Úgy látszik én már csak vendégnek tudok benézni néha. Azért a 3 gyerek mégha a nagyok nagyok is elég húzós. Meg aztán mióta Réka mobil egy percre nem tudom magára hagyni. Lépcsőzik állandóan, ha mégse akkor jön a virágföld szórás, virágkopasztás, fiókhuzogatás. Múltkor egyszerre 8 ujját csípte be, és csak ordított,mert nem tudta kihúzni.
A bébitaxit szélsebesen hajtja, sajna már hamar megúnja, leszáll és megy felfedezni. Most éppen elaludt, így idemerészkedtem a géphez, de vár a teregetni való.
Szilvus!
Gratulálok a gyalogló Petinek. Nagyon ügyes. Én is várom már a tavaszt, jó idő, nem kell öltöztetni őket olyan nagyon, és talán addigra Réka is sétálgat. Persze akkor meg jön a csikkgyűjtés az utcán, meg a hiszti,hogy nem akar a kocsiba ülni.
Tesó projektesek!! Mindent bele!!!!!
Edina!
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat, irtó vagány Bence a képen. Biztos jó lehetett a nyárban egy kicsit.
Barbi!
Sajna a kislányokat sem tudjuk sokáig öltöztetni. Hamar kialakul a saját izlésük, és akkor aztán próbáljuk csak ráadni ami nekünk tetszik. A nagylányomon utoljára 2 évesen volt szoknya.
Lassan mi is készülődünk a z 1. szülinapra( tavaly ilyenkor már tűkön ültem, lejárt az időm) Én fatörzs tortát fogok sütni, van egy fantasztikusn jó receptem, 16 tojásos és isteni!!!!! Szerintem Rékának is izleni fog, ha nem is sokat, de ehet belőle. Ajándék még nem tudom mi lesz, Anyuéktól nyakláncot kap (hogy legyen olyan,amiről nagykorában is fogja tudni,hogy 1. szülinapjára kapta) Remélem addig megküldik a Pampers ajándékot is(immáron másfél hónapja várom)
Jaj, nagyon gyönyörűen ezek a babák a képeken.
Na,hallom felébredt a kiscsaj, beletöltök egy baby compot-ot.
Puszi:
Kitty