Pipocs: Én is igazat adok Bogárkának! Sajnos az érzékenységi fokom nekem is elállítódott, és ha valaki irritál, főleg, ha tudom, hogy pocakos, akkor nem bántom, inkább visszahúzódom.
Bogárka, Manoka: Csak holnap szülök elvileg.
Moose: Anyum mégis holnap érkezik, nem kínoztam ma, hogy vonatozzon

Szegény nem mert szólni, én meg felhívtam tegnap este és jól leszidtam, mert az egy dolog, hogy én teljesen elhülyülök, de neki nem kellene
Bogárka: Nekem is magasabb volt a szívhang csütörtökön, és azt mondta az én dokim is, hogy a meleg, meg a stressz (nyilván Petra miatt)
Johanna: Én nehezen bírom, de csak vége lesz
Voltunk ma anyósnál... Nem kellett volna. Felugrottunk valamiért, mire anyósom avval kezdte, hogy szia duci, és avval fejezte be, hogy jól meghíztam... Zabos vagyok...
Megnézte a bokámat, és azt mondta, hogy zártabb cipőt kellene felvennem, ez nem fogja a bokám

Könyörgöm, de hisz nem megy rá fel semmi, annyira fel van vizesedve

Már nem is szóltam, mert minek?
Persze a fejem is szét akar durranni, érzi a hideget...
Jah, mai vizsgálat: UH rendben. NST is rendben. 1 db valami volt, ami akár fájás is lehetett volna, de nem éreztem

A doki szerint ebből nem lesz hidegre szülés sem

Csütörtökön ismétlünk.
Azért ha van valami, írok majd veszettül, mert kicsit bízom a hidegfrontban.

Ficánka sem ír már, biztos meggondolta magát 7-ével
Jah, Jucus: Perszetermészetesen indeképpen vállalok!
Másnak is reklámozzam, hogy nyár végétől ismét hadra fogható vagyok és szívesen masszírozok? Szeretem is csinálni, meg ha innen hív valaki, akkor jobban bízom benne, hogy a dedet sem utáljátok majd ki

Ha vihetem, amikor házhoz megyek, az sokkal jobb.
Megyek egekbe emelem a lábam, mert borrrzasztó...