A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Gabi Isten éltesse Flórát!
Olyan nagyon nem izgat, hogy van-e lift vagy nincs a Severbe, mert nem hiszem, hogy gyakran fogok oda menni.Lehet, hogy van valahol nem tudom, de mi nem találtunk, igaz, hogy csak kutyafuttában nézünk szét, meg tömeg volt! Nekem meg tömegiszonyom!

Nóri:nekem se ragad be a muff, én se használok sütöpapírt (mert sehol se találtamKép). Jól ki kell kenni vajjal és kész!

Kriszti: köszi a linket, de ezen már túl vagyok és sokkal elöbbre nem jutottam.

Gira:örülök, hogy ilyen szuper élményként maradt meg benned a szülés. Mindenkinek így kellene szülnie!Szüléstörtétetet várunk. És gyönyörü nevet választottatok a picinek!Kép

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hajni: Elolvastam a cikket a babaszobán. Tényleg jó kis írás, és sztem is van igazságalapja! Igazat adok a hölgynek aki írta! Évtizedenként változik az orvosok,kutatók álláspontja mindenröl. Észrevettétek? De most komolyan! 10 éve még arra meg arra esküdtek, most meg erre meg erre (ami totális ellentétje a 10 évvel ezelöttinek). 10 év múlva mi leszKép?

"Az elmúlt évtizedekben a kisgyerekek szüleit már nem egyszer próbálták meggyőzni, hogy használják ki a szivacsként működő fiatal agy kapacitását, és igyekezzenek minél hamarabb, minél többet megtanítani a gyerekeknek. Ezt a nézetet időközben jócskán felülvizsgálták a témával foglalkozó kutatók, miután kiderült, hogy a túl korai intellektuális fejlesztésnek több a hátránya, mint a haszna. A tudomány mai állása szerint attól nem kell tartanunk, hogy ha a két-hároméves gyerekünk sokat biciklizik, bukfencezik, futkos, táncol, a többiekkel birkózik, akkor olyasmit csinál, amivel megelőzi a saját életkorát. Merthogy a kicsik tudományos szakirodalom nélkül is ezeket a mozgásformákat szeretik leginkább. A szülőknek csak annyi dolguk van, hogy mindehhez megteremtsék a feltételeket. "

Én maradok az arany középútnál. Én nagyon örülök neki, hogy a gyerekem ilyen sok verset, dalocskát tud. Választékosan szépen beszél.Ugyanakkor annak is örülök, hogy a játszótéren mindenre felmászik, örökmozgó, játékos gyerek! Sztem nem helyes CSAK a mozgását fejleszteni önmagában. Én úgy gondolom, hogy KELL vele foglalkozni,fejleszteni -játékosan- a kis agytekervényeit is.

Te, hogy csinálod Hajni?

Nyúlanyó: Gratulálok! Már túl vagytok rajta?Kép Sok boldogságot kívánokKép
Kérjük az élménybeszámolótKép

Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Most nem nagyon tudok válaszolni, de hamarosan írok mindenki kérdésére, és lesz szüléstörténet is. Most egy kérdés. Ha alszik fel kell ébreszteni enni? Az igazság az, hogy nagyon jól bír aludni a kiscsaj...de csak nappal Kép Kép Reggel 6 óta próbáltam 4 óránkén ébreszteni enni, de sose magától ébredt, és legutoljára látszott, hogy nem is éhes. Várjam meg míg magától megéhezik?

Gira
Vendég

Sziasztok!!!!

Asszony vagyok!!!:-)))) Jól sikerült minden, fényképek majd kedden lesznek. Ezeket Pipi 2 éves szülinapjára kapta englandból:-) és itt van a kétévesem tortája:KépKép

Flórának Sok Boldogságot, Egészséget Születésnapja Alkalmából!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Gira: Nekem a doki azt mondta (amikor hazajöttünk a kórházból és eljött megnézni Violát), hogy 5 óránál többet ne hagyjam aludni!
Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Nem tudja vaalaki véletlenül, hogy a Sári Tamás mindennap bent van-e reggel a kórházban?
Szeretnék vele beszélni a következő terhességemről, de ha felhívnám, tuti nem ismerne meg, és a magánrendelésen nem akarok 4000-et fizetni 10 perc beszélgetésért. Nem megy hozzá valaki mostanában?

Az első babám agyvérzett volt (nála szültem), és most előre el akarok menni, hogy megbeszéljek vele mindent, nehogy mégegyszer előforduljon. De a féléves kontrollon szülés után első kérdése: szülés még nem volt, igaz? Szóval elfoglalt, de amikor szültem, végig foglalkozott velem, utána a napokban telefonálgatott a gyermekkórházba, hogy mi van Bencével, stb...

Tehát nem tudja valaki, hogy mindig bent van-e reggel?
badiskriszta

Gira!
Jó kérdés! Nagyon fontos, hogy sárga-e?
Ha tuti nem az, akkor én a mai eszemmel nem kelteném.
Elinte Léna is a leghosszabbat délelőtt aludta, éjjel kel 2-3 óránként. Mire védőnő/dokinő egybehangzóan azt állította, hogy éjjel alhat többet, de nappal keltsem. Elgondolkodtam ezen, és arra jutottam, hogy akkor nem keltem, mert ezek szerint naponta egyszer alhat hosszabban. hogy ez éppen délelőtt van, az egy dolog (Így aludtam én is akkor.)
Szóval a lényeg, hogy sárga-e, és, hogy magától hányszor kér enni (Nekünk napi 7-8 alkalom volt.)

Nóri
norcee

Ja, Gira!
Gondolom a cicik se bírják egyelőre 4-5 óránál tovább. Kép

Nóri
norcee

Badis Kriszta: Nem akarok hülyeséget írni, de én úgy tudom, hogy a Sári Tamás már nem nagyon dolgozik a kórházban. Inkább a klinikán keresd vagy a magánrendelésén újszegeden! Legalább is én míg bent feküdtem, minden nap láttam -orvosi ruhában, nem civilben- bent a klinikán. Amikor szültem aznap éjjel is ö volt ügyeletben.
Egy kicsit átrendezödtek az orvosok. De hátha valaki innen (aki a betege) jobban tudja.

Anita: Mégeccer gratulaKép Édesek ezek a Tubbie babák meg az a ketyere is. Mi az egyébkéntKép? Csudiszép a tortájaKép Milyen ízü??

Nóri: Nekem azt mondta a védönö,-még az elsö-, hogy ahhoz, hogy a baba különbséget tudjon tenni az éjjel és nappal között, ahhoz éjjel hagyni kell, nappal ébresztgetni. Ha eleinte nappal alszik hosszabbat, az ébresztgetésekböl "megtanulja", hogy éjjel kell hosszabbat aludni. Na valahogy így magyaráztaKépKép
Boginál nem tudtam ilyet csinálni, mert egyfolytában üvöltött éjjel-nappal. Viola meg már alapjáraton így aludt. Az elsö 2-3 hét volt nappal alvósabb aztán átállt.
Szerencsés vagy, hogy tudsz nappal aludniKép. Én akármilyen fáradt vagyok, egyszerüen nem megy nappal aludniKép Akkor se ha besötétítek, sehogyKép Nagyon nagyon ritkán sikerül szunyálnom napközben!
Ja az unatkozáshoz még annyit, hogy ha nem egy egyszobás koleszba laknátok, hanem saját lakásba vagy kertes házba, akkor nem unatkoznál ne aggódjKépKép Majd rájössz ha beköltöztök a házatokbaKép! Ott mindig lesz mit csinálni. Én még ezen a 49 négyzetméteren is találok mindig tennivalót (igaz én nagyon tisztaságmániás vagyok)!Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Badis Kriszta: Mit jelent az hogy agyvérzett volt a baba? Elég szörnyen hangzik!Kép Miért lett az? Mekkora súllyal, hosszal született és hány hétre? Most jól van? Mikor szültél?
Enikö

ceniko
Szeged

Gratula, Anita asszony! Kép Kép Képeket szeretnénk!

Gabi,
Flónak boldog szülinapot!

Badis Kriszta,
én nem ismerem a dokit, de úgy hallotttam, hogy a Korondi u-ban o a körzeti doki.
Sajnálom, ami a babáddal történt. Kép
Vendég

Jó reggelt!
Tényleg, a többiek mindannyian házasok? Vagy vannak akik élettásri (hü de utálom ezt a szót) kapcsolatban élnek?

Nekünk ma van a "házassági évfordulónk"Kép Mivel mi nem vagyunk házasok, és, hogy mi is ünnepeljünk valamit, mi azt "ünnepeljük" amikor összeköltöztünkKépKép És az ma van egy éveKép És szuperül vagyunk! (egyelöre koppp-kopp)Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Boldog évfordulót nektek!

Ildi
tfildiko

TFIldi: KösziKép
Jáccótér?
Jó már a levelezöd??
E

ceniko
Szeged

Enikő!

Jó,de nem kiabálom el.
Most volt a Noncsi az apjával sétálni.Én pedig eltekertem a Tescó-ba.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Én 2004. február 16-án szültem, a II.-esben, ahol minden reggel bent volt a Sári 8-9 között általában, aztán ment a klinikára. A Vasasba jártam hozzá magánrendelésre.
Bence 35 hét 4 napra született, 3 órával születése után vitték át Újszegedre fertőzésgyanúval. Ott aztán kiderült, hogy agyvérzése volt, egy hét múlva pedig a legsúlyosabb lett. De a doktornőnknek is hihetetlen, hogy meggyógyult, és semmi baja sincs. (Pedig azt mondták, hogy testi és/vagy szellemi fogytékosság, vagy legalábbis olyasmi lesz, hogy egyik lábára sánta, vagy szemüveges stb...)
26 napig volt bent, és azóta mindenféle orvosokhoz járunk, meg jártunk 6 hónapot gyógytornázni is.
A doktornő tanácsolta, hogy a köv. terhesség előtt menjek el a Sárihoz, és beszéljek vele meg mindent.

Tudom hogy Karmen a Sárihoz járt és nála szült, várom, hogy esetleg írjon, mert Ő ajánlotta nekem is akkor.

Kriszta
badiskriszta

Bence 2720 g-mal és 48 cm-rel született természetes úton, és nem tudják, mitől lett agyvérzése. A doktornő szerint a túl gyors szülés is lehetett, hogy 3 nyomásra kint volt (amúgy 12 órát tartott az egész), és oxigénhiányos is volt, mert búrát tettek rá.
badiskriszta

Badiskriszta!

Örülök,hogy minden rendben van a Bencével.Nehéz lehetett nektek.

Ildi
tfildiko

Szia Kriszta! aham, most már tudom ki vagy. Sokat gondoltam Rátok, ugy eltüntél aztán. Én nem voltam Sárinál aug. óta, akkor még a Vasasban rendelt. Most kellene mennem majd valamikor. Én is csak beszélni akarok vele a terhességröl majd, de én azt gondoltam maszekban keresem fel, mert amugy megtalálni elég nehéz. Nem tudok róla, nem hallottam hogy a korházban ne rendelne már, régen valoban minden reggel ott kezdett, csak aztán ment a klinikára. Örülök hogy végül minden jol alakul Bencével.
Ha megtudod dolgozik-e a korházban és mikor nekem is megirhatnádKép

Enikö! Boldog évfordulót!

Anita! Nagyon klassz ajándékokat kapott Pipi, na és az a torta!...

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Lenne megint egy kérdésem. Ti az anyatej mellé adtok teát a babának? Mert nekem azt mondta a védőnő meg a dokinéni is, hogy ne adjak. De mivel az Infacol nem ér semmit hasfájás ellen, gondoltam ki kellene probálni valami mást is. Van valami kimondottan hasfájás elleni tea? És ha igen, akkor azt mikor kell vele itatni? És hol lehet venni? Mert a Tescoba nem láttam csak instant teákat. Márk két szoptatás között is szokott cuppogni, és nem hiszem, hogy éhes lenne, inkább csak szomjas.
Üdv. Zita
zita_29

Zita! Orsi 5 hósan kapott kevés vizet, a nagy meleg miatt. Máig csak ezt adok neki, nincs tea. Nem tudom hasfájásra mi jó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita! Orsi 5 hósan kapott kevés vizet, a nagy meleg miatt. Máig csak ezt adok neki, nincs tea. Nem tudom hasfájásra mi jó.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
A barátnöm árulja ezeket olcsóért, ha valakit érdekel írjatok privit:
Kép

Kép

Kép
Köszi
Enikö

ceniko
Szeged

Badiskriszta,Karmen!
Sári valóban minden reggel a kórházban kezdi a napot és újszegeden a Korondi utcában is ő a körzetis a magánrendelése is ott van de sajna nem találom a tel. számát esetleg a telefonkönyvből kikereshetitek a korondi utcait hogy mikor rendel.
Bea
20180827120929

Köszönöm, most megnyugodtam, hogy nem lépett le a kórházból, mert már olyat is hallottam, hogy csak a klinikán van szülése. De én a II.-esben tervezem megint majd.
Megvan nekem a telefonszáma, a mobil is, majd felhívom előtte egy-két nappal, az a biztos.
badiskriszta

Zita: Hasfájásra a legjobb a masszázs, tornáztatás, hogy nagyokat durrogjon.Tudod, hogy kell tornáztatni? Szivesen megmutatom! Valamint az édesköménytea, de az sztem ilyen piciknek még nem adható (a dobozon az van, 4 hós kortól). Meg van egy Mecsek Tea nevü termék (ez nem instant, hanem tasakos), ami szinték babáknak való teakeverék. Gyógyszertárban kapható párszáz ft.

Badis Kriszta: Örülök, hogy a kisfiad jól vanKép. Nagyon szörnyen hangzik, amiket leírtál. Mikorra tervezitek a kistesót? Rakhatnál fel képet Bencéröl a profilodba.Kép

Karmen: KÖszi!Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Enikő, én elhiszem, hogy a gyereket hagyni kell a saját kis tempójában élni. Barátnőm gyereke nagyon értelmes kislány, nem erőltettek neki semmit, az osztályban most az első 5 legjobb között van és magatartásból nem a legjobb, mert mindig hamarabb készül el, mint a többi és unatkozik. Akkor ezt minek még turbózni?
Mindent magától.:-)

Zita, mi adtunk neki édesköményteát. 3-6 szem édeskömény mag 1 deci forróvízbe, 10 percig állni hagyni be, aztán leszűrni. Luci kb. 2-3 centnyit ivott belőle, de nekünk hatott nagyon. És persze jó a masszázs is meg ha hasra fekteted, amikor nem alszik. Hagy durrogjon.
Enikő, nekünk doki mondta ezt a teát, a Mecsekről meg egyenesen lebeszélt!:-)))
Zita, kérdezz rájuk a dokidnál!:-)

Erdészapuka, a sármnak nincs közé a pénztárca telítettségéhez!!! Nálunk is a 0 felé konvergál néha apa vagyona (teszünk róla mi lányok:-))), de úgy is mondhatnám, hogy lassan nem lesz határértéke a sorozatnak, de még helyi minimuma sem:-))

Anita! Nagy gratula! Milyen érzés? Én nemigen tudom magam rávenni,. de nagyon örülök a boldogságodnak!!!!

Angi, merre vagytok? Teletubbies cd-ügyben beszéljünk majd!
H
babamama

Sziasztok!
Rengeteg kép van az nlc-n Bence születésétől kezdve mostanáig, rólunk is.
Megadom hozzá a felh.nevet és jelszót, ezt kell beírni jobbra a belépéshez, és így megnézhetitek.

felh.név: Kriszta...
jelszó: Bence

http://www.noklapja.hu/bemoldal.php?bem_userid=225223
badiskriszta

Kriszta! Én is nagyon remélem dolgozik még a korházban, mert én is ott fogok szülni, nagyon rossz lenne ha ö már nem vállalna ott. Bence nagyon szép baba, gratulálok.

Enikö! Sikerült a képeket lementeni a kártyára? Mi volt?

Seri! Meggyógyult a cicid?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hajni: Nekem a doki ajánlotta a Mecsek teát.Én elötte nem is hallottam róla. Vettem is, de nem magyon kellett készítenem, mert hatott az Infacol. Én az instant teát szoktam csinálni Violának, amikor látom rajta, hogy ihatnék...

Szerintem is hagyni kell a gyereket a maga ütemében fejlödni. Egyébként nem is lehetne ráeröltetni semmit, ha ö nem akarja, nem fogékony rá....Kép

Karmen: Nem sikerült, majd visszaviszem a Médiába a kártyát.Hátha valamit rosszul állítottam be (bár nincs semmi beállítanivaló rajta)szóval nem tudom mi bajaKép!

Badis Kriszta: Akkor én "ismerlek" tégedKép Leesett a tantusz!Kép! Töled rendeltem a csillagokat pl, meg a ncl-án is beszélgettünk márKép Üdv itt is!Kép
Enikö

ceniko
Szeged

Ceniko, ez igaz, én emlékeztem Rád, te voltál az egyedüli szegedi! És jók a csillagok?

Karmen, majd írok, hogy mi van, és május 13-án mindenképp akarok vele beszélni, és felhívom előtte.
badiskriszta

A Cebion cseppeket mennyi idös kortól és milyen mennyiségben kaphatja a baba? Kidobtam a dobozátKép
Köszi

ceniko
Szeged

Kriszta: Igen szupik, nagyon szeretjük. Jó sok volt benne, adtam néhányat Bogi kis barátnöinek isKép Köszi mégegyszer!Kép

ceniko
Szeged

Karmen, megnéztem a képeidet, nagyon aranyos a babád! Pedig Te mennyit voltál bent a kórházban, meg bonyodalmak, meg minden... Nekem pedig semmi bajom sem volt, aztán tessék...
Szerinted is érdemes szülésznőt választani a Sári mellé? Bár ha előadom neki a sztorit Bencével, biztos emlékezni fog, és remélem töri majd magát, hogy ott legyen a szülésemen!
badiskriszta

Kriszta! megvallom az elején felkészitett a doki hogy lesznek még komplikációk, szoval én még számitottam is rá, persze remélem hogy nem ugy lesz. Nekem a szülés is veszélyes volt, de szerencsére ott sem lett komplikáció. Szerintem jó a szülésznö, én is fogadnék ha nem császárral szülnék.
Milyen csillagokról van szó?

Enikö! a fene ezt a vacak fényképezöt, nem igaz hogy mennyi gondod van vele. ' éves kor elött napi 6-8 csepp, 1 éves kortól iskoláskorig 10 csepp.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
mindenkinek köszönöm Csilla nevében is a névnapi köszöntéseket.

Karmen,
a cicim még mindig fehér, még nem volt időm bemenni a klinikára. Csilla megfázott, nem akarom itthagyni másra, apája meg dolgozik.. Délután viszem a dokihoz, remélem, semmi komoly, de az orra kegyetlenül szörcsög és köhög is.

Enikő,
Viola orra rendbejött?
Ce-bion cseppek: Karmen megírta. Annyi van még rajta, hogy felbontás után 13 héten belül használható fel.

Seri
seri

Karmen: Köszi az infókat!

SEri: Csak aznap folyt egy picit az orra, azóta semmi szerencsére. Ti jól vagytok?

ceniko
Szeged

Karmen, világítós csillagokról volt szó, pár hónapja tudtam szerezni nagyobb tételben, görög holmi volt, és nagyon szépen foszforeszkál, nem a 100 Ft-os fajta. Erről beszéltünk.

Engem meg nem készített fel semmiféle komplikációra, sőt mikor augusztusban voltam kontrollon, először azt sem tudta hogy szültem, aztán hogy nála, de mikor elmeséltem, hogy mi volt, emlékezett. Még Ő kérdezte, hogy de hogy történhetett ez? Mondtam, hogy nem én értek hozzá.
badiskriszta

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Gyakran olvasom a fórumotokat (szegedi lévén), és sok hasznos dolgot tudtam már meg tőletek. Három és fél hónapos a kislányom, és eddig minden nagyon szépen alakult (62 cm, 6000gr). Két nappal ezelőtt azt vettem észre, hogy hirtelen kevesebb lett a tejem. Igazából nem tudom, mi lehet az oka, mert semmin nem változtattam, ugyanazokat eszem-iszom, nem ért semmilyen stressz stb.
A védőnőm tápszerpótlást javasolt, de ezt amíg lehet, el szeretném kerülni. Most sokkal gyakrabban teszem mellre, van, amikor kétóránként, így nem éhes. Milyen javaslataitok vannak a tej mennyiségének növelésére?
Laktoherbet iszok már a szülés óta, most homeós bogyót kezdtem szedni.
Segítségeteket előre is köszönöm! Virág
kissvirag

Gira:Sztem ha nem sárga nem kell ébreszteni, talán így be is fog állni az éjszakátok is! Szoptasd akkor amikor kéri! Tök felesleges ébreszteni!!! Várjuk nagoyn a szülitörténetet.

Anita:Nagyon sok boldogságot kívánok továbbra is!

Badis Kriszta:Üdv körünkben, én is Sárinál szültem, sztem érdemes lenne felhívnod, nem tudom ugyan,hogy mindennap benn van-e a kórházban, de ha indulás előtt felhívod a kórházat, hgoy benn van-e ők megmondják. De a klinikán is sűrűn benn van, szinte mindig, és a Korondi utcai rendelőben is van, ott van a magánrendelése is. Az én elsőszülöttem kora babus, ő is a kórházban kezde az első 6 hetét. Őt is nála szültem, nálunk csak hízni kellett Flónak. Te írtál a Kismamába szülisztorit? Azt hiszem a legutóbbiban volt a leveled! Én fogadtam szülésznőt, és jól tettem, bár mindkettőnél benn volt, de jó volt hogy tuti számíthatok egy egészségügyisre. A második után már meg fog ismerni, az én férjemet már megismeri, sőt még kérdezi hogy mikor lesz a 3., tudja hogy Fló milyen pici volt, meg ilyenek.

Zita:Nagoyn jól mondja a védőnőd és a doki, hogy nem kell teáztatni, attól csak kevesebbet szopna. Inkább tedd mellre, lehet hogy csak kettőt szippant, az pont csillapítja a szomját. Mert az anyatej nem csak éhség csillapítására szolgál, hanem a szomjat is oltja!!! Hasfájásra meg én szívem szerint nem adnék semmit. Egyszer írtam már a meleg só vagy meggymagos párnát, könnyebben jön a puki, meg a hason fekvés. Kis lábtorna. Sokkal jobb,mintha akármilyen izéket adnál. Flónál nem vált be semmilyen hasfájáselleni izé, alig volt 3 hónapos és elmúlt, Bátornál nem fordult elő. Próbáltad már elhagyni a tejet és tejtermékeket az étrendedből?

Kissvirág: Ez a jelenség minden babánál előfordul, mert 3 hónapos kor körül kezd megugrani a súlygyarapodásuk. nagoyn jól teszed, hogy nem adsz neki pótlást, főleg nem tápot! Néhány nap múlva újra helyre áll a régi rendszer. Magának szaporítja a tejcsit a babus azzal, hogy többször kér enni. Többször szopik, több termelődik! Van homeopátiás tejserkentő,de nem hinném, hogy még a teára is szükséged lenne. Utrica urens 5CH, vagy Lac caninum 9CH, vagy Ricinus communis 5 CH napi 1-2X5 golyó. Valamelyiket ha veszed a nyleved alatt kell elszopogatni, utána inni-enni nem szabad egy fél óráig. Mentolos dolgokat mellőzd, elveszti a hatását. De sztem nem kellenek, mert túltermelésed lesz. Nagyon szép a babuskád!

NÁlunk is megvolt a nagy buli. Flóra nagyon ürölt a tortának! Majd teszek fel képet. Már megint annyi játékot kaptak... Kép Kell építeni a játékoknak egy házat. Kép

GAbi3
inecsg

Igen, én írtam a Kismamában (többek között).

Gabi, nem tudod, hogy a Korondi utcában délelőtt ott van-e? Állítólag Ő a körzeti orvos ott, és ha megyünk majd pénteken (3 hét múlva) a gyermekkórházba, simán átslattyoghatnék oda, és rábíznám Páromra Bencét a vérvétellelKép)) Bár ilyen még nem volt, ez az én dolgom.
badiskriszta

Lányok, mi újság? Mindenkinél vacakol a babanet? Kíváncsi vagyok, ez az üzenet most megjelenik-e?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika: MI volt a matekversenyen a múltkor?

ceniko
Szeged

eltunt 2 napi hsz, legalább a vita is kitörlodott.
Vendég

Enikő, az jól sikerült. De Petinek már tele van a hócipője a matekversenyekkel, már 6-on volt az idén. Jövőre nem engedem ennyire.

Dancsi, meddig tartott a vita? De inkább ne is menjünk bele. Én csak estig olvastam, nem tudon, utána folytatódott-e. Talán jobb is , hogy törlődött, kezdjük most úgy, mintha nem is lett volna, mit szóltok? Épp ideje már egy kis békesség.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika!

Teljesen egyetértek veled.Legjobb a békesség.
Az a 6 verseny egy kicsit sok.(Még a végén megutálja a matekot.)Gratulálok neki,ügyes fiú!!!Kép

Ildi
tfildiko

Hú,
végre bejön a régi címen a babanet.

Karmen,
Orika meggyógyult már?
Nem emléxel mikor tetted fel a táblázatot?

Gira,
hogy vagy? Rékababával minden rendben?

Gigi,
pocid nő már?

Olyan sokan eltűntetek, Lányok!

Gyertek vissza, jó?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Tényleg, Zituska, mi van a Babóddal?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta! a hasmenés elmult, igen gyógyult volt egy ideig, most csupa takony. Férjem még rosszabbul van, nekem csak a torkom fáj. Szoval talira nem megyünk, bár megvallom valszeg amugy sem tudtunk volna, mondtam a péntek nekem nem a legjobb. Nem emlékszek szerintem hétvégén.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

bocs, Kriszti akart lenniKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint