A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kuldok egy kepetKép
Most igy alszunk,kozben meg "levegozunk" nyitott ablaknalKép

Egyebkent kisse depis vagyok,azert nem irogatok annyit,mert a merleg szerint Akos sulya stagnal,3400g,egy hete ennyivel hoztuk hazaKépKép
Viszont van napi 4-5 pisis,min 1 kakis pelus,es nagyon nyugodt,kiegyensulyozott Akos,-szoval nem ertem,de kezdek kiakadni...

Kép

11napos Akos es En

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Recca!

Köszi az együttérzést! Egyébként van, hogy röhögőgörcsöt kapok a bénázásomtól! Ma ez már 2x előfordult!

Kriszta!

Nem tudom milyen az idő nálatok! Nincs egy hőmérőtök? Nézd meg a tarkóját meg a buksiját, ha izzad, akkor biztos melege van!

A könyvek szerint akkor elegendő a tejci a babónak, ha:

-egészségesnek látszik
-napi 4 órát ébren van és aktív
-napi kb. 6 pisis pelus
-a széklet laza, sárgás
-súlygyarapodás tap.-ható
-és műk. a tejleadó reflex: a tej csöpög az éppen nem szoptató mellből.

Esetleg védőnénit kérdezd meg, ha aggódsz!
Egyébként édi Ákos!Kép
ildi76

Zsebi, csak a koltekezos resz miatt... de szerintem meglesz, csak max 1-2 honap mulva. Plane, ha Bruni is igy imadja, biztos hogy a nyuszim is odalesz erte, ugyhogy legkesobb szulinapjara beszerzem.

Johanna, szep gondolat, hogy csak anyatejet kapjon a baba, de ha csak a negyedik napon indul be a tejci es ilyen dogmeleg van, akkor nehogyma' kiszaradjon szerencsetlen! masreszt mikor orakig a cicin log es mar tok ideges, mert meg nem jon semmi es mar elengedi, razza a fejet meg kezzel-labbal kapalodzik es keservesen sir, szerintem akkor inkabb kapjon kajat, minthogy meg ket napig varjon a tejre, szerintem ez szornyu kinzas! remelem, ilyenkor szo nelkul adnak a gyerkocnek valamit es nem erdekli oket, mit akar az anyaja... nem lesz attol semmi baja, ha nem ehezik napokig. es te sem leszel ettol rosszabb anya (valtozo, kinek hanyadik nap indul be a tej). Sot. Uff, beszeltem.

Kriszta ugye nem plussrugiban van az a helyes srac? hanem vmi vekonyabbban (nyelveszek, ezt tenyleg igy 3b-vel kell irni?)

Apa, Nyuszi es Macska forma1et neztek. Macska mar bealudt, Nyul most probal, mar csak Apa nezi. Micsoda kitartas! Kép

mindenkitkiosztomoose
moosejaw

Bogárka, Oxi!

Én is vagyok itt is, ott is.
Sajnálom, hogy így gondoljátok.

Johanna!
??? Téged pedig abszolút nem értelek.
/Persze lehet, hogy én maradtam le valamiről. Picurkó sok időmet köti le.Kép/

Kép
Kép
pipocska

Oxi, aranyos vagy. En is azon aggodtam, hogy nehogy elkapjuk apatol es sikerult is meguszni. Lehet, hogy tenyleg csak gyomorrontasa volt? Vagy csak "pikniket megfuritisze" Kép
moosejaw

Ildi: Ha Lidocaint kaptál lumbágóra, azt ha jól tudom, most is lehet! Menjetek be a kórházba, ha tudtok, megmondják, nehogy be is gyulladjon a becsípődés, vagy letapadjon, mert akkor sokkal rosszabb lesz!

KépKép
oxigen
Györköny

Kriszta:
HannaManna eyg szál ujjatlan rugiban alszik, takaró nélkül és sztem így is melege van a lelkemnek! És a lakásunk most éppen árnyékos...
Vetkőztesd le Ákost szerintem!!!!!

Képzeljétek, 2 órás etetés után 1,5 órával visszakéredzkedett cicire Bogyeszkám...de csak párat siívott és ealélt...ilyet még soha nem csinált, de gondolom ebben a dögmelegben szomjúhozott Kép
ada007

Oxi!

Úgy emlékszem valami szteroidosat kaptam, azt most biztos nem lehetne, de nem is vágyom nagyon az injekcióra!

Ada!

Timi is ma egész nap 2, 2 és fél óránként eszik és keveseket, annak ellenére, hogy adok neki vizet! Biztos a meleg miatt!
ildi76

Láttátok már? Most találtam: http://www.otlettar.try.hu/

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi: Azt tényleg nem kellene, de helyi fájdalomcsillapítót kaphatsz. Nekem is azt adtak, bár én nem szoptattam, de a pocakosoknak sem lehet szteroidot. Legalább annyi segítség volt, hogy tudtam mozogni.
Állítólag a B1 is hatásos.

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Én most szoptatok ám!csajom nem sokat aludt ma és a cicin semmi perc alatt bealudt.

Kriszta!

vetköztesd le Ákost,szerintem hosszúujjú bodyt elfelejtheted ilyen melegben hiába még csak 11 naposKép

Oxi!

Nem is most gondoltam,hogy megmasznál csak most jöttem rá,hogy Te tudsz gyógymaszni !

Ildi!

Amit a szakkönyvből idéztél Krisztának az tök jó,csak Panna ezt a részt nem olvasta és a "legalább 4 órát ébren van és aktiv "nálunk nem müködött.Mindig aludt és nem is volt sárga!
Apa megy a héten a Brendonba habtapiért,kérsz?

Johanna,Zsebi!

Azért tudunk ám undokok is lenni,leginkább NEET!KépSZóval a sok Neet fénykép nem ér!

Na megyek unatkozni.

Jucus
20170114224602

Zsanci!

Már nem járok a NL-re.Nem annyira szimpik ott.De lehet,hogy csak rosszkor olvastam bele de egy lány annyira fényezi a babáját és a saját gyermeknevelési módszereit,hogy a hajam ketté állt tőle.Öreg vagyok én már !

Jucus
20170114224602

Oxi!

Köszönöm a tanácsokat! Azthiszem egy fokkal már jobb a helyzet! Remélem reggelre még többet javulok!

Jucus!

Melyik fajtát szeretnétek venni? Nekem az a fajta kellene, ami Verának van, az a lemosható felületű!
Azt megköszönném, ha párod esetleg meg tudná kérdezni, hogy van-e olyan és mennyi mani! Köszi!

Ildi
ildi76

Jucus!

Bocs! Most látom, hogy pénteken már írtad, hogy 3000,-mani/9db a Brendonban a lemosható Habtapi!
Azthiszem inkább majd én elmegyek nézelődni oda a jövőhéten, úgyis akartam mást is nézni!Azért köszönöm! Rendes vagy!

Ildi
ildi76

Ma kimentünk délután a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban tartott gyereknapra. A program szerint volt babajátszóház.Volt is rengeteg játékkal, Brúnó megtalálta az összes lányjátékot, mint barbie, barbie ház, konyha stb. Mi meg rosszul voltunk ettől a sok giccses gusztustalan játéktól (bocsánat, de ez a véleményünk). Majd megdicsérték, hogy milyen szép kislány, nem ez volt az első esetKép Kép Kép
Pedig szerintem nem is lányos.
zsebi2004

<font color="0000ff">Moose!
"Vékonyabbban" - nem kell 3 b-vel írni. Az a szabály a magyarban, hogy három egyforma mássalhangzó nem követheti egymást, ilyenkor egyszerűen egyet el kell belőle hagyni, tehát vékonyabban vagy baletttáncosnő helyett balettáncosnő. Nem hiába találtad furcsának. Kép Előtört belőlem a tanítónéni. Kép

Proone
13+5</font>

KépKépKépKép
proone

Helló!

Na lehet, hogy most lesze én az első. Kép

Lányok, szerintem ekkora melegben a babára elég egy pelenka, még abban is melege lesz. És takarónak is max egy textilpelus, a bölcsőhalál egyik okozója lehet ha befülled a túlöltöztetéstől meg a vastag takaró alatt.

Én egy ujjatlan body-t rá szoktam adni, mert így megfogni is könnyebb, meg mégse legyen pucéron, de ha semmi nem lenne rajta akkor is izzadna. Persze kivétel ha valakinek tényleg tök jó hűvös a lakása.

ruz
ruzicsky

Moose!
Proone megelözött, éljen az egyszerüsítés elve. Ha valamiért mégis 3 egyforma mássalhangzó jönne (lányok, tud valaki pl-t?) akkor kell kötöjellel, ja, meg ha 6nál több szótag, vagy többszörösen összetett szó, vagy ha... Kép

Jucus!
Nem is vagyok undok. Olyan sokszor. Max.cinikus, de ezt bevállalom, mert ilyen trendi vagyok és van belsö kisugárzásom is, föleg, amikor önmagam adom.

Hülyeséget félretéve:
akárcsak Kisün, én is védönénik réme vagyok: gyerköc zokni nélkül alszik, söt, amíg én is el nem alszom (a kb 10órás etetésig) meg csak egy szál pempörszben van a csaj, és max a maszatolós pelusába burkolózik. Dehát annyira meleg van, le se merem írni, hány fok... de mostmár tényleg veszek szúnyoghálót, és az összes ablak nyitva lesz, nem csak 1-2, mert ez így brutál.

Johanna!
Képeket megtaláltam, köszi!

Medi rulez, bár kissé ereszt még...
neet
neet

Ruz!
Ez egál volt! Kép
neet
neet

Neet

Tényleg, pont egy időben írtunk. Kép

ruz
ruzicsky

Eszti is 6-kor kel? Mert Bendi mostanában 6-kor szokott.

ruz
ruzicsky

Ruz!
A többiek meg alszanak, nem ér!!

Bkrisz!
Súly ne érdekeljen, HA nem csökken, és baba kiegyensúlyozott, van sok peluscsere, stb, amiket már sokan sokhelyen leírtak, szóval ne aggódj, tudja ö, mennyit kell ennie. Én pl most a nagymeleg miatt próbálom sürübben etetni meg teáztatni, gondolod, kell neki? Nem. Ha szomjas, úgysi szól.

Azt tudtátok, hogy a szomjúságot sokkal elöbb megérezzük, mint az éhséget? Most olvastam valahol, hogy ha picit is csökken a folyadékmennyiséged, már érzed, hogy inni kell, míg a kajátlanságot csak késöbb jelzi a szervezet. Szóval ki van ez (is) találva.
neet, a tudósKép
neet

Ruz!
Igen, fél6-6 között. Apát is akkor keltem, úgyhogy együtt ébred a család.

OFF:
Kutyusom ma 2 éves! Happy Birthday Marcipán!!!
(Hogy a személyiségi jogait ne sértsem, csak egy hasonmás képét teszem fel...Kép)

neetKép
neet

Nem alszunk.....
Brúnó is 6-kor ébred általában, kivétel hétvége amikor elvileg aludhatnánk, így tegnap 5-kor ébresztett és nem is akart visszafeküdni...

Még jó, hogy vannak különböző személyiségek mert elég unalmas lenne akkor itt az életKép

Hogy én hova tartozom??, majd kiderül, szerintem nem sokáig tudom titkolni az igazi énemet Kép Kép
zsebi2004

Ja és Marcipánnak boldog szülinapit!!!!!!!! Már a szülinapja alapján is szimpatikus kutyus, de ha várt volna még egy napot.........
zsebi2004

Kosz, hogy megalltatok egy szora tanarnenik Kép

Dogmeleghez meg: most gondban vagyok, mert ugy tunik, a pamutrugi sok ejjelre, tokpiros lett a nyuszi nyakanal, viszont csak bodyan nem merem altatni, mert en sortban faztam hajnalban. Atnezem, milyen ruhak egyuttallasa varhato ma ejjel. Most eppen egy ujjatlan poloban, egy pelusban meg egy zokniban randalirozik.

Kerdesek meg: szerintetek az a biztonsagi ajtoracs, amit most a plusban 3990ert lehet kapni jo? es olyan uvegre ragaszthato biztonsagi foliat hol lehet venni? (allandoan az ajtok uveget utogeti)

Mas kerdes: ha a mosogepbol kijovo viz valami iszonyu szagu, de a ruha nem volt az, amit beraktam, es amikor kiveszem, akkor is tokjo, szal mintha semmi gond nem lenne, tenyleg csak mosas kozben budi, akkor lehet, hogy valahogy beszorult egy zokni abba a muanyag csobe, amin kiomlik a viz? vagy van mas tippetek? es ehhez szerelo kell, vagy en is meg tudom oldani? vagy Ada? Kép vagy nezzem meg a kezikonyvet, troubleshooting chapternel es ne itt offoljak?

Ja, tegnap 3orat setaztam a nyullal, tokjol birta, es imad vasarolni, vettem a kenguruban ket ocso ujjatlan napozot meg harom ujjatlan polot, o meg pottyos labdat Kép pedig volt hihetetlen csalad mintas labda meg bambis is, de neki a pottyos tetszett, ugyhogy mar az izlese is kifejlodott Kép persze vasarlas kozben karban kell tartani (hogy mindent lasson es elerjen es mindenkire vigyorogjon es mindenbe beleszovegeljen) meg a fele visszaut alatt is, mert akkor a babakocsiban mar nyafi van. apa egyaltalan nem birja a vasarlast, de mostmar a nyusziban partneremre akadtam: lelkes, kitarto, jo izlese van es altalaban egyszerre erunk ra Kép Kép
moosejaw

Moose!
Ez nekem kézzel mosásnál tünik fel, vannak olyan ruhák, amelyek a mosószeres vízzel érintkezve tisztán is tökbüdik, az anyagukban vagy a festékben lehet valami, ez tényleg ne aggasszon, mert egyébként, ahogy te is írod, jóillatúak. "Bezzeg a szomszéd kisfiúnak még délután is jóillatú a ruhája, hogy csinálja?" Biztos nem is kisfiú, hanem díszgyerek, aki csak ül a kirakatban.., ja de te nem nézel TV-t, ez meg abban egy übergagyi reklám...

Zsebi!
Ne aggódj, valaki majd úgyis jól rádragaszt valami jelzöt, ami alól a kénsav se mos ki. Kép
neet
neet

Marcipan szemelyisegi jogait mar sertetted korabban, mert lattuk mar a fotojat, es ha nem fizettel a Pityke sorozat kitalalojanak a nevhasznalatert, akkor az o szerzoi jogait is sertetted Kép Bajdovej heppi borszdej tu Marci Kép
moosejaw

Neet, de eddig nem volt ilyen, szal tuti nemnormalis...
moosejaw

met.hu szerint holnap mar sokkal huvosebb lesz
moosejaw

azita szerint meg csak 23ig hül, azt melegszik vissza...

Marci mindenkinek fülönnyalintást küld, aki felköszöntötte (-ti). Kép Nála ez a majdnem legnagyobb elismerés jele.
neet

Nem megy a freemail. Bocsi, ha valaki a válaszomra vár...Kép
neet
neet

<font color="0000ff">OFF! Helyesírás:

Moose! Neetnek igaza van, én rosszul írtam. Kétféle szabály vonatkozik ide.

Kép

PRoone
13+6</font>

KépKépKépKép
proone

neet,
írtam neked!!! elküldöm citromailre is, jó? Kép

Moose,
lövésem sincs a mosógépszagról, nekem még nem volt ilyen, ill. csak akkor, ha elfelejtettem kivenni a ruhát, és fél napig aszalódott bent Kép

Ildi,
KépKép ez rosszabb, mint gondoltam. Főleg pici baba mellett! jaj, remélem, nagyon hamar rendbejössz! Kép
Köszi a vizes ruhás tippet, nagyon bejött, tegnap az egész családot törölgettem Kép

Dóci éjjel egy ujjatlan napozóban aludt, body nélkül, és asszem nagyon jól érezte magát Kép és még zokni sem volt rajta Kép

vera
kisün

ja, és

neet,
boldog szülinapot marcipánnak! Kép

moose,
neked is írtam.
kisün

Neet!
Marcinak nagyon boldogságos szülinapot! Tortát is kap? Az én kutyusom mindig kapott valami kis finomságot Kép

Pipocs!
Ne vedd a szívedre, hogy elpártoltunk a "nyári babák"-ból. Egyszerűen mindenkinek más stílus jön be... engem személy szerint ott eléggé irritált valaki, és ahogy Jucus is írta: öreg vagyok én már ehhez Kép

Johanna!
Ezekszerint pár nap múlva Te is belépsz a "klubba"? Kép A nickedből legalábbis erre következtetek...

Oxi!
Neked nem ma kéne szülnöd? Hajrááá, hajrááá!!! Kép

na megyek, lassan indulunk nst-re

Bogárka (36+3 - mostmár inkább így írom, az utsó hetekben már a napoknak is van jelentősége Kép )

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Koszi Proone, de asszem maskor nem kerdezek ilyet, mert a tobbiek mindkettonket ki fognak vagni a topicrol Kép

Kisun, koszi, de en mar okos, ugyes nagylany vagyok, aki ha a gep elott csucsul, folyamatosan nezi a postafiokjait is, ugyhogy mindig rogton olvasom a leveleket, csak nem mindig tudok rogton valaszolni, szal eleg csak Neetnek irnod, ha meltel Kép

ugyesnagylanymoose
moosejaw

Bogarka, es hova rejtetted a kutyust a piknikek alatt?

Oxi meg varja a mamajat, aki ma erk.
moosejaw

Sziasztok,

ÓÓÓÓÓ, hát Neet megrendelte a képeket, és nagyon jó pííííízt fizetett értük... :-)) úgyhogy lehet legközelebb másnak is rendelni.
Félre a tréfát: nem tudtam túl sokat fényleképezni, mert lemerült a vackom, másrészt pedig nem volt időm, annyi édes baba volt. Szerintem Kókuszdió ikreiről van a legtöbb kép, mert rájuk ügyeltem egy kicsit... na majd legközelebb többet csinálok..

Pipocs: nem maradtál le semmiről szerencsére. De a legjobb az csak egy lehet. Sokat irok a családinetre is, de az ember nem győz egyszerre ennyit.... de ugye ez még nem baj??? Láttam rólatok a képet, Marci édes pofa....

Egész éjjel görcsöltem, azt hittem mingyááááá megszülöm kismanót. De most meg semmi, itt gubbasztok a munkahelyemen és egy fél görcs se jön. Úgy látszik sztahanov lesz a gyerek. A meleg kikészit, de gondolom mindenkit.

Másrészt tök vicces, hogy azt sem tudom milyenek a fájások, mit kell érezni és mit nem stb....

MOst ennyi, mert lassan megyünk CTG-re biztos ami biztos megnézzük mit csinál a kiscsajom.

Oxi: én tartanám szívem szerint a sorrendet... úgyhogy előre engedlek... csak szép sorjában mindent.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Köszönöm az öltöztetős tippeket, most csak ujjatlan vagy rövidujjú rugi van Emmán+zokni, egy pelussal betakarva csak a hasa, és jól elvan. Bár téglaházban lakunk, de pont délelőtt süt ide a nap, és hiába sötétítek, olyan jól felmelegíti a lakást, hogy éjszakára sem tud rendesen lehűlni, így szenvedünk. Talán holnaptól jobb lesz! Csak a védőnő rámszólt a múltkor, hogy kevés ruha van a gyereken, pedig tök nyugisan elvolt, aztán érdekes módon, ahogy ráadtam, amit mondott, egyből elkezdett nyűglődniKép

Kisün!
54cm-rel született, nem tudom mennyit nőtt azóta, de egyelőre még jók rá az 56-os rucik. Szívesen elfogadom kölcsönbe a napozókat, hogyan találkozzunk?

Ada!
Nálunk is volt este sírós periódus, kb. 6-tól 10-11-ig, de valahogy én is éreztem, hogy nem hasfájás. Mostanában viszont kimarad, mert a nagy meleg miatt este f7 körül megyünk le sétálni, és akkor rendszerint bealszik Emma, úgy, hogy ha f9-re a fürdetésre hazaérünk, azt is félálomban csinálja végig, aztán kajál és bealszik újraKép
Õ is gyakrabban és kisebb mennyiségeket eszik, szerintem a meleg miatt, így én most nem is merek fejni, mert félek, hogy ha másfél óra múlva kér megint, akkor nem tudok mit adni neki (cumisüvegből meg nem akarom még).

Oxi!
Megvárod, amíg lehűl az idő, vagy szülsz még ma? Szobatársat tudod, hogy értettem ... Oxiapa teljesen rendben, gondolom ő nem sír éjszakánkéntKép

Hova tűnt Manó27?

Na megyek, szopiidő van. Ja, azt még gyorsan elmesélem, hogy szombat este Emma belekakált a fürdőkádbaKép Tegnap meg éppen a pelust cseréltem rajta, amikor elkezdett rotyogtatni, de olyan mennyiséget, hogy szerintem én sem produkálok annyit, én meg tartottam a lábát a levegőben, alatta meg a félig nyitott pelust, amiből már majdnem kifolyt az anyag, elég húzós helyzet volt, aztán szerencsére abbahagytaKép

m

Kép
Kép
manoka11

Neet!

Én csak azért viccelkedtem mert sok-sok kép született rólad és Johanna mondta,hogy itt nem undokok és összevontam a két dolgot,de nem bántásból!Kérlek ne haragudj rám,te trendi nőszemély!És Marcipánnak Boldog SZülinapot!
NA,lécci,lécci....!!!!!!!

Jucusakiszomorkodik

JA és ma medencepartyt tartok Somának az egyik erkélyenKépa másodikon
20170114224602

Sziasztok!

Egy fokkal jobban vagyok! Anyukám eljött segíteni! De sajnos az bebizonyosodott, hogy ha egy-két napot beteg vagyok valószínűleg éhen halunk és összedől a háztartás! Párom a legnagyobb kupi láttán is képes megkérdezni, hogy mit kell itt összepakolni (és komolyan kérdezi)! /Haját tépő smiley/

Jucus!
Írok mailt!

Johanna!
Jelentkezz majd mi volt CTG-n! Kíváncsi vagyok!

Moose!
Nálam még nem volt ilyen mosásnál, de egy mosógépszerelő talán tud választ adni, mi lehet az oka! Hívj fel egyet!

Neet!
Én azt is hallottam, hogy ha viszont keveset iszunk, akkor a szervezetünk alkalmazkodik ehhez és egyre később és később jelzi a szomjúságot, úgyhogy akkor is inni kell ilyen melegben, ha nem vagyunk szomjasak! Vagy mondjuk egy helyett mindig igyunk két pohár vizet!

Ildi
ildi76

Manoka,
írok mélt. Kép

Moose,
a te lelked kifürkészhetetlen Kép szerintem ha nem írom, akkor úgyis azért reklamálsz, hogy akkor neet-nek mért üzengetek Kép

Ildi,
örülök, hogy jobban és hogy van segítség Kép

vera
kisün

Lányok!

Sajnos (de nem is annyira, mert ez jót jelent) most pár hétig tanuló emberke van mellettem, így hanyagolnom kell a fórumot, vagy legalábbis nem fogom tudni követni az eseményeket, így ha valami fontos van, kérlek titeket, hogy a levlistára is írjátok meg!

Ma megyek terhesgondozásra, meg is beszélem azt, hogy lassan leállok a melóval. A centit is vágom már Kép , úgyhogy haladok az úton.

A kis Pocómanóm éjjel mocorgott nagyon, és a gyomrom irányába kikeményedett valami testrésze Kép , úgyhogy elég fáradt is vagyok.

Ildi! Sajnos vannak ilyen párok, nekem is volt ilyen, sőt! mind ilyen volt, leszámítva a mostanit. Azért reméljük, ha nagy gond van, másképp viselkedne.

ancsipancsi

Jucus!

Megkaptad a mélt? Tényleg rossz a freemail! Ha nem akkor ide bemásolom! Végülis nem titkos!Kép

Ildi
ildi76

Szia Lányok!

Tök jó volt a hétvégénk. Ilyenkor is olvaslak ám benneteket, csak válaszolgatni nem nagyon tudok.(Zo is jelentkezik, hogy akar számítózni).

Szóval szombaton leraboltam a skála piacot és vettem rengeteg zöldfélét. Délután pedig kifejezetten jól esett a bébiúszás. Jelentem jövő héten már a haladó csoportba nyomulunk, de a vizsgázni is csak jövő szombaton fogunk.

Vasárnap pedig a vidéki nagyimnál voltunk és Lilla ismerkedett a kakas, cica, tyúk jelenségekkel. Le volt nyűgözve.Kép

A meleg egyenlőre katasztrófális hatással van a Lillusra. Nagyon nehezen alszik és tele van a popója kiütésekkel.

Nem tudom, hogy meséltem -e, de eddig a gyerők nappal csak a kengurúban, kizárólag rajtam volt hajlandó aludni. Lássuk be ez elrontottuk! Most viszont elhatároztuk, hogy leszoktatjuk erről és az ágyra próbálom szoktatni. Ma volt az első próba. Úgyan még a kezemben aludt el(ne akarjunk egyszerre sokat) és letettem az ágyra és ott aludt még fél órát. Én ezt sikernek könyvelem el, bár tudom hosszú még az út. Egyre nem vagyok hajlandó, hogy lerakjam csukjam rá az ajtót majd ő álomba sírja magát. Mennyek ezért a mókusok elé? Tényleg vannak alvás siker sztorik valaiknél? Nyugtassatok meg!

Én is csak egy pelus +napozó szerkót adok már a gyerekre.

Kissün miko talizunk? Írjál mailt neked miko jó!

Nekem is van egy visszatérő álmom: kerget valaki, de nem látom, csak azt érzem mindjárt megfogja a kezem és aztán felébredek. Ez mit jelent?

Oxi gondolok rád!

Lányok kitartás a mai meleghez.Kép Na megyek lefotózom a régi babakocsinkat, mert el akarom adni. Ha valait érdekel csak kérdezzetek!

Szép napot mindenkinek!
beetrix

Beet!

Mennyiért adod el a babakocsit? És milyen?
Ne aggódj! Lillus hozzá fog szokni az ágyban alváshoz! Jól csináljátok!
Esetleg, ha cumit teszel a szájába? Úgy nem alszik el?
Timit egyébként az nyugtatja meg, ha fog valamit pl. az ágy rácsát elalváskor! De volt, hogy a kiságy mellett feküdtem az ágyon és a kezét fogtam! Ez nagyon megnyugtatja!

Ancsi!
Úgy elkeserített, amit írtál a pasimról! Persze semmi gond, tudom, hogy nem bántásból írtad! KépCsak egyébként is annyit bőgök, meg csalódok mostanában!Kép

Ildi
ildi76

Gyerekek!
Semmit nem értek!! Elvileg egy csomó midnenen meg kellett volna sértödnöm (mindenki kér, h ne tegyem, csak viccelt,), de nem tudom, min.
Én csak ülök itt és hülyeségeket beszélek, és rötyögök a mások HSZ-in. (Már ha viczessek.)

Jucus!
Moose!
Megakimég!
Mi van??

Proone!
Köszi, ilyen részletesen én nem emlékeztem, de legalább felelvenítetted nyelvtani ismereteinket. Kép

Najómostmár leírom a visszatérö álmom, de nem rámkenni, hogy valamipszichopata vagyok!!!
Szóval: nyilvános WC-k vannak álmaimban, rengeteg, és bemegyek és kijövök, és bemegyek a kövibe, de valamiért egyik sem jó, vagy túl magas az ülökéjük (és nem bírok föléguggolni, rá ugye nem ülünk!!),vagy nincs papír, vagy bejön valaki vagy... mindig van valami gáz. Na, várom a fejtegetéseiteket! Kb egy éve álmodom ezekkel. Azaz ezekröl!

Ildi!
Ancsi BIZTOS nem akart megbántani, csak benned is túltengenek a szenzodüne hormonok. (Nyugi, bennem is...) Én inkább nem is írom negatívumot családom tagjairól, mert úgyis máshogy jön le, és mire válaszolnátok, már rég nem aktuális. De ezen most ne sértödjön meg senki, nem lassú a fórumélet, csak pörögnek az érzelmek errefelé. Kép
neet
neet

Mano tuti, hogy babazik! Ki fogad velem egy piros vivijoban? Mert Votiv meg biztos fogott egy felkesz cikket, Istit meg az almapuret es elhuzott valami palmafas strandra... szoval van egy folos piros vivijovam, kinek kell?

Manoka, nem rugi+zokni, hanem body+zokni van
Emman, ugye? Csak elirtad?

Ildi, mar epp akartam kerdezni, hogy ugye van segitseged? de akkor jo

Beetrix, relax, relax! Emlexel, regen az enyem is sokaig csak kezben aludt, es mar nem is tudom, hogy volt, de eloszor delelott aludt a kisagyban, aztan mar delutan is, aztan mar ejjel is. De az is benne volt, hogy mar egyre kenyelmetlenebb neki karban, ahogy no. Most epp arra gyurok, hogy ne kelljen ringatni, hanem elaludjon egyedul az agyikojaban. Olyan eredmenyeim vannak, hogy sokszor mar 5 perc alatt bealszik, meg hogy sokszor (de ez mindig csak este van) elalszik a mi agyunkon velem. Mert o ugy tud elaludni, ha huvelykujja a szajaban, a masik kezevel meg az en kezemet fogja Kép olyan aranyos, mert ha mondjuk jatszunk a foldon es elalmosodik, akkor jon es odabujik hozzam, hogy vegyem fel Kép ja, van egy ilyen gyerkocalvos konyvem, szivesen kolcsonadom
moosejaw

Neet, nem ertem, amit irtal, mostmar biztos, hogy a te keszulekedben van a hiba Kép nezesd meg apaval az amitogepet, ha hazaer. Virtualissloz-ugyben meg varjuk izgalommal Dr. Zsanci bejelentkezeset Kép egyebkent ha egy eve van, akkor biztos a pocak miatt aggodtal jobban pisiugyben, nem? bar lehet, hogy a sloz valami masnak az eltorzitasa, es valojaban nem sloz, ahogy Dr. Bogarka korabban kifejtette Kép

Ildi, nem szomorkodni! lanykara vigyorogni, apara vigyorogni es akkor ok is vissza fognak, tokjolesz Kép pasik meg mind rendetlenek, enyem is, ez van, nem ezert habarodtunk belejuk Kép
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: