A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

hali,

kicsit eltűntem de bekakált a netünk és most csinálta meg apaKép

neet,
köszi az együttérzéstKép én már NEM akarok egyetemre menni és most pár évig nem is fogok,az tuti,előbb szülök még egyet,aztán még mindig nem ,aztán szülök még egyet,akkor meg már hiába a akarnék,3 mellett meg egy férjjel,tuti bebuknámKép

kriszta,
nekem bálint tavaly junius 3-ai volt és bizony akkor is ilyen rohadt meleg volt és én mikor hazaértünk a H-ból egy ujjatlan body-t adtam rá és kész!!!!!!!!!!!!!!!!és utána sokáig csak ennyi volt rajta, zokni sem!és így is melege volt!
most meg kukira vagyunk vetkőzveKép

ildi,
pasi miatt én is kész vagyokKépés ha szembesülni akarok a helyzettel azt kell mondjam ez csak rosszab leszKéplegalábbis nálunk!

megyek mert felébredt a dedKép
gigi
Vendég

hello csajok

juanita karjaimban piheg szopi után, marcinak szülinapot, moos. jövök szerelni Kép

csóka
ada007

sziasztok!
Adtatok nekem feladatot rendesen...már 2 napja itt ülök a gép előtt, és merengek, vajon álmaitok mit üzenhetnek...??? Kép
Ami most hirtelen eszembe jutott:
Moose!
A háborús álom - véleményem szerint - konfliktusos helyzetekből adódik. Én anyósoddal való viszonyodra gondolok, hiszen manapság ő okozza neked a legtöbb problémát. Le kell ülni, és meg kell vele beszélni a dolgokat, VAGY hagyni kell a francba, és nem rágni magad azon, hogy vajon mit szól, ha nem veszed fel a telefont!!!!

Neet!
A pisilős álmok nekem szintén megvoltak, csak nekem úgy, hogy olyanok voltak a wécék, ahova mindneki belátott, és ezért nem jött össze a pisi. Hát, ahogy Moose is irta, ez bizony összefügghet a terhességgel, amikor ugye többet kell pisilni. A jó öreg tudatalattid nem engedi, hogy az ágyba brunzoljál, ezért nem jön össze a pisilés. Egy idő után ezért szépen felkelsz, és kimész pisilni...

Most megyek, fejtem tovább az álmokat...

Egyébként, 2 napja őrültek háza van itt a meleg miatt, Igi nem alszik, csak nyüszit, ma mondjuk B felment oviba, de nem akart ott maradni, lehet, h holnap nem is akar felmenni...na, akkor én a bicskámba dőlök, és mosolygok nagyokat...Kép
és képzeljétek, 2 hér múlva kezdődik az erkélyfelújitás, 2 hónapig tart, fel lesz állványozva az egész ház, szellőztetni nem lehet majd, mert por és munkásemberek lesznek, zaj lesz reggel 8-tól du. 6-ig. HOGY FOGOK IGY ALTATNI???? MI LESZ VELÜNK??????????????????????????????????????????
Máris mély depresszióba zuhantam...és ha még ez a meleg is marad...kocsiba se tudok ülni, hogy elmenjünk vhova...de hova is mennénk EGÉSZ napra????? Kép Kép Kép JJJJAAAAAAJJJJ!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, mi viszonylag közel lakunk szívesen látunk BenneteketKép
zsebi2004

Dr. Zs, koszonjuk a felhomalyositast. A tiedrol eszembe jutott, hogy ilyet en is almodtam, hogy olyan helyen kell, ahol mindenki lat, de mostanaban tobbszor es nem pocakkal. A haborut meg inkabb hagyom a francba, kepzeld tegnap vett harom ruhat a nyuszinak, ketto okes (polo meg napozo 100% pamut) de a harmadik? polo es sort plussbol, aranyosan nez ki, de szerintem ezt soha nem lehet a gyerekre raadni, hiszen ha polot meg sortot adok ra, akkor a pluss dogmeleg (szerinte nem, van amikor huvos a pluss! hol el ez?), ha meg jo a pluss, akkor meg nem jo a rovidujju+sort Kép

Egyebkentmeg nem normalisok ezek a felujitok! Es a ket honap meg piszoksok, fu! Szerintem minden nap valamelyikunkhoz ugorj at, igy hamar eltelik es nem is lesz olyan unalmas a naponta megszokes. Hozzam melyik napokon jossz? Kép
moosejaw

Moose!
Köszi a bíztatást. Nem akarom elkiabálni, de a gyerőket most is sikerült betennem az ágyába. Kiváncsi vagyok meddig fog aludni, bár nagyon fáradt volt. Nekem is van egy alvásos könyvem. Dr. Gál Éva-dr. Kemény János Aludj velem című könyve. Neked is ez van, vagy egy másik?

Ildi76!
Neked is köszi az építő szavakat. Igen Lillus is cumizik, de az még nem elég neki a hosszú alváshoz, ahhoz a mellkasom kellKép

Egyébként egy Chicco babakocsinktól szeretnénk megválni. Közepes méretű, de sportkocsivá is lakítható. Irányára 38000Ft. Ha részletesebben érdekel dobj egy mailt és elküldöm a részkleteket, meg fotót. Ja a pelenkázó táskám is eladom Kép

Zsanci!
Szerintem Manókával alakítsatok egy otthonról menekülők klubbját, akiket a felújítók üldöznek el!Kép

na pusz
beetrix

Moose!
A kutyust múltidőben írtam, szegényke már 6 éve nincs köztünk Kép

Félreinformáltam reggel mindenkit: Oxi csak holnapra van kiírva, most futottunk össze nst-n. Kép

Manó meg szerintem még nem babázik, legalábbis remélem, hogy dobott volna nekem egy sms-t ha mégis Kép

Manóka! attól ne félj, hogy ha fejsz nem fogsz tudni mit adni neki 1,5 óra múlva! Tudod? Minél többet fejsz, annál több termelődik, és a cici nem raktározza a tejet, hanem termeli a szopi hatására. Persze fejni csak akkor érdemes, ha nagyon feszül vagy ilyesmi Kép

Most jön az én gondom: mit jelenthet ha kicsit magasabb a szívhangja a babának? Volt valakinek ilyen nst-n? Olyan 160 körül volt, néha kevesebb, néha több. Balogh doki épp ott volt, azt mondta 180 alatt jó (azt szerencsére nem közelítette meg), meg hogy biztos a nagy meleg miatt van. És vajon ez kapcsolatban lehet az én szívfrekvenciámmal? Mert nem voltam épp nyugodt. Petra is ott volt, folyamatosan azt néztem, hogy nem nyúl-e valami olyanhoz, amihez nem szabad, meghát ideges is voltam kicsit, hisz ez volt az első nst.
Neten utánanéztem, de mindenhol csak az alacsonyabb szívhanggal foglalkoznak, hogy az a gáz, magasabbról egy szó se, bár normálnak mindenhol a 120-160-at írják... Kép Persze ha a dokira hallgatnék most teljesen nyugodt lehetnék, csak én ilyen hülye vagyok, és minden apróságon beparázok... Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok!
Adtatok nekem feladatot rendesen...már 2 napja itt ülök a gép előtt, és merengek, vajon álmaitok mit üzenhetnek...??? Kép
Ami most hirtelen eszembe jutott:
Moose!
A háborús álom - véleményem szerint - konfliktusos helyzetekből adódik. Én anyósoddal való viszonyodra gondolok, hiszen manapság ő okozza neked a legtöbb problémát. Le kell ülni, és meg kell vele beszélni a dolgokat, VAGY hagyni kell a francba, és nem rágni magad azon, hogy vajon mit szól, ha nem veszed fel a telefont!!!!

Neet!
A pisilős álmok nekem szintén megvoltak, csak nekem úgy, hogy olyanok voltak a wécék, ahova mindneki belátott, és ezért nem jött össze a pisi. Hát, ahogy Moose is irta, ez bizony összefügghet a terhességgel, amikor ugye többet kell pisilni. A jó öreg tudatalattid nem engedi, hogy az ágyba brunzoljál, ezért nem jön össze a pisilés. Egy idő után ezért szépen felkelsz, és kimész pisilni...

Most megyek, fejtem tovább az álmokat...

Egyébként, 2 napja őrültek háza van itt a meleg miatt, Igi nem alszik, csak nyüszit, ma mondjuk B felment oviba, de nem akart ott maradni, lehet, h holnap nem is akar felmenni...na, akkor én a bicskámba dőlök, és mosolygok nagyokat...Kép
és képzeljétek, 2 hér múlva kezdődik az erkélyfelújitás, 2 hónapig tart, fel lesz állványozva az egész ház, szellőztetni nem lehet majd, mert por és munkásemberek lesznek, zaj lesz reggel 8-tól du. 6-ig. HOGY FOGOK IGY ALTATNI???? MI LESZ VELÜNK??????????????????????????????????????????
Máris mély depresszióba zuhantam...és ha még ez a meleg is marad...kocsiba se tudok ülni, hogy elmenjünk vhova...de hova is mennénk EGÉSZ napra????? Kép Kép Kép JJJJAAAAAAJJJJ!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok!
bocsi, a hüjjje gép megszivatott és ezért 2x küldtem el...
szorri...
köszönjük a szives látást...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Tudod, h Balogh doki nem ijesztegetne. ha azt mondta, minden okés, akkor az is...Én is csak az alacsonyról tudok irni, B.nek ugyanis az volt...az utsónál...Kép De az sem ment a normál érték alá...csak a normál érték legalján volt...
Szóval, fel a fejjel!!! Kép És biztos a meleg is az oka ennek...nekem is jobban ver ilyenkor a szivem...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci doktornő!

És az én álmom?Levegőben mellúszás?????????????,
Az smafú vagy nincs megfejtésed?!Kép

Panna is keveset alszik tegnap és ma napközben,tuti a meleg miatt.Most belöktem Soma kérésére a Hooligans CD-t és alszik.
SOma meg alig várja,hogy visszamehessen a p....ányi medencébeKép

Bogárka!

Tuti a melegtől ver a pici szíve gyorsabban de ha doki mondta,hogy OK,akkor az is!NO PARA baby!Kép
Jucus
20170114224602

Beetrix,
Alvás ügyben, én is azt vallottam, hogy nem hagyom sírni Brúnót. Tudni kell, hgy az első perctől kezdve betettük az ágyba simogatás és elaludt, tehát nem kellett vele sétálni, babusgatni altatni, ezért azt gondoltam, hogyha lerakom és sír akkor baja van. Hát a fenétKép Ahogy cseperedett rájött, ha beteszem az ágyába és még nem akar aludni és elkezd sírni akkor kiveszem, és ezt ki is használta. Apa ennyire nem lágyszívű és kiderült, hogy kb 3-4 perc sírás sikítás után lefekszik és alszik. És ez csak napközben szokott előfordulni. Most már én is szoktam hagyni sírni, nem mondom, hogy jó érzés, de tudom, hogy csak rosszabb ha kiveszem, viszont ha tovább tart mint 5 perc akkor megyünk és megnézzük, hogy mi a helyzet és annak függvényében eldől, hogy mi is legyen.
Nem könnyű okosnak lenniKép, de biztos sikerül az ágyba szoktatniKép
zsebi2004

Zsanci, Jucus!
Köszönöm a megnyugtató sorokat! Kép

Fic, Manó!
Holnap torna? Vagy ebben a melegben kihagyjátok? A forróság engem is visszatart, csak azért mennék szívesen, mert lehet, hogy ez lesz az utsó. Jövőhéten Petrát viszem egészségesrendelésre kedd délelőtt, utána meg már lehet, hogy nem megyek...
Ha megyek viszem a bodzaszörit, bár még nem tudom, hogy sikerült Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bár most nézem a metnetet, holnap egész tűrhető idő lesz Kép Akkor megyünk! csak ne legyen vihar...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ójaj, Ildi! Hát akkor teljesen félreértettél. Én azt akartam mondani, hogy a pasik nagy része nem tartja disznóólnak azt, amit mi már igen, és nem akaratlagosan, de ők nem veszik észre, hogy nincs rend, mert nekik az úgy oké. De emiatt ne keseredj el kérlek, inkább visszaszívok mindent! Nálunk egyébként más a helyzet, a párom nagyon-nagyon faxnis, tehát szinte többet takarít, mint én, és közben csesztet engem. Na szóval, kérlek inkább nehogy sírj, se amiatt, amit írtam, se amiatt, amit most érzel, mert úgyis meg fog változni. És gondolj inkább a kis Timcsire, hogy milyen édes, és hogy mennyire szüksége van a mamijának a jókedvére!!!

ancsipancsi

Bogárka!

Szerintem se aggódj! Egész biztos a meleg miatt, meg, hogy nyugtalanabb voltál, azért lehetett magasabb a szívhang! Mi más miatt?

Köszi Lányok a tanácsokat!

Akkor inkább megpróbálok nem filózni a párom házitündér voltán!

Jucus!

Hát a freemail továbbra sem megy! Legalábbis nálam! Úgyhogy akkor leírom itt!

Ha esetleg párod még nem volt Habtapiért, hozna mégis nekünk 2 csomaggal olyan lemosható "Kisün" típusút? Bocs, hogy itt vacilálok össze meg vissza! Ha már volt a párod, akkor sincs semmi gond! Köszönöm!

Nem akarom elkiabálni, de egész jól vagyok! Igaz még nem rohangálok, de a botot már eldobtam!Kép
Csütörtökön már ki is próbálhatom magam, mehetek Újpestre vérvételre, ugyanis elkeverték a múlt heti véremet! Olyan mintha nem is lettem volna ott!Kép

Ildi
ildi76

Ancsi!

Aranyos vagy! Köszi! Megpróbálom megfogadni!Kép

Ildi
ildi76

Ildi!
Neked is köszi!!! Kép Igen, én is ezzel nyugtatom magam, hogy mi más miatt, hisz mindenféle gond, inkább alacsonyabb szívveréssel társul... Szóval nem parázom, babácska mocorog ezerrel, akkor meg biztos jól van! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!

nekem megy a freemailom és válaszoltam is neked már!Ha még nem ment el ma István a Brendonba(nem tudható nála,gondol egyet és megindul shoppingolniKép) akkor természetesen hoz neked is!

Jucus
20170114224602

freemail most nálunk sem megy!

Ildi! képzeld, hogy én olyan családban nőttem fel, ahol férfiuralom volt, apám nem csinált otthon semmit (és ez még most sem múltidő Kép, az volt, hogy ő melózik máshol sokat, stb., tehát tök természetes volt, hogy otthon semmit nem csinál. Nem tudom az én pasimat hogy nevelték, ráadásul egyke volt, de igen házias. Sztem megfogtam az Isten lábát. (a disznó haverjai papucsnak tartanák emiatt, pedig a papucsság nem itt kezdődik, mert a kalapot továbbra is ő viseli és el is várom.)
Apukám (plusz bárki a családból) csak les, hogy micsoda férjem van Kép . Szerencsére a vasalásban nem ilyen igényes, mert utálom csinálni Kép Kép Kép

És akartam írni mélt neked, hogy még egyszer bocsot kérjek, ha csak olaj voltam a tűzre, de nem volt szándékos, de nem megy ez a tetvarek Freemail. Az első, hogy meggyógyuljon a becsípődésed, elmúljon ez a csúnyaszép idő, és akkor te is szebben látod majd a dolgokat!!!

ancsipancsi

Lányok!
SOS!!!
Mindkét kezemre kifolyt a pillanatragasztó, és nem jön le...a körömöm is hozzáragadta bőrömhöz, Igi meg állandóan rágja a kezem....Kép
MIT CSINÁLJAK????
Mivel lehet lemosni????
Mindjárt sirok...

zsanci, a szerencsétlen

Kép

ZsanciKép
zsancikant

úristen, ZSANCI!!! sajnos nem lehet lemosni, csak levagdosni a sérült bőrt nagyon vékonyan!!!! én ilyenkor körömcsipesszel szoktam lecsipkedni a ragasztó által tönkre tett bőrt!!! szerintem nincs oldószere, vagy ha igen, az széjjel oldja a bőrödet is.

ezért utálok én pillragasztani, mert mindig tönkre teszi a kezemet.

ancsipancsi

de befolyt a körmöm alá is...Kép ott nem tudom lekaparni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
Aceton van otthon? próbáld azzal,nálunk volt már egyszer a családban ilyen baleset - csak sokkal rosszabb helyen - és úgy emlékszünk, hogy a kórházban acetonnal próbálkoztak.
zsebi2004

Zsanci!

A használati útmutató szerint langyos vízbe kell áztatni a beragasztózott testrészt! Persze beletellik egy időbe, de próbáld meg!

Én az acetontól félnék, hátha a két vegyszer reakcióba lép vagy valami!

Remélem nem lesz gond!

Ildi
ildi76

Zsanci, en azonnal elrohannek orvoshoz mert netom mit lehet csinalni meg be lennek tojva marhaul! Nem mintha tudnam, hogy ilyenkor melyik dokihoz kell menni Kép Igerd meg, hogy tobbet nem ragasztozol es hogy nem hozod el, amikor atjossz Kép

Beetrix, nekem a "szulok iskolaja" sorozatbol van meg "az alvas" (szerzo: Siobhan Stierling, kiado: alexandra). Csak atfutottam, es altalaban a sajat fejem utan megyek, szal nem tudom, hogy mennyire jo Kép ugyanebbol a sorozatbol "az elso etelek" c. konyv viszont nagyon pocsek szerintem

Voltam plusban, de nem lattam azt a biztonsagi ajtoracsot. Azert meg megprobalom masikban is.
moosejaw

Neet!

Én is csak pelusban, zokni nélkül textillel betakarva altatom.
Azt hittem ezt én találtam ki, de most jövök rá, hogy tőled olvastam az ötletet.Kép
Nekünk nagyon bejött.
Meg az is, hogy a reggeli ébredés után is volt egy pancsi, mert nálunk a galérián 3x olyan meleg van mint lent, és nagyon melege volt, még pelusban is.

Bogárka!

Remélem nem én.Kép

Kaka téma:
Mióta hazajöttünk a H-ból, mindennap, minden pelenkázásnál volt széklet.
Tegnap reggel viszont döbbenten tapasztaltam, hogy egész éjszaka nem csinált semmit, és csak estére lett széklet.
A mai nap is nagyon gyenge.
Nem gondoltam, hogy egyik pillanatról a másikra "megszűnik".
Én azt hittem, hogy majd szépen fokozatosan lesz egyre kevesebb.
Nyugtassatok meg, hogy ez normális.

Egyébként a pocakfájás nagyon brutál.
2 napja minden elhatározásom ellenére elő kellett vennem a cumit.
Már annyira fájt a poci, hiába adtam a homeo bogyókat is, hogy sírás közben nem vett levegőt.
Ezt egymás után többször is eljátszotta.
Csak a cicivel tudtam megnyugtatni.
De így belekerültünk egy ördögi körbe, mert 20 percenként szopizni akart, ráevett a félig megemésztett kajára, és még jobban fájt a pocója, még keservesebben sírt, még szopit akart....
A lényeg, hogy borzasztóan sajnáltam, mire a Laci azt mondta, hogy ennyit az elveinkről, ő nem fogja hallgatni, hogy ennyire szenved a bébike.
Odadtuk neki a cumit, erre én borultam ki teljesen.
A fél éjszakát átbőgtem, hogy most becsapom a kicsit, mert ő várja, hogy abból majd jön valami, de nem fog.
Ezzel együtt átátltunk a 3 óránkénti szopira, és úgy veszem észre ez egy kicsit enyhít a dolgon. Talán addigra már megemésztődik a kaja, és azért nem fáj neki annyira a pocak.
Írtátok, hogy vannak valamilyen cseppek is amik jók a pocakfájásra.
Mik azok?

Kép
Kép
pipocska

Ada!

Mi az a szélcső?
És hol lehet olyat szerezni?

Hasfájás nekünk is össze-vissza jön.
Az éjszakaiak a legdurvábbak. Mármint Marcinak.

Lindi!

Kezdek veled azonosulni.
Van, hogy én is este jutok el odáig, hogy fogatmossak.

Zsanci!

Egyszer nekem is összeragadt két ujjam, és sajnos csak úgy jött szét, hogy az egyikről letépődött a bőr.Kép

Kép
Kép
pipocska

Apa vegre berendezte a masodik piknik kepeit is ugy, mint az elozoeket. Beetrix, Johanna, meg mindig nem akartok feliratozni? En megcsinalom szivesen, es akit nem tudok, oda valami sorszamot irok, ti meg megsugjatok, jo igy?

Pipocs, ez a hasfajas borzaszto dolog. Ma rajottem, hogy lehet, hogy a 10hosomnak is meg mindig van, mert a napokban ujra kezdte a keserves sirast, amikor a szelek jonnek, nagyon szornyu. Szegeny manokak Kép
moosejaw

Sziasztok,

Ildi: bár már megnyugodtál réges régen remélem, de ne aggódj, szerintem ez gyári hiba a pasiknál. Az én kedvesem nagyon édes, kedves, házias stb, de remekül el tudja nézni napokig a szennyest, a földredobott ruhákat és társait. MIndig mondja hogy pihenjek, de azért elvárja valamennyire, hgoy legyen kaja és hogy rend legyen itthon. És amikor én is mondom, hogy tiszta kosz és rendetlenség a lakás, akkor néz rám, mint aki egy másik bolygón élne és nem érti, hgoy miről beszélek. Szerintem mi is éhen fogunk járni és porcicaszőnyegen fogunk járni, ha én valamiért kiesenék. Mondtam is neki, hogy ne legyen nagy kosz, mire hazajövök, mert képes leszek még akár gátsebbel is nekiállni takarítani. Szóval szerintem ez génhiba tuti... vagy nálunk vagy náluk, de valahol hiba csúszott a vonalba.... de ettől függetlenül állítom, hogy a világ legjobb apáikkal van dolgunk neked is nekem és a többieknek is. :-))

Zsanci: remélem már megoldódott a pillanatragasztó téma is. Én azt hiszem egyszer körömlakk lemosóval próbálkoztam de már nem emléxem az eredményre. Sajna nem tudok okos lenni....

CTG jósló fájásokat mutatott, szerintetek abból mikor lesz gyerek vagy valami hasonló? Remélem még bírja egy kicsit, de egy pár nap múlva már akár jöhet is. Csak a dokimból kéne kinyernem a leleteket.... a baba feje teljesen beékelődött, fura érzés ott lent érzeni a fejecskét, de hát ez jó, úgy látszik keresi a fényt az alagút végén. A méhszájam jó kemény, bár nyitva van egy ujjnyira, de hát ez már régi történet....

Manó, Fic,Bogárka,Oxi és az egyben lévők: hogy bírjátok?

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci!
Nem emlékszem a nevedre vagy nem is hallottam még, de nekem mindig Zsanett maradsz, a nicked is az (olyasmi) meg illik is rád, sztem. Ezáltal én kívánok most neked boldog névnap, de ha pl Anita vagy, mint én, akkor majd másodikán kívánok. Kép CSeppet jelzés értékü ez itt most... Kép

Pill.ragasztó: így jár, aki zugszipuzó... de komolyan: én is dokihoz rohannék, ha tudnék (gyerekmegörzés, stb), páromnak legutóbb a PURhab ragadt oda, de nagyon, és feketévé vált, és lekaparhatatlan volt, gondolom,ez még durvább, ha a köröm alá is bement. Jajj, doki, mást nem tudok írni.

Többiek: már látom, ahogy reklamáltok a bótokban: olyan kisünféle habtapi mér nincs? Kisünöset akarunk, talán inkább kérünk...Kép

Johanna!
34-41.hétig jóslózott a ded odabentröl. Ha ezzel mondok valamit. Kép

Pipocs!
NYUGTATLAK, itt volt olyan, hogy 12 azaz tizenkettö napig NEM volt KAKI!!! Elvileg 10 nap a határ, addig nem gond. Utána dokibácsi ajánlott. Nekünk pont akkor lett koszospelus, amikor indultunk volna a dokihoz. Kép Mondhatni, besz..tunk. Kép
A google-ben találsz egy csomó mindent, ha beírod, hogy csecsemö széklete vagy valami ilyesmi, engem az nyugtatott meg, meg Eszter maga, mert semmi jele nem volt, h baja lenne.

Örökérvényü igazság: csak anyatejes babánál az egy nap 10 vagy 10 nap 1 kaka is normális.

Galéria rulez, lejöttem, hogy fú de jó hüvös van itt lent... itt volt 28 fok... el lehet képzelni, mi van fönt....

Vizespelussal homlok, tappancssimogatás rulez. (Csak ne túl hideggel)
neet
neet

Jucus!
SZtem te úszol a boldogságban, erre utal az álmod! 2 ilyen tünemény gyerköccel érthetö is!
Férjem szerint egy gyereknél csak egyvalami jobb: a két gyerek.Kép
neet
neet

Pipocs: Én is igazat adok Bogárkának! Sajnos az érzékenységi fokom nekem is elállítódott, és ha valaki irritál, főleg, ha tudom, hogy pocakos, akkor nem bántom, inkább visszahúzódom.

Bogárka, Manoka: Csak holnap szülök elvileg. Kép

Moose: Anyum mégis holnap érkezik, nem kínoztam ma, hogy vonatozzon Kép Szegény nem mert szólni, én meg felhívtam tegnap este és jól leszidtam, mert az egy dolog, hogy én teljesen elhülyülök, de neki nem kellene Kép

Bogárka: Nekem is magasabb volt a szívhang csütörtökön, és azt mondta az én dokim is, hogy a meleg, meg a stressz (nyilván Petra miatt)

Johanna: Én nehezen bírom, de csak vége lesz Kép

Voltunk ma anyósnál... Nem kellett volna. Felugrottunk valamiért, mire anyósom avval kezdte, hogy szia duci, és avval fejezte be, hogy jól meghíztam... Zabos vagyok... Kép
Megnézte a bokámat, és azt mondta, hogy zártabb cipőt kellene felvennem, ez nem fogja a bokám Kép Könyörgöm, de hisz nem megy rá fel semmi, annyira fel van vizesedve Kép Már nem is szóltam, mert minek?
Persze a fejem is szét akar durranni, érzi a hideget...

Jah, mai vizsgálat: UH rendben. NST is rendben. 1 db valami volt, ami akár fájás is lehetett volna, de nem éreztem Kép A doki szerint ebből nem lesz hidegre szülés sem Kép Csütörtökön ismétlünk.
Azért ha van valami, írok majd veszettül, mert kicsit bízom a hidegfrontban. Kép Ficánka sem ír már, biztos meggondolta magát 7-ével Kép

Jah, Jucus: Perszetermészetesen indeképpen vállalok!

Másnak is reklámozzam, hogy nyár végétől ismét hadra fogható vagyok és szívesen masszírozok? Szeretem is csinálni, meg ha innen hív valaki, akkor jobban bízom benne, hogy a dedet sem utáljátok majd ki Kép Ha vihetem, amikor házhoz megyek, az sokkal jobb. Kép

Megyek egekbe emelem a lábam, mert borrrzasztó... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!
Nem szabadultok meg tőlem ám ilyen könnyen Kép, csak előbb vendégeskedtünk, aztán meg elég sz.rul voltam egyrészt a forróság másrészt a fájdogálás miatt. Most épp kicsit jobb, úgyhogy gyorsan írok Nektek! Most olvasom, hogy Oxi mit írt, DEHOGY GONDOLTAM MEG MAGAM, én teljesen komolyan gondoltam a hetedikét, de mostmár az sem baj, ha előbb, mert összeszereltük az ágyat, megcsináltuk a polcokat, itt a pelenkázó is, már csak vasalni kell, azt meg anyukám is megcsinálja szívesen. Úgyhogy jöhet a hidegfront ... kismuki már kint is megállja a helyét, és legalább nem kell tovább szorongania. Tényleg nehéz ez a vége, de tök jó a kedvem, optimistán várom továbbra is a NAGY NAPOT!
Bogárka, Manó, Pocak: ha jól leszek, megyek tornázni, de most ezt ne vegyétek 100%-ra!
Mindenkinek csodaszép napokat kívánok, élvezzétek a jóidőt, nevessetek sokat és egyetek mindenféle finomságokat! Kép
fic.
ficánka

Húúúúúúú Oxi, akkor majd jöttök hozzánk masszírpartira nyár végén? De jóóóóóóóó.
Mert én hívlak és dedet nem utálom, esküszöm becsszó.

