A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fincanka, ilyen eloadas lesz maskor is. Van programfuzeted???
Fincanka,Ficanka,Ficanka!!!! Cicaneni=Varadine Ica? Dobnal nekem egy mailt? Lenne par kerdesem!
Koszi, D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

zdora @ externet.hu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet!
Én is csúnya önző voltam: gratula a férjednek!!! És akkor a következő tali már nálatok lesz, és akkor addigra legyen kész a medence is!!!Kép
Recca!
Igen, 6 kiló felett van!
És persze nektek is gratula az anyakönyvi kivonathoz...!!! És ez a kis mese annyira édes!!!

Ja, és képzeljétek, Oxiról álmodtam...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

na, megint egy magyar-átcseszés: http://noklapja.hu/cikk.php?id=167&cid=17910
Ada!
Ezt tudtad?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dóra,
elment a mél!

F. (aki egyébként Zsuzska)
ficánka

Pabe,
mail ment Kép

vera
kisün

Koszi! Valaszoltam!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Igen Zsanci! Tudtam Kép

Nálunk itthon mindig extra virgin van, mondjuk én alig használok olajat főzéshez, olajban sütés pedig konyhámban TABU!
ada007

Ada,
akkor neked is küldök egy kis privát drukkot, ha már Manókának tegnap bejött Kép

Moose,
megyek, írok neked méltet Kép

vera
kisün

Igen Ada, drukk tőlem is megy!!!!
És akkor te sosem eszel pl. bundás kenyeret??? Egy időben én is olajban sütés ellenes voltam, de ma már meghajlok a férfiak akarata előtt...Kép Ezért kéne egy lány...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsé!

Én ezt tudtam(pironkodó szmájli)

Óvi:papírokat azért vidd már be mert kell az nekik.

Hazamenetel:Igy hallani róla nagyon gáz,de higgyétek el,hogy sokszor előfordul.lásd:Moose tesó.Zsé...stb
Egyébként velem még nem volt ilyen de tényleg nagyon kell figyelni.Gondoljatok bele.nem 1 hanem 25-30,udvaron ennél sokkal több manóvári játszik.És annyira furmányosak a gyerekek!
Előre úgy sem fogod tudni,hogy az az óvi ahova Nyúlat viszed mennyire hazamenetelbiztos.De az jó ötlet,hogy a kapu zárhatóságát megfigyeled ill.az összes rácsot a kerítésen megvizsgálod ha kell rángatod,feszegeted...stbKép
Ja,és Nyúlnak elmagyarázod,hogy csak Nyúlanyával és Nyúlapával menjen haza!!!!!!

Jucusnéni
20170114224602

Zsanci!

Én vajban sütöm a bundikenyeret.

Jucus
20170114224602

Jucus!
Most láttam ER előzetest! Kárterka miért sirt????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Honnan tudhatnám Zsancikám amikor a TV nappaliban van,én a hálóban pofázom veletek és egyébként is hokit néznek a pasik?!Sírt?Szegény Karterkám!KépTuti a babával van valami gáz,nem?Nem nézhetik a várandósok a jövőheti ER-t.Ez parancs!

Jucus
20170114224602

Sziasztok

Egész délután csomagoltam, mert holnap lemegyünk a Balatonra. Annyit irtatot, hogy soha nem jutok a végére.
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok.

Remélem hétfőig születnek újabb csemeték.

üdv mindenkinek
mancibébi

Ovi ügyben!
Először olyan oviba, azaz bölcsibe járt B, ahol volt ilyen kallantyú a kapun, és hát meg kell mondjam, hogy pont a dög szülők voltak azok, akik NEM ZÁRTÁK AZT A VACKOT VISSZA!!!!!!!Én bezzeg mindig, mert én egy kisnyusziban is kardfogú tigrist látok...(Gyalog Galopp)...És szegény ovis nénik, elég nehéz lehet igy az udvaron...
Most is olyan csoportba vették fel B-t, ahol 28-an vannak, két ovis nénivel, és egy dadussal...Kép Ez olyan szomorú...ki fog az én csupa lélek kisfiamra odafigyelni, ha meglát egy kisrigót a fán, és ezt örömmel megosztaná másokkal????? Bár már kezdik a kis galamb lelkét megtörni, és néha ő is olyan kis bugris lesz, mint a haverjai a homokozóban, és jön haza, és úgy beszél, mint egy kocsis és veri az apgyát....brrrr
Ja, Moose!
Burci=orrváladék
Találós kérdés: mi a "huszizni" és mi a "döci"??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Igen Jucus, én is ettől félek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok Csajok!

Csak röviden, mert ki vagyok dőlve, Kép Nem tudom mi volt ma, front vagy egyszerűen csak péntek 13, de Petra egésznap extrahisztis, extrarosszalkodós hanulatában volt, ráadásul Apa is későn jött, egyedül fürdettem ... szóval kivagyok! Sok volt ez így a tegnapi nap után, amikor meg mindenki engem ugrált körül, meg engem ünnepelt Kép

Szóval csak annyit akarok írni (valaki, mintha nemrég kérdzete volna, talán Beet), hogy TALI időpont akkor: május 23. hétfő 15 óra.
Akik nem voltak az előzőn, és most szeretnének jönni dobjanak nekem mélt a zsuzsi@agacska.hu címre, és küldöm a részleteket!

na megyek, eldőlök...

Jóéjt!
Bogárka (ma 34)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!
Rendes vajban, vagy Rama margarinban? Mert az sem nem mindegy ááám...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

A terhességem elején, majdnem minden nap sütöttem bundáskenyeret. Az első terhesség uccsó havában (augusztusban) mniden másnap kellett hoznia apusnak 1 literes Carte D'or madártejes fagyit! Kép

Kisün:
Köszi a levelet, ha lesz valami, akkor fogok még kérdezni.
pabe

Pabe,
én is elkezdtem az uccsó hónapot, eddig nem volt valami nagy étvágyam, de most ... ma már pl. ettem egy jégrémet :D kb. fél ötkor, de most megint nagyon szívesen befalnék egy kis fagyit. De az nagyon hízlal, igaz? Arra is gondoltam, mi lenne, ha csak azt ennék ... vagy ha ezután nem állnék mérlegre.
F.
ficánka

Múúúsz!
Kaptál már meghivót a wiw-re?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsancikant:
Én azt nem értem, hogyha ovodákat zárnak be, mert nincs elég gyerek, akkor miért van az, hogy mikor mi is ovit kerestünk annak idején, meg most is ahova járunk mindenhol maximális létszámmal (25) voltak a csoportok.
És sok gyereket elküldenek helyhiány miatt.
Én is szerettem volna a fiam annak idején egy kissebb létszámú csoportba vinni, mert ő szüz jegyü, borzasztóan érzékeny, szüksége van a nagyobb odafigyelésre. De melyik gyereknek nincs.
pabe

Ficánka:
Én az uccsó hónapban 5 kilót szedtem fel így. Kép Kép
A tanácsom: Ne állj mérlegre, még a védőnőnek se!! Kép
pabe

Asszem én lépek aludni...jóccakát!!!
zsanci (30-4)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Margarin .Igi visszaigazolva.

Gigi!

Wiw:bejelentkezel és baloldalon rámész a függő kapcsolatokra.Itten látni fogod,hogy Jucus téged ismerősének jelőlt és ott klikkelned kell az ismerem-re.

Jucus
20170114224602

Még az jutott az eszembe, aki a Bardóczyhoz jár, hogy nektek szokott a terheskönyvbe írni? Mert nekem most szólt a körzetis védőnő, hogy igazán írhatna...?

Ja, meg akartam tőle kérni egy igazolást, hogy meg volt a kötelező 4 terhesgondozás, mire mondta, hogy a kórházban adják ezt automatikusan.
Igaz ez? Mert az elsőnél nekem a védőnő adta még Szegeden.
pabe

Pabe!
Én is igy vagyok, pedig B oroszlán...Kép
Egyelőre fizetős oviba jár, de ingünk-gatyánk rajta...lsd. pár napja még a villanyt is kinyomták...Kép sajnos ez nem fog menni...pedig ideális hely: kb. 15 gyerek, 3-4 ovis néni, és néha dadus is van...Kép

hizás:
én össz. 17 kilót hiztam, nagyját az uccsóban én is...9 mág mindig rajtam van...még szerencse, hogy kismamákkal vagyok össze zárva, akik szintén ezzel küzdenek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Úh már ilyen késő van!
Na én is lépek, mert holnap utazunk Miskolc mellé egy kis faluba egy baráti családhoz.

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Ada, hajrá!!
pabe

Pabe!
Igen, a H-ban automatice adják...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ficanka, atkuldtem a listat - szkennelve van, jo nagy a merete, de remelem atmegy!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pabe!

Az óvodákat nem azért zárják be mert nincs elég gyerek!Azért zárják be mert az önkormányzet nem tudja,akarja kifizetni az óvónők,dajkák stb..bérét.Egyszerűbb bezárni és elküldeni a gyerekeket máshová mint kigazdálkodni a bért.Egyébként törvényileg 25 fő max.a létszám egy csoportban.

Jucus
20170114224602

Pabe!
Igen, amit Jucus mond az tök igaz, saját pl: két utcával arrébb azért zártak be egy bölcsit, mert a helyére lakóparkot épitenek...és már el is kezdték épiteni... és az én fiamat nem vették be egyik kerületi bölcsibe sem (ami azért nem a város másik végén van), pedig járt volna nekünk, mert nappali tagozatos egyetemista voltam...
hááát ez van..
most már tényleg alszom...
Jucus!
Köszi Igor nevében!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisün és Ildi76!

Ti is igazoljatok vissza!

Pusza:Jucus
20170114224602

Borri!
Ajánlom szíves figylemedbe módszeremet!
Visszaolvasok, és közben írom a véleményemet a wordpadbe.
Előfordul, hogy más is leírja időközben, de így legalább megerősítem a dolgo! Kép

Beetrix!
Hú, nagyon nagy az önuralmad! Nagy-nagy gratula! Kép
Lánykádnak is! Kép

Moosejaw!
nyugi! Nem fog ez elmúlni! Jómagam a 3 éves gyerkőcöm mellé akartam örökbefogadni egy árva leánykát! Kép A homronok! Kép

Jucus!
A játszótéri történet Kép(((
Ismerve a temperamentumomat .....
Egyszeri anyasági: jár mindenkinek aki min. 4* részt vett a kismama tanácsadáson, neeeeeeeeeeeemmmmm????

Zsancikant!
Magam is alá tudom támasztani ezt a nevelés dolgot! Pici gyereknek szervezek programot, ahol minden réteg megtalálható. Na kinek a gyereke veri szét a társai fejét, na kinek? Az újgazdag, misssss anyukáé persze!

Baszus mennyit írtok! még mindig van 2 mappa + a még be nem csomagolt! Kép

Mancibébi!
Üdv közöttünk!
Eredetileg 3 évet szerettünk volna. Most több lesz. Most élvezem, hogy soakt tudok segíteni a nagyon kiváncsi, örökmozgó kispasimnak a világ felfedezésében! Kép

Lindicita!
Mi is MAncinak hívtuk a pocaklakót! És persze pasi lett! Kép

Zsancikant!
A családban többször is előfordult az általad leírt kékülési jelenet. Egy családban mindhárom leányzónál be volt készítve a flaska víz, hogy ha jön a no levegő, kékülő arca akkor megy a víz!
Nem tudom! Mi megúsztuk, bár még az elején néha lemostam a hiszti-pofit hidegvízzel! Kép

Proone!
Naaaaaaagyooooooooooon éééééééééééééédesssssssss!!!! Kép)))

Ficánka!
Denevérek??? Nem rossz.... Nem igazán így gondoltam!
Nicsak kibeszél film?
Rezgések vagy egyéb dolgok... Nem tudom, de.... van!
Mensturációs görcsre hogyan szeded?Anyukám nagyon görcsöl!

Zsancikant!
NEm tudom! Most azt érzem, hogy gáz ha "szakvégzett" ember a közeli ismerős! A lényeget TE magad írtad le:nem sokat praktizált! Kép Nyugi!!!!
Ovi :én még mindig nem irattam be !NEm tudom, hogy mire várok! Kép

Edömér!
Üdv itt!
Ez az 5*-i öblítés egy kicsit sok, nem??? Én, az akkor még kapható Lowell /azt hiszem így hívták/ speckó ded mosóport használtam, utána 3 öblítés, öblytő nélkül. Száradás után, vasalás.
Mosószóda: nem roncsolja a szálakat? Színes tuhához is mehet?
Ecet? NEm lesz tőle szagos a ruha???

Neet!
Nagy-nagy gratula a férjednek!!!! Kép

Ada!
Hajrá! NAgyon sok drukkkkk!!!

Oxi!
Kitartást!!!! Veled vagyunk!

Jó pihenést!
Teljesen elfáradtam mindent elolvasni!

Voltam dokinál! A körzetinél. Ma már letudtam a vérvételt is!
Szóval a doki aki nőgyogyi is felírt nekem egy vitamin drazsét. Folsav és vas.MAltofer Fol
találtam egy folsav homeos bogyót. Mi a véleményetek róla? Így név nélkül? Kép
A patikus hölgy jól lebeszélt róla! Én meg benyeltem amit mondott és mint kisangyal megvettem amit a doki feírt.
Azt hiszem a csak azért hozta rám a frászt,mert mindenképpen szeretett volna eladni valami illetve nem ismeri a homeos bogyókat!
Ma vettem pár ruhát,Apa nagyon mérges,de megpróbálom megvenni a bábás könyvet!
Lehet, hogy holnap én is megyek "pünkösdölni"! Könyörgöm ne írjatok annyit!

Pusza!
kriszta13

Pabe!
Vagy még?
Én is Miskolc mellett egy kis faluban!
Szerintem nem a küórházban adják a 4 pecsétet!

Óvoda: nagyon gáz! a magán itt úgy 27e körül van / hó! A jobb helyekre elég nehéz bejutni! A sorrend: tesók, ismerősök és kötelezően a körzetesek. Az előírt 25 fő helyett 30 van! NEhéz tészta!

Megyek!
Apa mérges!
k
kriszta13

Kriszta!

Ez nem anyasági ami alanyi jogon jár a 4 pecsét után.Ha XI.vagy az én esetemben XII.k.állandó bejelenttet lakcímed van min.3 éve akkor Önkormányzat ad neked manit.

Apa miért mérges?Pusszantom és üzenem,hogy mi itten nem szeretjük a mérgelödős pasikat!

Jucus
20170114224602

Jelentem, még egyben.
(Esmeralda&Juanita testközösség) + Julio vagyon -és érzelmi közösség)

Megyünk a Szigetre hesszelni (rulez és vazzeg után újabb meghonosítandó szleng szó), pontosabban embör futkorázik, én hesszelek.

Csóka du-ig.
Ada (40+0 v. 41+0 ki tudja)
ada007

Carter... öööö... én lehet, h tudom.... beleolvastam valami ER-or topic-ba egyszer, ahol lelötték a poént sajnos... de nektek nem árulom el, hátha nem is úgy van.... (akik kint nézik, azok írják, mert elörébb vannak.)

Apa-drukkokat köszi, egy hét múlva okosabbak leszünk. Kép
neet
neet

Jucus!
Már emlékszem! Van egy barátném aki XI. ker-i lakos és kapott az önkormányzattól lét! Kép Bocska!
Apa azért mérges,mert a hátamat látja és csak esete tudnánk együtt lenni és beszélgetni és .... Szóval ennyi baja volt! De most prbálom kiengesetelni! KEresek valami ocsó szállást és ma este elrabolom! Annyit tud, hogy du sietni kell haza /még ma is dologzik Kép/, mert megyünk valahová. Megyek pezsgőt, epret meg némi kaját venni és ma megyünk "pünkösdölni"Kép

Ada!
Még egyben?
Semmi jel???

K
kriszta13

Honlapomra feltettem az UH-s képeket is, és két mozgóképet is! Kép http://proone.fw.hu A Fotóalbum menüpontot nézzétek!

KépKépKépKép
proone

HahÓ!

bejelentkezem.Pasik el Balcsira,Panna alszik én meg egy laza ablakpuceválással kezdtem a hétvégét!ha felébred a csajom akkor balra el.

Pusza:Jucus
20170114224602

hali,

már egy órája olvasok vissza......Képitt kihagyni egy fél napotKép szóval van sportkocsinkKépKép apa jó fej volt,kiengesztelt és elvitt vásárolniKép

jövö hétvégén családi hétvége lesz a margit szigeten,nem jön senki???????

ficánka,
engem nagyon izgat ez a belledonna bigyó mert egy barátnőmnek farfekvéses a babája a 31.héten tart.akkor ezt kipróbálhatja szerinted?és miért mondtad hogy "írta a doktornéni"ezt iratni kell?bocsi,nem vagyok túl jártas de érdekel,szóval még fejlődőben vagyokKép

gigi
Vendég

Kriszta!
Pontosan melyik falu? Merthogy a múltkor írtad, hogy van tó is. Nekünk Mályiban volt hétvégi házunk, tulképpen ott töltöttem gyerekkorom minden nyarát, és nagyon szép emlékek kötnek oda Kép

Bogárka (már 35)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ficánka,

azt lefelejtettem hogy ilyen "nemjönmegsoha" gondom nekem is van,de nagyon hosszú a történet és ha mondanál egy emilcímet elmesélném neked privibe és megnyugtathatnál hogy a csodadoktornénid nekem is tud segíteni és akkor hanyat-homlok rohannék hozzáKép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Én továbbra is olvasgatlak benneteket, de irni nem szoktam, mert sajna meg mindig nem aktualis a topik. Inkabb irogatok a "babaprojekt elott allokba", mert meg mindig oda tartozom Kép De egyszer majd eljon az en idom is...

Csak a Carter dokis temahoz gondoltam hozzaszolni... A bejatszas elejen van egy resz, a Carter doki csajaval, amibol en kikovetkeztettem a siras okat, de persze lehet hogy rosszul gondolom...

Ada, pont olyan vagy, mint Neet es Votiv volt! Akkor en mondtam rajuk, hogy olyanok mint egy szappanopera, de a te sztorid sem kulonb Kép

Uj babakhoz gratula, Proone neked meg tunderiek a kepeid!

Remelem hamarosan tenyleg csatlakozhatok majd hozzatok, ha belegondolok, hogy mar en is ott tarthatnak ahol Ancsi, akkor egy kicsit mindig elszomorodom... De azert nem vagyok annyira letorve, egyszer ugyis ossze fog jonni Kép

Jo hetveget mindenkinek!

Dorka

Kép
szdorka

Bogárka!
Itt ülök én mostan MÁlyiban! A tó felé vezető út egyik kereszteződésénél van a házunk KépKépKép!

Én már annyira nem szeretek itt! Kép Vágyam egy Pest környékén található albérlet! Tudtok valamit???
Inkább ezen a részén keresek valamit! Szóvall itt Borsod felé!
k
kriszta13

Kriszta!
Ezt az 5x-i öblítést doki javasolta, és én is figyeltem: hiába mostam kevés mosóporral, a harmadik öblítés után még bizony habzik a víz, és mosóporszagú a ruha. Ez a pici babáknak még túl erős, sokan lesznek allergiásak emiatt. Én textilpelenkát használok, ott meg főleg figyelni kell erre.
A mosószóda a legtöbb mosópor hatóanyaga, csak tesznek még hozzá ezt-azt, pl. illatosítót, enzimet, stb. ami szintén feleslegesen terheli a babák szervezetét. Én mondjuk csak fehér/világos ruhákhoz használom, a többihez folyékonyat.
Az ecettől nem lesz "szagos" a ruha, csak ha túl sokat öntesz belőle. Én pl. öblítő helyett is használom, ablakmosáshoz is, meg vízkőtelenítéshez is.

Most szaladok, apa hazajött és mérges... Kép
Sziasztok!
edömér

Hi Babes!

A Sziget még áll, száll a nyárfa, vagy jegenye, vagy mia a csuda vattás termése, a kis lakásunk már tele van velük, megszállták, megtámadták még a kiságyat is !!!!!!!!!!!!!

Kaptam ajándékba a párocskától egy Praxisos uh-t, most indulunk....ha mr idekint nem láthatom Hannát, legalább tudjuk, bent jól van e Kép

No, pá
ada007

Mindenkinek szep hetveget es jo pihenest! Mi most elhuzunk videkre...

Ada, remelem hetfo este mar azt olvasom, hogy a korhazban vagytok!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: