Sziasztok!
Túl vagyok egy vizsgán, dr. Bubó után szabadon: "kérem a következöt! "
A bál túl jól sikerült, kellett hogy legyen egy kis böjtje is: jól megfáztam, és még mindig tele van a nózim, meg tüsszögök, a torokfájás már hála istennek elmúlt..

Lili szerencsére nem kapta el, bár tegnap elött rémisztgetett: köhécselt 3-at is
Képzeljétek már magától kapaszkodás nélkül áll egy darabig, de azért még percekben sem mérhetö idöszakokra!

Mindent lerámol, nem gyözök pakolni, a lakás úgy néz ki mint egy bombatámadás után, pedig egyfolytában pakolok!
Altatás:
Nekem egész egy hónappal ezelöttig gyönyörqen ment, azóta nem tudom cici nélkül letenni Lilit, és éjjel is újra többször ébred. próbáltam "bekeményíteni",de 3 óra üvöltés után én adtam fel. Azt hiszem a fogacskák is belejátszanak a dologba. Szerintem a. minden babának más az igénye és egyénisége, b. a könyvek nagyon okosak tudnak leni, de mint azt már ti is tapasztaltátok, a babák többsége nem olvasta öket, nem hajlandók tudomást veni róla, hogy nekik hogyan KÉNE...!
Az meg hogy ne aludjon el a cicin, elég érdekes dolog, mert nálunk elsö naptól kezdve elöfordul. szerintem ez is "gyerekfüggö".

És ha bealszik, a könyv szerint akkor mit tegyek vele, hogy ne aludjon, rázzam fel és utána tegyem le a kiságyba azzal a dumával: hogy ok. felébresztettelek, mert kaja közben aludtál, de most a kiságyban vizsont aludj el magadtól?? CSeppet sem csinálnék hülyét magamból, és a gyerekböl
Reditke, még az jutott eszembe, hogy árologtatótok van a lakásba? Lehet hogy kiszárad a szája, és arra ébred, ezért kér cicit?? De ez csak agy kósza 5let!
Cedit! drága vagy, hogy hiányolsz!

olvasni tudlak benneteket, de írni már sajnos nem jut minidg energiám..

Majd már csak egy hónap és ez a félév is le lesz tudva

addig meg alszok 3 órákat éjszaka!
Liv! köszi, köszi, levelem érkezett!

Jövö héten, lehet, hogy megyek ki Biára, ha otthon vagy, talizhatnék veled is!
Reditke, Andi! azon a kreativ baba tanf-n mittöl kreativak a babák?

Nekem a 12000 egy kicsit húzosnak tünik nekem, pláne, hogy szerintem Lili akkor kreativ, ha nem megyek vele tanfolyamra, pl rendkívül kreativan szedi szét a cuccokat, kifejezetten mqvészi kupit csinál, és nagyon ötletes, ha rossazlkodásról van szó..

Most akkor a fix tali melyik szerda? vagy minden szerda? kicsit meg vagyok zavarodva a sok javaslattol!
Puszi,
Macs