A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci!

Gyereksziget tavaly nekünk nagyon bejöttKépSoma ott vágta szét a kezét egy törött üveggel amibe bele esett az első percben ,János kórházban kötöttünk ki tetanuszra.

Ha mész akkor kérlek nézd meg,hogy milyen játékárusok vannak kint mert állítólag lehet náluk kapni Mazsolát meg Cicamicát és Manócskát.

És a csodakréme apósdoktorbácsinak sajnos vényköteles,mert akartam venni és nem adtakKép
Ja és én itt is vagyok csak közben a hütőt olvasztom lefelé és örzöm a husikat,hogy ki ne olvadjanak.

Ja és Panna is elkezdte a fény evést.Olyan fáradt volt,hogy kihagyta az esti szopit és alszik inkább.
Jucus
20170114224602

Ficánka!

Találós kérdés:én miért híztam Somával is és most is szoptatás alatt?

Jucus
20170114224602

Jucus!
Mer nem hiszel benne eléggé, hogy fogyaszt a szopi!! Kép
fic.
ficánka

Jucus! Ficánka!

A Körtéri patikában az a Homeopátia mindenkinek füzet van meg, ha arra gondoltok! (a Szakembereknek szóló) Kérdeztem, hogy van-e másik vagy oltásokról szóló! Azt mondták nincs!

Ildi
ildi76

Vicces sztori:
A haversrác anyukáját már nagyon idegesítette, hogy a vendégséges vacsiasztal körül a sok pasi szőkenős viccekkel szórakoztatta egymást, és ő ennek hangot is adott, erre a fia (haversrác) még egyet benyögött, és megkérdezte tőle, hogy "igaz, Anyu?", erre anyu dühösen felpattant, hogy "és különben is, én nem is vagyok szőke ... hanem ... SÖTÉTSZÕKE" KépKépKépKépKép
ficánka

Ildi!
Én olyanra gondoltam, amit Johanna, Zsanci és Zsebi javasolt, ami 3 füzet, kismamás, babás-gyerekes és felnőtt vagy ilyesmi ... a Homeopátia mindenkinek az mit tud (röviden)?
fic.
ficánka

Na, léptem Csajok, tentizni ... már megint fájdogálok Kép, sztem zavarja Kismukit, hogy ülök.
Szasztok! Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek! KépKépKépKép

Ficánka (39, már mindjárt +1)
ficánka

Lányok!
Ez a hasfájás bazi durva, mentem leharakirizem magam, de előtte könyörületből Viket Kép
ada007

Ficánka!

Amit Te írtál füzetek, azok nem tudom milyenek! Ebbe bennevan mindenféle nyavalya: nátha, aranyér stb tünetekkel leírva és alatta a homeós bogyók + adagolásuk!

Jó éjt!

Ildi
ildi76

Zsebi!

Én kérni Gazdagréti patikából aranyos patikusnénitől 3 részes füzetecskét.Hozol nekem?Én is arra lakom amerre Ildi!És sávot sem kell váltani mert a Fehérvárin itt már csak 1 sáv járhatóKép

Köszi:Jucus
20170114224602

Fic!
Szoptatás elvileg tényleg fogyaszt, de csak ha lightosan eszel. Én inkább felszedtem ugyanis azt mondogattam, hogy meg kell ennem, amit kívánok, hogy legyen elég tejem Kép
Aztán inkább akkor éreztem a fogyasztó hatását, mikor már a pocakban volt a Maszat és még szopi is ment ezerrel. 4. hónapig szinte semmit se híztam (pedig nem volt hányás, hányinger, ilyesmi, és ettem rendesen)...szóval két babóca ellátásához már sok-sok energia kellett. Aztán ahogy Petra leállt a szopiról jöttek a kilók Kép

Zsebi!
Nem is mondtam még: nagyon tetszik a fiacskád neve, nálam benne volt a 4 favoritban Kép (Zsanci! A Borisz is Kép ) De a legjobb barátosném annyira kiakadt rajta, hogy végülis kiesett a rostán. Kép

Húúú! Mot látom csak, elmúlt 11! Jaaaj nekem! Móóóókusok!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Fic: Nemám beelőzöl! Kép Pihizz sokat, ne a gép eéőtt csücsülj! Kép
Anyamanó tényleg nagyon ari, nagyon szeretem! Kép

Nekem biztos nem hatna a homeo... én tényleg nem hiszek benne.
Megyek, hátha nem alszanak a mókusok Kép

Jóéjt!

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok,

Bogárka: tudom melyik az unszi homeopata a Gazdagrétiben... Õ volt velem is furi tegnap. De azért kiküzdöttem belőle egy széria füzetet a barátnőmnek.... de tényleg nagyon spórolnak vele. Ja egyébként az a nő rám is rám sózta azt amit irtál. Mondjuk jó kis füzet, de tényleg felesleges.... Remélem találtok máshol.

Ildi: irtam néked telcsiszámot...

Most ennyi, mert éjjel 3ig dorbézoltunk és most mindját elalszom és már megjártam a biopiacot. Hulla vagyok... jó éjt...

JohannaSára (nem Zsebit irok, mert már mindig magamra veszem, ami Zsebinek szól, pedig Õ nem én vagyok. Még a végén identitás zavaros a gyerek):-)

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Johanna!

A Fehérvári úti Műv. Háznál lévő biopiacon voltál? Az ugye szerdán és szombaton van? Miket lehet ott kapni?

Visszamélek neked!Kép

Ma nagytakarítani akarok! Holnap jönnek öcsémék és bútorokat tologatunk! Átköltöztetjük Timcsit a hűvösebb szobába!

Jó hétvégét! Használjátok ki a napot, mert estétől hidegfront jön!Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok,

Zsanci, nem vagyok ám bátor, pont azért jutottál eszembe, mert úúúúúúútálom a Budaörsit, ha lehet elkerülöm, a kórházba is az egérúton jártam.

Jucus, akkor hétfőn kérek neked füzetet.

Bogárka, ha bárkire hallgatok akkor ma Noname a gyerekem neveKép A Búrnó a húgomon és a sógornőm gyerekein kívül senkinek nem tetszett.

A biopiacról én is kérek egy kis infót.

A nap már most hihetetlenül melegen süt.

Johanna, ez azért érdekes mert a nick nevet annak idején a hasamban lévő baba becenevéből kreáltamKép mert a saját becenevem foglalt volt. A családban még ma is nagyon sokan Zsebinek hívják Brúnót.

Lányok valaki ismeri a Szabolcsi almaleveket? Én vettem a múltkor (nincs benne cukor és tartósítószer) és nagyon bevált.

Megjegyzem a szoptatás alatt szinte nem fogytam, amikor Brúnó elkezdett mászni és reggeltől estig mozgásban van, onnantól szaladtak a kilók rólam, mondjuk étvágyam sincs mindíg van, hogy nem eszem egész nap..
zsebi2004

Sziasztok Csajszik!
Gyors bekukk, mert megyek anyukámmal talizni és csavarogni Kép Azért megnézem azt a füzetet a Móriczon!
Nem, OXI eszem ágában sincs beelőzni, csak sokat rendetlenkedtem tegnap, és ez nem tetszett Vincének! 5/6/7 RULEZ különben is! KépKépKépKépKépKép Úgyhogy kihasználom az utsó 7végét, nem is tudom, mikor jövök újra, tán majd holnap!
Nagyon jó 7végét kívánok Mindenkinek!!!!!!!!!

Ficánka (39+1)
ficánka

Sziasztok!
Szülinaposoknak nagy gratula!!!!!KépUtólag is!
Nekm hétfőn lesz, nem is mondom hanyadik, a 25. óta nem is számolom.

Beni is köszöni az elismerő szavakat!
kókuszdió

Zsebi!
Biopiac a Mom művház kertjében. Sztem nagyon jó! Minden szombaton 12-ig.
Brúnó név nekem is NAGYON tetszik. Az oviban is van egy kisfiú, aki Brúnó, és nagyon édi...Kép
Szabolcsi almalevet nem ismerem, de érdekel. Hol lehet kapni???
Az a Boironos füzet azért 3 rész ,mert van egy kismamás, egy kisbabás és egy általános, mindenkinek szóló. Ennek a cime, hogy Homeopátia mindenkinek, mindenkorra...
és az összesre ráragasztják, hogy csak szakembereknek. De ez pl. nagyon jó, érthető, mig pl. azok, amik pénzbe kerülnek, gyakran teljesen érthetetlen az "amatőröknek"!
Jucus!
Szegény Soma!!!!!Kép szörnyű lehetett!!!!!!!!!!!!
Egyébként sztem Soma egy szektát inditott 4 éves kor alatt, mert a B is rászokott a fény-evésre, és hallottam, hogy egyre több gyerek követi ezt a táplálkozási formát...Kép
Bogárka!
Örülök, hogy tetszik a mi nevünk is...Nálunk is mindenki utálta az apai oldalról...vagy ha nem is utálta, de eléggé hülyén nézett ránk, amikor mondtuk...Hát, még amikor kiderült, hogy a pici meg Igor lesz...De ezt már irtam egy másik fórumon, hogy após tök kiakadt, hogy miért nem "normális" nevet kap...Kép Azóta nem vagyok velük annyira toleráns...

Hej csajok, az Emil is rulez, nem???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nah egy kicsit én is bekuksiztam, de olyan szép idő van kint, bűn a gép előtt ülni Kép

Már teljesen kivan a cslaád, hogy miért nem megyünk már szülni, azt mondták biztos irigy vagyok, meg hogy félek, hogy utána nem leszek annyira kiszolgálva, mint most Kép

Don Andreas is már indulna velem, csak ne zavarjak végre itthon, lehessen nyugodtan egy kicsit. Kép
Pedig sig. Topo ma sem akar még semmit, vígan kuncog a pociban, hogy milyen jó is neki ott Kép

Oxigen
(40+4)

KépKép
oxigen
Györköny

Bocsánat, hogy ide másolom be az almaléről az infót.
Zsancinak, (meg akit még érdekel)
Gyártói tájékoztató:

"Ezúton szeretnénk rövid tájékoztatást adni termékünkről, amely a maga nemében egyedülálló a Magyar piacon. Másfél évvel ezelőtt elsőként kezdtük meg natúr gyümölcsleveink gyártását saját termesztésű gyümölcseinkből. Egy egészen új elkészítési eljárást alkalmaztunk, melynek lényege, hogy a gyümölcsök levét közvetlen préselés útján nyerjük ki. Ezután rövid ideig ülepítjük, majd alacsony (78-80C fok) hőmérsékleten rövid ideig pasztörizáljuk. Ezáltal az értékes alkotóelemek nagy része megmarad az italban. Utolsó fázisban levegő kizárásával speciális fóliákba töltjük a nedűt. A fóliák jól záró csappal vannak ellátva, amely a fogyasztás során megakadályozza a levegő bejutását. Ezáltal termékünk ''felbontás'' után is még hónapokig fogyasztható.
Ez az eljárás lehetővé tette, hogy ne kelljen semmilyen adalék anyagot használni az elkészítés során. Vagyis natúr gyümölcsleveink nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, tartósító szert, színezéket, aromát vagy citromsavat.
Nem koncentrátumból vissza higítottak ezért hűen őrzik a friss gyümölcs ízét és aromáját. Manapság amikor alig találni olyan élelmiszert amely ne lenne vegyi anyagokkal kezelve kiemelkedő szerep jut az ilyen termékeknek. Különösen ajánlott gyermekek és idős emberek részére mivel az ő szervezetük fokozottan érzékeny.
Termékeink kétféle 5 és 10l-es kiszerelésben natúr alma,(jonatan,félédes,édes,) alma-cékla,alma-s.répa, alma-meggy ízekben készülnek. (a vegyes italok is ugyanazzal a technológiával az említett gyümölcsök (kb 25%) hozzáadásával készülnek)
FIGYELEM
A felhasznált gyümölcsön kívül semmilyen egyébb hozzáadott anyagot nem tartalmaz!"

Itt az utcánkban van egy zöldséges ahol árulnak mondjuk eddig csak félédes alma volt, nagyon jó, olyan mintha frissen reszelt almának a levét innám. Az Arany János sulinál a Hegyalja úton van egy bolt ahol csak magyar árut árulnak, ott láttam a múltkor ahogy benéztem az üzletbe a buszról. A babaszobán is árul egy lány de újpesti, elég messze van.

Bogárka, Csiki-hegyek utcában lakunk.

Jucus, ha találsz Mazsolát és a többieket, akkor oszd meg velem a lelőhelyet. Amikor terhres voltam minden este olvatunk hangosan mesét Mazsoláék és a Futrinka utca volt terítéken.

Fiúk délutáni csendespihenőjüket töltik Kép Kép
zsebi2004

Zsebi!

MAzsolára ráálltam.Mi is szeretjük ,én csináltam is egy sk.Mazsola könyvet.

Almalének mi a neve?Itten nálunk a piacon is árulnak valamit amiben nincs plusz cukor,lehet,hogy ez az?Ezt akkor ihatja majd Panna baby is.Veszek én is!

Jucus
20170114224602

Zsebi!
Csiki-hegyek utcában laktak a barátaink...azóta elváltak...Kép Abban a házban laktak, ahol a szomszédokat forgatták...Kép
És mennyi az almalé? Mert én is láttam vmi hasonlót a bio piacon, ott 5 liter volt 2500 Ft. Ez mennyi?
Fiam szept-től lehet, hogy a környékre jár majd oviba...Kép mert elég sz@rnak tűnik, és olyan gáz, hogy nincs jó állami ovi a környéken. A waldorf oviba csak 4 éves kortól járhat a gyerek, ami nekem nagyon tetszene, a montessori ovi meg csak a 12. ker-ben van, és 30 e Ft havonta...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi, Zsanci!
A véglegesen választott nevünktől sincs ám oda mindenki (Donát Kép ). A család szerintem inkább elfogadta, és kezdenek vele megbarátkozni, de általában először mindenki furcsán néz ránk. Baráti körből is akadt olyan, aki berzenkedett tőle. De ha tényleg meg akarnánk mindenkinek felelni, akkor tényleg noname lenne szegény kőc Kép
Bár én úgy gondolom, hogy mikor kibújik, és hirtelen arca lesz a névnek, akkor már bárhogy hívhatják. Nekem is tök furi volt az egyik barátnőm kisebbik fiára választott név, a Menyhért, de mostmár annyira egyértelmű, hogy ő a Menyusbaba, hisz ki más is lehetne... és már egyáltalán nem furcsa.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

HelloBabes!

Úgy döntöttem, hogy a mai nappal elmúlik Tündérbogyó pocifájása, taddaaaaaaaaaaam

Pipocs: szélcsövet úgy használjuk, hogy igyekszünk bevágni gyeröknek, amikor már vigasztalan nagyon....néha viszont, amikro zordszörnyű anyaként nem érzek magamban hajlandóságot egy órás, 'ami a csövön kifér' hasfájós nyűglődéshez, akkor az első sikkantásokra bepakolom a csövecskét....néha műxik, néha nem...

No, de tegnap használtuk utoljára, a hsz elején lévő egyoldalú, ámde határozott elhatározásom miá', miszerint hasfájás huss!!!!!!!!!

Éljen a pozitivizmus és Carpe Diem...
És van nekem Quinny pelusozó hátizsákom, ez volt a nagy vágyam és az öcsikém megvette, juhééééj, tiszta trendi leszek, mert ugyanolyan márkájú, meg színű, mint a nagy babakocsink, bebeeeeeee

Zsanci: mint pótcsaládod, kijelentem, hogy ha szőke akarsz lenni, akkor én annak tekintelek, oké?

Jégkrémes fogyókúra? Update? Hát Ti meg mit csináltok? Koplalni kell oszt majd jól fogytok Kép

Pipocs: szerintem NEM LEHET CSÁSZÁR UTÁN 4 HÉTTEL HULLAHOPPOZNI, csak és kizárólag a 6 hetes kontrolll után, akkoris kérdezd meg a dokit, hogy mi az ő véleménye...mert ehhez azért nem értek ám !!!!!!!

Na, csóka Csajok! Ebéd.
ada007

Ada!

Nálunk is így volt. Az első 2 hét maga volt a tökély, aztán elszabadult a pokol.
Most mintha megint egy kicsit jobb lenne, de felváltva adok neki mindent, és valamelyik általában használ.
Mostmár Mecsek tea is bejátszik.

Hullahopp: Brühühü, na mindegy, azt a 2 hetet már kibírom.Kép
Tessék nekünk is elárulni a titkot, hogy Tündérbogyeszkának mitől nem fáj sose többet a kisbendője.

Zsebi!

Mennyibe kerül ez az üdítő?
Vagyonok?

Kép
Kép
pipocska

Az 5 literes kiszerelés 1100 Ft. Ha azt nézem, hogy egy 2 decis hipp üveges lé mennyibe kerül akkor szerintem nagyon megéri, mert kb. 1 liter hippet tudok venni ennyi pénzért.
Kis csap van a doboz oldalán és nagyon sokáig eláll ha felbontjuk (mondjuk nálunk nem mert mi is rájárunkKép ) Állítólag 10 literes kiszerelés is van de itt nem árulnak olyat.

Bogárka pedig a Donát is tök jó név, nem kell foglalkozni velük, nálunk modern név szóba se jött a család ötletei alapján, mi pedig borzoltuk a kedélyeket a Brúnó Bendegúz párosítássalKép

Zsanci, melyik oviba?????
zsebi2004

sziasztok,

Látom más is jár biopiacra. Ez jó, én nagyon szeretem.

Ildi: A MOM művháznál van szombatonként a piac, a Fehérvárin nagyon gyengusz ami van, ott szerda péntek, ha jól emléxem. Ha gondolod hívhatsz ma, amikor készen vagy szopival, fürcsivel és akkor hátha el tudok ugrani a cd-vel. Ha nem akkor marad a jövő hét.

Zsebi: nekem is pocakban lett Zsebibaba, annyira illik rá a név. Sokan nekem is csak igy hivják, bár még nekem mindig bent van.... De itt inkább használom rá a Sárát, mert Zsebi az TE vagy...:-)

A gyümölcslé jól hangzik, mert én aztán elviekben semmilyen cukrot nem fogyasztok, na jó gyümölcssukor, laktóz és társai, de direktben cukrozni semmilyen formában sem. És nem olyan borzalmas el lehet nekem hinni. Biopiacon annyi, de annyi fincsi süti van csak gyümiből. Úgyhogy az az üditő minket is érdekelne.

Zsanci: a Waldorf ovi az mennyibe kerül?

JohannaSára

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Ó, de kár! Az messzebb van! De azért majd 1x elnézek a MOM Művház felé is szombaton! Főleg, ha süti is van!Kép
Jövőhéten akkor megbeszélünk egy talit!:-)
Párom csak most ért haza a munkából!:-(
Most megy még csak az Auchanban, és csak aztán lesz fürdzsi!

Kicsit barátkoztattam ma a kutyusunkat meg Timit! Most voltak először egy szinten, úgy értem, hogy Timi hason a Habtapin, Õ meg előtte ült és farkasszemet néztek! Mazsi kutyus vagy 3X frászt kapott, amikor Timi megmozdult!Kép Majd még folytatjuk a barátkozást!

Lányok! Akinek kutyusa van!
Mikortól lehet Õket összeengedni? Mármint a gyereket meg a kutyát!
Most még biztos korai, csak jó lenne tudni, mennyire lehet közel engedni a háziállatokat! Mert a dokinénink múltkor a lakásból is ki akarta tiltani a kutyust! És én is ilyen parás vagyok, de azért mégis csak a kutyus is családtag!

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Jön a hidegfront... keményedik a pocim... Nem fáj, csak kellemetlen... Megyek fürcsizni, hogy jobb legyen.

Ildi: Nálunk nagyon hamar össze lesz eresztve az állatokkal, mert nagyon várják már, szerintem nem lesz mese.

Bogárka: Nem kell foglalkozni az ellenzőkkel Kép Bár nem hiszem, hogy téged érdekelne Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Ok. Ildi akkor hívjuk egymást..... Süti nagyon fincsi van. majd elmondom melyik standon. bár nem nehéz kitalálni.

Nálunk is remélem hamar össze fog barátkozni baba az ebbel. Már igy pocakosan is mindig mutatom őket egymásnak. És szeretik is egymást... reméljük tényleg igy lesz.

Kép
Kép
johanna1975

Igen, én is azt csipom a mom-os biopiacon, hogy van pékség, több is, és azok is mind mind nyamik. Egyébként irtam, hogy ott az 5 literes, csapos almalé 2500 Ft??? Az csak azért drágább, mert még bio is???
Ildi!
Sztem is hamar össze lehet őket ereszteni!!!

Zsebi!
Vmi Aranykapu vagy mi a neve...vicces, olyan, mintha egy szekta neve lenne...Lehet, hogy itt is csak fényt esznek majd????
Van egy új újság, Bioinfo a neve, 190 pénz, és pl. a mom biopiacon lehet kapni, és benne van a Borisz, igaz csak tök pici képen, mert abba az oviba jár a főszerkesztő lánya, és mindig irnak az oviról. Az előzőben is volt...Kép Egyébként jó újságnak tűnik, minden részben van szó egy két betegségről és, hogy milyen homeós bogyóval lehet gyógyitani. Az oviban ingyér van Kép ezért gyűjtöm, amig tudom...Kép Majd nézzétek meg a piacon!
Bogárka!
Donát név is tetszik, ha hiszed, ha nem. Volt egy nagyon jó barátnőm, neki Donáth volt a vezetékneve...Ja, és anno a Bánki Donát úti Általános Iskolába jártam...Kép
Johanna!
Waldorf ovi 12000 Ft/hó. Az még ippeg menne!!! Egyébként a waldorf ovikról is van egy kis irás az újságban.

zsanci, aki kiskorában évi szeretett volna lenni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Évi!KépKépKép

Panna tegnap este és ma is elég érdekes volt,talán a front?Bár annyira nem hiszek benneKép
És olyan helyes mert forgolódik és beszorul a karja és szenved.
És kacag hangosan.Megzabálom!

Jucus
20170114224602

Tényleg édes lehet!!!! Kép Kép Kép Amikor B-nek anno beszorulgatott a keze, ő bezzeg sosem nevetett, hanem megsértődve sirt!!!! Igi nem tom, hogy reagálna, neki eszében sincs még forogni!!! Csak fekszik a hátán, és elvárja, hogy szórakoztassuk...

Zséva, aki még hisz a frontokban...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

PIPOCS,

veled kezdem,bocsi de a nagy ünneplésben nem kerültem csak most gép elé.sab-simplex:ugyanolyan szuszpenzio mint az infacolt csak nekünk ez használt az meg nemKép dobj egy mailt a gigi83kukac galambpontnetre és ad meg a címed és feladom neked.

Ada,

neked rád is ue. vonatkozik ha kell!!!!!!

Beszámoló:először is nagyon de nagyon köszönjük a sok-sok gratulációkat,nagyon jól estek nekünkKép
a pénteki nap fantasztikus volt(köszi fic az sms-t apánakKép )bálint volt a világ legszebb szülinapos babája én meg a legboldogabb mamájaKépcsütörtök este full depi,visszemlékezés,tavaly ilyenkor már szültem......aztán reggel 7:25kor mikor született szétpusziltuk apával,jól kibőgtem magam és utána mintha elszállt volna a depi,határtalan boldog és büszke lettemKépdélelött elmentünk még vásárolni pár ajit neki aztán beültünk ebédelni.2körül értünk a ZOO-ba és bálint nagyon élvezte,rohangált,sikítozott meg minden.apa is nagyon jó fej voltKépszóval az egész napunk békében,szeretetben és nosztalgiában telet.fél 8 ra értünk haza.jaaaaaaaaaaaa,és apától kaptam ajit meg vett egy üveg pezsgőt és mikor bálint elaludt tök sokat beszélgettünk és pezsgőztünk,szóval romi volt.
ma meg délelött főztem,1re jöttek a a vendégek és utána buli voltKépmegkapta bálint az ajándékokat,tortát meg játszottunk tök sokat az új játékokkal!
azt hiszem ennyi,és NAGYON BOLDOG VAGYOK!

fic,
én nagyon benne vagyok a baba nélküli taliban,mikor?????????????????????holnap este ráérekKép kicsit tényleg jól esne úgy érezni magam mint lyánykorombanKép
na megyek és írok neked mailtKép

cupp,
gigi
Vendég

Jucus: Panna már kacag? Nekem mikor kaca a kicsilányom??? hö?

Évi: mér jó a Waldorf ovi, ott mit csinálnak a kőcökkel? (ada-a-tudatlan)

Pipocs: nekünk másfél hét után jött elő a pocaktéma, annyir aazért nem vészes, mert általában vígasztalható Bogyeszkám, csak hangos...és füldugót még nem szereztünk be Kép
A hasfájásmentességet pedig én eldöntöttem és kész. No meg kap Infacolt és/vagy Espumisant, a délutáni és esti szopinál 1 ml Infacolt (dupla adag) nyomunk a dedbe...
Olyan édes, mert amikor megkapja szopi előtt, szinte mosolyog, szerintem tudja a gyogyó ízéről, hogy cici van készülőben.

Gyerekek! A páromat soxorosíom és felírom receptre, mert ilyen pasi nincsen...Reggel levittem Bogyóvárit levegőzni, addig Vikapu kitakarította a hálót, feljöttem ebédet főztem, addig kitakarította az előszobát, meg a kisszobát, gyermek kicsit nyűglődött, nem tudtam kivenni a kezéből...letette, felmosott, elküldött engem tornázni, majd amikor hazaérkeztem végre kivettem a kezéből Bogyót, akkormeg leült tanulni, miután elment zuhanyozni, meg borotválkozni (reggel 7óta készült rá, ekkor volt du. 5!)....
Én ezerrel szarul éreztem magam, hogy ő halálra dolgozza magát a dolgozóban, meg itthon kitakarít, meg dajkál, meg még vizsgaidőszaka is van és tanulnia is kellene...én meg hávájozok...
HIHETETLEN!!!!
Na, kidicsekedtem magam, eldugulok.

Ja, nem. Tüzijáték volt a közelünkben, paráztam, hogy LizziBébi felébred rá, oszt lófigyiszt...meg sem mozdult, pedig nekem a kezemmel kellett befognom a fülemet, olyan hangos volt...

Mennem kellene alukálni. Holnap jönnek a szüleim, ők még csak az üvegajtón körösztül látták az unokalányt, lesz nagy örömködés, már nagyon várom.

Na, csóka Lányok!
ada007

Zsanci,
Waldorf-ovi szomszédságában lakni KépKép minden nap egy-két órát üvöltenek a gyerkőcök, amíg kint vannak, meg püfölik egymást, de azt igen kreatívan. Ovónéni meg énekelget nekik, mert ugye fegyelmezni nem szabad Kép szóval hajam gyakran égnek áll...

Ada,
HIHETETLEN jófej párod van KépKép

Ildi,
Dócit először 4 napos korában "engedtük össze" a kutyákkal, és a kutyáknak soha semmi baja nem lett tőle Kép meg természetesen picilánynak sem, pedig néha kap egy-két nyelves puszit Kép

vera
kisün

ZSéva!

Nem azon kacag Pannó,hogy beszorul a karja,Te!
Ezt csak úgy külön megemlítettem,dícsekedésből!

ADA!

Nem sokára Bogyóvári Lizzi is fog kacagni!KépÉs Vik apát megtartjuk!

Jucus
20170114224602

Kisün!

Már megint ez a hullámhossz!
Nekem minden alternatív módszerben van valami ami kicsit gáz.
Waldorf:no TV,no műanyag játék csak is természetes anyagokból készült...stb. hát ez azért kicsit elrugaszkodás a mai élettől.
Nem jó ha valamit nagyon vonalasan beakarnak tartatni,szerintemKép

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Csináltam egy kismamáknak szóló honlapot. Ha van kedvetek nézzetek be hozzám. www.kismamalap.gportal.hu Köszi!
moflymaci

Zsebi!
Pontosan hol van ez a zöldséges? Mert minket is érdekelne a lé, szüleim ott laknak 2 percre, be is tudják szerezni, csak Anyukám azt mondja a Csikiben több zöldséges is van. Ez hova esik?

Zsanci!
A Zuram meg a Bánki Donát fősulira járt Kép, így ezért először neki kicsit fura is volt, hogy a fia is ezt a nevet viseli majd, de már ő is szereti Kép.

Oxi!
Csak nem szülni készülsz? Kép Gondoltam Rád estefelé, mikor jött ez a nagy szél Kép

Na lassan lejár az időm Kép, megyek aludni...
Ada! Nem jöttél értem, hogy vigyél a mókusok elé a tegnap esti "kihágásom" miatt Kép...

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada!
Waldorf ovi=reform ovi...Kép
Valaki szereti, valaki nem...én KÉNYSZERBÕL gondoltam rá, mert a mostani ovit nem fogjuk tudni fizetni, ezért keresnénk olcsóbbat, de tuti őszintén, én sem szeretem a "keményvonalas" waldorfosokat. Nincs játék, van hit...de arra gondoltam 2 év nem sok, és én meg az állami ovitól féltem a fiamat, vagyis attól, ahol nem a Jucus a néni...Kép Voltunk abban, ahova beirattuk, és inkább nem irok semmit, de tök az volt az érzésem, mintha 25 évet visszareppentünk volna az időben...én is PONT ilyen oviba jártam, és már irtam, hogy meg is szöktem onnan...Kép elég szar emlékeim vannak...
Férj:
tökéletes férjed van!! nem elrontani!!! Kép
Vera!
Sztem is hülyeség, ha nem fegyelmeznek...meg egy csomó minden hülyeség, de vannak jó dolgok is...
Egyébként szivemhez leginkább a montessori tipusú óvódák állnak, csak sajnos a környéken nincs, és ami van, az elég drága: 30000Ft/hó. Ezért gondoltam a waldorfra...Jaaaaaj, már most féltem a kicsikémet...Kép a sok hülyétől...Kép
Jucus!
Jaaaa, szóval akkor nem is kacarászik, ha beszorul a keze??? Olyan "szimpla" kacarászást mink is tudunk ám!!!! Az tényleg felemelő!!! Kép Kép Először akkor kacagott igy, amikor azt mondtam neki, hogy több füle van, mint foga...jó a humorérzéke, mi???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!

Engem is érdekel, hogy akkor pontosan melyik utca, és melyik zöldséges.
Bár én a XVII. kerületből jönnék érte.
Nekem az újpesti csaj közelebb lenne, de a babaszobán nem találtam meg a hírdetését.Kép

Ada!

Az én párom is imádnivaló, de háziasság terén elbújhat Vikapu mögött.
Irígy vagyok!!!

Kép
Kép
pipocska

Hu, ket es fel nap! Nem kene ennyit kihagynom. Masfel ora alatt csak a felet tudtam visszaolvasni. Akkor nagyon lassu vagyok? Mindjart folytatom. Addig is:

Fic, hat apa kexemu, szal ezert Kép ossejt ugyben mi lett? jegkrem dieta meg tok hulyeseg! azonnal hagyd abba, te orult noszemely! az eszedbe sem jutott, hogy talan nem pocakkal kene megvonnod a szervezetedtol a tapanyagokat, sot, meg szoptatas alatt sem, majd csak utana, de leginkabb ha a gyerek mar felnott, addig azert taplalkozzal kerlek! mamad meg tokjo fej lehet Kép mostmar tenyleg felhivom. tenyleg, o nem szolt rad emiatt?

Zs, ez a trendi duma tenyleg kiborito Kép

Neet, megint beszolok: ugye nem azon a tyukletran cipeled fel-le a gyerkocot, ami az albumodban az egyik foton a hatatok mogott latszik? Hogyhogy meg nem zuhantatok le? Es ha elindul a gyerkoc?

Koldokvert USAban elo rokonok pl. levetettek, de nem sajat reszre, hanem egy ilyen publikus bankba kerult, ahonnan barki igenyelhet es kap es igy persze nem kellett fizetniuk erte. Europaban is van ilyen, lehet, hogy itthon is.

Az emailcimet azert irjuk igy, mert kulonben a sok tetu robot, ami a honlapokat szkenneli, rogton kiszurja es azonnal tobbmillio spam es virus erkezik apostaladadba. Es ezutan mar allandoan es nem sokmindent tudsz ellenuk tenni, legalabbis a virus- es spamszurok nem 100%osan jok, szal valamennyi biztos megjon ugyis, illetve az is lehet, hogy olyan leveled esik a szures aldozataul, ami nem is volt virusos vagy spam, ugyhogy jobb, ha titkolod a mailcimed, vagy mas formaban kurtolod vilagga, hogy kevesbe a keresoprogiknak felismerheto legyen.

Jucus, masodszorra keszultel valahogy a szoptatasra? Vagy csak igy alakult es kitudja? A masodik gyerkocok ugyesebbek? Vagy a mama? Vagy a cici? Lehet, hogy masodszorra nekem is jobban fog menni?

Pipocs, eza pok ugy ketsegbeejto! Az en parom szerencsere nem ilyen lokott, mint a tieitek, o is azonnal megszabadulna egy ilyen vadallattol. Szerintem azonnal intezkedj, hivd az allatkertet, ha ok nem is tudnak segiteni, talan tudjak, hogy ki tud, ne is szolj ferjuradnak, valami szakember vigye el a pokokat, mielott bemasznak a kisagyba Kép

Johanna, maris megvan a bankbetet? Szoval mar otthon is vagytok a babaval? Hogyhogy nem szoltal senkinek? Beszamolot, lurkoparametereket es fotot kerunk! Kép Kép

Kokusz, Beninek gratula a biliprojekthez! Mennyi idos is most?
moosejaw

Zsanci,
persze hogy vannak jó dolgok is a waldorfban, de attól még az egész nem lesz szimpatikusabb Kép természetesen ez nagyon szubjektív és egyéni Kép néha egyébként komolyan gondolkodom egy ilyen másfél órás kis üvöltözés közben, hogy jószomszédi viszonyt ápolándó jól megdobálom az ovónéniket fenyőtobozzal, de aztán elmúlik KépKép

Jucus,
hát akármennyire próbálkozom, csak egy hullámhosszon vagyunk Kép

vera
kisün

Bori, szuper a kep, vagy inkabb szuperek a sracok Kép

Catilte, en sem ismerem oket, sorry.

Ada, mokus1 es mokus2 hadtestek megindultak feletek. Nem kellett volna Oxit piszkalnod! Kép Hu, tenyleg, most akkor minden zarat lecsereltetek? En egyszer gyerkockorkomban "hagytam el" es a szuleim lecsereltek persze, es aztan karacsonykor meglett: a karacsonyfadiszeket tartalmazo dobozban volt a szekreny tetejen... gozom sincs, hogy kerult oda Kép Ja, es azt meg nem hallottad, hogy " A vasarlas a legjobb dolog a vilagon, amit feloltozve csinalni lehet." Kép Kép

Norka, sztem meg logsz a beszamoloval, de ha Panni kethos lesz, akkor mar kimeletlenul behajtjuk rajtad Kép errol a kuprol meg nem is hallottam, es tokmessze lakom...

Oxi, nem en hianyoztam? Kép

Ancsi, ha barmit a kokuszmatrac ala raksz, ertelmet veszti. Marmint szellozesugyileg. Ja, most latom, hogy Fic mar beolvasott neked Kép akkor jo.

Fic, en akkor sem mennek a ZPba (vagy mas ejszakai lebujba), ha fizetnenek erte...

Gigi, Balintnak soksokboldogboldogszulinapot!

Zsebi, szerinted Fic-t (meg akar a tobbieket is) most kuldjuk a mokusok ele? Hogy igy elfeledkeztek Bruno meg Nyuszi juliusi szulinapjarol?
moosejaw

Na, vegeztem az olvasassal. Akkor meg annyit, hogy:

Ada, en itt a babaneten olvastam valahol a kulonbozo oviiranyzatokrol. Es mar nem emlekszem pontosan mindenre, meg hogy hol volt (de ha nem talalod, akkor szolj, segitek felkutatni az infot), csak arra, hogy nekem a montessori volt a legszimpatikusabb, es a waldorf talan azert se tetszett, mert valami vallasos beutese van, ami nalam kizaro ok.

Fogyasrol: en szoptatas alatt nem is gondoltam ra (pedig egyik gatyam sem jott ram), aztan, amikor abbamaradt, akkor mar gondoltam, de nem tornaztam semmit, viszont marhasokat marhagyorsan setaztam a babakocsival, es attol marhahamar teljesen eltunt az a par kilo, ami volt.

Bogarka, Zsanci, Zsebi megnemtommegki, szerintem is futyuljetek ra, ki mit gondol a gyerkoc keresztneverol. Max a gyerkoc tehet majd szemrehanyast, ha nem fog neki tetszeni, senki mas.
moosejaw

Jó reggelt!
Nem szül senki a júniusiak közül??? Pedig azt hittem arra jövök ide, hogy legalább Oxi írja, hogy indulnak a H-ba Kép. merthogy én hajnalban már teljesen azt hittem, hogy megszülök... Talán a fronttól, vagy ki tudja mitől, de megvoltak az első jóslófájások(keményedések)...és volt, hogy egy 20 prc múlva, majd mégegy 10 perc múlva. Már nagyon gondolkodtam, hogy ébresztem Apát. Aztán megbeszéltük Maszattal, hogy ez ugye még nem szülés, és visszaaludtam Kép Azóta is itt vagyunk egyben...Kép

Bogárka (37+2)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

ZSanciÉvi: te zöldségeket is ott veszel, mert nekem nagyon drága, néhányat veszek ott, de főként, savót, csírákat, búzafüvet és sütit veszek, meg kenyeret, zödséghez még gazdagodni kő... De a sütik,ú a kedvencem a létreformos szedre...nyámi, mindjárt megyek is falok belőle.

Moos: hülyeséget irtam bizonyára, mert még csak a szerződést kötöttük meg a gyerekre, a lét lecsengettük és ilyesmi. Tehát magát a betétet még őrzöm magamban. Remélem már nem sokáig.

Ada: párod miatt irigykedem... enyém is egy tündér, de azért a takarítást nem igazán szereti. A kertet viszont gyönyörűen ápolja, de ez néha nem vigazstal. :-))

Oxi: történt valami a frontok hatására? Nálam semmi, éjszaka görcsimörcsi, reggelre semmi. Miért éjszaka szarabb mindig?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Jóreggelt vagy inkább borús reggeltKép

Moose, nem minden hátsó szándék nélkül kérdeztem rá a szülinapraKépKépKép mert lassan Nyuszi meg Brúnó jön, sőt lehet, hogy nincs már előttünk senki aki az 1-et tölti????????

Ovi: én ebben a korban még nem gondolom,hogy kiemelt hangsúlyt kell fektetni a dologra (na megyek a mókusok elé), persze meg kell nézni, hogy hova iratom a gyereket, de szerintem az állami intézményekben is vannak jók, egyébként meg az óvónéni a lényeg az, hogy milyen játékok vannak az szerintem másodlagos. Én az iskolával vagyok viszont úgy, hogy ott már nem szabad hibázni, például ha itt lakunk még akkor is a lakótelepen akkor ide biztos nem fog járni.
De most azért utánaolvasok a neten, ha már így felcsigáztatokKép

Pipocska:
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=774109

Bogárka:
a zöldséges a Csiki hegyek utca elején van talán a 8.szám környékén és ez csak zöldséges, nem árul élelmiszert. A szélső házsor, ami párhuzamos a Gazdagréti úttal.
zsebi2004

Sziasztok csajszik!

Moos
A beszamolot ma REEEEG megirtam, keress csak utana! (maj. 16)

Mi dogrovason vagyunk Kép Jázinak elojott a horghurutja + egy hete minden nap belazasodik...tegnap ota en is fulladok, meg lazas vagyok...szoval remek Kép
Szerencsere Panni jol van! Kép

Ada
Nalunk a hasfajas nagyreszt ugy szunt meg,hogy Pannicsajt maskepp tettem cicire.Eddig tul sok levegot nyelt! Azota olyan nyugodt es sokkal tobbet alszik!

Finisheloknek drukk! Kép
Norka
norkini

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: