A talis képek nagyon jók lettek!
Tetszett, hogy minden Manó Eszter Ágikutyájára (KUTYA, nem maci

) mozdult rá, a Csajom nem győzte megvédeni.
Viszont érdekes, hogy Kincsőtől nem vette el

. Olyan édesen ölelgette Kincső...

.
Nekem is minden Nyuszipalánta tetszett, jó volt látni, mennyit nőttek a legutóbbi tali óta.
Istenem, hogy örexenek

!
Katicabogár,
miért írsz ilyen ritkán?
Dancsi,
nekem is rossz volt, amikor Eszter először volt nélkülem, a mai napig ugrál a gyomrom, ha itthagyom "nemvelem". De tény, hogy nem ülhet mindig a szoknyánk mellett, egyszer csak elmegy oviba, iskolába és amit Erika írt, lassan el is megy tőlünk

. De ez az élet rendje. Csak annyira fáj, már most is, ha belegondolok, hogy lesz idő, amikor már nem kellünk Nekik (kellünk mindig, de nem ÚGY), mert a saját lábukon állnak majd.
Ildi,
Eszter 70,5cm volt 9 hónaposan. A magasságán aztán tényleg nem tudunk változtatni

. Én csak azt furcsállom, hogy nagyon hosszú volt születésekor (55cm), most meg szinte ő a legkisebb az itt lévő Csajok között

. Azt viszont nemrég olvastam, hogy az anyatejes babók lassabban nőnek.
Gabi,
a múltkor taliztam egy Csajszival, akivel együttjártunk szülésfelkészítőre és mondta, hogy a látta Gergőt - Esztert ismerte fel, Gergővel még nem talizott -, de nem mert ráköszönni. Mondta Apa, nyugodtan, mert ha nem ismeri azt, aki ráköszönt, tudni fogja, h az én ismerősöm.
Nekem pénteki algyői tali lenne jó csak, mert Gergő akkor van Algyőn. Ági, akkor Titeket is kivinnénk

.
Anita,
örülök, hogy találkoztunk

.
Tünde,
és mit dolgozol a MK-ban?
Nóri,
akkor nekem esélyem sincs, mert én tökhülye votam matekból mindig

.
A képet azért töltöttem le, hogy Neked tegyem fel ide

.
Szép napot!