsé

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok Csajok!

Volt ma nst, teljesen békés minden, szívhang most szerencsére átlagban volt, de inkább a fölső határon - de szerintme ez egyszerűen azért van, mert nekem alapból minden orvosi vizsgálattól 100 lesz a pulzusom, aztán gondolom ez rá is hatással van Kép

Az éjszaka most nekem is tök jó volt, aludtam, mint a bunda, semmi keményedés ... Kép
Én még azért szeretnék várni legalább 2 hetet, remélem kihúzzuk ...
Hogy Ikrek vagy Rák nekem már teljességgel mindegy, ugyanis Petra hivatalosan Rák, de pl. a múltheti Nőklapjában volt egy egész oldalas leírás az Ikrek gyerekről, és nemhogy szóról szóra, de betűről betűre illik a leányzóra. És van egy csomó Rák tulajdonság, ami meg egyáltalán nincs meg benne. Úgyhogy lehet, hogy Maszat meg majd Ikrek lesz, Rák tulajdonságokkal - nem is bánnám, örülnék egy kicsit nyugodtabb gyerkőcnek Kép

Zsanci!
Mégegy közös pont: én is 6 év után vetettem el magam Kép Csak mi 10 évesek leszünk idén Kép
Kis szopibaba??? Dehát B. már 25 hós volt, nem azt írtad? Én már kicsit örültem is, mikor Petra leszokott, mert ő kb. egy éves korától úgy követelte a cicit, mint egy narkós Kép és ez néha elég kellemetlen volt Kép Persze furcsa volt, mikor egyszrcsak már nem szopizott, de kicsit megkönnyebbültem. Aztán 1-2 hónap után kezdett el megint nagyon hiányozni, hogy szoptassak egy csöppséget Kép De mostmár csak pár hét(nap?) és mehet Kép

Bogárka (37+3)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Méér mindig akkor van pangás, amikor én ráérnék?
Vagy mindenki durmol a deddel? Kép Én kipihentem magam azalatt az egy óra alatt, amíg altattam Kép

Oxi!
Képzeld engem már töröltek is a nyáribabás táblázatból... Lehet, hogy olvasnak minket? Kép Mindegy, ha most nincs időm olvasni őket, akkor később mégúgyse lesz két kőc mellett...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Figyi, nekem akkor 25 hósan még olyan picinek tűnt...Kép és én erőszakoltam le magamról, nem ő választotta le magát. Ez a bajom...Kép de majd csak feldolgozzuk vhogy...Kép De igazság szerint, egyik szemem sirt, másik meg úúúúúúúgy nevetett, hogy csak naaaa!!!
És különben egészen Igi születéséig picinek tartottam B-t, és másnap, amikor bejöttek, egy nagy GYEREK állt előttem...egy éjszaka alatt felnőtt...Kép
Jucus, Vera!
Épp Vekerdy beszél a rádióban...Kép és Rátok gondolok!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Persze értem én, néha Petra is annyira kisbaba még Kép Meg értem a lelkifurdalás dolgot is, ez nekem is bejátszott, mert nálunk se Petra döntése volt Kép
Egyébként a barátnőm is mesélte, hogy mekkorát "nőnek" az első gyerkőcök a tesó születésekor Kép Kíváncsi leszek én hogy fogom ezt megélni...

Na megyek, ébredezik a lányom...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Akkor ez nem csak az én tapasztalatom? Kép Kiváncsi vagyok, te mit fogsz érezni! Majd megirod, ugye???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johanna: A bábakoktél a bába válaszol könyvéből Kép A túlhordás doki és ciklusfüggő, az enyém azt mondta, egy hetet enged kint, aztán bent meglátjuk, hogy viselkedik a ded, a lepény és én. Kép

Zsebi: Törhet magának másik utat, nekem spec két fogam is úgy nőtt. Tejfognál csak annyiban számít, hogy másképp kell majd mosni, hogy ne szuvasodjon el.

Fic: Ajánlom is, hogy te csak ne igyál még koktélt, én se tenném, ha nem akarnának bent tartani a H-ban. Kép Így egy kicsit segítünk, de ez sem 100%, hogy bejön. Épp elég brutálnak érzem ezt is, de ennyire meg vagyok önző Kép
Viszont tényleg pakolj össze, mert nem tudhatod, mi történik...
Most mesélte az egyik bnőm, hogy neki egyszercsak elzuhogott a magzatvize, onnan meg 3 percesei voltak, akkor már nem nagyon tudott volna pakolni.

Beetrix: Gratula! Nálunk mondjuk apa nem volt ilyen türelmes, én is kihúztam volna 10 évig. Kép

Bogárka: Lehet, hogy olvasnak, de az is lehet, hogy tényleg rég írtunk oda Kép Tudod, nekem még csak van indokom, de neked... Kép

Nem voltam ma végül sehol. Ugyan semmi bajom, de nyűgös vagyok, meg ideges, hogy sikerüljön a terv... Lassan hazaér OxiApa, én meg parázok, pedig általában nem szoktam, de most már olyan testközelben van ez az egész.... Jóóóóó hülye vagyok, 9 hónappal ezelőtt kellett volna gondolkozni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Van itt valaki?

Kidolgoztam magam! Végre leülök a gép elé, erre sehol senki!

Ez a 6 valami bűvös szám lehet, mi is 6 év után házasodtunk össze párommal!

Ildi
ildi76

Sziasztok,
Tudom, hogy a Siesta cipők tekintetében nagy nézeteltérések vannak, van aki szerint jó van aki szerint nem, de aki szereti annak egy kis infó, valamint Moose figyelmébe aki cipő ügyben előbb utóbb érdekelt leszKép

A József körúton az Asti márkaüzletben vásár van (a ruháktól nem voltam elájulva)és a Siesta cipőket 30%kal olcsóbban adják, szerintem nem az idei dizájn, de vannak jók.
3 csatos 20-as méretű velúr sötétkék szandált vettem 3675 Ft-ért

Nekünk a 6-os nem bűvös szám viszont idén lesz a 10. házassági évfordulónk!

Ildi, én is lomtalanításba fogtam, Brúnó pedig azzal foglalatoskodik, hogy még jobban széttobálja a kiszedett cuccokatKép
zsebi2004

Szijasztok,

Bogárka: örülök, hogy minden rendben volt NST-n, nálunk is igy történt. Teljesen be volt indulva az elején, aztán megnyugodott a drága. Szerintem teccccett neki a szülőszoba, mert ott volt ma kivételesen a dolog. Szép is volt nagyon. A nyáribabásból nem töröltek véglegesen ám, csak aki nem járt mostanában arra, azt most kivették, de ha jöttök és beszámoltok illetve én úgyis viszem a hírt akkor visszakerültök. Én néha beszámolok rólatok (utólagos engedelmetekkel). És ha lesz baba, akkor aztán pedig végképp....

Beetrix: gratula. esküvő mikóóó lesz? Én sem leszek ennyire türelmes, bár végül is teljesen mindegy, hogy mikor kéri meg a kezem. Illetve leánykérés az már volt, de gyűrűnek pl. nyoma sincs, szóval én nem veszem komolyan már a dolgot.

Fic: pakolj is össze, én már hónapok óta átesem azon a hüje:-)) kórházi pakkon. Persze állandóan belerakok még valamit, úgyhogy már szerintem egy több hónapos társasutazásra is elég cucc van benne.

Szülinapom csak két nap múlva, de azért köszönöm szépen.

Képzeljétek ma a dokitól azt kaptam ajándékba, hogy csinált ultrahangot, úgyhogy láttam a babócát, na persze én a sima 2d-ből soha nem tudok semmit kivenni, de lényeg, hogy mutatta a szívét, fejecskéjét, ami már tényleg nagyon lent van, de nagoyn jó fejnek tartottam a gesztust. Ja mert Õ már elvileg nem akart ultrahangozni...

Beet: nekem volt csomó, de most a terhesség alatt. Az is nyirokcsomó volt és 2 hét alatt felszívódott... én remélem, hogy neked is vagy zsír vagy nyirokcsomó.

Oxi: hát jó koktélozást neked...

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: el is felejtettem kérdezni, hogy hogy tetszenek Timcsinek a CD-k? ugye van rajtuk valami, mert nem mindegyiket hallgattam vissza.
Ja, és nagoyn szépen köszönöm a csokikát...

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Belehallgattam mindegyik CD-be! A Halász Juditon totál elkezdtem bőgni! Hát én már nem vagyok normális! Aztán alig tudtam abbahagyni...mármint a bőgést!
A két babazenés CD valamiért nem akar működni, mintha mindig megakadna és újból kezdi, de lehet, hogy csak én bénázom! Ha párom hazajött megkérem nézze meg!
Csokika váljon egészségedre!Kép

Jaj, Manó!
Bocs, hogy kihagytalak a drukkból! Már nem tudom követni...annyian vagytok most a célegyenesben! Aztán majd szerintem kapkodjuk a fejünket a babaesőben!Kép

Ildi
ildi76

Ha már szóba került az elválasztás: (eszem ágába sincs elválasztani, nehogy valaki azt higgye!!!) de: Eszter elkezdett enni ezt-azt, leginkább a banános tejpép csúszik. Kép Az almát viszont kiköpi, kiköpött apja a gyermek. Kép
Viszont: csak 16 dekát hízott egy hónap alatt és most "tömni" kell, majd visszavinni méredzkedni. Én nem aggódom, de tény, h a kortársai sokkal nagyobbak, és nemcsak a fiúk. Egy gyors statisztika: most lesz 6 hós és 6.5 kilónál alig több pár dekával. Mi az ö korában 8 felett voltunk (tesóimmal), de sztem Vince és Isti is böven elhúzott már, de a lányok is. Ugye? Ti mit csinálnátok? Mert egyébként annyira jófej, mosolygós, stb, szóval s-baby, de tény, hogy nem akar hízni. Trendi, csini jány. Kép
neet, akicsakkérdez,nemparázKép
neet

Már megint hová lett a sok okosság amit irtam? jaj, jaj...megpróbálom ismételni önmagam..

Ildi: hogy tetszenek Timcsinek a cd-K? ja és köszi a csokikát.

Oxi: jó koktélozást, remélem meghozza a gyümölcsét.:-))

Bogárka: nem töröltek onnan téged véglegesen, csak aki régen nem járt arra, azt most ideiglenesen kivették a táblából. De engedelmetekel (Oxi,Manó és Te) majd beszámolok azért a babócák érkezéséről. És persze várunk is vissza nagy nagy szeretettel. Örülök, hgoy minden jó volt az nst-n, nálunk szintén.

Fic: köszi a szülinapi köszöntést, még van két napom. A dokitól egy extra ultrahangot kaptam ajándékba, mert nem szoktak ilyenkor csinálni, hacsak nem valmi indokolná. De jelen esetben semmi,kiscsajom jól van, édes volt a szívecskéje, amit meg akartam nézni, azt pesze jól nem láttam a kis lábait.

Beet: nekem volt csomóm, az is nyirokcsomó volt és el is múlt egy pár hét alatt, nekem a terhesség alatt történt. Drukkolok, hogy neked is vagy zsírcsomó vagy nyirokcsomó legyen.

Lánykérés ügyhöz gratula, én nem leszek ennyire türelmes, jézusom csak 40 évesen lenne akkor az esküvőm. Na azt már nem.... bár igy meg lehet, hgoy vénlány maradok? Bár volt lánykérés, de pl. gyűrű az sehol, úghyogy nem vettem túl komolyan.

Fic: tényleg tessék összepakolni, mert az ucsó percben már nem megy annyira... én hetek óta összeraktam és most már egy két hónapos nyári utazásra elég cucc gyűlt össze, úgyhogy nekem inkább kifelé kell pakolnom.

Kép
Kép
johanna1975

Lányok én nem értem a gépemet. Jól elszáll, aztán elinditom azt mondja, hogy a hozzászólásomat nem küldi el, meg is nézem, aztán mégis. Ez már a szenilitás jele. Úgyhogy bocsi, hogy kétszer okoskodtam... na jó eldugulok....

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: ha nem lesz jó a cd, akkor szóljál bátran, de nem tudom mi lehet a gond. És a negyedik cd? ó, remélem működni fognak, ha nem szólj bátran.

(halkan megsúgom, hogy sajna csokit én nem eszem... de a kedves kispapi nagyon örült neki, úgyhogy köszimöszi)

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Óóóó...! Nekem meg volt egy olyan sejtésem, hogy hátha nem eszel csokit, mivel írtad, hogy biokajákat eszel! De akkor csak azt eszel? És mindig kapsz is elég biozöldséget magadnak? Mert amikor én megyek a Szabolcska M. utcai bioboltba mindig pont tök üres a pult!Kép
És biocsokit eszel?Kép
ildi76

Nah, ez is megvolt... Megittam, annyira nem volt szörnyű. Ada után szabadon ricinus helyett extra szűz olivaolajjal készült, de csak az volt itthon. Kép
Készült kép a koktélról, csak valamiért nem tudom feltölteni a gépemre, úgy hogy majd egyszercsak Kép

A kórházi pakkot most jól átnézem, remélem nem maradt ki semmi, bár ha meg nem indul be a babó ettől sem, akkor gáz lesz, mert annyi cuccot már nem tudom, hová rakjak, hogy ha szülök és hogy ha nem... Nah, majd kiderül Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Jaj, én valahol nagyon lemaradtam!
Mikor kell bemenni a H-ba?
Ne izgulj! Nagyon drukkolunk!

Ildi
ildi76

Oxi,

drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Oxi,

de jó, majd nagyon szorítunk és semmi gond nem lesz!!!!!!!!!!!!!!!
És ki a forródrót??????????????? Ki fog minket tájékoztatni????????????????
zsebi2004

Oxi!
HAJRÁ!!! ÉS valakit esemeselj majd jól meg!Kép

Beet!
Gyürüzéshez gratula! És a Nagy Nap hol lesz és mikor?
És sok sikert az ágyba szoktatáshoz! (Eddig veletek aludt a ded, ugye? Bocsi, nem emlékszem, elég rapszódikusan vagyok itt mostanában, de azért igyekszem..)

Gyerekek! Azaz anyukák!
Feketepont annak, aki nem írja, hányadik hétnél(napnál) tart. Így nem mindig vágom, ki hol tart, pláne, ha nem tudok sürün jönni. Így csak azt tudom írni, hogy drukk mindenkinek, aki már majnem ott tart, de ez így elég személytelen...
neet
neet

Oxi,
drukk megy ezerrel!!! KépKép
kisün

Neet,

Akkor egy kis gyors statisztika, Brúnó 3950 grammal született és 6 hónaposan 7120 gramm volt. A vele egyidős babák többsége majdnem 1 egész kilóval több volt akkor. Nem izgultam, mivel evett rendesen, napi 5x, gondolom a saját ütemében hízott, nem volt kövér hanem olyan egészséges formájú volt, mint amilyen most isKép Most is le van maradva a többiekhez képest súlyra, azonban mozgásilag messze előrébb jár a többieknél, mosolygós kiengyensúlyozott és nagyon huncut. Ha eszik rendesen és ezt én nem mennyiségben mérem akkor nincs gond.
zsebi2004

Oxi!
Ügyes vagy, hogy megittad!!!! Nagyon drukkolok, biztosan minden rendben lesz! KépKépKép Olyan jó Neked, nemsokára megcsocsózhatod RékaVikit! KépKépKép OxiApa jól van? ... Persze az sem baj, ha már nem írsz ide, de ugye valakinek írsz SMS-t, hogy tudjuk, mi újság!?

Bogárka, Johanna!
Örülök, hogy minden rendben van a babácskákkal! KépKépKép

Oké, oké, összekészítettem már a cuccokat az ágyra, mostmár csak be kell tenni egy táskába. Voltam csavarogni a barátosnémmal, jól elfáradtam, úgyhogy most pihizek, de lehet, hogy még ma bepakkozom. Azt gondoltam, hogy a babának a cuccokat elég lesz majd később behozatni, amikor majd tudjuk, hogy mekkora és hogy milyen az idő, nincs igazam? Különben kb. 5 perc alatt összedobáltam a cuccokat, úgyhogy biztosan egy csomó dolgot kihagytam még ... szóval igazatok volt, érdemes elkezdeni idejében. VinceAndrás egész nap nyugiban volt, néha azért mozgolódott, vagyis inkább helyezkedett. Rajtam is nagy nyugalom van, meg most álmos is vagyok ... jön a front, tök izgi!

Szóval Pocakosok, elsősorban Oxi és Manó (Bogárka és Johanna pedig utána) hajráhajráhajrá! Remélem hamarosan jön a babaeső! KépKépKép

Neet!
Nekem Eszter egyáltalán nem tűnt vékonynak a talin, nagyon jó kis husi combikái vannak (olyan fajta, amitől a nyál összegyűlik a szájamban - annyira fincsi, puszilgatni és rágcsálni való Kép - nekem ez a dilim), nagyon csini kiscsajszi!
ficánka

Neet!
Oké, oké, bocs, hogy nem írtam, csak most látom!

39+3 vagyunk ma, és Oxival azt beszéltük meg, hogy jól szülünk együtt holnap, mert 5/6/7 a dátum, és az milyen jó. Oxinak reméljük összejön (drukkdrukkdrukk Kép), nekem semmi előjel, de nem is siettetem, mert benne vagyok még bőven az időben. Persze ha jövő héten ilyenkor még mindig "túinván", akkor már én is fontolóra veszem a koktélt.
fic.
ficánka

Ildi: Holnap reggel mindenképpen befektetnek, akár szülünk, akár nem, ezért volt a koktél.

A forródrót nem tudom, ki lesz, megvan egy pár szám, majd amelyiet sikerül eltalálnom. Vagy ír OxiApa Kép

Fic: Nem is volt olyan szörnyű Kép Mondjuk most még nem sok hatását érzem (tapasztaltabbak: Kellene már?). Illetve nem azokat, amiket szerintem kellene. Pl csak egy kicsit érzem a pocim, viszont ég az arcom és nagyon melegem van. Hasmenésről nincs szó (egyelőre Kép)

Köszi a drukkokat, nálam, és a családnál jobban senki nem drukkol. Kép Illetve én elsősorban izgulok, mi lesz.

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Ha jól vagyok holnap is, akkor megyek tornázkodni, ha nem, akkor szerdán NST-re a szülőszobába, megkereslek mindenképp, csak nemtom az igazi nevedet, de valahogy majd úgyis lesz! Mert persze én bízom továbbra is abban, hogy odabent sikerál talizni! Kép Gondolom, hogy a család lázban ég, engem ma rengetegen hívtak, meg SMS-eztek családilag meg barátok is, de egyenlőre még ez nagyon jól esik. Drukkból sosem elég, úgyhogy drukkolok továbbra is, és légyszi ne izgulj nagyon, csak kicsit, mert tök nagy élmény lesz!!!! KépKépKép

Bogárka, Manó!
Holnap jöttök tornázni, mit gondoltok? Kép
fic.
ficánka

Oxi!

Ajánlom,hogy én legyek a forró drót!Irgum-burgum!

Neet!

Ne parázz azon,hogy más kölkök mennyit híznak.Mindenkinek meg van a saját üteme.Eszti is ezt tartja.Panna is k... keveset hízik ebben a hónapban,de nem izgatom magam rajta.Idáig kb.13 dk-nál tartunk 2 hét altt.Szóval NO PARA baby!

Beet!

Gratulálok az eljegyzéshez!

Azt hiszem ebben is rekorder vagyok,ugyan is mi 17. éve vagyunk együtt és még csak meg sem vagyok kérve!A megesett(immár 2x)leányanyák életét élem.HOgy élhettem így idáig?

Ildi!

Mikor csinálsz zöld golyókat?Megyünk arra sétálni!Kép

Zsanci!

Nekem kín volt a szoptatás és örültem amikor elmaradt.Én már nem is a mókusok de mondjuk a pockok elé megyek!

És ma volt egy új védönö nálunk.Kinyítom az ajtót ,rám néz és azt mondja:"látom,várják a 3.babát"Azt hittem lerúgom a fejét és csak ennyit mondtam:"NEM VÁRJUK"Hülye p...a,ugye?!

Most meg Soma szólt,hogy Panna sír.Bemegyek,gyerek nincs az ágyban!Vagy is ott volt,csak elmászott a pelenkázólap alá.Annyira édes volt!
Eldugulok!
Jucus
20170114224602

Oxi!
Drukk drukk!!!!!!!!Kép
Neet!
Sztem sem vékonka a leány, nekem legalábbis nem tűnt annak. Az én húgom egy évesen volt 8 kiló. viszont a fiaim 2 hónaposan 6,25 és 6,70 voltak...Kép de ők zabagépek. És a húgommal sem lett semmi gond, most húsz éves, és szörnyen ronda betegségek képeit küldözgeti állandóan...Tehát NE CSÜGGEDJ!!!! Kép
Ma voltunk homeós dokinál!!! Kaptam Igantiát, lórúgás potenciálban...
Na megyk, most NAGYON nyugodt vagyok....Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Új védőnénidnek én is küldök egy rúgást!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Az nem kifejezés, hogy hülye p.csa! Gondolom, belopta magát a szívedbe! Kép
Én is megesett leányanya vagyok, és nekem így nagyon jó! De gondolom, Neked sem gond ez így, a 17 évhez meg gratula (ahogy a két gyönyörűszégesz drágaszághoz isz!) Kép
Na, én is eldugulok, megyek tovább pihizni, hátha lesz valami holnap!
fic. (39+3 még mindig)
ficánka

Neet, meg Zsebi,
akkor egy kis sokkolás: Dóci Eszti korában Kép, tehát 6 hósan 5790g!!! volt. De kiegyensúlyozott, vidám, és makkegészséges. Most 7,5kg, majdnem 9 hósan. És egy kis vasgyúró Kép Neet, szerintem NE TÖMD a lányodat csak azért, mert nem az előírt tempóban hízik... de ezt úgyis tudod Kép csak gondoltam, megnyugtatlak Kép

Jucus,
húha nem semmi védőnőd van Kép szerintem inkább őt kéne mókusok elé küldeni Kép

Beet,
gratulálok!!!! KépKépKép

Most egy hétig Balatonon fogom nézni az esőt meg a szelet, drukkoljatok, hogy legalább 1 fürdés beleférjen Kép

vera
kisün

Zsévi!

Minek kaptál olyan lórugásizét?

Kisün!

De jó nektek!Biztosan lesz ám jó idö is,mivel mára is kaka idöt jósoltak és közben meg szuper idö volt!

Jucus
20170114224602

Zsebi!

Köszi az almaleves lány elérhetőségét.
Már vettünk is tőle üdcsit, tényleg nagyon jó.

Johanna!

Vagyok, de inkább csak olvasni tudok, mert Picúr sok babusgatást igényel, a kis bendő fájás miatt.

Norkini!

A máshogy cicire tevést én is kipróbálnám.
Illetve a majdnem függölegest kipróbáltam, kicsit nehéz a megvalósítása.
Ez az amire gondoltál?
Gyógyulgattok?

Moos!

A rénszarvasok szerintem nagyon helyesek.
Olyan az agancsuk, mintha plüss anyaggal lenne bevonva.
Csak sajnálom szegényeket ebben a dög melegben.
Tavaly amikor voltunk az állatkertben , volt két mini méretű, és úgy el voltak anyátlanodva.
Sajnáltam őket, csak biolyongtak az árnyékos részen.

Neet!

Édes vagy!Kép
Egyébként messze.Kép

Jucus!

Tök jó, hogy Pannának már vannak ilyen aranyos dolgai.
Én is várom már, hogy Picúr kicsit több mindent csináljon az evésen, alváson, és bömbin kívül.
De azért így is nagyon boldog vagyok.
Néha még most sem hiszem el, hogy anya vagyok, és van egy ilyen kis csoda az életemben.

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Neet!
Petra 6 hósan 6590g volt, egy évesen 8100g, most két évesen kb. 10,5 kiló. És a két év alatt makkegészséges volt, na meg pörgött, mint a búgócsiga. Szóval nem ezen múlik. Szerintem se tömd, gyümölcsökkel pláne ne, akkor már inkább szoptasd többet, az anyatejben sokkal több a kalória meg a zsír, mint pl. egy almában Kép

Jucus!
Védőnéni nem semmi Kép
Oxinak meg én is épp akartam írni, hogy én legyek a forródrót, de megelőztél, úgyhogy átengedem Neked ... Kép

Fic!
Holnap nem tudok menni tornára, Petrát viszem egészséges rendelésre (2 éves státusz) ... aztán jövőhéten Te már biztos babázol Kép

Na megyek, jóéjt Mindenkinek!

Bogárka (37+3)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johanna!

Mél ment!

Jucus!

Úúú... hát védőnéni nem semmi! Tolerancia szint zéró!Kép
Panna nagyon édi lehetett! Kép

Oxi!

Pihengess és ne idegeskedj! Vérnyomid most rendben van? Ne válaszolj, tessék menni pihenni!Kép Gondolok rátok holnap!

Jó éjt és szép álmokat!

Ildi
ildi76

Jóreggelt jóreggelt!!!

Álomszuszékok már megint mindenki alszik!!!

Hú lányok én már nem nagyon bírok aludni!
És a lábaim mint az elefánté, eddig nem is dagadtak csak most 1 hete mint állat....
Ez már lehet, hogy a vég??:-)

Én ma megyek tornára akármi is lesz lányok ugy döntöttem!!!

Manó27
ő nem tudom hány hetes vagyok:-))))hány hetes vagyok ha juni 13-ra vagyok kiírva????
azt hiszem meghülyültem korán reggel
manó27

Oxi!
Akkor hívlak ma és meglátogatlak!
Hacsak bent nem leszel már a szülőszobába mert oda nem engednek be:-))

Zsanci!!!
Én ugy szégyelem magam most jutott eszembe a homeopátiás könyv amit ígértem...
Bocsánat de apa miatt most minden kiesik a fejemből
Kaptál már vagy nézek neked?????

Ildi!
Nehülyéskedj már! Énse tudnám követni ha nem lenne ekkora pocim, hogy ki mikor szül!!

Johanna!
Köszönöm ha írsz rólunk a nyári babás fórumon mert oda aztán már egyáltalán nincs időm feljelentekezni ....
manó27

Sziasztok!

Nah, az éjjel is eltelt. Rendszertelen fájások voltak, de avval nem indultunk el, aztán 4 körül elmúltak, úgy hogy nem sokat aludtam, most viszont irány a kórház Kép
Net nem lesz nálam, most már kell Apának is, de majd azért valahogy üzenek Kép

Szép napot!

KépKép
oxigen
Györköny

PedoFicánka, VagányJucus, AriKisün, BölcsBogárka, LogikusZsebi, NyugisZsanci, és aki még hozzászól!

Köszi mindenkinek, ha aggódtam is volna, most elmúlt volna. Kép Már csak a védönéninek és apának kell továbbítanom soraitokat, hogy ök se aggasszanak a súlyunkkal. Ja, és nem tudom, van-e összefüggés, de mostanában valahogy qrva keveset eszem, nem esik jól, csak iszom, de azt sokat, lehet, h Esztiben van valami belölem is? Tej van böven, valahol olvastam, hnem kell apadástól tartani, ha (és itt jött egy felsorolás, amibenpl az is benne volt, hogyKép az egyikböl etetsz és a másik csöpög. Akkor biztos van még elég. Hát nekem ma reggel a másik folyt, nem csöpögött! Szóval s-baby annyit eszik, amennyi jólesik és punktum!

Kisün!
Ragyogó idöt nektek, én szombaton még fürödtem, te is fogsz, elhiheted!!! Hajrá! ÉS ne kapj lángosmérgezést!Kép

Oxi!
Gondolunk rád sokat! És arra is, aki halkan suttyomban megszül gyorsan, amíg nem figyelünk. Kép

Jucus!
És te nem kérdeztél vissza, mennyi van még hátra a nyugdíjig? Kép
neet
neet

Sziasztok!

Bendike szokás szerint ma is 6-kor kelt, de most épp visszaaludt. Kép

Oxinak megy a drukk ezerrel, de tudhattam volna, hogy ő is kispórolja a koktélból a ricinust, pedig szerintem az benne a lényeg.

Képzeljétek megvolt tegnap az első oltás. Kis maszat olyan aranyos volt, mikor beszúrták neki úgy elkezdett üvölteni, hogy csak na, aztán kb. fél perc után abbahagyta és vigyorgott. Kép Meg előtte is nevetett a dokinőre, nagyon tetszett neki az orvosi rendelő. Kép

Neet

Én meg azon szoktam parázni, hogy túlhizlalom Bendit, mert 2 hónapos múlt és már 6.4 kiló. Nem sok ez egy kicsit? A sógornőmtől kaptam ruhákat és most azok a ruhák jók rá, amit az unokatesója 4 hónapos korában hordott. És még most is 50-60 grammokat hízik egy nap.

Meg eddig nem volt hasfájós, csak sok volt a puki, ami nehezen jött, meg a kaki is nehezen akart távozni, de mostanában úgy 2-3 napja este van igazi hasfájós hiszti, vagyis gondolom, hogy az, mert semmivel nem lehet vígasztalni ilyenkor. Kép

Jucus
Védőnőn kiakadtam. Kép De ez tetszik amit Neet írt, hogy mit kellett volna kérdezni tőle. Kép

ruz
ruzicsky

hali,

sajnos rohanásban vagyok csak annyit hogy

pipocs,
sab-simplex uton hozzádKép

johanna,
cd-k meg hozzádKépés köszi,köszi,köszi

gigi
Vendég

Sziasztok!
Éjjel én sem aludtam túl jól, aztán hajnalban belehúztam, úgyhogy most egész jól vagyok. Én is úgy döntöttem, hogy ma elmegyek tornázni MINDENKÉPP! Már Pocakpacnival SMS-ztem is.

Manó! Tök jó, hogy jössz Te is, megyünk aztán Oxizni. Kép

Neet! Most lebuktam... Kép
Tényleg tök jó, amit Jucusnak védőnő-ügyben mondtál, szétröhögtem magam! Kép

Kisün! Igen, ne aggódj, sokkal több jóidő lesz, mint rossz, és akkor meg kell a természetnek egy kis eső. Balcsin merrefelé mentek?

Ruz! Bendinek gratula az első oltáshoz, és jobbulást kívánok pocakilag! Kép A súlya tényleg nem semmi, de sztem ahogy a "kevés" úgy a "sok" sem létezik, ha minden OK egyébként!

Bogárka! Nem gond, csak sajnálom, mert én sem nagyon hiszem, hogy a jövő héten még megyek, de majd meglátjuk! Kép

fic. (39+4)
ficánka

Sziasztok lányok!
Megérkeztünk Koppenhágából, és hát kiderült, hogy az én tündér lánykámmal a világ végére el lehet menni.
A repülőm odafele a felszállásnál aludt, fel sem ébredt, a leszállásnál ébren volt, cumisüvegből etettük. Viszont hazafele a felszállásnál hiába nyomtam a cumisüveget a szájáa, annyira sírt, mint még soha. Nem is tudom, hogy ő sírt -e jobban, vagy én. De szerencsére csak pár percg tartott, míg elértük az utazómagasságot, aztán bealudt, és itthon úgy kellett felébreszteni.
Kint Koppehágában is nagyon tündér volt, pedig 3 napig mindig mentünk.

Történt valami míg nem voltunk? Újabb bébi esetleg?

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: