A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

sziasztok
kuschel nekünk ugy tünik be jön az amit eddig csináltam kenem a lány fejét minden haj mosás után eddig be jött de ha megint vissza jön majd szólók hogy segitsKépvan egy nagyon jó szer a nix nem tudom hogy ism e de az feloldja a serke ragasztó anyagát és a fésüvel letudod fésülni ! arra még én is emlékeztem gyerek koromból hogy ha pattan a köröm között akkor él na volt már olyan hogy kezelés után is volt ezért lekezeltem mégegyszer és másnap megint na élött hála többet nem találtamKépeddigKép remélem ez igy is marad!!!
a baba projekteseket én is hiányolomKép merre vagytok????
sziasztok
gabi
gabi32

Kedves fórumozók!

Nagy segítség lenne számomra, ha kitöltenétek az alábbi oldalon található kérdőívet:
www.sammm.fw.hu
Családon belüli megszólításokról készítek felmérést, magyar-norvég viszonylatban.
Segítségeteket előre is köszönöm!

- Adrien
ui: Remélem, senki nem veszi zokon, hogy beírtam ide, de az aktív témáknál nagyobb eséllyel találok válaszadókat.
sadrien

Sziasztok!

még mindig sehol senki?

Beszti: merrre vagy? mi van veletek?

Dandy
dandy

Sziasztok!

Dandy
Köszi a hiányolást Kép Egész jól vagyunk, bár Ákosnak 8 foga jön egyszerre - kicsit nyügi a szentem tőle, de írtó édes kis kölök lett belőle. Nagy zsivány és egész nap be sem álla szája, néha már magyarul is beszél Kép
Veletek mi van? Hogy bírod a sulit? Nekem is el kellene kezdenem egy felsőfokú tanfolyamot, vagy isit.3 éven belül. Olyat szeretnék ammi "könnyű". Nincs valai 5leted?

Eszti
beszti71

Szia Beszti!

Köszi jól vagyunk, a 2 hetente előjövő náthás és köhögéses betegségeken kívül. Martinnak már 12 foga van. Ő is nagy zsivány és sokat dumál. Sok gyerekdal első 2 sorát is mondogatja. Most készülünk zenebölcsibe. Nektek nincs kedvetek jönni?
2 gyerek mellett már nehezebb a suli, de azért szerencsére nem túl nehéz. A commeniusnak és a Perfekt. Bt.-nek is van sok felsőfokú tanfolyama. A Neten is és információs füzetekben is lehet olvasni róluk.

Dandy
dandy

Sziasztok!

Dandy
Köszi a meghívást a zenebölcsibe, de mi majd akkor megyünk, ha lezajlott az influenza járvány. Nem akarom addig közöségbe vinni. A nevkósra gondoltál különben? A védőnénink (akit nem kedvelek) azt mondta nem érdemes elmenni, mert már nagyon teltház van Kép
Suli: felhívtam a Commeniust - küldenek táj.füzetet. Ha jól emléxem te az irodavezetőire jársz? Ezt ajánlotta nekem is a csaj (be kell férnem a közalkalmazotti E kat-ba)
Na lépek.... megyünk kenyérért

Eszti Ákos
beszti71

Helló lányok itt a télKép
Mit szóltok ehhez a rengeteg hóhóz? A srácok visítozva nevettek örömükben mert szánkóval mentük oviba.Olyan édik voltak majd megettem öketKép
Puszi Csilla
bim_bam

Sziasztok!
Az én 1 1/2 évesem is élvezte, térdig járt a hóban jó nagyokat nyögve, de mikor elesett rájött, hogy ez nagyon hideg valami és visított hazáig.
Eszti
beszti71

Sziasztok!
Reg jartam erre Kép Meg ugy egyaltalan Babaneten...inkabb atcsaptam olvasgatosba,mert mire elolvasom az esemenyeket Jázi ebred es koveteli kegyetlenul az Egyszervolt.hu -t Kép

Lanyok
Nagyon ugyesek vagytok,hogy meg sulit is be tudtok vallalni gyerkoc mellett!Komolyan le a kalappal! Kép
Dandy
Ki tartja a zenebolcsit? Ez is Tucsokzene agazat vagy teljesen fuggetlen? Mi is jarunk itt,Jázi imadja...

Johetne mar a tavasz!!!!! Kép
Jo 7veget mindenkinek!
Norka
norkini

Sziasztok!

Átmeneti nethiány van nálunk így még egy darabig nem leszek.

Beszti: nem csak a Nevkoban van, a Belvárosban is. Sajna még egyiket se sikerült megnéznünk betegség miatt. A Nevkóban mondták, hogy menjünk nyugodtan, ha teltház lenne nem hiszem, hogy mondanák. A Belvárosban éppen elmaradt, mikor mentünk, kb. 8 gyerek + szülő lett volna.

Norka: ez nem a tücsökzene.

Dandy
dandy

Beszti, Norka: itt van egy csomó kisgyerekes program pécsieknek: http://kanga.internode.hu

Dandy
dandy

Sziasztok!

Novemberben voltam homeopátiás tanfolyamon és nagyon jól tudom hasznosítani itthon, mikor kisfiam elkezd betegeskedni. Most tudtam meg, hogy a doktornő aki gyermekorvos is egyben újra tanfolyamot indít ápr. 9-10.-én itt Pécsen. Ha érdekel Titeket akkor írjatok nekem és megadom a telcsiszámát.

Sziasztok
Eszti
beszti71

Sziasztok!

Novemberben voltam homeopátiás tanfolyamon és nagyon jól tudom hasznosítani itthon, mikor kisfiam elkezd betegeskedni. Most tudtam meg, hogy a doktornő aki gyermekorvos is egyben újra tanfolyamot indít ápr. 9-10.-én itt Pécsen. Ha érdekel Titeket akkor írjatok nekem és megadom a telcsiszámát.

Sziasztok
Eszti bodai@freemail.hu
beszti71

Dandy
Koszi! Kép Majd ha eljuttok ird meg legyszi milyen a Zenebolcsi.Es ki tartja, kivancsi vagyok!

Norka
norkini

Gabi mi van veletek? tetük eltüntek??:-)
gombusz

sziasztok

gombusz igen a tetűk el tűntek és vissza is jőttek most a nagyfiam hozta haza a suliból de megint urrá lettem a bogár inváziónKép most még éppen betegek is vagyunk magas láz ami nem akar lemenni csak gyogyi és hűtőfürdővel de az sem sokáig hatásos és persze mindenkin végig megy Kép ti nem vagytok betegek??
sziasztok
gabi
gabi32

na akkor bogár ügyileg sikeres vagy!!:-))
hála istennek a betegség elkerül minket nálatok is elmúlik majd! kitartás és gyors gyogyulást a gyerekeknek!!különben jön a tavasz és jót tesz lelkünknek is a napsugár!!hu te akkor az összes gyerek otthon nyügösen az nem gyenge!!
gombusz

Sziasztok,
nagyon régen nem írtam már ide, néha szoktam olvasgatni, de többre nemigen futja. Most kérdésem van, elsősorban azokhoz, akik oviügyben otthon vannak. A leányom idén december végén lesz három éves. Az - előreláthatólag - öcskös május végén-június elején érkezik. Ezért és egy csomó más mindenért a kislányomat idén még nem akarom oviba adni, majd csak jövőre (többek között még messze nem szobatiszta, és egyedül enni bár tud, de nagyon ritkán és csak bizonyos korlátozott ideig hajlandó, akárcsak magától megülni evés közben). Szóval erre még ráérünk, annál is inkább, mert a kistesóval úgyis itthon leszek, ha minden jól megy, tgyáson majd gyeden, a többit majd meglátjuk.
Viszont most két rémhírt (nekem azt) hallottam, és kíváncsi vagyok, mennyi bennük az igazság.
1. Ha idén betölti a kölök a hármat, be kell íratni/előjegyeztetni óvodába még az idei beíratkozáskor, ha nem is kezdi el ebben az évben, csak jövőre. Állítólag mert rengeteg a gyerek, és hogy biztosan legyen helye. (Kérdem én, mi értelme idén előjegyeztetni, amikor még másfél év múlva lesz csak a dolog aktuális? Addig még nekem is, meg az ovinak is a fejére eshet egy tégla Kép )
2. Gyesen/gyeden lévő anyuka gyerekét - ha másik gyerekkel is van ez - csak délig veszik be oviba.

Természetesen az egyiket egyvalaki mondta, a másikat másvalaki, és egymás infóiról nem tudnak, mi több, nem is tartják valószínűnek azokat. Itt igazodjon ki az ember lánya. Jelzem, én úgy gondoltam, ráérünk idén és jövő év elején körülnézni jó alaposan, aztán majd jövő tavasszal íratkozunk, addig, ha nagyon kell valahová menni, akkor bölcsi (tudom, az még nehezebb), vagy más megoldást keresünk. Ha viszont ezek a hírek igazak, akkor 1. nagyon gyorsan, még a jövő héten körbe kell fussam a várost, a hét hónapos hasammal meg a kétévessel, az influjárvány kellős közepén, még messze nem felkészülten a témában; 2. ha igaz ez a csak délig dolog, akkor bizony nem is választhatunk távoli ovit, mert Apa nem tud érte menni.

Lécci írjatok valami biztatót Kép Egyébként hozzánk legközelebb a Vadász utcai ovi van, szóba jöhet még a Gyárvárosi, távolság szempontjából esetleg még a Bártfa utcai vagy a Dugonics utcai (de ez utóbbi kettőre nem gondolok első körben). Bölcsi ről meg nem is tudok, egészen a 48-as térig...

Előre is kösz,
Kriszi
kriszi

Szia Kriszi!

5 éves korig nem kötelező az óvoda, ennél fogva megtehetik az óvodák, hogy nem veszik fel a Gyesen lévő anyukák csemetéit, ill. hogy csak fél napra veszik be. Ez óvoda ill. az óvoda vezetőségének a függvénye. Ha nem akarod idén oviba vinni a lányod, akkor természetesen beíratni sem kell még idén. Viszont ha ellátogattok valamelyik oviba, akkor ott már esetleg számítani fognak rátok, és a későbbiekben ha tényleg sokan akarnak oda menni, akkor előnyötök lehet.

DAndy
dandy

Dandy,
köszi. Közben elsétáltunk a Bártfa utcához, és most érlelem magamban, hogy megnézzük a Vadász utcait belülről is rendesen - a Gyárváros még egy következő ovitúra anyaga Kép Hogy esetleg egyáltalán nem veszik be??? No most jól rám ijesztettél...na majd meglátjuk.
Üdv
Kriszi
kriszi

Kriszi!

Itt kertvárosban körzetesítették az ovikat. Ez azt jelenti, hogy 3 közeli ovi tartozik egybe. Egymás között ugyan felosztották, hogy ki hova tartozik, de ha valamelyikben nincs hely, akkor a másikba felveszik. Gondolom ez a ti körzetetekben is így működik.

Dandy
dandy

Kriszi!
Mi most a vadász u-i oviba járunk, tavaly próbálkoztunk a Dugonics u-i val de akkor azt mondták hogy majd csak idén vesznek fel mert évvesztesek.Alapban meg vagyok elégedve az ovival belülről sokkal jobban néz ki mint kívülről.A vadász u-i meg a Bártfa egy igazgatás alá tartozik általában itt van hely.Most mini csoportosok vagyunk hozzánk januárban csatlakozott az utsó gyerek. Csak akkor mehet oviba a gyerek ha betöltötte a 3. évet, szobatiszta és megkapta az oltását.
puszi Csilla
bim_bam

Hahó,
Csilla, köszi az új infót. Dandy, neked is.

Dandy,
feltételezem, hogy itt a Budai külvárosban (vagy hogy hívják ezt a helyet, ahol lakunk, szintén hasonló a körzetesítés. Hol lehet ennek utánanézni? Amúgy a beíratás pontos napját/napjait az egyes óvodák állapítják meg maguknak, vagy központi a dolog? Annyira nem vagyok még képben, egyáltalán nem gondoltam, hogy már most kellene ezzel foglalkoznunk...

Csilla,
de jó hallani valakiről, aki éppen helyzetben van ezzel az ovival! Mi körülbelül egy percre (na jó, kettőre) lakunk gyalog a Vadász utcai ovitól, ezért távolságra csúcs lenne, bármilyen zimankóban mehetnénk gyalog, minden gond nélkül haza tudnám hozni délben stb. A Dugonics utca is elég jól elérhető, ezzel nekem csak az a gondom, hogy nem vagyok híve az ovis idegen nyelvezésnek, persze ha nemzetiségiek volnánk, az nyilván más lenne, de nem vagyunk. Jah, a szobatisztaság... attól még nagyon messze vagyunk. Én úgy saccolom, a jövő nyár előtt nem sok minden lesz belőle, pláne hogy jön a kistesó is... A minicsoport hogy néz ki? Én ezt a dolgot csak emlegetni hallottam, nem tudok róla jóformán semmit. Gondolom, akkor az óvónőkkel is elégedett vagy, az ugye nagyon fontos Kép A lányom majdnem pont egy hónappal fiatalabb az ikereidnél - azaz ő is évvesztes, még inkább. Az oltást is nyilván majd a 3. szülinapja után kapja, azaz ez is egy érv amellett, hogy idén még ne is próbálkozzunk az ovival. Most azon gondolkozom, hogy még idén bejelentkezünk, előjegyződünk, vagy ilyesmi (legalább tudjanak rólunk), és ha a kiscsajt esetleg tavasszal megszállja a szentlélek, és hirtelen szobatiszta lesz, és engedik, akkor esetleg megyünk előbb egy picit, és nem csak jövő ősszel...

Üdv
Kriszi
kriszi

Sziasztok!

Bocsi ha sok leszek, de ezt most találtam:

Fejtetű
Volt már valaha fejtetűd? Biztos előfordult már az osztályodban. Néhány szülő és tanár számára ez egy szörnyű kínos dolog, amiről nem szívesen beszélnek hangosan. Hiszen ennek állítólag köze van a testápolás hiányosságaihoz és a higiéniához is. Mégis még a tisztaságmániások sem érezhetik magukat biztonságban e bosszantó állatok időszakos látogatásától.
Az ember maga szörnyű viszketést érez a fején és úgy érzi magát, mint valami leprás, mert a többiek úgy kezelik. Valójában azonban az a helyzet, hogy valamelyik gyerek az osztályodból összeszedte a kis dögöket és becipeli őket az iskolába. Ott aztán vidáman átugrálnak egyik fejről a másikra. Hamarosan mindenkit benépesítenek. Különösen gyakran történik ilyesmi a második és a harmadik iskolaévben.
Még emlékszem, milyen idegesek lettek nálunk akkoriban a tanárok, amikor a »tetű« vészkiáltás felhangzott és a diákoknak osztályosával kellett vizsgálatra menniük. Szerencsére édesanyám nyugodt maradt és elmesélte, hogy a tetűfertőzöttség tulajdonképpen egyfajta betegség. Nevezetesen mindig akkor telepszenek meg rajtad könnyen a tetvek, ha a tested rossz általános állapotban van vagy nincs meg a lelki egyensúlyod. Ez többnyire a 8-9 éves korra esik. Ilyenkor már nem hiszel a Télapóban, a meséket sem tartod egészen igaznak már és észreveszed, hogy a valóság egész máshogy néz ki.
Mit tehetsz, hogy megszabadulj a bosszantó »albérlőktől«? Természetesen beszórathatod a fejedet rossz szagú és kevéssé környezetbarát fertőtlenítő porral. Talán azt fontolgatod, hogy bolhanyakörvet hordj, mint némely kutyák. Én viszont javasolnék neked egy egész más receptet: a Sabadilla-golyócskák eddig még mindig segítettek a kutyánknak, hogy lerázza magáról a bosszantó állatkákat. Ezek a golyócskák az embernek is segítenek szorult helyzetében.
Ha a tetű épp most bukkant fel az osztályodban és most veszélyben vagy, hogy a hívatlan vendégek téged is meglátogatnak, akkor vegyél be naponta egy golyócska
Sabadilla D 12-t.
A Sabadilla az ember számára észrevétlenül megváltoztatja a test kipárolgásait, így a tetveknek már nincs kedvük hozzád beköltözni.
Ha a tetű már a fejeden van, akkor a Sabadilla-t naponta háromszor kell bevenned. Hogy a hajadban fészkelőket eltávolítsd, a következő eljárást kell alkalmaznod:
1.
beszti71

Beszti!

Tudsz valami pontosabbat, hogy hol és mikor lesz ez a homeopatiás tanfolyam?

Dandy
dandy

Sziasztok!

Kriszi
Igaz mi mar kicsit idebb,de itt sem lelkesednek a GYED/GYESen levo anyukak gyermekeiert...sot tenyleg csak delelottre hajlandok felvenni ha egyaltalan lesz hely...igaz Jázi csak februarban tolti a harmat es o mar szobatiszta de meg igy sincs remeny...talan ha valahol indul kiscsoport..?!

Beiratas: En bolcsiben jartam most mivel ugye majusban a beiratasnal epp mas dolgom lesz Kép De ott is azt mondtak,hogy haaat ha nem dolgozom nem valoszinu h lesz hely. En meg ezzel vagyok gondba ha esetleg MEGIS felvennek oviba az amugy is evvesztes csajt, szoval sztem tul koran csoppenne bele ebbe az egeszbe. Vagy hulyeseg?

Mail jon? ;0)

Mas
Voltunk a heten Pecsett Kép Epp gyonyoru ido volt es annyira elveztem! Imadom Kép Eljutottunk a Tesz-Vesz jatszohazba is. Es dobbenten lattam az arait.Mig itt Pesten 800-1200egy ora, ott 280 Ft...egyebkent benyomas vegyes volt.

Kellemes Husvetot mindenkinek Kép

Norka (32+4)
norkini

Sziasztok,
boldog húsvétot nektek!

Norka,
ja, ja, megy, de leginkább húsvét után. Én egyébként úgy okoskodom, hogy fogalmam sincs, meddig leszek otthon a kistesóval, az millió dologtól függ, és éppen ezért számítsanak Cicóra mint leendő ovisra, ha majd persze megérik rá... Én most, hogy voltunk oviban körülnézni, nem gondolom, hogy ezt el kéne sietnünk. Cicó széltében-hosszában kb. kétharmad akkora, mint a kiscsopis fiúk... Amúgy meg ugye oltás, szobatisztaság, stb, szóval ha csak jövő szeptemberben ovizunk, akkor sem lesz késő neki, nem szólva arról, hogy addigra talán itthon sem leszek már, elvégre addigra a kistesó is közelíti majd a másfelet...
Ja, a Tesz-Vesz nekem is vegyes, de Cicónak tetszik...igaz, ő nem túl igényes, legyenek játékok meg más gyerekek, és akkor minden ok. Kép

Üdv
Kriszi
kriszi

Sziasztok!

KELLEMES ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!

Dandy
Homeós tanfolyam:
Április 9-10, Egészségház - József A. u
Amikor én voltam de 9-17-ig tartott. (Ákos nem is állt velem szóba utánna mikor hazaértem - hol voltam ilyen sokáig???)

Eszti
beszti71

Sziasztok!

Beszti: köszi a választ! Merre van ez az egészségház?

Norka: biztos jó volt Pécsen. A játszóházról nekem is vegyes a véleményem. Igazi jót még nem is láttam Pécsen, bár a Mezőszél u-ban még nem voltunk! Mi volt a vegyesség oka?

DAndy
dandy

Sziasztok!

Dandy
József A. u. és a Petőfi u sarka majdnem, a Hullám fürdő felé, csak a másik oldalon. Egy kis lépcsőn kell felmenni - nem nagy épület, két oktató terem van benne. Sokféle tanfolyamot tartanak ott.

Eszti

Sok locsolótok volt? Szerencsére mi idén megúsztuk Kép
beszti71

Sziasztok!

Dandy
Azert volt vegyes, mert nagyon tetszett a berendezes, falvedok, pici WC, u.akkor sztem keves volt a jatek! Igaz lent nem voltunk, nem tudom ott mi van...es az ottani csajszik is eleg vegyes erzelmeket keltettek Kép De pl. az eloter a kis leulos resszel nagyon bejott,mi anyukak oda ultunk ki dumcsizni, mert a gyerkocok nem igenyeltek a tarsasagunkat Kép Szoval asszem tagasabb hely+tobb jatek hianyzott... ja es kiderult,hogy egy ismerosom tartja a zenebolcsit Kép
Tenyleg, tobbieknek miert volt vegyes??????

Beszti
Mi is megusztuk!Igaz nem is engedtunk be senkit aki csongetett Kép

Jo ejt!
Norka
norkini

Sziasztok!

A locsolókat mi is megúsztuk, de jövőre viszem a fiamat locsolni vagy küldöm az apjával!Kép)

Norka: szerintem a hely nagyságához képest nem kevés a játék, bár egy fiúnak nem sok minden kell! Kicsit nagyobb lenne a hely az jobb lenne. Csak autó, autó meg autó is. Kép)
Lent még annyi minden sincs. Egy sátor, egy házikó (sátor) meg egy trampolin.
A csajszik bennem is vegyes érzelmeket keltettek, hogy miért azt nem tudnám megfogalmazni. Próbáltak kedvesek lenni, de mégis.

DAndy
dandy

Sziasztok!
A Pecsi szuleszetek topikban talaltam, hatha erint valakit?

"Sziasztok,
keresünk Pécsett olyan embert (nőt, anyukát), akinek van kedve egy kis szervezéshez a Születés Hete ideje alatt. Tényleg nem kellene sokminden. Csak keresni kellene egy helyet, ahol "a 3 Andrea", vagyis Kandász Andrea, Noll Andrea (Nandu, frissen végzett holisztikus, független bába El Pasóból) és Altmann Andrea (a TAVAM - Társaság a Várandósság és Anyaság Megszenteléséért elnöke, aki washingtoni tapasztalatait meséli el) adhatnák át a tapasztalataikat képekkel fűszerezve. Tehát az előadók adottak, csak hely kell. Reklámot is megoldjuk. Már az anyagi részét.

Van köztetek, akinek van ehhez kedve? Ha esetleg nincs, továbbítanátok, kérlek ezt a kérést vállalkozó szellemű pécsiek felé?

Köszönöm,

Virág
Sz7 programkoordinátor"

Norka
norkini

eltüntetek mindannyian?

Most hova tüntek a babavárok,és a babaprejectesek?
Senki sehol?

Bea

Kép
beatrix2

Aki olvassa annak hello!

Ha majd valaki bejelentkezik,az írjon az email címemre,mert így én sem fogok jönni nap mint nap feleslegesen!Kép
Önmagammal nem szertnék levelezniKép

Bea

(azért néha majd benézek)

Kép
beatrix2

sziasztok annak aki még rajtam kívül be benéz ideKép
nagyon eltűnt mindenki remélem a jóüidő és nem a gondok miatt.Mit szólnátok egy hétvégi talihoz valamelyik játszón?
Cerka, Dandy, norkini, gabi32, Beszti, kushel, kriszi.... hééééééééééééééééé mi van veletek?
bim_bam

Szia Csilla,
én még benézek, csak most főfoglalkozásban növesztem a pocakot, és rohangászok egyik dokitól a másikig (36. heti vizsgálatok). Cicó meg a nagyinál múlatja az időt, amíg anya körbehurcolja a pocakját a városban Kép
Norka már Bp-n lakik, de úgy tudom, lassan már mindenórás Kép
Üdv
Kriszi
kriszi

Sziasztok!

Én sulival mulatom az időt, a két csemete mellett.Kép
Szombaton is ott leszek, de egy vasárnap du.-i tali esetleg belefér.
Aztán jönnek a vizsgák hó végén.Kép

Dandy
dandy

Sziasztok!

Végre-végre valahára valakiknek eszébe jutott a babanet ezen topicjaKépKépKép

Kriszi!huzz azt a pocakot még egy kicsitKép
Dandy!jo tanulástKép
Csilla!rolad azért néha hallok az ikreseknélKép

Mindenkinek jo szaunát ebben a kánikulábanKép

Bea

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Én is élek még csak dolgozom és suliba járok szóval nem sok időm marad emme szórakozásraKép)
Mi jól vagyunk a betegségek elkerülnek igaz már itt a tavasz vagy a nyár??Kép)Na mindegy ugysem lehet eldőnteniKép)Beatrix a lányok nagyon jó fejek hogy birsz velük???
Sziasztok
Gabi32
gabi32

Kép
gabi32

Sziasztok!
Pécs mellett lakunk(Ofrű) és végre betört hozzánk is a fejlődés,megcsinálták a megfelelő kábeleket és végre van netünk.
Két gyerkőcöm van 5,5 éves fiú és 9 hónapos lány.
Üdv mindenkinek, gyakran jövök ezután.ildikó
sildiko

Sziasztok!
Huuuuuuu de rég jártam erre.De most már végre ismét van netünk,ugyhogy gyakrabban fogok erre benézni.
Szia Bimbam,örülök hogy nem felejtettél el,jól vagyunk,még kb 6-7 hét és meglessz a babám is,eddig jól bírom.Veled mi van?Jól vagytok?
Na majd még jövök.
Sziasztok
Móni

cerka

Sziasztok!

Üdv. Ildikó!

Cerka: jó hogy te is újra itt vagy!

Norkának ma megszületett a 2. kislánya, Panka, Réka! Grat. nekik!

Dandy
dandy

Üdv.az új csemetének! Az én kislányom is Réka!
Egészséget,és sok-sok tejcsi kívánok nekik.il.
sildiko

Sziasztok

Olyan nyomasztó idő van...

Norkának
Nagy gratula..Kép

Cerka
Hamarosan te is túl leszel rajta kitartás..!!!
És kislány netán kisfiú vagy meglepetés lesz??

Amúgy szoktátok a Tesz-vesz-en nézni az eladó babás cuccokat?
Üdv
Szilvi
Kuschel

Sziasztok!
Én is gratulálok Norkának!
Én még nem tudom mi lessz,nem mutatta meg magát,de érzésem szerint fiú.A család nagy része is azt vár,leginkább a fiam.A lányok meg leginkább azért hogy az öccsük békénhagyja őket. Kép Csak apa lánypárti,de ha fiu lessz,azt se bánja.
Én még nem is hallottam erről a Tesz-veszről,mi ez?

Sziasztok
Móni

cerka

Ildiko!

Üdv itt!Kép Írj magatokrol egy kicsit!

Norka!Nagy gratula a babához!KépKépKép

Moni!

Végre elökerültél te is!És még 6-7 hét kitartást!!

Szilvi!
Te is nagyon régen jártál erre!jol vagytok?

Bim-Bam!

Ikrek hogy vannak?

Dandy!

Hát gyerekek mellett elég nehéz tanulni is!De azért látom te megoldod!

Gabi!

Jo nagyok már a gyerköceid!És látszik rajtuk,hogy mindegyik külön egyéniség!

Mi jol vagyunk,gyerekek nönek.A bölcsit koptatjuk rendesen,nagyon szeretik a csajok.
Napközben már szobatiszták lettünkKép
Gyönyörüen mondatokban beszélnek a csajok,ha akarnak.Néha még azért egymás közt beugrik a saját nyelvük,de ez ikreknél természetes.

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
De ritkán jártok erre,ennyire kezdenek kihalni a pécsi kismamák,vagy találtatok jobb társalgót?Vagy mindenki ennyire elfoglalt?Na majd még jövök.
Mindenki nek kellemes pihizést pünkösd hétfőre!
Móni

cerka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: