Sziasztok!
ÉN is cstlakozom már többetszer is a tavasztakarók táborához. Sztrájkoljunk mi is mint a BKV-sok, hogy márpedig azonnal legyen tavasz!
Kyrandia!Először bocsi, de átkeresztellek Kyr-re, lusta disznó vagyok és az rövidebb!

Ha nem haragszol meg!

Apánál herpesz? Szájon? Mert az tudtommal nem fertőző, nálunk sajna az egész családban van...
Anyós - Nálunk 2 éve nincs. Halottról vagy jót vagy semmit. Sajnos jót nem nagyon tudok, marad a semmi!
Úszás: Ma nagyon jó finom meleg volt a víz. Az első alkalommal Lili is sírt a merülés után, és hamar el is fáradt. Őket még nagyon kiszívja a víz. A másodiknál már picit tovább bírta, most meg már egész jól elvolt. A két merülést simán vette, a csak a szabadmerülés után jött a bömbike... Szerintem hamar meg fogja szokni, és tényleg igyekezz úgy megválasztani az időpontott,, hogy lehetőleg ne akkor legyen a legálmosabb.
Tcis! itt van pelenkázók mellett járóka is ahová biztonságosan le tudod tenni a babát, amíg öltözöl. Bár én már fürdőruciban megyek, és úgy gyorsabb a öltözés az elején. És mostanában rásózom apára a gyereket! Úgy a leggyorsabb!
Szerintem sok oka lehet arra a babának, hogy ha leteszed sír, ha felveszed nem, én ilyenekre tudok gondolni hogy nekem volt már olyan, hogy fekve lüktett a fejem, de ha felültem nem, vagy fekve nem volt túl jó a gyomrom, de állva, járkálva igen, vagy csak egyszerűen egy kisebb bajnál jobban voltam, ha odabújt a páarom mellém!

Szóval szerintem nem feltétlen hiszti. De még az is előfordulhat!

Én leginkább kiságybetegségnek hívom!
Altatás: Nappal nem a kiságyban alszik, hogy tudja, a különbséget nappli szunya és éjjel mélyalvás között. 2 hónaposan szoktattam le róla, hogy a cicin aludjon el. éjszakára még ébren beteszem a kiságyba és szépen elaszik ált. magától, bár ez kb. 2 hét tréning után jött össze először. Az utóbbi héten kevesebbet alszik nappal is, éjjel is fel-felébred, de szerintem a foga miatt nyüglődik, van, hogy egy kis fejsimitől, dentinoxtól simán visszaalszik..

Na meg egyre nagyobb lesz, egyre kevesebb nappali alvásra lesz szükség..
Szépek vagytok így együtt nagyon, jó ez a kép!
Liv!

A műkörmeimet a szülőszobán reszelgettem le, amig krémezni kell a baba apró alkatrészeit nem csináltatok megint, de például pediküröshöz is jó lenne egyszer eljutni..
Beszti! Köszönöm, és megértően várom!
Nikk! Márc. 5.?

Nekünk febr. 25-26, ápr. 1-2, stb. lesz a konzultáció

Pedig már vártam, hogy majd összefutunk

Azért nézd meg milyen tárgyaid lesznek, és priviben megbeszélhetjük, tudok-e a könyvekkel segíteni valamiben, sokszor vizsgáztunk együtt más szakosokkal..(e-mail a profilban..)
Talcsi: most néztem csak, hogy március milyen zűrös lesz: 15-e és húsvét miatt. gondolom tök sokan fognak szanaszét keverni az országban, nem is tudom mikor lenne jó

Én a tavalyi szervezéésel is jól beégtem, alig voltunk végül, úgyhogy most inkább tartalékra teszem magam ez ügyben!
Gabóca!!! Na idefigyuzz!! Kikérjük magunknak a topik nevében, hogy ilyen butaságokat kérdezz!

Én kezdtem el használni, hogy "régiek" és "újak" de ezúton visszaszívom: itt nincsenek régiek és újak, csak 2004. őszi babások, és természetesen mindenki jöhet! Jól mondom csajok???
Moncsi!

Tavaly azt mondtad, a követekezőre megpróbálsz Te is eljönni!

Itt a nagy lehetőség!

Láttad már, hogy Tontica is Sp.o.-ban él?? Még a végén kiderülhet, hogy akár meg is látogathatjátok egymást, és könnyebb lesz kinti élet magánya..
Pedit! Köszönjük a történetedet!

Jó hogy ilyen pozitívan élted meg!

Beszéd miatt ne aggódj, olvastam, hogy az 5. hós babákra szokták gyakran azt mondani a szülők, hogy "még amit eddig tudott azt is elfelejtette", és pl. a beszéd jellemzően pár hétig úgy tünhet, hogy visszaesés mutatkozik, de aztán madj megint megszólal, és akkor már az eddig ismert hangzókat fogaj ahasználni, de nem csak a megszokott sorrendben, hanem fel is tudja cserélgetni őket. Pl: heőő és beő sorból tud majd csinálni behő höbe, stb kombinációkat. Szóval ez normális. NAgymaminak meg lehet hogy azért mesélt, mert régen látta és örült neki!

Meg nagyi szánmára lehet hogy akadt mondanivalója: panaszkodott a szülökre, hogy a nagyi jól fenekelje el őket!
Judy! Kalciumot mivel viszel be? Mert nekem a tejtermékeket még mindig kerülnöm kell, másban meg nagyon tudom miben van...

Babák még mindig gyönyörűek!

Szalmakalap - nem is merészeltem volna megkérdőjelezni sem hogy életfontosságú tartozék!!
Lau!

Skacok tündériek, és rettentően hasonlítanak. Te már megint kezded a tej-rettegőmániát??

Lilinek elég a tej, és mégis újra ébred éjjel, szerintem ez sokkal inkább a foggal, vagy a növekdéssel van kapcsolatban. A nyáriaknál is szoktam randalirozni a topikban, és bizony ott is sokan panaszkodnak, sőt, örüljünk, hogy azt mondhatjuk, hogy ÚJRA, mert van aki le sem szokott róla!
Noémi!

Hogy haladsz a dolival? Mi rádobunk még két szurit a biztonság kedvéért. A II. ker. önkormányzat akcióban ingyenesen adta a 18 hó alatti babáknak a Menjugate /agyhártyagyuszi ellen/ oltást, és meggyőzött a dokináni, hogy ez csak a javára válhat a manónak. Úgyhogy még kétszer egy böki. Aztán meg már majdnem lejár az egyév..

Heléna gyönyörű és igazán jóltáplált!

Csak azt nem értem kitől örökölte a termetét, hisz Te egy olyan törékeny pici csajszi vagy!

Apa nagy szibériai mackó?
Na most már el,
Pusz:
Macs