A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szasztok Csajszik!
Itten vagyok, visszarídolok! Kép
fic.
ficánka

Oxi: az a lefelé nyilallás is ismerős tegnap este óta. Családi kertipartin voltam, sokat játszottam a 3 kiskorúval (8, 5 és 3,5 évesek). Asszem kicsit túl sokat, de most minden OK. Tényleg olyasmi lehet, mint a t.könrúgás-érzés. Tegnap az egyik idősebb rokonnéni kijelentette, h nekem még legalább 3 hetem van, mert teljesen fenn van a hasam, de én kijelentettem, hogy 7-én születünk, és punktum Kép

Pocak: biztos lesz tali a nyáron, arra el KELL jönnötök! Kép Milyen könyv szerint és milyen hiba lesz Marcival? Sztem tök jó kiskrapek, úgyhogy én nemishiszemel! Kép Köv. babócánknál minden trükköt be fogunk vetni, hogy copfos legyen!
fic. (a kerítő) Kép
ficánka

Ruz, Oxi: mi is megyünk majd akárhová is, csak tali legyen! Kép

BKriszta: azon nem csodálkozom, hogy nem emlékszel az arcokra, majd megismerkedünk a köv. talin! Kép Vagy megnézheted a profilomat, hátha ... de nincs jelentősége! Sok tejcsit kívánok! Kép

Gigi:
gratula még1szer! Kép

Ada: tök jó, hogy ilyen jó a kedved, ez ragadós ám! Kép

Na, megyek iszom egy tejeskávét, aztán elsétálok a bioboltba az masszázsolajért. Tök jó, csak ki kell sétálnom a Mester u.-n (kb. 10 perc pocakos tempóban) és ott a körúton van egy ilyen bolt, és mindent beszereznek a köv. napra, így lesz nekem olajom. Meg el kell menni a kókuszmatracért is, pótpolcokat csinálni a gardróbba, hogy a kismuki cuccai elférjenek, ágyat összeszerelni, hogy szokjuk a helyzetet ... főzni is kéne, de asszem abból rendelés lesz, szóval lehet, hogy csak este jövök újra!

Legyen Mindenkinek nagyon szép napja!
fic.
ficánka

Moose!
Igen, papi épített már belőle kisházat Petrának, nagyon élvezte, szóval erre is jó Kép
Anyukám ma nem jön, viszont héétvége, a Zuram Petrázik, barátok jönnek, hozzák az ebédet, én meg, na nem lógatom, hanem akkor felpócolom a lábam, ahogy Neet írta Kép

Oxi!
Hát igen, nekem is jobban tetszik ez a banda, sőőőt! Úgyhogy őket már én is hanyagolom...

Ada!
nem akarlak elkeseríteni, de szerintem van az alvásban genetika Kép Én is ilyen voltam, sőt papa is Kép

nem is meséltem, csütörtökön vettem én is Manóka féle masszázsolajat a Szabolcska utcában. Hát sajna nekem, nem 2000 ft volt, hanem 3300, ugyanis azalatt a kb. 5 perc alatt, amíg bementem a boltba (a bolt előtt parkoltam) rátették a kis csomagocskát a kocsimra. Kép Nem voltam ám pipa! Kép

Na, megyek, hamarosan itt lesznek a vendégek!

Bogárka (már 37. hét Kép )

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Moose!
Hát nem semmi álom ez a meztelenül biciklizős pasisKép Remélem majd Bogárka jól megmagyarázzaKép

Oxi!
Nekem kórházba érkezéstől volt félóra, szóval csak jól ki kell számolni az időt, és akkor összejöhet a dolog. És tényleg pihengessél - most úgysincs szobatársad, így menni fogKép

Ada!
Eddig nálunk is nagyon jól működtek a napközbeni alvások, de ez a meleg baromira kikészíti Emmát, azt sem tudom, mit adjak rá vagy vegyek le róla. Na és ahogy nő, ugye egyre többet van ébren...

Kisün!
A séta-szokást még csak most kezdjük, de majd egyeztessünkKép

m

Kép
Kép
manoka11

Hi babes!

Meleg van, de gondolom ezt nélkülem is érzitek...gyermek egy szál rövidujjúban szegénykém....RotyiTrotyi még mindig bent, ki kell űzni, különben lesz virnyákolás a köbön....

Ja, nem is meséltem vettünk szélcsövet,ami egy középkori kínzóeszköz ugyan, de hasznos ám piszkosul.
Használata a köv.képpen néz ki: fog összeszorít, szélcső beapplikál, apa szegény elfordul, közben fogja Gyerököt, Juanita meg pillanatokon belül megkönnyebül....szóval akinek van gyomra csinálja...

Neet: vigyázz, mert a szélcsövemmel felülmúlom az ostorodat Kép
Na jó, ha gondolod cserélhetünk ám egyszer egy napra....
ada007

Haho! Ma voltunk Szentendren a nyullal! Kép Egesz jo viselte, az autozast is, meg a setazast is. Kb tizre ertunk oda es delre meg haza, szoval nagyon nem volt hosszu, de rajottem, hogy mar delelott is roh*dt meleg van es szornyen tuz a nap, es a turistak mar teljesen elarasztottak a varost, ugyhogy tokmindegy mikor megyunk, ezert legkozelebb delutan fogunk. Bogarka, en is csatlakozom a szornyeteg anyak klubjahoz, akik nem hagyjak aludni a gyereket, mert szegenynek annyi mindent kellett neznie, hogy nem tudott elaludni, csak a kocsiban visszafele, ami tiz perc volt, es itthon meg ket orat mukodott, mire most elaludt, ugyhogy lehet, hogy ma nem ketto, hanem egy alvas lesz csak, szegeny kismano Kép plane azert, mert mostanaban hogy tobbet kell innia, tobb a pisi is, es ezert reggel sem tud hetig aludni, mert mar otkor annyira zavarja a teli pelus, hogy felebred es a csere utan nem tud/akar konnyen visszaaludni. De a babakocsibol mar megint ki kellett venni es egy csomot kezben cipelni, ugyhogy ha felebred, megyek es megnezem Kisun tatonka hatihordojat a mountexben.

Ada, tokjo hogy tokjo a kedved Kép Es lehet, hogy nekem is hatkor kene setaznom, de en nem birok felkelni, ha nyul fennvan, csak rajtunk meg kozottunk ugral az agyban, mikozben mi probalunk meg aludni...

Bogarka, tenyleg, a meztelen bringas pasik milyen problemat torzitanak? Kép Mondjuk az mar regen volt, valszeg mar nem aktualis. Ma egyebkent megint valami haboru volt es en nem nagyon akartam lovoldozni, ugyhogy kemkednem kellett az allatkertben, a zsirafokhoz voltam beosztva. Imadom a zsirafokat. A pulykaknak olyan farktollaik voltak, mint a pavakakasnak, de nagyon emg voltak tepazva. Vivijovakra nem emlekszem Kép A sok haboru nagyon gaz? Na jo, tobbet nem szekallak, mar igy is egy csomo loveval jovok a multkori mondatert, ugye? Kép
moosejaw

Én meg azt álmodtam, hogy a Levi megcsinálta a konyhát, és tök jól nézett ki...Kép de tényleg!!!
Egyébként én egy csomószor álmodtam azt, hogy mászok fel egy nagyon magas létrán, vagy állványon, ami nagyon ingatag, és csak felfele tudtam mászni, mert lefele már nem lehett, vagy csak nagyon féltem lenézni, és lemászni. U.ez volt lifttel is, hogy be kellett szállnom egy liftbe, ami nagyon magasra ment fel, és én tökre biztosra vettem, hogy le fog szakadni...Szóval, ez mi??? Elő az álmoskönyvvel!!!
Zsanci, a szájkó (magyarul pszichó)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ildi,
Kép remélem gyorsan kicsípődsz!!!

Ada,
hajnali séta Kép

Zsanci,
nem láttam semmit Kép ha akarod, szívesen kitaposom belőled a szakdolgozatot... tudod, névtelen levelek, telefonok, beszólások fórumon stb. KépKép

Manóka,
persze, én se úgy értettem, hogy most azonnal többórás séta Kép szokni kell azt! Nem tudom, neked volt-e ilyen, de amikor szülés után először sétáltam Dócival, olyan éhes lettem, hogy hazajöttem, és befaltam az ebédet Kép

Moose,
álmok, álmok... nem írod őket? Mert pl. a zsiráfos sztori tökjó gyerekkönyv-alapötlet! Kép

vera
kisün

Sziasztok,

Nem bírom a meleget!!!!
Most nagyon gondatlan anyának tartom magam, mert én nem vettem kutacsvédőt Brúnónak........ Akkor gyorsan előkeresem a biciklissisakot és ráadomKép Egy szépséghiba van, hogy fél pillanat alatt leszedi magáról.

Moose, az egy dolog hogy turdöfranszt nem nézel de mi van a csipendélsóval vagy az egyéb hasonló finomságokkal???, lehet, hogy a bicikli csak mellékszereplő volt a lényeg pedig a pucér pasikKép))
zsebi2004

Kisün!

Most jöttünk meg sétából, és képzeld, kit láttam: a Dócit!!! Jött szembe egy babakocsi, nagyon ismerős gyerekkel, hát a Dóci volt az, gondolom a pároddal (magas, sötéthajú, szemüveges - stimmt?) KépKépKép

Ada!
Engem megdorgált a védőnő, hogy a gyerek ne legyen egy szál bodyban, mert még teljesen más a hőháztartása mint a miénk, és könnyen megfázik. Én meg nem tudom, mit csináljak, félek is a megfázástól, de megfőzni sem akarom szegényt.
Tapasztalt anyák: hogy öltöztessem a kéthetest? A lakásban iszonyat meleg van...

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Ildi: Köszi a tippet, remélem nem lesz több ilyen, végül sikerült elmulasztani azért...

Ada: Cora busz OK, onnan azért ne gyalogolj, elég messze van, de odáig le tudok menni kocsival értetek...

Fic: Reménykedem, hogy kiartok 7-ig, kedden-szerdán jön a hidegfront, azt még át kell vészelni Kép

Manoka: dehogyisnincs szobatársam, OxiApa lelkes a szobatársi szerepben évek óta Kép

Én sem bírom a meleget Kép Egész nap a kerti zuhany alatt ültem volna legszívesebben... Most indulok locsolni, egy nap alatt kifeküdtek a növényeim Kép Elefántra híztak a bokáim... Pocakosok ti hogy bírjátok? Csak én vagyok ennyire hisztis?

KépKép
oxigen
Györköny

Manóka,
IGEN ők voltak KépKépKép mekkora most Emma? Mert nekem vannak 56-os kis rövidujjú-rövidlábú napozók, ha kell, szívesen odaadom, szellősek, de mégis kicsit vastagabbak, mint egy body. egyébként szerintem ha egy vékony kis zoknit húzol rá lakásban, akkor sem lehet semmi baja. Kép

vera
kisün

Manoka!
Bár Eszter rég nem kéthetes,de most pl egyszál pelusban alszik+maszatol(t) egy textilpelussal, az valamennyire beborítja. Amíg volt rajta 1 halálvékony, ujjatlan body, sírt, kiabált, izzadt, majd apa kitalálta, hogy hátha meleg van. Levettük, mosolygott, elaludt. Ez 2 hete volt, azóta alapból nem teszek rá body-t, ha ilyen meleg van. Esetleg kistrikó a 2hetesre? Az felcsúszhat a pocakon, de a mellkast azért védi, na?
Nálunk is iszonyat meleg van, most fel sem viszem az "emeletre" (galéria, jóvanna, nekem emelet, upstairsKép), pedig szigeteltünk mint állat, anno.

Neet-apa megszerelt medi, neet-anya nagyot csobbant, miután neet-nagypapától hazatértek. Neet-baba kocsiban vizesre izzadt, mégse sírt, valami csapágy elmozdulhatott, vagy kihagytak belöle valamit, én nem értem, de a sírós a baba fejezetet kitéphetem a nagykönyböl. Ostort köszi, visszaküldöm, tinikorra kérem vissza. Kép

Szemtelenül fiatal Gigi, akimárszintenemisfösulis!
Menj a fenébe! Kép Én a te korodban még azt se tudtam, beadom-e valaha a lapom valaha, (föisk: 24-27), azt 28kor eszembe jutott, ugyanmá' egészítsem ki egyetemivé, most halasztódik, de ösztöl majd meglátjuk, lesz-e folytköv. Egy 9hós gyerek már magára (másra) hagyható 2x egy héten délelött? Mármint egy anyatigris kibírja ezt?
neet
neet

kicsit túlteng a valaha... Kép
neet
neet

Manóka,
szerintem egy body és egy zokni (és az fontos tényleg) elég ilyen időben.

Neet,
Nemtom mennyire vagy anyatigris, Brúnó 6 hónapos kora óta kénytelen - vagy hála???? ezt csak ő tudná megmondaniKép - nélkülem tölteni heti 2 délutánt. Jól bírjuk mindketten.
zsebi2004

Manóka:
gyermeken kiszokni is van, mert a lába néha elkezd kicsit hűlni....rugiban tekergett, amikor levettük róla, akkormeg elalélt...szóval én innen gondolom, hogy elég neki a body....pedig nálunk egész nap tárva-nyitva vannak az ablakok...
Éjszakahosszúujjú body, meg lehelletvékony hálózsák a menü...nálatok?

Neet: szerintem a 9 hót nyugodtan másra hagyhatod ennyire, habár nekem ez nem tapasztalat, csak megérzés....szegény enyimBaba hamarabb is másra lesz hagyva, mert különben az anyukája meggajdul....

Moos: töretlenül optimista és pozitivista vagyok Kép nem is szoktam soha álmodni semmit....Vik viszont tegnap éjjel lovaskatasztrófásat álmodott Kép Ne kérdezzétek, hogy az milyen? Õ sem tudta megmondani.

Igazából nem tudom eldönteni, hogy LizziBébi hasfájós e, vagy ehettem már megint valami szart????, ami nem tetszik neki. . . . de sebaj. . . . . egyelőre úgy tűnik, hogy csatát nyertünk Infacollal. . . kérdés, hogy a háborúval hogy állunk. . . .
A hasfájós babáknak csak este fáj a hasuk, vagy nap közben is? Eddig mi csak este meccseztünk. . . hátha elmúlik pikkpakk :-))))))

Éjjeleink mesebeliek; tegnap 11-kor kaja, majd reggel 6-kor :-)))), igaz 9-től 10-ig állt a bál este. . . .

No, megyek ledőlni, 11-kor kajcsi.
Csóka
ada007

Neet!
Isten hozott a "ki kezdi később az egyetemet?" klubban!!!!
Én is 24 évesen kezdtem!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera!
Köszi! Néhány jól irányzott névtelen, fenyegtő levél asszem elég motiváló tud lenni!!! Kép
Lehet, h élek majd vele szeptembertől...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada,
Dócinak ilyen korában minden este 1-2 óra nyügi volt, először hasfájásra gondoltunk, de aztán kiderült, hogy a legtöbb pici babának van este egy olyan periódusa, amikor egyszerűen nyügi. Senki nem tudja pontosan, miért, van aki azt mondja, hogy így dolgozza fel a napi élmények okozta feszültséget, van aki mást Kép mindenesetre néhány hét alatt elmúlt Kép

Neet,
Dóci már 6,5 hónapos kora óta nélkülöz egy napra (tíztől du. 4-ig), és nagyon élvezi Kép

vera
kisün

Zsanci,
ha kéred, akár P.K.-ként is alámonogrammozhatom KépKép
kisün

Jó estét,jó topikolást!

Ma Velencén voltunk megint a barátaink panziójában.Tök jól hangzik így leírva.KépDög meleg,mi utcairuhában mert nem vagyunk strandolos típusúak,de a strandon a nemnormálisabbja egész nap kint döglött a napon.És egy vagy két hónapos babával is kitelepedtek emberek,igaz,hogy fa árnyékába de szerintem ez akkor is gyerekkínzás!
Fejem meg is fájdult a melegtől.

Moose!

Kezdésnek nem rossz a 10-12-ig tartó kirándulásKép

Ada!

Délutáni altatás:Soma nagyon igényli,de néha úgy jön ki,hogy nem sok értelme van lefeküdnie mert akkor nem tudnánk csinálni már semmit.Na ilyenkor estére már semmi sem jó neki,hisztis lesz.Bár ma tök jól bírta!Az altatás annyiban gáz,hogy nem alszik egyedül.Nagyikának vele együtt kell lefeküdnie.Néha ha nincs itt a nagyi akkor nekem.Ja és van úgy hétvégén,hogy a kocsiban alszik és a nemnormális szülei(főleg a Zapja)furikázik vele.Szóval azért müködik ez a dolog csak nem parancsszóra vagy ostorra.

Oxi!

Jól meg gyógymasszázsolhatnál majd egyszer engem!

Jucus
20170114224602

Ada!
Csatlakozom Kisünhöz! Ugyanez volt nálunk is. Késő délutántól estig volt egy sírós időszak. És tuti nem a hasa fájt, valahogy éreztem... ez egyszerűen sok babánál így van. De ne aggódj, múlandó Kép

Csajok!
Tisztázzunk valamit: én nem pszichoanalitikus vagyok (mint a jó öreg Freud bácsi), hanem egyszerű mezei pszichológus, aki ráadásul az egyetem befejezése óta (6 éve) nem is egészen konkrétan a szakmáját gyakorolja (inkább gyermekvédelem), úghogy az álomelemzés nem az én asztalom. Különben is, sztem mindenki magának tudja leginkább elemezni az álmait. A kulcs: szabad asszociációk! Kép
Zsanci!
Mégegy közös pont: nekem is vannak visszatérő magasságélményes álmaim. Kép Én valami iszonyú magas emelvényen szoktam állni, és nem merek lenézni...de még nem sikerült megfejtenem, hogy mit is jelent...

Bogárka (37)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én meg régebben állandóan olyat álmodtam,hogy a levegőben mellúszok.Mindig ugyan azon a helyen.Örület!Kép

JucusakitnemkellmegfejteniKép
20170114224602

Vera!
Kép Kép
Igen, asszem ez elég ijesztő lenne...Kép

Bogárka!
Kép Kép

és egyébként:

Kedves Bogárka!
Véleményem szerint, "magasságélményes álmaid" a magaddal szemben támasztott túl magas elvárások "eredménye". Nem akarszt te egy kicsit túl sokat önmagadtól? Inkább lazits, és élvezd ki azt, ami még hátra van! Kép
Tisztelettel és szeretettel,
K-né K.Zsé amatőr pszichoanalitikus és reformpedagógus

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
Most már te is nyitott könyv vagy előttem...Kép
Még vki meg akar nyilni előttem???? Kép Csak meséljétek el visszatérő álmaitokat, és én majd jól megfejtem magamnak...
Egyébként volt még egy visszatérő álmom anno: a háború- Piszokul féltem tőle. És volt egyszer egy olyan, hogy ENGEM vittek el katonának, a Levi meg szomorú szemmel nézte, ahogy elmasirozunk...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

OFF:
Ja, Jucus és Lindi!
Mars az nlc-re, és tessék felrakni képet a bébik felhaszáló név alatt...oda gyűjtjük a februári babákat. Jelszót emilben küldök...
ON:
ööööööööö..... na, mindegy...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
visszatérő álmom, hogy mindenkit megverek Kép na erre varrjál gombot... aztán nehogy azt mondd, hogy agresszív vagyok, mert megverlek Kép
kisün

Jó reggelt!

Húúú Zsanci! Köszönöm!!! Kép Benned tényleg egy pszichoanalitikus veszett el. Kép Viccet félre téve lehet benne valami, bár be kell vallanom évek óta nem volt ilyen álmom, tehát a mostani helyzetre nem húzható rá Kép Egyébként meg igenis lazítok és élvezem az életet, meg ezt a szép májusi nyarat ... Kép

Bogárka (37)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Helló!

Jé, én vagyok az első ma. Kép Bendi már 6-kor felkelt, most persze visszaaludt, de én már nem tudok. Kép

Na mostmár boldog vagyok, hogy nem utáltok Kép és hozzánk is szívesen eljöttök talira. Azt még nem tudom, hogy anyósékat zavarná-e, de amíg nem reagáltatok, hogy eljönnétek-e, addig nem járultam eléjük, hogy megkérdezzem. Szóval megkérdem ma és remélem nem mernek majd tiltakozni. Kép

Én 26 évesen kezdtem az egyetemet, remélem megnyerem a versenyt. Kép És még csak egy évem van meg, remélem tudom majd folytatni. Kép Kicsit macerás lesz, mert én Miskolcra járok...

Nekem csak régen voltak visszatérő álmaim gyerekkoromban. Két ilyen volt, az egyik, hogy leesek valahonnan magasról, de mikor leértem volna mindig felébredtem, szóval ilyen zuhanós álom. A másik meg az volt, hogy egy disznó kerget egy fa körül Kép, na ez mit jelent?

ruz
ruzicsky

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, Bogárka megelőzött sunyi módon. Kép
ruzicsky

Zsanci! Hol vagy? Tessék kielemezni Ruz álmát is! Ez a malacos különösen érdekes Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Számomra szinte követhetetlen itt annyit irtok... De nagyon jó olvasni titeket, mert nagyon szellemesen írtok, ez eddig a legjobb topic, ahol jártam. kár, hogy még mindig egy kicsit kivül állónak érzem magam. Azért remélem befogadtok, na léccccccccccci léccccccccccccci.... Na majd ha megszületik Bébicske talán más lesz a helyzet.

Neet: képeket megpróbálom átküldeni neked valamikor, de kedvesem még nem segített és én tiszta nyomi vagyok az ilyesmihez. Vagy csak egyszerűen lusta....

Hogyan lesz egy babának TB kártyája? Hol kell intézni? és nekem kőőő menni vagy meghatalmazok bárkit?

A ki kezdi legkésőbb az egyetemethez csatlakozom, mert a nyamvadt főiskolám után most szeretnék egyetemre menni, márha lesz erőm és kitartásom... és már igen csak harminc felett leszek. vagy ez igy nem ér?

