Gira:Sztem ha nem sárga nem kell ébreszteni, talán így be is fog állni az éjszakátok is! Szoptasd akkor amikor kéri! Tök felesleges ébreszteni!!! Várjuk nagoyn a szülitörténetet.
Anita:Nagyon sok boldogságot kívánok továbbra is!
Badis Kriszta:Üdv körünkben, én is Sárinál szültem, sztem érdemes lenne felhívnod, nem tudom ugyan,hogy mindennap benn van-e a kórházban, de ha indulás előtt felhívod a kórházat, hgoy benn van-e ők megmondják. De a klinikán is sűrűn benn van, szinte mindig, és a Korondi utcai rendelőben is van, ott van a magánrendelése is. Az én elsőszülöttem kora babus, ő is a kórházban kezde az első 6 hetét. Őt is nála szültem, nálunk csak hízni kellett Flónak. Te írtál a Kismamába szülisztorit? Azt hiszem a legutóbbiban volt a leveled! Én fogadtam szülésznőt, és jól tettem, bár mindkettőnél benn volt, de jó volt hogy tuti számíthatok egy egészségügyisre. A második után már meg fog ismerni, az én férjemet már megismeri, sőt még kérdezi hogy mikor lesz a 3., tudja hogy Fló milyen pici volt, meg ilyenek.
Zita:Nagoyn jól mondja a védőnőd és a doki, hogy nem kell teáztatni, attól csak kevesebbet szopna. Inkább tedd mellre, lehet hogy csak kettőt szippant, az pont csillapítja a szomját. Mert az anyatej nem csak éhség csillapítására szolgál, hanem a szomjat is oltja!!! Hasfájásra meg én szívem szerint nem adnék semmit. Egyszer írtam már a meleg só vagy meggymagos párnát, könnyebben jön a puki, meg a hason fekvés. Kis lábtorna. Sokkal jobb,mintha akármilyen izéket adnál. Flónál nem vált be semmilyen hasfájáselleni izé, alig volt 3 hónapos és elmúlt, Bátornál nem fordult elő. Próbáltad már elhagyni a tejet és tejtermékeket az étrendedből?
Kissvirág: Ez a jelenség minden babánál előfordul, mert 3 hónapos kor körül kezd megugrani a súlygyarapodásuk. nagoyn jól teszed, hogy nem adsz neki pótlást, főleg nem tápot! Néhány nap múlva újra helyre áll a régi rendszer. Magának szaporítja a tejcsit a babus azzal, hogy többször kér enni. Többször szopik, több termelődik! Van homeopátiás tejserkentő,de nem hinném, hogy még a teára is szükséged lenne. Utrica urens 5CH, vagy Lac caninum 9CH, vagy Ricinus communis 5 CH napi 1-2X5 golyó. Valamelyiket ha veszed a nyleved alatt kell elszopogatni, utána inni-enni nem szabad egy fél óráig. Mentolos dolgokat mellőzd, elveszti a hatását. De sztem nem kellenek, mert túltermelésed lesz. Nagyon szép a babuskád!
NÁlunk is megvolt a nagy buli. Flóra nagyon ürölt a tortának! Majd teszek fel képet. Már megint annyi játékot kaptak...

Kell építeni a játékoknak egy házat.
GAbi3