A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Nekem sem tetszett a műsorból az a 10 perc, amit láttam. Ettő a művészek vagyunk-témától meg borsódzik a hátam.
Mert nem volt anno szokás, h a a híres, ünnepelt művésznő az anyaságot válassza a színészet helyett.
A színészet sztem ugyanolyan mesterség, mit a tanár, a képviselő, a dajka, vagy bármi más, hogy az extrémebbeket ne soroljam.
Miben különböznek tőlünk? Azon kívűl, hogy országosan ismertek? (én pl Szandit ismertem csak, a másik 2 MŰVÉSZNŐt nem.
Angéla miatt megnézem a jövő héten, de amit Ági is mondott-sok a snitt- az sztem is így van.
Hozzáteszem, csak 10 percet láttam, de annyira gáznak éreztem, h nem tudtam megnézni.
Mellesleg ők is a reklámból élnek, a T. Művészeket is meg kell fizetni.

Azért ne köpjetek le, jó Kép))))?

Anita,
nekünk nincs tetőterünk.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Nem is írtam:

Eszternek ma zöldes lett az orrváladéka, ezért kiváltottuk a receptet és elkezdtük az antigyogyót.
Nem örülök neki, 2 hónap alatt ez a 3. kúra .
Egyre pocsékabbul volt szegénykém, tegnap már a szemét sem tudta kinyitni, annyira tekerte az orrát a nátha.
Szerencsére láza nincs, a köhögés is alábbhagyott (Stodal), csak az orrfolyás annyira durva volt...
Hogy jártam???
Tegnap délután fél 6 körül szopott, este nem nagyon akart, majd hajnal fél 5 körül felsírt. Átrohantam érte és már cuppantottam is a cicre, mert be volt durranva, mint állat. Jóllakott az egyikből, megfordult és már aludt is.
Reggel nem is akart szopizni, így fejtem. Basszus, 14 hónapja szoptatok és fejnem kellett. Egész nap nem kellett a cici ma sem, megint szúr, feszül... Ha most sem eszik (alszik még), kénytelen leszek fejni megint.
Annyira be van dugulva az orra, h nem kap levegőt közben.
Remélem, alakul holnapra.
Tiszta vörös a szeme körül borzalmasan néz ki.
Olyan kis bújós. De nincs nagy vész azért.

Ági,
Kristóf hogy van?

Melinda,
köszi az infót, ez a gyógyszer valami rettenet. Belenyaltam, majdnem meghányatott. És 4 ml... Gyerekkorom Gabifogkrémje pici vízzel.
Meggyógyult Lotti?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Angiékat felveszi majd valaki? Esetleg bedigitalizálja? Vagy ez a műsor is letölthető a tv2 honlapjáról?

Nóri
norcee

Nekem sem tetszett a műsor.

Kriszti!

Szegény Eszterke!Jobbulást kívánok neki!

Nóri!

Felvehetem videóra neked,ha szeretnéd megnézni.

Ildi
tfildiko

Nóri,
kerestem a tv2 honlapján ezt a műsort, de nem találtam.
1. vagy nem láttam,
2. vagy nincs még feltéve.,

Ildi,
mikor kapunk keresztelős képet?!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! Lottika tünetileg jobban van, most váltottunk köhögéselleni gyógyszert. Viszont mandulái továbbra is nagyon gázok,így lehet, hogy már a hónap végén műtét lesz (egyebekben tavasszal szokták csinálni). Szerdán kell menni vele kontrollra.
Esztinek jobbulást!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ildi!
Köszi, előre is, remélem sikerül jövőhéten tv közelben lenni!

Ági! És mindenki, akit érdekel még az adójóváírás!
http://www.apeh.hu/informacio/adojov_kitolt.pdf
http://www.apeh.hu/cgi-bin/lap.php?id=szja

Nóri
norcee

Sziasztok Ibolya vagyok.
Érdeklődnék hátha valaki tudja,hogy mennyi a GYET összege és vonnak-e belőle adót.
Köszö.Ibolya
szibolya

Én múlt héten néztem nagy várakozással a müsort, én is csalódtam, ma már kihagytam. Jövö héten csak Angiék miatt akarom megnézni.

Jobbulást a betegeknek!!

Ibolya! mi az a GYET?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Ibolya,
talán ez segít:
http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/szocell
Üdv,
Kriszti

Melinda,
köszi.
Sajnálom Lottikát és persze Téged is Kép.
Két és fél évesen is kiveszik? Írdd majd le, mit mondtak a kontrollon.
Ajánlom Nektek köhögés ellen a Stodal-t. Homeos, Eszternek nagyon jót tett (Gabi3 is í rta, hogy nekik is használt+személyesen is ismerek pár embert, akiknek szintén) - nekem is Kép.
Emléxem, mikor én voltam pici (Kőkor Kép), akkor 3 év min. vették ki.

Kép

Kép
eszteranyu

Ibolya,
bocsi, rosszul küldtem el, ez egy közelebbi Kép

http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/szocell/gyertam/gynevtam

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! 3 éves kor alatt csak a garatmandulát nem veszik ki. Lotti pici kora óta horkol, a doki azt mondja, nem is tudná az orrán venni a levegőt, csak a száján, akkora az orrmandulája.
1 napig kell majd a kórházban maradni (gyerekklinika), és vele lehetek.Persze rettegek a dologtól.
Most Sinecodotkap a köhögésre, ez jó nagyon, 4,5 órája alszik a lányom!!!Kép

Ibolya! A GYET egyenlő az öregségi nyugdíj legkisebb összegével, vonnak belőle adót. Szvsz.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!

Jobbulást kívánok a Lottikának!

Kriszti!

Egy kép hészült a kápolnában a keresztelőről.Az sem valami jó,de majd felteszem.

Ildi
tfildiko

nálunk a teto 135 cm-rol indul, az ablak pedig 155 cm-en van. Ennek van elonye is, hátránya is: elonye, hogy tudod bútorozni azt a falat is, hátránya, hogy csak székrol tudom kinyitni az ablakot, meg nem lehet kilátni rajta.

De lehet betenni függolegesen is ablakot (asszem a Veluxnak létezik is ilyene). nálunk sajna nem lett betéve, pedig jobb lett volna.

Apa elutazott síelni, úgy volt, hogy ma Mamiéknál alszom, de Jozsó botrányosan viselkedett, nem volt hajlandó sem enni, sem elaludni. ÍGy hazajöttünk. Elaludt a karomban, vagy cicin, de ahogy akartam letenni az ágyába, egybol ordított. És hiába hagytam sírni, nem nyugodott meg. Kép

Nem akartam, hogy a szüleim ne tudjanak aludni éjjel, mert féltem, hogy ha felsír éjjel, akkor balhézni fog.
Itthon már teljes volt a boldogsága, és sírás nélkül elaludt. Nemtom mi ütött a babába, ilyet még nem csinált eddig.
Vendég

Melinda,
jobbulást Lottikának! Jozsó is horkol újszülöttkora óta.

Kriszti,
Eszterkének is mennek a gyógyitó sugi bugik! +++++++++
Vendég

Fél hatkor segített rajtam a Lányom.
Alvás közben felsírt, gyors' kivettem az ágyából, félálmában rácuppant és kiszopizta az összes (majdnem) tejet. Ha ezt nem teszi, be is csomósodott volna a mellem.
Aztán visszaaludt mellettem és aludtunk fél hétig Kép.
Most pörög ezerrel, a gyogyó hat.

Dancsi,
sztem nem érezte jól magát a Mamidéknál. Miért nem hívod el, hogy aludjon Ő Nálatok?

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi,
köszi, aranyos vagy Kép. Képzeld, ráadásul gombóot főztem, totál a tejtermelés és a hozam Kép.
Aludjatok jót a Nagyszeművel Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszta, bocsi, hogy belekotyogok, de szerintem most nem az a lenyeg, hogy abbahgyja Eszter a kohogest, hanem hogy feloldodjon a nyak, es ne tapadjon le. A dokival nyugodtan megbeszelheted a stodalt, nem hiszem, hogy megsertodik. (Meg ugye kohogesbol is van tobbfajta, szaraz, hurutos, es nem valoszinu, hogy mindegyikre ugyanaz kell).
Kristof amugy koszi mar meggyogyult.

Nori, koszi a cimet, majd megnezem.

Agi
agi77

Kriszti,
gombóc? az fincsi. Kép Ráadásul jól is jön ilyenkor a többlet tej, nem?

Szerintem jól érezte magát Mamiéknál. Lehet a foga jön megint, mert nagyon folyik a nyála.

Vagy ennyire megérezné a környezetváltozést? Mondjuk amikor SZilvszeterkor elutaztunk pár napra, nem volt semmi gond.
Vendég

Ági,
rendes a doki, beszéltem vele stodal-ügyben, csak nem mertem adni, mivel 5 éves kor felett írja az adagolást. Azt mondta, akkor ne adjam.
Viszont többen is mondták, h adják, ezért mertem adni. A Rhinathiol máskor sem sokat segített.
A receptet felírta, ha az orrváladék zöldes-sárgás lesz (bocs mindenkitől), akkor kezdjük el az antigyogyót (ill. láz esetén).
Azt hittem, megússzuk, de nem.
Igazad van, a lényeg, hogy ne legyen szövődmény.

Dancsi,
pont most szopik kevesebbet a lány, ezért írtam, hogy nem örülök a sok tejnek, mert nyilván fejés lesz.

Nem akar elaludni, fenn van és ordít, semmi nem jó Neki. Sztem túl sokat aludt du.
De tuti reggel ötkor már fenn lesz Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Nóri: Akkor már tavaly is vissza kellett volna kapnom az adójóváírást?! Ezt lehet utólag is kérni?

Kirszti:Tudom, nem írtam, de ide írtam, hgoy lehet adni. Lehet hígítani vízzel vagy anyatejjel. Az allium cepa (vöröshagyma) jó orrfolyásra és könnyezésre.

Ági: A Stodal jó mindenfajta köhögésre. Egyébként teljesen igazad van, meg kell kérdezni doki véleményét.

Én is láttam a műsort. Nem is tudom, hogy tetszett-e. Zavart a sok bevágás.

Bea: Gyönyörű Kata baba!

GAbi3
inecsg

Gabi, nem igazan ertem, hogy hogy lehet jo mindenfajta kohogesre. Akkor ezek szerint tobb fajta is van belole? Mert ugye nem mindegy, hogy kohogescsillapito, vagy nyakoldo hatasa van ( ami elvileg kohogesre kesztet). Amugy nem lenyeges, annyira azert nem akarok belebonyolodni. Nehogy ugy jarjunk, mint a komppal. Kép

Kriszta, kar, hogy el kellet kezdeni az antibiotikumot, de ha kell hat kell. Inkabb ez, minthogy valami baj legyen.

Agi
agi77

Gabi!
Te meddig kaptál tavaly gyedet? Mikortól indult a gyes?
norcee

Az éjjel a férjem kelt fel a Noémihez.Én is mindig felébredtem,de nem kellett az ágyból kibújnom.

Kriszti!

Remélem,hogy jó volt az éjszakátok.Hogy van az Eszter?

Ildi
tfildiko

Ildi,
jó fej a férjed, hogy kelt Noémihez! Kép

Jozsó a tegnapi nem alvás ellenére 1/4 7-kor felébredt és nem is aludt vissza, igaz mukkanás nélkül húzta a lóbort.

Szerintetek mivel tudnám elérni, hogy csak fél 8-8 körül keljen reggel? Mert hiába húzom ki az esti lefekvést, akkor is ilyen korán kel általában. És ez nekem baromi fárasztó. Mert 11 elott nem nagyon kerülök én sem ágyba. Mindig megfogadom, hogy majd holnap lefekszem idoben, de este ugye kaja csinálás, vasalás, pakolás, esetleg egy kis TV-zés. És már 10-11 óra van. A napi 6 óra alvás nekem nagyon kevés. Foleg hosszú távon.
Vendég

Sziasztok!
Dancsi, ne is mondd, en is lassan ejfel korul fekszem. Igaz nekem szerencsem van, mert Kristof 12 orat alszik akar mikor teszem le. Tegnap 10 korul sikerult lenyomni, ugyhogy meg egy orat alszanak a fiuk. Vannak olyan gyerekek, akik fix idoben kelnek, nem biztos, hogy ezen tudsz valtoztatni.

Ildi, tenyleg rendes a ferjed! Hanyszor kelt Noemi?

Gabi, kozben utananeztem, es tenyleg jo a stodal mind a 2 fele kohogesre. (Bar a hurutos kohogest elvileg nem kellene elnyomnia.)

Angi, Virag hogy van?

Tegnap neztuk a megasztart, az elejet Kristof is nezhette, hat baromira tetszett neki. O is enekelt, a xilofon uto volt a mikrofonja, es meghajolt a vegen. Es persze tapsolt is. Nagyon aranyos volt. Kép

Agi
agi77

Dancsi!

A Noémi is korán ébred.5-6 h között,ritkán húzza ki negyed 7h-ig.Ha felébred,egyszerre ugrálni,és állni kell vele.Nem tud nyugton feküdni.(Sokszor próbáltam már visszaaltatni,de nem megy.)Negyed 7-fél 7h között eszik egy keveset.Majd 7h-ig játszom vele,utána indulunk a konyhába.Együtt kipakoljuk a mosogatógépet,felrakjuk az ebédet.Majd fél 8h körül megyünk a hálóba.Amíg összerakom az ágyat,és a hálót,addig az ágyában játszik.Ha még csendben van,akkor felporszívózok.Utána elaltatom.(8h)Mostanában kb.fél 10-ig alszik.(Ekkor netelek,takarítok.)Aztán jön megint a vele való foglalkozás.Ha ébren van,csak pár percet van el magában.(Max.10perc)Alig várom,hogy akkora legyen,hogy játszon el egy kicsit egyedül.

Ági!

Hát,tényleg rendes volt.Elég sokszor kelt,nem számoltuk.(6-szor biztos.)
Édes lehetett a Kristóf.

Ildi
tfildiko

Ildi,
tök rendes a Férjed, hogy felkelt! Legalább tudtál pihizni.

Ági,
Kristóf nagyon klassz dolgokat csinál ennyi idősen. Mikor a sógornőmékkel laktunk, az ő ennyi idős gyerekét nem nagyon érdekelte semmi (bár gondolom, nem brazil szappanoperát nézel Kép).
Nagyon jól fejleszted Kép. Mi a titkod?
A nagybátyám 35 évesen kihordott egy tüdőgyulát, ami ráment a szívére. 37 évesen szívizomgyulladással rokkantnyugdíjas lett, majd 46 évesen meghalt.
Azóta félek a szövődményektől, eléggé elrettentő példa volt ez számomra.

Dancsi,
Eszter 9 körül alszik el, reggel 6-kor mindig fenn van: +-fél óra. Már mindent kipróbáltunk, semmi nem jött be. Gergővel 5 éve hatkor kelünk-keltünk, lehet, hogy ez benne van Eszterben is.
Megértelek.
De ne foglalkozz a hm-val, feküdj le és pihenj. Megcsinálod, ha fenn van a Fiad. Közben szórakoztatod kicsit.

Gabi,
több mint 1 éve a Vasas Patikába járunk. A patikusnő egyre frusztráltabb, és utálatosan viselkedik (mindig őt fogjuk ki - eleinte nem volt vele gond és azt is megértem, hogy nem lehet az ember mindig topon, de: már nem is nagyon merek tőle kérdezni homeós dolgokat. Megkérdeztem azt is, hogy van-e valami különleges dolog a Stodallal kapcsolatban. Azt mondta, olvassam el a használati utasítást, ott benne van minden.
Igaza van, de nem is voltak sokan, hogy ne ért volna rá segíteni.
Biztos nem szereti a TEMPO kártyával járó cécót.
Gáz:
dec. végén vettünk Nasivin orrspray-t. Felbontva 3 hóig eláll. Tegnap akartam fújni Eszter orrába, látom a felhasználás dátumát: 2005.01. Nagyon kiakadtam, hogy ilyen szavidővel adták ide. Gergő megreklamálta, mire a nő megkérdezte, h biztos itt vettük? Persze, ő adta!

Eszter ma nagyon nyűgös volt.
Szerintem fáj a feje.
A köhögés egyre rutyisabb, orrfolyása: a mennyiség kicsit javult.
Szeretném már, ha meggyógyulna.
Gergő is nagyon beteg Kép. Taknyos és fáj mindene Kép. Szegény beteg Családom Kép.

Szép vasárnapot!
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti, jobbulást nektek! Használjatok inkább tengervizes orrcseppet, vagy múltkor írtam az Euphorbiumot, szerintem az is jó.

Dancsi, megértelek, én is sokat aggódok azon, hogy keveset tudok aludni, mert újabban Benedek későn alszik csak el, reggel meg nagyon ritkán alszik 7 óránál továbbKép Elég fáradt is vagyok, mondhatom.

Én nem néztem ezt a babás műsort, de ezek szerint nem sokat vesztettem .

Ági, Kristóf tényleg nagyon okos. Engem mindig Peti fiamra emlékeztet, ő volt ilyen okoska kicsinek(is). Most matek versenyre készülünk vele, kíváncsi vagyok, majd hogy sikerül. A mai teszten 20-ból 16 lett jó, 4 rossz. Még jó lenne, ha kicsit javulna .

Tettem fel a profilomba új képet a fiúkról.

További szép hétvégét!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika,
használjuk a Fluimare-t is, de annyira sok van, hogy már az sem segített. Azért köszi. Az is homeós?
Nagyon helyesek a Fiaid, ez a kép szuper!
Hol csináltattad?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Erika!
Gyönyörűek a fiaid!

Kriszti!
Gyógyuljatok meg gyorsan, jól betett nektek ez a két utazás.

Léna 9-10 körül alszik el, néha később. 9-10 körül kel, néha próbálkozik a 8 órával, de ilyenkor addig szoptatom, míg vissza nem alszik, addig is csend van, és cicizés közben tudok aludni. Szerencsére ő órákat is képes cicin lógni.
Én középsulis korom óta nem keltem rendszeresen 9-10-nél előbb, a hajnali 6 órával inkább úgy találkoztam, hogy akkor még nem feküdtem le. Most olyan 1-2 környékén szoktam.

Nóri
norcee

Krisziti!
A Vasasban én is azt tapasztaltam, hogy az idősebb gárda tök undok, a fiatalabbik meg tök kedves.
norcee

Midenkinek köszi az infokat.
Ibolya
szibolya

Erika, szuper a kep, es nagyon helyesek a fiuk! Petinek megy a drukk a versenyre!(A tobbi kep? Igertel meg nehanyat. Kép) Benirol meselhetnel kicsit. Miket csinal?

Kriszta, jobbulast kis csaladodnak jo lenne, ha hamar rendbejonnenek! A tudogyularol en is tudnek meselni, inkabb 5x szulok, mint az. Bar ebbol is van tobbfajta, a masodik nekem nem volt veszes.

Ildi, hat a 6 keles tenyleg sok. Jo, hogy leirtad a napirendedet, legalabb latom, hogy nem csak nekem telik pakolasbol a napom.

Nori, a szoptatas tenyleg sokat segit az altatasban, kivancsi vagyok, hogy kesobb hogy fogjuk visszaaltatni a gyerkocoket. Vagy majd mi is csatlakozunk a korankelokhoz?Kép

Kristoffal egyaltalan nem folglalkozunk sokat, sot! Sokszor lelkiismeret furdalasom van, hogy ilyen keveset jatszunk egyutt. Viszont kepzeljetek mar felismeri es mondja a szineket, nem csak a gyurmahoz koti. A mesekonyvben, a xilofonon, es a jatekokon is megismeri oket. Kedvence a lila, kek es a sarga. (a tegnapi produkciora Toni annyit mond, hogy csak majomkodott. KépNa ennyit a szuloi buszkesegrol.Kép)

Karmen, talaltal szandalt? En vettem a heten a Marcoban, allitolag csak aprilis korul kapnak ujakat.

Agi
agi77

Kriszti!

Köszi,tényleg rendes volt tőle.
Jobbulást a beteg családodnak!
Én,amikor dolgozni jártam,5 h-kor keltem.Lehet,hogy a lánykám is ezért kukorékol már hajnalban?

Erika!

Aranyosak a fiaid.

Ági!

Pedig nagyon ügyes és okos a Kristóf.Büszkék lehettek rá.

Ildi
tfildiko

Most beszéltem az Enikővel.Úgy néz ki,hogy holnap mehetnek haza.A Viola már 2400g.

Ildi
tfildiko

Ildi,
ez nagyon jó hír!

Kép

Kép
eszteranyu

Ági! Köszi, szandival még várunk kicsit mert még mindig nem megy önállóan Orsi. Ha elindul akkor veszek itthonra. Marcoban néztem nem volt akciós, akkor lehet vettem volna most.

Ildi! ez nagyon jó hir!!

Gabi! ha a 2004-es évröl van szo akkor a mostani adobevallás során vissza tudod még igényelni az adójóváírást ha van miböl (volt annyi befizetett adod amiböl le tudod irni)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

HalliKép

Jóvan, egyedül vagyok, Nekem tetszik a műsorKép. Ez a tegnapi meg elég speciális helyzet volt, mert mind művészek voltak. Szandin kívül mind szimpatikusak voltak Nekem. és miért ne lehetne erről is beszélni?
Kriszti! Persze, h ugyanolyan szakma, mint bármelyik. Csak 2-3év kihagyás után Nekik sajnos nem feltétlen van állásukKép. Nem fenékig tejfel sajnos. Nem egy anyabarát szakma. Van egy színésznő barátnőm, Ő rengeteget keres, de nem tudom mit csinál, ha gyereke lesz...Addig gyűjt, vagy felkopik az állaKép. Nem beszélve az időbeosztásukról. Sztem szép dolog színésznek lenni (főleg színházinak, ott nincs újrafelvételKép ), de nem irigylem Őket.

Ágival 1et értve mondom, h ezt a köhögéscsillapítás dolgot kicsit elbagatelizáljátok. Főleg Eszterkének már gennyes a váladék, ez nem játék. Azt bizony ki kell köhögni. Én nagy híve vagyok a kuruzslásnak, meg a homeopátiának, ha nincs vészhelyzet, de ha kell, Én bizony nyomom a köptetőt keményen. Vettem Én is egy stodalt, de nem használjuk. MOST. Majd ha meghül a lány, homeopátiázunk, komolyabb esetben Én nem kísérletezgetek.

Ildi! Örülök, h felkel a férjed, nagyon rendesKép).

Orrbasprayk: na ezzel is az van, h sztem kell a sós víz is, meg a nasivin is. A tengervizes (Én síma infúziós sóoldatot veszek, és fecsivel nyomom az orrába) felOLDANI kell a trutyit, és utána leszívni. Orrszívás után kell a nasivint használni, mert az összehúzza a hajszálereket, és megakadályozza a termelődést. De max 1hétig szabad használni, mert tönkreteszi az orrnyálkahártyát.
Szal ez sem vagylagos dolog, mind2nek saját funkciója van.

Enikőéknek nagyon örülök!!! Otthon már jobb leszKép. és nehezebb! Kíváncsi vagyok, mikor tud bejelentkezni hozzánkKép

.:Angi:.
angiszeged

Angi, de jo, hogy jelenzkeztel!
Viszont Viragrol nem irtal! Na nem baj, tudom a masik topikrol, hogy jobban van, es ez a lenyeg! Kép
Irtam, hogy nekem nem a szereplokkel volt bajom, inkabb a musor szerkezetevel. Bar ezen meg tudnak valtoztatni.
Mi is hasznaltuk a nasivint es a sterimart is, eloszor adtuk a nasivint, az feloldotta kicsit, aztan meg a sterimart. Aztan jott az orrszivas. Elgondolkoztam, hogy orrszivas utan kell meg sos oldatot befujni?
Lattam ma Antikaekat a varosban. Kép
Tenyleg, jartok ki?

Enikoeknek en is orulok, szuper hogy vegre hazakerulnek.Kép Remelem benez es mesel majd 1 kicsit.

Bocsi a tultengesert, de ezt el kell meselnem.Kép A gyerek kapott egy elefantos babot, Toni felhuzta a kezere, es ugy csinalt, mintha enekelne, es tancolna (az elefant). Mondtuk Kristofnak, hogy tapsolja meg az elefantot, o meg szo szerint ertette, es ugy tapsolt, hogy az elefantot 2 oldalrol tapsolta. Kép

Ildi, siman lehet, hogy Noemi a Te temperamentumodat orokolta. Nori irta, hogy o szeret sokaig es sokat aludni, es Lena is. Na en tuti nem birnek orakig csak ugy fekudni, ezert nem is csodalkozom, hogy Kristof sem ilyen. Amugy nagyon sokmindent ellesnek tolunk, erre mostanaban jottem ra. Meg okosak, es nem felejtenek.

Agi
agi77

Ági! Virág jól van, ezért felejtettem elKép. HAsználjuk a puffokat, de holnap hívom a dokinénit, h lehet e csökkenteni.

Először kell a sós cucc, és utána a nasivin!!!

angiszeged

Angi, ok, majd legkozelebb ugy hasznaljuk. (Remelem minel kesobb.) Bar a nasivint csak napi 2x lehet ugye?
Jo, hogy Virag jobban van, jol megijesztett minket a multkor.

Agi
agi77

Ági! Igen, és csak 1 hétig.

TÉnyleg jobban van. Ez nagyon kegyetlen volt... KomolyanKép(. AZ ellenségemnek sem kívánom. Nem fulladt klasszikus értelemben, de 1értelműen nehezére esett elég levegőt beszívni, és kifújni. És azért is mondom, h nem ismerek tréfát, ha igazán beteg a gyerek. Virág jelenleg szteroidokat kap, de ez most egy szükséges rossz. Emiatt jut elég oxigénhez... 30éve a nővérem ugyanezzel a betegséggel még napokig fulladt... BOrzasztó belegondolni.

Kristóf jól megtapsolta a bábot:DDD

Szerdán megyünk vissza doktornénihez, majd megkérdezzük, szabad e játszópajtizniKép

angiszeged

Nézitek a Friderikuszt?
norcee

Sziasztok!
Remélem, jól telt nektek is a hétvége. Mi semmi különöset nem csináltunk, ma megterveztem Tomika szobájába a beépített szekrényt. Megrendeljük végre, és mindennek lesz helye. Már nagyon várom.

Kriszta!
Eszternek további gyógyulást! Remélem, az antibigyó gyorsan hat.

Dancsi!
De fura, hogy Jozsóka úgy sem érezte jól magát a nagyiéknál, hogy veled volt. Biztos hiányzott neki az otthon.
Mostanában Tomika is fél8-8 körül kel, de nekem ez kicsit korai. Korában 9-fél10-ig is aludt, igaz, később is aludt el este. Ha nagyon korán akar kelni, én is a szájába nyomom a cicit, hogy aludjon még.
Sajnos én is későn fekszem, pedig lassan szoktatnom kell magam, hogy időben lefeküdjek mire dolgozni megyek.

Ági!
Nagyon aranyos lehetett Kristóf! Olyan aranyosa, ahogy egyre jobban produkálják magukat. Kép

Ildi!
Igazán rendi a férjed, hogy átvállalta az éjszakát. És föl is ébredt? Nálunk Gábor nagyon ritkán ébred fel Tomikára. Sokra nem is mennék vele, mert ő rögtön a cicit keresi.
De jó, hogy Enikőék hazamehetnek! Azért otthon sokkal jobb! Kép

Na, megyek, le kellene feküdni!
Jó éjszakát!
Tünde+Tomika
ptünde

Ja,
Angi!
Mi is pont így csöppentünk (fiziológiás sóoldat, és ha kell, Nasivin).
Próbáltam a Sterimart is, de nem tűrte Tomika.

Na, tényleg mentem

Tünde
ptünde

Ági!

Hát,lehet,hogy az én temperamentumomat örökli.Szegény lánykám!!!Kép!

Angi!

Nagyon örülök,hogy jobban van a Virág.Kép

Tünde!

Felébredt a férjem,hála az égnek.De nagyon érdekes ez az egész.Ő csak egyszer vette fel,aztán mindig csak cumit adott neki.Nekem viszont nem hajlandó ilyen egyszerűen elaludni.Mindig fel kell vennem.Az éjjel 6-szor keltem hozzá,és mindig ringatni kellett.

Ildi
tfildiko

Köszi lányok a dicséreteket. A többi képet nem rakhatom fel, mert a férjem nem engedi. Majd a következő talira elviszem őket. Egyébként a Széchenyi téri fotósnál készültek.

Ági, Benedek legújabb fejlődése az, hogy kb 2 hete a formákat belerakja tudatosan a helyükre. Megnézi, aztán megkeresi a helyét. Beszélni továbbra is keveset beszél még, de azért ebben is van némi fejlődés. Majdcsak beindul már ő is. Nem türelmetlenkedem. Rá azért kevesebb energia és figyelem jut, mint mondjuk Péterre jutott. Hiába, a többedik gyerekek így járnak. Na de azért vele is foglalkozom persze.

Nem szeretnék senkit sem félrevezetni ezekkel az orrsprays dolgokkal. Lehet nem volt jó ötlet Krisztinek mást javasolnom, bár én azt gondolom továbbra is, hogy az antigyogyó, az orrszívás és valamilyen(akár tengervizes) orrspray elég ahhoz, hogy megoldja a problémát. Ha egy szer 1 hét után orrnyálkahártya károsító, nem gondolnám, hogy egy hétig csak jót tesz az orrnak. Mindegy, számunkra nem megoldás a Nasivin .
Én most egyébként arra törekszem, hogy Benedek mielőbb megtanulja valamennyire fújni az orrát. Már valamicskét haladunk efelé.

Ildi, Kriszti, szerintem nagyon sokat jelent, hogy terhesség alatt hogy viselkedett, milyen életmódot folytatott az anyuka. Ha te is mindig korán keltél, az simán hatással volt a babára is. Ez nem csak genetika. Benedeknél már tisztában voltam vele, hogy ha későig fentmaradok, azzal azt érem el, hogy ha megszületik, majd egy jó darabig ő is későn akar majd elaludni. Nehéz(persze azért lehet) az átszoktatás.
Ildi, tényleg rendes volt a férjed, hogy felkelt.

Enikőéknek én is nagyon örülök. Kép

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Erika!

A terhességem 18.hetéig dolgoztam,akkor keltem korán.Utána is felébredtem mindig 5h-kor,és nehezen aludtam vissza.De 9h-ig pihiztem az ágyban.A 33.héttől pedig feküdtem a keményedések miatt,és szörnyen szenvedtem.(a fekvéstől)

Ildi
tfildiko

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: