TFIldi: Sztem!
Azért mondják, hogy hagyd éjjel sírni, mert állandóan ki vagy készülve az éjszakázásoktól. Ha nem fogadod meg a tanácsot, akkor ne panaszkodj

! Mindenki azt tanácsolja ami Neki bevált. Nem rossz szándékkal mondják, hogy hagyd sírni! El sem tudom mondani mennyivel könnyebb az életem, mennyivel kipihentebb vagyok(=nem vagyok ideges Bogival), amióta külön egyedül alszik!
Próbáld ki, hogy ha sír, csak beszélsz hozzá, de nem mész oda!Jó esetben visszaalszik, de IDÖ és kurva nagy türelem kell hozzá!!!! Maradj az ágyban, mondjad Neki, hogy itt van anya, éjszaka van,ilyenkor aludni kell, feküdj vissza kicsim és aludjál...stbstb. Nálunk ez bevált. Abbahagyta a sírást és visszaludt! No nem elsöre

De nem ordított magatehetlenül órákon át! Szipogott még 5 percig és kész!
Ez sem 1 éjszakás folyamat és erö kell hozzá. De jóval humánusabb, mint ha hagyod sírni!Magaddal szemben meg azért humánusabb, mert tudsz pihenni. Ha kialvatlan vagy, ideges vagy, ingerült és a gyereken vezeted le, mert Vele vagy egész nap (nem szándékosan, persze)Ezért IS nagyon fontos, hogy a gyerek megtanuljon aludni!
Apát költöztesd ki addig a másik szobába, mert ez egy hangos folyamat
Csak TE tudsz segíteni magadon! Ha itt panaszkodsz, hogy ki vagy készülve, de nem teszel semmit annak érdekében, hogy ezt megváltoztasd, akkor mi innen és senki más sem tud segíteni! Egy ekkora gyereknek, mint most Noémi, már rég át kell aludnia az éjszakát, egyedül!
Ez csak az én szuverén véleményem! ÉN így csinálnám! Még nem késö! Sztem idöben vagy! Eröt hozzá!+++++++++++
Nem kell megfogadni, csak nagyon nagyon sajnálom, hogy ennyire kivagy

Vagy még egy ötlet! Cumival alszik el? Mi lenne ha miután elaludt (és mélyen alszik) szépen kivennéd a cumit a szájából? Mert lehet, hogy arra ébred mindig fel, hogy kiesik a cumi! Hátha, hogy ha Te kiveszed, akkor nem esik ki és nem ijed meg ez miatt! Egy próbát megér! lehet hülyeség

Enyim kölök nem voltak cumisták

Bogi az ujját szopja, az meg ha kiesik visszadugja

De már nem szopja éjjel csak altatáskor
Enikö