A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Itt vagyok ám, olvasgatlak titeket, csak nem tudok lépést tartani Kép

Mi újság a sárga úton? KépKépKép

Ma 27. napon vagyok, majdnem teszteltem holnap, de másik topikban lebeszéltek róla hogy korai lenne még, úgyhogy alszok rá még néhányat Kép Eléggé kétesélyes a dolog Kép

Tündi
Vendég

Ági Ok. viszem amim van, bár az nem sok. Éppen most volt egy üzemorvosi nagyvizsgálat, úgyhogy 1 vérvétel-eredményem van, és 1 nyaki-pajzsmirigy UH lelet. A férjemnél még semmilyen vizsgálat nem volt
Kösz az infót, és mégegyszer sok sikert a holnaphoz!
Tényleg vacakol a B.net! reggel óta nem tudtam belépni.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Hurráááááá

Sikerult végre én már legalább délelott 10-tol probalom. Kozben már kitorlodott amit írtam. Na akkor újra.

Szilva069!

En szerintem is ha van valami leleted okvetlen vidd. Szerintem a férjednél csinálnak aktuális spermaképet. Es te is számíthatsz valami vizsgálatra.

Pkagi!

A férjemnél csak spermakép volt, meg vérvételek.
Nincs fogalmam csinálnak e nekem még valamit, de a dokival ugy vagyok megegyezve, hogyha most megjon, akkor a kovetkezo cilus 14.15. napján megyek. Tuszorepi szurit mindenki kap inszem elott? Nekem ilyesmit nem is említett, csak itt olvasgattam hogy ti kaptatok. Vagy anélkul is lehet?
Hát 10 honap varakozás bizony nem kis ido. Tudom hogy a pajzsmirigy osszefugg valahogy de hogy? Hogy hat az a terhességre?

Vikimi!

Irj ha lesz idod mi volt ma. Már mindenki várja szerintem.

En jelenleg a 28.napomat toltom. Még várakozok hogy mi lesz. Ha nem jon meg akkor szerintetek hányadik napon volna érdemes tesztelnem?
mili

Tündi Kép
Mi mindannyian megyünk a sárga úton, de az a baj, hogy még nem látom Óz birodalmát, bár a madárijesztőt már igen. Kép Ez az első lépés ugye? Kép
Szerintem is várj még pár napot a teszteléssel, de nagyon biztatóak voltak nálad az előjelek. Kép Szurkolok neked! Kép

Noémiről nem tud valaki valamit?

Kép

Kép
pkagi

Mili. Kép
A pajzsmirigy úgy függ össze a terhességgel, hogy ha pajzsmirigy alulműködése van az embernek, akkor a saját szükségleteit épphogy ki tudja elégíteni. Amikor terhes leszel a babának még nincs pajzsmirigye és ameddig nincs addig a tiedet használja. Ha viszont neked is alig van nincs mit használjon és azt nem éli túl, tehát vetélés. (jobb esetben) Vagy ha valamennyit tud használni és életben maradna, akkor nagy valószínűleg egy betegsége lenne, aminek az a neve, hogy kreténizmus. Kép
Ezért jó ezt kiszűrni. Nekem gyógyszerrel pótolják a hiányt és így jó. Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi!

Hát ez bizony nem jo dolog. De gondolom neked ezt már rendbehozták és a gyogyszereket még meddig kell szedned? Vagy ezt most már mindig? Ez mindig ilyen hosszadalmas kezelést igényel? Ezt vérbol vagy mibol vizsgálták ki? Csodálkozom, hogy nekem ilyet nem csináltak a vetélés után.
Volna még egy kérdésem ti olyan okosak vagytok.
Azt mit jelenthet hogyha otthoni tesztel korai státiumban nem lehet kimutatni a terhességet csak késobb kb 5-6héten? Az nem valamilyen hormonnak a hiánya vagy alacsony szintje lehet?
Mert a vetélés után tolem ezt kérdezte a doki, hogy ki tudtam e mutatni. Csak én erre nem tudtam a választ mert nem teszteltem olyan korán mert nem számítottam vele.
mili

Mili Kép
Nekem ezt a gyógyszert már életem végéig kell szednem. Nem mindig ilyen hosszú a folyamat a beállítást illetően, de sajna nálam elhúzódott. Kép
A pajzsmirigyet egyszerű vérvételből meg lehet nézni. A háziorvos is meg tudja nézetni.
Ami még talán fontos ezügyben, hogy ez egy egyenes ágon öröklődő betegség. Nálunk először a hugomnál vették észre, majd jöttem én. Ezután vizsgáltatták ki magukat a szüleim. Kiderült anyutól örököltük csak nála nem volt olyan magas az eltérés, mint nálunk.
Az én gyerekem is fogja örökölni, de tudom, hogy lehet kezelni így nem tartok tőle. Kép

Nem tudom, hogy miért mondhatta az orvos. Orsi ha erre jár biztosan tud valami okosat mondani.
Én arra tudok gondolni, hogy a terhesség idejét akarta ezzel a kérdéssel meghatározni, de nem biztos.

Kép

Kép
pkagi

Ági Kép
Szerintem a Madárilyesztő is köztünk bújik meg, ő is kérni akar Óztól Kép Még én sem látom a birodalmat, de minden lépéssel, minden nappal közeldünk hozzá, ez biztos! Kép
Köszi a drukkot!

Mili
Tesztelés attól függ, hány naposak a ciklusaid, kb. mikortól lehet azt mondani hoyg már késik a menzid. Ha 28-30 naposak, akkor érdemes kivárni a 30-31. napot a teszttel. És közben figyelni a jeleket, amiket a tested ad babára vagy menzire utalva Kép Drukkolok neked, csak 1 nappal jársz előttem Kép
Amúgy a tesztek a HCG hormont mutatják ki egy bizonyos szint felett. Ezt a hormont a baba termeli, miután beágyazódott, és a szint úgy van beállítva a teszteken, hogy biztos beágyazódást mutasson. A dokid talán azt akarta behatárolni, hogy mikor eshettél teherbe, hisz a terhességet az utolsó menzitől számolják.

Tündi
Vendég

Hogy hány naposok a ciklusaim az jo kerdes. Magam se tudom most már. A vetélést koveto elso /ami minden téren más volt mint a tobbi/ az 33 napos volt után a 2*29napos és az utolso 26 napos volt. Most mi lesz nem tudom. Csak azt hogy tuszoérésem tuti hogy a 15.-18. napon volt.

Tundi!
Igen én is néztem hogy te a 27.ben vagy. Szorítok neked is nagyon. Csak keresgéltem kicsit és nem tudom hogy milyen korulmények kozott várod az eredményt. Majd meglesem még nem vagyok teljesen képben.
mili

Mili Kép
Szerintem hétfőn teszelj, akkor már szerintem valósat fog mutatni. Kép

Kép

Kép
pkagi

Mili
Elméletileg ha nincs baba akkor a tüszőrepit követően 14 nap múlva jön a menzi. Vagyis ha nálad - vegyük a maximumot - a 18. napon volt, akkor a 32-33. napon lenne érdemes tesztelned. Az pedig vasárnap, hétfő Kép
Körülmények? Hááááát ez a 8. hónapunk, de az első igazán esélyes. Magas volt a prolaktinom, gyógyszerrel lejjebb vittük, elméletileg most tuti jó lehet a buli ha nincs más gond Kép

Tündi
Vendég

Zitus dobsz egy táblit?
Tényleg meg szerettelek volna kérni, hogy küld már el nekem e-mail-ben a táblát.

Írom a címet: patky77@interware.hu

Köszi.Kép

Kép

Kép
pkagi

Holnapra kérek sok-sok drukkot.
Reggel 7-re megyek inszemre. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Látom beindult a babanet, megpróbálok én is írni.

Most önző leszek elöbb magamról írok Kép Az én nagy híreim a sárga útról:
Voltunk tegnap este Dévai dokinál. El is indult a dolog Kép Nagyon kedves volt a doki, abszolút elégedett vagyok veleKép Kaptam kétféle szurit (Gonal, Menogon), két gyógyszert (Clostyl, Prednisolon) és káliumot meg folsavat. Pénteken kell elkezdeni beadni/szedni, és 16-án megyek majd megint ultrahangra, amikor megnézik, hogy hogyan állunk.
Most volt egy hüvelyi UH, meg megvizsgálta a méhemet, hogy hova tegye majd a babókat. Ez nagyon kellemetlen volt Kép, de persze ki lehetett bírni Kép.
A gyógyszereket majd ma este váltjuk ki.
Szóval beindult a dolog. Olyan hihetetlen Kép.
Picit izgulok a szurik miatt, de a párom nagy bátran állítja, hogy be tudja adni. Stella is megnyugtatott, hogy ő magának adta be. Azért beszéltem az üzemorvosunkkal, hogy megmutatják hogyan kell beadni őket.

SzilvaKép
Remélem minden rendben lesz nálatok. Szerintem elképzelhető, hogy meg is vizsgálnak rögtön. Engem a Dévai intézetben első alkalomma rögtön meg is vizsgált a doki.

Ági Kép
Remélem holnap minden OK lesz az inszemen.

Zituska Kép
Beírnád hozzám a táblába, hogy első lombik márciusban? És ma vagyok a 2. cn-on.

Tündi Kép
Remélem sikerülhetett Nektek is ebben a hónapban.
Ez egy nagyon szép sárga út! Ugye Te is látod Kép

Most jó sokmindenkért kell megint izgulni Kép
Kép HAJRÁ mindenki Kép

wish

Ági Kép
Pont arra gondoltam, amikor írtam az üzimet, hogy neked meg holnap van az inszem Kép Aztán közbe te is kérted a drukkokat, majdnem egyszerre Kép Szerintem ez csak jót jelenthet Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

wish

Sziasztok!

én is mindenkinek drukkolok, kívánom hogy sikerüljön éppen aminek kell! :-)))

Ági,
ez az ásványvíz, joghurt, fehérje dolog a méhnyálkahártyára tényleg működik? Neked vastagabb lett tőle?
plussz

Plussz Kép
Nekem nem volt gond a vastagsággal, de itt többeknek segített. Láthatóan nagy volt a "javulás" ezügyben, amikor ezt csinálták. Kép

Wish Kép
Köszi. Kép Nem vagy önző, hogy magadról írsz, mert mi, de legalábbis én minden részletre kíváncsi vagyok. Kép
Hihetetlen, hogy felgyorsultak a dolgok. Kép
Mindenről számolj be. Kép

Kép

Kép
pkagi

Wish,,ez tok jo hir!!! meg az is, hogy a doki tetszik",,az nagyon fontos, hogy megbizz benne!

Agi, persze hogy gondolunk Rad holnap!majd jelentkezz utana.

Tundi: haaat, ez izgalamas! Akkor meg varsz a teszttel? a babas topicba is irsz? majd megnezem,,bar nekem ezt is eleg kovetnem..

Milli, szia ! Nem rossz kezdes neked, hogy lehet, hogy rogton teherbe is estel! Drukkolok!

mondom en, hogy most sorozatos teherbeesesek lesznek!! MEGLATJATOK! Kép Kép
saci

Saci Kép
Veled mi van?

wish

Tundi30!

Akkor neked nagyon jok az esélyeid hogy most tényleg zebrás legyél. Nagyon-nagyon drukkolok. Te érzel valami jeleket? Vagy még túl korai lenne?. Én kb 3 napja reggelente émelygek. Itt ott érzek valami szurikat a pocimban. Menzijelek még nincsenek. Amúgy nagyon bizonytalan vagyok ilyen jelek terén, félek hogy csak a tudatalattim játszik velem. Igazad van én csak akkor a 32.vagy 33.napon tesztelek, ha persze addig nem jon meg. Te mikor fogsz kb?

Ági,Pkagi!

Nagyon fogok holnap rátok gondolni és sok-sok drukkot kuldok. Hogy kb 14.múlva zebrásak legyetek. És amint tudtok írjatok,hogy mi volt hogy ment, mit kell tenni utána. Nem tudom ilyenkor javallt a pihenés? Vagy mentek munkába utána? Nem igazán tudom hogy megy ez.

Wish!
Neked is minden jót kívanok, de az már jó ha beindult a dolog akkor már szinte visszaszámlálhatsz Kép)
mili

Koszi aranyos toled, bár úgy lenne ahogy írod. De nálad sem kizárt a dolog, lehet hogy a Jonás napok bevállnak... /ha jol neztem akkor talán kiprobáljátok/. Mi is probáltuk a férjemmel a vesztésem elott, de nekunk nem nagyon jott be, de lehet hogy az miatt hogy a férjemnek nem voltak valami jo katonái, amit persze akkor még nem is sejtettunk. De most azt mondta neki a doki hogy kiállításra nem mehet de jo spontánra is meg inszemre is. Hát ezért bizakodok
mili

Saci megszólítás kimaradt az elejérol. De így is nagyon nehezen ment át. Valahogy megint akadozik.
mili

Lányok egy kis segítséget szeretnék kérni.
Holnap ugyebár megyek inszemre. Nagyon szeretnék mindent megtenni annak érdekében, hogy sikerüljön. Kép
Én Wish javaslatára Elevitet szedek. Kérdésem az, hogy hallottam, hogy az E vitamin segít a babó megtapadásában. Az Elevit tertalmaz E vitamint, de gondoltam, hogy szedek még pluszban. Nektek mi erről a véleményetek.

Mili Kép
Mivel aznapra jár a táppénz így itthon maradok , sőtt a férjem is kivett szabit, hogy holnap pihenjek és ő majd kiszolgál. Kép Ari ugye? Kép

Kép

Kép
pkagi

Pkagi!
Tényleg aranyos hogy támogat mindenben. Nem ismerem az Elevitet, de ha kimondottan terhes noknek van akkor gondolom tartalmazza a szugséges mennyiséget. De inkább kérdezz rá holnap a dokinál hogy szugséges-e.

El tudlak képzelni hogy állandóan az korul forog az agyad. Meg tudlak érteni, én is így lennék. Én nagyon fogok neked szorítani, és biztosan sikerulni fog. Ebben kell reménykedni!
Pihenj sokat,pozitívan gondolkodj és majd jelentkezz nekunk amikor tudsz.

A munkaadóddal hogy fogod rendezni a dolgot, viszel igazolást hogy voltál dokinál és o megfizeti a napodat?Igy értetted?
mili

Wish
Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgaitok!Kép

Ági
Szorítok Nektek holnap!Kép+++++++++++++
Úgy látom nemsokára sok babásunk lesz!Kép
szilvi26

Mili Kép

Igen viszek orvosi igazolást. Aznapra a munkabéred 75 %-a jár. Ez ugyanolyan, mikor beteg vagy és viszel igazolást. Kép
Igen tényleg most ekürül forog az agyam. Kép Szerintem ez természetes. Kép
Ma egész nap vigyorogtam, mint a tejbetök. Kép Annyira örülök, hogy holnap, már egy lépéssel közelebb kerülhetek a babóhoz. Ez majd 3 év után nem is csoda. Kép

Köszönöm mindenkinek a drukkokat Kép Nagyon jól esik, hogy ennyien szorítotok értem. Kép

Van ám itthon netünk és 2 gépünk is, úgyhogy mindenféleképpen jövök. Kép

Orsi ha erre jársz fejtsd ki légyszi a véleményed az E vitaminnal kapcsolatban. Köszi. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok lányok!

Tegnap és ma duig nem volt netKép
Most csak egy gyors bejelentkezés.

Bogi!
Szedem a gynex cseppeket, meg e progis teát, holnaptól a cickafarkosat is, ennyi folyadékotKép

Ági!
Én úgy tudom, hogy a betegszabadságra 80% jár, és egy évbe 15 ilyen munkanapod van, aztán jön a táppénz. Drukkolok neked.

Pusz
Nina
nina79

Sajnos nekem sem sikerült eddig írni, most újból megpróbálom!

Idemásolom, amit délelőtt akartam írni, mert most nincs erőm újra neki állni, nagyon fáradt vagyok...Kép

Sziasztok!Kép

Nagy a pangás itt lányok...Kép

Pirus!Kép

Igen, személyesen ismerem TerikátKép, már ők is voltak itt Szegeden, és én is voltam már náluk!
Én is nagyon örülök, hogy neki már sikerültKép, ideje igyekeznünk utánna!Kép

Évi!Kép

Gratulálok a petezsákhoz!KépKépKép
Jövőhéten már látni fogod a babádat is!!!Kép

Nem tudom, kérdeztem-e már, neked spontán jött össze a babó, vagy volt valami segítség?

Rólam annyit, hogy megint rávettem magam, és elmentem dokihoz... egy új dokihoz, akit ajánlottak.
Nagyon rendi volt, sokat beszélgettünk. Elmondtam neki, hogy tul.képpen minden rendben van nálunk (megmutattam neki a papírjainkat is), csak még baba nincs.
Azt is mondtam, hogy ettől függetlenül mi még nem szeretnénk mesterséges vízekre evezni - tehát se inszem, se lombik - még szeretnénk próbálkozni, adtunk magunknak erre időt.
Megértett, és azt mondta, hogy nálunk, mivel nincs ok - valszeg az inszemnek sincs több esélye, mint a spontánnak, akkor volna lényeges, hogy megcsináljuk az inszemeket, ha lombikra akarnánk menni, mert a mi esetünkben oda kötelező 3 sikertelen inszem.
De mivel mi nem akarunk lombikolni, azt javasolta, hogy próbáljuk meg azt a stimut, amit inszemnél csinálnak, csak inszem helyett dolgozzunk itthon apával!Kép Persze mindez UH ellenőrzésekkel, mintha tényleg inszemelnénk!
Szóval most úgy néz ki ezt megpróbáljuk, aztán majd látjuk, hogy merre tovább...
Kicsit félek a hormonoktól, hogy szarul leszek tőle, vagy meghízom, de ha minden kötél szakad, akkor legfeljebb nem csinálom tovább.
A gynexet szedem tovább, és a Gynevac-ot is kapom!
Majd meglátjuk, mire vezet ez a sok minden!

Hát ez van! Írjátok meg őszintén a véleményeteket!
Mert - bár már döntöttem - kíváncsi vagyok, hogy Nektek mi a véleményetek!Kép

Jön nemsoká a tábli is!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Én tiszta szívből gratulálok Neked ehhez a lépéshez!Lehet, csak egy kis rásegítésre van szükségetek. A gyógyszerektől meg ne félj, az inszemhez nem adnak olyan lórugásnyi adagot, ha amúgy a peteéréseddel rendben van minden - márpedig nálad rendben van. Én clostyt kaptam, azt ismered, meg 2X2 adag injekciót, Gonalt. Meg gondolom kapsz majd Choragont a repesztéshez.
Megkérdezhetem, ki az új dokid? Tudod már, hogy mivel fognak stimulálni?

Nina!
Örülök, hogy jelentkeztél. A progis teához be tudtál mindent szerezni?

Ági!
drukkolok én is holnapra!!!!

Wish!
Nagyon örülök, hogy újabb - hatalmas- lépést tettetek a baba felé. Mindent bele a stimuhoz!

Bogi
bogi1975

Wish
Mit jelent az, hogy megnézte, hogy hová tegye majd a babákat???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Csajok Kép
Ennyit írni!!!! Csak bírjam követni.
Ha nem válaszoltam mindenre, akkor bocs... tegyétek fel még egyszer.

Teszt: az, hogy kimutatható-e a terhesség otthoni teszttel semmilyen hormonnal nincs kapcsolatban. Egyedül attól függ, hogy a szervezeted a vizeletbe mennyi HCG hormont választ ki.
Nekem már 9. napon kimutatta a fiúkat, Catnek Kép még a 14. napon sem mutatta ki... ezért én nem bízom a tesztekben, mert mindkettőnknek a 11. napon kb. ugyannnyi volt a HCG szintje a vérünkben, de a tesztek mégis eltérőt mutattak. És Cat nem egy tesztet csinált meg, hanem több is negatív lett nála.
SZóval biztos a vérvétel, később az UH!

Mili Kép
Ha a tüszőrepedésed a 15-18. napon volt egészen biztosan és csak 26 napos a ciklusod, akkor valami probléma van a ciklusod második felével. Ez egyértelműen hormonproblémára utal. A második szakasznak ennél hosszabbnak kellene lennie.

Wish Kép
A szurik beadása tényleg nem egy nagy dolog. Én magamnak adtam be. megoldható Kép
Nagyon elindultak már nálatok az események Kép
A hüvelyi UHhoz szokj hozzá, mert lesz még egy pár Képa végén már meg sem fogod érezni Kép

Ági Kép
drukkolok holnap. Szerintem felesleges a plusz e-vitamin. Elég, ami az elevitben van.

Zita Kép
Nagyot léptetek előre. Szerintem az a fontos, hogy olyan tempóban haladjatok előre, ahogy az Nektek jó, mert akkor nem fogtok belefásulni.
Ügyes vagy!

pusz & drukk mindenkinek

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Bogi!
Igen, a teához mindent meg tudtam szerezni, ráadásul itt Barcikán. Van két herbária szerű üzlet, és a kettőből összejött. Veletek mi újság? Készültök a hétvégére?

Pusz
Nina
nina79

Bogi!Kép

Aranyos vagy!KépKép Köszi!Kép
Az új dokim Dr. Sikovanyecz János, magyon lelkiismeretesnek tűnik!Kép
Természetesen meg van a "programmom" is, és ki is váltottam már a gyogyikat!
3-7. napig 2x1 Closty, 5-7-9-11 napon 1-1 ampulla Merional inj., Uh-n nézzük a tüszőket, és a megfelelő időben tüszőrepesztés Choragonnal.

Majd még jövök, most rohanom kell!

Puszi
Z.

Kép
Kép
zituska28

Orsi!Kép

Neked is köszi!KépKépKép
Jól esik, hogy Te is így látod a dolgot!Kép

Puszi
Z

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Csajok nekem nincsenek jo híreim. En biztosan már nem leszek ebben a honapban zebrás, ugyanis éjjel megjott.Kép 29cn
Szoval,nagyon reménykedtem de hiába. Most már tényleg az inszemre kell koncentrálnom. Hogy lehet az,hogy ti annyi mindent kaptok elotte, tuszorepi szuri,tabletták, én meg semmit. Csak annyit mondott a doki hogy 14.vagy 15. napon menjek. De most akkor mikor. Foleg a a menzim éjjel jott meg most hogy számoljam az elso napot?

Icsilya!
Azt hiszem hogy nincs olyan nagy baj mert a tuszorepim tényleg 15.és a 18.kozott volt de ez a ciklusom 29. napos volt-mint kiderult.A múltkori volt 26 napos.

Zituska!
Szerintem is jol dontottél. Ha nincs semmi gond így is sikerulhet.

Pkagi!

Nagyon gondolok ám rád! Sot szinte állandóan te jársz az eszembe! Remélem minden OK lesz, és nemsokára már zebrásan szorítasz te nekem.Majd írj!
mili

Nina!
Megírnád nekem milyen az a teakeverék? Melyika az a progis tea? Szeretném én is novelni az esélyeimet legalább így. Mert én nem kaptam az orvostól semmit.

Ági!
Rád is gondolok sokat. Nagyon szorítunk.
mili

Mili Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a spontán, ráadásul éreztem az írásaidon, hogy nagyon bíztál benne. Ne keseregj, nézz előre, hiszen ebben a hónapban is pörögni fognak körülötted az események, most még több eséllyel indulsz neki. Én drukkolok neked, mint ahogy mindenkinek itt a topikban.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Milli, nagyon sajnalom,,,,! nekem volt mar 2 inszemem,,es en sem kaptam semmit, ill a 2.-ik elott closy-t, de se repesztot,,se semmit. Valoszinuleg azert nem kaptal te sem,,mert van rendes tuszod a megfelo idoben,,,ami no, reped,,stb magatol. Akkor pedig minek segitseg??

Zitus, koszi a tablat,,Gratula a nagy lepeshez..! Az inszemrol en is ugyanezt gondolom, hogy egeszseges paroknal tok felesleges. Ez duhit engem is,,ha nem jon ossze marc.ban,,akkor semmi ertelmet nem latom az inszemeknek,,ha csak azt nem ,hogy ez a lombikhoz vezeto ut,,de ahhoz meg egy kicsit draga. 40 000 "darabonkent". Legalabbis nekem.
igy ez a velemenyem Mili nek is szol. Lehet, hogy CAtnek van igaza, hogy lombikos dokit kell keresni,,es nem cicozni az inszemekkel.

Azert lehet atmeneti pangas itt,(ki kerdezte?),mert ez egy lassu mufaj, amit mi vegzunk itt, es egy ido utan ugyanazokat a temakat kerulgetjuk,,,de nekem akkor is sokat segit, hogy itt vagytok CSAJOK!! LElki tamasz, meg ilyenek! Kép Kép
koszi saci
saci

Koszi csajok a biztatast neked is Szilva. Hát probalok elore nézni és persze új ciklus új reményekkel...Kép

Saci!

koszi neked is, kicsit megnyugtattál. Kulonben nálam nem találtak semmi rosszat. Valószínu eddig azért nem jott ossze mert a férjemnél volt a gond. Az inszemet jobban a férjem akarja mert úgy nagyobb az esély foleg abban az esetben ha a
katonái nem elég mozgékonyak. De azért már sokat javultak a gyogyik hatására. Hát ezért fogjuk megpróbálni. Nincs fogalmam mennyibe fog jonni csak kb.
mili

Sziasztok!

Mili
Nagyon sajnálom Kép
Ma van az első ciklusnapod, ha éjjel jött meg, így az előző ciklusod 28 napos volt. Remélem, legközelebb több sikered lesz!
Jelek? Háááát nem mondhatnám. A méhem érzem folyamatosan, mintha menzi első napja lenne, de ezen kívül semmi egyértelmű, csak bemagyaráznám magamnak, arra meg semmi szükség Kép Igyekszem visszafogni ezeket a dolgokat és a tényekre hagyatkozni Kép Nekem a hévége lesz a kritikus ismét, úgyhogy ha azt túlélem, akkor fogok csak legközelebb gondolkozni rajta hoyg mi legyen a teszttel Kép Addig is a tény az, hogy ma is 36,9 volt a hőm Kép

Zitus
Szerintem is jól döntöttetek. Mert így nem sürgetitek az időt hoyg minél előbb baba, hanem adtok esélyt magatoknak. Egy kis segítség - ami nem is kicsi - óriási segítség nektek!
Kérlek javíts ki a táblában, nekem ma a 28. napom van! Köszönöm szépen!
És próbálj meg pihenni is, szerintem túlhajtod magad! Jól megy az étterem?

Saci
A Babaproject előtt állók topikba írok még, nem a babásba Kép Nekem is néha sok a kettő Kép

Ági
Én nem szednék plusz E vitamint az elevit mellett, abban van elég.

Tündi
Vendég

Mili, akkor ertem mar.! Lehet, hogy neked nem lesz olyan draga, vannak akik semmit sem fizetnek,,attol fugg, hogy hova jarsz.
A spermakat kulonben nagyon lehet turbozni - nekunk sikerult: Eloszor 40 millio volt,,aztan 60 M. A cink, C vitamin, es a ging-zeng csodakat tesz.
szio saci
saci

Sziasztok!

Mili!
Sajnálom,hogy megjött.Szerintem nem kell félni az inszemtől,nekem tegnao csinálták meg,és így utólag nem volt semmi különös.Nálunk is a férjem spermáinak mozgékonyságával volt gond,ezért is ajánlotta az orvosa az inszemet.

Zitus!
Szerintem is jól döntöttél,ahogy most saját bőrömön tapasztaltam zek a hormonok nem okoznak mellékhatásokat,csak szép nagy petesejteket amit kellő időben repesztenek.Szerintem ennyi kell és remélem 9 hónap múlva már nem is gondolsz rá.

Nos tegnap megvolt az inszem,kicsit izgultam,de nem volt miért.A doki rendes volt az egész beavatkozás kb. 2 perc volt.Most pihengetek lesz ami lesz,mi mindent megtettünk a cél érdekében,mostmár csak a természet dönt.2 hét múlva kiderül minden.
Nem tudom,hogy normális -e ,de nekem tegnap óta az inszem után,kicsit szúródik a méhem körül,és felvagyok puffadva,és a mozgás,pl. hajolgatás nem valami kellemes,csak akkor jó ha vízszintesen vagyok.

Viki
Vendég

Saci!
Koszi az infot. Ezekbol a vitaminokbol amit írtal, naponta 1 kellene szednie a férjemnek?

Tundi!

Te nagyon reményteljesen nézel ki, én nagyon szorítok és szinte biztos vagyok benne hogy most zebrás leszel. A hod is szuper hogy nem esett le.

Csajok! Szerintetek ha ma 10-én van az elso napom,és a doki a 14. és 15. napot mondta, akkor március 24-re vagy 23-ra rendeltessem be magam? Melyik volna jobb??
mili

Szia Zitus

Igen ezt a hormonos stimulációt szerintem is feltétlenül próbáljátok meg. Nekünk is "csak" ez volt. 3 hónapig szedtem a Clostit meg a Bromot. Figyelték a tüszőket uh-val és egyszer csak sikerültKép
Remélem neked is igy lesz!

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok!

Zitus
Szerintem jól döntöttetek.Kép

Azon gondolkoztam, hogy olyan furcsa, hogy vannak, akik védekezés mellett (pl. kiszállásos módszer, selejtes óvszer, stb.) lesznek babásak. Nekem szinte hihetetlen. Itt sokan kipróbálunk mindenféle praktikát és így sem könnyen sikerül. Ez onnan jutott eszembe, hogy tegnap anyunak fejtegettem, hogy mennyi a normál spermaszám, hány % mozog, akkor kb. mennyi ami szóba jöhet a megtermékenyítésnél, stb... Erre nevetve mondta, hogy szülés után kiszállásos módszerrel védekeztek és a dokija rászólt, hogy egyáltalán nem biztonságos az előnedvek miatt és sok nő így esik teherbe. Kép
szilvi26

Mili
Köszi, hidd el, én szeretném a legjobban hogy ha tényleg jönne a zebrám, de a neheze még hátravan Kép

Szilvi
Igen, vannak ilyen mázlisták, hogy akár szexelni is csak havonta egyszer meg egyebek és terhes lesz Kép Tőlünk többet vár a természet, azt akarja hogy nekünk jó legyen, és havonta sokkal többször kell szexelnünk mint 1 Kép
Pl., és persze egyéb turpisságok, amiket említettél Kép

Tündi
Vendég

Millie, igen napi 1 et. En a hamarabbi napra mennek a dokihoz,,mert akkor meg mindig visszahivhat.

Tundi,,nagyon szurkolok, de a hetvege lesz a neheze. el kene foglalnod magad! pl vmi hetvegi kiruccanas? vagy tavaszi nagytakaritas? persze csak ovatosan...vagy sok alvas?
saci

Kagyló Kép
A "megvizsgálta a méhemet, hogy hova tegye a a babát", azt jelenti, hogy valami cuccot feltot a máhszájon kereszül, amivel körbenézett odabenn, aztán lediktálta az asszizstensnőnek, hogy b12 és I5 (vagy valami ilyesmi, nem emlékszem pontosan a számokra Kép. Elég kellemetlen volt. Mondta elötte, hogy kockázatos a vizsgálat, mert kilukadhat közben a méh, erről alá is irattak velem egy papírt. Persze reméltem, hogy nem én vagyok az egy a sokezerből, akinél kilukad, és így is voltKép

Mili Kép
Sajnálom, hogy megjött. Akkor a következő hónpban sikerüljön!Kép
Mozgékonyság és emnnyiség javítására a Maca is nagyon jó. Van egy Maca Vibe nevű készítmény amit lehet kapni gyógynövényboltokban és patikában. Nálunk nagyon hatásosnak bizonyul 2-ről 12 millióra növelt.
Ezen az oldalon is írnak róla, bár ezt a boltot nem ismerem: http://maca.webpoint.hu/

Saci Kép
A pangás azért is van, mert egy nagyon sokszor nem megy babnet. Szerintem nem baj, hogy ugyanazokat atémákat járjuk körül. Egy újszülöttnek minden vicc új... Meg szerintem mindig kerülnek fel plusz infók.

Szilvi Kép
Nekem gyanús is volt, hogy hét év együttlét alatt, mikor nem mindig hatékonyan védekeztünk egyszer sem sikerült be a baba, aztán másfél év intenzív probálkozás után sem. Akkor én már gyanítottam, hogy valami nem ok.

ZituskaKép
Ha még van időd (és türelemed Kép) várni, akkor szerintem jól döntöttél. És remélem hamarosan sikert is hoz.

wish

Évike!

tüszőrepi szurit nem is kaptál?
plussz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: