Sziasztok!
Az utóbbi napokban mi kicsit el voltunk tűnve, elég sok program (pl. 2 esküvő) volt, plusz a hőség a teljesítményünket csökkentette, úgyhogy volt, hogy csak hevertem az alvó ded mellett. Most Ancsihoz csatlakoznék, szerintem is rulez ez az idő, mintha elfújná a fülledtséget, de persze nem megyünk ki, én is úgy tudom, hogy a fülgyulladás veszélyét rejti (vagy inkább fújja) a nagy szél.
Ja, és én is teljesjogú tagja lettem a 30asok klubjának (években). Üdv Nektek! Nem is olyan rossz, tulképpen pont olyan minden, mint azelőtt. Vagy jobb... de ezt lehet, hogy csak azért mondom, mert nincs visszaút a huszasokhoz.
Ruz, mi sem rettentünk meg, mert nekünk Bogárkáék is nagyon messze laknak (igaz, Lindi?) szóval megyünk, amikor mondjátok!
Ada,
A kép nagyon édes!!! Hordozókendőt mi is előlkeresztezősen kötjük.
Johanna, mi utánajártunk a köldökzsinórvér-levételnek, és tényleg nagyon drága

, viszont azt, hogy megéri-e, senki nem tudhatja előre. (A magyar cégnél nincs külön havidíj, hanem az egyzser befizetett költségekbe van beépítve a tárolás 20 évre, és lehet részletfizetési kedvezményt kérni.) Viszont ez egy olyan tudományterület, ami extra-gyorsan fejlődik, és lehet, hogy ma x számú betegséget tudnak vele gyógyítani, lehet, hogy 1 év múlva pedig már tízszer annyit. Szóval, nehéz döntés.
Votiv,
lehet, hogy nagyon parásnak tűnök, de én azért nem indulnék el forgalmi nélkül, szerintem kockázatos.Tudod mit? Inkább menjünk mi szórakoztatni Téged, vagy vigyünk valahova?

És ha sietett a pasid, akkor szerintem nem is hibás, mert gyakran előfordul, hogy az ember megszokott mozdulatokat csinál... Szerintem inkább kérj tőle kárpótlásul valami szép vagy finom ajándékot Portugáliából!
Blaye