Sziasztok
A recept-börze tényleg tutkó ötlet, de ha lehet kérni, akkor mellékletként töltsük fel a recepteket, mert akkor mindenki tudja gyűjteni valahol a gépén, így nem kell majd mindig keresgetni az archívumban. Liv

Köszi az ötletet.
Andi
Csajócák szuperek. A nagyobbik csini az új séróval, és olyan módon csatlakozom a többi veled álmodó anyukához, hogy én meg a nagylányoddal álmodtam

Az új sérója nekem tényleg tetszik, főleg ez a modern elöl nagyon elválasztott rész. Álmomban a csajszid összecopfozta a haját, én meg egy éjszakán át könyörögtem neki, hogy bontsa már végre ki

Nincs egy kis boszivér az ereitekben??? Kezd gyanús lenni, hogy mindenki álmába beférkőztök

Macsek

és Talizni vágyók
Gondolom bazi nagy kérés lenne, hogy valamikor júniusban legyen a tali, mert addigra már én is tudnék menni. A június persze azért is lenne iggggen-iggen megfelelő időpont, mert akkor már sima-liba, hogy a gyerkőcöket ki lehet vinni a szabadba, és kedvükre koptathatják a térdükön a bőrt. Egyébként szerintem a pelus-csere szabadban sem gond, hiszen egymás előtt ők még nem szégyenlősek, mi meg nem leszünk azok
Mi a sípályán is kicseréltük Boti pelusát a nyugágyban, mert a női budiban nem volt pelenkázó. Mondanom sem kell, hogy ő élvezte a legjobban az egészet.
Macsek

Megy a drukk keddre, de tutira nem lesz semmi gond. Akinek ilyen nyuszija, és szivecskés takarója van, és a képek alapján láthatóan bombasztikusan jól érzi magát, annak a babának semmi, de semmi baja nincs. ÉS PUNKTUM! A gyerek-ideggyógyász barátném szerint 8 hónapos korukig van orvosilag a türelmi idő, hogy megforduljanak a babaák, igaz, addigra már magabiztosan kell csinálniuk. Na de ahogy elkezdenek forogni, szerintem egytől-egyik magabiztosan csinálják.
Macs
Mit kolbászolsz Te hajnalban a neten?? Nem aludnod kellene?? Vagy attól félsz, hogy te is Trompipi Andival vagy családjával fogsz álmodni?
Egyébként Botinak nincs frufruja, csak amíg a feje tetején szokás szerint égnek áll a törpe haja, addig valami oknál fogva (lehet, hogy egyedül itt hat a gyerek hajára a jó öreg gravitáció) a homokánál lelapul. Emiatt lehet ez az érzékcsalódás, hogy hagytunk neki elöl menő-manó Kozsótincseket, de nem. A sérót egyébként babafésűvel, és körömvágó ollóval nyírtam le, mert minden hajvágáshoz szükséges felszerelést persze otthon hagytunk

Anita
Ne legyen lelkifurkád egy kis foschika miatt. Fogd fel úgy, hogy legalább a babónak nem volt szorulása

Remélem mostanra már mind a ketten szuperül vagytok.
Edit
Én ugyanígy vagyok a tejpéppel, mint te. Kb annyi fogalmam van róla, hogy eszik, és nem isszák

Hozzád hasonlóan én is úgy gondolom, hogy amíg a cici bírja a tejgyártást, addig nem fogok adni, csak gyümit, zöldséget, és magam kreálta színes pempőket. Én akkor lepődtem meg, amikor egy baráti házaspárnál a két éves gyerek még ilyen tejpépet kapott vacsira. Biztos nem rossz, és nem ártanak vele neki, csak furi... Persze ki tudja, hogy nekem milyen kaját lesz kedvem, erőm és időm csinálni a majdan kétévesemnek...
Az éjszakai alvásnál azért még Boti is bepróbálkozik néha egy kis sírással, de olyankor megy a simi-simi, hanyattfekvő teknősbékám hasra fordítása, és már alszik is újfent. Következetesen nincs kajci 4-nél előbb. Mostanában már csak 5-6 között kel fel, ha éjszaka próbálkozott is

Bálintnak Gratula-Gratula

Kata
Dokit rázd le valahogy. Tisztára pénznyelőként működik. Mi lenne, ha következetesen nem lennél otthon kéthetente reggel??? Aztán meg egyszer csak egy páratlan héten jelenj meg nála a tanácsadáson, és ott mond meg neki, hogy ezentúl ti jöttök, mert ez legalább egy kis kimozdulás, és program a gyereknek, akinek szoknia kell az új ingereket is. Én legalább is ezt csinálnám.
Hogy vagytok a döfködés után?
Judy
Nálatok mi a helyzet? G-k jól vannak? Nagy meggyógyult? Utaztok, vagy maradtok húsvétra? Férjeduradról írhatnál mailt.
Csajok
Ti hogy kezelitet / kezeltétek a koszmót a gyerkőc fején? Botinak szerintem kialakulóban van, és sehogy sem tudom eltüntetni. Minden este bekenem babaolajjal, hagyom rajta egy fél órát, és az eddig jól bevált fogkefével átdörzsölöm. De semmi. Van valami jó receptes, vagy recept nélküli szer, amit használni lehetne? A síelés egyeteln negatív része ez a koszmó. Hiába, a hidegkedvelő gyerkőcömön egy hétig szinte folyamatosan sapi volt, és most ez lett a következmény
Na megyek, vakarok egy kis almát ennek a forgószélnek, hogy legyen mit szétköpködnie a konyhában, hogy nekem legyen mit takarítanom délután.

Csirkesz