Drága Bogi!
Ne keseredj el, a három egy szerencsés szám. A többiek (köztük talán én is) még csak várhatunk, hogy az inszem közelébe lehessünk, neked meg már itt van mindjárt a még több eséllyel kecsegtető lombik. Tudod mindannyian azt szerettük volna, ha nem kell külső beavatkozás, de a lényeg a baba. Mindegy milyen áron. Hidd el nemsokára emlékezni sem fogsz arra, hogy mik történtek az év elején, csak arra, hogy nő a pocid, alig bírsz menni, apuci fogja a kezed, és a pocakodra fektetik a kisbabádat.
Wish!
Engem is leginkább a várakozás gyötör meg. Várni az eredményekre, várni, hogy a gyogyik hassanak, újabb vizsgálatok. Közben meg csak rohannak az eseménytelen hónapok. Amikor csatlakoztam hozzátok előtte egy hónappal jelentette az egyik ismerősöm, hogy babájuk lesz, és most már jövő hónapban vagy utána szül. Én meg itt ülök és még mindig nektek írogatok pocaklakó nélkül.
Az inszemet én úgy tudom válogatott tisztított spermiummal csinálják, tehát csak a legelszántabbak indulnak a csatába
, és pont oda teszik őket, hogy ne kelljen sokat keresgélniük. A hat inszem nekem is soknak tűnik, de ha jól tudom 3 után lehet kérni a lombikot. Remélem erre nektek már nem lesz szükség. Ági, Viki!
Szorítok az inszemhez.
Hú de hosszú lettem, bocsi.
Vigyázzatok magatokra.
Pusz
Nina

úgy SAJNÁLOM! Miért nem lehet ezt a szót kitörölni a szótárainkból??? De a következő új remény! Menni kell előre, segítünk és húzunk. Vigyázz magadra.