Sziasztok!
Köszönöm az öltöztetős tippeket, most csak ujjatlan vagy rövidujjú rugi van Emmán+zokni, egy pelussal betakarva csak a hasa, és jól elvan. Bár téglaházban lakunk, de pont délelőtt süt ide a nap, és hiába sötétítek, olyan jól felmelegíti a lakást, hogy éjszakára sem tud rendesen lehűlni, így szenvedünk. Talán holnaptól jobb lesz! Csak a védőnő rámszólt a múltkor, hogy kevés ruha van a gyereken, pedig tök nyugisan elvolt, aztán érdekes módon, ahogy ráadtam, amit mondott, egyből elkezdett nyűglődni
Kisün!
54cm-rel született, nem tudom mennyit nőtt azóta, de egyelőre még jók rá az 56-os rucik. Szívesen elfogadom kölcsönbe a napozókat, hogyan találkozzunk?
Ada!
Nálunk is volt este sírós periódus, kb. 6-tól 10-11-ig, de valahogy én is éreztem, hogy nem hasfájás. Mostanában viszont kimarad, mert a nagy meleg miatt este f7 körül megyünk le sétálni, és akkor rendszerint bealszik Emma, úgy, hogy ha f9-re a fürdetésre hazaérünk, azt is félálomban csinálja végig, aztán kajál és bealszik újra
Õ is gyakrabban és kisebb mennyiségeket eszik, szerintem a meleg miatt, így én most nem is merek fejni, mert félek, hogy ha másfél óra múlva kér megint, akkor nem tudok mit adni neki (cumisüvegből meg nem akarom még).
Oxi!
Megvárod, amíg lehűl az idő, vagy szülsz még ma? Szobatársat tudod, hogy értettem ... Oxiapa teljesen rendben, gondolom ő nem sír éjszakánként
Hova tűnt Manó27?
Na megyek, szopiidő van. Ja, azt még gyorsan elmesélem, hogy szombat este Emma belekakált a fürdőkádba

Tegnap meg éppen a pelust cseréltem rajta, amikor elkezdett rotyogtatni, de olyan mennyiséget, hogy szerintem én sem produkálok annyit, én meg tartottam a lábát a levegőben, alatta meg a félig nyitott pelust, amiből már majdnem kifolyt az anyag, elég húzós helyzet volt, aztán szerencsére abbahagyta
m