A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bocs Csajok, az előző hsz félrement Kép
Mea culpa, mea maxima culpa Kép

Aranyosak vagytok, hogy aggódtok Hannáért...
Hülye anyja lelépett vásárolni, és amikor a parókáját az úttestről kellett összekapdosni száguldozó autók előtt és utána az eladó hajzselét ajánlott neki kiló kenyér helyett rájött, hogy ilyenbarominagyszélben kéthetest ki nem viszünk. Szóval nyugi...csak nagy a szám...meg a szemem (szempillarebegtető, szőkenős szmájli)...

Zsanci: IgiBendit, meg BoriszLevit LizaHanna pusszantja Kép

Manóka: ne aggódj, Emmának jobb, ha nem sírja magát kockásra, fel a fejjel, semmi baja nem lesz a cummertől !!!!! Kép
felújítás Kép

Oxi: szüjjélmá' Kép

Votiv: na végre, hogy előkerültél ! kocsit én is hiányolnám a hejedben, apát meg kicsit terrorizálni kellene majd, ha hazajön ezért a csúnya húzásáért....

No, szopi.
ada007

Neet,
a met.hu szerint már holnap nem lesz ilyen szél! Kép de annak lehet nagyon örülni, hogy már nincs olyan kániKULA Kép
én is rongyoztam, simiztem vele az arcomat, meg az orromat ... néha még mindig szoktam Kép
fic.
ficánka

Neet!
Éljenek a "vivijovak" Kép!
Igen, mi emlegettük, mert egyszer írtam, hogy Petra nagy kedvence, aztán Votivnak megtetszhetett Kép Azóta egyébként már plüssből is van neki, és az a kedvenc plüssjátéka Kép Húúú, lehet, hogy én voltam a tanár? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

hejedben ????????????????????
ezt ki írta??????????????

éllyen az elipszilon!
Kép
ada007

Fic!
akkor talán jó, hogy nem mentünk, Petra alapból is ingerültebb volt ma - biztos a széltől - nem lett volna jó szegény Marcinak még egy kis kéznyomocska az arcán...
Viszont sztem mi többet nem megyünk, 14-én érnék rá legközelebb, az meg már olyan nagyon közel van...

Ja, augusztus végén már nálunk is lehet ám újra tali Kép Addigra az én babóm is nagyfiú lesz már!!! Meghát a drágám úgyis második gyerkőc, baráti körben látom, hogy velük mennyi olyan dolgot megcsinálnak már a szülők, amit az elsővel még nem mertek. Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nem hiszem, hogy bárki lekörözne bennünketKép
Ada, még jó hogy megmutattad ezt a képet, nagyon aranyosKép
Vitov, csak szólj szürke egeremet kölcsönadom, ha bírod a kicsi távolkeleti autókat.

Cumi: szerintem ezt is mint mindent gyereke válogatja, Brúnónak kb 3. napig nem volt cumija, utána igen. Ehhez képest tudta, hogy mire való a cici, a cumisüveg és a cumi. Nem létszükséglet, ha nem kell kiveszi, lerakja, elhagyja, ha kell keresi és beveszi.

Voltam kozmetikusnál, ismét ujjászülettem, embernek, nőnek????Kép érzem magam.

Moose, nálatok milyen kaják vannak terítéken mostanság? Légyszi légyszi egy kis infótKép Kép Kép
zsebi2004

Jucus: Meglátjuk azt a gruppenmaszit Kép Bogárkánál legközelebb masszírtali lesz? Kép Akkor legalább mindig lesz, aki vigyázzon a dedekre Kép Bocs Bogárka... Kép

Ada: Nem! Megvárom Ficánkát! Ti is majdnem összevártátok egymást Krisztával és nem akarok egyedül lennííííííííííí Kép (Meg kórházparám van)
Jó ez a kép Kép

Megérkezett anyukám Kép Dejódejó, semmi dolgom nem lesz és saját masszőröm is van Kép
Juteszembe, biztos ő is vállal itt is, ha valakinek sürgős, csak fel kell jönni hozzá ide Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Mindenki: köszi a megnyugtatást cumi-ügyben, már nem érzem magam rossz anyánakKép De tényleg jobb, mintha vörösre ordítaná a fejét.

Ada!
Édes ez a Hanna-TündérBogyesz!

Ruz!
Tali bármikor jó, most már mobilisak vagyunk.

Zsebi!
Irigyellek a kozmetikus miatt! Én mikor jutok el vajon? Bár anyukám kozmetikus, de itthon azért nem tudunk olyan feltételeket teremteniKép A fodrászról nem is beszélve, már aktuális lenne.
Ja, és a szoptatás miatt nekem is elkezdett hullani a hajamKép

Na megyek, jön a barátnőm látogatni.

Kép
Kép
manoka11

Oxi: igenigenigen! Kép nagyon jó lesz, ha együtt leszünk, éljen az 5/6/7! Kép és éljen az anyukád! biztosan finomakat fog nektek főzni, meg jó nagyokat dumcsiztok, csak úgy elrepül majd az idő! már én is nagyon várom azt, amikor hazajövünk a kh-ból (remélem=jövő péntek), mert akkor jön anyukám és mindenféle finomságokat fog főzni. ő sajna dolgozik, de azért gyakran talizunk, pl. tegnap is volt, és hozott fincsi saját készítésű kínait. meg rétest, aminek a tésztáját is ő nyújtotta Kép nyaminyami Kép

Zsebi: biztosan nagyon szép vagy most a kozmi után! mivel dolgozik, Ilcsivel? Te is imádod a masszírt? Kép
ficánka

Kőc alszik, én meg próbálgatom a kötözőkendő csomózgatását. . . . jó muri, nagyokat vidulok, igaz a párna helyett ha a gyerököt tenném bele, azt hiszem, lenne belőle sivítás ezerrel, úgy kell egyelőre még belegyömöszölnöm a csomóba a párnát!

Ki használ ilyet? Melyik a legpraktikusabb viselet ilyen kismukiknak????

Ada-a-béna-csomózo
ada007

Ada: édes a kép, gyönyörű rajta a kisded.

Oxi: már várom a masszír partyt.:-)) de elöbb még vár ránk egy másik kisebb feladat is. Ficánka még odébb van nem? legalább 10 nappal, nem? Akkor már én is beszállok közétek. Doki ma ráménzett és azt mondta, hogy még kapok egy hónapot, mondom mi van.... én 12-én jövök és szülök...

Leleteimet kinyertem a dokimból, úgyhogy minden rendben, most már jöhet a kicsi. Elvileg semmi huncutság nincs odalent, jó lenne ha tényleg igy lenne. Volt egy álmom (álomfejtők figyelem), hogy összecserélték a streptococusmocus leletemet és igy egy másik csajét kaptam meg. Most is mikor megkaptam ez villant be rögtön és nem is voltam olyan boldog a negatív lelettől.

Vetetett vki le közületek köldökzsinórvért? én még mindig gondolkodom rajta. Bár tudom, hogy van pro és kontra érv is, csak tudni szeretném, hogy én vagyok ilyen hülye hogy szeretnék? jó k..a drága, tehát nem mindegy, hogy jó-e később valamire vagy sem....

Köszi a segítséget a 11. kerületi támogatással kapcs. már voltam is nyomtatványért. Már csak azt nem tudom, hogy a kedvesem az igénylő-e, hiszen Õ lakik itt a kerületbe évtizedek óta. Én csak egy bevándoró vagyok, vagy letelepedő?

Votiv: hát a férfiak már csak ilyenek... remélem találták kulcsot. Én meghibbannék autó nélkül, főként babócával.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Ruz; ru(le)z a tali bármikor, csak legyen aki el tud minket fuvarozni, mert kőccel akkorát bkv-zni még asszem én nem szeretnék...hacsak addig ki nem okítotok kendő ügyben Kép
ada007

Johanna: én 10.-re vagyok kiírva, van olyan számláló, ami 6.-át írt ki, aztán Oxival egyeztettük le a 7.-ét. Kép Még egy hónap Neked? Nanemá! Eddig nem júni közepe volt? Én holnap megyek dokibához, kíváncsi vagyok, hogy mit mond (deúgysehiszemel Kép)
Álom: sztem kicsit túlizgultad ezt a tenyésztést, azért lehetett ez az álom, mert szorongtál miatta. Nem vagy egy kicsit túlaggódós?
fic.
ficánka

Manóka !
Vagyok , csak öcsémnek magyaráztam a kétismeretlenes egyenleteket , közben persze szoptattam , altattam , főztem ilyesmik Kép
Cumi : én is adok neki , de csak nappal igényli néha elalváshoz és ha elaludt mindig kiköpi.
Viszont cumisüvegből nem tud inni .
6 hetes kontrollra , hétfőn megyek 7 hetsesen Kép

Ada ! Nagyon aranyos a kép !

Kép
Kép
greenolive

Na látom csak rátok kellett ijeszteni! Kép

Johanna!

Ha lett volna manim rá én biztos vetetek le köldökvért! Tényleg k..va drága! És utána még havonta fizetni kell a tárolásért is!Kép

Ada!

Én meglepődtem Timi milyen jól viselte a kínlódásaimat a hordozókendővel! Még valószínűleg élvezte is, mert pár alkalom után, ha már elővettem ficánkolt örömében és fülig ért a szája! Utcán csak 1X próbáltam ki a bölcsőhordozós pozitúrában! Timi végig aludt benne, nekem viszont leszakadt a hátam! Viszont az elől keresztezős kíméli a gerincet és utcán is sokaknál láttam pici babánál is ezt a megkötést! És a talin is ezt használták a lányok!

A talival kapcsolatban!
Mit szólnátok, ha megvárnánk amíg Bogárkáék is taliképesek lesznek? És akkor Õk is el tudnának jönni! Azt meg még úgyis elválik addig, hogy Ruzéknál vagy Bogárkáéknál vagy ... -nál (Bocs valaki még felajánlotta, de nem emlékszem ki!)legyen! Szóval az úgy aug. felé lenne! Nyugodtan hurrogjatok le, ha túl soká lesz!

Ezek a mókusok valami nagyon barátságos népség lehet, hogy mindenki eléjük akar menni!

Ildi
ildi76

Sziasztok!
Az utóbbi napokban mi kicsit el voltunk tűnve, elég sok program (pl. 2 esküvő) volt, plusz a hőség a teljesítményünket csökkentette, úgyhogy volt, hogy csak hevertem az alvó ded mellett. Most Ancsihoz csatlakoznék, szerintem is rulez ez az idő, mintha elfújná a fülledtséget, de persze nem megyünk ki, én is úgy tudom, hogy a fülgyulladás veszélyét rejti (vagy inkább fújja) a nagy szél.

Ja, és én is teljesjogú tagja lettem a 30asok klubjának (években). Üdv Nektek! Nem is olyan rossz, tulképpen pont olyan minden, mint azelőtt. Vagy jobb... de ezt lehet, hogy csak azért mondom, mert nincs visszaút a huszasokhoz.

Ruz, mi sem rettentünk meg, mert nekünk Bogárkáék is nagyon messze laknak (igaz, Lindi?) szóval megyünk, amikor mondjátok! Kép

Ada,
A kép nagyon édes!!! Hordozókendőt mi is előlkeresztezősen kötjük.

Johanna, mi utánajártunk a köldökzsinórvér-levételnek, és tényleg nagyon drága Kép, viszont azt, hogy megéri-e, senki nem tudhatja előre. (A magyar cégnél nincs külön havidíj, hanem az egyzser befizetett költségekbe van beépítve a tárolás 20 évre, és lehet részletfizetési kedvezményt kérni.) Viszont ez egy olyan tudományterület, ami extra-gyorsan fejlődik, és lehet, hogy ma x számú betegséget tudnak vele gyógyítani, lehet, hogy 1 év múlva pedig már tízszer annyit. Szóval, nehéz döntés.

Votiv,
lehet, hogy nagyon parásnak tűnök, de én azért nem indulnék el forgalmi nélkül, szerintem kockázatos.Tudod mit? Inkább menjünk mi szórakoztatni Téged, vagy vigyünk valahova? Kép És ha sietett a pasid, akkor szerintem nem is hibás, mert gyakran előfordul, hogy az ember megszokott mozdulatokat csinál... Szerintem inkább kérj tőle kárpótlásul valami szép vagy finom ajándékot Portugáliából!

Blaye
blaye

Mónika show - mai No.1.: "az anyukád nagyon be tud téged folyásolni" Kép
ficánka

Szia Blaye! Két esküvő? Akkor biztosan nagyot mulattatok! Kép Csak az a baj, hogy tök nehéz most szellőztetni, mert csapkodja az ajtókat ... de azért én is örülök, hogy vége a hőségnek! És engedd meg, hogy gratuláljak a szülinapod alkalmából! Kép Volt nagy bulizás?
ficánka

Bori!
Tán rulzott? Kép
neet
neet

Bogárka!
Én szülés előtt 3 nappal még voltam tornán, úgyhogy ki ne hagyd a végén!!!! Akkor a legizgibb....megszülsz e ott, vagy sem... Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lányok!

Az elől keresztezőset lehet kéthetes kisdednél használni...mármint a kendős kötést Kép

Szerintem menjünk Ruzékhoz júni végén és Bogárkáékhoz augusztusban. Na?
ada007

Ruz,
szerintem Te írd meg, hogy NEKED mikor lenne jó, ha mennénk! Bogárka is tett időpont javaslatokat és szavaztunk... Szóval júni vége esetleg, ahogy Ada javasolja?

Fic,
Köszi! Nagy buli nem volt, hanem csak így öregesen, csendben ünnepeltünk... Kép
blaye

Ada!
Én is azt használtam, persze már nem emlékszem hány hetes kortól, de nagyon-nagyon pici volt még Kép
Zsanci!
Petrával én is voltam még az utsó héten is, csak most vele macerásabb a dolog...
Blaye!
Boldogságos szülinapot, és üdv a klubban Kép! Nem is tudtam, hogy ilyen sokan leszünk egyszerre klubtagok. Most Johanna jön... Ugye Johanna? Már a múltkor kérdeztem, de nem válaszoltál...

Masszír-party rulez!!! Kép Én benne vagyok!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Blaye!
Boldog szülinapot, így utólag is!

Tali szerintem is legyen Ruznál júniusban, Bogárkánál augusztusban, vagy telhetetlen vagyok?Kép

Kérdés: szoptatós teát meddig kell/lehet inni? És a homeós bogyesz (Urtica urens 5CH-t) meddig szedhető? Van ezekre valami "határidő", vagy akár szoptatás végéig is lehet?

Green!
Kétismeretlenes egyenlet??? Húúúú... az meg mi???:o
Emma is kiköpi a cumit, ha elaludt. Cumisüvegből ő sem tud inni, tegnap próbáltam neki egy kis vizet adni, mert beijedtem, hogy kiszárad, de kiskanállal tudtam csak 2 cseppet a szájába tenni.
Ma meg úgy alszik egész nap, mint egy kisangyal, csak kora délután volt egy nyűgös félórája. Szerintem kipiheni a tegnapi nemalvást.

Kép
Kép
manoka11

Bogárka: igen talán én következem, június 8-án, úgyhogy próbálom a gyereket terelgetni, hogy vagy jóval előbb vagy később szülessen. Önző módon nem H-ban szeretném ünnepelni pont a 30-at. Bár ajándéknak sem akármilyen, de utálom a kórházakat.... Én mindig is harminc elött akartam szülni, úgyhogy kis Zsebinek van még pár napja, hogy anyja kívánságát teljesítse. De úgyis Õ dönt....

Aug. végén mindenképpen legyen tali, bárhová, de mi is elmegyünk. Annyira édesek voltak a lurkók, hogy ilyenbe nekünk is részt kell vennünk. A júniusira nem tuti hogy tudok menni, de azért érdekel minket is.

Ficánka: én júni közepére vagyok kiírva, a doki ma vizsgálat nélkül mondta a dolgot, szerintem viccelt. Biztos jól be van táblázva minden napra. Na majd jól beletrafálok neki egy másik szülésébe. :-)) Némi alapja volt az álmomnak, mert levette az "utolsókenetet" és úgy ott maradt az asztalon a cucc. Ügyeleten voltam nála. Kimentem és már jött is a következő, tudod és gondoltam, hogy na szép, honnan ismeri majd fel hogy melyik kié. Azátn el is felejtettem, mígnem jött az álom. Na lényeg, hogy minden negatív.
Holnap számolj be, hogy mi volt.

Hát igen a köldökzsínórvér egy vagyon, mi is soxor körbejártuk a témát, de még mindig nem tudjuk. Leletek megvannak, tehát már csak szerződést kéne kötni, ja és mellékesen kicsengetni a lóvét.

Bár én még nem szültem, de szerintem a szoptatós homeóbogyit (csalánt) lehet szedni végig, az unokatesóm már 7 hónapja nyomja. A teát is iszogatja, de azt a gyerek nem bírja, igy néha hanyagolja. szerintem egyedi a dolog.

Blaye: boldog szülinapot, hamarosan követlek én is.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!!!

Elnézést, hogy elvesztem, de történt egy kis baleset a párommal és vele kellett rohangásznom kórházba utánna meg minden nap kötözésre...
szóval kész vagyok ahelyet, hogy engem vitt volna már szülni!!!:-)
Na jó nem írok ilyet, mert ahhoz képest szerencsések vagyunk.

Azt történt,hogy tudjátok nálunk Zsombi érkezésére készült volna el a tetőtér.
A párom hősiesen minden hétvégén és hétköznap este fent dolgozott.
Múlthéten lecsúszott a lába a lépcsőről és egy fém profilba kapaszkodott meg,
ami kicsit bevágta 3 ujját szóval varás és gipsz lett a vége.
Ennél többet nem írok a gyengébb idegzetűek kedvéért!!

Oxi és mindenki aki aggódott köszönöm köszönöm köszönöm!!!!!

Olyan, de olyan jól esik ám ez!!

Most próbálok vissza olvasni!!!!

Manó
manó27

Blaye!
Nagyon boldog szülinapot, igy utólag is!!!! És Isten hozott a klubban...Kép
Manó!
Welcome back!!! Párodnak jobbulást!!!! Kép Juj, szegény....
Johanna!
Párom meg június 9-én ünnepel...Kép
Ada!
LizaHanna piciny kacsóját sokszor csókolják IgiBendi és BoriszLevi!!! Kép

Zs., estére már múlik a depresszió...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Green, Manóka!

Timinél is úgy volt, hogy azt hittem nem tud cumisüvegből enni! Ha anyatejet próbáltok adni neki üvegből és akkor amikor tényleg éhes már, akkor fog enni belőle!

Johanna!

Akkor biztos azért álmodtad ezt, mert mikor kijöttél a nődokitól megfordult a fejedben, hogy esetleg elcserélik a dolgokat! Nem? Kép

Manóka!

Szerintem, ha per pill van elég tejed, akkor szüneteltesd a bogyót meg a teát, aztán, ha megint csökken kicsit, megint előveszed!

Manó!

Férjednek jobbulást!KépKépKép

Ildi
ildi76

Ada!

nagyon bájos a kislányod!

Mai kis szösszenet családunk életéből:
Soma másfél órát sírt,zokogott,hogy rendeljünk pizzát.Mondtuk,hogy ma nem...de a végén megadtuk magunkat.Végig szépen kért,nem követelözött de mindezt hisztérikusan.Szóval ma is pizza volt a vacsora.Ennyit a következetességünkröl.Kép

Tali:júni végén még nem biztos,hogy lesz autóm,Ruzékhoz nem tudom hogyan jutunk el
KépAugusztusban meg lehuzunk a Balcsira és csak 26-a után vagyunk.Tessék figyelembevenni!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Manó: Üdv újra! Kép Párodnak jobbulást! Nem irigyellek, hogy most még érte is aggódsz...

Megyek alcsizni, szerintem én is pótlom az egy heti alig alvást most, hogy nincs olyan meleg Kép

Szép (szebb) álmokat mindenkinek!

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi!

Panna egy órán keresztül,mama kis segítségével(nyomogatja acumit neki)tudja meginni a tejet is az üvegbölKép
20170114224602

Manó!
De jó hogy itt vagy! Kép Épp gondoltam már én is, hogy küldök egy sms-t Kép Szegény Kispapid Kép Jobbulást neki!

Manóka!
Szerintem is csak akkor érdemes inni, enni ezeket, amikor kevesebbnek érzed a tejet. Alapból, ha van elég, akkor semmiképpen.

Cumisüveg: vizet sosem tudtam adni Petrának belőle, viszont még nem volt 2 hós, mikor kipróbáltuk a lefejt tejet cumisüvegből, persze úgy hogy én ne legyek a látóterében. Hát, úgy zabálta, mint a kisangyal, én meg ott pityeregtem a szobaajtóban, hogy ezekszerint helyettesíthető vagyok Kép

Köldökzsinórvér: nemrég a Kismamában (vagy a Nők lapjában?) volt róla szó, és érdekes módon az egyik ott dolgozó pasi elmondta, hogy a munkatársai közül senki, azaz senki nem vetette le. Ez szerintem sokmindent elárul!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hej, Neet és a többiek!!
Ma NINCS ER!!! Hülye focit meg nem nézni!! Itt a helyetek. Kínomban már az nlc-re is irtam, pedig nem szoktam mostanság...Kép Mert ott állandóan a szopi-tápi (de gagyi) vita folyik, én meg nem akarok belemenni...ősösztönös szopi párti vagyok, csak elszomorit, ha ezért hüjjjének néznek...vagy ne adj' Isten, "szuperanyának"...Kép Én csak egy szerencsés nő vagyok, akinek marha nagy mákja van, hogy van egy csomó teje, mert bele is pusztulnék, ha forralni, öntögetni, sterilizálni kéne...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Mi is 2 hónaposan kezdtük a cumizást, mert mentem vissza az egyetemre, de az első adagot én adtam, és én is ugyanigy zokogtam, és pont ezt éreztem, amit te...És nem is mellesleg, rettegtem, hogy "cumizavaros" lesz. Jelentem, nem lett...viszont, februárban, a következő szemeszterben már 6 hós volt, akkorra viszont annyira leszokott a cumiról, mert ugye vizsgaidőszakban otthon voltam, hogy soha többé nem fogadta el a cumit...Utána férjmmel jártak ki velem az egyetemre, vagy éhezett akár 6 órát is...
Jucus!
Mi is pont ilyen követekezetesen neveljük a gyereket...néha olyan mérges vagyok, amiért popsit csinálok a számból...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Na látod?Akkor a következetességed miatt is itt a helyed!Most megyek és elolvasom,hogy oda át miket írogatsz!Kép

Juc
20170114224602

Zsanci!
Igen, szerencsére Petra se lett cumizavaros - én két hós korától hetente egyszer mentem el 4-5 órára. Mi 7 hósan abbahagytuk, mert akkor már elég volt neki egy gyümiadag a két szopi között Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Blaye: BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!!!!!!!!

Manóka: de jó, hogy vagy, párodat sajnálom, de mire jön kisManó meggyógyul valamennyire, nem?

Jucus: fiad tudja, mitől döglik a légy, a történeteid alapján imádnivaló egy pasi Kép

Zsanci a supermamiiiiiiiiiiiii, ez bazi jól hangzik...emlékeztek még a Szupernagyi c. televíziós hőseposzra? meg abban Pernahajder Campbell-re? Hajj, de rég is volt...

Gyerök du. 2-kor evett, meg este 8-kor...álomkóros, és mivel én elvileg ugyebár (na most figyuzzatok szakszó következik) igény szerint szoptatok, ezért 5 óra hosszáig megálltam, hogy ne piszkáljam, de akkor elfogyott a cérna...persze piszok kölke juszt azért sem ébredt fel Kép Most meg apa vállán sem akar elaludni Kép

Kövezzetek meg és vessetek a mókusok elé, de azt hiszem, hogy mi már 6 hetesen apára bízunk egy étkezést heti 3×...MirelitMami lesz a menü...persze, ha elfogadja a KicsiNyekergő Kép

No, megyek, felváltom VikApát, mert már lecsukódik a szeme séta közben.

Jóccakát, Ada
ada007

ADA!

Milyen programod van neked heti 3x apa nélkül?Kép

KiváncsiJucus
20170114224602

Ada!
emlékszem a szuper nagyira, de nagyon utáltam!Annyira irritált az az öregasszony!!!
Egyébként pont ma nosztalgiáztam egy picit, hogy MILYEN JÓ volt régen...És eszembe jutott a kisbolt, ahol annyi édességet vettem, eszembe jutottak az édességek nevei és árai...Kép Kép
Régi szép idők...KépTudom, hogy hülyén hangzik, de eccer úúúúgy visszamennék!!! Kép Kép Kép
na, inkább megyek aludni!!!
Sziasztok!!!!
zsanci, a tejcsarnok

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus !

Félrelépek, teljesen egyértelműen Kép
(No jó, elárulom; elvileg visszamegyek oktatni fitneszeset, de szigorúan csak lightos üzemmódban...nyanya-tornát).

Igazatbevallós-Ada
ada007

BEALUDTUNK, JUHÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!!!!!!!!!!!!!!!
ada007

Jucus!
Van még ez a 10 ingyé kép a dm-nél? mert én nem találom...
Ada!
Te vagy az én emberem!! Hol fogsz oktatni???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Jól jött ez a focimeccs, így én is ideférek a nethez egy kicsit. Mondjuk az ER a múltkori magzatelhalásos dolog után nem is hiányzik annyira.

A mamapótlásról jut eszembe: Hálistennek én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy minden napomat végig a gyerekemmel tölthetem, eddig max. 1,5 órára maradt egyedül apával, persze arra az időre is fejtem le egy kis tejcsit. A múltkor viszont fogorvoshoz mentem, és egy kicsit elhúzódott. Addig nem volt semmi baj, amíg Marci aludt, de amint felkelt, vígasztalhatatlanul sírni kezdett, ömlött a könnye, vörösödött az arca, forgatta a fejét ide-oda, hogy hol vagyok, ez ment vagy másfél órán át, de amint beléptem az ajtón, és meghallotta a hangom, abbahagyta.

Olyan lelkiismeretfurdalásom lett, hogy elhatároztam, mindenhova viszem magammal. Tegnap is elkísért az apjával a fogorvoshoz gyökérkezelésre. Hát ahogy hozzáértek az ideghez a fogamban, Marci a váróban üvölteni kezdett, majd amikor már nekem nem fájt, ő is abbahagyta. Tényleg lehet ebben e közös aurában valami, nekem egyszerre riasztó, és nagyon jó érzés, hogy ennyire egymásra vagyunk hangolódva.
orsolka

A klub a harmincasoké? Mert akkor augusztusban én is tag leszek.

Hmmm a régi szép idők. Mi szegények voltunk, az édességek non plus ultrája a Melódia csoki volt, ami horribilis 13 forintot kóstált. De szerintem a Ferrero Rocher a nyomába se ér. Nagyon szerettem még a cicás szerencsi étcsokit, de ma már az sem a régi, ahogyan pl. a traubi sem.
orsolka

Jó reggelt,
Az idő jónak tűnik innene az ablak mögül juhéjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!
Ha pedig a fodrászhoz is eljutok akkor meg egy szavam sem lehet.

Ada, na gyorsan-gyorsan néhány infót hol is fogsz oktatni? És ott nincs gyerekfelügyelet? Mert akkor lehetne akár hetente talit tartaniKép

Brúnó január óta hetente 2x van az apukájával délutánonként, nagyon jól megvannak és ez néha olyan rossz, hogy pótolható vagyok, de amikor belépek aj ajtón és rohan felém és onnan csak anya van, meg amikor nyűgös akkor csak én kellek, olyankor meg tudom, hogy mégis csak én vagyok a top az életébenKép DE meddig???????
zsebi2004

Ja és gyanús, hogy a 30-asok klubjának talán legöregebbike vagyok Kép Kép
zsebi2004

Zsanci!
Most éppen karbantartanak,nem tudtam megnézni neked de:RTL klubnál is van 10db ingyen kép.ÉS lesz a Rossmannál is azt hiszem 17-e környékén akció,majd tudósítok!

Ada!

Te lenni fittnesnéni?De izgis!

Zsebi!

Nehogy azt hidd!Én már 5.éve vagyok klubtag!

Aztán ma ne írjatok sokat mert nem leszek itthon.Megyünk az óvimba Gyedet intézni

Jucus
20170114224602

Zsanci, a DM-nél 28-ig lehetett rendelni.

Jucus, akkor a nyomodban vagyok a betöltött 34 évemmelKép de nem ígérem, hogy megelőzlekKép
zsebi2004

Lányok!

Vettem egy utazó játszószőnyeget Pannának anyosómékhoz,de megoldodótt a gondom és mégsincs rá szükségünk.Esetleg valakit érdekel?Táskára összecsukható és kb.100x80cm-s.

Zsebi!

Babaszobán is Te vagy?Kép

Jucus
20170114224602

Jó reggelt!
Mindjárt 8, de a felújítók még nincsenek itt, legalább addig ki tudom szellőztetni a lakást.

Manó!
Jó, hogy újra itt vagy, párodnak pedig jobbulást!

Ildi, Bogárka!
Rendben, ha ti mondjátok, abbahagyom a "csodaszereket". Már csak azért is, mert ha később esetleg gond lesz a tej mennyiségével, akkor ezeket hiába is szedném.
Ildi, ezek szerint Emma nem volt elég éhes, ha cumisüvegből nem fogadta el a tejet, azaz megnyugodhatok, hogy elég neki, amit belőlem kapKép

Ada!
Csak nem ide jössz vissza a BudaFitness-be? Jaj de szupi lenne, mert akkor én is járnék újra, és te biztos olyan órát tartanál, amit szülés után is tudnék csinálni. Habár ha belegondolok, hogy szülés előtt egy hónappal még rendszeresen jártam...Kép Ja, szerényen és halkan megjegyzem, hogy szülés után nem maradt rajtam semmi fölösleges kiló, viszont a meglévő kilóim eloszlása változottKép

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: