A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Na lefekvés előtt még benézek:

Ági!
Kérdezz nyugodtan, amiben tudok, szívesen segítek.
A Kukorica utcában is az a fekete gumi hinta van, amibe nem szívesen teszem Tomikát, mert nagyon inog. Akkor már jobb a hagyományos nekünk.

Dancsi!
Köszi, majd megnézzük a zárat. Megértelek, nem könnyű elszakadni a gyerkőcöktől. Még én sem tudom, hogy fogom bírni Tomika nélkül, ha dolgozni megyek.

Ja, az előbb nem írtam, de tényleg minden baba nagyon aranyos! Jó volt találkozni. Ki tudja, mikor tudok legközelebb elmenni. Kép

Persze nem csináltam semmit, pedig a vasalnivaló lassan kiborul a szekrényből...
Jó éjszakát, szép álmokat!
Tünde+Tomika (aki fél 8 óta egyhuzamban alszik)
ptünde

Tünde,
mikor mész vissza dolgozni? Hú, piszok nehéz lesz neked. Bölcsi vagy nagyi lesz?
Vendég

Sziasztok!

Bea, köszi, hogy befogadtad a talit, naggyon jó volt nálatok! Jó hamar összepakoltál, pedig volt rumli.

Meg kell állapítanom, hogy az összes gyerkőc gyönyörű és okos! Jó volt így egy kupacban látni őket.
Szerintem senkinek se kell mentegetőznie a gyereke viselkedéséért, ebben a korban ilyenek.

Karmen, azt hiszem, tuti tanácsot senki se tud adni az éjszakai szoptatással kapcsolatban. Én biztos nem, Kincső is kriminális ilyen szempontból. Nekem két ismerősöm is azt mondta, hogy ők úgy szoktatták le a gyereküket, hogy az apjuk kelt fel és altatta vissza őket. Azt mondták, max. egy hét, de elég kemény. Én nem akarom ennek kitenni a férjemet, meg elvagyunk a jelenlegi helyzettel.

Nóri, nem kell szégyenkezned egyáltalán. Azért nem nevezném durvaságnak. Kincső egész délután emlegette Lénát, de csak azt, hogy "Megjött Léna apukája." Aztán este, fürdés után kezdte el magyarázni, hogy "Nem szabad megfogni a száját, mert az az ő szája."Kép

Ildi, szerintem Kincső nem volt kilenc hónaposan ilyen hosszú, de lusta vagyok elővenni a kiskönyvét, bocs Kép. 21 hónaposan 80cm volt, arra emlékszem.

Honvéd téri játszó nekünk OK, mikor?

Be kell fejeznem, jön a férjem dógozni.

Kati

Kati
katicabogár

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5366
IDe töltöttem fel a képeket, Ági jelszavával, loginjáéval!

.:Angi:.
angiszeged

Erika: Engem is érdekelne a levél, aláírnám, de ha csak az én aláírásom hiányzik inkább add fel, ne késlekedj!

Dancsi: És ha összefogtok valakivel, aki ki tud hozni kocsival?
Tomika apukájával marad otthon!

Karmen: Nálunk valamelyik nap volt olyan hogy Bátor alig bírt visszaaludni, és még Flórát is felébresztette. Ezt eljátszotta 2-3szor.

Jajj, csajok úgy elmentem volna a talira!!

Gabi3
inecsg

Kati!

Köszi.Úgy szeretném,ha nem lenne olyan kicsi mint én.Mindig utolsó voltam a tornasorban.

Tünde!

A Noémi lány létére nem bújós.Pedig én úgy szeretném.Fél percet nem bír ki az ölemben.Mehetnékje van.Igazi örökmozgó.De remélem,hogy ez egyszer megváltozik.

Gabi!

Én is úgy elmentem volna.De hozzátok nem hiszem,hogy eljutok.Én a Noémivel buszozni nem tudok.Majd csak akkor,ha nem kell neki babakocsi.De az nem most lesz.

Angi!

Köszi a képeket.Nagyon szépek a gyerekek.És milyen nyugodtan ült a két kiscsaj a hordozóban.A Noémi 2 percet sem bírt ki benne,csak,ha utaztunk.

Ildi
tfildiko

én is tettem fel képeket.

Elvitték Jozsót, tök fura érzés. A kis büdös kölyök ma is elaludt, 1/4 8-kor kellett ébresztenem. Ez már a 3. vagy a 4. nap, hogy eddig alszik.És képzeljétek, ma reggel 6-ig nyikk nélkül aludt. Akkor szopott, majd visszaaludt magától. Kép Kép Kép
Vendég

Dancsi!

Örülök,hogy jó volt az éjszakátok.A miénk megint nem.És már reggel 6h-kor felkelt az ágyban.Most aludt vissza.

Ildi
tfildiko

A talis képek nagyon jók lettek!
Tetszett, hogy minden Manó Eszter Ágikutyájára (KUTYA, nem maci Kép) mozdult rá, a Csajom nem győzte megvédeni.
Viszont érdekes, hogy Kincsőtől nem vette el Kép. Olyan édesen ölelgette Kincső... Kép.
Nekem is minden Nyuszipalánta tetszett, jó volt látni, mennyit nőttek a legutóbbi tali óta.
Istenem, hogy örexenek Kép!

Katicabogár,
miért írsz ilyen ritkán?

Dancsi,
nekem is rossz volt, amikor Eszter először volt nélkülem, a mai napig ugrál a gyomrom, ha itthagyom "nemvelem". De tény, hogy nem ülhet mindig a szoknyánk mellett, egyszer csak elmegy oviba, iskolába és amit Erika írt, lassan el is megy tőlünk Kép. De ez az élet rendje. Csak annyira fáj, már most is, ha belegondolok, hogy lesz idő, amikor már nem kellünk Nekik (kellünk mindig, de nem ÚGY), mert a saját lábukon állnak majd.

Ildi,
Eszter 70,5cm volt 9 hónaposan. A magasságán aztán tényleg nem tudunk változtatni Kép. Én csak azt furcsállom, hogy nagyon hosszú volt születésekor (55cm), most meg szinte ő a legkisebb az itt lévő Csajok között Kép. Azt viszont nemrég olvastam, hogy az anyatejes babók lassabban nőnek.

Gabi,
a múltkor taliztam egy Csajszival, akivel együttjártunk szülésfelkészítőre és mondta, hogy a látta Gergőt - Esztert ismerte fel, Gergővel még nem talizott -, de nem mert ráköszönni. Mondta Apa, nyugodtan, mert ha nem ismeri azt, aki ráköszönt, tudni fogja, h az én ismerősöm.
Nekem pénteki algyői tali lenne jó csak, mert Gergő akkor van Algyőn. Ági, akkor Titeket is kivinnénk Kép.

Anita,
örülök, hogy találkoztunk Kép.

Tünde,
és mit dolgozol a MK-ban?

Nóri,
akkor nekem esélyem sincs, mert én tökhülye votam matekból mindig Kép.
A képet azért töltöttem le, hogy Neked tegyem fel ide Kép.

Szép napot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Azt én is olvastam valahol.A Noémi most két hónap alatt csak 1 centit nőtt.Mi csak 48cm-rel születtünk.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Most csak gyorsan.

Kriszti, koszi a felajanlast, majd meg beszelunk rola.
Ezt talaltam az udulesi csekkel kapcsolatban, nem tudom ismered-e.

http://www.nusz.hu/index1.htm

Agi
agi77

Sziasztok!

Angi linkjén kivül is vannak talis képek valahol?

Ági!
3-tól, 6-ig aludt a lány, igaz 5-kor felkelt inni meg nyüszizni pár percet, hogy jaj, még álmos vagyok, pedig már felkelnék játszani. Szóval haladunk a napi 1-szeri alvás felé, és akkor többször tudunk találkozni, ti is eltudtok jönni, stb...

Bea!
Szakmai kérdés: a nappaliban padlófűtés van?
Ma tárgyalt a férjem az egyik épületgépesszel, és képzeljétek a padlófűtés beszerelése olcsóbb, mint a radiátoros. (Nekünk kombinált lesz, kövek alatt padló, parketta alatt meg nem. Ki gondolta volna?Kép)

Nóri
norcee

Sziasztok!

Ildi, megnéztem, Kincső 69 centi volt kilenc hónaposan. Én is mindig utolsó voltam a tornasorban, de egyáltalán nem zavart Kép. Inkább, mint 180 centi fölött lenni. Te is 48 centivel születtél és Noémi is? Nincs könnyebb, esernyőre csukható babakocsitok? Mi olyannal szoktunk buszozni.

Kriszti, azért nem írok gyakran, mert így jön ki. Nem is ülök sokkal gyakrabban gép elé, néha meg őszintén szólva mire végigolvasok mindent, már lusta vagyok írni. De majd igyekszem Kép. Egyébként ezért (is) szeretem, hogy ilyenkor a jobb időben gyakrabban vannak talik.

Akkor megyünk még a héten valamelyik játszótérre? Gyorsan sokat kell még talira járnom, mert hamarosan megyünk Kincsővel haza Sopronba. A húgom április végére várja a kisbabáját, ha megszületik, megyünk, és három-négy hétig akarunk maradni.

Gigi, hogy vagytok?

Gira??? Neked naponta be kellene jelentkeznedKép...

Engem is érdekel, hogy Angi linkjén kívül hol vannak még képek!

Kati

Kati
katicabogár

Kati!

Köszi,hogy megnézted.Igen,én is 48 cm voltam születésemkor.És utáltam utolsó lenni a sorban.
Nincs olyan babakocsim,mert nem szoktam a csajjal utazni.Közel van a Tescó,csak elsétálunk.A belváros pár perc séta.Máshova nem szoktunk menni.
Kisfia vagy kislánya lesz a tesódnak?

Ildi
tfildiko

Orsinak ma hasmenése van, kellett tenyésztésre mintát vinni. Minden evés után szinte rögtön kijön ahogy megette, pedig amugy sem eszik sokat. Akartam venni bifidust, eleinte nem tudta a patikus mit akarok, aztán meglett, kiderült 4e ft, annyim nincs. De mondta ugyanezt árulják másik gyártó, 800 ft. Most ebböl kapott. Remélem használ. Meg kapnia kell Stectat.

Klassz lehetett a tali, jo sokat voltatok.

Éjjel csak 1x evett most Orsi 1kor és reggel fél 8kor kelt. Remélem nem kiabáltam elKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Jók a képek, Pipi egyiken sem néz oda:-((( Olyan kis dinnye nem szeret fényképezkedni:-)
Ildi, Pipi is 73 cm volt 9 hósan:-)Nekem mindenki azt mondja, hogy magas lány. Ma voltunk dokinál, a lassan 2 éves Csirkém 11880gr és 91 cm és jön a hátsó rágója:-)

Karmen, Orsika jobban van?

Lehet megint tali a Reteken is, de a Honvéd teresbe is benne vagyunk.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Ma voltunk tanácsadáson. Tomika ismét hozta a formáját: ahogy beléptünk a rendelőbe, elkezdett visítani, fölrúgta a mérleget, alig lehetett kezdeni vele valamit. Úgyhogy se súly se magasság mérés nem volt. Megkértek, hogy itthon próbáljuk már megmérni, hátha sikerül.
Meg kaptunk kenőcsöt, mert a két karján kicsit száraz a bőr. Nem tudom, mitől lehet, egyelőre a dokinéni sem. Egy hétig kell kenni, utána meglátjuk.

Tomika 75 cm volt 9 hónaposan.

Tomika ma csak egy órát aludt, egész nap pörgött, úgyhogy 7-kor bealudt.

Nagyon jók a képek!Örülök, hogy ott voltunk a talin!

Enikő!
Nagyon aranyos Viola! Bogi meg kész nő. Örülök, hogy találkoztunk.

Dancsi!
25-én kezdem a melót. Ahogy Gabi írta, apa marad itthon vele. Igaz, az első héten mamáékkal lesz, mert Gábor 5 napos terepgyakorlatra megy (megint), én meg már több szabit nem bírtam kivenni. Anyu kicsit izgul, mert nem volt még ilyen örökmozgó gyereke/unokája.
Ügyi Jozsó, hogy jól alszik.

Ildi!
Tomika is mostanában kezdte a bújást, régebben csak nyálas puszit adott. De ő is mindig rohan, csak közben odajön, és bújik egyet. Kép

Kriszta!
Tomika is anyatejes baba, mégis nagyon magas. Lehet, hogy nem igaz a statisztika? Vagy ő a kivétel?
Munkanélküli ellátásokkal foglalkozom főleg.

Karmen!
Jobbulást Orsinak!

Jó éjt mindenkinek!
Tünde+Tomika
ptünde

Ildi! De, rossz 9hósan a 73cm. AKkor most mi van? Összetörpíted, vagy kinyújtod?;)

KAtica! Hugidnak mennek a drukkok!!!

ANita! Pipi Nekem is magasnak tűnt.

Lányaim időnként köhhintenek egyet-egyet, semmi komoly, de anyai megérzésem nem sugall sok jótKép. Holnap megyünk amúgy is pulmonológiára, remélem minden OK lesz Velük.

angiszeged

Nori, meglatod hamar kialakul az 1 alvas. Meg 1x bocsi a marakosasert, sajnos ilyen Kristof, ha faradt.

Dancsi, Te vetted ki a Jozsos kepeket?

Karmen, Orsikanak jobbulast!

Esetleg penteken legyen jatszos tali?

Agi
agi77

Sziasztok

Katicabogár, végre meggyógyultunk. Már tegnap is majdnem jó volt, de azért így nem akartunk talizni, sajnálom, hogy lemaradtunk.

Ildi, Virág is 48 cm-val született és 9 hósan 69 cm volt. Noémi most nem hosszra fejlődött, hanem ügyesedett. Kép

Karmen, remélem Orsi meggyógyul holnapra.

Honvéd tér és Retek utca is jó nekünk talira.

Mintha mocorogna a kicsi Kép, jövő hét elején megyek AFP-re és vérvételre (6 ampulla).

Gigi
gigi1

Ági,
dehogy vettem ki képeket. Mindjárt utánanézek, amúgy a saját albumom is sokszor vacakol, nem hoz be képeket. A Babanet nagyon gáz mostanában.

Karmen,
Jobbulást Orsikának!

Ildi,
Jozsó is szopis baba, és szerintem hosszabb, mint az átlag, most olyan 80 cm lehet. 9 hósan volt 78 centi.
Vendég

Ági,
milyen képeket hiányolsz? Ma reggel ugyanezek voltak! Vagy nem?

amúgy a babanet sokszor vacakol, a saját albumomra is sokszor kiírja, hogy töröltem, vagy nem publikus, vagy üres, meg ilyeneket.
Vendég

Gigi! Ez komoly?? Már érzed?? TÖk jóKép). Hány hetes is vagy?

angiszeged

Dancsi, megvan a kep, az elobb nem volt ott. Ja es 24 kep volt nem 21. Amugy tok mindegy, csak kivancsi voltam. Hogy haladtok az atalakitassal?

Agi
agi77

Sziasztok!
SOS: most vettem észre, hogy az egyik mellemben fölül van egy nagy kemény valami. Mint a kő. Tomika épp fölébredt, de nem tudta kiszopizni. Mi lehet ez ? esetleg tejcsatorna elzáródás? Nekem még nem volt sose ilyen bajom. Légyzsi segítsetek!!!! éS olyan furcsán rossz érzés...

Köszi!
Tünde+Tomika
ptünde

TÜnde! Tegyél rá meleget, fejd ki (vhogy próbáld kimasszírozni) , ha sikerült, akkor pedig jegeld le!
Ez mellgyula kezdete lehet...

Masszírozásnál rázogasd meg úgy, h lelógatod a melled, így 2rendeződni" tudnak a tejcsatornák.
Ja és nézd meg a bimbód, h minden ok e rajta, Dancsinak ott volt vmi kristály, ami elzáerta.
Sok sikert!!

angiszeged

Angi!
Köszi, próbálom.

Tünde
ptünde

Ja és van olyan, h ilyenkor lesz vkinek mellgyulája. Az egyik barátnőmnek a másfél évese mellett kezdődött... Kép

Jobbulást!

angiszeged

Hát eddig nem jutottam előrébb, de hátha sikerül eltüntetni. Ha nem, reggel irány a klinika.
Lehet, hogy az is baj lehet, hogy Tomika igen szereti mostanában harapdálni a cicit?!
Én azt hittem, már, hogy nekem nem lesz semmi gondom. HA már eddig minden olyan símán ment Kép

Köszi a segítséget!
ptünde

Köszi csajok a válaszokat.

Tünde!

Mi van a melleddel?

Kármen!

Orsi hogy van?Remélem,hogy már nincs hasmenése.

Gigi!

De jó,hogy már érzed a babát!

Anita!

Jó nagy a Pipi.Remélem,hogy valamikor láthatom.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Semmi javulás, sőt... indulok a klinikára.

Szép napot!
Tünde
ptünde

Ági,
tegnap kész lettünk, a pakolással is. Kép

Tünde,
szegénykém, lehet attól van, hogy Tomika megharapott és onnan felferozodött. Nekem is mondtak anno ilyet.

Hú, a fene gondolta, hogy ilyen nagy babánál is félni kell még ettol.

Jobbulást!

Ha gondolod, átküldöm a csaj számát, aki kijár házhoz "fejni". MErt ha esetleg belázasodsz, elég gáz bejárni napi 2 alkalommal a klinikára.

Gigi,
gratula a mocorgáshoz! Kép
Vendég

Tünde!

Sajnálom...Jobbulást!

Ildi
tfildiko

Tünde,
ha tudsz, írj, mi van Veled?! Nincs seb rajta? MErt akkor lehet, h felülfertőzte. Ahogy Dancsi mondta.

Dancsi,
Jozsó hogy bírta Mamával?
És Te?

Magasság: Ők fiúk. De lehet, h megint hülyeséget írtak Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
Jozsó jól bírta, csak keveset aludt (45 percet). De meglepo módon nem volt dila este.

Én is jól bírtam, egész nap pakoltam, takarítottam, nem volt idom aggódni. Asszem csak 2* telefonáltam. Kép
Vendég

Sziasztok!
Itthin vagyok! Tejcsatorna elzáródás volt, szerencsére nem gyulladt be. Sikerült nagy nehezen kifejni (a Németh Kati nővér csinálta). NAgyon rendes volt, jól megszenvedett vele. Mivel nem volt gyulladt, nem is volt vészes (nekem). Persze jó kék-lila foltos lesz.

Köszi mindenkinek az érdeklődést, együtérzést!

Dancsi!
Azért légyszi írd már meg a csaj számát, ha véletlenül gond lenne.
Én is nagyon meglepődtem, mert nem is gondoltam, hogy még gondom lehet a cicivel.
Jó, hogy jól bírta Jozsó a mamával

Mindenkinek szép napot!
Tünde+Tomika
ptünde

Tünde! Most olvastam, akartam is irni hogy szerintem is ez a baj, de látom már be kellett menned. Jo hogy tulvagy rajta!

Orsi már jól van, estére elmult a hasmenés. Ma reggel azért meg odaadtam a maradék Smectát, de élöflorát már nem adok neki. Örülök ilyen gyorsan tullett rajta. A tenyésztés amugy hétfö reggelre lesz meg.
Reggel 8kor kelt megint, valszeg tényleg kezd visszaszokni hogy itthon is jó helyen van.

Tudja valaki a Tisza L. krt. SZTK-ban a laborban mikor lehet leletet kikérni?

Orsi 74 cm volt 9 hósan. Most 14 hósan meg 75,5cm.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

NO meg volt a szurka tegnap! Flóra nagyon ügyes volt és nem sírt. Meg is kapta a jutalom Némós kártyát. Méreckedés is meg volt. Bátor 8300 g, akkora mint februárban volt, nem csoda egy hétig nem evett, 73 centi, nem lesz langaléta! És Kriszti ő is fiú, valahol valaki csal. Kép Flóra meg 11 és fél kiló meg 90 centi. Rengetget nőtt.
Tegnap már nagyon nyűgös volt Flóra a szuri miatt, fájt a karja és nagyon belázasodott. Szinte égetett a homloka. De úgy néz ki megmarad. Már nem lázas, de bágyadt. Most is alszik.

Kirszti: Jó lesz egy pénteki algyői tali-parti. 23-a után megtarthatjuk!

Karmen: MI a helyzet Orsival? Jobban van már?

Ildi: Bátor sem túl magas, most 73 centi.

Ági: Nekünkjó a péntek,ha Flóra addigra rendbejön megyünk, nekünk jobb lenne a Retek utca, ott van kerítés. Nekem két felé kell majd szaladnom.

Tünde: Remélem nem lesz több gondod a melleddel! A Kati a főnővér a gyerekágyon, ugye!?

Képzeljétek, volt egy kutyánk 5 percre. De meglógott. Zoli hozta a munkahelyéről, tegnap megtetszett. Jó kis gyerekbarát eb volt. Kép

Dancsi: milyen ügyes vagy,hogy mindent megcsináltál egy nap.

Gabi3
inecsg

Nekünk a Retek u. messze van sajna.

Gabi! már jol van Orsi, köszi, most aludt el. Pedig 8kor ébredt, idejött vegyem fel, odabujt és elaludt. Flócinak gratulálok olyan ügyes volt, szerintem a legtöbb gyerek sirt volna
Remélem a kutyus jo helyet talál, nem kell koborolnia

Kriszti,Nóri! ti tulvagytok a 15 hós szurin? Babák hogy viselték?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabi!

Köszi.Örülök,hogy túl vagytok az oltáson.Jó magas a csajszid.

Kármen!

Jó,hogy már elmúlt a hasmenése az Orsinak.Kép
Nekünk is messze van a Retek utca.
Mi délután 4-6h között mentünk a Noémi eredményéért.
A Noémi már reggel 6h-kor felkelt.Azóta 45 percet aludt.Remélem,hogy most majd alszik egy kicsit.Ma extra hisztis.

Ildi
tfildiko

Tünde!

Örülök,hogy nem gyulladt be a melled.Jó,hogy túl vagy rajta.

Ildi
tfildiko

Tünde,
dobj meg egy mail címmel, a profilodban nem látható és átküldöm a telefonszámot. De ha írsz egy mobil számot, arra is el tudom küldeni.

Örülök, hogy jobban vagy. Ha sebes a cicid, akkor minden szopi elott, után fertotlenítsd le.

És ilyenkor pár napig figyelgesd magad, mert hátha maradt egy kis elzáródás. Nekem sokszor volt olyan, hogy úgy tunt elmúlt és pár nap múlva megint elojött.

A Németh Kati engem is rendbehozott egy párszor, nagyon ügyes és nagyon aranyos volt velem is.

Valahogyan le kell szoktatni a kistigrist a harapásról. Én nagyon csúnyán rászóltam Jozsóra, és elvettem a cicit, amikor harapott. Irtóra bogött, de azóta nem harap.
Vendég

Sziasztok!

Gigi, ez tök jó, hogy már érzed!!!

Tünde, hát ez kész horror, hogy még ilyenkor is lehet gond a mellekkel. Remélhetőleg ennyi volt, nem lesz folytatás. Az jutott eszembe, hogy ha már dolgozol, akkor majd a férjed jár talikra, meg ő irogat (többet) a babanetre.

Megyek, alszik a lány, pakolászok egy kicsit.

Kati

Kati
katicabogár

Sziasztok!

Tünde, nekem is volt az év elején ilyesmi gondom, Pipi rosszul harapott rá és nekem fájt piszkosul 2 napig, volt egy csomóm is,de Csirke kiszippantotta és minden rendbe jött. Biztos Tomika is rosszul harapott rá, örülök, hogy gyorsan rendbe jöttél.

Gigi, irigykedek, olyan jó amikor mocorog:-))))

Akkor most hol lesz tali?

nyúlanyó

Nem olvastam még el, de a laborlelet eredményért 10-18 óráig lehet menni, Karmen. Oltáson túl, semmi baja nem volt Eszternek.
Később jövök, Opjuk indul 3 napra Siófokra, értékesítési konferenciára. Itt a Mama, arany életem lesz Kép.
Holnapi talira mi nem megyünk.

K

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi! Szegényke, Orsi is volt amikor ezt csinálta velem, magávalKép Nem értem hogy nekem több az alvásigényem mint neki?

Köszi, akkor ma du. elmegyek az eredményemért.

Ma délben lett széklete Orsinak, normális volt. Nem tudom mi lehetett tegnap, de valszeg a gyogyszer is segitett mert amig nem kapta addig nem maradt meg a kaja benne.

Erika! Tudtad (én most láttam) hogy a Kolozsvári téren a játszón is van olyan rugos hintaló. Ennek örülök, mert nappal üres a játszótér, cigány sincs és 3 ilyen hintaló is van, a Honvédtéren meg mindig foglalt.

Kriszti! de jo hogy nálatok nem volt a szuri után sem gond. Én eléggé félek a mellékhatásoktól is, még sosem volt Orsi beteg. meg a higanytól is még mindig.

Akkor holnap van tali? Most végülis mikor és hol?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Örülök,hogy nem volt gond az oltás után.De jó neked!De jó lenne,ha anyu eljöhetne!

Kármen!

Még a Noémi sem volt beteg.
Délben 35 percet aludt.Kíváncsi leszek,hogy délután alszik-e.Enni viszont jól evett.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Tunde, de jo, hogy tudtak segiteni! Szerintem is lehet meg ilyenkor is gond, foleg majd elvalasztaskor. Vagy rosszul gondolom?

Gabi, ugyes Flo, megerdemelte a kartyat!Kép Nekem mindegy hova megyunk holnap, dontson a tobbseg.

Gigi, gratulalok a mocorgashoz, nagyon jo erzes lehet!

Dancsi, jo gyorsan lerendeztetek a pakolastes Jozsonak biztosan jot tett a Nagyizas. Hogy van az uncsitesod? Nemsokara szul ugye?

Agi
agi77

Akkor legyen Honvéd tér, úgy olvastam az a többségnek jó. Délelőtt 10 körül?

nyúlanyó

Bár a Retek gyerekbiztosabb és több a játék és kevesebben vannak.....

nyúlanyó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: