Sziasztok!
Judy
Ne izgulj az oltás miatt, én drukkolok, hogy könnyebben viselje, mint az előzőt. Gratula a különalváshoz

Kiugrani sajna már nem lesz időnk, mert Apának péntek délelőtt még kell Szlovákiába kiugrania tárgyalni. Persze ezt csak ma reggel telefonálták meg neki.
A lakás úgy néz ki, mint ha soha nem raknék rendet

Az egyik sarokban Boti cuccait gyűjtöm, a másikban apáét, a harmadikban a sajátomat, és a vasaló, turmix, dvd és egyebeket még el sem kezdtem összerakni

Andi
Nem semmi ez a fél üveg kajci

A szopi meg elég folyadék, ezt pont tegnap kérdeztem a védőnőtől. Majd ha jön a meleg, úgyis többet igényel majd a kis szervezetük.
Anita
Boti 4 napos korától külön szobában alszik. Igaz, hogy ez a mellettünk lévő szoba, és soha nem csukjuk be az ajtókat éjszaka (az övét mondjuk behajtjuk résnyire, hogy ha van huzat, az ne zavarja).
Az első éjszaka minden pisszenésre felébredtem, és átrohantam, hogy mi van. Aztán 4-5 nap alatt megszoktam így "távolról" az alvásának zajait, és már csak akkor ébredek fel, ha nyöszörög. De akkor rögtön

Fura, mert amikor azt hiszem, hogy a fáradtságtól elalálok, és tutira nem ébredek fel semmilyen zajra, az ő legkisebb nyösszentésére mégis mindig kipattannak a szemeim. Az persze már más kérdés, hogy ha tudom, hogy nem beteg, hanem csak ébredezik, akkor lapítok még pár percet

Reménykedve, hogy ő is visszaalszik.
Edit
Almáspitét lécci küldjél fénypostával! Köszi
Bálint aranyos lehet, ahogy iszik a vízből, de kezet foghat Botival, mert ő is csinálja. És igazad van, látszik, hogy direkt csinálják

Tegnap hasra fordítottam a kádban, és hagytam, hogy tartsa magát szépen kinyomva. Erre mit csinál az én gyerekem???? Szépen egyre lejjebb eresztette a fejét a vízhez közel, és amikor a száját érte a víz, elkezdett szó szerint lefetyelni, mint a kutyák

Majd megszakadtam a röhögéstől. A hirtelen nevetéstől persze megijedt, hátralökte a kezeit és nekiállt repülőzni arccal a vízben

Persze kikaptam egy másodperc alatt, hanyatt fektettem, de ő csak vigyorgott. Még egy ekkora krampuszt

!!
Liv
Dávid olyan ügyi volt eddig is, hogy szerintem nem biztos, hogy megvárja a 6 hónapot az elindulással

Amikor tipegve majd odafut hozzád és átölel, és azt mondja neked, hogy "annnya szejetlek", akkor tutira eszedbe sem fog jutni ez a sok macera

Na megyek, rendetlenkedek még egy kicsit a lakásban
Csirkesz