Bkriszta: hú nagyon szép volt a történet, és örülök, hogy Te is itt vagy.

Oxi: Te június 7-ig ki szeretnéd húzni? Hát akkor nekem meddig kell, hiszen Te vagy az első közöttünk. Nekem mindegy, csak június 4 elött vagy 8 után legyen. A szülinapomat nem adom, az az enyém, bébicskének másikat kérünk.
Talira mehetnék esetlegesen én is hozzátok? mert nagyon jól éreztem magam köztetek. Nekem is jobban tecccccik az itteni banda.

Ti irtatok szülési tervet? olyat szoktak manapság? vagy egyszerűen elmondtátok, hogy mit is szeretnétek. pl. hol kell szólni, hogy babának egy korty cukros löttyöt se adjanak. És hogy majd én jól adom neki az Arnicat meg ilyesmit.

Kissün: Dóri új frizkóval el sem tudom képzelni, annyira cuki volt igy hajasbabán. Csinálsz róla képet?

Mindenkinek jó izzadást....

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Az Orszagos Egeszsegbiztositasi Penztar
www.oep.hu oldalan vannak letoltheto nyomtatvanyok, ahonnan letoltheted-kinyomtathatod az igenylolapot
( Igénylőlap Társadalombiztosítási Azonosító Jelet tartalmazó Hatósági Igazolvány és az Igazolás az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultságról kiadásához (A.3517-I. r. sz.) )

Ugy tudom ezzel, ha alairod, apuci is siman besetalhat a taj kartyaaert.
De a tobbiek biztosan tudnak pontos infot adni a dolgok mikentjerol.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt,

Brúnó 5-kor ébresztőt csinált, most meg békésen alszik.

Csatlakozom Johannához, nagyon nagyon jó a társaság, és ez tényleg a Ti érdemetekKép Amikor tehres voltam akkor csatlakoztam be először, de ez a hely akkor mindenkinek másodlagos-harmadlagos volt ezért pangás volt, ráadásul sok mama csak a munkahelyről netezet így amikor már az utolsó heteket töltöttük akkor nem nagyon votunk. Utána csak néha néha néztem be, és láttam, hogy egy tök jó csapat alakult kiKép Kép Kép
Dög vagyok mi??????????? Jövök és visszapofátlankodom.

Johanna, most még én is kicsit kivülállónak érzem magam, de szerintem ezzel mindenki így van az elején, majd sokszor jövünk, beleszólunk mindenbeKép beépülünk a csapatba, nem tűnnek undoknak a csajokKép

Zsanci, akkor itt van még egy megfejtenivaló:
üres medencében kell úsznom, a térdem a kezem állandóan beleverem a medence aljába. (egy kis infó hogy teljes legyen a kép: 8 évig versenyszerűen úsztam)
zsebi2004

Johanna,
új kép a profilomban Kép nem változott nagyot a haja, csak oldalt és hátul lett sokkal rövidebb, így nyáron az nem is baj Kép

Múlt éjszaka szegény Dócinak borzasztó melege volt, éjjel 1-kor nyügösködött, sokat ivott, szegényt nagyon kikészíti a kánikula Kép és már így is csak egy kis rugi volt rajta...
Tapasztalt anyukák: mit lehet tenni nagy melegben, hogy babának jobb legyen? Meddig lehet pl. vetkőztetni egy ekkora picurt?

vera
kisün

Johanna II.,
TAJ: szentimrében intézik (tudom, te nem itt fogsz szülni), és elméletileg, hangsúlyozom ELMÉLETILEG, utána postán megküldik. Nálunk a GYAKORLATBAN úgy nézett ki, hogy miután vártunk 5 hetet, és már mindenféle ügyintézéshez nagyon kellett volna, párom bement az OEP-hez (ld. Dora hozzászólása), és simán elintézte, 15 perc alatt megvolt a kártya Kép majd rá két hétre megjött a postán feladott is Kép szóval most két TAJ-kártyánk van (szám ugye ugyanaz, szóval tartaléknak fogjuk fel az egyiket Kép). Utólag látva az elintézés egyszerűségét és gyorsaságát, legközelebb helyből személyesen fogunk értemenni.

vera
kisün

Kisün,
Bruni egy laza napozóban aludt olyanban ami nem tapadt rá mert még nagy neki, és zokni nélkül, nyitott ablak mellett.
Igy nem volt ébredés, előző éjjel vékony rugdalozóban aludt és volt kelés és ivás is éjjel.

Én adtam volna zoknit, de Apa azt mondta nem kell. Úgy tűnik neki lett igazaKép
zsebi2004

Manoka, csatlakozom az elottem szolokhoz, kulonosen Kisunhoz Kép rovidujju body vagy "napozo" (mondjuk nem a cernavekony pamutbol, hanem egy rendes minosegubol) es vekony zokni eleg. Es textilpelussal betakarod mondjuk. Ez a max. Mi is volt, hogy csak ennyit adtunk a parhetesre tavaly a dogmelegben. Es ejjel is nyitva volt az ablak sokaig, de csak body+egy vekony halozsakban aludt. Oke, hogy az elobb meg 37 fokban lakott, de ott meg semmi nem volt rajta, szal nehogy tuloltoztessuk mar. Mondjuk mi panelban lakunk egy deli es harom nyugati ablakkal, ugyhogy meg ejjel kettokor is meleg van nalunk, tehat ha te valami jo kis regiepitesu teglaban laksz, ahol jo huvos van nyaron is, akkor viszont lehet, hogy kell egy vekony pamutrugdalozo!

Zsanci, nekem nem fejted meg a haborus almaim? Es a bringasat? Ehhez hatterinfo: sem chippenizeket, sem semmilyen pasikat nem nezek soha, egyaltalan nem erdekelnek. Viszont megnezek kutyakat, babakat, babakocsikat, autokat, ami eppen aktualisan erdekel.
moosejaw

Sziasztok,

Taj hozzászólásokért hálás köszi...akkor majd kispapát kergetem el a TBbe.

Kissün: Dóri nagyon édes... párom csak annyit mondott, micsoda huncut kiscsaj lehet, és milyen szép.

Lányok: megszültem, No még nem Zsebit... hanem a képeket végre felraktam(kedvesem) a Moose által irt helyre. Úgyhogy ott megtekinthető. a babazok, johanna1975 nev alatt. Szerintem mindenki szuper rajta. babáktól el vagyok ájulva egytől egyig.

Neet: akkor lehet, hgoy nem küldöm el,hiszen ott vannak a Neked szánt képek is.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna, remek! Mar meg is lestem oket Kép De csak 15 van es a fele Neetrol keszult... biztos csak vele akarsz baratkozni Kép Zsancinak meg levagtad a fejet, hat ennyire nem kedveled? Kép Apat mostmar megrudgosom, hogy szepen rendezze be a msodik tali kepeit is, mint az elsot. Beetrix, tenyleg nem akarsz feliratozni? Mert meg mindig nem ismerek nehany buksit... vagy ugy kell annak, aki hianyzik?

Kisun, a nyuszi mostanaban egy rovidujju bodyban meg egy vekony rugdalozoban (vagy pizsamaban es akkor meg zokni is) alszik. Ohne takaro. Ablak meg nyitva ejjel. Nem panaszkodott. Ha otkor felkel, akkor az azert van, mert marhaul teli a pelusa. Ja, es apa nem engedi, hogy hatihordozot vegyek Kép mondtam, hogy szerencsere a mountexesek nem tudjak, hogy nem engedte meg, es siman odaadjak nekem, ha nalam van a le, de erre rondan nezett Kép
moosejaw

hu, talit irtam piknik helett, ez mar a veg!
moosejaw

Moose, miért nem engedi apa a hátihordozót???? Szerintem (is) nagyon jó!!!!!!!!!!! Bruni pedig sigongat amikor beleülhet végre. Na majd ma délután, kiruccanunk egy kicsit családilag.
zsebi2004

Sziasztok!

Jucus: Most épp nem vállalok ügyfelet, de nyár végére szerintem összeszedem magam annyira, hogy tudok majd maszni Kép

Johanna: Neked nem kell húznod, csak én vagyok ilyen mazo, bár anyukám ma azt mondta, hogy kedden szülünk és punktum Kép Holnap érkezik, hogy ne legyek egyedül itthon és nem akar sokáig maradni szerintem Kép
Én nem írtam szülési tervet, csak megbeszéltem a dokimmal, mit szeretnék. A babával kapcsolatos dolgokat meg úgy is a csecsemősökkel kell megbeszélned, legalábbis a SztImrében

Moose: Apa jobban avn már? Ezek szerint igen, ha már voltatok kirándulni. Tök jó, hogy nem kaptátok el tőle a nyavaját Kép

Nah, megyek, megnézem a képeket, aztán vissza ki a terasz árnyékába, ott egy kicsit legalább jár a levegő, nem fulladok meg.

KépKép
oxigen
Györköny

Moose, koszi neked is a velemenyt. ugy tunik, a habtapi jo eselyekkel indul majd a vegso megmerettetesen, bar biztos kell majd valami meg ala v fole, mert eleg hideg itt minalunk a padlo.

Ildi,Kép, de remelem, mar jobban vagy!!!

Johanna, ha a tgyast is magadnak kell intezned, erdemes a taj-kartyaval egyszerre letudni, hiszen mindkettot a teve u-ban kell. egyebkent en a tajhoz nem toltottem ki v irtam ala semmit, de papi igy is elintezteKép
es koszi a kepeket.

Ada, biztos megharagudtal ram vagy valamiKép
de tenyleg erdekelt volna, miert vonod meg magadtol a salatat, barna kenyeret es tarsaikat...

na tovabbi jo izzadast mindenkinekKép

itt az erdo mellett egesz elviselheto az ido..Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Hát lányok nekem most ez a hétvége egy kínszenvedés! Az idegbecsípődésem nem javult tegnap óta, párom régi mankóját elővettem, azzal tudok közlekedni pár métert, de minden második mozdulatnál üvöltök meg káromkodok egyet! Most reggel már sírógörcsöt is kaptam, mert nem tudtam felkelni az ágyról a fájdalomtól! Mintha valaki hirtelen kirántaná a gerincvelőmet a helyéről és még a lábaim is kicsúsznak!
1x-2x volt nekem már ilyen, mivel nyitott gerincem van, de ilyen durva ritkán van! Legutóbb az esküvőm előtti napon jött ki a lumbágóm! Be is rontottam a főorvoshoz az idegsebészeten, hogy csináljon velem valamit, mert holnap lesz az esküvőm! Hát kaptam egy akkorra injekciót a derekamba, hogy arról kódultam, de használt! De most a szoptatás miatt azt sem kaphatnék!
Párom segít, bár kicsit lassú a drágám! Tegnap este 9-kor még az ebédet csinálta!

Vera!
Én tegnap még vizes ruhával is törölgettem Timit, meg az is eszembe jutott, hogy valami spriccelővel időnként meglocsolom, de lehet, hogy ez hülyeség! Nálunk is dög meleg van!

Johanna!
Mindjárt nézem a képeket!

Most ennyi mert fekve írok és már a nyakam is fáj! Kép
Legalább kipanaszkodtam magam!
ildi76

Recca: dehogy haragudtam meg,csak egyszerűen elfelejtettem válaszolni...
LizziHanna még nincs két hetes sem és esténként van egy-két óra sakálkodás, ami úgy tűnik hasfájás, mert húzogatja a lábát és megkönnyebbül, ha rotyizni tud....szóval egyelőre nem kockáztatom meg a salátát, meg a barna kenyeret, mert engem is kicsit felfújnak...majd egy-két hét múlva...

Bogárka, Kisün:
azt hiszem ez kajakra hasfájás este, egyszer a szélcsövet alkalmazva akkora szellentés távozott kicsilányból, hogy szerintem az ujjai is tele voltak szellővel, különben nemtom hova fért el Kép
Utána, mintha elvágták volna a sakálkodást is, békésen szundizott :o
Viszont nap közben no para, semmi baja a lányzónak, ezért kérdéses ez a hasfájósdi...
No, sebaj...majd megokosodunk.

Manóka: fejés, mellszívósterilezés ügyben akartam már régóta válaszolni neked...
Én Aventet használok, minden reggel elmosom mosószeres vízzel, majd bedobom a kis ufos mikrós sterilezőbe (luxusnak tűnt, de kaptuk és baromira megéri ám!) 7 perc alatt kész, majdújabb zacsit applikálok belé és 24 órán keresztül a hűtőben tárolva fejek bele, amikor szükséges....és másnap reggel kezdődik a verkli előröl.

Oxi: akkor kedd!!!!!

Na, megyek apával foglalkozni, mert kikapok.
Csóka, Ada

(Johanna, Zsebi hát persze, hogy befogadunk)
ada007

Ildi KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép...........

Coolio
recca

Sziasztok!

Lanyok!
Eleg,ha most csak body es zokni lenne Akoson?
Most hosszu ujju body es ujjatlan rugi van rajtunk,de szerintem melege van...

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

koszi Ada, csak azert kerdezgettem ennyire, mert olyan furcsa, h akkor most mik is az ugynevezett egeszseges kajak...Kép
na mindegy. en mindenevo vagyok.Kép

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: