Sziasztok!
Mindenkinek akitól kaptunk, köszi a dícséreteket!
Ma 3 fogam tömték be, csak az egyik oldalon alul.. És még van 3 "oldal" rengeteg lyukas fogacskával. -- ajaj.. az otthagyott összegről nem is szólok..

Valahogy a szoptatástól talán, vagy a terhességtól vagy a fene tudja mitől, de most rengeteg fogam töve kilyukadt.

Sebaj, legalább a dokibácsimban szupermaxi megbízok, isteni orvos, imádom, még akkor is ha történetesen fogorvos!
Aztán elmentem délután a kozmikushoz, hogy rakja rendbe a fejem, megérdemlek egy kis önkényeztetést a fogorovos után, hát amikor odaértem, akkor mondták, hogy beteg. Nagy bánatomban beültem a fodrász csajhoz, és levágattam a hajam..

Na nem kopira, de legalább egy 10 cm-t vágtak hátul, utána jó érzés volt, de most nagyon furi, hogy csak egy kis csutak lóg ki a copflimból!
Csirkesz! Nálunk hiszti nem igazán van, ha sír akkor ált. valami baja szokott lenni. Ha mégis 10-15 percnél tovább nem szoktam sírni hagyni. De a védőnő szerint én elkényeztetem, többet kéne sírni hagyni!
Lau! Betegség!

Tudod mit!

Ha már eddig sikerült szoptatani a babát, mit tesz nekünk, szoptassuk 1 éves koráig, utána már szinte minden adható, és nem kell görcsölni mi leht a jó!
Csengo!

Esetleg csatlakozz Te is a sohanemhagyomabbaaszoptatástsem csapatba!!

Nem csodálom, hogy a kivi után nem volt jó a baba pocija, a kivi aprómagvas gyümölcs, az különösen allergizáló!!

ilyen még az eper a málna a szeder is... Ezeket a babáknak sem szabad adni, majd csak később!
Liv!

Jó hogy ilyen jól fogod fel a hsz-t, és tudom, hogy igazán Te tudod és ismered Dávid igényeit, hiszen Te vagy az édesanyja.

Azért mérlegről szerintem lassan próbálj meg leszokni..

A hozzátápi után is mérlegre teszed majd?;) Jövő heti cuki??
Motiot!

A kisebb megfázások és a vírusok ellen sajna az anyatej sem elég, (persze az anyatejesek talán egy kicsit immunisabbak), nézd csak meg hányan kérdezték a topikban, hogy köhögésre, náthára mit ajánlanak a többiek!

A lényeg hogy jóllakjon és elégedett legyen Ábel!
Pocó!

Tápszer ügyileg az előző mondat rátok is érvényes!

Egye fene, valami van belőled is a kiccsajban, de tartom az állításomat, hogy apától is sok gént kombinált be a jó öreg anyatermészet!

Azon mosolyogtam már az előző képnél is, hogy nekünk ugyanilyen szőnyegünk volt a tiniszobánkban, valahol még meg is van...
Kyrandia!

mi meg szívesen látunk itt köztünk!

Aztán mostmáraztán-mostmáraztán hagyjuk abba a körbeudvariaskodást!

Nem mész be abba a hideg vízbe?

Akkor a medencébe hogy mentek majd be a babával? Vagy az úszásoktató azért fog benneteket kiküldeni, mert a te felkarod fog márványosodni, mivel nem bírod a hideget??

Hova fogtok járni? A Camponához ti is? Hányra?
Bori!

Szegény Eszti!

Jobbulást a pici lábának, gyógypuszi megy!

Remélem a jeges borogatás végleg segít rajta!

Mi is tökfőzeléket ettünk..
Eszti!

Tetszett a "beő-beő,hüpp-hüpp" leírásod!
Tcis!

Az "éppen csak hogy elég" tejcsiből, az = PONT elég!

Se több se kevesebb!

Szerintem ne aggódj, ha növekedési ugrás jön, akkor majd max. gyakrabban kéri a cicit a manó!

De azért nyugodtan idd a teát is, ha attól nyugodtabb leszel, mert a tejtermelés sokban függ a hozzáállástól, a belévetett hittől is!

Mi már voltunk úszni kétszer is, az elején élvezte a baba,de viszonylag hamar elfáradt!

A merülésig nagyon jól volt, aztán kicsit elkenődött. De úgy veszem észre hamar meg fogja szokni, és az elején tényleg élvezi a dolgot!
Gabóca!

Azért vagyunk, hogy biztassuk, segítsük egymást!

Én elég rosszult éreztem magam, mert az elején ebben a topikban nem volt senki más akinek ilyen komoly kakigondjai lettek volna, ezért is aggódtam nagyon, és mentem orvosról orvosra. Aztán egyre több helyről hallottam, hogy itt is ott is volt probléma, és megnyugodtam.
PEdit!

Egyre több Editünk van!

Sebaj, azért üdv itt köztünk, szívesen látunk!

Viszonylag sok "új" van mostanában közöttünk.
Tényleg "régiek" /húúú de furán hangzik ez/, ne kérjünk születéstörténetet a tagságért cserébe az "újaktól", akikkel nem izgulhattuk végig hogy kibújik-e a baba vagy sem?
Tudom, hogy én voltam a nagy lebeszélőke, de azért csendben jelezném, hogy február közepe felé haladunk, és remélem márciusra lesz olyan jó idő és kórság mentes időszak, hogy akár össze is hozhatnánk azt a talit.. ?! Ne kezdjünk szervezkedni? Bár az is igaz, hogy tavaly márc. 15-ei hétvégén a "nászutunkon" még vastag hó volt Tihanyban..
Jóéjt és minden jót mindenkinek!
Macs