Borri!
Ajánlom szíves figylemedbe módszeremet!
Visszaolvasok, és közben írom a véleményemet a wordpadbe.
Előfordul, hogy más is leírja időközben, de így legalább megerősítem a dolgo!
Beetrix!
Hú, nagyon nagy az önuralmad! Nagy-nagy gratula!
Lánykádnak is!
Moosejaw!
nyugi! Nem fog ez elmúlni! Jómagam a 3 éves gyerkőcöm mellé akartam örökbefogadni egy árva leánykát!

A homronok!
Jucus!
A játszótéri történet

(((
Ismerve a temperamentumomat .....
Egyszeri anyasági: jár mindenkinek aki min. 4* részt vett a kismama tanácsadáson, neeeeeeeeeeeemmmmm????
Zsancikant!
Magam is alá tudom támasztani ezt a nevelés dolgot! Pici gyereknek szervezek programot, ahol minden réteg megtalálható. Na kinek a gyereke veri szét a társai fejét, na kinek? Az újgazdag, misssss anyukáé persze!
Baszus mennyit írtok! még mindig van 2 mappa + a még be nem csomagolt!
Mancibébi!
Üdv közöttünk!
Eredetileg 3 évet szerettünk volna. Most több lesz. Most élvezem, hogy soakt tudok segíteni a nagyon kiváncsi, örökmozgó kispasimnak a világ felfedezésében!
Lindicita!
Mi is MAncinak hívtuk a pocaklakót! És persze pasi lett!
Zsancikant!
A családban többször is előfordult az általad leírt kékülési jelenet. Egy családban mindhárom leányzónál be volt készítve a flaska víz, hogy ha jön a no levegő, kékülő arca akkor megy a víz!
Nem tudom! Mi megúsztuk, bár még az elején néha lemostam a hiszti-pofit hidegvízzel!
Proone!
Naaaaaaagyooooooooooon éééééééééééééédesssssssss!!!!

)))
Ficánka!
Denevérek??? Nem rossz.... Nem igazán így gondoltam!
Nicsak kibeszél film?
Rezgések vagy egyéb dolgok... Nem tudom, de.... van!
Mensturációs görcsre hogyan szeded?Anyukám nagyon görcsöl!
Zsancikant!
NEm tudom! Most azt érzem, hogy gáz ha "szakvégzett" ember a közeli ismerős! A lényeget TE magad írtad le:nem sokat praktizált!

Nyugi!!!!
Ovi :én még mindig nem irattam be !NEm tudom, hogy mire várok!
Edömér!
Üdv itt!
Ez az 5*-i öblítés egy kicsit sok, nem??? Én, az akkor még kapható Lowell /azt hiszem így hívták/ speckó ded mosóport használtam, utána 3 öblítés, öblytő nélkül. Száradás után, vasalás.
Mosószóda: nem roncsolja a szálakat? Színes tuhához is mehet?
Ecet? NEm lesz tőle szagos a ruha???
Neet!
Nagy-nagy gratula a férjednek!!!!
Ada!
Hajrá! NAgyon sok drukkkkk!!!
Oxi!
Kitartást!!!! Veled vagyunk!
Jó pihenést!
Teljesen elfáradtam mindent elolvasni!
Voltam dokinál! A körzetinél. Ma már letudtam a vérvételt is!
Szóval a doki aki nőgyogyi is felírt nekem egy vitamin drazsét. Folsav és vas.MAltofer Fol
találtam egy folsav homeos bogyót. Mi a véleményetek róla? Így név nélkül?
A patikus hölgy jól lebeszélt róla! Én meg benyeltem amit mondott és mint kisangyal megvettem amit a doki feírt.
Azt hiszem a csak azért hozta rám a frászt,mert mindenképpen szeretett volna eladni valami illetve nem ismeri a homeos bogyókat!
Ma vettem pár ruhát,Apa nagyon mérges,de megpróbálom megvenni a bábás könyvet!
Lehet, hogy holnap én is megyek "pünkösdölni"! Könyörgöm ne írjatok annyit!
Pusza!