Dancsi!
Ha nem eszik, ne aggódj(ne tömd!), be szokták hozni a lemaradást gyógyulás után. És elég jó húsban van Józsód, ne aggódj emiatt. Igyon, az a lényeg
Antibiotikum: nem akarok okoskodni, inkább leírom, Én mit gondolok. A téli, őszi, tavaszi betegségek 99%át vírus okozza. Amire nem hat az antibiotikum. Én nem adnám, ha nem hosszasan beteg, és nem gennyes az orrváladék. a vírusra nagyon jellemző a fehéres, áttetsző váladék. Ameddig "csak" láz van, köhögés és takony, Én nem adnék, és nem is adok antibiotikumot. Az orvosok felírják, mert így le vannak védve. Sajnos ez a helyzet
Én szoktam kérni az orvosunktól haladékot. Már nevet, mikor nézek rá, és rákezdek a mondókámra, h lehetne e várni egy kicsit. És még 1 fontos dolog, ha a gyerekeke betegek, mikor viszem Őket, viszek vizeletet is, amiből meg lehet állípítani egy tesztcsíkkal, h van e baktérium a vizeletben. Ha nincsd, akkor még nagybb eséllyel vírus van a háttérben.
PErsze veszélyesek a szövődmények, a felülfertőződés. FIgyelni kell! Nem mindenáron elkerülni akarom Én a gyógyszert, ami kétség kívül CSODASZER, ha szükség van rá.
Ha minden betegségre antibiotikumot kap egy beszokó óvodás, bölcsis, akkor gyakice lennullázzuk a bélflóráját, és erősen beleszólunk a természetes immunizációba.
Én is adtam Boginak IS antibiotikumot már, pedig pici volt, de akkor már tényleg indokolt volt. És általában látom, megérzem, mikor nagyobb a baj. Viszont az a tapasztalatom, h az orvosok többsége csípőből recepttel köszön el, aminek sztem a gyerekeink nagykorában beláthatatlan következményei lesznek.
Na, akartam még vmit, de elfelejtettem...
Ja, és sztem nem a tali volt a bűnös, ennyit nem lappang egy vírus szvsz.
Miért ne lehetne hurutos vírustól????
Gabi! Nekem minden receptem 12muffinra íródott. Ha többet sütök (anyuáknál légkeverővel többet szoktunk), akkor kimatekozom a mennyiségeket

. És még sosem borult ki a tészta a szilikonból;). ASszem kérek jutalákot a forgalmazó cégtől, ahogy Én itten kampányolok mellette:DDD
Minek Neked a Norbi könyv?, nagyon_csinos_vagy!
Enikő! Viola biztos már? NAgyon tetszik ez a név. BOglárka-Viola, hasonlít az izlésünk

(Virág-Boglárka)
Egy lepényleválás nagy vérzéssel jár. Nem taxit, MENTŐT kell hívni azonnal. Csak, h tudd, de nem lesz semmi gond.
Erika! Igazad van joghurt ügyben, de mikor beteg az amúgy már tejterméket evő Virágom, Én neki sem adok, mert fokozottan kell vigyázni betegség alatt.
Nóri! Hiszti dolog. Pont így látom, és csinálom, ahogy Te. Van az abszolút nem, és a relatív nem. Van, amit SOSEM szabad (ablakba felmászni, konektorba nyúlni), és a relatív nem, az édességevés, amit néha lehet, a gyümölcsléivás, a TVnézés, stb...
Ajánlom figyelmetekbe a Kell a gyereknek a korlát című nagyon jó könyvet!!! Nagyon sokat tanultam belőle. Ismeri vki?
Mi a klinikára mentünk csípőszűrésre Tornyos SZabolcs drhoz. Ő jó fej, és ragaszkodtam hozzá, h Ő nézze. Ő kedden a gyerekkorházban van, többi nap klinikán ambulancián.
Enikő! Joghurtot a hüvelybe is lehet kenni, akkor elkerülhetőek a nyavalyák...
Joghurtot nem adnék beteg picigyereknek, de úgysem fox 1et érteni;)
Bea! Sajnálom, h Ti is betegen

((. Ez a tó gyönyörűséges... NAgyon ügyesek vagytok, nagyon ízléses!
Gabici! Érdemes beruházni egy koghirtkészítőre. És akkor tuti tejpormentes (esetleg bio) joghurtot lehet készíteni otthon. Nálunk ipari mennyiség fogy, tuti bhozta már az árát
Dancsi! Nekünk egy esernyőre csukható, de fektethető, és alul kosaras könnyű kocsink van,Pierre cardin, nagyon tuti. És ez biztos olcsóbb, mint az Aria. BÁr az aria nekem nagyon tetszik.
Hajni! Sajnálom Lucit! Ne butáskodjatok, sztem meg nem a tali a bűnös. Ha meg az is, akkor mi van. Senki nem volt felelőtlen, nem lehet egész télen bent gubbasztani. Amúgy minden betegséggel egyre erősebbek, és ellenállóbbak lesznek, Én mindig ezzel vigasztalom magam
Uff Enikő, nagyon sajnálom

(((.
Én múlt 7en főztem bolognait

. Egészségetekre!
Bea! Én tegnap még mentem autóval a gyerrekekkel, de mióta ott ülnek mögöttem, én is félősebben vezetek.
Mi szánkóztunk 1et délelőtt. Bogi hordozóban ült a ház bejáratánál, szembe az ajtóval (h ne fújjon rá a szél, hó), Én pedig szánkóztattam a beszarit, aki fél a hótól

. Hát csajok, ilyenkor imádom az életem. BEszarás, ahogy kéretkezett föl, mert a lába alatt ropogó hótól tele volt a gatya:D. Építettem Neki minihómbert, azt megsimizte, és hideg volt, amitől nem lett szipatikusabb a helyzet.
A szánkóban egyszer mosolygott, mikor mint egy hülye futottam, de akkor is rajtam nevetett, amúgy végig fapofi, mint aki várja, h mikor szórakozza már ki magát az anyja, aki a MIcimackót énekli századjára:DDD . Kriszti! itt is köszönjük a szánkót
Szép napot, bocs a szófosásért!
Mindenkinek jobbulást, majdcsak jön már a tavasz. Amúgy Virág is taknyos még, de nem komoly.
Ja, és egy halk üdvrivalgás, az éjszakánk egész korrekt volt
Angi
.:Angi:.