Itten vagyok, visszarídolok!
fic.
2005.05.28 09:46
Milyen könyv szerint és milyen hiba lesz Marcival? Sztem tök jó kiskrapek, úgyhogy én nemishiszemel!
Köv. babócánknál minden trükköt be fogunk vetni, hogy copfos legyen! 
2005.05.28 10:11
Vagy megnézheted a profilomat, hátha ... de nincs jelentősége! Sok tejcsit kívánok!
2005.05.28 10:32
Én is ilyen voltam, sőt papa is
Nem voltam ám pipa!
)

2005.05.28 11:57
Remélem majd Bogárka jól megmagyarázza
2005.05.28 12:34
2005.05.28 13:24
Egesz jo viselte, az autozast is, meg a setazast is. Kb tizre ertunk oda es delre meg haza, szoval nagyon nem volt hosszu, de rajottem, hogy mar delelott is roh*dt meleg van es szornyen tuz a nap, es a turistak mar teljesen elarasztottak a varost, ugyhogy tokmindegy mikor megyunk, ezert legkozelebb delutan fogunk. Bogarka, en is csatlakozom a szornyeteg anyak klubjahoz, akik nem hagyjak aludni a gyereket, mert szegenynek annyi mindent kellett neznie, hogy nem tudott elaludni, csak a kocsiban visszafele, ami tiz perc volt, es itthon meg ket orat mukodott, mire most elaludt, ugyhogy lehet, hogy ma nem ketto, hanem egy alvas lesz csak, szegeny kismano
plane azert, mert mostanaban hogy tobbet kell innia, tobb a pisi is, es ezert reggel sem tud hetig aludni, mert mar otkor annyira zavarja a teli pelus, hogy felebred es a csere utan nem tud/akar konnyen visszaaludni. De a babakocsibol mar megint ki kellett venni es egy csomot kezben cipelni, ugyhogy ha felebred, megyek es megnezem Kisun tatonka hatihordojat a mountexben.
Es lehet, hogy nekem is hatkor kene setaznom, de en nem birok felkelni, ha nyul fennvan, csak rajtunk meg kozottunk ugral az agyban, mikozben mi probalunk meg aludni...
Mondjuk az mar regen volt, valszeg mar nem aktualis. Ma egyebkent megint valami haboru volt es en nem nagyon akartam lovoldozni, ugyhogy kemkednem kellett az allatkertben, a zsirafokhoz voltam beosztva. Imadom a zsirafokat. A pulykaknak olyan farktollaik voltak, mint a pavakakasnak, de nagyon emg voltak tepazva. Vivijovakra nem emlekszem
A sok haboru nagyon gaz? Na jo, tobbet nem szekallak, mar igy is egy csomo loveval jovok a multkori mondatert, ugye? 
2005.05.28 14:17
de tényleg!!! 2005.05.28 14:23
remélem gyorsan kicsípődsz!!!
ha akarod, szívesen kitaposom belőled a szakdolgozatot... tudod, névtelen levelek, telefonok, beszólások fórumon stb. 
szokni kell azt! Nem tudom, neked volt-e ilyen, de amikor szülés után először sétáltam Dócival, olyan éhes lettem, hogy hazajöttem, és befaltam az ebédet
2005.05.28 15:30
Egy szépséghiba van, hogy fél pillanat alatt leszedi magáról.
))2005.05.28 18:50

2005.05.28 19:07
Egész nap a kerti zuhany alatt ültem volna legszívesebben... Most indulok locsolni, egy nap alatt kifeküdtek a növényeim
Elefántra híztak a bokáim... Pocakosok ti hogy bírjátok? Csak én vagyok ennyire hisztis?2005.05.28 19:49
), pedig szigeteltünk mint állat, anno.
Én a te korodban még azt se tudtam, beadom-e valaha a lapom valaha, (föisk: 24-27), azt 28kor eszembe jutott, ugyanmá' egészítsem ki egyetemivé, most halasztódik, de ösztöl majd meglátjuk, lesz-e folytköv. Egy 9hós gyerek már magára (másra) hagyható 2x egy héten délelött? Mármint egy anyatigris kibírja ezt? 2005.05.28 20:48
nem is szoktam soha álmodni semmit....Vik viszont tegnap éjjel lovaskatasztrófásat álmodott
Ne kérdezzétek, hogy az milyen? Õ sem tudta megmondani. 2005.05.28 20:59
mindenesetre néhány hét alatt elmúlt
2005.05.28 21:17
Dög meleg,mi utcairuhában mert nem vagyunk strandolos típusúak,de a strandon a nemnormálisabbja egész nap kint döglött a napon.És egy vagy két hónapos babával is kitelepedtek emberek,igaz,hogy fa árnyékába de szerintem ez akkor is gyerekkínzás!
2005.05.28 21:24
Én valami iszonyú magas emelvényen szoktam állni, és nem merek lenézni...de még nem sikerült megfejtenem, hogy mit is jelent... 

2005.05.28 21:43
2005.05.28 21:46
Csak meséljétek el visszatérő álmaitokat, és én majd jól megfejtem magamnak... 
2005.05.29 06:52
Benned tényleg egy pszichoanalitikus veszett el.
Viccet félre téve lehet benne valami, bár be kell vallanom évek óta nem volt ilyen álmom, tehát a mostani helyzetre nem húzható rá
Egyébként meg igenis lazítok és élvezem az életet, meg ezt a szép májusi nyarat ...

2005.05.29 06:55
Bendi már 6-kor felkelt, most persze visszaaludt, de én már nem tudok.
és hozzánk is szívesen eljöttök talira. Azt még nem tudom, hogy anyósékat zavarná-e, de amíg nem reagáltatok, hogy eljönnétek-e, addig nem járultam eléjük, hogy megkérdezzem. Szóval megkérdem ma és remélem nem mernek majd tiltakozni.
És még csak egy évem van meg, remélem tudom majd folytatni.
Kicsit macerás lesz, mert én Miskolcra járok...
, na ez mit jelent? 2005.05.29 07:10
2005.05.29 07:52
2005.05.29 08:03
Amikor tehres voltam akkor csatlakoztam be először, de ez a hely akkor mindenkinek másodlagos-harmadlagos volt ezért pangás volt, ráadásul sok mama csak a munkahelyről netezet így amikor már az utolsó heteket töltöttük akkor nem nagyon votunk. Utána csak néha néha néztem be, és láttam, hogy egy tök jó csapat alakult ki
beépülünk a csapatba, nem tűnnek undoknak a csajok
2005.05.29 08:31
nem változott nagyot a haja, csak oldalt és hátul lett sokkal rövidebb, így nyáron az nem is baj
és már így is csak egy kis rugi volt rajta... 2005.05.29 08:35
majd rá két hétre megjött a postán feladott is
szóval most két TAJ-kártyánk van (szám ugye ugyanaz, szóval tartaléknak fogjuk fel az egyiket
). Utólag látva az elintézés egyszerűségét és gyorsaságát, legközelebb helyből személyesen fogunk értemenni. 2005.05.29 08:43

2005.05.29 08:50
rovidujju body vagy "napozo" (mondjuk nem a cernavekony pamutbol, hanem egy rendes minosegubol) es vekony zokni eleg. Es textilpelussal betakarod mondjuk. Ez a max. Mi is volt, hogy csak ennyit adtunk a parhetesre tavaly a dogmelegben. Es ejjel is nyitva volt az ablak sokaig, de csak body+egy vekony halozsakban aludt. Oke, hogy az elobb meg 37 fokban lakott, de ott meg semmi nem volt rajta, szal nehogy tuloltoztessuk mar. Mondjuk mi panelban lakunk egy deli es harom nyugati ablakkal, ugyhogy meg ejjel kettokor is meleg van nalunk, tehat ha te valami jo kis regiepitesu teglaban laksz, ahol jo huvos van nyaron is, akkor viszont lehet, hogy kell egy vekony pamutrugdalozo! 2005.05.29 09:05
2005.05.29 09:57
De csak 15 van es a fele Neetrol keszult... biztos csak vele akarsz baratkozni
Zsancinak meg levagtad a fejet, hat ennyire nem kedveled?
Apat mostmar megrudgosom, hogy szepen rendezze be a msodik tali kepeit is, mint az elsot. Beetrix, tenyleg nem akarsz feliratozni? Mert meg mindig nem ismerek nehany buksit... vagy ugy kell annak, aki hianyzik?
mondtam, hogy szerencsere a mountexesek nem tudjak, hogy nem engedte meg, es siman odaadjak nekem, ha nalam van a le, de erre rondan nezett 
2005.05.29 11:15
Holnap érkezik, hogy ne legyek egyedül itthon és nem akar sokáig maradni szerintem
2005.05.29 11:25
, de remelem, mar jobban vagy!!!

2005.05.29 11:33
2005.05.29 11:47