A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt lányok!

Drága Bogi!
Ne keseredj el, a három egy szerencsés szám. A többiek (köztük talán én is) még csak várhatunk, hogy az inszem közelébe lehessünk, neked meg már itt van mindjárt a még több eséllyel kecsegtető lombik. Tudod mindannyian azt szerettük volna, ha nem kell külső beavatkozás, de a lényeg a baba. Mindegy milyen áron. Hidd el nemsokára emlékezni sem fogsz arra, hogy mik történtek az év elején, csak arra, hogy nő a pocid, alig bírsz menni, apuci fogja a kezed, és a pocakodra fektetik a kisbabádat.

Wish!
Engem is leginkább a várakozás gyötör meg. Várni az eredményekre, várni, hogy a gyogyik hassanak, újabb vizsgálatok. Közben meg csak rohannak az eseménytelen hónapok. Amikor csatlakoztam hozzátok előtte egy hónappal jelentette az egyik ismerősöm, hogy babájuk lesz, és most már jövő hónapban vagy utána szül. Én meg itt ülök és még mindig nektek írogatok pocaklakó nélkül.
Az inszemet én úgy tudom válogatott tisztított spermiummal csinálják, tehát csak a legelszántabbak indulnak a csatábaKép, és pont oda teszik őket, hogy ne kelljen sokat keresgélniük. A hat inszem nekem is soknak tűnik, de ha jól tudom 3 után lehet kérni a lombikot. Remélem erre nektek már nem lesz szükség.

Ági, Viki!
Szorítok az inszemhez.

Hú de hosszú lettem, bocsi.
Vigyázzatok magatokra.
Pusz

Nina
nina79

Nina, köszi. Most Te ríkattál meg engem..
Bogi
bogi1975

Szaisztok Lányok!

Én ma megyek dokihoz és remélem szép érett tűszőket lát majd,bízom benne hogy jövő hét elején meglesz a kövtkező inszem.
Mindenkinek küldők egy ksi energiát mert úgy érzem bennem több van ma az átlagosnál.

Bogi,
nehéz ilyenkor bármit is mondani, de tényleg Nina szavai igazak, nemsokára férjed simogatni fogja a pocidat és ti lesztek a világ legboldogabb emberei.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Viki.
Én is most vagyok a 3 cn és nekem már ma el kell kezdenem szedni a gyógyszert az inszemre való felkészülés végett. Attól függ mikor jutsz el dokihoz, ha 1-2 nap akkor oké lehet még, de ha később, akkor a következő ciklusban lesz csak szerintem lehetséges az inszem.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Végre lehet üzenetet küldeni. először berakom azt, amit tegnap délután írtam, aztán visszaolvasok és jövök megint.

"Nina Kép hogy te milyen figyelmes vagy! Nem is hittem volna, hogy Andin kívül valaki még emlékszik a szülinapunkra. Mindenkinek Boldog Szülinapot akkor!

Reni Kép Neked is köszönöm.

Agi Kép nagyon jók a leleteid. Az én páromnak az inszemkor pénteken 18M/ml volt, amire azt mondták, hogy jó. Nem kirobbanóan jó, de inszemhez tökéletes. Úgyhogy ne aggódj. Ezek szuper leletek, még akkor is, ha csak a mozgókat nézzük! Kép

Bogi Kép Mennek nektek a drukkok ezerrel!!! Mikor tesztelsz??

Hajnesz Kép úgy SAJNÁLOM! Miért nem lehet ezt a szót kitörölni a szótárainkból??? De a következő új remény! Menni kell előre, segítünk és húzunk. Vigyázz magadra.

Wish Kép Tündi Kép és a többiek, azt hiszem le fog szúrni a doki, hogy miért nem szedem a 2 szem bromot, ne is csodálkozzak, ha ilyenek a tüneteim. Pedig így is ki vagyok ütve rendesen reggelre. Remélem az inszembe nem fog bekavarni. Azt hiszem most már nem változtatok, meglátjuk mi lesz a vége. Remélem aki maradni akar az így is ottmarad. Ugye? Vagy ez butaság?

Reni Kép reménykedni nem szégyen. Mindannyian azt tesszük Kép"

Pusz
Noémi
Vendég

Bogi Kép most látom, hogy negatívat teszteltél. Az inszemes topikban Andinak a 4. inszem sikerült. Hátha neked is. Itt a tavasz, vége a téli szomorkás időszakoknak és lehet kivirágozni. Nina nagyon jót írtál Boginak, segítünk, és együtt szorítunk neked addig, amit végre egy zebrás tesztet küldesz a topiklakóknak Kép Kép

Wish Kép most már tényleg csak napok kérdése, és meg lesz az út. Várd ki, ha már ilyen sokat vártatok eddig. Az eredmény úgyis baba lesz Kép

Viki Kép nálam az orvos a 2. de legkésőbb a 3. napon kezdi mindig a stimulációt. Ha mégsem vág azonnal bele, ezért ne keseredj el, nem játék ez a stimulálósdi, lehet, hogy veled is várat még egy-két vizsgálat miatt. Én januárban szerettem volna folytatni, de február lett belőle. Azért szorítok Kép.

Ági Kép Milyen gyógyszert szedsz? Nem szurit kaptál?
Vendég

Bogi Kép most látom, hogy negatívat teszteltél. Az inszemes topikban Andinak a 4. inszem sikerült. Hátha neked is. Itt a tavasz, vége a téli szomorkás időszakoknak és lehet kivirágozni. Nina nagyon jót írtál Boginak, segítünk, és együtt szorítunk neked addig, amit végre egy zebrás tesztet küldesz a topiklakóknak Kép Kép

Wish Kép most már tényleg csak napok kérdése, és meg lesz az út. Várd ki, ha már ilyen sokat vártatok eddig. Az eredmény úgyis baba lesz Kép

Viki Kép nálam az orvos a 2. de legkésőbb a 3. napon kezdi mindig a stimulációt. Ha mégsem vág azonnal bele, ezért ne keseredj el, nem játék ez a stimulálósdi, lehet, hogy veled is várat még egy-két vizsgálat miatt. Én januárban szerettem volna folytatni, de február lett belőle. Azért szorítok Kép.

Ági Kép Milyen gyógyszert szedsz? Nem szurit kaptál?
Vendég

NinaKép NoémiKép TündiKép BogiKép!
Aranyosak vagytok, olyan jó volt olvasni a soraitokat, már sokkal jobban vagyok! Kép

MatchiKép
Itt vagy? Én tegnap 10:20-12:30 között ücsörögtem a folyosón. Akkor ott voltatok?
Írtad, hogy milyen gyorsan mennek a dolgok lombiknál. Hát ez sajnos csak akkor igaz, ha maradnak fagyibabák, mert így a köztes 3 hónapban is történik valami, ezért tűnik úgy, hogy egymást követik az események. Megcsináltuk a menetrendet, úgy néz ki, a köv. akció április 6-án lesz, addig felkészülés. Nálatok mi volt? mesélj!Kép
Hajni
hajnesz

Bogi,
Én is nagyon sajnálom, bár tudom, hogy ez nem vígasztal. Talán a következő. A férjem egyik kollégájának 3 gyereke van, mindegyik inszeminációból, és mindegyik sokadikra sikerült csak. Ezt kívánom neked, sok babát, mégha csak a sokadikból is sikerül.

Hajni,
Örülök, hogy már jobb a kedved. Még az is lehet, hogy láttuk egymást, mert miután a férjem leadta a matyikat, sétáltunk egyet a Bakáts téren , majd 1/2 11-re kellett visszamenni, utána meg szinte rögtön be is hívtak. Mi lesz a következő lombik menete? Maradtak még fagyibabák, vagy előről kezditek? Tegnap beszéltem egy lánnyal, aki a barátnőjével együtt a Te dokidhoz jár, és a barátnőjének mindkét lombikját állítólag a Schöpfibe csinálták.

Ági,
Sajnálom, hogy megjött, de legalább elkezdiket Ti is az inszemet. Annyi az egész, mint egy rákszűrés, pár perc, én nem éreztem semmit. A végén a doki felrakott egy kis tampon szerűséget, ami megakadályozza a visszafolyást. Majd átküldött a vérvételes szobába, ahol egy órát feküdni kellett, és mehettem haza. Semmi vérzés, semmi fájdalom, úgyhogy ne izgulj miatta.

Matchi
matchi

MatchiKép
Világosbarna vállig érő haj, párod szürke pulcsi, szintén világosbarna haj?Kép
Schöpfiben lombik??? Nem csak az előkészületekre gondoltak? A lombik tuti a Nyírőben van! Ez érdekes.
Most a második lombikot fogjuk kezdeni. A stimut úgy számoltuk, hogy márc. 27-ápr. 3. között zajlik majd. Reméljük.
Nagyon szorítok Nektek!!! Két hét múlva lesz eredmény?
Hajni
hajnesz

SziasztokKép

A segítségetekre lenne szükségem, hátha valaki tud valami okosat.Kép A sógornőmről lenne szó, aki 26 éves. Októberben hagyta abba a fogamzásgátló szedését, kb. 6 évig szedte. Azt mondja, neki előtte nem volt rendszeres a ciklusa. Miután abbahagyta, nem jött meg a vérzése, de a dokija azt mondta, várjanak, hátha beindul. Januárig nem történt semmi, akkor kapott Provera nevű gyógyszert, ezt szedte 10 napig, és utána megjött. Akkor volt vérvételen, a dokija szerint a hormonjai rendben vannak (mondjuk nekem ez érdekes, mert gyakorlatilag nincs peteérése), volt uh. is, akkor a méhnyálkahártya 5 mm-es volt. Azóta eltelt 6 hét, megint nem jött meg neki, így ma volt megint uh-n. A méhnyálkaháryta 4 mm, a doki szerint nem lehet uh alapján megállapítani, hogy a ciklus melyik részén tarthat, mert nem ért petesejt, és nem láttak tüsszőt a petefészekben. (A kettő nem ugyanaz? nem tudom... csak azt írom, amit ő mesélt.)Szerencsére ciszta, gyulladás és hasonló dolgok nincsenek. Majd jövő héten megy a dokijához, hogy megbeszéljék, mit lehet tenni.

A kérdés az, hogy mire számíthat? Szegényt szeretném kicsit bíztatni, mert eléggé el van kenődve, hogy esetleg nem lehet gyereke. Mondjuk azt egyből mondtam, hogy ilyesmire ne is gondoljon.Kép

Előre is köszönöm szépen, ha valaki válaszol, és minden topiklakónak nagyon drukkolok, mielőbbi babásodást kívánok!

Lina
lina

Lina Kép
Ha a ciklus elején volt vérvételen, és abban minden OK volt, az még nem jelent semmit. A 3. napi vérvételen csak nagyon durva eltéréseket lehet kiszűrni.
Ha a sógornődnek a tabletta előtt sem volt rendes ciklusa, akkor egészen biztosan peteérési problémája van, de ez gyógyszeresen szuperül kezelhető.

Szerintem meg kellene hozni most megint e mensijét, és után elkezdeni szedni valamilyen ciklusbeállító bogyót pl. cloty vagy az újabb serophen. Ha ez megy, akkor ezzel párhuzamosan jó lenne UHval követni a ciklust, hogy lássák, hogy reagál a gyógyszerre ill. pontosan mekkora adag kell neki.

Nekem úgy tűnik, hogy a dokija ilyen kérdésekben nem igazán járatos (nagyon sok nőgyógyász nem ért a problémás esetekhez), így lehet, hogy akkor járna a legjobban, ha szakemberhez fodulna, vagyis felkeresne egy meddőségi központot, mert ott biztosan nem kezelik félre.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági Kép
visszanéztem, a férjed eredményei teljesen jók. Nemcsak az inszemhez, de a spontán babóhoz is. De ennyi idő után én is azt mondom, hogy vágjatok bele az inszembe.
Az ikres topikon 2 hármasikres mami is van, akiknek inszemmel sikerültek a babók Kép Hajrá!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Noémi.
Én napi 2 closty-t szedek. Március 7.-én kell mennem Uh-ra és vinnem a két ampulla Choragon szurit. Gondolom utána 2-3 nap múlva inszem.

Machi neked mit írt fel a doki az inszemhez?

Lina én egyetértek Orsival, hogy szakemberhezz kellene fordulnia a sógornődnek, mielőtt egy "kontár" félrekezeli.
Gondolom most babát szeretnének. Akkor pedig az a jó, ha már az elején a legjobb kezekben vannak. Kép

Kép

Kép
pkagi

Köszi lányok megnyugodtam akkor a férjem eredményeit illetően. Kép
Mi is beszélgettünk már a párommal mi lenne ha nemcsak sima ikrek, de hármas ikreink lesznek. Biztosan nem lenne könnyű, de már jönnének. Kép
Képzeljétek ráadásul vannak ikrek a családban. Kép

Remélem nekem is lesz olyan jó a szervezetem, hogy a párom szupi eredményeivel a babó megmaradjon. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!
Kb 9 hónapja próbálkozunk, hogy összehozzunk egy kisbabát. Sajnos nem sok eredménnyel. Másfél hónappal ezelőtt voltam a nőgy.-omnál, és elmondtam neki ugyanezeket, hogy szeretnénk babát.. de nem jön össze. 3 hónapos Clostylbegyt kúrát javasolt oly módon, hogy az első 2 hónapban a menszesz 3.napjától naponta 5 Cl.-et kell szedni, a 3. hónap 3.napjától pedig 10 tablettát.
Túl vagyok az első hónapon... persze eredménytelenül, ma kezdtem a második felvonást. Most 35 vagyok, és már kezdek aggódni, hogy kifutok az időből.... de nekem csak most adódott meg a gyermekvállalás lehetősége.
Tudtok nekem valami bíztatót mondani?

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilvi Kép Tul vagy az elso honapon,,de meg nincs semmi elveszve! A tobbi vizsgalat eredmeny emind jo? Ferjed "rendben" van? Te progeszteronod,,? ha vissza olvasol,,kb 1 hete mondtak a lanyok, hogy mi a normalis eredemeny. kulonben Udv. korunkben -es hamari pocakodast kivanok! Kép
Pkagi Kép jok persze a 3 -as ikrek,,csak mar jojjenek!!
Lina ;) sajnos ,,en ehhez nem ertek...
Dodo Kép mi volt az UH-on?? irjaaal !
Wish Kép nalatok? mentek inszemre akkor? vagy rogton lombik?
Tundi.Kép nekunk megkezdodott a "jonas" . El is kestem a munkahelyrol..
saci

Saci, Kösz a bíztatást! :-) ok. elolvasom az előző hetet.
Azt mondta a dokim, hogy egyelőre csináljuk meg ezt a 3 hónapos Clostiles kúrát, aztán majd a férjem és én eldöntjük, hogy elkezdjük-e a vizsgálatokat, vagy csináljunk még egy ilyen tablettás dolgotvégig. Én úgy gondolom, ha eredménytelen lesz ez az első, akkor el kéne kezdeni a kivizsgálást. ?

Kép
Kép
szilva069

Szilva 5 és 10 szem tabletta??????
Lányok ez nagyon-nagyon sok vagy csak én látom így?????
Szilva hagyd ott a nőgyógyászodat és menj el meddőségi szakorvoshoz azonnal, mert nagyon elszúrja neked szerintem a doki!!!!!
Hova valósi vagy? Biztosan tudunk neked ajánlani dokit!

Kép

Kép
pkagi

Eleve a closty tabl. szedését megelőzően egy vérvértelnek kell lennie, amiben megnézik a hormonjaidat.

Kép

Kép
pkagi

Szilvi Kép
A clostyt valami alapján írta fel az orvos, vagy csak úgy? értem ezalatt, hogy volt pl. 21 . napi vérvételed?
párodat is mindeképp nézessétek meg, ha eddig még nem tettétek, mert sokszor ott is lehet gond. (ahogy nálunk is).

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szilvi még valami Kép
Na, ettől megyek én a falnak. Téged töm gyógyszerrel, ahelyett, hogy megnézné a párod... Neki egy vizsgálat, neked meg felboríthatja a hormonháztartásod.

Engem a világ végéig tömhettek volna, attól a párom 1,5Mió/ml-es eredménye nem változik.

Szóval szerintem.
1. nézeddétek meg a párod, legalább megtudjátok, hogy nála minden OK-e
2. vérvétel kellene Neked, mert probléma sokféle lehet, aminek ugyanaz a tünete, de más az oka.
(pl. az alacsony progeszteronszintet okozhatja a magas prolaktin szint is, de a tüszőérési probléma is - és persze tök más gyógyszer kell a kezelésére)
3. rendszeresek a ciklusaid?

a korod miatt meg ne aggódj! A mamim 37 volt, mikor az öcsém született Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egy meddőségi szakorvos ezeket a folyamatokat tudja. Ő is először a párodat küldi el kivizsgáltatni.

Kép

Kép
pkagi

Szilva Kép

Szia itt! Csatlakozom a többiekhez. Szerintem ha vizsgálatok nékül kaptad a clostyt, hagyd ott a dokid és menj meddőségi szakemberhez. Nagyon nem mindegy kinek a kezeiben vagy, pláne 35 évesen. Szerintem minél elöbb fordulj szakorvohoz és vizsgáltassátok meg a férjed-et is. Nálunk is ott van a bibi és hálás vagyok a dokimnak, hogy az én hormonvizsgálatommal együtt andrológiai vizsgálatot is elrendelt, különben még mindig nem tudnánk mi van.

Saci Kép
Nem olvastál vissza? Kép Az lett a döntés, hogy Dévai intézetben is megnézik még a spermát és annak alapján eldöntik mi legyen. Jövő héten derül majd ki.
Aviva?

wish

Hajni,
Igen, mi voltunk azok. Én is csodálkoztam azon, amit a lombikról az a lány mondott, sőt még azt is mondtam neki, hogy tudtommal a Nyírőben csinálják, de ő állította, hogy a Schöpfiben. 7-én lesz eredmény.

Ági,
Menogon injekciót kaptam, 7 napig napi 1-et.

Matchi
matchi

Lányok! Úgy érzem igazatok lehet!
A nőgyógyász semmiféle vizsgálatot nem csinált, igaz már 10 éve járok hozzá rendszeresen, és eddig semmiféle porblémám nem volt sem vele sem az egészségemmel.
Most akkor mit csináljak? Ne szedjem tovább a C-t?

Persze a vizsgálatokat mindenképpen meg kell csinálni.
A ciklusaim rendszeresek, és 28, 29.napra jön meg mindig a menszeszem. Gondolom ez azért bíztató.
Keressek másik orvost? Érden lakom, Budán dolgozom. Tudtok esetleg ajánlani v.kit?

Kép
Kép
szilva069

Matchi szerinted akkor nekem Arnold miért csak clostyt írt fel?
Mindenki itt inekciókat ír, de nekem clostyt +choragon tüszőrepesztő.
Ennyi. Szerintetek így is működni fog az inszem?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Lányok!

Dokitól jövök, eredményeim teljesen jók egy 18mm és több 10-12mm tűszőt lát.Már hétfőn megcsinálja a következő stimulációt. Teljesen fel vagyok dobva.Mindenkinek jó hétvégét kívánok.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Még annyit, a havi 5 Clostylbegyt tabletta az sok?

Kép
Kép
szilva069

Saci
Jó akciózást, mi lehet hoyg leállunk, kezdek szarul lenni. MÁr alig van hangom, fáj a torkom, és a fejem is Kép Hőemelkedésem is van valszeg, két napja 36,7 ami 14. napon nagyon nincs jól. Fogalmam sincs volt-e már tüszőrepim vagy még nem Kép Pedig ki kellen tartani még a héten...

Jó hétvégét mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Tündi
Vendég

[color=#0000ff]
Nagyon boldog névnapot kívánok! Sajnos utólag, tegnap szerettem volna, de nem rajtam múlott! Kép

Puszi

Tündi
Vendég

Szilvi Kép
Az 5 closty egyáltalán nem sok. napi 1 az a legkisebb adag.

Ági Kép
Valószínűleg azért kaptál clostyt csak, mert a Te szervezetednek ennyi is elég. Injekció az sokkal erősebb, és több hormont is tartalmaz.
A closty teljesen jó az inszemhez. Van, aki lombiknál is kapja.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ági,
Ahogy Orsi is írta, a closti jó az inszemhez. Korábban én is azt kaptam, csak cisztám lett tőle. Azért kapok most mást, ettől még szerencsére nem lett.

Én is jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Matchi
matchi

Szilvi.

A havi 5-10 nem sok, de napiban már igen!
Akkor félreértettem mert azt hittem naponta szedsz ennyit.

Kép

Kép
pkagi

Orsi Kép olyan jó, hogy elkezdtél megint ide is írni! Köszönjük szépen. Olyan szakértőkre mint te mindig szükség van itt. Több dologban tudtok segíteni sokszor, mint a dokik, akik nem is gondolják, hogy akarjuk tudni mit miért csinálnak. Olvasgattalak titeket az ikres topikban. Gyönyörűen fejlődnek a fiúk! Gratulálok nektek mégegyszer!
Netti különben kolléganőm volt, priviben levelezünk mostanában. Múltkor ide is írt, ő az egyik, akinek a 2. inszeminációból lettek 3-as ikrei, a 26. hétben van. Úgyhogy csajok, bármi lehetséges.
Orsi, ha van időd a két fiú mellett segíteni, nagyon köszönjük!
Pusz

Noémi
Vendég

Orsi Kép kérdezhetnék? Itt feljebb már megkérdeztem, de hátha tudsz nekem valami bíztatót mondani.
Kedden volt az inszeminációm. 19,5 a prolaktinom, amire az orvos 2*1 bromot írt fel. Ebből én a mai napig csak 1-et bírok beszedni, ettől is elég rosszul vagyok. Viszont ha megnyomom a mellem, egy csepp tej mindig kijön belőle - bocsánat a vulgáris kifejezésért. Ez ugye nem jelent jót. Szerinted mit csináljak? Veszélyezteti ez az inszemináció eredményét? 3*1 utrot kapok hüvelybe tegnaptól. Emlékszem még a nyáron te javasoltad, hogy negyed szemekkel kezdjem a bromot, de én estére veszem be az 1 szemet is, és attól is rosszul vagyok reggel is, nem merek nappalra még egy szemet se bevenni.
Van valami ötleted? Szóljak a dokinak? Egyáltalán normális az, hogy még mindig rosszul vagyok a gyógyszertől?

Nagyon köszönöm.
Noémi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ismeretlenül is a segítségeteket szeretném kérni. Decemberben volt missed ab-m a 12. héten. Múlt héten voltam hormonvizsgálaton, és ma lettek meg az eredmények.
Sajnos nem nagyon tudom értelmezni, mert a régi erdmények más mértékegységeben vannak megadva. Dokihoz csak hétfőn megyek, de addig is szeretném tudni mi van.
A legfontosabbak, amik érdekelnének ezek:

Progeszteron 47.3 nmol/l
LH 13.4 IU/l
Prolaktin 670.6 mIU/l

Köszi szépen!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Sziasztok lányok!

na már ma elkezdhetem szedni a clostit és vasárnap jön a szuri tehát ebben a hónapban talán meg lesz az inszem...a doki kicsit tartott az FSH értékétől,nekem 12 lett a felső határ 12,5.Azt mondta nincs gond vele,de lehet sikeresebb lenne ha alacsonyabb lenne,de nem ellenkezett a stimuláció elkezdésével.
Hova kell a szurit pontosan beadni?????

Olyan izgatott vagyok.
Vendég

Noémi Kép
Olyan kedveseket írtál Kép Épp aludtak a fiúk, így volt egy kis időm és bekukkantottam. Próbálok sűrűbben jönni, ha tudok.
Figyelj, és a 19,5-es prolaktinra nem szednék bromot, különösen nem 2*1-et, az nagyon sok. Ha jól emlkészem, Neked, amikor magasabb volt sem volt egetverően magas (pl. 30-35 fölött).
A tejre sokat nem tudok mondani. Megijeszteni nem akarlak, de biztosan tej jön? bizonyos mellproblémánál váladékozhat a mell.
Szóval a bromot sokallom, így, meg hogy rosszul vagy tőle lehet, hogy más gyógyszer kellene. Pl. a seroctiptin, nekem azzal semmi bajom nem volt.
Én azt mondom, mindenképp beszélj a dokiddal, és ne szedj be ennyit, mert ez nagyon sok!

Pirus Kép
Ezek a ciklus hányadik napi értékek? mert az értékelés szempontjából az nem mindegy.
Ha azt megírod, akkor én szívesen értékelek és leíroma határértékeket.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vikimi Kép
nem követtem az eseményeke. Choragont kapsz? a kérdés a tüszőrepesztőre vonatkozik?
Azt izomba kell beadatni, fenékbe, vagy combba (vastagabb pl. 0,65-ös tűvel).

Nekem az ügyeleten adták be, mert azt én magamnak nem vállaltam.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nem a repesztő...puregont 50 ne- t kaptam,de ebbe csak az ampullák vannak tehát nem tudom magamnak beadni...
Vendég

Szia Orsi!Kép Látod, újra összefutunkKép

Köszi szépen. Sajnos a ciklusom elég káosz, de leírom, hátha ki tudunk valamit belőle hozni.
dec. 3-án volt a műtét és jan. 5-én jött meg, 7 napig tartott, majd febr. 4-én 1 napos barnázás volt, febr. 17-én vették le a vért és febr. 23-án kezdetem barnázni, majd vérezni és azóta nagyon erősen megvan.
Köszi.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Orsi Kép nagyon köszönöm. 24 volt a legmagasabb érték, akkor serot kaptam, de azt már kivonták a forgalomból és csak a bromo van. Én a serotól is ugyanilyen rosszul voltam. A bromoból írt fel az orvos most 2*1-et, amiből estére 1-et szedek be január eleje óta.
Ez a tejféle/vagy váladék fehér és csak a bal mellemből jön nyomásra. Milyen orvoshoz forduljak akkor szerinted? A meddőségi központban foglalkoznak ezzel egyáltalán? Nőgyógyászoz már 2 éve nem is járok.

Nagyon köszönöm!

Pusz
Noémi
Vendég

Viki Kép a puregonhoz most már jár egy önadagoló toll, amit itt tudsz megnézni. Ezt a köldök alatti hasfelület alá kell szúrni, egyáltalán nem fáj. Én is 50 NE-t kaptam 8 napig, és a 8. napon 10000 NE Pregnylt. A tollat az orvostól kellene megkapnod ingyen. Ez jár azoknak, akik ilyet használnak. Az én dokim azt mondta kb nyárig ingyenes, utána 30,000 forintért akarják adni.

http://www.oviklub.hu/betegeknek/adagolot.htm

Azonnal hívd fel az orvosod, hogy honnan szerezz adagoló tollat, mert anélkül sehol sem tudják beadni neked a szurit.
Vendég

Viki Kép a február 14 utáni bejegyzéseimben vissza tudod olvasni, hogy hogy ment. Kép
Vendég

Nekem most el kell mennem, hétfőn tudok jelentkezni. Mindenkinek nagyon jó hétvégét!

Pusz
Noémi

Andi81 Kép boldog szülinapot neked is, ha erre jársz Kép
Vendég

Viki Kép
a ampullák vannak, akkor is be tudod adni, csak a gyógyszertárban kell venni fecskendőt és tűt.
Én a bőr alá adandó szurit inzulinos tűvel adtam be, mert az a legvékonyabb (0,42-es vagy 0,39-es). 1 ml-be még éppen belefér az adagod is.

Pirus Kép
OFF: megtaláltam a weboldalatokat... valami tüneményes nyári cuccaitok vannak. Csak nem tudom, hogy mekkora szerkót vegyek a fiúknak. Az Carter's napozó valami tünemény, ráadásul láttam, hogy kettő is van mind a kettőből... még gondolkozom egyet ezen Kép ON.
Akkor a leírásod alapján ez elvileg ciklus közepi lenne (bár igazán ezt nem sok értelme van nézni, de mindegy ezzel most ne foglalkozzunk).
Szerintem a prolaktin felső határértékes, de nem olyan vészesen magas, hogy bármit is kellene rá szedni ill. hogy termékenységi problémát okozhata. A progeszteront a ciklus 21. napja környkén lett volna értelme megnézni, abból látszódna, hogy termelődik-e rendesen. A ciklus közepén annak alacsonynak kell lennie, és nálad alacsony is.
Összeségében? szerintem ez nem rossz, de én nem ezt nézettem volna meg, hanem vagy egy 3. napit, vagy egy 21. napit (vagyis 1 héttel a tüszőrepi utánit).
Én azt mondanám, hogy várjatok 1-2 hónapot, hogy rendeződjön a ciklusok, és utána kellene egy rendes vérvétel, mert a mostaniban még szerintem benne van a miss.ab hatása.

Noémi Kép Viki Kép
A nem fáj egyáltalán annyira azért nem igaz, de egyáltalán nem vészes.
A toll egyébként ugyanazt tudja, mint az inzulinos fecskendő, még a tű is ugyanaz benne. Tehát fecskendővel ugyanúgy megoldható a dolog. ha kell segítség, hogy hogyan add be magadnak, szívesen leírom.

Noémi Kép
én elmennék egy onkológushoz (ne ijedj meg nem a rák miatt), csak szerintem ők értenek ehhez. De azért még utánanézek, hogy hova kellene pontosan is menni.
(az a furcsa, hogy ennyi prolaktinnal nem tejnek kellene lennie.... szerintem Kép)

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, köszi szépen a segítséget. A másik dologban meg csak gondolkozz nyugodtanKép

Az a helyzet, hogy nekem soha nem volt rendes ciklusom, csak ha fogigátlót szedtem. Zsombit másfél évnyi Diane 35 szedése után hoztuk össze, mert azonnal teherbeestem utána, vele 23 ng/ml volt a progim az 5. héten.
A Diane előtt is voltam hormonvizsgálaton, akkor így alakult a progim 1,2,3. vérvételkor egy ciklusban. 1,5; 2,4; 8,0 ng/ml, akkor a prolaktinom normális volt. Most szedem a Mastodynont, hátha sikerül valami normális ciklust elérni. Szerinted a clostival érdemes próbálkozni ebben az esetben?
Várnék én szívesen, csak ne lennék olyan türelmetlenKép Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Pirus Kép
Ha valaki, akkor én megértem a türelmetlenséged. Diane 35-t én is szedtem Kép
A progid akkor tényleg alacsony alapvetően, én ezt peteérési problémának gondolom. Mivel a prolaktinod nem magas, így nem az nyomja le a progit.
Szerintem a closty, vagy a serophen (ez ugyanaz, csak egy korszerűbb gyógyszer) lehet, hogy használna nálad, és lenne normális ciklusod tőle.

Zsombival szedtél utrogestant?

Orsi
(gondolkozom, gondolkozom Kép)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hűűűű de sokat írtatok Kép Nagyon helyes Kép
Látom Orsi, megnyitottad az internetes rendelődet. Örülök, hogy megin írogatsz Kép

Péntek este van, jön a hétvége!!!
Pihenjetek Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: