Ildi,
tök rendes a Férjed, hogy felkelt! Legalább tudtál pihizni.
Ági,
Kristóf nagyon klassz dolgokat csinál ennyi idősen. Mikor a sógornőmékkel laktunk, az ő ennyi idős gyerekét nem nagyon érdekelte semmi (bár gondolom, nem brazil szappanoperát nézel

).
Nagyon jól fejleszted

. Mi a titkod?
A nagybátyám 35 évesen kihordott egy tüdőgyulát, ami ráment a szívére. 37 évesen szívizomgyulladással rokkantnyugdíjas lett, majd 46 évesen meghalt.
Azóta félek a szövődményektől, eléggé elrettentő példa volt ez számomra.
Dancsi,
Eszter 9 körül alszik el, reggel 6-kor mindig fenn van: +-fél óra. Már mindent kipróbáltunk, semmi nem jött be. Gergővel 5 éve hatkor kelünk-keltünk, lehet, hogy ez benne van Eszterben is.
Megértelek.
De ne foglalkozz a hm-val, feküdj le és pihenj. Megcsinálod, ha fenn van a Fiad. Közben szórakoztatod kicsit.
Gabi,
több mint 1 éve a Vasas Patikába járunk. A patikusnő egyre frusztráltabb, és utálatosan viselkedik (mindig őt fogjuk ki - eleinte nem volt vele gond és azt is megértem, hogy nem lehet az ember mindig topon, de: már nem is nagyon merek tőle kérdezni homeós dolgokat. Megkérdeztem azt is, hogy van-e valami különleges dolog a Stodallal kapcsolatban. Azt mondta, olvassam el a használati utasítást, ott benne van minden.
Igaza van, de nem is voltak sokan, hogy ne ért volna rá segíteni.
Biztos nem szereti a TEMPO kártyával járó cécót.
Gáz:
dec. végén vettünk Nasivin orrspray-t. Felbontva 3 hóig eláll. Tegnap akartam fújni Eszter orrába, látom a felhasználás dátumát: 2005.01. Nagyon kiakadtam, hogy ilyen szavidővel adták ide. Gergő megreklamálta, mire a nő megkérdezte, h biztos itt vettük? Persze, ő adta!
Eszter ma nagyon nyűgös volt.
Szerintem fáj a feje.
A köhögés egyre rutyisabb, orrfolyása: a mennyiség kicsit javult.
Szeretném már, ha meggyógyulna.
Gergő is nagyon beteg

. Taknyos és fáj mindene

. Szegény beteg Családom

.
Szép vasárnapot!
Kriszti