Sajnos nekem sem sikerült eddig írni, most újból megpróbálom!
Idemásolom, amit délelőtt akartam írni, mert most nincs erőm újra neki állni, nagyon fáradt vagyok...
Sziasztok!
Nagy a pangás itt lányok...
Pirus!
Igen, személyesen ismerem Terikát

, már ők is voltak itt Szegeden, és én is voltam már náluk!
Én is nagyon örülök, hogy neki már sikerült

, ideje igyekeznünk utánna!
Évi!
Gratulálok a petezsákhoz!

Jövőhéten már látni fogod a babádat is!!!
Nem tudom, kérdeztem-e már, neked spontán jött össze a babó, vagy volt valami segítség?
Rólam annyit, hogy megint rávettem magam, és elmentem dokihoz... egy új dokihoz, akit ajánlottak.
Nagyon rendi volt, sokat beszélgettünk. Elmondtam neki, hogy tul.képpen minden rendben van nálunk (megmutattam neki a papírjainkat is), csak még baba nincs.
Azt is mondtam, hogy ettől függetlenül mi még nem szeretnénk mesterséges vízekre evezni - tehát se inszem, se lombik - még szeretnénk próbálkozni, adtunk magunknak erre időt.
Megértett, és azt mondta, hogy nálunk, mivel nincs ok - valszeg az inszemnek sincs több esélye, mint a spontánnak, akkor volna lényeges, hogy megcsináljuk az inszemeket, ha lombikra akarnánk menni, mert a mi esetünkben oda kötelező 3 sikertelen inszem.
De mivel mi nem akarunk lombikolni, azt javasolta, hogy próbáljuk meg azt a stimut, amit inszemnél csinálnak, csak inszem helyett dolgozzunk itthon apával!

Persze mindez UH ellenőrzésekkel, mintha tényleg inszemelnénk!
Szóval most úgy néz ki ezt megpróbáljuk, aztán majd látjuk, hogy merre tovább...
Kicsit félek a hormonoktól, hogy szarul leszek tőle, vagy meghízom, de ha minden kötél szakad, akkor legfeljebb nem csinálom tovább.
A gynexet szedem tovább, és a Gynevac-ot is kapom!
Majd meglátjuk, mire vezet ez a sok minden!
Hát ez van! Írjátok meg őszintén a véleményeteket!
Mert - bár már döntöttem - kíváncsi vagyok, hogy Nektek mi a véleményetek!
Jön nemsoká a tábli is!
Puszi, Zita