Hu, ket es fel nap! Nem kene ennyit kihagynom. Masfel ora alatt csak a felet tudtam visszaolvasni. Akkor nagyon lassu vagyok? Mindjart folytatom. Addig is:
Fic, hat apa kexemu, szal ezert

ossejt ugyben mi lett? jegkrem dieta meg tok hulyeseg! azonnal hagyd abba, te orult noszemely! az eszedbe sem jutott, hogy talan nem pocakkal kene megvonnod a szervezetedtol a tapanyagokat, sot, meg szoptatas alatt sem, majd csak utana, de leginkabb ha a gyerek mar felnott, addig azert taplalkozzal kerlek! mamad meg tokjo fej lehet

mostmar tenyleg felhivom. tenyleg, o nem szolt rad emiatt?
Zs, ez a trendi duma tenyleg kiborito
Neet, megint beszolok: ugye nem azon a tyukletran cipeled fel-le a gyerkocot, ami az albumodban az egyik foton a hatatok mogott latszik? Hogyhogy meg nem zuhantatok le? Es ha elindul a gyerkoc?
Koldokvert USAban elo rokonok pl. levetettek, de nem sajat reszre, hanem egy ilyen publikus bankba kerult, ahonnan barki igenyelhet es kap es igy persze nem kellett fizetniuk erte. Europaban is van ilyen, lehet, hogy itthon is.
Az emailcimet azert irjuk igy, mert kulonben a sok tetu robot, ami a honlapokat szkenneli, rogton kiszurja es azonnal tobbmillio spam es virus erkezik apostaladadba. Es ezutan mar allandoan es nem sokmindent tudsz ellenuk tenni, legalabbis a virus- es spamszurok nem 100%osan jok, szal valamennyi biztos megjon ugyis, illetve az is lehet, hogy olyan leveled esik a szures aldozataul, ami nem is volt virusos vagy spam, ugyhogy jobb, ha titkolod a mailcimed, vagy mas formaban kurtolod vilagga, hogy kevesbe a keresoprogiknak felismerheto legyen.
Jucus, masodszorra keszultel valahogy a szoptatasra? Vagy csak igy alakult es kitudja? A masodik gyerkocok ugyesebbek? Vagy a mama? Vagy a cici? Lehet, hogy masodszorra nekem is jobban fog menni?
Pipocs, eza pok ugy ketsegbeejto! Az en parom szerencsere nem ilyen lokott, mint a tieitek, o is azonnal megszabadulna egy ilyen vadallattol. Szerintem azonnal intezkedj, hivd az allatkertet, ha ok nem is tudnak segiteni, talan tudjak, hogy ki tud, ne is szolj ferjuradnak, valami szakember vigye el a pokokat, mielott bemasznak a kisagyba
Johanna, maris megvan a bankbetet? Szoval mar otthon is vagytok a babaval? Hogyhogy nem szoltal senkinek? Beszamolot, lurkoparametereket es fotot kerunk!
Kokusz, Beninek gratula a biliprojekthez! Mennyi idos is most?