Pipocs: szélcső egy gumicső, gyogyótárban kapható, amelynek a vékonyabb végét kicsided fenekébe bedugod (persze bekrémezve) ha nagyon tekereg, mert bántják a szelek és akkor jön a kakker, de veszettül...meg a légzuhany......engem tegnapelőtt jelentem orrbafingott a kishölgy, amúgy nőiesen...
Amúgy mi Infacolt használunk és segít a hasfájáson, ez tutter.....azóta van puki, meg kaki is napi több...és az esték is
lightosa(bba)k.

Neet: Anitaaaaaaaaaaa???????? Hát ezt a nevet nem tudnám hozzád kapcsolni....nekem Neet maradsz.

Ma voltunk védőnéninél, 3400 grammal született LizziHanna, 3250-nel jöttünk haza 8 napja és ma 13 naposan 3450 grammos a kőc....ez jó, nem? Védőnéni szerint okés.

Na, megyek szopi-fürcsi körre...
Ja, és megyek a mókusok elé, mert ma mekdonálcosat ettem vacsira....

Csóka, Ada
ada007

sziasztok!
köszi a tanácsokat, már kezd lekopni...jó sok kaparás, és türelem...Kép

Egyébként most jutott eszembe, h én is álmodtam ma éjjel, de annyira durva, hogy itt nem fogom leirni...Freud bácsi szemlesütve fordulna el, ha elmesélném neki...

Kisfiam a hétvégén felfedezte a hüvelyk ujját...olyan édesen cumázza, hogy csak na...

hogy birtátok a meleget??? in igy: Kép Bigi pedig 4 órát aludt ma egyfolytában, asszem kipihente a hétvégét...Kép Mi hétvégén sokkal jobban elfáradunk, mint hét közben...ti???

Jucus!
kit nem komázol odaát??? mert a leirás akár rám is illik...Kép

Lindi!
Merrre???

Votiv!
Merre???

Manó!
Merre???

Na, többet nem kérdezek, indulok a mókusok elé...

zs.
Neet!
Köszi a köszöntést, bár engem Zsánának hivnak, és hivatalosan nincs is névnapom, a család még régen márc. 31-én ülte, én áttettem május 24-re, de nem jelent semmit, ma már senki nem foglalkozik vele...Kép
családomtól (apu, anyu, tesók, pl. semmit nem kaptam a 30-ik szülinapomra sem...Kép)
zs. a füles

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!

Az OK,hogy úszom a boldogságban ,na de a dedek?EZt még fiatal koromban álmodtam mindig.

Zsancinak biztos összeragadt az ujja a billentyűzettel mert ír délutá óta.Pedig én tudom a megoldást:várakozni és magától lejön a pill.ragasztó.Persze némi bőrrel vegyítve.Én átlag hetente ragasztom össze magam.Kép

OXI!

Köszi,köszi, előre is!VikiRéka is jön majd hozzánk,RULEZ!

Jucus
20170114224602

SZóval mert nem ír délután óta Zsanci-Ezt az előbb bénán írtamKép

Jucus
20170114224602

Na legalább nem csak én mondtam a körömlakklemosó/aceton dolgot.
Egyébként apa nyomta bele véletlenül a szemébe............ irány a kórház, de nem tudtak vele mit kezdeni csak körbe röhögtékKép a végén nem tudtak már mit kipróbálni így maradt az aceton.

Oxigén én bejelentkezem jó előre masszírozásra, baba jöhet majd Brúnó pesztráljaKép
zsebi2004

Zsanci!

Nem utálom csak akárhányszor átolvastam akkor az volt,hogy az én(mármint ö)milyen csinos,csípönadrág stb...és az ö kislánya ,aki ma névnapos,mennyire nyugodt és fejlett és osztotta az észt a többieknek.Lehet,hogy csak nekem jött le így vagy át(alá Pély Barna)de valahogy nem kívánkozom vissza.Meg ugye most már Te is itt vagy...!

Votivról valami hír?
Ismerem ám a hosszú ö-t csak a gépem nem akarja mostanában
Jucus
20170114224602

Johanna,
Az hogy a CTG mit mutat nem mindíg vehető készpénznek. Nekem is volt olyan amikor azt mondta a szülésznő, hogy szerinte még aznap találkozunk, de másnap biztos, de semmi nem lett belőle, Brúnó bennt akart maradni.
zsebi2004

Köszi Lányok, amiket írtatok! Akkor megpróbálok kicsit enyébb lenni apa felé és nem üvöltöm le a haját mindenért!Kép

Zsanci!

Hogy-hogy nem kaptál semmit szülinapodra? Nem névnapot akartál írni? Ez komoly? Miért? Vagy nálatok nem szokás az ajándékozás?

Jucus!

Köszi! Akkor várom a Habtapi infót!

Oxi!

Én nagyon hátfájós vagyok! Esetleg elküldenéd a számodat is mélben? Meg az is érdekelne, hogy mennyi maniért vállalod majd! Szerintem már meg is lesz a vendégköröd innen a Babanetről!

Votiv tényleg régen írt már!

Ildi
ildi76

Nem csak Zsanci nem szokott kapni ajándékot a családjától Kép És ez nálunk nem szokás kérdése, de ez egy hosszú, bonyolult történet.
Persze nem apára gondolokKép
zsebi2004

Sziasztok!
Ket ded mellett kb. 1 hete nem ultem gepnel...ma beneztem es OXI DRUKK!!!!! Kép Es nyar vegen en is benevezek egy masszazsra! Nem gond ,hogy ilyen allati messze vagyunk?!!?? Kép
Megyek visszaolvasni..
Norka
norkini

Jucus!
Most már tudom...Kép én maradok, jó? Kép
Egyébként az álmod nekem is ilyesmit juttat eszembe...vagy, hogy nagyon bizonytalan vagy??? Kép

Egyébként imádom a Csernus Imrét!!! Ti???? Kép

Oxi!
Khmmm...én is bejelentkezhetek??? Egyébként hogy tudsz masszirozni, ha nincs olyan ágy? Mert nekünk csak futon ágyunk van, ami kb. 5 cm-re van a földtől...
Ildi!
Nem, nem irtam el, sajnos...ennyire vagyunk fontosak egymásnak...Kép Az anyukám még nem is látta az Igit, pedig már 3 hónapos...kicsit bonyolult a család...Kép
Neet!
Holnap nem lesz ER---Kép
Zsebi!
Szomorú, h nem én vagyok egyedül...a 3-ból 2 tesóm küldött egy sms-t a 30. szülinapomra...eléggé lehangoló...de már próbálok nem bele gondolni, mert csak nagyon szomorú leszek. Inkább lenyomom vhova a tudatalattiba...Kép
Zsanci Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ildi: Mail ment!

Norka: Miért a drukk? Kép Nem megyek sehová, holnap takarítani akarok, ha nem lesz olyan nagymeleg végre Kép Meg jön az asztalos, mint mondottam volt, meg kell várnom, mert már nincs itthon a párom, hogy helyettesítsen Kép

Ada, Jucus, Zsebi, Norka, Zsanci: OK, OK, ahogy beállt a napirend, egyeztetünk Kép Senki nincs messze, aki Bp területén lakik, max én lakok messze, de mindig házhoz jártam, mert mindenkinek kényelmesebb.Van masszőrágyam, ami cipelhető. Csak heyl kell neki Kép Na most már nem reklámozom magam tovább, majd szólok, ha aktuális.
Jah: Szoptatós mamiknak nem lehet mindent masszírozni (meg pocakosoknak sem minent), erre azért készüljetek!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Én is, én is! Esetleg összekötheted majd a túrát Norkáékkal, és akkor meg is van az egésznapi program Kép
Kösz Neked is, hogy megnyugtattál magas szívfrek. ügyben, ha már két doki is ezt mondja, akkor tuti nem lehet gond!

Pipocska!
Jaj, dehogyis Te! Hogy is gondolhatsz ilyet! KépMondom, hogy ne vedd személyes sértésnek, oké!? Az a valaki elég okoskodó volt, osztotta az észt, pedig szemtelenül fiatal volt, első (véletlen) babával, és az okoskodásai között rengeteg baromság volt. Na, én ahelyett, hogy vitába szálltam volna vele, inkább elballagtam onnan... ennyi.

Manóóóó!
Hova tűntél? Holnap torna? Petra azóta is emlegeti, mindig el kell neki mesélni, hogy mit csináltunk ott, és mikor mondom, hogy a mami, meg a nénik ültek a nagy labdákon, akkor mindig hozzáteszi: "Gabi is". Kép
Még majd benézek, hátha bejelentkezel!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci: Ne szomorkodj! Mi szeretünk, és köszöntöttünk Kép Fogadj el minket második pótcsaládodnak Kép (Valahonnan nekem is ismerős a helyzet)

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi!

Freemailed ezek szerint még nem megy.Megírtam,hogy mire felhívtam Istvánt már megjárta a Brendont.De ha megyünk arra akkor majd rádcsörgök(ja nincs is meg a számod),hogy kell-e még?OK?
Panna lemászik(kúszik) 3 adagról is.És forgolódik hasról hátra és vissza is vágja magát hasra néha.

Na megyek nézek egy kis Bulák Szandit.Győzike már meg volt ma este.KépEgyre jobban bírom ezt a családot,de komolyanKép
Ja és a Bagi-Nacsa jól kifigurázta a Csernus doktort.

Jucus
20170114224602

Zsanci akkor ezt majd egyszer kibeszéljük......
Nekem már egész jól működik a nem gondolok a családomra, így csak évente 1-2x bőgök, ilyenkor cd-be, zene bömböl így elnyomja az én bömbölésemet és szipogásomatKép majd egy kis tánc és túlvagyok a dolgon.
Na ma is kibeszéltem a problémámat így nincs teher rajtam, mehetek aludniKép
zsebi2004

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: