A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

LivKép
Úgy látom, ez a Babanet már a zsigereinkben is benne van Kép Tök meglátszik, hogy az "unatkozó" kismamáknak más dolguk sincs, csak a netet bújják, persze, hogy meglátszik az eredménye Kép

Egyébként töredelmesen bevallom, ahogy itt ülök a 4fal között, én is meg tudnék kergülni, amikor az egyedüli szórakozásomat jelentő Babanetet nem tudom elérniKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Még egy uccsó bekukkantás, oszt lelépek egy időre:

AnitaKép
Pletyizz egy kicsit, mi lehet az a dolog, ami miatt így össze kell kapni a chat-en???

LivKép
Elfelejtettem megkérdezni, legalább szép ruhát küldött Andi?

Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

KataKép
Kis kíváncsiKép Az volt, hogy valami félőrült bejelentkezett és trágárságokat írt, meg beszólogatott a csajoknak. A csajok egyik része tudomást sem vett róla, a másik része meg visszaszólogatott neki. Erre az előző tábor mondta a többinek, hogy ne vegyenek róla tudomást, kattintsanak a neve előtt álló jelre és akkor nem fogják látni az illető hozzászólásait a saját gépükön és végre tudnak nyugodtan tovább beszélgetni. De emezek meg direkt beírták, hogy miket mond az őrült. Amúgy persze tényleg egy bunkó volt, mert a privát mail címekre is írogatott, meg ilyenek. De tényleg azt kellett volna csinálni, hogy oda sem figyelnek rá és akkor megunja. Fel nem tudom fogni, hogy valaki ezt élvezi, de úgy látszik van ilyen. Na, mindegy és akkor a végére összevesztek a csajok egymással.Kép Hát tanulságos volt, többet a környékre sem megyekKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

AnitaKép
Hát mit tegyek, én már csak ilyen vagyok Kép De tudom ám jól, hogy a többiek is ugyanilyen kíváncsiak voltak Kép Most viszont már megnyugodtam, eddig nem szoktam chat-elni, hát asszem eztán sem fogokKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Anita Kép
Ez gáz (chat). Olyan jó, hogy itt nem ez megy. Képzeljétek, engem egyszer egy németjuhászos oldalon ugattak le Kép (ez jó!!), mert hogy merészeltem ott kérdezni, mikor nem törzskönyvezett az eb. Normálisak?

Trompipi Andi Kép nagyon gazdag csaj lehet az álmok alapján Kép Kép Kép

LivKép jó ötlet a recept írós dolog.
Ami Bálintnak nagyon bejön az az előbb említett cucc (bár a sárgarépán kívül mindent imád).
Csirkemell rizzsel paradicsommal. Megfőztem a rizst, ahogy magunknak szoktam (vízben, sóval, olajjal, vöröshagymával), de kicsit tovább főztem, hogy nagyon puha legyen. Csirkemellett vízben nagyon puhára pároltam és a vízébe dobtam pár szál petrezselyemzöldet. Ezeket összeönt és ráönt paradicsomlevet (ez anyósomféle sima paradicsom mindenféle ízesítő és tartósító nélkül), de ugyanígy szitán átnyomott paradicsom is jó hozzá. Mindez bele a kézi turmixba és hajrá hurrá!
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Van valaki rajtam kívül, akinek a gyerkőce napközben 1-1,5 óránként szopik?
Dávid éjjel alszik, 5,5 hónapos koráig 3-4 óránként szopizott, utána 2-2,5 óránként, most már jóformán óránként. Gyümölcsöt még nem igazán fogad el.
Nem fáraszt, hogy óránként szopik, nem ezért kérdezem, csak érdekelne, van-e másnál is ilyen, hogy a gyerkőc ilyen gyakran eszik. (Ilyenkor tényleg éhes, eszik mindig rendesen, tehát nemcsak megnyugtatásra vágyik vagy ilyesmi.)

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok!
Nem voltunk jó pár napig, lent voltunk a szüleimnél Hajdúszoboszlón, tegnap jöttünk vissza.
Pipikének van 2 édi kis foga, és ma kapta meg az 5 hós oltást (holnap már 6 hónapos lesz, de mivel hányt, el lett tolva az oltás napja). Pénteken hasi uh-ra viszem.
Még mindig cicizik, ráadásul továbbra is 2 óránként (Liv, látom, nálatok is ez a szitu). Még mindig kb. 2 perces szopikra van ráállva a gyerkőc, aztán megunja... Ettől függetlenül még mnindig jó kis husis (pedig már csak az egyik ciciből jön tejcsi). Éjszaka 1-2-szer kel fel, de nem mindig eszik, van, hogy csak hasra kell fordítanom és már alszik is (még mindig mellettem szunyál).
Úgyhogy teljesen jól vagyunk. Nagyon szeret állni, kúszni, állandóan jár keze-lába, imádom!!!

Tejcsin kívül nem nagyon akar semmit elfogadni, pedig mostmár rá kell szoknia, úgy gondolom. Inni szintén semmit nem fogad el, sem teát, sem vizet, sem gyümilevet. Csak a cici, az kell neki!

Végül küldök egy képet róla és a nagyról - új sérója lett.

Puszi,
Andi

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdés: úgy tudom, volt már innen valaki a babájával az I-es Szemklinikán a Tömő utcában. Azt szeretném megkérdezni, hogy a csecsemőszűrésen jártak-e, hogy jutottak el oda (beutaló-küldték...), és milyennek találták? Lassan el kellene már vinnem Benedeket szemorvoshoz, a gyerekorvos a Heim Pálba adna beutalót, de lehet, hogy én inkább a Klinikára vinném.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok!

Andi

Gyönyörűek a gyerkőcökKép!A hányás egyszeri eset volt Pipikénél annó,vagy emiatt mentek hasi u.hangra?Bocs,hogy ilyet kérdezek de Míra tegnap este halálra rémített,sugárban hányt,majd megfulladt szegényke annyira jött belőleKép.Eddig egyszer csinált ilyet kb 6 hete(akkor csatlakoztam hozzátok)akkor a banánra gyanakodtam,de most nem kapott.Mostanában minden napra jut valami ijedtségKépKép.

Liv

Nagyon jó ötlet ez a recept csereKép.Én még húst nem adtam Mírának,most épp a spenót és a sóska(+krumpli)lett bevezetve,de nem fűszerezek neki semmit csak natúrba kapja.Sóska nálunk óriási szorulást okozottKép.

Nikk

Fog még nálunk sincs,úgylátszik összetartanak a majd egyidős lurkóink.Pedig annyira harap már Míra mintha kint lennének a fogacskák,de még mindig csak a duzzadó iny+NYÜGLI ezerrel.

Kata

Az én oldalamat is fúrta ám a kíváncsiságKépKépKép

Reditke

Nagyon ügyes Bálint baba a kúszással és négykézlábazássalKépKép

Minden baba nagyon szép,jókat derülők a jobbnál jobb képeken.Jó lesz nektek majd ha taliztok,gondolatban veletek leszekKép.Tegnap meg volt a fodrászkodás stb,ezért ma Apával felállítattam a fotó állványt,hogy végre legyen egy normális családi fénykép hármunkról isKép

Jó éjt mindenkinek!

Viola
h_viola

Sziasztok! Kép

Úgy látom a frankó kis szakszervezetes ötletem mindekit megmozgatott, na majd a talin megbeszéljük! Kép

Ma jár nálunk Nikk Bandussal, nagyon örültem nekik, a gyerkőcök édesek voltak együtt, csak Lili akarta mindig letépni Bandus fülét, amit ő teljesen érthető módon nem nagyon kultivált! Kép

Hogy Ti kiket álmodtok?? Kép Szegény Andi, biztos még álmában is sokat csuklik!! Kép

Ani! Hasmenés Kép Sajnos át lehet adni a babának, de ezért ne legyél lelkifurdis, nyilván nem direkt csináltad, és egy félévben egyszer-kétszer ilyen is előfordulhat a legjobb mamival is.. Kép

Reditke! Én sokszor figyelmeztetem magam, hogy minden baba más egyéniség, másban tehetséges, más dologkban "könnyebb" vagy "nehezebb" velük. Remélem azért hamarosan Te is ki tudod kicsit pihenni magad Kép Bálint térdkézlábazásához gratula! Kép Kajcsi jól hangzik! Kép

Macsek! Kép Nagy drukkot küldök a kivizsgáláshoz, de ne aggódj, nem lesz semmi baj! Kép A képeken is látszik, hogy milyen jól néz ki Márk! Kép

Liv! Jó ötlet ez a recept-börze. Lassan nem csak szakszervezetet alapítunk, de a nonprofit társalgóból alakíthatunk egy jó kis céget, mindenkit felveszünk a topikból, és kiadhatunk egy babaszakácskönyvet, meg "kezelési útmutatót", "gyerekbetegségek", meg ilyen frankó dolgokat! Kép Mindenki a szakmájának megfelelő munkát végezné, lesz miből megélni, már nem csak netes közösség, igazi kis kommünává alakulnánk át.. Kép /és akkor bele ér a kezem a bilibe és felébredek! Kép kezdek átcsapni Orwell stílusába, és utópikus társadalmakról fantazálok. Kép/

Kata! Döfik Kép Gyógypuszi megy a pici lábikáitokra! Kép

Andi! Újra itthon! Kép Szépek a csajócák, Pipikéd vonásaiban most ezen a képen sokat látok a te génjeidből!Kép

Viola! Hányás miatt, ha egyszer, egyszer előfordul nem kell mindjárt ahlálra rémülni. Sok dologtól lehet, hirtlen nagy bezabbantás, sok levegő, nem büfizett jót, nem esett olyan jól valami.. Most rengeteg különböző baci és vírus is kering, az is okozhat egy enyhe betegséget, ami így jön ki. Liv Dávidkája is szokott hányni, de Lili is előadta már ezt a mutatványt, még álmában is! Kép

Puszi:
Macs
maccs

KormiKép
Én voltam a Tömő utcában Esztivel. Nagyon normális társaság. Nem kellett beutaló, csak előtte egy telefon és ők mindent elmondtak. Ez a számuk: 1/210-0280, 1618-as mellék.

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Jó reggelt!

Márk egész kegyes volt hozzánk éjszaka, 23-kor evett, majd 3-kor és 6.20-kor. Nagyon örültem neki!
Köszönjük a ránk gondolást és szorítást!

Liv!
Nekünk a Madarászba, pontosabban a Gyöngyösi utcai szakrendelőbe kell menni kedden.

Andi!
Szépek a lányok! Kép

Viola!
Szerintem egyszeri hányás miatt ne aggódj, előfordulhat.

Tali:
Szerintetek belső helyszínre kéne menni vagy a jó időben lehet már kint is? A kinttel mondjuk az esetleges peluscserénél vagy szopinál lehet gond, de viszont sokkal szabadabb és nincs annyira órához kötve. Fel kéne talán azt is mérni, hogy melyik napszak lenne a legideálisabb a legtöbb babának. Nálunk pl. talán a kora délutáni a legnyugisabb.

Szép napot!

Macsek

Kép

Kép
macsek11

SziasztokKép

A recept-börze tényleg tutkó ötlet, de ha lehet kérni, akkor mellékletként töltsük fel a recepteket, mert akkor mindenki tudja gyűjteni valahol a gépén, így nem kell majd mindig keresgetni az archívumban. LivKépKöszi az ötletet.

AndiKép
Csajócák szuperek. A nagyobbik csini az új séróval, és olyan módon csatlakozom a többi veled álmodó anyukához, hogy én meg a nagylányoddal álmodtamKép Az új sérója nekem tényleg tetszik, főleg ez a modern elöl nagyon elválasztott rész. Álmomban a csajszid összecopfozta a haját, én meg egy éjszakán át könyörögtem neki, hogy bontsa már végre kiKépKép Nincs egy kis boszivér az ereitekben??? Kezd gyanús lenni, hogy mindenki álmába beférkőztökKépKép

MacsekKép és Talizni vágyókKép
Gondolom bazi nagy kérés lenne, hogy valamikor júniusban legyen a tali, mert addigra már én is tudnék menni. A június persze azért is lenne iggggen-iggen megfelelő időpont, mert akkor már sima-liba, hogy a gyerkőcöket ki lehet vinni a szabadba, és kedvükre koptathatják a térdükön a bőrt. Egyébként szerintem a pelus-csere szabadban sem gond, hiszen egymás előtt ők még nem szégyenlősek, mi meg nem leszünk azokKép
Mi a sípályán is kicseréltük Boti pelusát a nyugágyban, mert a női budiban nem volt pelenkázó. Mondanom sem kell, hogy ő élvezte a legjobban az egészet.
MacsekKép Megy a drukk keddre, de tutira nem lesz semmi gond. Akinek ilyen nyuszija, és szivecskés takarója van, és a képek alapján láthatóan bombasztikusan jól érzi magát, annak a babának semmi, de semmi baja nincs. ÉS PUNKTUM! A gyerek-ideggyógyász barátném szerint 8 hónapos korukig van orvosilag a türelmi idő, hogy megforduljanak a babaák, igaz, addigra már magabiztosan kell csinálniuk. Na de ahogy elkezdenek forogni, szerintem egytől-egyik magabiztosan csinálják.

MacsKép
Mit kolbászolsz Te hajnalban a neten?? Nem aludnod kellene?? Vagy attól félsz, hogy te is Trompipi Andival vagy családjával fogsz álmodni?
Egyébként Botinak nincs frufruja, csak amíg a feje tetején szokás szerint égnek áll a törpe haja, addig valami oknál fogva (lehet, hogy egyedül itt hat a gyerek hajára a jó öreg gravitáció) a homokánál lelapul. Emiatt lehet ez az érzékcsalódás, hogy hagytunk neki elöl menő-manó Kozsótincseket, de nem. A sérót egyébként babafésűvel, és körömvágó ollóval nyírtam le, mert minden hajvágáshoz szükséges felszerelést persze otthon hagytunkKépKép

AnitaKép
Ne legyen lelkifurkád egy kis foschika miatt. Fogd fel úgy, hogy legalább a babónak nem volt szorulásaKépKép Remélem mostanra már mind a ketten szuperül vagytok.

EditKép
Én ugyanígy vagyok a tejpéppel, mint te. Kb annyi fogalmam van róla, hogy eszik, és nem isszákKép Hozzád hasonlóan én is úgy gondolom, hogy amíg a cici bírja a tejgyártást, addig nem fogok adni, csak gyümit, zöldséget, és magam kreálta színes pempőket. Én akkor lepődtem meg, amikor egy baráti házaspárnál a két éves gyerek még ilyen tejpépet kapott vacsira. Biztos nem rossz, és nem ártanak vele neki, csak furi... Persze ki tudja, hogy nekem milyen kaját lesz kedvem, erőm és időm csinálni a majdan kétévesemnek...
Az éjszakai alvásnál azért még Boti is bepróbálkozik néha egy kis sírással, de olyankor megy a simi-simi, hanyattfekvő teknősbékám hasra fordítása, és már alszik is újfent. Következetesen nincs kajci 4-nél előbb. Mostanában már csak 5-6 között kel fel, ha éjszaka próbálkozott isKépKép
Bálintnak Gratula-GratulaKépKép

KataKép
Dokit rázd le valahogy. Tisztára pénznyelőként működik. Mi lenne, ha következetesen nem lennél otthon kéthetente reggel??? Aztán meg egyszer csak egy páratlan héten jelenj meg nála a tanácsadáson, és ott mond meg neki, hogy ezentúl ti jöttök, mert ez legalább egy kis kimozdulás, és program a gyereknek, akinek szoknia kell az új ingereket is. Én legalább is ezt csinálnám.
Hogy vagytok a döfködés után?

JudyKép
Nálatok mi a helyzet? G-k jól vannak? Nagy meggyógyult? Utaztok, vagy maradtok húsvétra? Férjeduradról írhatnál mailt.

CsajokKép
Ti hogy kezelitet / kezeltétek a koszmót a gyerkőc fején? Botinak szerintem kialakulóban van, és sehogy sem tudom eltüntetni. Minden este bekenem babaolajjal, hagyom rajta egy fél órát, és az eddig jól bevált fogkefével átdörzsölöm. De semmi. Van valami jó receptes, vagy recept nélküli szer, amit használni lehetne? A síelés egyeteln negatív része ez a koszmó. Hiába, a hidegkedvelő gyerkőcömön egy hétig szinte folyamatosan sapi volt, és most ez lett a következményKép

Na megyek, vakarok egy kis almát ennek a forgószélnek, hogy legyen mit szétköpködnie a konyhában, hogy nekem legyen mit takarítanom délután.KépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

SziasztokKép

Macsek

Ma Míra is kivételesen jól aludt,reggel kelt 5-kor evett,aztán még aludt 7-igKép.Márkod nagyon édi a képeken,a jó nagy nyuszit fogottKépKépKép.Kedden majd szorítok értetek,bár szerintem makk egészséges a gyerkőcöd!!!Nálunk Szhelyen az ég világon semmilyen szűrővizsgálatra nem küldenek,még jó hogy csípőszűrésre anno elvittük maszek alapon,mert terpeszpelus kellett 4 hétig neki és a nyakát is tornáztatni kellett sokáig.

MaccsKép

Tényleg eszembe jutott amikor Lili is lakodalmas rókát játszott,de olyan ijesztő,hogy egyik pillanatban még vígan kúszik aztán meg böff...Mondjuk aznap este tényleg rengeteget evett+non- stop ficánkolt aztán ez már sok volt a kis bendőjének.Majd a jövő heti tanácsadáson megemlítem a dokinak.

Ma próbáljuk ki a borsó főzit(tegnap diétán volt a hányás miatt)de ebből vettem üvegeset nem paszírozgatok,mert mostanában szinte minden percem leköti,nyüglizik ha nem vele foglalkozomKép.

Most végre aludt félórát,de az alattunk lévő kutya kitartó tutulására felébredt,mennem kell.Nem tudom még meddig bírom idegekkel a szomszédaim,de szerintem nem sokáigKépKépKép

Szép napotKép!

Viola
h_viola

Sziasztok!
Hétfőn voltunk ortopéd orvosnál.Szerintem tesztel az egészségügy,hogy meddig bírom idegekkel ami itt folyik.Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen.Reggel ébresztettem a gyerekeket és korán elvittük a nagyot a dokihoz mert lebetegedett majd indultunk Szolnokra az ortopédiára.(már nagyon vártam mert érdekelne,hogy gyógyul a lánykám csípője és meddig kell még ez a kengyel)Elmaradt a rendelés mert a doki lebetegedett.Majd április 4.-én tudnak fogadni minket.Jelenleg úgy érzem soha nem jön el az a nap.
Kezdi kialakítani Adrienn a kengyeles mozgását.Az egészséges csípőjét kitekeri és kinyújtja a lábát.Hasra fordítva pedig úgy tolat mint a rák pillanatok alatt eltünik.Ha nekitolat valaminek és nem tud tovább menni visít.Szerencsére nagyon vidám sokat mosolyog kezdi megszokni a kengyelt.
Kajálás:nem nagyon akar semmit enni.A kubu italt "issza".Kb.10 kanállal.Sütőtököt ízlelgeti.Az almát kanállal nem akarja enni de ha szeletelve van imádja szopogatni.Egy-egy kisebb darab ha szájába kerül lenyeli.Ennyi!A cici a minden!
Alvás:amikor még nem volt kengyelben én is kipróbálta amit Csirkesz de nem jött be mert annyira sírt,hogy felvert az egész házat.
GnéKriszti
gnékriszti

CsirkeszKép,
Lehet, hogy vissza kellene olvasnom? Velem álmodó anyukák??? Mi volt itt, míg távol voltam?Kép

ViolaKép,
Pipike mindig mohón evett és így sokat bukott is és elég sokszor sugárban hányt. Ezzel annyira nem foglakoztam, mert szépen fejlődött. Viszont 2-3 héttel azután, hogy elkezdtem neki bébipapit adni, egyszer akkorát hányt, olyan igazi felnőtteset, hogy levittem az orvoshoz. Akkoriban volt egy ilyen hasmenős-hányós járvány, arra lett fogva (a máját is kicsit nagyobbnak találta a dokinéni). Aztán diéta miatt nem kapott anyatejen kívül mást pár napig, és mikor először kínáltam meg újra bébipapival, megette és 2 óra múlva kihányta...
Lényegében ez az, ami miatt megyünk uh-ra, meg a mája miatt, és azért is, mert nekem refluxom van és lehet, hogy neki is. Majd beszámolok, mi volt.

Most pedig visszaolvasok velem-álmodók ügyében...

Üdv,
Andi
Vendég

Na, akkor álmok:

KataKép, hát, ha most odaadnám megőrzésre a bankkártyámat, nemigen lenne mit róla elkölteni!!!

LivKép, nagyon szeretek ajándékot adni is meg kapni is. Most az angol barátnőm kisbabájénak vettem nagyon szép kis rucikat, megyek is a postára feladni őket.

CsirkeszKép, az kizárt dolog, hogy Niki befonja a haját, még fésülködni is utál, ezért lett levágva a loboncaKép.

Hát, adja Isten, hogy bejöjjenek az álmok, mint pl. a tele bankkártya, akkor esküszöm, mindenkinek küldök ajcsit szülinapjára!!!

Egyébként nem írtam, de eléggé sz@r napjaink voltak mostanában. Pénteken meghalt anyukám férje, kedden temettük. Anya persze iszonyúan ki van borulva, amúgy is elég labilis szegénykém.
Most azon gondolkodunk, hogy leköltözünk Szoboszlóra, ha kapok ott valami jó munkát (már voltam interjún, várom a választ). Ez elég nagy változás lenne, el kellene adni a lakást, ott meg vennénk egy kertes házat, rengeteg ügyintézéssel, rohangálással járna, és Pipike is mehetne bölcsibe... De ha nem jön össze, és maradunk, akkor, ahogy a múltkor írtam, itt mennék vissza dolgozni (bár az én főnököm is azt mondta, jelenleg nincs munka számomra - ami nem jelenti azt, hogy kirúgnak, csak most még nem tudnék visszamenni).

Hát ezek mennek, meg a bárányfelhők... Lényeg, hogy itt a tavasz!

Puszi,
Andi
Vendég

CsajszikKép Ne haragudjatok, de ezt most muszályKép Az előbb csináltam fényképet a gyerkőcről (persze húsvétosat a képeslap helyett), és ezzel fogok majd mindenkinek boldog húsvétot kívánni. De veletek kezdemKép

Szóval minden kedves Mamának, Babának és Papának nagyon Boldog Húsvétot kívánunk Botival együtt.

Kép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz Kép
Azzal kapcsolatban, hogy ki mit ad az x hónapos vagy éves gyerekének: van egy barátnőm, aki főzne bármit a 14 hónapos gyerekének, de a kissrác egyszerűen nem hajlandó megenni semmit, szinte csak a tápszert. Szóval ez is mérvadó, hogy mit fogad el a gyerkőc.

A koszmóval kapcsolatban: Dávidnak is volt egy kicsi, én fürdés utáni kenőccsel kentem be, és kb. 1/2 óra múlva egy textilpelussal dörzsöltem le. Ezt kétszer kellett megcsinálnom, és teljesen eltűnt.

A neurológus barátnőd a 8 hónapot úgy érti, hogy addigra már minden forgást tökéletesen kell tudnia? Hasról hátra, hátról hasra, balról jobbra, jobbról balra?

Nagyon jó a húsvéti képeslap Botiról!

Tegnap én is csináltam Dávidról, fel is teszem, előre is kellemes ünnepeket mindenkinek. Kép

Kép

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

A mai napunk extra szívás KépKépKép Murci folyamatosan torkaszakadtából üvölt. A legrosszabb persze az, hogy fogalmam nincs mi baja. A lába fájhat az oltás után vagy a hasa vagy a fáradtságtól vagy nem tudomKép

CsirkeszKép
Tündéri a fotó, de ne haragudj, hogy ezt írom, nekem most Boti gyönyörű mosolya olyan, mintha kést forgatnának a szívemben (Murci sírástól eltorzult képe után).

AndiKép
Ez már nem lehet véletlen, hogy tényleg ennyien Rólatok álmodunkKép Gyerünk, ki vele, hogy csináljátok???
Bankkártya: ugyan már, ne aggódj azon, hogy kevéske van rajta, én azt is nagyon szívesen elköltenémKép
Költözés: Párod is könnyen tudna mozdulni? A munkája miatt kérdezem.

KrisztiKép
Örömmel olvasom, hogy Lányka ilyen remekül hozzászokott a kengyelhez. Lehet, hogy naív a kérdés, de én még ilyet nem láttam, ennek folyamatosan rajta kell lennie? Hogyan tudod közben pelenkázni vagy fürdetni? Bocs, ha hülyeséget kérdezekKép

MacsKép
A fentiek alapján láthatod, igencsak ránkférnek azok a gyógypuszkákKép

Na léptem,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

KataKép
Murci sírás-rívásaKépKép Gondolom, hogy nem vígasztal, de nálunk tegnap volt ugyanez a program. Azt sem tudtam miért sír, csak sírt-sírt egész nap. Erre mára itt ez a vigyor.
Én is küldök gyógypusszncsokat a lábikóra, és anyájának is, hogy tudjon kicsit pihizniKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Egy fél órámba került mire visszaolvastalak benneteket. Jó kis cserfes társaság Kép
Úgyhogy most csak kutyafuttában, mert jól elment az időm:
Maccs, Csirkesz, Kormi, Bori, Macsek, Magi:
NAGYON-NAGYON SZÉPEK A BABÁK! (Remélem nem hagytam ki senkit!)

Reditke, Kormi:
cicifájás Kép Mit lehet egyébként tudni, mennyi idő amíg meggyógyul?

Kormi: hálózsákot lehet, hogy érdmes kicserélni Kép, amilyen ütemben nőnek ezek a gyerkőcök Kép
Miért kell szemorvoshoz mennetek? Ez valami kötelező szűrővizsgálat, vagy felmerült valami, ami "extra" indokolja?

Kata: dokinéni Kép Ennyi pénz nincs a földön. Én nagyon megköszönném és dícsérném, hogy ennyire lelkiismeretes, majd megkérdezném, hogy mit gondol, meddig van szükség a 2 hetenkénti látogatásra és miért. Erre elvileg muszály neki valamit válaszolni. És akkor talán már ki lehet belőle hozni azt, hogy Te azt gondolod, hogy ritkítani lehet a dolgot. Te vagy az anyukája, Te felelsz a gyerekért, nem ő, és Te tudod eldönteni, hogy mikor van szükség dokira. És nem jótékonysági intézmény vagy, akinek a pénze havonként szerepel a doki pénzügyi terveibe.

Maccs: milyen fűszereket használsz a baba kajcijához? Bár én is úgy tudom, hogy még sokkal jobb az ízérzékelésük. Én egyébként minden zöldséget gőzben párolok, úgy sokkal több íze és egyebe marad.
Kismami szakszervezet Kép Kép

Reditke: térdkézláb, kúszás Kép Kép

Csirkesz: koszmó ügyben van valami krém, ami állítólag tuti elmulasztja, azt hiszem itt a babaneten olvastam a dokis részben. Valahova felírtam a nevét, de persze nem találom. De szerintem a Te dokid is tudja.

Gabóca, ha van elég tej, akkor én úgy tudom, hogy csak 6 hó-tól javasolják a hozzátápit, a tápis babáknál pedig 4 hótól.
Hozzátápihoz akartam még írni nektek, de felébredt manóka, úgyhogy loholok...

Cedit
cedit

KataKép,
Kevéske? Semmi nincs rajta! Kép
Költözés: ő vállalkozóként tudná azt csinálni, amit most alkalmazottként, így nem lenne helyhez kötve. Ő nagyon rugalmas pasiKép.

Viszont elromlott Pipike!!! Vidéken keményen el lett kényztetve, minden nyikkanásra ölbe kapták, most meg szinte semmit nem tudok tőle csinálni!!! Valaki javítsa meg!!!
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek el, hogy Márk úgy döntött jól beint a dokiknak és ma egyszer csak a HÁTÁRÓL A HASÁRA FORDULT, persze beszorult az egyik keze, nyafogott ezerrel meg rúgkapált addig, amíg vissza nem lökte magát és utána vigyorgott ezerrel!!! Jó kis gazember! Kép A végén kedden úgy fog forogni, hogy csak na. Nagyon örülök! Azért kiváncsi vagyok most már mit mond a doki, inkább az a naplemente hülyeség nyugtalanít.

Csirkesz, Liv!
Szuperek a húsvétolós képek!!! Kép

Biztató olvasni, hogy 8 hónapos korukig van még idejük a babáknak megtanulni forogni.

Fotódícséretet köszönjük!

Koszmó: doki kénes krémet írt fel nekünk, amikor nem akart elmúlni, de ez olyan büdös volt, hogy csak 1-szer kentem be vele, nem bírtuk elviselni ezt a szagot a férjemmel. Aztán nekilendültem a fogkefével és az többnyire eltüntette, de ehhez minden nap kell súrolnom. Erős még a gyanúm, hogy a sapka tényleg nagyon ludas, mert régen mindig adtam Márkra fürdés után, most már nem nagyon és szerintem ez is elősegíti a koszmó eltűnését.

Tali: persze legyen júniusban (is)! Szóval én már nagyon igényelném a társaságot, nem tudom ti hogy vagytok vele, és ha végre összejönne egy tali, akkor utána lehetne rendszeresen tartani, mondjuk kéthetente vagy ahogy jólesik. Szóval Csirkesz ne haragudj meg ránk, ha esetleg hamarabb is lesz, de az biztos, hogy hazaérkezésetek tiszteletére mindenképpen tartunk egyet!

Kriszti!
Kitartás a kengyelhez!

Kata!
Küldünk sok gyógypuszit és neked is kitartást! Nekünk is van olyan napunk, amikor MÁrk sokat bömböl, de ő különösebb ok nélkül is szokott.

Andi!
Varázsold vissza Pipikét! Kép

Kaja, pontosabban ital: nálunk szépen megy a kanállal való falatozás, de folyadékot nem tudok adni neki, nem fogadja el se kanállal, se pohárból, se cumisüvegből. Amíg tud cicizni, addig még nem baj, de mi lesz ha majd több folyadékot kéne innia? Érdekes, hogy régen ivott a cumisüvegből, most meg meg se próbálja szívni, hanem egyből eltolja a nyelvével jobbra vagy balra és vadul rágni kezdi. Kép

Na mennem kell, mert hiányol.

M.

Kép

Kép
macsek11

Ezt a képet még hadd mutassam meg:

Kép

Kép

Kép
macsek11

Macsek
Várunk a sétához Kép

Dino
Én alig jutottam nethez,annyi dolgom összejött Kép De most bepótolom Kép

Andi
Nagyon jók a csajos képek,lassan nem győzitek elkergetni a fiukat Kép

Viola
nem hiába születtek majdnem egy napon a lurkók Kép
Ugy látszik a foguk is egyszerre fog kibujni Kép
Most hoztak egy uj lakótörvényt,most már simán büntetik a hangoskodókat Kép

Kriszti
Gratula lánykádnak,hogy ilyen gyorsan megszokta a kengyelt Kép Dokik viszont elmhetnének a sunyiba Kép

Csirkesz, LIv
Szuper a husvéti kép Kép

Kata
Kitartást neked a mai naphoz,küldök sok energiát Kép Lehet hogy az idő miatt

Macséknál jártunk tegnap,ahogy macs is írta KépLili nagyon ügyes lányka,rengeteg mindent tud már Kép Az igaz,hogy Bandus füle vhogy mindig utban volt neki Kép Kép Kép

Nem is tudom már ki írt az állatkerti játszóházról,lehetne akár ott a tali,az eléggé központi hely ,jól megközelithető.Azt kéne még lefixálni,hogy melyik nap legyen.pár hét mulva akár találkozhatnánk is KépAz április közepe .Azt nem tudom milyen idő lesz ,de szerintem még bent kéne tartani a biztonság kedvéért,max a következő már a szabadban lesz Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Nagyon régen írtam nektek, mostanában nagyon sok programunk van Kép. Ennek nagyon örülök, mert februárban már majdnem becsavarodtam o). Itt a jó idő, Áron is egyre nagyobb, így babákat látogatunk, sétálunk nagykat és járunk dévényezni. Tegnap látogattam egy egyhónapos pici babát. Hihetelen, hogy már nem is emlékeztem, hogy milyen kicsi egy újszülött, pedig csak négy hónapja szültem!

Áron is mostanában elég nyűgös. Mindent gyömöszöl a szájába. Az ujjamat is rendszeresen elkapja és erővel harapdálja. Gondolom elkezdődött a fogzás Kép. Meg talán melegfront is van/volt.

Voltunk szemészeten is. Valószínűleg könnycsatorna elzáródás az oka a reggeli szem beragadásnak. Kaptunk szemcseppet és ha nem ,úlik el a váladékozás, akkor átmossák a könnycsatorna járatot. Ezerrel maszírozom a szemzugát és reménykedem, hogy nem lesz szükség a beavatkozásra.

Macsek! Szuper! Kép Én is várom ezt a pillanatot. Márk baba negyon édi Kép.

Koszmó: Áronnak születésekor nem volt, viszont most én is olajozom és kefélem a fejét. A feje búbján van egy tenyérnyi folt. A barátnőm szerint nem komoly, az ő babájának olyan vastag volt, hogy haj sem nőtt azon a helyen. PAtikában vett gyógyhatású készítménnyel kezelte.

Trompipi! Nálunk is ez a helyzet. Amikor visszajövönk a nagyszülőktől egy-két napig nem lehet bírni Áronnal Kép. Ahogy egyedül hagyom kiabál. Nagyon gyorsan hozzászoknak a jóhoz Kép.
Költözés: Kis manóval szerintem sokkal jobb lehet vidéken lakni és Hszoboszló nagyon szép város lett.

Kriszti! Szurkolok nektek!

Liv! Csirkesz! Mindkét kép nagyon jól sikerült, helyesek a babák. Köszönjük a jó kívánságokat!

Egy kép Áronról. Napozás nagymami ölében
Kép

Ennyire futotta, Áron követel.

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Már megint jó sokat írtatokKép

TonticaKép

Nagyon édi a picurkád a kis vagány szerkójábanKép. SzomszédokKép Nekünk "csak" kutyák ugatnak jó korán reggelKép

NoémiKép

Heléna tényleg szép nagy babaKép Gratula hozzáKép

JudyKép

Remélem azóta már jobban van a nagyfiad. Jobbulást NekiKép

CsirkeszKép

Jó, hogy újra ittvagy. Látom, nem volt egy uncsi idöszak számodra ez a mostaniKépÜgyi vagy, hogy Botit megtanítottad aludniKép Helyesek a sielös képek és persze a húsvéti isKép

AnitaKép

Eszti még mindig nagyon szép kislány. Ez a fekete-fehérnek tünö fotó különösen jól sikerült rólaKép

VeraKép

Bár már biztos túlvagytok a megfázáson, de a tengeri só is nagyon jó rá.

CsengoKép

BetegeskedésKép Jobbulást a családnak!

KormiKép

Benedek tényleg nagyon szép kisfiú és milyen ügyesen ül márKép

KataKép

Én lehet, hogy nem adnék minden alkalommal pénzt a dokinéninek, akkor lehet, hogy nem jönne már olyan lelkesenKép Vagy közölném vele, hogy most elutazom 2 hétre, úgyhogy ne keressen és ezt eljátszanám többször is, hátha így észreveszi magát.

BoriKép

Nagyon vagány a napszemüveges képKép Nem veszi le magáról? Nem zavarja? Én is gondolkodtam, hogy veszek, mert itt még erösebb a nap és nagyon zavarja Gabrielt.

MagiKép

Milyen jó ez az uszodás kép. Igazi profinak néz ki Zoli. Lehet, hogy úszóbajnok lesz?

MacsKép

Kismami-szakszervezetKép Bár aktívan nem tudok benne lenni, de innen is támogatlak TiteketKép

AnitaKép

GyomorrontásKép Remélem már teljesen jól vagytok.

EditKép

Örülök, hogy segít a torna és Bálint ilyen szépen fejlödikKép

Tali:

Június elején én is otthon leszek és tudnánk menni és annak nagyon örülnékKép

Lányok, akiknek 10-12 órát alszika a babája egybenKép

Ti felkeltek fejni éjszaka? Ha igen, akkor csak egyszer vagy többször. Gabriel egyre többet alszik és félek, hogy a tej rovására megy, ha nem kelek fel fejni, de másrészröl persze aludni is jó lenne.

Bocs, ha valakit kihagytam, de alig látok ki a fejemböl, mert tiszta náthás lettemKép

Mindenkinek KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Gábriel, Gábriel apukája és Moncsi
minike

Egy kép a kis MocorgórólKépKép
minike

LivKép

Dávid is nagyon édi a húsvéti fotónKép

Moncsi
minike

Moncsi!

Áron is kb. tíz órát alszik az első szopiig. Én nem fejek. Igaz 6-kor már alig várom hogy megmozduljon és ugrok, mert annyira feszít a tej és folyik. Nem tapasztaltam, hogy ettől kevesebb tejem lenne.

Andrea

KépKép
Áron

Moncsi
Én Bandó 6 hónapos koráig fejtem addig 10 órát aludt egyben,de most a fogzás miatt eszk hajnali 3-kor igy nem fejek már

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!
Szuperek a képek csatlakozunk mi is! Kép
KépKép

Puszi! Viola!
h_viola

Sziasztok!

Hűűű, Viola, mekkora csibész lehet ez a csajszi!

Cedit,
Harapott cici nekem lassan gyógyul, kb egy hete történt, még mindig bibis...
Benedeket azért viszem szemorvoshoz, mivel én enyhén befelé fordulónak látom a bal szemét, s mivel én is tompalátóvá lettem a bal szememre, ha valami baj van, szeretném minél előbb megszüntetni. Amúgy is célszerű egy szűrésre elvinni a babát 9 hónapos kor körül, csak sajna a gyerekorvosok erről mindig tökéletesen megfeledkeznek, pedig sok baj teljesen orvosolható még pici korban. Az olyan esetben, ahol a családi kórtörténet igazolja (mint nálunk) vagy valami kancsalság-rendellenesség merül fel (mint nálunk), akkor érdemes még előbb is elvinni, már akár 6 hónaposan is.

Köszi mindenkinek a dicséreteket Benedek nevében, örömmel bezsebeltük őket!!!! Mindenkinek Kellemes Ünnepeet Kívánunk, mi holnap reggel utazunk nagyszülőkhöz (az egyik pár nagyszülő elvisz minket a másik párhoz... hát, remélem marad Benedekből az ünnepek utánra is)
Ha lesz még időm, azért egy képet még felteszek...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

SziasztokKép

Hu, olyan sokat írtok, hogy én sem bírom ám követniKép
Annyira édesek a babák, olyan jó érzés nézni őketKépKép

Balázs két napja négykézlábra áll!!KépKép Annyira édes volt, mikor produkálta, megtapsoltuk, ő meg vigyorgott mint a tejbetökKépKép
Kipróbáltuk a hintát, amit még Ákos használt:
Kép
nagyon tetszett nekiKép

MoncsiKép nem kelek fel azért, hogy fejjek, örülök, ha tudok aludni pár órátKép Most már egyre többször van az, hogy iszik egy kis teát és alszik tovább, remélem, most már lassacskán átalussza ő is majd ezt a fránya éjszakátKép

AndiKép Hajdúszoboszló nagyon szép hely, de nem irigyellek amiatt, mi mindent kell most még elintézni. AZtán majd annál inkábbKép

KormiKép érdekes, hogy férjem is és én is szemüvegesk vagyunk, és nagyobbik fiamnak olyan a látása, mint a sasé. Férjemnek mínuszos, nekem pluszos a szemem, és azt mondta a doki, hogy valószínű, a gyerekeinknek nem lesz szükségük hemüre, mert kiegyenlíti egymást a két pólust. Hát, remélem, bár azt még nem tudom, hogy Balázsnak milyen lesz a látása.

Képzeljétek, megtaláltam azt a listát, amit akkor kaptam, mikor Ákosnál elkezdtem a hozzátáplálást, pontosan leírja, hogy melyik hónaptól miket lehet adni a gyerkőcnek.Kép MOst azon fogok dolgozni, hogy beírjam a gépbe, és felteszem ide, talán valakit érdekel még a dologKép

És a szakszervezetben is benne vagyokKép mármint az ötletbenKép

Bocs, most nem tudok mindenre reagálni, hulla vagyok, segítettem barátnőmnek a szakdolgozatát tördelni, szerkeszteni, javítani és jojóznak a szemeimKép Azért felteszek pár képet a lurkóról én isKép

Kép
Kép

Pussz
Lau
lau

ViolaKép

Nagyon helyes a családi képKép Mira nagyon helyes kis csajszi és milyen kis divi szerkója vanKép

LauKép

Gratula a négykézlábra álláshozKép Biztos nagyon édi lehetettKép
A hozzátápi lista engem érdekel. Pont egy hét múlva kezdünk mi isKép

Moncsi
minike

Moncsi, Dávid átalussza az éjszakát, és én nem kelek fejni. Reggelre így is van elég, hogy miután szopizott, még fejni is tudok, ha nem vagyok lusta hozzá.

Képzeljétek, Dávid tegnap este megmutatta, hogy tud ő ám balra is a hátáról a hasára fordulni. Semmi erőlködés, egyszerűen megfordult, és kész. Kép Azóta nem nagyon gyakorolja, inkább csak az oldalára fordul, meg jobbra, ahogy eddig is, de legalább most már tudom, hogy tudja. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

LivKép Balázs is szinte egyik napról a másikra tud dolgokat produkálni. Amit egyik nap úgy gondolom, hogy nem fogja tudni egy ideig, másnap megcsinálja. Tegnap pl. hasról hátra akart fordulni, de útban volt a keze. Aztán rájött, hogy előbb előre kell nyújtania, csak úgy tud arrafelé fordulniKép

Nem tudom, mi van most vele, éjjel olyan nyűgös volt, hogy csak na, reggel is alig akarta elfogadni a cicit. Szerintem a foga jöhet, mert sikított is néhaKép Nagy nehezen elfogadta, megkajált, most végre megnyugodott. Biztos már nagyon éhes volt szegénykém, de még a sima vizet meg a teát sem akarta elfogadni.

MoncsiKép A listát csinálom, elég jónak látom, még tippek is vannak rajta, mit főzzünk, adjunk a babáknak tízóraira, uzsira vagy ebédre. Fel fogom rakni, remélem, hasznát veszitek majdKép

Szép napot, ma is szép időnk lesz, megyünk is majd sétálni.
Pussz
Lau
lau

SziasztokKép

LauKép
Nagyon ügyes Balázs a négykézlábazással,tüneményes a fotókon is.A lista nagyon jó lenne,én mindenhol mást olvasok,hogy mikortól mit lehet adni.(Pl: kivivel én várok min. egy éves koráig pedig védőnő szerint lehetne már).Tegnap a borsó+csirkemell+krumpli volt soron,jó ízűen megette.Összességében nem egy válogatós típus a gyerkőcömKép.

Liv

Dávid nagyon ügyes a forgással és tündéri a nyuszis képenKép.Én is megfigyeltem,hogy Míra is először csak az egyik oldalon csinált mindent(pl forgás)aztán egy idő múlva kezdte a másik irányba is.

Minike

Köszi a dícséretet,muszáj néha rózsaszínt adni a leányzóra(inkább kék,natúr a kedvencem)mert a rövid sérójával úgy fest mint egy rosszcsont kisfiúKépKépKép.Egyébként amikor megláttam Gábriel képét dobtam egy hátast annyira hasonlít MírámraKép.Mondtam is este Apjának,hogy szerencséje,hogy Ti messze laktok,mert meggyanúsítanám,hogy kistesója van a lányunknakKépKépKépKép

NikkKépKép

Még mindig semmi fog ügyben,lehet Bandus és Míra ezt tartogatja húsvéti meglepetésnek?Lehet,hogy a 7 hófordulójukra előbukkannak ezek a fránya fogacskák végre.Lekopogom második éjszaka alszik újra,igaz napközben összesen alszik 2 órát(most belesem merülök megint,hogy ebben mennyi szerepe van szomszédéknak,inkább utána nézek a feljelentés mikéntjénekKép)

Nagyon szép napot,aki elutazik annak előre is KELLEMES ÜNNEPEKET!!!

Viola
h_viola

Andi

Pipikének szórítok,remélem minden rendben lesz ma az u.hangonKép

Viola
h_viola

Viola,
Köszi, bízom benne, hogy semmi baj nincsKép.

Megyünk Pipikének járókát venni. Eddig azt hittem, nem kell, pedig DE!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk Nektek és családotoknak!

Puszi,
AndiKép
Vendég

Kata!
Ez a kengyel mindig rajta kell,hogy legyen hat hétig.Éjjel-nappal.Ez bőrből van olyan mint egy szíj.Majd rakok fel képet róla.Az a lényege,hogy a lába felhúzott állapotban legyen.Olyan mint a csípőficam szűrésen amikor a doki kitekeri a cobját a babának.
Elsőre nem volt valami szép látvány.
Annyira szép idő van.Nem igaz,hogy esni kell az esőnek húsvétkor.Ez igazságtalanság!!!!!!!!
Adrienn ma nagyon vidám szinte semmit nem alutt.Most hoztam be kint volt az udvaron így produkált kb.50perc alvást.Reggel 6:15-kor kelt fel.
GnéKriszti
gnékriszti

SziasztokKép

LányokKép
Húú, nagyon sokat írtatok, most esélyem sincs visszaolvasni az egészet, bocsi.

De, azért a fotókat jól megnézegettem (többször isKép), minden baba olyan szép és édesKépKép
Klasszak a húsvétos fotók isKép

Én is csináltam, bár rájöttem, hogy Esztinek még nyuszija sincs. Nem baj, mert este úgyis nyuszis bodyt adtam rá, úgyhogy ezt betudjuk a húsvétnak.Kép

Itt küldöm a fotót, amelyen egyébként Esztim szerelme, Malacka is láthatóKép

Én is mindenkinek szép húsvétot és kellemes hosszú hétvégét kívánokKép

Kép

Puszi
Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziasztokKép

Minden húsvéti baba aranyoska, helyeskeKép

KrisztiKép
Hát ez így elsőre nagyon kényelmetlennek tűnikKép Ezek után dupla gratula Lánykának, hogy így hozzászokottKép

Mi holnap reggel utazunk szüleimhez Sümegre, ha addig nem írnék, az alábbi hupikékkel kívánok Nektek Kellemes Húsvéti ÜnnepeketKép

Kép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!
Esztikenek uzenem, hogy nemsokara nem a malacka lesz a szerelme. Kisfiamnak nagyon tetszik es en is tamogatom ez ugyben, ugyanis Esztike ugyanugy nevet, mint Miki! Kenytelen leszek mar en is egy kepet felrakni.

Tegnap kibuktam, ugy ereztem nincs tejem. A betegsegek miatt, nem is csodalkoztam rajta, de egesz ejjel orankent kelt fel enni. Ugyhogy tegnap betelt a pohar es elmentem tapszert iratni. Erdekes ebbol kapasbol HA-t kaptunk. Viszont csak kiskanallal tudok neki adni. Igy a tejpep is megteszi. Tejpepet a szoptatott babaknak csak akkor javasoljak, ha anyatejhiany van. Mikinek nagyon izlik. Probaltam en is a Csirkesz modszert az ejszakazasra, de nem segitett, igy ejszaka meg mindig keleget. Persze lehet hogy azert, mert a fogacskai nehezen jonnek elo.

Eleg depis lettem, amikor tudatosult bennem, hogy ehezik a gyerek. Beteg is voltam, raadasul mar regota csak az egyik mellemet szivja, es meg meg is harapta. Most probalom ugy nezni, hogy talan egy kis potlassal visszaall a rend. A sebem nekem szepen begyogyult.

csengo
Vendég

Kormi
Nálunk apának volt ragasztott szemüvege kis korába,meg persze az ő részéről mindenki szemüveges,ezért én is kérdeztem a dokit szemvizsgálat miatt.Ő azt mondta nekem,hogy 1 éves korába elküldi a babákat szemészetre automatikusan,de hogy még akkor se kapnak pontos eredményt csak egy körülbelülit,elöbb meg végképp nem érdemes elvinni.

Lau
gratula Balázsnak a 4kézlábazáshoz Kép Képek Kép

Viola
Remélem a nyuszi tényleg meghozza a fogakat Kép Alvás nálunk is csak 1-2 óra van napközbe ,ebéd után ,majd egész nap szinte semmi.Esetleg séta közben Kép Igaz nálunk nincsenek zavaró szomszédok

Andi
Nekünk is ma hozzák a járókát Kép Már mi sem birtuk,állandóan pakoljuk vissza a helyére ,és a szoba különböző sarkaiból szedjük össze Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Minden baba nagyon édes Kép. Olyan jó látni, hogy nőnek Kép. Nem is olyan régen még a pocakban voltak Kép, most meg már olyan ügyes kis kópék Kép. Livike is nagyon huncut, van, hogy sír, hiába veszem fel, látszik, hogy szenved a foga miatt, de ahogy kiviszem a konyhába, és odasétálunk a hűtő elé, elkezd kacarászni Kép, tetszenek neki a hűtőmágnesek. Ahogy eljövünk onnan, újból sírás... Kép Ki érti ezt Kép?

Fogak Kép. Mi már 2 hónapja szenvedünk vele Kép. Az éjszakáink szerencsére jók, bár újabban megint felkelünk egyszer éjszaka is. A nappalok húzósak, egyfolytában csak az ordítás... Kép. Viszont úgy néz ki, hogy ezektől a homeos bogyóktól javul a helyzet Kép, újra tud Livike mosolyogni Kép. Remélem, nálunk is lassan kibújnak a kis kínzók Kép.

Lau Kép: Listát én is várom Kép, mi még csak 1 hónap múlva kezdjük a hozzátápit Kép.

Kellemes húvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek:
Kép

Livike és Timi

Kép
Kép
timóca

CsengoKép
Fotót nagyon várjuk Esztivel Malacka ellenfelérőlKép

TimiKép
Eszti is megőrül a hűtőmágnesekértKép Mi is kb. egy hónap múlva kezdjük a kajaismerkedést, ha minden jól megy. Most még csak tejcsizünk. Édes a hajasbabádKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok lanyok!

Tunderiek a husvetos kepek.
Na mindjart csinalok en is, ha felkelt a mano.

Nekunk mar nem olyan konnyu. Ki is vagyok miatta.
Kezd rossz lenni Zolcsi.
Irigy es eroszakos.
Ha jatszik valamivel es en azt megfogom, vagy a papa vagy valaki elkezd csapkodni es kiabalni, ugy hogy bevorosodik a feje.
Na meg ha akar valamit es nem eri el vagy nem adjuk neki oda, elkezd szinten kiabalni, nem sirni. Majd ha megfogod, vagy vallon harap, vagy kezen, amit eppen eler.
Na es ami a legrosszabb, hogy a jarokaba beteszem es ha elege lett bent, akkor ele ul es elkezdi razni a racsot, mint egy orult es kiabal. Most meg nevetunk rajta, de kezdek belegondolni, hogy mi lesz kesobb.
Ja es uj modi, hogy felterdel es felall a jaroka racsaiba kapaszkodva, ami szerintem nagyon korai.

Mindenki oruljon, akinek meg nem kuszik maszik a gyerkoce. Mert meg akkor minden biztonsagban van.
Kép

Szoval nalunk ez a helyzet.

Teszek fel egy par kepet is rola.

Kép

Elaludt ules kozben es orradolt. Kép Kép Kép

Kép

Magi
Vendég

Sziasztok,

Igyekeztem mindent visszaolvasniKépnagyon aktivak voltatokKép

SzakaszervezetKép

A babák gyönyörüek, lasan már Kornélról is rakok fel húsvéti képet.

A zalaegerszegi kiruccanás nagyon jól sikerült:9 Kornél édesen aludt a kocsiban, egyszer szopizott a Balcsiparton, és aranyosan viselkedett. Nagyapa tiszteletére hajlandó volt a hátára is fordulniKép azóta sem. Itthon nem az igazi. Pedig nagyon örült, amikor megjöttünkKép
Az elsö éjszaka nagy sirást rendezett este és csak az apja tudta megnyugtatni, de a hajnali szopikon kívül( újra kért cicit 3-kor) minden remekül ment. Világutazó leszKép

A megfázás nyomtalanul elmultKép

Hányás ügyben nekünk is volt sugárban, de én nem aggódtam rajta sokat, mivel se láz se ismétlés nem volt.

LauKép Gratula BalázsnakKép

Sajna Kornél nagyon elégedett azzal amit tud. Mindjárt 7 hónapos és se ülés, se négykézlábazás, se fogacskákKép én itt most csak irigykedem.

KépekKép

Viola, a lányod gyönyörü és Kornélnak is nagyon tetszikKép

Éjszakai fejéssel kapcsolatban, én általában este 8-kor vagy 11-kor fejek, és reggelig ugy ki lehet birni.

Kellemes Húsvétot és sok pihenést mindenkinekKép
Üdv,
Vera

hvera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: